Adgangskode fra dørtelefonen

Sådan åbnes en dørtelefon med en metak uden en nøgle

Hvert kodesystem kan låses op ved at indtaste det ønskede sæt cifre. Hjem låse er ingen undtagelse. Hvordan åbner man en dørtelefon "Metacom" uden en nøgle? Ligesom den anden - skriv en særlig adgangskode. Koderne, der er angivet i denne artikel, fungerer, hvis installationsprogrammet (eller en af ​​beboerne) ikke har ændret systemindstillingerne for kodelåsen eller universaladgangskoden.

Måder at åbne en dørtelefon uden en nøgle

Enhver kombinationslås betyder muligheden for at åbne døren uden en nøgle. Hver af de metoder, der præsenteres her, passer til visse almindelige Metacom modeller, så hvis du efter det første forsøg ikke lykkedes at åbne døren, fortsæt til næste metode. Prøv alle ovenstående metoder - en af ​​dem vil helt sikkert arbejde. Bemærk: I alle kombinationer betyder "B" en opkaldsknap, uanset om den er angivet på panelet med et bogstav eller et håndsætikon. Her er de effektive måder, der vil bede om, hvordan man åbner Metacom-modeller uden en nøgle:

 1. Ved hjælp af en lejlighedskode. Til disse modeller af kode lås tildele en adgangskode til hvert lejlighed nummer i dette hus. Hvis du kender nummeret på din lejlighed, skal du ringe til det og trykke på opkaldsknappen.
 2. Ved hjælp af en universel kode. Hvis installatøren eller andre beboere i huset ikke ændrede det, skal standardkombinationen "1234-B" stå.
 3. Tryk på opkaldsknappen og ring nummeret på den første lejlighed i indgangen. (For at bestemme det skal du bare kigge efter gulvpladen.) Hvis du gjorde alt rigtigt, skal displayet vise COD. Ring 5702, og efter et par sekunder åbner døren.
 4. Ring 65535-B. Indtast universalkoden og tryk på B-8.
 5. Indtast universalkoden og kombinationen B-6-B-4568.

Ovenstående metoder er egnede til kodelås med en skærm. Hvis du vil forstå, hvordan du åbner en Metacom-dørtelefon uden display, skal du bruge en af ​​følgende metoder:

 • Indtast følgende kode: B-27-B-5702, vent et par sekunder og døren åbnes;
 • tryk på B og kald 1-B-4526.

Der er specielle koder, der ikke kun kan komme ind i bygningen uden en nøgle, for at åbne døren, men også at redigere indstillingen af ​​selve enheden. For eksempel kan du ændre adgangskoder, der bruges af systemet til at fjerne eller vedhæfte nøglerne til en bestemt lejlighed, skiftede hovedindgangen til den kode, få indprogrammeringsfunktionen, lære at åbne samtaleanlægget i brugermenuen. For enhver handling skal du kende den såkaldte "master code". Som standard tildeler Metacom et kodeord på 1234.

 1. Åbning af døren. Hvordan åbner Metacom uden en nøgle? Find ud af og indtast universalkoden, tryk på opkaldsknappen.
 2. Arbejde med nøgler. Du kan fjerne eller vedhæfte "tabletter" til en bestemt lejlighed. For at gøre dette skal du indtaste 65535-B Master Code-B-B. Angiv derefter nummeret. For at optage nøglen skal du indtaste B-7. Hvis du vil løsne alle tilsluttede chips fra lejligheden, skal du trykke på B-7-0-111.
 3. Ændring af systemadgangskoder. Ved hjælp af menuen kan installationsprogrammet ændre den universelle dørtelefonkode. For at tildele en ny hovedadgangskode indtast 65535-B-master kode-B-9-3-ny adgangskode-B. I samme menu kan du ændre lejlighedskoden. For at gøre dette skal du kende den allerede installerede kryptering. Det antages, at du skal være ejer af lejligheden for at erstatte adgangskoderne. Indtast kombinationen 65535B-master kode-B-B-lejlighed nummer-B-0-ny adgangskode-B.
 4. Koderne for indtastning af menuen. "Metacom" er udstyret med tre forskellige kataloger. For at komme ind i standardbrugermenuen skal du indtaste kombinationen 65535-B-1234-B-B. Adgangskoden til dørtelefontjenesten er 65535-B-master kode-B. For at ændre systemindstillingerne skal du indtaste 65535-B masterkode -B-9.

