Adgangskode fra doorphone vizit

Sådan åbner du en dørtelefon uden en nøgle ved hjælp af en hemmelig kode?

Hver dørtelefonproducent installerer en særlig kode på sine produkter, idet man ved, at det er muligt at åbne intercom uden en nøgle. Men måske er det kun, hvis installationsprogrammet ikke ændrede hovedadgangskoden under installationen. Ellers er åbningen af ​​døren meget vanskeligere, og det er umuligt at gøre dette uden at komme ind i systemindstillingerne.

Ved at bruge specielle koder, der skal åbnes, skal du huske at du kun skal bruge dem i nødstilfælde. Brugen af ​​kode til legale formål er retsforfulgt.

For hver type dørtelefon er der en kode, der er ingen universel kode for alle mærker af dørtelefoner.

For at åbne et vizit intercom, tager det lidt mere arbejde end at åbne et andet intercom. Koder varierer i sort, og på tastaturet nogle gange i stedet for nøglen "* 9raquo; "C9raquo; bruges, og i stedet for" # 9raquo; - "Q9raquo;

For at åbne døren skal du bruge koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerede samtaleanlæg ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo ;.

Du kan også åbne døren ved hjælp af servicemenuen. For at gøre dette har du brug for:

 1. Indtast menuen ved at skrive "# 9999raquo ;;
 2. efter to signaler indtaste koden "12349raquo;, vent et kort kig;
 3. hvis den karakteristiske knirke høres, og ikke to-tone signal, kan du prøve at samle andre standard-koder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller "116399raquo ;;
 4. Herefter skal du indtaste kombinationen "2 - pause - # - pause - 3535"

For at åbne intercom Metacom skal du ringe til en af ​​disse koder:

 • klik på knappen "B9raquo; - Antallet af lejligheden, som er den første i denne indgang - "B9raquo; ("COD9raquo;) - Koden 5702 vil blive vist;
 • opkaldskode 65535 - knappen "B9raquo; - 1234 - "B9raquo; - 8;
 • eller denne kode: 1234 - "B9raquo; - 6 - "B9raquo; - 4568.

For intercom-modellen MK-20 M / T kan du bruge koderne: "В9raquo; - 27 - "B9raquo; - 5702 eller "B9raquo; - 1 - "B9raquo; - 4526.

Dørtelefoner af Eltis mærke er ret enkle i åbningen. Du kan bruge en af ​​to koder, der hjælper med at forsigtigt knække intercom:

Hvis du ikke kan åbne døren med disse koder, kan du bruge følgende koder for dørtelefonens cyfral.

 • For dørnemper installeret i indgange, hvor der er lejligheder med runde tal (100, 200, 300 osv.), Kan du bruge koden: "opkaldskode 1 - opkaldskode 2". "Kode 1" angiver lejlighedsnummeret (100, 200 osv.), Og "kode 2" er dørtelefonkoden "23239raquo;" "72729raquo; eller "72739raquo;
 • For en dørtelefon mærket med bogstavet "M9raquo;, kan du bruge koden:" call - 41 - call - 1410 ". Nogle døre åbnes, når du bruger koden "070549raquo;.
 • Samtaleanlæg CCD-modeller - 2094.1M kan åbne et sæt "udfordring - 0000" kode, der vil åbne døren enten umiddelbart eller give dig adgang til menuen (displayet viser «ON9raquo;). Klik derefter på "29raquo; - døren åbnes Hvis "OFF9raquo;" betyder det, at adgangskoderne er blevet ændret af installationsprogrammet under installationen.
 • For CCD - 2094M dørtelefon, indtast koden "0000 - call". Efter "cod9raquo;, indtast koden" 123456 - call "eller" 456999 - call ". Du kan også bruge koden "123400 - call". Efter udseendet af indskriften "f09raquo;, indtast koden" 6019raquo;.

