Adgangskode fra intercom metacom

Sådan åbnes en dørtelefon med en metak uden en nøgle

Hvert kodesystem kan låses op ved at indtaste det ønskede sæt cifre. Hjem låse er ingen undtagelse. Hvordan åbner man en dørtelefon "Metacom" uden en nøgle? Ligesom den anden - skriv en særlig adgangskode. Koderne, der er angivet i denne artikel, fungerer, hvis installationsprogrammet (eller en af ​​beboerne) ikke har ændret systemindstillingerne for kodelåsen eller universaladgangskoden.

Måder at åbne en dørtelefon uden en nøgle

Enhver kombinationslås betyder muligheden for at åbne døren uden en nøgle. Hver af de metoder, der præsenteres her, passer til visse almindelige Metacom modeller, så hvis du efter det første forsøg ikke lykkedes at åbne døren, fortsæt til næste metode. Prøv alle ovenstående metoder - en af ​​dem vil helt sikkert arbejde. Bemærk: I alle kombinationer betyder "B" en opkaldsknap, uanset om den er angivet på panelet med et bogstav eller et håndsætikon. Her er de effektive måder, der vil bede om, hvordan man åbner Metacom-modeller uden en nøgle:

 1. Ved hjælp af en lejlighedskode. Til disse modeller af kode lås tildele en adgangskode til hvert lejlighed nummer i dette hus. Hvis du kender nummeret på din lejlighed, skal du ringe til det og trykke på opkaldsknappen.
 2. Ved hjælp af en universel kode. Hvis installatøren eller andre beboere i huset ikke ændrede det, skal standardkombinationen "1234-B" stå.
 3. Tryk på opkaldsknappen og ring nummeret på den første lejlighed i indgangen. (For at bestemme det skal du bare kigge efter gulvpladen.) Hvis du gjorde alt rigtigt, skal displayet vise COD. Ring 5702, og efter et par sekunder åbner døren.
 4. Ring 65535-B. Indtast universalkoden og tryk på B-8.
 5. Indtast universalkoden og kombinationen B-6-B-4568.

Ovenstående metoder er egnede til kodelås med en skærm. Hvis du vil forstå, hvordan du åbner en Metacom-dørtelefon uden display, skal du bruge en af ​​følgende metoder:

 • Indtast følgende kode: B-27-B-5702, vent et par sekunder og døren åbnes;
 • tryk på B og kald 1-B-4526.

Der er specielle koder, der ikke kun kan komme ind i bygningen uden en nøgle, for at åbne døren, men også at redigere indstillingen af ​​selve enheden. For eksempel kan du ændre adgangskoder, der bruges af systemet til at fjerne eller vedhæfte nøglerne til en bestemt lejlighed, skiftede hovedindgangen til den kode, få indprogrammeringsfunktionen, lære at åbne samtaleanlægget i brugermenuen. For enhver handling skal du kende den såkaldte "master code". Som standard tildeler Metacom et kodeord på 1234.

 1. Åbning af døren. Hvordan åbner Metacom uden en nøgle? Find ud af og indtast universalkoden, tryk på opkaldsknappen.
 2. Arbejde med nøgler. Du kan fjerne eller vedhæfte "tabletter" til en bestemt lejlighed. For at gøre dette skal du indtaste 65535-B Master Code-B-B. Angiv derefter nummeret. For at optage nøglen skal du indtaste B-7. Hvis du vil løsne alle tilsluttede chips fra lejligheden, skal du trykke på B-7-0-111.
 3. Ændring af systemadgangskoder. Ved hjælp af menuen kan installationsprogrammet ændre den universelle dørtelefonkode. For at tildele en ny hovedadgangskode indtast 65535-B-master kode-B-9-3-ny adgangskode-B. I samme menu kan du ændre lejlighedskoden. For at gøre dette skal du kende den allerede installerede kryptering. Det antages, at du skal være ejer af lejligheden for at erstatte adgangskoderne. Indtast kombinationen 65535B-master kode-B-B-lejlighed nummer-B-0-ny adgangskode-B.
 4. Koderne for indtastning af menuen. "Metacom" er udstyret med tre forskellige kataloger. For at komme ind i standardbrugermenuen skal du indtaste kombinationen 65535-B-1234-B-B. Adgangskoden til dørtelefontjenesten er 65535-B-master kode-B. For at ændre systemindstillingerne skal du indtaste 65535-B masterkode -B-9.

