Ændring af tabel

Ændring af tabel

Efter fødslen af ​​barnet begynder forældrene at tænke på, hvilke elementer af møbler der vil være yderst nødvendige for ham, og hvad skal man være opmærksom på. For nylig har unge forældre ofte et spørgsmål om, hvorvidt de skal købe et skiftbord eller forsøge at komme forbi med andre midler, såsom et skrivebord eller et kommode. Og hvis du stadig har besluttet dig for et sådant køb, så hvad er bedre at vælge? Hvilken model giver præference?

De fleste af forældrene i øjeblikket forstår ikke meget klart, hvad der egentlig er skiftbordet og hvorfor det faktisk er nødvendigt. Faktisk kan du bruge "improviserede midler" og ikke bruge ekstra penge. Men hvis du går til en specialbutik eller gennemser forskellige artikler på internettet, kan du se, hvor mange forskellige modeller det moderne marked kan tilbyde dig. Lad os kigge nærmere.

 • Klassisk skiftbord. Det er et træbord på ret højt ben, med et særligt udstyret skiftested, der er omgivet af specielle bump. Derudover kan der være små hylder under bordpladen. Hvis de er, bliver bordet mere som en kubus-teller, hvor du nemt kan placere bleer, bleer og forskellige hygiejneforsyninger.
 • Ændring af bordtransformator. Navnet på bordet taler for sig selv. Multifunktionelt bord, højden af ​​bordpladen er justerbar, hylderne kan ikke kun ændres, men også helt fjernet. Afhængigt af den valgte tilstand kan dette skiftbord være en piedestalstand, et bord til spil og kreativitet mv. Naturligvis vil langsigtet service og den ekstraordinære kvalitet af sådanne tabeller give væk mange penge, så det er op til dig at beslutte, om det er det værd.
 • Skift bord til badeværelset. I sit udseende er det i mange henseender ens på den sædvanlige hylde. I betragtning af at det skal bruges i et badeværelse, hvor der næsten altid er høj fugtighed, skal du lave sådanne tabeller af materialer, der ikke er bange for fugt - plast og metal. Sådanne swaddlingborde er kompakte og lette. Mange swaddling borde er udstyret med et specielt indbygget bad, hvilket i høj grad forenkler processen med at bade barnet. Badet er placeret på den mest bekvemme højde for dig, så du behøver ikke bøje lavt til det.
 • Ophængt skiftbord. Et sådant bord er sikkert fastgjort til væggen i den valgte højde, og den kan kun lægges ud, når du har brug for den. Hele resten af ​​tiden læner han sig tilbage, tager ikke overskydende plads og forstyrrer ikke nogen. Vægpladen har specielle rummelige lommer, så alle nødvendige ting er altid til rådighed, og for barnets sikkerhed ved kantene ved grænsen.
 • Bøjle kommode. I modsætning til den sædvanlige brystkasse er der specielle indhegninger, et sted til svøbning med et vandtæt blødt kuld. Serverer en sådan kommode i mange år, pålidelig og meget stabil. Det skal bemærkes, at det har temmelig store dimensioner, så hvis din lejlighed ikke har den nødvendige mængde plads, giv præference til noget andet. Selvfølgelig er et stort kommode meget lettere at bruge, da der i dette tilfælde er plads til både barnet og moderen. Barnet vil være meget rummeligt, fordi der er ekstra plads til opladning, massage og vækst af krummer.
 • Ændring af bord. En populær og meget praktisk mulighed for dem, der ikke er klar til at give meget plads i swaddler room. På grund af sin stive bund kan dette bord bruges overalt: på bordet, på kommode, på vaskemaskinen på siden af ​​badeværelset. For sikkert at fastgøre har bordet specielle riller, som det kan fastgøres til sengen eller et andet møbel. Efter brug kan du fjerne swaddlingbordet i kabinettet eller hænge det på væggen.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger?

