Ændring af bord for nyfødte

Ændring af tabeller: 5 populære modeller til nyfødte

Når en baby i huset vises, vil skiftbordet spare forældrenes styrke og tid. Det er svært at overvurdere swaddlers funktionalitet og bekvemmeligheden ved at bruge den. Mor har ikke problemer med ryggen fra mange tilbøjeligheder og manipulationer med barnet. Alt du behøver er altid til stede, og babyen er under tilsyn. Oversigt over arter og 5 komfortable modeller af skiftbord hjælper forældre, når de vælger denne vare til den nyfødte.

Typer af swaddling tabeller: fordele og ulemper ved forskellige typer skiftende tabeller i tabellen

I butikkerne finder du 2 typer swaddlere: mobil og stationær.

K mobile swaddling tabeller nævnes:

Mobile konstruktioner God til små lejligheder , hvor der ikke er ekstra plads til overordnede møbler. Sådanne tabeller kan kaldes marchere: de er nemme at folde, og med dem kan du lave ture til gæster eller til landet.

Stationære modeller er de mest komfortable pelenatorer. I modsætning til mobile designs udgør sådanne modeller en del af hjemmet. De er funktionelle, trygge for børn og bekvemme til forskellige manipulationer. Bleen er valgt under hensyntagen til voksenens vækst, hvilket letter plejen af ​​barnet uden overbelastning af moderens rygsøjle. Det er bekvemt at gøre alle former for forandring.

Funktionalitet og mobilitet.

Det er nemt at folde og flytte fra sted til sted.

Du kan tage det med dig, hvis du skal besøge eller lave en sortie til landet.

Der er ikke nok plads til hygiejneprodukter.

Ustabiliteten af ​​foldning af ben på en ujævn overflade.

Beholder ikke det nyttige område af lejligheden.

Monteret i en behagelig højde for moderen.

Den er udstyret med små hylder til personlig hygiejne hos barnet.

I nogle modeller leveres der holdere til bleer.

Meget små hylder, der ikke indeholder alle de nødvendige varer til pleje.

Praktisk, mobil version af skiftemåtte.

Brættet kan bruges på bordet, sofa eller fixe det på babyens seng.

Ideel til små lejligheder.

Begrænset funktionalitet: Manglende tilbehør til barnets pleje, hygiejne og tøj.

Tæppe er uundværlig på en fest, når du går til lægen og på ture.

Det er kompakt, let at folde og vaske.

Der er modeller med nakkestøtter, sider, poser og lommer til bleer.

Behovet for hyppig vask afkortes levetiden for svaderen.

Barnet kan ikke efterlades på måtten uden tilsyn.

Omklædning i badeværelset efter vandbehandlinger er praktisk for mor og baby.

Barnet behøver ikke at opleve en skarp temperaturforskel.

Pelennikov med bad er upraktisk: fra et miniaturebad vokser barnet hurtigt.

Stiv til de ujævne ben, ofte udstyret med hjul til at bevæge sig rundt i lejligheden.

Meget plads til forskellige børns tilbehør: fra personlig pleje til tøj og legetøj.

Velegnet til værelser med tilstrækkelig ledig plads.

Multifunktionalitet, brugervenlighed.

Efterhånden som babyen bliver ældre, folder den flytbare swaddler op, hvilket skaber en anden hylde.

Herefter fungerer kommode som et almindeligt møbel til opbevaring af tøj.

Denne model tager meget plads og er kun relevant for store lejligheder med et separat rum til den nyfødte.

5 mest komfortable skiftbord - populære modeller og producenter

Skiftbordet er en praktisk gave til unge forældre til fødslen af ​​en baby. Hvis du også planlægger at gøre dine kære til en gave til fødslen af ​​et barn, så orienterer de fordele og ulemper ved de 5 populære modeller, der hjælper vores gennemgang.

