Adgangskode fra dørtelefonbesøg

Dørtelefon intercom koder VIZIT

Vores universelle nøgle åbner følgende dørtelefonmodeller:

Som du ved, skal du indstille programmeringsfunktionen til at konfigurere intercomet, for hvilket du skal indtaste installatørens kode, dvs. skriv adgangskoden. Indtastning af programmeringsfunktionen modtager master alle rettigheder til at ændre funktionerne på hele dørtelefonen.

Derfor gav producenterne af dørtelefoner denne del af intercom-programmeringen, en hel del opmærksomhed. Men realiserede - på forskellige måder.

Intercomerne til flerlejlighedskomplekser, der er blevet distribueret i Rusland, overvejes. Vi giver bevidst ikke koder, der tjener til ikke at åbne døren, men til tilpasning og som er nødvendige af ikke-ingeniører, undtagen hooligan årsager.

Oplysninger om hacking til følgende intercom leveres:

Barriere II og IIM, 4

VIZIT (forskellige modeller)

Cyfral (forskellige modeller)

Først og fremmest er spørgsmålet: Er der specielle koder for dørtelefoner til åbning af døre ved hjælp af specielle tjenester? Det rigtige svar er: nej, i moderne intercoms er der ingen sådanne koder (undtagen Barrier IIM). Men der er glemsomhed ingeniører, som normalt ikke ændrer masteradgangskoderne, når de installeres.

Hacking of doorphones Barrier II og IIM

Husk, disse er gamle "sovjetisk " Dørtelefoner med mekaniske låse og en flad magnetisk nøgle? For 2M er der en ikke-udskiftelig åbningskode - 1013. Men de mødte sjældent derefter, og nu endnu mere. Generelt blev disse intercoms åbnet af 2 magneter, for eksempel fra den adskilte nøgle. Bare bære dem omkring nøgleområdet før udløseren.

Det samme, kun uden knapper (enkeltbruger, designet til forsiden med concierge). Der er 3 magneter i nøglen.

Generel note: Hvis der ikke er nogen * og # taster på tastaturet, i stedet for dem C og K. C - * K - #.

No-display modeller med LED'er (SM / M / N 100-200):

Hvis standardindstillingerne ikke ændrede koden * # 4230 eller kode 12 # 345, fører til åbningen af ​​intercom.

I de nyinstallerede doorphones, koderne # 423 og 67 # 890

Du kan indtaste servicemenuen:

# 999-peep 2 gange- (master kode, standard 1234) -picet 1 gang. Hvis koden ikke er korrekt, bliver den beskyldt med to toner. Master kode kan være 1234, 6767, 3535, 9999, 12345, 0000, 11639.

2 + # + 3535 Åbning af intercom.

3 - Programmeringsnøgler til indgangen. (Vedhæft tasten + #, vent på squeak + *).

4 - Sletning af nøgler fra hukommelsen.

* - Afslut tilstanden.

For dørtelefon VISIT BVD-3xx (uden display og lysdioder), (med tabletets højre eller centrale placering)

Åbn døren - tryk 1 i menuen.

Fungerer ikke altid i BVD-34x (med en venstre sidet modtager)

Sådan åbner du en dørtelefon uden en nøgle ved hjælp af en hemmelig kode?

Hver dørtelefonproducent installerer en særlig kode på sine produkter, idet man ved, at det er muligt at åbne intercom uden en nøgle. Men måske er det kun, hvis installationsprogrammet ikke ændrede hovedadgangskoden under installationen. Ellers er åbningen af ​​døren meget vanskeligere, og det er umuligt at gøre dette uden at komme ind i systemindstillingerne.

Ved at bruge specielle koder, der skal åbnes, skal du huske at du kun skal bruge dem i nødstilfælde. Brugen af ​​kode til legale formål er retsforfulgt.

For hver type dørtelefon er der en kode, der er ingen universel kode for alle mærker af dørtelefoner.