For at åbne døren, som er udstyret med Forthorial intercom, skal du indtaste den sekscifrede kode: "0000009raquo; eller "1234569raquo; Men det er ofte umuligt at hackere en sådan dørtelefon, fordi den obligatoriske betingelse for en serviceinstallation er udskiftningen af ​​denne kode.

Du kan prøve denne rækkefølgen af ​​kommandoer: "59raquo; - på skærmen vil der være en servicemeddelelse - 180180 - et opkald - nøglen «49raquo; - en udfordring. "

Brug af en universel nøgle

For at åbne dørene kan du også bruge en universel nøgle, som kan åbne de fleste døre fra forskellige producenter. Sådanne nøgler er meget bekvemme og hjælper postfolk, kurerere, samt ansatte i andre tjenester til at komme ind i indgange og ikke bære en masse nøgler.

Når du har en sådan nøgle, behøver du ikke at tænke på, hvordan du åbner en dørtelefon uden en nøgle, husk og vælg servicekoder. Tross alt indeholder den universelle nøgle oplysninger, som intercom'et læser i sin normale tilstand, og sammenligner det med sine oplysninger i processorens firmware. Hvis disse oplysninger matcher, åbnes døren.

Den universelle nøgle er lavet i flere former: en tablet, en to-kontakt nøgle, en radio nøgle fob proxy. Den universelle nøgle kan bruges ret lovligt af specialister fra forskellige tjenester:

 • ambulance læger;
 • distrikt;
 • reklamemæglere;
 • ved kurerer;
 • postbude;
 • boliger og kommunale tjenester.

Programmering Vizit-intercom eller hvordan man kommer hjem uden en nøgle

Intercom er i øjeblikket den bedste beskyttelse mod uønskede gæster i huset. Ved hjælp af denne enhed kan du styre indgangsdøren, optage til kameraet alle, der kommer tæt på den. Men der er tidspunkter, hvor ejeren af ​​hjemmet ikke kan komme hjem. Derfor vil jeg i denne artikel fortælle dig, hvordan du åbner et Vizit-intercom uden en nøgle. Det er dette firma, der er blevet populært blandt brugerne.

Alle enheder af denne type er programmerbare, som gør det muligt at deaktivere enhedsbeskyttelse. Det er nok at indtaste den ønskede kode.

Til ældre modeller

Til nye modeller

Men det er værd at huske, at disse koder er standard, og de er ofte erstattet af virksomhedens medarbejdere for at beskytte deres brugere mod hacking. Hvis dette er tilfældet nu, vær ikke foruroliget. Der er en anden måde at komme hjem uden at bryde døren.

kode # 999 giver dig adgang til menuen for at indtaste nye indstillinger. Hvis kombinationen har fungeret, følger to signaler. Nu kan du indtaste master-koden: 9999, 6767, 11639, 3535, 12345, 0000. Du kan også prøve at indstille din adgangskode:

 1. Indtast menuen.
 2. Tryk på "2".
 3. En pause.
 4. Tryk på "#".
 5. En pause.
 6. Tryk på "3535" (dette åbner kun dørene).
 7. Vedhæft en ny nøgle til enheden og tryk på "3" (for at programmere en ny nøgle).
 8. Tryk på "4" (for at slette alle taster fra enheden).
 9. tryk på "*" (for at forlade tilstanden).
 10. Tryk på "#" (for at bekræfte handlingen).

Der er vanskeligheder med programmering af intercoms, hvis de ikke er udstyret med et display og LED'er. Til sådanne enheder anvendes en universel nøgle. Hvis ikke, skal du indtaste servicemenuen og trykke på "1". Men det virker ikke altid.

For at ændre den generelle kode i lejligheden eller slukke for den, behøver du ikke at gå til indstillingsmenuen. Alene kan ikke klare. Til denne operation har du brug for to personer:

 • den første introducerer ovennævnte kombination på panelet;
 • den anden fjerner og holder ikke op i 5 sekunder, og derefter trykker du låsen åben tasten seks gange.