Hvilket skiftbord er mere praktisk, og når det ikke er nødvendigt overhovedet - råd fra moms til valg og køb

Producenter af swaddlingborde har forsøgt at gøre alt for at lette den unge moderpleje til barnet. Hvilket valg der skal vælges afhænger af forældrenes præferencer, den pris, de er villige til at betale og dimensionerne af lejligheden. Men det er så svært at forstå det varierede sortiment af de tilbudte varer til dem, der foretager et sådant køb for første gang. For ikke at begå en fejl med valget, vil vi lytte til råd fra erfarne mødre, der peger på en række krav til fremtidige erhvervelser.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger et skiftbord?

 • Bordhøjde. En meget vigtig parameter. Fra det vil afhænge af sundheden for en ung moders ryg og hendes trøst. Pick up et bord for hylende vækst.
 • Bordets mobilitet. Bord på hjul er mere bekvemme, fordi de er nemme at bevæge sig rundt i lejligheden, og låserne på hjulene sikrer enheden i enhver position.
 • Baby sundhed . Vælg modeller af naturlige materialer, bedst af alt fra træ.
 • Pas på fremtiden. Hvis du tillader området af dit bolig, er det bedre at købe et skiftende bryst. Det er funktionelt, rummeligt og vil tjene dit barn i mange år, efter at han forlader bleerne.

Nogle mumier ændrer med glæde deres babyer på en swaddler. Men andre mødre er ubehagelige påklædning af et barn, der bukker over en skiftemåtte. Ofte foretrækker de den sædvanlige voksen seng. En vis procentdel af forældre foretrækker at bruge alle manipulationer med deres arving siddende på en bred, blød overflade. Og her er der fordele. Sid mere komfortabel end at stå. Der er ingen frygt for, at et barn, som nogle få måneder efter fødslen bliver meget lyst og spidsfuldt, falder fra bordet, så snart du vender væk.

Hvis du stadig beslutter at købe et skiftbord, håber vi, at oplysningerne i artiklen vil hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for din baby.

Tilføj en kommentar Annuller svar

at opfylde de særlige forhold i dit helbred og er ikke en lægeanbefaling.

© 2014-2016 Site materialer er beskyttet af lovgivningen i Den Russiske Føderation om ophavsret og beslægtede rettigheder.

Ved brug og genudskrivning af materiale kræves et aktivt og indekseret link til webstedet!

Ændring af bord for nyfødte

Uden at vente på et fremtidigt familiemedlems fødsel begynder forældrene aktivt at planlægge indkøb, så de fra de første dage omgiver de ham med maksimal omhu. Pelenators ikke altid får på listen over nødvendige ting, og alligevel er det en stor opfindelse sparer tid, kræfter og nerver af den nyligt udbygget mor. Spørgsmålet er, om der er behov puslebordet, med fødslen af ​​barnet er ikke længere et dilemma, når du er nødt til at udføre alle husholdningen og hygiejne manipulation af vægt eller hælder i tre dødsfald. Så hvorfor ikke tage vare på komforten på forhånd?

Hvorfor har jeg brug for et skiftbord

Nogen vil sige, at swaddleren er en valgfri luksus. Faktisk i en lejlighed er der en masse overflader, hvor det er muligt at forkæle barnet! Men når disse manipulationer nødt til at rejse en halv snes gange om dagen, der kører rundt i lokalet på jagt efter bleer, pulvere og cremer, pleje af barnet begynder at gå ud over begrebet en glad moderskabet. Diapering, dressing til en tur, skifte bleer, snavsede tøj, når fodring, massage og hygiejne, luft bade - dette er ikke en komplet liste Pelenators udnævnelser.

Den mest vedholdende beslutter at gøre uden at skifte bord, lægge på ryggen på alteret og allerede svækket ved at bære et barn. Kloge mødre angiver entydigt denne simple ting i det indre af børnenes værelse.

Swaddleren er normalt designet til børn i det første år af livet. Men i virkeligheden bestemmer de fleste forældre selv, hvor mange måneder et skiftbord er nødvendigt, baseret på egenskaberne for deres barns vækst og udvikling. Normalt overlever de swaddlers "9raquo; op til seks måneder, for i denne alder begynder barnet aktivt at udforske omverdenen, forsøger at bevæge sig selvstændigt og i det mindste overvågning risikerer man at tumle på gulvet. Derfor er temperamentet hos barnet prioriteret over producentens anbefalinger.

