Ændring af værelse brystfoto

Sådan vælges et skiftende bryst: dimensioner, konfiguration, fabrikant

Forberedelse til fødslen af ​​et barn er et afgørende stadium, fordi fremtidige forældre skal købe alt, hvad de har brug for, mens de ikke overdriver og går ud over budgettet. Derfor er spørgsmålet om at købe et omklædningsrum sommetider meget akut: om du har brug for det eller ej, hvis det er nødvendigt, hvornår man vælger, fordi der er mange muligheder på markedet. Lad os forsøge at præcisere, hvordan og hvorfor købe et skiftende bryst med skuffer.

Fordele og ulemper med at købe et skiftende bryst

Mange forældre tænker på, hvad de vil forkæle barnet i de første måneder af hans liv. Selvfølgelig kan du gøre alle de nødvendige procedurer direkte på forældrenes seng, men at ændre dit barn mange gange om dagen er for svært for enhver ryg. Du kan bruge et almindeligt bord, men ikke alle har det på lager, og et barn, som lærer at vende om, kan glide ned. Derfor er det et rimeligt valg at købe en speciel enhed til skift. I den henseende er en af ​​de mest populære muligheder, som har mange fordele, et kommode:

 • Brystets dimensioner gør det muligt at passe ind i ethvert rum. Du kan vælge en smal kommode, der optager et mindre område, og kan være bredt, så selv et voksen barn vil være behageligt på et bredt bord.
 • For at ændre børne- og hygiejneprocedurer samt massage, gymnastik og lægning på maven, skal moderen ikke bøje, som om alle ovenstående bruger en voksen seng. Mors sundhed og ryggen er meget vigtig!
 • Dresser har skuffer, som kan foldes tøj bleer til børn og alle hygiejneartikler, så alt hvad du behøver, er lige ved hånden, og hendes mor ikke behøver at køre til den anden ende af lokalet, hvis hun havde glemt at få fat i en ble eller rene bukser.
 • Bryst har en sammenfoldelig eller kan trækkes tilbage bord til Svøbelsesbarn - når det ikke er nødvendigt, det folder, og kommode ikke tager meget plads, og hvis det er nødvendigt, kan det være let at folde eller skubbe med den ene hånd.
 • Et kommode med skuffer kan også bruges efter at barnet vokser op, og det kan ændres, siddende på sengen. Hold det i tøj eller legetøj af babyen, og hvis brystet af neutral farve kan du lægge det ikke kun i børnehaven.
 • De fleste modeller af kommoder er udstyret med bumpere langs kanten af ​​bordpladen, det er sikkert og bekvemt - barnet falder ikke præcist.

På baggrund af disse fordele er der nogle mangler. Det væsentligste er, at det stadig kræver meget plads selv den smaleste kommode. Dimensioner af små lejligheder efterlader meget at ønske, og uden overflødige møbler i dem tæt, så i dette tilfælde er det bedre at købe et blæktæppe på barneseng eller en blød ble på bordet.

Også brystbordet laves som regel fra spånpladen, så du skal også købe en blød skiftemåtte. Dette er unødvendigt affald, og i betragtning af de betydelige omkostninger ved brystet, kan denne minus opveje alle fordelene.

Dimensioner, design, farve - den første ting, der fanger dit øje, når man vælger en kommode. Vigtigt og dets pris, men det er værd at overveje, at dyre modeller kan koste unødigt meget, men der er budget indenlandske modeller, der opfylder alle krav. Så vær opmærksom på følgende:

 1. materiale - Flertallet af moderne kommoder er lavet af spånplader. Solid trævarer er selvfølgelig foretrukne, men også betydeligt dyrere. Vælg et materiale, der ikke er bange for fugt og let at rengøre. Hvis bordet er udstyret med en madras eller olieklud, skal det også være let at rengøre.
 2. Fittings, guider, hjul - alt dette skal være af god kvalitet. Rackerne inde i æskerne skal let rulles ud med den ene hånd og ikke forlades rillerne; håndtager på kommode bør ikke være skarpe - et voksen barn kan ramme dem mens de kryber Bordpladen skal let blive tilbagelænet med den ene hånd.
 3. Brystkonfiguration - der er kister, hvor barnet ligger lodret (de har normalt et låg eller et låg udvidet), men der er dem, hvor barnet ligger vandret, det vil sige sidelæns til sin mor. Hver mor bliver nødt til selv at bestemme hvilket kiste der skal vælges.
 4. Brystmål er også meget vigtige, især hvis værelset er lille, overvej dette, når du køber.