Hvis alt er gjort korrekt, lyser indikatoren, så indtast lejlighedsnummeret og den nye kode. Men det slutter ikke der:

 • Gem ændringerne ved at klikke på "døråbner";
 • et kort bip lyder for at bekræfte besparelsen.

Eller få en universel nøgle til at åbne en dørtelefon i en virksomhed til en rimelig pris.

Dørtelefoner - beskyttelse mod uønskede gæster og personer, der forsøger at komme ind på privat territorium ulovligt. Men disse samme enheder vil blive en hindring for ejere af lokaler, der har glemt eller mistet nøglen.

For at undgå sådanne tilfælde er specielle koder og nøgler designet til at hjælpe dig med at komme ind uden at skade din ejendom. Det er bedre at installere universalkoden, når du tilslutter en dørtelefon. Denne fremsyn vil spare dig for nerver og tid.

© Copyright 2018. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af materialer kun med et aktivt link til kilden.

Beskrivelse af teknikker: Sådan åbnes en dørtelefon uden en nøglechip

Du kan bruge den hemmelige kombination, der er i hvert samtaleanlægget temmelig almindeligt problem, når tasterne er tabt eller glemt af samtaleanlæg, ikke desto mindre, er der en vej, går ind i en speciel kode, der er indstillet af producenten af ​​enheden intercoms. Alle detaljerne er nedenfor.

Vi forstår, hvordan man åbner en dørtelefon

Dørtelefonsættet er nødvendigt for at sikre sikkerhed i indgangen til lejlighedsbygningen, da kriminelle normalt forventer offeret i åbne ubeskyttede indgange for at komme ind i lejligheden. Intercom giver også orden og renlighed i indgangen, da det modvirker klump og marginal.

Hvert firma til produktion af dette produkt konkurrerer med andre firmaer, stræber efter at sikre sin enhed og udvikler en anden programstyringssoftware, selvfølgelig ved at indtaste sin kombination af tal

Det er nødvendigt at vide, at indførelsen af ​​en særlig PIN-kode med selvinteresserede hensigter er retsforfulgt.

Moderne intercoms har ikke kun mulighed for at kommunikere, optage en samtale, men også videoovervågning, som giver 100% sikkerhed. Mange samtaleanlæg er udstyret med en særlig kode for at være i stand til at åbne (hvis du har glemt eller mistet nøglen) i nødsituationer (oplåsning), såvel som håndfri-system i undtagelsestilstand indberetning i evakuering af mennesker fra bygningen i tilfælde af brand, jordskælv og andre situationer.

Når du bruger en dørtelefon, skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. Når du forlader indgangen, skal du trykke på knappen under skærmen og vente på lydsignalet, først efter at det er gået ud.
 2. Ved ankomsten til låst nødvendigt at læne-chip nøgle til læseruden doorphone enhed, når et akustisk signal (puls), er det muligt at låse døren.
 3. Efter udgangen eller passagen til indgangen kan du ikke hjælpe døren tæt, den lukker sig ved hjælp af en hydraulisk dør tættere.
 4. Hvis du skubber og hjælper døren tæt, kan dette føre til brud på døren tættere.

De vigtigste komponenter i denne intercom: firmanavn plade, blok opkald, den primære strømforsyning, selvstændig magt switch, uafhængig elektromagnetisk lås, som primagnichivaet magnet til at dø dør, dørlukker, knap, boligblokke, tastatur ringe.

Dørtelefoner er opdelt i flere abonnenter og lavabonnenter, ved hjælp af teknisk enhed, til flerledende og to-ledende. I en alder af nye teknologier er der internettet, der modtager og sender et signal ved hjælp af Wi-Fi, baseret på optisk fiber.