Dens højde er ligeledes vigtig: længden af ​​swaddleren er normalt 70-80 cm, og når barnet vokser ud, bliver brugen af ​​bordet ubehageligt.

Hvad kan jeg erstatte skiftbordet

Nægter at købe et puslebord af økonomiske årsager, forældre eller tilpasset til at udføre alle manipulationer med baby på knæ i sin seng, eller vise fantasi og skabe deres egen arbejdsområde på nogen af ​​den frie overflade. Sommetider Pelenators gør en almindelig skrivebord, den lagde voksdug og tæppe, nogle gange ændre babyen tilpasse brede vindueskarme.

I alle disse til at erstatte de eksisterende ulemper: lav funktionalitet (ingen praktisk hylder og organisator med værktøjer, pulver og bleer), i tilfælde af en sofa - ikke nok fast overflade, som er så nødvendig for barnet at udvikle koordineringen og massage, og usikkerhed på grund af manglen på begrænsninger. Derfor er de vigtigste betingelser for den improviserede enhedsdriver en skabelse af sider, dens stabilitet og elasticitet.

Mangfoldigheden af ​​skiftende borde i dag er overvældende. De er lavet af plastik, metal og træ, faste og foldbare, med hylder og skuffer, og nogle gange endda forsynet med en bakke - hvordan man ikke at blive forvirret ung mor! Men ikke alt er så kompliceret. Det vigtigste er at analysere dine forhold og indsnævre din søgning på modeller, der opfylder de krævede kriterier.

Moderne virkeligheder er sådan, at ikke alle unge familier har en optagelse, der er i stand til at imødekomme alle de innovationer, der er designet til at passe barnet og dets udvikling. Uden tvivl kan du med succes rejse børn og hvis der kun er en krybbe, en gryde og et bad. Men producenterne har fundet en måde at gøre livet lettere for mødre, der lever i trange forhold, idet de har udviklet mange mobile swaddlere. Disse omfatter:

 • Borde på foldende ben;
 • suspenderede vægmodeller;
 • Tekstilvoksende madrasser med brædder, der kan opbevares rullet op og taget med dig på vejen;
 • hårde bord-swaddlere til installation på siderne af en barneseng og andre overflader.

Hvis der er et frit sengebord eller en hylde i børnenes værelse, som kan skubbes til mobil swaddler og løse problemet med funktionalitet for dig selv, så er der intet punkt i at betale mere. Og hvad nu hvis du holder bleer, krukker og rør ingen steder? Frakoblet barnet selv i et øjeblik, løber min mor risikoen for at fange ham på gulvet med alle de følgevirkninger, der følger heraf. Tilstedeværelsen af ​​hylder, skuffer eller arrangører er et meget vigtigt kriterium, der grænser op til sikkerheden. Mamma vil aldrig miste taktil kontakt med barnet og vil ikke tillade sit traume, hvis hendes valg er:

Sådanne varianter har en yderligere fordel: de kan bruges alle de efterfølgende år af et barns liv som en klump for ting eller legetøj, fordi den skiftende overflade i mange stationære modeller gøres aftagelig. Kommode beskytter også indholdet af støv.

Som en særskilt type er det værd at nævne særlige swaddlere med et indbygget badekar, der giver dig mulighed for at kombinere badnings- og skiftproceduren og ikke forpine dit barn med temperaturkontrast. Efter badning lukker karret med et hængslet låg, hvilket er den skiftende overflade. Hvis du ikke vrider rundt i badeværelset og uden en swaddler, kan du bruge mobil swaddlingbrættet på samme sted og placere det på vaskemaskinen.

Sådan vælges et skiftbord til en nyfødt

Uanset hvad fabrikanter og børnelæger anbefaler, når de søger en pelenot, forældres de oftest af to faktorer: pris og dimensioner.