"Metacom" tildeler sit eget kodeord for hver lejlighed i huset - det er et sæt med fire cifre. Ejere skal kende ham, for at komme ind i huset selv uden en nøgle eller i en anden nødsituation. Adgangskoden er angivet i aftalen med installationsfirmaet. Der er universelle koder fra intercoms, ikke bundet til en lejlighed. Som standard er hovedadgangskoden fra sikkerhedsenheden 1234. Hvis en person allerede har ændret den før dig, kan du kun lære den nye adgangskode fra serveren.

Hvis du ikke kender den universelle adgangskode, vil du ikke kunne:

 • ændre det og sæt et nyt master password
 • Vedhæfte eller løsne chipchips fra lejligheden
 • ændre enhedens systemindstillinger;
 • at tildele en ny kode til lejligheden
 • udfør kode lås programmering.

Uden master-koden kan du:

 • Åbn intercom med Metacom uden en nøgle;
 • Indtast brugermenuen.

Videoinstruktion: Sådan åbnes kombinationslås

Denne korte video instruktion giver en enkel og forståelig forklaring på, hvordan man åbner en dør uden en nøgle. I videoen låser forfatteren Metacom-modellen med et display. For at bruge denne metode skal du kende nummeret på den første lejlighed i indgangen. Det er meget nemt at finde ud af - på hver veranda er der et skilt med lejlighedstal tilhørende denne del af bygningen. Fotobilledet viser hvilken dørmodel der bruges. Hvis du har den samme kodelås, skal adgangskoden fra videoen være egnet til at åbne døren uden en nøgle.

Sådan åbner du en dørtelefon uden en nøgle ved hjælp af en hemmelig kode?

Hver dørtelefonproducent installerer en særlig kode på sine produkter, idet man ved, at det er muligt at åbne intercom uden en nøgle. Men måske er det kun, hvis installationsprogrammet ikke ændrede hovedadgangskoden under installationen. Ellers er åbningen af ​​døren meget vanskeligere, og det er umuligt at gøre dette uden at komme ind i systemindstillingerne.

Ved at bruge specielle koder, der skal åbnes, skal du huske at du kun skal bruge dem i nødstilfælde. Brugen af ​​kode til legale formål er retsforfulgt.

For hver type dørtelefon er der en kode, der er ingen universel kode for alle mærker af dørtelefoner.

For at åbne et vizit intercom, tager det lidt mere arbejde end at åbne et andet intercom. Koder varierer i sort, og på tastaturet nogle gange i stedet for nøglen "* 9raquo; "C9raquo; bruges, og i stedet for" # 9raquo; - "Q9raquo;

For at åbne døren skal du bruge koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerede samtaleanlæg ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo ;.

Du kan også åbne døren ved hjælp af servicemenuen. For at gøre dette har du brug for:

 1. Indtast menuen ved at skrive "# 9999raquo ;;
 2. efter to signaler indtaste koden "12349raquo;, vent et kort kig;
 3. hvis den karakteristiske knirke høres, og ikke to-tone signal, kan du prøve at samle andre standard-koder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller "116399raquo ;;
 4. Herefter skal du indtaste kombinationen "2 - pause - # - pause - 3535"

For at åbne intercom Metacom skal du ringe til en af ​​disse koder:

 • klik på knappen "B9raquo; - Antallet af lejligheden, som er den første i denne indgang - "B9raquo; ("COD9raquo;) - Koden 5702 vil blive vist;
 • opkaldskode 65535 - knappen "B9raquo; - 1234 - "B9raquo; - 8;
 • eller denne kode: 1234 - "B9raquo; - 6 - "B9raquo; - 4568.

For intercom-modellen MK-20 M / T kan du bruge koderne: "В9raquo; - 27 - "B9raquo; - 5702 eller "B9raquo; - 1 - "B9raquo; - 4526.

Dørtelefoner af Eltis mærke er ret enkle i åbningen. Du kan bruge en af ​​to koder, der hjælper med at forsigtigt knække intercom:

Hvis du ikke kan åbne døren med disse koder, kan du bruge følgende koder for dørtelefonens cyfral.