Det er ikke nødvendigt at panikere, hvis der ikke er nøgler fra intercom, eller det er demagnetiseret, er kodningen forsvundet (konvertering og programmering er påkrævet). Bedrage nogen intercom system, kan du bruge en universel chip-nøgle, som er tilgængelig for vagtlæger, politi, medarbejdere af posthuse (postbude), CTS fagfolk, internetforbindelse (Rostelecom). Disse nøgler er lavet i form af en speciel tablet, en radio nøglering, en to-kontakt nøgle og udstedes lovligt til medarbejdere af særlige tjenester.

Beskrivelse af metoden: Sådan åbnes en dør telefon Metacom

Domophon Metacom af indenlandsk produktion bruges til boligbyggeri for at beskytte mod uønskede gæster. Hvad skal man gøre for at åbne en dørtelefon, er det overhovedet muligt?

Doorphones producerer mange forskellige virksomheder, både i Rusland og rundt om i verden. Derfor har de ikke et enkelt (universal) sæt af nødvendige tal

Det vigtigste er ikke at bryde skærmen, men at lave (gendanne) låsen ved at indtaste en kombination.

Hvis du vil åbne et Metacom-intercom uden en skærm, skal du ringe en særlig kombination bestående af flere tal og bogstaver. Først skal du trykke på knappen, der er ansvarlig for lejlighedsnummeret - B. For det andet skal du ringe til koden 5702.

Hvis intercom ikke blev åbnet, kan du prøve at indtaste koderne:

Hvis intercom Metacon-serien MK-20M / T, Frem eller Pro, skal du indtaste den samme kombination eller PIN-kode (B + 27, B + 5702). At gå igennem hele koden er meget lang, og du kan enten vente på, at nogen kommer ind eller ud af døren eller ringe til næste lejlighed og sige at du er nabo og har glemt nøglerne. Og husk at brugen af ​​alle svig med egoistiske eller røveri-intentioner er retsforfulgt.

Eksempel: Sådan åbnes en dørtelefon Besøg

Dørtelefon Besøget er en af ​​de mest pålidelige enheder og er tilpasset så hårde forhold som lave og høje temperaturer, vind, regn. Dørtelefonens tilfælde har en anti-korrosionsbelægning, som sikrer pålidelighed.

"VIZIT" har en fabriksindstilling på 12 # 345 eller * # 4230. Men de udgivne modeller for nylig kan åbnes ved at indtaste 67 # 890 eller * # 423

Denne telefons dørtelefon arbejder i et fugtigt klima. Den gennemsnitlige levetid er ca. 10 år.

Dørtelefon Et nødbesøg kan åbnes med en særlig kode, du skal logge ind på menuen og ringe # 999. Efter 2 signaler udløses, indtast 1234. Det er nødvendigt at vente lidt og efter opkald et kort signalopkald 2 # 3535.

Hvis der ikke var kort signal efter indtastning af kombinationen 1234, men der blev hørt et signal svarende til to-tone signal eller andre, så kan du indtaste andre kombinationer:

Efter den indtastede kombination indtastes 2 # 3535. Faktisk for følgende modeller: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 og andre.

Tsifral har en flerhed af modeller: Tsifral INTEL, Tsifral 20.40 CCD, CCD Tsifral-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10mt, Tsifral M-20MTV, Digital M-20MZV.

For at åbne en dørtelefon Cyfral skal du have en særlig master nøgle eller kende adgangskoden

Ved dørtelefonen Cyfral af den sædvanlige model, til åbning uden en nøgle, er det nødvendigt at indtaste følgende nummerering:

 • Ring + 100 + 2323;
 • Ring + 200 + 2323;
 • Ring + 300 + 2323;
 • Ring + 400 + 2323;
 • Ring + 500 + 2323;
 • Ring + 600 + 2323;
 • Ring + 700 + 2323;
 • Ring + 800 + 2323;
 • Opkaldet er + 900 + 2323;
 • Eller vælg den følgende kombination Call + nummer + 2323 eller 7272, 7273.

For at afhente koden har du brug for tid, det er bedre at ringe til en nabo omkring lejligheden. For doorphone Cyfral M let at åbne ved kombinationen af ​​Ring på 37 eller + 3792. Intercom opkald Cyfral serien CCD-2094.1M åbner kode Ring på 0000, efter inskription på denne ON vises, er det nødvendigt at indføre 2.