Når du vælger et skiftbord, skal du være opmærksom på følgende:

 • Naturlige materialer. Vigtigt er, at skiftbordet skal være lavet af naturlige materialer, der er sikre for barnets helbred. For eksempel latex, træ osv. Madrassen skal være lavet af vandafvisende og let rengørbare materialer.
 • Bekvemmelighed af bordet. Den kan udstyres med hjul og bremser.
 • Stabilitet. Det er vigtigt, at skiftemåden er stabilt fast
 • Rummelighed. Prøv at vælge det mest rummelige bord, fordi barnet vil vokse meget hurtigt, og på et lille pudebetræk vil det være trangt
 • Tilstedeværelsen af ​​hylder, lommer, bøjler mv. Alt dette er ikke i hver swaddler, men dette er et ekstra plus ved at vælge et bord. De kan nemt placere alle væsentlige på en sådan måde, at de nødvendige ting altid er til stede.
 • Vandmodstand. Hvis bordet du vælger er lavet af træ, så spørg hvordan fugtighedsbestandigt materialet er og hvad dets garantiperiode er.

Hvor meget koster skiftbordet?

Hvad angår priserne på swaddlingborde varierer sorten her i samme bredde som valget af det givne møbel. Den billigste måde er naturligvis et swaddling bord, du kan købe det fra 630 op til 3 500 rubler. Helt den samme budgetfordeling af midler, vil du være enig. Foldning bord til et badeværelse vil koste dig fra 3600 op til 7950 rubler, men glem ikke at denne model ikke passer til hver lejlighed. En bred vifte af valg til skift af kister, samt et stort udvalg af priser for dem. Fra 3 790 op til 69000 rubler, det hele afhænger af producenten, størrelse, materialer og andre faktorer. Suspended skiftende bord kan købes til en pris af 3 299 op til 24 385 rubler. Igen afhænger det hele af producenten. Når alt kommer til alt, vil de samme husstandsordninger koste meget billigere end italiensk. Men her bestemmer du allerede hvad der er bedst for din lomme og ønsker.

Vi købte os et skiftbord af træ med en bred bordplade og sider. Hun købte derefter en enkel, fleksibel madras til ham. Bordet stod i børnehaven ved siden af ​​krybbe og vi brugte det fra fødslen til 1 år. For nylig har de bogstaveligt adskilt det og taget det til deres forældre til opbevaring indtil næste genopfyldning i familien. Og jeg har stadig en madras på vaskemaskinen på badeværelset. Konstant på det tørrer jeg min baby

Før fødslen af ​​barnet satte klart et mål at købe et skiftbord, fordi jeg ved, hvor praktisk det er. Fra begyndelsen besluttede jeg at det skulle være kompakt, men samtidig rummeligt, så det nemt kunne demonteres og omarrangeres. Som følge heraf besluttede hun sammen med sin mand at købe et skiftbord med bad, nu fortryder vi ikke vores valg. Han trådte helt ind i sig selv alle de krav, vi oprindeligt satte. På samme tid, hvilket er meget bekvemt, er det nemt at hælde vand ud af det, det er placeret overalt over os, og det har to ekstra hylder. Der forresten, og alt det nødvendige tilbehør til swaddling er babyen placeret.

Vi blev født til venner gav et bord med 4 skuffer og en foldet hylde. Jeg ændrer min baby mens den er på den, fordi ryggen slet ikke gør ondt med sin brug. Helt praktisk er alle de grundlæggende ting som skydere, bodikov og så videre ved hånden liggende, og i bunden af ​​rattlehøjen for natten.