"Metacom" tildeler sit eget kodeord for hver lejlighed i huset - det er et sæt med fire cifre. Ejere skal kende ham, for at komme ind i huset selv uden en nøgle eller i en anden nødsituation. Adgangskoden er angivet i aftalen med installationsfirmaet. Der er universelle koder fra intercoms, ikke bundet til en lejlighed. Som standard er hovedadgangskoden fra sikkerhedsenheden 1234. Hvis en person allerede har ændret den før dig, kan du kun lære den nye adgangskode fra serveren.

Hvis du ikke kender den universelle adgangskode, vil du ikke kunne:

 • ændre det og sæt et nyt master password
 • Vedhæfte eller løsne chipchips fra lejligheden
 • ændre enhedens systemindstillinger;
 • at tildele en ny kode til lejligheden
 • udfør kode lås programmering.

Uden master-koden kan du:

 • Åbn intercom med Metacom uden en nøgle;
 • Indtast brugermenuen.

Videoinstruktion: Sådan åbnes kombinationslås

Denne korte video instruktion giver en enkel og forståelig forklaring på, hvordan man åbner en dør uden en nøgle. I videoen låser forfatteren Metacom-modellen med et display. For at bruge denne metode skal du kende nummeret på den første lejlighed i indgangen. Det er meget nemt at finde ud af - på hver veranda er der et skilt med lejlighedstal tilhørende denne del af bygningen. Fotobilledet viser hvilken dørmodel der bruges. Hvis du har den samme kodelås, skal adgangskoden fra videoen være egnet til at åbne døren uden en nøgle.

Beskrivelse af teknikker: Sådan åbnes en dørtelefon uden en nøglechip

Du kan bruge den hemmelige kombination, der er i hvert samtaleanlægget temmelig almindeligt problem, når tasterne er tabt eller glemt af samtaleanlæg, ikke desto mindre, er der en vej, går ind i en speciel kode, der er indstillet af producenten af ​​enheden intercoms. Alle detaljerne er nedenfor.

Vi forstår, hvordan man åbner en dørtelefon

Samtaleanlæg, der er er afgørende for at sikre sikkerheden i trappeopgangen i et lejlighedskompleks, fordi kriminelle normalt forventer offeret til at åbne ikke beskyttede indgange for at komme ind i lejligheden. Intercom giver også orden og renlighed i indgangen, da det modvirker klump og marginal.

Hvert selskab er at producere dette produkt i konkurrence med andre virksomheder søger at beskytte sine medarbejdere og udvikler forskellig fra andre programmoobespechenie ledelse, selvfølgelig, indtaste din kombination af tal

Det er nødvendigt at vide, at indførelsen af ​​en særlig PIN-kode med selvinteresserede hensigter er retsforfulgt.

Moderne intercoms har ikke kun mulighed for at kommunikere, optage en samtale, men også videoovervågning, som giver 100% sikkerhed. Mange samtaleanlæg er udstyret med en særlig kode for at være i stand til at åbne (hvis du har glemt eller mistet nøglen) i nødsituationer (oplåsning), såvel som håndfri-system i undtagelsestilstand indberetning i evakuering af mennesker fra bygningen i tilfælde af brand, jordskælv og andre situationer.

Når du bruger en dørtelefon, skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. Når du forlader indgangen, skal du trykke på knappen under skærmen og vente på lydsignalet, først efter at det er gået ud.
 2. Ved ankomsten til låst nødvendigt at læne-chip nøgle til læseruden doorphone enhed, når et akustisk signal (puls), er det muligt at låse døren.
 3. Efter udgangen eller passagen til indgangen kan du ikke hjælpe døren tæt, den lukker sig ved hjælp af en hydraulisk dør tættere.
 4. Hvis du skubber og hjælper døren tæt, kan dette føre til brud på døren tættere.