En af varianterne af omklædningsrummet er en model med bad til badning. I denne model, i stedet for en gennemsnitlig boks, rulles dette særlige kar ud. Dette er meget bekvemt i de første par måneder, fordi barnet er frygtelig bange for at bade i et stort bad, foruden alt, hvad der kræves til badning, vil indeholde en kommode. Dimensionerne af det indbyggede badekar er dog så små, at barnet snart vil ophøre med at passe ind i det, og denne funktion vil ikke blive brugt resten af ​​tiden, så vejen alle fordele og ulemper, før du køber et sådant bryst.

Meget populært i nyere tid og sådanne multifunktionsartikler - en barneseng har en fortsættelse i form af en kommode med en skiftende overflade. Dette giver dig mulighed for ikke at søge efter forskellige varer og købe straks alt hvad du behøver. Derudover tager et sådant sæt mindre plads end en almindelig krybbe og skiftpad. Brystets størrelse i sådanne modeller er meget lille, det vil sige, barnet vil hurtigt stoppe med at lægge på bleen, og mange ting passer ikke ind i skufferne på brystet.

Standardstørrelsen på skiftemåtte er som følger:

 • Højden er ca. 1 meter - det er den optimale højde, der gør det lettere at manipulere forældrene til en anden vækst.
 • Bredden er normalt omkring 40-50 centimeter. Vælge bredden, husk at dette er dybden af ​​bokse - jo større er det, jo mere rummelige skufferne.
 • Brystets længde kan variere fra 60 centimeter til 80. Brystet og bordpladen er bredere, jo længere barnet bliver anbragt på det.

Naturligvis kan i møbelproduktion altid producere kister af individuelle størrelser.

Populære producenter af kommoder

I dag præsenteres der i et stort udvalg af børns varer et bredt udvalg af skiftende kister. Blandt indenlandske producenter er bredt repræsenteret varemærker "Mozhga9rdquo ;," Fairy9rdquo ;, "Aton Furniture." "Mozhga9rdquo; er kendt for dyrere modeller af naturligt træ, deres kister er af klassiske figurer og passer godt ind i det udsøgte interiør i børnehaven. "Feya9rdquo; og "Aton Furniture" - budgetmodeller fra spånplader, men de er præsenteret i en række nuancer af træ og i forskellige størrelser.

IKEA skuffer er også populære. De er lavet af miljøvenlige materialer, og deres lakoniske design appellerer til mange købere. Derudover kan Ikea-kister suppleres med praktiske tilbehør - hængende beholdere og lommer, skillevægge til kasser og lignende. Der er også modeller, der omdannes til et skrivebord til et voksen barn.

Ændring af tabeller: En række valg til omsorgsfulde forældre

Enig, at være en omsorgsfuld mor er ikke let! I de første måneder af livet krummer mor har at blive såret kilometer afstand i sin egen lejlighed, og alt dette blot for at sikre dit barn en ordentlig pleje - for at ændre bleer, vaske væk, til at tage sig af navlen, ører og øjne barnet er nødvendig på daglig basis, og mere end én gang om dagen. En god hjælper til en ung mor i disse dage vil være skiftbord, hvem vil tage sig af moderens ryg og strømline sine handlinger i forbindelse med pasning af barnet.

Kan jeg gøre uden et skiftbord

Ændring af tabelbillede

I princippet kan du. Dette er ikke en grundlæggende vare, og hvis du af økonomiske grunde må nægte at købe den - fortvivl ikke! Alle manipulationer kan laves på et almindeligt bord dækket af et tæppe. Det vigtigste er at lave bløde kanter på siderne af en sådan improviseret swaddler. Og de nødvendige genstande til baby hygiejne kan placeres på en foldehylde placeret ved siden af ​​bordet. Så mor er praktisk (ingen grund til at køre hvor som helst for grønt eller ørevoks), og barnet er altid under tilsyn, fordi det ikke kan forlade selv for et sekund!