 • For samtaleanlæg installeret i døråbninger, hvor flade runde tal (100, 200, 300, etc.), er det muligt at anvende koden "opkald - kode 1 - ringe - kode 2". "Code 1" angiver antallet af lejligheder (100, 200, etc.), og "kode 2" - en kode doorphone «23239raquo;,« 72729raquo; eller "72739raquo;
 • For en dørtelefon mærket med bogstavet "M9raquo;, kan du bruge koden:" call - 41 - call - 1410 ". Nogle døre åbnes, når du bruger koden "070549raquo;.
 • Samtaleanlæg CCD-modeller - 2094.1M kan åbne et sæt "udfordring - 0000" kode, der vil åbne døren enten umiddelbart eller give dig adgang til menuen (displayet viser «ON9raquo;). Klik derefter på "29raquo; - døren åbnes Hvis "OFF9raquo;" betyder det, at adgangskoderne er blevet ændret af installationsprogrammet under installationen.
 • For CCD - 2094M dørtelefon, indtast koden "0000 - call". Efter "cod9raquo;, indtast koden" 123456 - call "eller" 456999 - call ". Du kan også bruge koden "123400 - call". Efter udseendet af indskriften "f09raquo;, indtast koden" 6019raquo;.

For at åbne døren, som er udstyret med Forthorial intercom, skal du indtaste den sekscifrede kode: "0000009raquo; eller "1234569raquo; Men det er ofte umuligt at hackere en sådan dørtelefon, fordi den obligatoriske betingelse for en serviceinstallation er udskiftningen af ​​denne kode.

Du kan prøve denne rækkefølgen af ​​kommandoer: "59raquo; - på skærmen vil der være en servicemeddelelse - 180180 - et opkald - nøglen «49raquo; - en udfordring. "

Brug af en universel nøgle

For at åbne dørene kan du også bruge en universel nøgle, som kan åbne de fleste døre fra forskellige producenter. Sådanne nøgler er meget bekvemme og hjælper postfolk, kurerere, samt ansatte i andre tjenester til at komme ind i indgange og ikke bære en masse nøgler.

Når du har en sådan nøgle, behøver du ikke at tænke på, hvordan du åbner en dørtelefon uden en nøgle, husk og vælg servicekoder. Tross alt indeholder den universelle nøgle oplysninger, som intercom'et læser i sin normale tilstand, og sammenligner det med sine oplysninger i processorens firmware. Hvis disse oplysninger matcher, åbnes døren.

Den universelle nøgle er lavet i flere former: en tablet, en to-kontakt nøgle, en radio nøgle fob proxy. Den universelle nøgle kan bruges ret lovligt af specialister fra forskellige tjenester:

 • ambulance læger;
 • distrikt;
 • reklamemæglere;
 • ved kurerer;
 • postbude;
 • boliger og kommunale tjenester.

Hvordan kan jeg åbne dørtelefonen "Metacom" uden en nøgle selv

Fabrikanter af sådanne låse udvikler alle nye beskyttelsessystemer og forbedrer allerede udgivne modeller.

Generelle begreber i interfonen "Metacom"

Denne lås består af flere komponenter: en processor med strømforsyning og et digitalt panel. Den åbnes ved hjælp af identifikationsnøglen. Det er nok at bringe nøglen til et specielt kontaktpunkt på intercom. Processen med at bruge den er bygget på udveksling af data i chips og hukommelsen af ​​nøglen og låsen. Chippen indeholder koden information, der åbner døren. Denne kode kan ikke ændres i hele driftsperioden. Alle nøgler udviklet af Metacom er designet til udelukkende at fungere i dette system, har en robust kappe og stødbeskyttelse. Latchpicks modstår temperaturændringer fra -40і ... + 75 ºі, er ikke modtagelige for påvirkning af det elektromagnetiske felt. I tilfælde af en brudt nøgle er det muligt at reparere det.

Der er udviklet to typer nøgler, som indeholder op til 508 typer af identifikatorer:

Ud over at bruge nøgleidentifikatoren er det muligt at åbne låsen ved hjælp af en særlig kode bestående af fire cifre. Ejeren af ​​koden kan ændre softwarens indstillinger, ændre koden for enhver nødvendig kombination.

Der er også kontaktlommer, der er lavet i form af plastkort eller nøgleringe. Produktionen af ​​sådanne instrumenter udføres af Em marine systemet og anvendes i Proximiti systemer.

Principper for at ændre enhedens indstillinger for adgang uden en nøgle

Hvis du skal registrere en ny godkendelsesnøgle i systemet, skal du bruge følgende skema.