De vigtigste komponenter i denne intercom: firmanavn plade, blok opkald, den primære strømforsyning, selvstændig magt switch, uafhængig elektromagnetisk lås, som primagnichivaet magnet til at dø dør, dørlukker, knap, boligblokke, tastatur ringe.

Dørtelefoner er opdelt i flere abonnenter og lavabonnenter, ved hjælp af teknisk enhed, til flerledende og to-ledende. I en alder af nye teknologier er der internettet, der modtager og sender et signal ved hjælp af Wi-Fi, baseret på optisk fiber.

Det er ikke nødvendigt at panikere, hvis der ikke er nøgler fra intercom, eller det er demagnetiseret, er kodningen forsvundet (konvertering og programmering er påkrævet). Du kan bedrage ethvert intercom med hjælp fra en universel chipnøgle, som er tilgængelig for akut læger, politi, postarbejdere (postmænd), husledere og internet kommunikation (Rostelecom). Disse nøgler er lavet i form af en speciel tablet, en radio nøglering, en to-kontakt nøgle og udstedes lovligt til medarbejdere af særlige tjenester.

Beskrivelse af metoden: Sådan åbnes en dør telefon Metacom

Domophon Metacom af indenlandsk produktion bruges til boligbyggeri for at beskytte mod uønskede gæster. Hvad skal man gøre for at åbne en dørtelefon, er det overhovedet muligt?

Doorphones producerer mange forskellige virksomheder, både i Rusland og rundt om i verden. Derfor har de ikke et enkelt (universal) sæt af nødvendige tal

Det vigtigste er ikke at bryde skærmen, men at lave (gendanne) låsen ved at indtaste en kombination.

For at åbne et Metacom-intercom uden en skærm, skal du ringe en særlig kombination bestående af flere tal og bogstaver. Først skal du trykke på knappen, der er ansvarlig for lejlighedsnummeret - B. For det andet skal du ringe til kode 5702.

Hvis intercom ikke blev åbnet, kan du prøve at indtaste koderne:

Hvis intercom Metacon-serien MK-20M / T, Frem eller Pro, skal du indtaste en lignende kombination eller PIN-kode (B + 27, B + 5702). At gå igennem hele koden er meget lang, og du kan enten vente på, at nogen kommer ind eller ud af døren eller ringe til næste lejlighed og sige at du er nabo og har glemt nøglerne. Og husk at brugen af ​​alle svig med egoistiske eller røveri-intentioner er retsforfulgt.

Eksempel: Sådan åbnes en dørtelefon Besøg

Dørtelefon Besøget er en af ​​de mest pålidelige enheder og er tilpasset så hårde forhold som lave og høje temperaturer, vind, regn. Dørtelefonens tilfælde har en anti-korrosionsbelægning, som sikrer pålidelighed.

"VIZIT" har en fabriksindstilling på 12 # 345 eller * # 4230. Men de udgivne modeller for nylig kan åbnes ved at indtaste 67 # 890 eller * # 423

Denne telefons dørtelefon arbejder i et fugtigt klima. Den gennemsnitlige levetid er ca. 10 år.

Dørtelefon Et nødbesøg kan åbnes med en særlig kode, du skal logge ind på menuen og ringe # 999. Efter 2 signaler udløses, indtast 1234. Det er nødvendigt at vente lidt og efter opkald et kort signalopkald 2 # 3535.

Hvis der ikke var noget kort signal efter indtastning af kombinationen 1234, men der blev hørt et signal svarende til to-tone signal eller andre, så kan du indtaste andre kombinationer:

Efter den indtastede kombination indtastes 2 # 3535. Faktisk for følgende modeller: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 og andre.

Tsifral har en flerhed af modeller: Tsifral INTEL, Tsifral 20.40 CCD, CCD Tsifral-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10mt, Tsifral M-20MTV, Digital M-20MZV.

For at åbne en dørtelefon Cyfral skal du have en særlig master nøgle eller kende adgangskoden

Ved dørtelefonen Cyfral af den sædvanlige model, til åbning uden en nøgle, er det nødvendigt at indtaste følgende nummerering:

 • Ring + 100 + 2323;
 • Ring + 200 + 2323;
 • Ring + 300 + 2323;
 • Ring + 400 + 2323;
 • Ring + 500 + 2323;
 • Ring + 600 + 2323;
 • Ring + 700 + 2323;
 • Ring + 800 + 2323;
 • Opkaldet er + 900 + 2323;
 • Eller vælg den følgende kombination Call + nummer + 2323 eller 7272, 7273.

