Ændring af bordfoldning

Ændring af tabeller: 5 populære modeller til nyfødte

Når en baby i huset vises, vil skiftbordet spare forældrenes styrke og tid. Det er svært at overvurdere swaddlers funktionalitet og bekvemmeligheden ved at bruge den. Mor har ikke problemer med ryggen fra mange tilbøjeligheder og manipulationer med barnet. Alt du behøver er altid til stede, og babyen er under tilsyn. Oversigt over arter og 5 komfortable modeller af skiftbord hjælper forældre, når de vælger denne vare til den nyfødte.

Typer af swaddling tabeller: fordele og ulemper ved forskellige typer skiftende tabeller i tabellen

I butikkerne finder du 2 typer swaddlere: mobil og stationær.

K mobile swaddling tabeller nævnes:

Mobile konstruktioner God til små lejligheder , hvor der ikke er ekstra plads til overordnede møbler. Sådanne tabeller kan kaldes marchere: de er nemme at folde, og med dem kan du lave ture til gæster eller til landet.

Stationære modeller er de mest komfortable pelenatorer. I modsætning til mobile designs udgør sådanne modeller en del af hjemmet. De er funktionelle, trygge for børn og bekvemme til forskellige manipulationer. Bleen er valgt under hensyntagen til voksenens vækst, hvilket letter plejen af ​​barnet uden overbelastning af moderens rygsøjle. Det er bekvemt at gøre alle former for forandring.

Funktionalitet og mobilitet.

Det er nemt at folde og flytte fra sted til sted.

Du kan tage det med dig, hvis du skal besøge eller lave en sortie til landet.

Der er ikke nok plads til hygiejneprodukter.

Ustabiliteten af ​​foldning af ben på en ujævn overflade.

Beholder ikke det nyttige område af lejligheden.

Monteret i en behagelig højde for moderen.

Den er udstyret med små hylder til personlig hygiejne hos barnet.

I nogle modeller leveres der holdere til bleer.

Meget små hylder, der ikke indeholder alle de nødvendige varer til pleje.

Praktisk, mobil version af skiftemåtte.

Brættet kan bruges på bordet, sofa eller fixe det på babyens seng.

Ideel til små lejligheder.

Begrænset funktionalitet: Manglende tilbehør til barnets pleje, hygiejne og tøj.

Tæppe er uundværlig på en fest, når du går til lægen og på ture.

Det er kompakt, let at folde og vaske.

Der er modeller med nakkestøtter, sider, poser og lommer til bleer.

Behovet for hyppig vask afkortes levetiden for svaderen.

Barnet kan ikke efterlades på måtten uden tilsyn.

Omklædning i badeværelset efter vandbehandlinger er praktisk for mor og baby.

Barnet behøver ikke at opleve en skarp temperaturforskel.

Pelennikov med bad er upraktisk: fra et miniaturebad vokser barnet hurtigt.

Stiv til de ujævne ben, ofte udstyret med hjul til at bevæge sig rundt i lejligheden.

Meget plads til forskellige børns tilbehør: fra personlig pleje til tøj og legetøj.

Velegnet til værelser med tilstrækkelig ledig plads.

Multifunktionalitet, brugervenlighed.

Efterhånden som babyen bliver ældre, folder den flytbare swaddler op, hvilket skaber en anden hylde.

Herefter fungerer kommode som et almindeligt møbel til opbevaring af tøj.

Denne model tager meget plads og er kun relevant for store lejligheder med et separat rum til den nyfødte.

5 mest komfortable skiftbord - populære modeller og producenter

Skiftbordet er en praktisk gave til unge forældre til fødslen af ​​en baby. Hvis du også planlægger at gøre dine kære til en gave til fødslen af ​​et barn, så orienterer de fordele og ulemper ved de 5 populære modeller, der hjælper vores gennemgang.

Hvilket skiftbord er mere praktisk, og når det ikke er nødvendigt overhovedet - råd fra moms til valg og køb

Producenter af swaddlingborde har forsøgt at gøre alt for at lette den unge moderpleje til barnet. Hvilket valg der skal vælges afhænger af forældrenes præferencer, den pris, de er villige til at betale og dimensionerne af lejligheden. Men det er så svært at forstå det varierede sortiment af de tilbudte varer til dem, der foretager et sådant køb for første gang. For ikke at begå en fejl med valget, vil vi lytte til råd fra erfarne mødre, der peger på en række krav til fremtidige erhvervelser.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger et skiftbord?

