Adgangskode fra dørtelefon eltis

Sådan åbner du en dørtelefon uden en nøgle ved hjælp af en hemmelig kode?

Hver dørtelefonproducent installerer en særlig kode på sine produkter, idet man ved, at det er muligt at åbne intercom uden en nøgle. Men måske er det kun, hvis installationsprogrammet ikke ændrede hovedadgangskoden under installationen. Ellers er åbningen af ​​døren meget vanskeligere, og det er umuligt at gøre dette uden at komme ind i systemindstillingerne.

Ved at bruge specielle koder, der skal åbnes, skal du huske at du kun skal bruge dem i nødstilfælde. Brugen af ​​kode til legale formål er retsforfulgt.

For hver type dørtelefon er der en kode, der er ingen universel kode for alle mærker af dørtelefoner.

For at åbne et vizit intercom, tager det lidt mere arbejde end at åbne et andet intercom. Koder varierer i sort, og på tastaturet nogle gange i stedet for nøglen "* 9raquo; "C9raquo; bruges, og i stedet for" # 9raquo; - "Q9raquo;

For at åbne døren skal du bruge koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerede samtaleanlæg ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo ;.

Du kan også åbne døren ved hjælp af servicemenuen. For at gøre dette har du brug for:

 1. Indtast menuen ved at skrive "# 9999raquo ;;
 2. efter to signaler indtaste koden "12349raquo;, vent et kort kig;
 3. hvis den karakteristiske knirke høres, og ikke to-tone signal, kan du prøve at samle andre standard-koder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller "116399raquo ;;
 4. Herefter skal du indtaste kombinationen "2 - pause - # - pause - 3535"

For at åbne intercom Metacom skal du ringe til en af ​​disse koder:

 • klik på knappen "B9raquo; - Antallet af lejligheden, som er den første i denne indgang - "B9raquo; ("COD9raquo;) - Koden 5702 vil blive vist;
 • opkaldskode 65535 - knappen "B9raquo; - 1234 - "B9raquo; - 8;
 • eller denne kode: 1234 - "B9raquo; - 6 - "B9raquo; - 4568.

For intercom-modellen MK-20 M / T kan du bruge koderne: "В9raquo; - 27 - "B9raquo; - 5702 eller "B9raquo; - 1 - "B9raquo; - 4526.

Dørtelefoner af Eltis mærke er ret enkle i åbningen. Du kan bruge en af ​​to koder, der hjælper med at forsigtigt knække intercom:

Hvis du ikke kan åbne døren med disse koder, kan du bruge følgende koder for dørtelefonens cyfral.

 • For dørnemper installeret i indgange, hvor der er lejligheder med runde tal (100, 200, 300 osv.), Kan du bruge koden: "opkaldskode 1 - opkaldskode 2". "Kode 1" angiver lejlighedsnummeret (100, 200 osv.), Og "kode 2" er dørtelefonkoden "23239raquo;" "72729raquo; eller "72739raquo;
 • For en dørtelefon mærket med bogstavet "M9raquo;, kan du bruge koden:" call - 41 - call - 1410 ". Nogle døre åbnes, når du bruger koden "070549raquo;.
 • Samtaleanlæg CCD-modeller - 2094.1M kan åbne et sæt "udfordring - 0000" kode, der vil åbne døren enten umiddelbart eller give dig adgang til menuen (displayet viser «ON9raquo;). Klik derefter på "29raquo; - døren åbnes Hvis "OFF9raquo;" betyder det, at adgangskoderne er blevet ændret af installationsprogrammet under installationen.
 • For CCD - 2094M dørtelefon, indtast koden "0000 - call". Efter "cod9raquo;, indtast koden" 123456 - call "eller" 456999 - call ". Du kan også bruge koden "123400 - call". Efter udseendet af indskriften "f09raquo;, indtast koden" 6019raquo;.

For at åbne døren, som er udstyret med Forthorial intercom, skal du indtaste den sekscifrede kode: "0000009raquo; eller "1234569raquo; Men det er ofte umuligt at hackere en sådan dørtelefon, fordi den obligatoriske betingelse for en serviceinstallation er udskiftningen af ​​denne kode.