For at åbne et vizit intercom, tager det lidt mere arbejde end at åbne et andet intercom. Koder varierer i sort, og på tastaturet nogle gange i stedet for nøglen "* 9raquo; "C9raquo; bruges, og i stedet for" # 9raquo; - "Q9raquo;

For at åbne døren skal du bruge koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerede samtaleanlæg ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo ;.

Du kan også åbne døren ved hjælp af servicemenuen. For at gøre dette har du brug for:

 1. Indtast menuen ved at skrive "# 9999raquo ;;
 2. efter to signaler indtaste koden "12349raquo;, vent et kort kig;
 3. hvis den karakteristiske knirke høres, og ikke to-tone signal, kan du prøve at samle andre standard-koder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller "116399raquo ;;
 4. Herefter skal du indtaste kombinationen "2 - pause - # - pause - 3535"

For at åbne intercom Metacom skal du ringe til en af ​​disse koder:

 • klik på knappen "B9raquo; - Antallet af lejligheden, som er den første i denne indgang - "B9raquo; ("COD9raquo;) - Koden 5702 vil blive vist;
 • opkaldskode 65535 - knappen "B9raquo; - 1234 - "B9raquo; - 8;
 • eller denne kode: 1234 - "B9raquo; - 6 - "B9raquo; - 4568.

For intercom-modellen MK-20 M / T kan du bruge koderne: "В9raquo; - 27 - "B9raquo; - 5702 eller "B9raquo; - 1 - "B9raquo; - 4526.

Dørtelefoner af Eltis mærke er ret enkle i åbningen. Du kan bruge en af ​​to koder, der hjælper med at forsigtigt knække intercom:

Hvis du ikke kan åbne døren med disse koder, kan du bruge følgende koder for dørtelefonens cyfral.

 • For samtaleanlæg installeret i døråbninger, hvor flade runde tal (100, 200, 300, etc.), er det muligt at anvende koden "opkald - kode 1 - ringe - kode 2". "Kode 1" angiver lejlighedsnummeret (100, 200 osv.), Og "kode 2" er dørtelefonkoden "23239raquo;" "72729raquo; eller "72739raquo;
 • For en dørtelefon mærket med bogstavet "M9raquo;, kan du bruge koden:" call - 41 - call - 1410 ". Nogle døre åbnes, når du bruger koden "070549raquo;.
 • Samtaleanlæg CCD-modeller - 2094.1M kan åbne et sæt "udfordring - 0000" kode, der vil åbne døren enten umiddelbart eller give dig adgang til menuen (displayet viser «ON9raquo;). Klik derefter på "29raquo; - døren åbnes Hvis "OFF9raquo;" betyder det, at adgangskoderne er blevet ændret af installationsprogrammet under installationen.
 • For CCD - 2094M dørtelefon, indtast koden "0000 - call". Efter "cod9raquo;, indtast koden" 123456 - call "eller" 456999 - call ". Du kan også bruge koden "123400 - call". Efter udseendet af indskriften "f09raquo;, indtast koden" 6019raquo;.

For at åbne døren, som er udstyret med Forthorial intercom, skal du indtaste den sekscifrede kode: "0000009raquo; eller "1234569raquo; Men det er ofte umuligt at hackere en sådan dørtelefon, fordi den obligatoriske betingelse for en serviceinstallation er udskiftningen af ​​denne kode.

Du kan prøve denne rækkefølgen af ​​kommandoer: "59raquo; - på skærmen vil der være en servicemeddelelse - 180180 - et opkald - nøglen «49raquo; - en udfordring. "

Brug af en universel nøgle

For at åbne dørene kan du også bruge en universel nøgle, som kan åbne de fleste døre fra forskellige producenter. Sådanne nøgler er meget bekvemme og hjælper postfolk, kurerere, samt ansatte i andre tjenester til at komme ind i indgange og ikke bære en masse nøgler.