For at finde koden har du brug for tid, det er bedre at ringe til en nabo omkring lejligheden. For Cyfral M intercom er det nemt at åbne med en kombination af Call + 37 eller Call + 3792. Cyfral CCD-2094.1M dørtelefon åbnes med koden Call + 0000, efter at displayet viser ON, skal du indtaste 2.

Hvis disse operationer ikke virker, er fabriksadgangskoden blevet ændret af medarbejderne i boligen og kommunale tjenester.

Hvis du er hos lejer af dette hus, kan du få en adgangskode fra dem, hvis nøglen er gået tabt. Cyfral CCD-2094M dørtelefonen kan åbnes ved at ringe til kombinationen 0000 + opkald, efter indtastning af teksten vises torsk på displayet. 123456 + opkald, hvis det ikke virker, indtast 456999 + opkald eller 123400 + opkald, så vises f0 på dørtelefondisplayet, og indtast derefter 601.

Tips: hvordan man hakker en dørtelefon Rainmann

Breaking doorphone model Raynmann (Rainmann) 2000 ved at indtaste mulige kombinationer - 987.654 + tasten, efter dobbelt samtaleanlægget signal indtaste 123456, hvorefter displayet vil R. Bogstavet F på skærmen viser, at den er tilbage i service menu, som kan udføres kontrol med cifre og med egne hænder for at programmere koden.

Det eneste tal er indtastet:

 • 4 - for at blokere og deaktivere Rainmann-intercom;
 • 6 - Sluk Rainmann;
 • 8 - åben (døren er demagnetiseret).

Rainmann CD-2000 og AO-3000. For at åbne 2000-modellen skal du klikke på "tasten" og derefter indtaste koden "987654". Herefter taler intercom'et og du skal indtaste tallene "123456". Hvis ingeniørmenuen er tilgængelig, vises "P" -ikonet på skærmen. Nu, for at låse op og åbne døren - skal du klikke på nummer 8

Dørtelefonen på enhver DomoGuard-model kan åbnes ved at indtaste kombinationen C + 669900 + opkald + indtast nummeret mere med 1 enhed end det sidste lejlighedstal i indgangen. Efter et sæt kombinationer vises F på displayet på dørtelefonen, hvilket betyder at du forlader servicemenuen. Herefter kalder vi kode 080 for at indtaste en ny nøgle 2, 2, 2 i dørtelefonens hukommelse. For at deaktivere dørlåsen - 071.

Instruktion: Sådan åbnes en intercom Eltis

Alle modeller af Eltis dørtelefon åbnes efter at have indtastet en særlig kombination, men hvis den indtastede kombination ikke åbner døren, er fabriksindstillingerne blevet ændret. Intercom Eltis (Yeltis) kan åbnes ved at indtaste en universel kode, som kan blive bedraget af beskyttelsesanordningen.

Du skal trykke på og holde opkaldstasten i 20 sekunder. I et stykke tid vises en femcifret chiffer på udstillingsdisplayet. Så forsvinder denne kombination, så du skal huske det. Denne adgangskode giver mulighed for at komme ind i indstillingsmenuen

De samme kombinationer, hvor i begyndelsen der trykkes på knappen til opkaldsstyring, kan du åbne følgende typer (adgang samtaleanlæg) - Teknisk Udvalg, Stroymaster, Marshall, Belsplat (BELSPLAT), Kamsan, Condor, Lock, Poly, Filman, Polylock, Smartel, Laskomex, Modus, Polis og andre.

Faktorial dørtelefonen af ​​forskellige modeller kan åbnes uden en nøgle, indtastning af en særlig kode for adgang til softwaren - 000000 + 123456, 5 + 3453475 + opkald + 7 + opkald.