Hvis disse operationer ikke virker, er fabriksadgangskoden blevet ændret af medarbejderne i boligen og kommunale tjenester.

Hvis du er hos lejer af dette hus, kan du få en adgangskode fra dem, hvis nøglen er gået tabt. Cyfral CCD-2094M dørtelefonen kan åbnes ved at ringe til kombinationen 0000 + opkald, efter indtastning af teksten vises torsk på displayet. 123456 + opkald, hvis det ikke virker, indtast 456999 + opkald eller 123400 + opkald, så vises f0 på dørtelefondisplayet, og indtast derefter 601.

Tips: hvordan man hakker en dørtelefon Rainmann

Breaking doorphone model Raynmann (Rainmann) 2000 ved at indtaste mulige kombinationer - 987.654 + tasten, efter dobbelt samtaleanlægget signal indtaste 123456, hvorefter displayet vil R. Bogstavet F på skærmen viser, at den er tilbage i service menu, som kan udføres kontrol med cifre og med egne hænder for at programmere koden.

Det eneste tal er indtastet:

 • 4 - for at blokere og deaktivere Rainmann-intercom;
 • 6 - Sluk Rainmann;
 • 8 - åben (døren er demagnetiseret).

Rainmann CD-2000 og AO-3000. For at åbne 2000-modellen skal du klikke på "tasten" og derefter indtaste koden "987654". Herefter taler intercom'et og du skal indtaste tallene "123456". Hvis ingeniørmenuen er tilgængelig, vises "P" -ikonet på skærmen. Nu, for at låse op og åbne døren - skal du klikke på nummer 8

Dørtelefonen på enhver DomoGuard-model kan åbnes ved at indtaste kombinationen C + 669900 + opkald + indtast nummeret mere med 1 enhed end det sidste lejlighedstal i indgangen. Efter et sæt kombinationer vises F på displayet på dørtelefonen, hvilket betyder at du forlader servicemenuen. Herefter kalder vi kode 080 for at indtaste en ny nøgle 2, 2, 2 i dørtelefonhukommelsen. For at deaktivere dørlåsen - 071.

Instruktion: Sådan åbnes en intercom Eltis

Alle modeller af Eltis dørtelefon åbnes efter at have indtastet en særlig kombination, men hvis den indtastede kombination ikke åbner døren, er fabriksindstillingerne blevet ændret. Intercom Eltis (Yeltis) kan åbnes ved at indtaste en universel kode, som kan blive bedraget af beskyttelsesanordningen.

Du skal trykke på og holde opkaldstasten i 20 sekunder. I et stykke tid vises en femcifret chiffer på udstillingsdisplayet. Så forsvinder denne kombination, så du skal huske det. Denne adgangskode giver mulighed for at komme ind i indstillingsmenuen

De samme kombinationer, hvor i begyndelsen der trykkes på knappen til opkaldsstyring, kan du åbne følgende typer (adgang samtaleanlæg) - Teknisk Udvalg, Stroymaster, Marshall, Belsplat (BELSPLAT), Kamsan, Condor, Lock, Poly, Filman, Polylock, Smartel, Laskomex, Modus, Polis og andre.

Faktorial dørtelefon af forskellige modeller kan åbnes uden en nøgle, indtastning af en særlig kode for adgang til softwaren - 000000 + 123456, 5 + 3453475 + opkald + 7 + opkald.

Husene er udstyret med et intercom system overalt, men metoderne til at åbne dem uden en nøgle er ikke kendt for mange

Intercom Keyman kan åbnes ved hjælp af input - R + 100 + 789 efter at signalet har lydt, skal du indtaste 123456. Efter displayet Cayman P, der giver adgang til menuen, indtaste 8. Hvis en dør telefon har en touch skærm, kan vinteren åbnes ved anvendelsen af ​​en klump sne på skærmen, kan hypotermi ødelægge samtaleanlægget.