For at slette fra enhedens hukommelse alle programmerede identifikationstaster fra en bestemt lejlighed:

 1. Ring 65535 på intercom-displayet.
 2. Opkaldstast.
 3. Kodekombination.
 4. Opkaldstast.
 5. Opkaldstast.
 6. Indtast lejlighedsnummeret på enhedens panel.
 7. Opkaldstast.
 8. Indtast koden 70111.

Sådan optager du et lejlighedsnummer i enhedens hukommelse:

 1. Ring 65535 på intercom-displayet.
 1. Opkaldstast.
 2. Indtast koden 1234.
 3. Opkaldstast.
 4. Indtast lejlighedsnummeret på det digitale panel.
 5. Opkaldstast.
 6. Tryk på nummer 7 på det numeriske tastatur.

Sådan slettes en gemt identifikationsnøgle:

 • Ring 65535 på dørtelefon displayet.
 • Opkaldstast.
 • Kode 1234.
 • Opkaldstast.
 • Adgangskode 990111.

Indledning af oplysninger for at sikre optagelse af en ny identifikationsnøgle:

 • Ring 65535 på dørtelefon displayet.
 • Opkaldstast.
 • Kode 12134.
 • Opkaldstast.
 • Indstil den digitale kombination 99 på det digitale display.

Sådan åbnes en dørtelefon "Metacom" uden en nøgle

Dette problem er meget relevant, fordi nøglerne ofte bliver tabt eller glemt hjemme, væk. I en sådan situation, hvordan man kommer ind i en lejlighed uden ham? Låsen kan åbnes ved hjælp af bestemte kombinationer programmeret i chifferet. Disse cifre har et varieret digitalt sæt, afhængigt af låsen.

For at åbne låsen med en nøglefri metode kan du bruge følgende kombination:

 1. Knappen "Opkald".
 1. Ring nummeret på lejligheden, som er den første i indgangen.
 2. Knappen "Opkald".
 3. "Cod" knappen vises på skærmen.
 4. 5702 er den digitale ibah, der skal indtastes.

En ekstra kombination af handlinger, der giver dig mulighed for at åbne en kombinationslås uden en nøgle:

 1. 1234 - en kombination, der skal indtastes på det digitale panel.
 1. Opkaldsknap.
 2. Nøgle 6.
 3. Opkaldstast.
 4. 4568 - en digital kombination, der åbner låsen.

I tilfælde af at disse handlinger ikke gav den ønskede effekt, er der yderligere algoritmer til åbning af dørtelefonen:

 1. Den numeriske kombination 65535 indtastes på skærmpanelet.
 2. "Opkald".
 3. Indtast en anden numerisk tast 1234.
 4. Opkaldsknap.
 5. Nøgle 8.

I tilfælde af at ingen af ​​ovennævnte kombinationer har bragt den ønskede effekt, skal du vælge den passende kombination afhængigt af enhedens model. Adgangskode til lås uden brug af en nøgle til Metacom-modellen M / T MK-20:

 1. Opkaldstast.
 2. Indtast en digital kombination på panelet. 27.
 3. Opkaldstast.
 4. Digital kombination af 5702 på panelet.

Og også du kan bruge en ekstra variant af kodesættet til åbning af dørtelefonlåsen:

 1. Opkaldstast på panelet.
 2. Tast 1 på den digitale skærm.
 3. Opkaldstast.
 4. På det digitale display skal du ringe til kombinationen 4526.
 5. Tomme identifikationsnøgle skal føres til læsepunktet for adgang til intercom-låsens hukommelse.

Nogle modeller af intercom låsen åbnes ved hjælp af en magnetisk tablet. Sådanne skelettaster kan være universelle, passer under flere mekanismer. For at en sådan hovednøgle skal fungere korrekt, skal den programmeres i mekanismens hukommelse. Herefter fungerer masternøglen som den oprindelige nøgle.

Du kan også bruge den universelle identifikator til at åbne Metacom-dørtelefonlåsen uden den indledende hovednøgle. I en sådan situation er der ikke behov for at vælge kode cifre, da en chip er indbygget i hovednøglen. Chipinformationen krypteres ind i denne chip. I de fleste tilfælde matcher denne firmware den indbyggede intercom-lås.

Det er vigtigt at forstå, at russisk lov ikke forbyder åbning af en lås uden en særlig nøgle, hvis den går tabt. I tilfælde af at åbningen af ​​slottet er med henblik på røveri eller andre kriminelle handlinger, indebærer sådanne handlinger strafferetligt ansvar.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

35 − 31 =