Du kan prøve denne rækkefølgen af ​​kommandoer: "59raquo; - på skærmen vil der være en servicemeddelelse - 180180 - et opkald - nøglen «49raquo; - en udfordring. "

Brug af en universel nøgle

For at åbne dørene kan du også bruge en universel nøgle, som kan åbne de fleste døre fra forskellige producenter. Sådanne nøgler er meget bekvemme og hjælper postfolk, kurerere, samt ansatte i andre tjenester til at komme ind i indgange og ikke bære en masse nøgler.

Når du har en sådan nøgle, behøver du ikke at tænke på, hvordan du åbner en dørtelefon uden en nøgle, husk og vælg servicekoder. Tross alt indeholder den universelle nøgle oplysninger, som intercom'et læser i sin normale tilstand, og sammenligner det med sine oplysninger i processorens firmware. Hvis disse oplysninger matcher, åbnes døren.

Den universelle nøgle er lavet i flere former: en tablet, en to-kontakt nøgle, en radio nøgle fob proxy. Den universelle nøgle kan bruges ret lovligt af specialister fra forskellige tjenester:

 • ambulance læger;
 • distrikt;
 • reklamemæglere;
 • ved kurerer;
 • postbude;
 • boliger og kommunale tjenester.

Doorphone Eltis: koder for nøglefri adgang og programmering

På nuværende tidspunkt er flere etagers huse udstyret med intercoms. Denne form for sikkerhed har allerede vist sig: takket være intercoms er indgangen altid ren, og der er ingen adgang for fremmede. Der er imidlertid ulemper for disse enheder. I nødsituationer hindrer intercomerne passagerernes passage, og selv de beboere, der har glemt husets nøgler. I dag lærer du at åbne en intercom Eltis uden en nøgle, uden at skade det.

Eltis - indenlandske produkter. Sikkerhedskoden består af fire tegn. Hver lejer af huset med en intercom modtager en elektromagnetisk nøgle. Denne enhed har imidlertid en betydelig ulempe - den kan let brydes.

Eltis-systemet består af 3 niveauer:

 1. Den hemmelige kode.
 2. Administratorkode.
 3. Opsætningsadgangskoden.

Enheden består af følgende komponenter:

 1. Blokke af opkald og kommunikation.
 2. Abonnentkonsol.
 3. Strømforsyning.
 4. Elektromagnetisk lås.
 5. Nøgle læser.
 1. Kan tjene mere end 100 abonnenter.
 2. Juster åbningstiden for dørene.
 3. Aktivering og deaktivering af kodelåsen.
 4. Panelbelysning.
 5. Tastatur med voice acting.

Princippet om enhedens funktion:

 1. Indtast lejlighedsnummeret.
 2. Tryk på opkaldsknappen.
 3. Der sendes et signal til lejligheden.
 4. Røret løftes af brugeren af ​​intercom.
 5. Tryk på døråbneknappen.

For at finde serienummeret:

Koden kan variere afhængigt af modellen.

Hvis disse koder ikke hjalp med at åbne dørene, så skal du bruge andre metoder.

Indtast koden for at åbne:

Video, hvordan man åbner en intercom Eltis uden en nøgle:

For at ændre indstillingerne skal du gøre følgende:

 1. Hold 10 sekunder "B9raquo;.
 2. "Sys9raquo;
 3. "12349raquo;
 4. "6_7x9raquo;.
 5. Menuen "_Func9raquo;.
 6. Tryk på nummeret på den ønskede handling:
  1. «19raquo; - for at ændre den gamle adgangskode
  2. «29raquo; - for at aktivere eller deaktivere adgangskoden.
  3. «39raquo; - for at ændre den delte adgangskode.
  4. «49raquo; - for at aktivere eller deaktivere dørens åbne signal.
  5. «69raquo; - for at aktivere eller deaktivere adgangskoden til en enkelt lejlighed.
  6. «89raquo; - At ændre åbningstiden for døren.
  7. «09raquo; - exit.

Video, hvordan man programmerer et Eltis intercom:

Når alle ovennævnte metoder ikke hjalp, er den eneste måde at åbne en dørtelefon på at bruge en universel nøgle. I øjeblikket leveres mange modeller med denne enhed. Under installationen indtastes denne tast i intercom-hukommelsen.