Før det første barn kom, købte de et skiftbord kombineret med et kommode. Faktisk var det kun nyttigt at lagre børns ting i et stykke tid og et andet massage kursus. Efter min opfattelse passer tingene ikke, i sig selv er en kommode for lille til dette. Det er nemmere at tage en særlig hylde i skabet til dette. Det første kursus af massage havde vi 3-4 måneder, og alting er fint, og den anden 6 måneder er værre, fordi barnet helt stoppede der. Så det er til disse formål, at du kan bruge et almindeligt bord (såvel som til en swaddling) - alt det samme i et stykke tid alt dette. Du kan også lægge babyen på sengen. Nu er der stadig en skiftemåtte - en hylde på bed-arenaen, som blev købt specielt til det andet barn. På en eller anden måde kunne jeg lide det mere, fordi det sidder sidelæns, hvis du ikke behøver at bruge det og endda ofte sætter barnet i seng, især for første gang. Det er bekvemt at sætte barnet der, noget som en vugge viser sig. Ikke det mest nødvendige i huset, selvfølgelig, men ikke dårligt og kan være meget, meget nyttigt.

Jeg har aldrig haft et swaddling bord, og jeg synes det er spild af penge. Baby tøj er på en hylde i et stort skab. Nogle meget nødvendige kosmetik - på samme sted, hvor alle de andre kosmetik (i mit tilfælde er det overalt). Pampers - en stor pakke - læner sig mod noget. Jeg skifter babyen på min seng. Massager jeg gør på vaskemaskinen eller der og derefter på en seng. Jeg har også hørt om, hvor børnene falder fra disse swaddlers.

Hvis du er på udkig efter et skiftbord eller har erfaring med at vælge det, skal du dele det med os! Det er meget vigtigt for os at kende din mening!

Sendt den 17. september 2012 i Børn, Familie

Bør børnene falde fra skiftbordene? Godt, lad dem ikke stå uden tilsyn! Han og din seng kan falde, hvis du sætter den der alene. Og med din vaskemaskine. Jeg tror ikke, at du forlader badekarret, mens barnet "ligger og tørrer" der. Generelt har jeg et kommode og et bord. Det er lykkeligt - til rædsel! Jeg er ikke i bleer, men i bleer siden fødslen, ved jeg ikke, hvordan jeg ville klare mig, hvis der var en ting. Især hos den nyfødte, når de er 25 gange om dagen. På kommode forberedte en ren ble og gasbind ble. Og på sengen lå en tom bord og ventede på time H. Hvordan til at vågne op min dronning - Jeg pakkede det på tavlen, alle de beskidte bleer ligge der med hende i bad og bad - et rent tørt på pelenalnike. Fald i søvn - jeg er i den beskidte vasketøj, og et nyt parti af pelenalnike ofte lave mad. Generelt var det muligt at gøre en, men det vil have en lidt mere tid. Og det skete så, at vi købte en, og den anden vi fik. Jeg selv ville ikke have tænkt på to ting at købe. Men det viste sig - meget cool! ))))

I teorien er alle disse tilpasninger virkelig kun nødvendige for det første år. Mine 10 måneder, jeg vil allerede købe en kommode, tk lavede et påklædningsværelse - der er også hylder til ting datter. Og forlad bordet - det optager slet ikke plads (jeg kan ikke lide billedet, men generelt fladt og i form af hesteskoen er kanten cm 3 i højden).

Men jeg anbefaler alligevel alle - i hvert fald et bord, i det mindste en kommode, selvom .... generelt noget, bare for at holde ryggen bøjet - det er meget nemt at bryde! Og det er uvirkeligt at genoprette med et barn i sine arme. Først når han allerede er helt uafhængig, og du behøver ikke systematisk at bære den på dine hænder.

P.S .: bordet på os koster 800 rbl. Det lægges på sengen, optager ikke plads overhovedet. Ingen huller i væggen. Installeret på sengen, interfererer hun ikke. Så snart du sparker dine fødder og sparker - begynder at rengøre. Men ved denne tid og stolen har de mindre, og bestyrelsen er ikke tung.

Jeg kan ikke se noget punkt i skiftetabellerne. Overdrevne udgifter penge og blokering af værelset. Selvfølgelig, hvis du har ekstra penge, kan du købe noget.

Bryst Carlo købte M12, meget lig de 11 slag, men ingen Kommode pelenalnika og også Møbelfabrik "Olymp-møbler". Møbler lugter som en skarp lugt i to uger, rædsel, jeg anbefaler ikke spædbørn.