Husene er udstyret med et intercom system overalt, men metoderne til at åbne dem uden en nøgle er ikke kendt for mange

Intercom Keyman kan åbnes ved hjælp af input - R + 100 + 789 efter at signalet har lydt, skal du indtaste 123456. Efter displayet Cayman P, der giver adgang til menuen, indtaste 8. Hvis en dør telefon har en touch skærm, kan vinteren åbnes ved Anvendelse af en klump sne på skærmen, hypotermi kan ødelægge intercom.

Det er stadig muligt at åbne enheden ved hjælp af et piezoelektrisk element i lighteren, som påføres stedet for nøglen, men det virker ikke altid og er svagt.

Doorphone Barrier II, 2M og 4 kan åbnes, hvis du trykker på 2 + 4 eller 2 + 7. Du kan også magnetisere med en magnet det sted, hvor nøglen påføres og magnetiseres. På samme måde kan du åbne dørtelefonen til Arcades, en tom plastnøgle.

Raikmann og Rainmann og Smartel intercoms kan åbnes som følger:

 • Nøgle + 321654;
 • Efter lydsignalet skal du indtaste cifrene 123456;
 • Når P vises på displayet, skal du indtaste 8 eller omkode med en shocker eller et elektrisk støddæmper, der kan slukke for intercom-enheden med sin puls.

Blink er den eneste audio dørtelefon installeret i Hviderusland, Ukraine, Kasakhstan, og den kan åbnes ved hjælp af et batteri D9-0,1, 6F22, som er sat på plads på en turnkey basis. En dørtelefon Cron, Pyrrs og Safe kan åbnes med fabrikskombination 951. Porttelefonen 1000 Micro kan åbnes med fabriksadgangskoden - 12345678 + K + 1234 eller 8310649 + dørnummer.

Du bør vide: hvordan man kender koden fra dørtelefonen

Dørtelefonen er den mest pålidelige enhed til beskyttelse af flere etager bygninger, garager og private huse. Beboere i bygningen eller garagerens ejer skal kende adgangskoden og hemmelige koder til nødopkald på dørtelefonen. Denne adgangskode bruges, hvis nøglen fra dørtelefonen er gået tabt eller glemt.

Hvis du ved indgangen fandt ud af, at der ikke er nogen nøgle fra dørtelefonen, er det bedre at adressere naboer først

Det anbefales ikke at oplyse hemmeligheden om adgangskoden til bekendtskab for at undgå tyveri og hooliganisme på denne adresse.

Hvis nøglen er tabt fra intercom og adgangskoden er glemt, døren ikke åbnes, skal du foretage et opkald ved hjælp af telefonen i offentlige forsyningsvirksomheder, service eller virksomhed, et enkelt servicecenter, som etablerede denne doorphone enhed til master var i stand til at låse sikkerhedslåse. Husk at uautoriseret adgang og hacking af en dørtelefon i indgangen til et hus i et fremmed territorium er ansvarlig for dets handlinger.

Hvorfor ikke indtaste koder og fysisk forsøge at åbne intercom uden en nøgle? Der er en vejledning, som fastsætter, at strengt forbudt under drift af intercom at anvende mekaniske skader doorstation, rør, elektronikenheden, et elektromagnetisk lås, og åbning knap krop doorphone forskellige objekter, der kan beskadige apparatet eller dets enkelte elementer.

Mekaniske skader omfatter også aftørring med sne, dousing med vand, opvarmning med ild, dousing med maling og andre løsninger, ved hjælp af en magnetisk nøgle med en elektromagnet, ripping ud knapperne, fastgørelse af enheden selv eller kodning af den.

Det er forbudt at foretage transkodning, oplåsning eller andre handlinger uafhængigt af en person, der ikke er medarbejder i intercom-enhedstjenesten. Træk ikke døren bag dig, hvilket kan medføre brud på den hydrauliske dør tættere. Adgangsdørens lukkehastighed indstilles af masteren afhængigt af dørens strukturelle funktioner og justeringsskruerne.

Sådan åbnes en dørtelefon uden en nøgle (video)

Afslutningsvis skal det bemærkes, at det er forbudt at sætte under døren indefra og udenfor fremmedlegemer, der forhindrer uafhængig lukning af døren og fører til uautoriseret indrejse af udlændinge i området.