Tror ikke, at økonomiske muligheder er meget begrænset valgfrihed. Ofte koster kostprisen til swaddlingbordet af den mest trunkerede version af det berømte europæiske mærke prisen for en hjemmebrugsproducents fulde bryst. Under alle omstændigheder er de mest tilgængelige mobilmodellerne.

Du kan se her:

I prisintervallet 900 til 1500 rubler. du kan købe kvalitet Langering brædder (f.eks russisk Polini Classic - 1000 rubler og fe - 1450 rubler eller polsk Ber Ber Dino - 1400 gnide ...), og tilføje lidt mere - og det indenlandske klapbord med ben (for eksempel "Feya9raquo; , fra 1500 rubler.).

Hvis området tillader det, er skiftende bord bedre at vælge en stationær. Gulvbrædderne og kommoderne passer perfekt ind i interiøret, de vil "modne 9raquo; Sammen med babyen ændres kun indholdet. Prisintervallet for denne erhvervelse vil være fra 3 til 7 tusind rubler. for indenlandske produkter (kommoder "Feya9raquo; finer spånplader hylder eller massivt træ fra Angela Bella) og 8-15 tusind rubler .. til udenlandske modeller (lakoniske tyske borde fra Geuther eller lyse italienske højteknologiske fra Brevi). Hvis du vælger et fashionabelt vedhængsmodel eller borde udstyret med bakker, skal du være klar til at bruge op til 20 tusind rubler. og højere.

Bekymret af spørgsmålet om, hvor meget et skiftbord koster, overser mange forældre andre lige vigtige øjeblikke:

 • de materialer, som det er fremstillet af, skal være økologiske og hypoallergeniske;
 • belægningen skal være vandtæt, men ikke glat;
 • alle dele af strukturen skal være nemme at rengøre;
 • Det er værd at vælge en swaddler med den maksimale længde, så barnet ikke vokser det i de første måneder af livet;
 • smart ergonomi - let åbning af kasser, stabilitet, skridsikre fødder - bliver en ubestridelig fordel.

"På en eller anden måde voksede vi selv op uden en swaddler", tror mange mødre, slår denne enhed ud af listen over obligatoriske køb for en nyfødt. Og så husker de de trætte ansigter hos deres egne mødre og forstår: Ja, du kan klare det, men på bekostning af din egen sundhed og komfort. Alligevel er moderskab ikke et offer, men den lykkeligste tid for en kvinde til at opfylde sin store skæbne er at fortsætte menneskeheden.

Del med dine venner:

 • Valg af de første møbler til et barn
 • Interiør af et rum til et nyfødt barn
 • Idyllisk plads til en nyfødt
 • Hvad skal jeg købe i babyrummet?
 • Rum for et nyfødt barn. møbler
 • Skift bord med bad
 • Vand til barnet eller noget, du ikke bør glemme
 • Valg af de første møbler til et barn
 • Interiør af et rum til et nyfødt barn
 • Idyllisk plads til en nyfødt
 • Hvad skal jeg købe i babyrummet?
 • Rum for et nyfødt barn. møbler
 • Skift bord med bad
 • Vand til barnet eller noget, du ikke bør glemme
 • Korrekt pleje af vaskemaskinen
 • Hemmeligheder af børnetøj
 • Stearinlys fra honningkage
 • Træ senge med udtræksseng
 • Babyøreringe - den første udsmykning i en piges liv

Genudskrivning af materialer er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra redaktionen!

Denne video er ikke tilgængelig.

Køen

Ændring af bord eller omhu for nyfødte

 • klage

Kunne lide det?

Tekst af video

I denne video vil jeg vise dig organisationen af ​​vores skiftbord, jeg snakker om at passe på babyen. Jeg vil vise dig, hvad vi bruger, og hvad vi elsker! Pas på den nyfødte begynder klokken 07:00.

❤ Tak for visning, gerne og abonnement! ❤

Indtast koden BSQ015 og få en rabat på $ 10 for førstegangsprisen fra $ 45 eller en rabat på $ 5 for en ordre på op til $ 45!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 6 =