Hvis du åbner alle kasser samtidig, vil den kollapse fremad, så du skal vedhæfte den til væggen.

Møblerne er søde, men spinkede, da de blev monteret lidt stærkere, blev fingeren trykket mod væggen - der var en dent som i plastik. * billigt-vred *

BabyDesk universal - for hele familien!

"I lang tid, jeg tvivlede på, om vi selv har brug for en puslebord som en lille lejlighed med tre børn, hver måler på schetu.Sovershenno tilfældigt på internettet for at se muren puslebord, interesseret, at undersøge spørgsmålet. Det viste sig, at bordet sparer plads, det er meget sikkert fastgjort til væggen i den valgte højde og nedbrydes kun, når det er nødvendigt. Desuden var han 4 i 1, dette er en skiftende matta, dette er et bord til spil og kreativitet, det er et magnetisk markørbræt og et easel. Analoger er ikke blevet opfyldt, de er tilfredse med deres valg "

I alt på stedet 2168 artikler.

Endelig kom den længe ventede dag, når du vil stoppe.

Under graviditet, ikke kun udseende og smag af en kvinde.

Det er umuligt at overvurdere vigtigheden af ​​korrekt pleje af hulrummet.

Hver forælder tror på det med sit barn for sikker.

Hvem drømmer ikke om at arbejde på fjernsyn? Sandsynligvis alle.

Ændring af tabeller: 5 populære modeller til nyfødte

Når en baby i huset vises, vil skiftbordet spare forældrenes styrke og tid. Det er svært at overvurdere swaddlers funktionalitet og bekvemmeligheden ved at bruge den. Mor har ikke problemer med ryggen fra mange tilbøjeligheder og manipulationer med barnet. Alt du behøver er altid til stede, og babyen er under tilsyn. Oversigt over arter og 5 komfortable modeller af skiftbord hjælper forældre, når de vælger denne vare til den nyfødte.

Typer af swaddling tabeller: fordele og ulemper ved forskellige typer skiftende tabeller i tabellen

I butikkerne finder du 2 typer swaddlere: mobil og stationær.

K mobile swaddling tabeller nævnes:

Mobile konstruktioner God til små lejligheder , hvor der ikke er ekstra plads til overordnede møbler. Sådanne tabeller kan kaldes marchere: de er nemme at folde, og med dem kan du lave ture til gæster eller til landet.

Stationære modeller er de mest komfortable pelenatorer. I modsætning til mobile designs udgør sådanne modeller en del af hjemmet. De er funktionelle, trygge for børn og bekvemme til forskellige manipulationer. Bleen er valgt under hensyntagen til voksenens vækst, hvilket letter plejen af ​​barnet uden overbelastning af moderens rygsøjle. Det er bekvemt at gøre alle former for forandring.

Funktionalitet og mobilitet.

Det er nemt at folde og flytte fra sted til sted.

Du kan tage det med dig, hvis du skal besøge eller lave en sortie til landet.

Der er ikke nok plads til hygiejneprodukter.

Ustabiliteten af ​​foldning af ben på en ujævn overflade.

Beholder ikke det nyttige område af lejligheden.

Monteret i en behagelig højde for moderen.

Den er udstyret med små hylder til personlig hygiejne hos barnet.

I nogle modeller leveres der holdere til bleer.

Meget små hylder, der ikke indeholder alle de nødvendige varer til pleje.

Praktisk, mobil version af skiftemåtte.

Brættet kan bruges på bordet, sofaen eller reparere det på babyens seng.

Ideel til små lejligheder.

Begrænset funktionalitet: Manglende tilbehør til barnets pleje, hygiejne og tøj.

Tæppe er uundværlig på en fest, når du går til lægen og på ture.

Det er kompakt, let at folde og vaske.

Der er modeller med nakkestøtter, sider, poser og lommer til bleer.