Sådan åbner du en dørtelefon - Praktiske råd

Detaljerede instruktioner for åbning af hver dørtelefonmodel uden en nøgle

Processen med udvikling og indlæsning af låsens specielle numre til dørtelefoner udføres på fremstillingsstadiet af enheden, så de er ofte de samme for alle modeller af et firma. Men de kan variere afhængigt af det repræsentative selskabs ønsker.

Men ofte, salget marked falder enheder, der ikke er re-programmeret, så stort set alle moderne menneske kan nemt komme ind i indgangen for at indstille låsen, hvis det er at kende den rigtige kombination af tal.

I overensstemmelse med bestemmelserne i den nuværende lovgivning har alle, der glemte nøglerne til indgangen, mistet dem eller om nødvendigt presset om at komme ind i huset, kan åbne dørene til indgangen, garagen eller kontoret ved at indtaste de ønskede tal i den ønskede rækkefølge. Det er også tilladt at bruge koden, hvis en person f.eks. Er blevet inviteret til at besøge, men en ven svarer ikke på dørklokken.

For at bryde døre og elektroniske låse på denne måde, er det i strid med loven forbudt at anvende røveri og røver for bedrageriske formål. Ellers følger strafferetten.

Intercom af dette firma er karakteriseret som en af ​​de mest pålidelige, hvilket næsten er umuligt at åbne! Dette er en myte! Fabrikant af firmaet regulerer sine produkter som en teknik, hvor en obligatorisk ændring af fabriksindstillingerne er lavet, men du kan stadig forsøge at knække Factorial!

For at "sim-sim" åben skal du indtaste den sekscifrede kode 000000 og 123456 på tastaturpanelet.

Hvis døren i dette tilfælde ikke åbner, er der en ekstra mulighed, en sekventiel kombination af nøgler:

Et ret simpelt intercom system, med et systemskema med Faktorial teknik.

En sådan anordning kan åbnes på tre forskellige måder:

 1. Det er nødvendigt at successivt kombinere følgende tal og nøgler på kontrolpanelet:
  • "Opkaldsknap".
  • "Antal af indgangenes 1. lejlighed".
  • "Opkaldsknap".
  • "Displayet viser ordet COD".
  • "5702".
 2. Hvis den første metode ikke giver de forventede resultater, er det værd at bruge den anden metode:
  • "65535"
  • "Udfordring"
  • "1234"
  • "Udfordring"
  • "8"
 3. Den tredje metode er meget enklere, men kræver indførelse af primtal præcist og konsekvent:
  • "1234"
  • "Defiance"
  • "6"
  • «Igen et opkald»
  • "4568"

I låsene af firmaet Metacom er der en model MK-20 M / T, åbningen er væsentligt forskellig fra de andre standardtyper og indebærer to måder at åbne:

Hidtil er virksomhedens teknologi den mest pålidelige og sikre fra tyverier og ubudne, i sammenligning med analoge muligheder. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​en stor database med systemkoder og nøgler, som i fremtiden ikke er så let at afhente. Medarbejdere i selskabet lægger særlig vægt på eksperimenter med systemprogrammering af deres dørtelefoner.

Men hvis leverandørfirmaet ikke ændrede systemets fabriksindstillinger, kan du prøve at knække dem ved at indtaste følgende kombinationer for at vælge mellem:

Hvis der efter dette lyder et signal, er døren åben for åbning, hvis to signaler - desværre var alle forsøg forgæves.

For at justere indstillingerne for indgangstelefonmenuen i virksomheden Visit, bør du kende nogle grundlæggende regler og teknikker, som i høj grad letter processen med at bruge systemet i forskellige livssituationer:

For at komme ind i indgangen eller huset, hvor den elektroniske lås af firmaet Tsifral er installeret, kan du bruge de to foreslåede metoder:

 1. Du skal udføre følgende trin i rækkefølge:
  • Send "07054 eller tryk" call ".
  • Tryk på "41" eller "opkald", "1410".
 2. Det andet tilfælde er relevant, hvis huset har lejligheder under tallene 100, 200, 300, 400, så:
  • Tryk på "Call".
  • Indtast lejlighedsnummeret 100 eller 200.
  • Tryk på "Call".
  • Indtast kombinationen "2323" eller "7272" eller "7273".