 • Bordhøjde. En meget vigtig parameter. Fra det vil afhænge af sundheden for en ung moders ryg og hendes trøst. Pick up et bord for hylende vækst.
 • Bordets mobilitet. Bord på hjul er mere bekvemme, fordi de er nemme at bevæge sig rundt i lejligheden, og låserne på hjulene sikrer enheden i enhver position.
 • Baby sundhed . Vælg modeller af naturlige materialer, bedst af alt fra træ.
 • Pas på fremtiden. Hvis du tillader området af dit bolig, er det bedre at købe et skiftende bryst. Det er funktionelt, rummeligt og vil tjene dit barn i mange år, efter at han forlader bleerne.

Nogle mumier ændrer med glæde deres babyer på en swaddler. Men andre mødre er ubehagelige påklædning af et barn, der bukker over en skiftemåtte. Ofte foretrækker de den sædvanlige voksen seng. En vis procentdel af forældre foretrækker at bruge alle manipulationer med deres arving siddende på en bred, blød overflade. Og her er der fordele. Sid mere komfortabel end at stå. Der er ingen frygt for, at et barn, som nogle få måneder efter fødslen bliver meget lyst og spidsfuldt, falder fra bordet, så snart du vender væk.

Hvis du stadig beslutter at købe et skiftbord, håber vi, at oplysningerne i artiklen vil hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for din baby.

Tilføj en kommentar Annuller svar

at opfylde de særlige forhold i dit helbred og er ikke en lægeanbefaling.

© 2014-2016 Site materialer er beskyttet af lovgivningen i Den Russiske Føderation om ophavsret og beslægtede rettigheder.

Ved brug og genudskrivning af materiale kræves et aktivt og indekseret link til webstedet!

Ændring af tabeller: En række valg til omsorgsfulde forældre

Enig, at være en omsorgsfuld mor er ikke let! I de første måneder af livet krummer mor har at blive såret kilometer afstand i sin egen lejlighed, og alt dette blot for at sikre dit barn en ordentlig pleje - for at ændre bleer, vaske væk, til at tage sig af navlen, ører og øjne barnet er nødvendig på daglig basis, og mere end én gang om dagen. En god hjælper til en ung mor i disse dage vil være skiftbord, hvem vil tage sig af moderens ryg og strømline sine handlinger i forbindelse med pasning af barnet.

Kan jeg gøre uden et skiftbord

Ændring af tabelbillede

I princippet kan du. Dette er ikke en grundlæggende vare, og hvis du af økonomiske grunde må nægte at købe den - fortvivl ikke! Alle manipulationer kan laves på et almindeligt bord dækket af et tæppe. Det vigtigste er at lave bløde kanter på siderne af en sådan improviseret swaddler. Og de nødvendige genstande til baby hygiejne kan placeres på en foldehylde placeret ved siden af ​​bordet. Så mor er praktisk (ingen grund til at køre hvor som helst for grønt eller ørevoks), og barnet er altid under tilsyn, fordi det ikke kan efterlades selv i et sekund!

Du kan ændre babyens ble og på sofaen, men du er enig i, at skiftende tabeller til nyfødte bruges ikke kun til at svinge barnet. På dem tager barnet luftbad, gør de første forsøg på at hæve hovedet, ruller over på maven og kryber. Og alle disse handlinger er ikke særlig gode til at lave en blød forældres seng, men der kræves en fastere overflade.

Så lad os gå tilbage til emnet for vores diskussion og se, hvornår skiftbordet ikke kan undgås? Det utvetydige svar her er en - hvis moderen har problemer med ryggen, så er der et skiftbord. Til de mindre "plusser", der hælder vægtene til at købe et sådant møbel til den nyfødte, er brugervenligheden og dens funktionalitet. Og hvordan man vælger denne nyttige ting i hverdagen, overvejer vi nu.

Lad os starte med det faktum, at swaddlers kan være mobile og stationære. Den første omfatter foldning og hængning skiftbord, samt skifte måtter. Den anden kan henvises til et bord og et kommode og et kommode med et skiftbord. Hvordan kan man forstå al ​​denne mangfoldighed?