Behovet for hyppig vask afkortes levetiden for svaderen.

Barnet kan ikke efterlades på måtten uden tilsyn.

Omklædning i badeværelset efter vandbehandlinger er praktisk for mor og baby.

Barnet behøver ikke at opleve en skarp temperaturforskel.

Pelennikov med bad er upraktisk: fra et miniaturebad vokser barnet hurtigt.

Stiv til de ujævne ben, ofte udstyret med hjul til at bevæge sig rundt i lejligheden.

Meget plads til forskellige børns tilbehør: fra personlig pleje til tøj og legetøj.

Velegnet til værelser med tilstrækkelig ledig plads.

Multifunktionalitet, brugervenlighed.

Efterhånden som babyen bliver ældre, folder den flytbare swaddler op, hvilket skaber en anden hylde.

Herefter fungerer kommode som et almindeligt møbel til opbevaring af tøj.

Denne model tager meget plads og er kun relevant for store lejligheder med et separat rum til den nyfødte.

5 mest komfortable skiftbord - populære modeller og producenter

Skiftbordet er en praktisk gave til unge forældre til fødslen af ​​en baby. Hvis du også planlægger at gøre dine kære til en gave til fødslen af ​​et barn, så orienterer de fordele og ulemper ved de 5 populære modeller, der hjælper vores gennemgang.

Hvilket skiftbord er mere bekvemt, og når det ikke er nødvendigt overhovedet - råd fra moms til valg og køb

Producenter af swaddlingborde har forsøgt at gøre alt for at lette den unge moderpleje til barnet. Hvilket valg der skal vælges afhænger af forældrenes præferencer, den pris, de er villige til at betale og dimensionerne af lejligheden. Men det er så svært at forstå det varierede sortiment af de tilbudte varer til dem, der foretager et sådant køb for første gang. For ikke at begå en fejl med valget, vil vi lytte til råd fra erfarne mødre, der peger på en række krav til fremtidige erhvervelser.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger et skiftbord?

 • Bordhøjde. En meget vigtig parameter. Fra det vil afhænge af sundheden for en ung moders ryg og hendes trøst. Pick up et bord for hylende vækst.
 • Bordets mobilitet. Bord på hjul er mere bekvemme, fordi de er nemme at bevæge sig rundt i lejligheden, og låserne på hjulene sikrer enheden i enhver position.
 • Baby sundhed . Vælg modeller af naturlige materialer, bedst af alt fra træ.
 • Pas på fremtiden. Hvis du tillader området af dit bolig, er det bedre at købe et skiftende bryst. Det er funktionelt, rummeligt og vil tjene dit barn i mange år, efter at han forlader bleerne.

Nogle mumier ændrer med glæde deres babyer på en swaddler. Men andre mødre er ubehagelige påklædning af et barn, der bukker over en skiftemåtte. Ofte foretrækker de den sædvanlige voksen seng. En vis procentdel af forældre foretrækker at bruge alle manipulationer med deres arving siddende på en bred, blød overflade. Og her er der fordele. Sid mere komfortabel end at stå. Der er ingen frygt for, at et barn, der et par måneder efter fødslen bliver meget fedtet og spidsfuldt, vil falde fra bordet, så snart du vender væk.

Hvis du stadig beslutter at købe et skiftbord, håber vi, at oplysningerne i artiklen vil hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for din baby.

Tilføj en kommentar Annuller svar

at opfylde de særlige forhold i dit helbred og er ikke en lægeanbefaling.

© 2014-2016 Materialerne på webstedet er beskyttet af lovgivningen i Den Russiske Føderation om ophavsret og beslægtede rettigheder.

Ved brug og genudskrivning af materiale kræves et aktivt og indekseret link til webstedet!

Hvad er det bedste skiftbord til dig?

At bruge et bord, et skriftligt eller et køkken, er altid praktisk, når der er nok arbejdsområde på den.