Sådanne elektroniske systemer er de enkleste, både i brug og i åbning uden en særlig nøgle. Dette skyldes det faktum, at stort set alle koder og elektroniske nøgler er standard og af samme type.

For at åbne en sådan dør uden en specialnøgle behøver du kun to enkle kombinationer, der sikkert vil fungere:

Dørtelefonen på dette firma er den mest pålidelige, som næsten ingen cracker kan hacke, især til en uerfaren person, der konfronteres med et sådant problem for første gang.

For at åbne en sådan elektronisk lås er der kun to kombinationer, hvor man ikke åbner alle døre:

Hidtil er døre med elektroniske låse så almindelige, at de er installeret i næsten ethvert hus og i hver indgang. Teknologien, som de er baseret på, kaldes Touch Memory, som åbnes med en speciel nøgletablet.

Og hvis disse døre er mange - så på en nøglering til hver person bliver nødt til at bære flere muligheder fra dit hjem, kontor, garage, etc. Det er ganske ubehageligt og upraktisk, så en universel elektronisk nøgle til samtaleanlægget blev etableret, som åbner alle .. døre af forskellige producenter.

I dag er sådanne universelle elektroniske nøgler almindelige overalt, så det er ikke svært at erhverve dem. For eksempel er det meget nemt at købe en sådan nøgle på internettet, i specialbutikker, i reparationsafdelinger og i levering af tjenester til fremstilling af individuelle nøgler.

Særlige universelle nøgler til dørtelefonen har en forskellig pris, afhængigt af producent og konfiguration, i gennemsnit er prisen i dag fra 300 rubler til 600 rubler.

Universelle nøgler åbner op til 90% af elektroniske magnetiske og mekaniske låse samt mange kinesiske døre.

I sådanne nøgler er der et specielt udviklet mikrokredsløb, hvor der er en 64-bit kode udviklet af producenterne. Koden består af et 48-bit unikt serienummer, 8-bit kode og en 8-bit checksum af koder.

Når du kontakter dørens elektroniske panel, sendes den udviklede kode på en enkelt-ledet bus i seriel form. Så læses koden af ​​modtagerenheden, hukommelsesenheden, som når dørene åbnes, giver et lydsignal.

Sådanne nøgler bliver nødvendige og relevante for medarbejdere i følgende specialiteter:

 1. Før du forsøger at bruge en af ​​ovennævnte kombinationer, anbefales det at forsøge at ringe til en af ​​lejlighederne og høfligt og taktfuldt forklare den aktuelle situation med "menneskers sprog". I mange situationer er der godmodige mennesker, der forstår kompleksiteten af ​​hvad der sker og åbner dørene.
 2. Der er flere metoder til oplåsning af en elektronisk dør med elektrisk stød, da du skal vedhæfte en arbejdsenhed til aflæsningspanelet og anvende en udladning.
 3. Det er muligt at bruge kraft til at bryde sådanne låse (til mænd), for det er nødvendigt at ramme under læsepanelet med 10 cm til det sted, hvor elektronikken selv er placeret.
 4. Alle ovenstående valgmuligheder er ved at trykke på knapperne og indtaste tal for at åbne de elektroniske låse er kun relevante, hvis brugeren ikke ændrede fabrikskombinationen af ​​koder.
 5. Kombinationer er ganske forskellige, afhængigt af modellen købt og serien af ​​et slot.
 6. Hvis du har brug for at knække låsen om vinteren - alt er meget lettere. Det er nødvendigt at tage en klump af sne og lægge på tastaturpanelet. Låsen kan åbnes, efter at fejlmeddelelsen dukker op på skærmen. Dette skyldes det faktum, at låsen fra overkøling med et stærkt temperaturfald svækker.
 7. For låse med et magnetisk system (vigtigt, uden mekanik), kan du åbne med din egen styrke. Det er nødvendigt at lægge vægt på siden, hvor døren åbnes direkte og trækker sig fast ved håndtaget - døren åbnes.

 • HQsignal - videoovervågningssystemer. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af materialet er muligt ved placering af et aktivt link til vores kildeside.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 + 7 =