Når du har en sådan nøgle, behøver du ikke at tænke på, hvordan du åbner en dørtelefon uden en nøgle, husk og vælg servicekoder. Tross alt indeholder den universelle nøgle oplysninger, som intercom'et læser i sin normale tilstand, og sammenligner det med sine oplysninger i processorens firmware. Hvis disse oplysninger matcher, åbnes døren.

Den universelle nøgle er lavet i flere former: en tablet, en to-kontakt nøgle, en radio nøgle fob proxy. Den universelle nøgle kan bruges ret lovligt af specialister fra forskellige tjenester:

 • ambulance læger;
 • distrikt;
 • reklamemæglere;
 • ved kurerer;
 • postbude;
 • boliger og kommunale tjenester.

Programmering Vizit-intercom eller hvordan man kommer hjem uden en nøgle

Intercom er i øjeblikket den bedste beskyttelse mod uønskede gæster i huset. Ved hjælp af denne enhed kan du styre indgangsdøren, optage til kameraet alle, der kommer tæt på den. Men der er tidspunkter, hvor ejeren af ​​hjemmet ikke kan komme hjem. Derfor vil jeg i denne artikel fortælle dig, hvordan du åbner et Vizit-intercom uden en nøgle. Det er dette firma, der er blevet populært blandt brugerne.

Alle enheder af denne type er programmerbare, som gør det muligt at deaktivere enhedsbeskyttelse. Det er nok at indtaste den ønskede kode.

Til ældre modeller

Til nye modeller

Men det er værd at huske, at disse koder er standard, og de er ofte erstattet af virksomhedens medarbejdere for at beskytte deres brugere mod hacking. Hvis dette er tilfældet nu, vær ikke foruroliget. Der er en anden måde at komme hjem uden at bryde døren.

kode # 999 lader gå til menuen for indførelsen af ​​de nye indstillinger. Hvis kombinationen arbejdede, efterfulgt af to signaler. Nu har du mulighed for at indtaste master-kode: 9999, 6767, 11639, 3535, 12345, 0000. Du kan også prøve at sætte din adgangskode:

 1. Indtast menuen.
 2. Tryk på "2".
 3. En pause.
 4. Tryk på "#".
 5. En pause.
 6. Tryk på "3535" (dette åbner kun dørene).
 7. Vedhæft en ny nøgle til enheden og tryk på "3" (for at programmere en ny nøgle).
 8. Tryk på "4" (for at slette alle taster fra enheden).
 9. tryk på "*" (for at forlade tilstanden).
 10. Tryk på "#" (for at bekræfte handlingen).

Der er vanskeligheder med programmering af intercoms, hvis de ikke er udstyret med et display og LED'er. Til sådanne enheder anvendes en universel nøgle. Hvis ikke, skal du indtaste servicemenuen og trykke på "1". Men det virker ikke altid.

For at ændre den generelle kode i lejligheden eller slukke for den, behøver du ikke at gå til indstillingsmenuen. Alene kan ikke klare. Til denne operation har du brug for to personer:

 • den første introducerer ovennævnte kombination på panelet;
 • den anden fjerner og holder ikke op i 5 sekunder, og derefter trykker du låsen åben tasten seks gange.

Hvis alt er gjort korrekt, lyser indikatoren, så indtast lejlighedsnummeret og den nye kode. Men det slutter ikke der:

 • Gem ændringerne ved at klikke på "døråbner";
 • et kort bip lyder for at bekræfte besparelsen.

Eller få en universel nøgle til at åbne en dørtelefon i en virksomhed til en rimelig pris.

Dørtelefoner - beskyttelse mod uønskede gæster og personer, der forsøger at komme ind på privat territorium ulovligt. Men disse samme enheder vil blive en hindring for ejere af lokaler, der har glemt eller mistet nøglen.

For at forhindre sådanne tilfælde er specielle koder og nøgler designet til at hjælpe dig uden at skade ejendommen, komme ind. Det er bedre at installere universalkoden, når du tilslutter en dørtelefon. Denne fremsyn vil spare dig for nerver og tid.

© Copyright 2018. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af materialer kun med et aktivt link til kilden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 + = 58