Det er fantastisk, hvis skiftbordet til barnet også er stort nok og bredt. Det er godt i enhver henseende: Mor praktisk at bære en nyfødt morgen toilet og ændre hans bleer, og for den ældre barn der er tilstrækkelig plads til at praktisere massage og gymnastik. På et stort bord vil være hvor man skal sætte og alle krukkerflasker med børns hygiejneprodukter, så de altid er til stede. Her kan du nemt passe flytbare tøj og baby bleer, og med hensyn til sikkerhed er et stort bord sikrere end en lille.

Det er meget vigtigt, at det ikke kun er stabilt og holdbart, men også højt nok. Under graviditet hos kvinder på grund af kroppens tyngdepunkt forskydning ændrer kropsholdning - siges at være "stolt kropsholdning gravid", før fødslen for at blødgøre brusk og ledbånd mellem knoglerne i bækkenet, kan nedsætte niveauet af calcium i kroppen. Derfor er mange mødre, der plejes barnet, i en ubehagelig position bøjet over sofaen eller en sofa, et par uger begyndte jeg at klage over smerter i lænden med en konstant hældning og bedt om at anbefale en massør. Hvis den unge mor er komfortabel at bruge "skrivebordet", så vil alle procedurer med barnet lede uden stress og skynde sig med glæde. Tro ordet i virkeligheden af ​​sloganet "Tilfreds mor - glad baby!".

Mange forældre er endnu mere komfort station forretninger i lejligheden: i soveværelset ved siden af ​​babyseng, i badeværelset, som regel på vaskemaskinen, og nogle mødre organisere pelenalnik og varm køkken, hvis det er nødvendigt.

I hjemmet var der ikke plads til et stort skiftbord?

Intet problem, du kan bruge folding skiftende borde, hvoraf mange samtidig tjener som stand til babybad. I de første måneder efter fødslen af ​​barnet kan du hjælpe og svadbordet på en barneseng. Bare glem ikke at vedhæfte det fra bunden af ​​begrænseren, så du ikke tillader bordet at glide af siderne af barnesenget. Der er endda en foldet foldet væg skiftbord. Derudover har butikkerne en bred vifte af forskellige kommoder, herunder et hængslet låg, der bruges som et swaddlingbord. I nogle af dem anbefaler fabrikanter at fastgøre bagvæggen på kommode på væggen for at forhindre, at den vælter over med for meget støtte fra en voksen på kanten af ​​det åbne bord.

Forældre tilpasser enhver boligbord som skiftemåtte: skrevet, den der står i stuen eller køkkenet. For eksempel var det praktisk for mig at bruge et transformerende bord eller, som det også kaldes, en tabelbog.

For mødre-rejsende tilbyder butikkerne foldning op til størrelsen af ​​en kosmetisk taske vandtætte bleer, der kan nedbrydes overalt. Men i det store og hele er den sædvanlige engangsblade perfekt til at spille rollen som vandrer sequencer under en tur til et besøg eller en tur til en polyklinie sammen med en baby.

Skiftbordet er moderens vigtigste arbejdsområde, så det er meget vigtigt, at der er godt dagslys. Hvorfor? Hver dag vil du omhyggeligt undersøge alle dine rynker, bumser, hudfarve og afføringstilstand hos din baby. Glem ikke at bekymre dig om ekstra aftenbelysning. Over bordet kan du hænge den mest enkle lampedæksel eller sætte en gulvlampe med evnen til at lede lyset til, hvor du har brug for det. Når du tænder skiftbordet, skal du sørge for, at lampens lyse lys, herunder loftet, ikke forstyrrer barnet og ikke falder direkte i øjnene.