Det er stadig muligt at åbne enheden ved hjælp af et piezoelektrisk element i lighteren, som påføres stedet for nøglen, men det virker ikke altid og er svagt.

Doorphone Barrier II, 2M og 4 kan åbnes, hvis du trykker på 2 + 4 eller 2 + 7. Du kan også magnetisere med en magnet det sted, hvor nøglen påføres og magnetiseres. På samme måde kan du åbne dørtelefonen til Arcades, en tom plastnøgle.

Raikmann og Rainmann og Smartel intercoms kan åbnes som følger:

 • Nøgle + 321654;
 • Efter lydsignalet skal du indtaste cifrene 123456;
 • Når P vises på displayet, skal du indtaste 8 eller omkode med en shocker eller et elektrisk støddæmper, der kan slukke for intercom-enheden med sin puls.

Intercom Blink - er den eneste lyd samtaleanlæg installeret i Hviderusland, Ukraine, Kasakhstan, og det kan åbnes ved hjælp D9-0,1 batterier, 6F22, som anvendes i stedet for nøglen. En intercom Krohn, kan PIRRS og sikker åbnes ved hjælp af en kombination af fabrikken 951. Intercom Pier 1000 Micro kan åbnes med fabrikken adgangskode - 12345678 + K + 1 234 8.310.649 eller + indgangen værelse.

Du bør vide: hvordan man kender koden fra dørtelefonen

Dørtelefonen er den mest pålidelige enhed til beskyttelse af flere etager bygninger, garager og private huse. Beboere i bygningen eller garagerens ejer skal kende adgangskoden og hemmelige koder til nødopkald på dørtelefonen. Denne adgangskode bruges, hvis nøglen fra dørtelefonen er gået tabt eller glemt.

Hvis du ved indgangen fandt ud af, at der ikke er nogen nøgle fra dørtelefonen, er det bedre at adressere naboer først

Det anbefales ikke at oplyse hemmeligheden om adgangskoden til bekendtskab for at undgå tyveri og hooliganisme på denne adresse.

Hvis nøglen er tabt fra intercom og adgangskoden er glemt, døren ikke åbnes, skal du foretage et opkald ved hjælp af telefonen i offentlige forsyningsvirksomheder, service eller virksomhed, et enkelt servicecenter, som etablerede denne doorphone enhed til master var i stand til at låse sikkerhedslåse. Husk at uautoriseret adgang og hacking af en dørtelefon i indgangen til et hus i et fremmed land er ansvarlig for dets handlinger.

Hvorfor ikke indtaste koder og fysisk forsøge at åbne intercom uden en nøgle? Der er en vejledning, som fastsætter, at strengt forbudt under drift af intercom at anvende mekaniske skader doorstation, rør, elektronikenheden, et elektromagnetisk lås, og åbning knap krop doorphone forskellige objekter, der kan beskadige apparatet eller dets enkelte elementer.

Den angår også mekaniske skader aftørring sne hælde vand, opvarmet ved brand, hælde maling og andre løsninger anvender en magnetisk nøgle ved anvendelse af en elektromagnet, tear knapper til at reparere apparatet eller dets kodede.

Det er forbudt at foretage transkodning, oplåsning eller andre handlinger uafhængigt af en person, der ikke er medarbejder i intercom-enhedstjenesten. Træk ikke døren bag dig, hvilket kan medføre brud på den hydrauliske dør tættere. Adgangsdørens lukkehastighed indstilles af masteren afhængigt af dørens strukturelle funktioner og justeringsskruerne.

Sådan åbnes en dørtelefon uden en nøgle (video)

Afslutningsvis skal det bemærkes, at det er forbudt at sætte under døren indefra og udenfor fremmedlegemer, der forhindrer uafhængig lukning af døren og fører til uautoriseret indrejse af udlændinge i området.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

67 + = 68