For at vælge en bestemt model behøver du kun at stole på to komponenter. Svar dig selv på spørgsmålet: Hvilke funktioner skal swaddleren udføre og hvor skal den stå?

Lad os starte med et foldet bord. Som regel består den af ​​metalben (som er foldet som et par saks) og en plast bordplade med bumpers. Dette er en god mobil version, der kan foldes til enhver tid (ejere af små lejligheder, den sætning for dig), eller flyttes til et andet sted, herunder at tage til sommerhuset eller på et besøg i sin bedstemor.

Folding skift billede

Sådanne modeller udfører deres funktion perfekt: på bordet fører mor alle manipulationer med barnet, og de nødvendige ting til hygiejneprocedurer opbevares på en eller to hylder, der er placeret under bordpladen. Foldningstabeller kan have badekar til bad, indbygget under en aftagelig bordplade.

Ændring af bordfoldning

Skift bord med bad

Af de minusser kan noteres den manglende plads til opbevaring af børns tilbehør, desuden sammenklappelige ben er ganske følsomme over for ujævnheder i gulvet - gulvet er ujævnt klapbord til Svøbelsesbarn vil være ustabil.

En anden ting - en stationær skiftende bogreol. Det ligner den tidligere version, kun fire ben af ​​denne model står på gulvet støt, og nogle gange leveres de med hjul med lås. Ellers er disse to modeller ens - den samme bordplade er ovenfra, og under er der æsker med hylder.

Sengebord billede

Swaddling tabeller til nyfødte

Ejere af små lejligheder vil sandsynligvis lide følgende modeller af swaddlers: et hængende swaddling bord og en swaddling bord. Suspended, eller som det også kaldes, repræsenterer vægbordet en liggende bordplade, der er fastgjort til væggen. Dette design ligner et foldebord, der kun er placeret ovenover, så min mor kan godt tage sig af barnet. Efter alle procedurer vender bordpladen tilbage til sin oprindelige position og presses mod væggen, så den ikke besætter et brugbart boareal. Nogle modeller har i udformningen af ​​små hylder, som opbevarer tilbehør til babyens hygiejne. Men de er meget små, og de vil kun sætte de mest nødvendige ting, og du kan få brug for meget flere ting at passe på din baby - bleer, bleer, tøj. I dette tilfælde kan udgangen være en hylde suspenderet på væggen ved siden af ​​den foldende swaddler.

Folding skiftbord på væggen

Vægmonteret skiftbord billede

Vægmonteret skiftbord billede

Mere moderne modeller af wall swaddlers er udstyret med en særlig holder til bleer.

Foldende væg skiftbord

Vægmonteret skiftbord til nyfødte

På skiftbordet skal du også være opmærksom på forældre, der lever i trange boligforhold, hvor det ikke er muligt at placere en fuldvoksen swaddler. Det er en bordplade med to eller tre sider for barnets sikkerhed - det kan lægges på en forældres seng, bord eller fast i en barneseng. Som en variant af den mobile version af swaddleren, er et sådant svadbord på sengen helt egnet!

Ændring af bord på sengen

Skift bord til barneseng foto

Baby skift bord

De forældre, der kan prale af den store størrelse af badeværelset, placerer en swaddler der. For at gøre dette kan du bruge et folde eller stationært bord af fugtighedsbestandige materialer, eller du kan købe en multifunktionsmodel - et skiftbord med et bad.

Skift bord med bad foto

Skift bord med bad

Takket være denne model behøver du ikke at bære babyen til et andet rum efter badning og der for at ændre det, kan alle procedurer gøres lige i badeværelset. Swaddleren og badet er i en behagelig højde, så moderen ikke bliver træt under badning og skift af tøj. Derudover kan badet være udstyret med en bekvem slange til dræning af vandet, det vigtigste sted er et bord i nærheden af ​​VVS-inventar.

Enig, at have en swaddler i badeværelset er meget praktisk - lige efter vandprocedurer er der mulighed for at ændre barnet, og der er ikke en pludselig ændring i temperaturer, hvilket ikke er meget som barnet. Hvis du sætter pris på en sådan pleje af krummer, og der er simpelthen ikke plads i badeværelset, så få en skifteskive, som f.eks. Kan installeres på en vaskemaskine.