Hvis kittet ikke har en universel hovednøgle, kan du kontakte virksomheden til fremstilling.

© Copyright 2018. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af materialer kun med et aktivt link til kilden.

Sådan åbnes en intercom Eltis uden en nøgle

Dørtelefonen Eltis er en speciel enhed, der ofte bruges til at beskytte indgangsdøren mod at komme ind i uautoriserede persons hus. Hver lejer får en elektromagnetisk nøgle, med hvilken du kan åbne denne lås. Ovennævnte indretning har mange fordele. Ifølge mange eksperter kan åbningen uden en nøgle være ret simpel. Dette er den største ulempe ved denne intercom. Så læs mere om ovenstående enhed.

Ovennævnte interlocking og låsemekanisme fremstilles af producenten som en enhed med flere enheder af PU-CP-100KM serien. Hovedformålet er at installere i flere lejlighedskomplekser, kontorer. Intercom Eltis kan også bruges til at organisere et såkaldt intercom system (antallet af abonnenter må ikke overstige 100).

Specialister bemærker, at ovennævnte enhed er et mikroprocessorbaseret specialiseret system, der hovedsagelig er bygget på en microcontroller 87C51 (fremstillet af Intel).

Til kabelstyring bruges to 10-wire busser til abonnentlejligheder (konsoller). Hovedelementerne i dørtelefonen Eltis:

 • skifte- og opkaldsenheder;
 • konsoller abonnent;
 • strømforsyningsenhed.

Ovennævnte anordning kan også også udfyldes med dørlukkere (hydraulisk) for at lukke indgangsdøren og elektromagnetiske låse smidigt. Men disse ekstra komponenter er kun etableret efter husets lejere.

Den indbyggede nøglekalder af den elektroniske type, der er baseret på berøringshukommelsen, er placeret på intercom dørintercom.

Dørtelefonen, den kode, som i de fleste tilfælde er let at hente, har følgende fordele:

 • giver mulighed for at forbinde et stort antal abonnenter (op til 100);
 • har timingen for at åbne låsen;
 • har et lille antal kommunikationslinjer;
 • der er mulighed for at slukke / tænde kode låsemodus;
 • Har baggrundsbelysning på enhedens panel, et melodisk opkaldssignal, et lydt tastatur;
 • har en duplexkommunikationstype.

Hvordan Eltis fungerer

Den besøgende skal ringe til lejlighedsnummeret og trykke på "Call 9raquo;. Gennem batteriet i denne enhed er det valgte rum tilsluttet, og der genereres et signal. Den stopper, når abonnenten løfter røret. Efter 60 sekunder (når en person ikke er i lejligheden) eller ved at trykke på "Reset 9raquo; Det er også muligt at bryde signalet.

Arbejdet i ovennævnte blok ledsages af indskrifterne på displayet:

 • "Sig 9raquo; (når den besøgende kan sige noget);
 • "Oshibka9raquo; (i tilfælde af brug af et forkert bolignummer eller en uegnet elektronisk nøgle)
 • "Åbent 9raquo;

"Reset 9raquo; Det er designet til at returnere systemet til dets oprindelige position i tilfælde af fejl.

Sådan åbner du en intercom Eltis uden en nøgle?

Specialister bemærker, at det ikke er særlig vanskeligt at gennemføre ovennævnte handling. For at gøre dette skal du bare bruge nogle retningslinjer for at åbne denne enhed fra Eltis.

Dørtelefonen, hvis åbningskode ikke er for kompliceret, uden en nøgle, åbnes ved hjælp af et sæt af følgende opkald og alfabetiske kombinationer:

 • "B" (vent på opkaldet), og tryk derefter på "100", derefter igen "B", og tryk derefter på 7273;
 • "B" (vent på en ringetone), og drej derefter "100-V-2323";
 • "In" (vi venter på et opkald), så trykker vi på "100-В-7272".

Eksperter hævder, at hvis den ovennævnte kombination ikke åbner enheden, kan nummer 100 erstattes med 200 eller 300.

Dørtelefonen Eltis er en god forsvarer af dit hus. Husk: Hvis installationsprogrammet ikke ændrede hovedadgangskoden, når du installerer ovenstående enhed, er det ikke svært at åbne det uden en nøgle.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 71 = 76