For sikkerhed er det vigtigt, at puslebord, barneseng og sikkert for børnetøj og stod ved min mor et øjeblik ikke forlod barn uanset alder uden opsyn. Ja, selvfølgelig, at barnet er ikke engang kravle, men spædbørn, når der skiftes til tider gøre en så drastisk og kaotiske ukoordinerede bevægelser, især de håndtag, at deres rigtige "sætter", "cool" på bordet overfladen, og man aldrig ved, kan de ved et uheld flytte til sin kant. Det er farligt! Selv de mest opmærksomme mødre falder nogle gange. Vær meget forsigtig og forsigtig. '

Lad ikke barnet være uden opsyn på et skiftbord eller endda på en meget bred familie seng! Hvis du har brug for at tage en ting eller løbe op til telefonen, skal du sætte barnet i krybbe eller gå sammen med det!

Så vi valgte bordet og talte om sikkerhed. Hvordan udstyre man en faddler næste? Hvis du bruger et almindeligt bord i denne kapacitet, skal du først lægge en blød klud eller klud på det: et foldet håndklæde, et tæppe eller et barnetæppe. Et sådant improviseret strøelse kan beskyttes med en vandtæt ble og allerede på toppen af ​​en stor bikini ble, så babyen er varm og hyggelig at ligge på et naturligt stof. Når du udskifter en ble, skriver børn ofte og hoster, så forsikre og læg en lille engangspapir ble under babyens præstzone. Det er meget praktisk og praktisk. Men du bør vide, at sådanne bleer er overraskende hurtigt forurenet, så køb dem den mindste størrelse for at undgå store rudeaffald. Nogle forældre køber stadig store bleer og skærer dem i små firkanter og endda trekanter. Jeg anbefaler kategorisk ikke dette, da det fra blødet når der skives et lille skadeligt papir, der er skadeligt for lungerne og øjnene udhældes. Hvis du stadig har købt engangsblærer af stor størrelse, skal du, når forureningen skrider frem, omhyggeligt bøje dem, som om foldning af origami, men så til barnets røv passer de altid kun den rene side.

I de første par måneder råder jeg mødre til at sætte på skiftbordet under barnets hoved en anatomisk pude, hvor der er en særlig fordybning til nakken. Denne pude, for det første, at forhindre udviklingen af ​​den sædvanlige rotation af hovedet til siden og bag ham, og asymmetrien af ​​hele kroppen af ​​barnet på grund af "arbejdsstillinger sværdkæmper." Så du behøver ikke efterfølgende kurser af terapeutisk massage med besværligt arbejde med at korrigere muskeltonen hos barnet. For det andet, sådan en pude baby liggende stille og ikke vende over bordet, og derfor er det sjældent forekommer mororefleksen til muligt efter panik og tårer. Da barnet ligger stille, er det sikkert og også bekvemt for dig og forkortet tiden til at skifte babyen. For det tredje reducerer højden af ​​puden risikoen for regurgitation, når du skifter en ble, når et barn løftes op for at klare røven. Og vi allerede kender: Hvis krumme igen ikke srygnul, betyder mindre risiko for aspiration af faren, og desuden er det ikke nødvendigt endnu engang at skifte tøj vådt krop og en jakke, og tør lille ansigt, hals folder, bag ørerne. Efterhånden er gentagen dressing og omhyggelig vask ikke kun stress for barnet, men også den ekstra tid, som moderen bruger til at vaske og stryge det snavsede barns garderobe.

Her er en sådan hokus-pokus - den nemmeste pude, og så mange plusser med hensyn til pleje og endda monetære besparelser i terapeutiske massage kurser!

På skiftbordet ligger barnet ofte nøgent, så det er nødvendigt at overholde strenge hygiejneforhold. Alle beskidte bleer, beskidte bomuldsskiver og servietter skal straks smides ind i urnen under bordet eller simpelthen i skraldespanden. Meget ros forældre og specielle varmegenvindingsanordninger, hvor du nemt og tæt kan samle beskidte bleer. Sådanne lagerenheder tillader ikke lugt at blive overført og forhindre reproduktion af bakterier. Det er ergonomisk at placere urnen på højre side af skiftbordet, hvis du har højre hånd.

Udskrivning af materialer fra webstedet er strengt forbudt!

Oplysninger på webstedet er givet til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet som lægehjælp eller behandling.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

30 − = 20