Ændring af tabelbillede

Der er også modeller med en swaddler og et bad, som installeres direkte på det voksne bad. Men de er ikke særlig populære i vores land, så de kan ikke findes i butikkerne, men i dag er der mulighed for at købe varer med levering fra ethvert land - brug det hvis det virkelig er nødvendigt.

Swaddling bord til bad

Endelig kom vi langsomt og langsomt til den mest bekvemme og funktionelle model af swaddleren - et swaddling bryst. Det er ret massivt, det tager meget plads, så du kan kun installere det, hvis barnet har sit eget rum.

Størstedelen af ​​de skiftende madrasser er designet på en sådan måde, at de i fremtiden kan bruges som et almindeligt skab med skuffer. De har sædvanligvis et aftageligt eller sammenfoldeligt svingbræt på kommode, som i foldet form er en ekstra hylde og ikke forstyrrer brugen af ​​brystet til det tilsigtede formål.

Hvis vi sammenligner forskellige modeller af børnenes kommode med et skiftbord, viser det sig, at der ikke er nogen særlige funktionelle forskelle mellem dem. Alle er et lavskab med mange skuffer, hvor der er installeret skifteskilt. Det vigtigste, de kan afvige, er facadens farve og pålideligheden af ​​fremstillingsmaterialet (enten naturligt træ eller lamineret spånplader virker som materialet).

Også producenterne byder på at købe et omklædningsrum med et mønster, der giver dig mulighed for at genoplive interiøret og bringe en barndom til det. Som regel udføres tegningen på forsiden af ​​kommode ved indskrivning eller farvning - i dette tilfælde opnås lyse og farverige billeder, der vil dekorere enhver børnehave.

Skift klædeskab med et billede

Kommode med skiftende bord foto

Børnenes kommode med skiftbord

I slutningen af ​​gennemgangen af ​​den skiftende kommode vil jeg gerne ligge på en model, der samtidig kombinerer en baby seng, kommode og en swaddler - her er en kommode med et foldebord fastgjort til en af ​​de lange sider af sengen. På grund af den store størrelse af sådanne møbler til børn, som kun kan rumme store rum i deres rum, ser vi sjældent sådanne 3 i 1 modeller, men de er virkelig komfortable. Sådanne møbler placeres som regel i midten af ​​rummet, således at hvert element af det har fri adgang.

Seng med skiftbord

Barneseng med skiftbord

Som du kan se, kan skiftende bord være noget - moderne producenter har forsøgt at tage hensyn til alle kvinders ønsker og sørge for, at barnets pleje er så besværligt som muligt. Uanset fremtidens placering, funktioner og dimensioner af lokalerne, er du sikker på at finde en passende model.

gjort perfekt, jeg er bare glad!

Artiklen er PERFEKT! Tak.

Meget informativ, tak

Jeg forstod ikke lidt ... det kan bestilles, eller er det bare oplysninger om, hvilke typer tabeller der skifter?

Komfortabelt skiftbord: egentlige ideer

Et behageligt og praktisk skiftbord er sikker på at blive en uundværlig enhed, som enhver ung mor vil være tilfreds med. Hver dag har en ung baby et børnebord til børnepasning. På den kan du ikke bare klæde babyen, men også gøre ham til en massage eller gymnastik. Pelennik er meget praktisk at bruge. Takket være ham har mor ikke rygsmerter, og barnet har en korrekt kropsholdning. Derudover er det under de forskellige procedurer i fuld sikkerhed, fordi bordet er udstyret med høje bump. Swaddling tabeller er opdelt i flere typer, forskelligt i design og omkostninger. Mor kan kun vælge den mest bekvemme mulighed for hende, og i hvilken alder den bliver brugt, vil hun bestemme senere.

Praktisk skiftende bord-kommode

Når man vælger en swaddler, skal den ikke kun styres af produktets udseende, men også dens praktiske egenskaber samt størrelsen af ​​børnenes værelse eller badeværelse.

Til dato er ret populært og efterspurgt blandt unge forældre et stationært skiftbord i form af et kommode

Betingelserne for skiftende skift kan opdeles i to typer:

Bordet kommode refererer til stationære, så det er installeret i et rum, hvor børnepasning eller badning vil blive udført. Det er en almindelig kommode med skuffer, i den øverste del er der installeret et swaddling bord med høje sider. Desuden kan et sådant bord være udstyret med hylder, fordybninger eller lommer til hygiejneprodukter. Når barnet vokser op, bliver pladen fjernet, og pudeproducenten bliver til en almindelig kommode.

En af de mest praktiske modeller til swaddling borde er Stuva fra Ikea. Han er i stand til at omdanne sig fra en skiftemåtte til en kommode og derefter ind i et skrivebord. Modellen "Gulliver" ser enklere ud, det ligner en bogreol, og i stedet for kasser har den store hylder.

Til salg pelanatorer og i butikken "børns verden." Særligt populære modeller: 3 i 1: en barneseng, skiftbord og garderobe.

Det skal huskes, at uanset hvor pålideligt designet syntes, kan babyen ikke stå alene på bordet selv i nogle få sekunder.

Sådan vælges en madras til at ændre kommode korrekt

En madras til skiftemåtte kan sælges komplet med et bord, eller du kan købe det separat. Dens dimensioner vælges individuelt, men det skal lukke siderne, så barnet ikke kan blive såret.

Når du vælger en madras til et skiftbord, er det obligatorisk at tage hensyn til dens dimensioner, kvalitet og materiale, hvorfra den er lavet

Generelle kriterier for valg af madras:

 • Materialerne, hvorfra produktet fremstilles, skal være hypoallergent;
 • Det er bedre, hvis en eller begge sider er vandtætte;
 • Køb ikke en madras, der er for lys eller lys farve, fordi lyse kan irritere barnet og lys for hurtigt blive beskidt.
 • Stoffet skal være behageligt at røre ved og ikke glat.

Hvis du har købt en madras med opvarmning, skal du konstant overvåge den korrekte funktion og regelmæssigt kontrollere ledningens og stikkets anvendelighed.

Ændring af bordfoldning: komfort og kompaktitet

I små lejligheder er der ingen mulighed for at installere stationære pelenatorer, så et komfortabelt og kompakt foldebord kommer til undsætning. Det er også praktisk at skifte barnet, som på kommodebordet, men hvis det er nødvendigt, kan designet hurtigt foldes og fjernes. Et sådant bord kan tages på ture til dacha eller at besøge, fordi det i foldet form ikke tager meget plads.

Utroligt praktisk og praktisk er et lille foldet skiftbord

Desuden kan foldebordet udstyres med:

Hvis der er hjul på bordet, kan det let transporteres i hele lejligheden uden særlig indsats.

Det skal huskes, at det foldbare skiftbord kun er installeret på en flad, solid overflade. Og hjulene skal fastgøres med en speciel mekanisme.

Vi vælger en madras på et sammenklapningsbord

Madrassens dimensioner kan ikke falde sammen med bordets størrelse, være lidt større eller lidt mindre. Det vigtigste er for barnet at føle sig godt tilpas på ham og være beskyttet mod utilsigtet påvirkning på siden. Hvis madrassen ikke dækker hele bordpladsen, kan du sætte krukker med pulver eller fløde på det tomme rum.

I tilfælde af glidende madrassen på overfladen af ​​bordet, under bunden kan du lægge et tykt terryhåndklæde.

Foldebordet er perfekt til oppustelige madras modeller.

Fordele ved en madras på et sammenklapningsbord er, at det er let at vaske og flytte

 • Kompakt størrelse;
 • Nem vask;
 • Let drift;
 • Lange og bløde sider.

Den oppustelige madras opretholder kroppens position, fordeler belastningen på knoglerne jævnt, og lader samtidig ikke holdningen forringes.

Sådan syes en skiftende madras med dine egne hænder

Ikke alle unge forældre har råd til at købe en swaddling madras. Du kan købe billigt et brugt produkt på et specielt websted som CFM, eller sy en madras selv. For at gøre dette har du brug for simple mønstre, stof og fyldstof (sintepon eller skumgummi). En fremragende swaddling madras kommer også fra et gammelt tæppe.

Det er helt muligt at sy den oprindelige skiftende madras selv, hvis du på forhånd bestemmer med udseende og fyldstof

 • Det anbefales kun at lave madrasser af naturlige stoffer, for ikke at forårsage allergisk reaktion hos nyfødte;
 • Sømme kan kun være til stede omkring produktets kanter, så de ikke kan gnide barnets følsomme hud;
 • Før du syr, bliver stoffet bedst vasket i varmt vand for at bestemme niveauet for dets krympning.
 • På madrassen anbefales det at lave flere aftagelige dæksler med glidelåse, som hurtigt kan fjernes og strippes.

For babyer, der er tilbøjelige til allergi, er det ønskeligt at anvende en ubleget hvid naturlig klud (bomuld, baize, calico, chintz).

Det gode er et foldet skiftbord på væggen

I meget små rum er det tilrådeligt at installere et sammenklapningsbord, som er en bred hylde med små hylder til opbevaring af grønt, pulveriseret baby creme. Derudover kan du klæbe ved siden af ​​ham en speciel beholder til bleer. I foldet tilstand ser muren swaddler meget kompakt ud, passer perfekt ind i interiøret og interfererer ikke med passagen.

Den største fordel ved foldet skiftbord er, at den kan fastgøres til væggen på et hvilket som helst passende sted

Anbefalinger til drift af suspensionstabellen:

 • Vedhæft kun hængebordet til stærke vægge af mursten, beton, børsteblok;
 • Alle fastgørelsesanordninger kontrolleres særligt omhyggeligt;
 • Hvis barnets vægt begynder at overstige de tilladte grænser for bordet, er det fra brugen af ​​det nødvendigt at straks afvise det;
 • På hylderne skal der være høje brædder, så barnet ikke falder ting, der er placeret på dem.

Hængebordet skal være lavet af slidstærk plast eller træ.

Enkel og billig: Skift mat og bord

Skærebordet kan installeres på en seng, bad, vaskemaskine, bord. Det er begrænset til høje sider og har et solidt fundament, så det er meget bekvemt at skifte tøj på det. Du kan overføre bordet til ethvert værelse. Således bliver en hård og glat overflade omgående til en swaddler. Der er modeller, hvor swaddlingbrættet allerede er indbygget i barneseng.

Meget populær blandt unge mødre er en skiftemåtte, der nemt kan installeres på en barneseng

Når du installerer bordet på en overflade, skal du sørge for, at den ikke glider i gulvet.

Pelennaya sengetøj er kun nødvendigt for hurtigt at ændre barnet i en klinik eller en tur. Det er let i vægt og kompakt i størrelse, så du kan bære det med dig selv for en tur. Den øverste del af kuldet består normalt af ren bomuld, og nederdelen er lavet af gummieret stof. Der er også oppustelige modeller.

 • Det er muligt at vaske i den automatiske maskine;
 • Optager ikke meget opbevaringsplads;
 • Har et vandtæt grundlag.

Ideelt skiftbord: dimensioner, dimensioner og organisation

Jo større skiftebordets størrelse er, desto fastere bliver designen. Det drejer sig især om tabeller-kommoder og foldeborde.

Ved valg af skiftbord til en baby skal der tages højde for længden, bredden og den optimale højde

De parametre, der skal overvejes, når du vælger en tabel:

Den anbefalede bredde er fra 75 til 100 cm. For at sikre, at moderen ikke har belastning på ryggen, skal højden være mindst en meter. Længden kan være anderledes, men ikke mindre end en meter anses for optimal. På en sådan bord er det nemt at arrangere alle nødvendige genstande til børnepasning og tøj.

På et lille swaddlingbord anbefales det at lægge barnet diagonalt.

Varianter af swaddling tabeller (video)

Når man vælger en swaddler, bør man ikke kun tage hensyn til økonomiske muligheder og en række andre faktorer. For eksempel er væksten af ​​mor og barn, tilgængeligheden af ​​ledig plads i rummet. Det vigtigste er, at produktet er lavet af miljøvenlige og holdbare materialer. Det er bedre at købe varer fra berømte mærker fra pålidelige leverandører, så for barnets sundhed og sikkerhed behøver du ikke bekymre dig. For eksempel tilbyder Ikea og Stokke butikker praktiske modeller fra verdensberømte producenter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 1 =