Du kan ændre babyens ble og på sofaen, men du er enig i, at skiftende tabeller til nyfødte bruges ikke kun til at svinge barnet. På dem tager barnet luftbad, gør de første forsøg på at hæve hovedet, ruller over på maven og kryber. Og alle disse handlinger er ikke særlig gode til at lave en blød forældres seng, men der kræves en fastere overflade.

Så lad os gå tilbage til emnet for vores diskussion og se, hvornår skiftbordet ikke kan undgås? Det utvetydige svar her er en - hvis moderen har problemer med ryggen, så er der et skiftbord. Til de mindre "plusser", der hælder vægtene til at købe et sådant møbel til den nyfødte, er brugervenligheden og dens funktionalitet. Og hvordan man vælger denne nyttige ting i hverdagen, overvejer vi nu.

Lad os starte med det faktum, at swaddlers kan være mobile og stationære. Den første omfatter foldning og hængning skiftbord, samt skifte måtter. Den anden kan henvises til et bord og et kommode og et kommode med et skiftbord. Hvordan kan man forstå al ​​denne mangfoldighed?

For at vælge en bestemt model behøver du kun at stole på to komponenter. Svar dig selv på spørgsmålet: Hvilke funktioner skal swaddleren udføre og hvor skal den stå?

Lad os starte med et foldet bord. Som regel består den af ​​metalben (som er foldet som et par saks) og en plast bordplade med bumpers. Dette er en god mobil mulighed, som kan foldes op til enhver tid (ejere af små lejligheder, denne sætning er til dig) eller flyttet til et andet sted, herunder at tage med dem til sommerhuset eller besøge bedstemor.

Folding skift billede

Sådanne modeller udfører deres funktion perfekt: på bordet fører mor alle manipulationer med barnet, og de nødvendige ting til hygiejneprocedurer opbevares på en eller to hylder, der er placeret under bordpladen. Foldningstabeller kan have badekar til bad, indbygget under en aftagelig bordplade.

Ændring af bordfoldning

Skift bord med bad

Af de minusser kan noteres den manglende plads til opbevaring af børns tilbehør, desuden sammenklappelige ben er ganske følsomme over for ujævnheder i gulvet - gulvet er ujævnt klapbord til Svøbelsesbarn vil være ustabil.

En anden ting - en stationær skiftende bogreol. Det ligner den tidligere version, kun fire ben af ​​denne model står på gulvet støt, og nogle gange leveres de med hjul med lås. Ellers er disse to modeller ens - den samme bordplade er ovenfra, og under er der æsker med hylder.

Sengebord billede

Swaddling tabeller til nyfødte

Ejere af små lejligheder vil sandsynligvis lide følgende modeller af swaddlers: et hængende swaddling bord og en swaddling bord. Suspended, eller som det også kaldes, repræsenterer vægbordet en liggende bordplade, der er fastgjort til væggen. Dette design ligner et foldebord, der kun er placeret ovenover, så min mor kan godt tage sig af barnet. Efter alle procedurer vender bordpladen tilbage til sin oprindelige position og presses mod væggen, så den ikke besætter et brugbart boareal. Nogle modeller har i udformningen af ​​små hylder, som opbevarer tilbehør til babyens hygiejne. Men de er meget små, og de vil kun sætte de mest nødvendige ting, og du kan få brug for meget flere ting at passe på din baby - bleer, bleer, tøj. I dette tilfælde kan udgangen være en hylde suspenderet på væggen ved siden af ​​den foldende swaddler.

Folding skiftbord på væggen

Vægmonteret skiftbord billede

Vægmonteret skiftbord billede

Mere moderne modeller af wall swaddlers er udstyret med en særlig holder til bleer.

Foldende væg skiftbord

Vægmonteret skiftbord til nyfødte

På skiftbordet skal du også være opmærksom på forældre, der lever i trange boligforhold, hvor det ikke er muligt at placere en fuldvoksen swaddler. Det er en bordplade med to eller tre sider for barnets sikkerhed - det kan lægges på en forældres seng, bord eller fast i en barneseng. Som en variant af den mobile version af swaddleren, er et sådant svadbord på sengen helt egnet!

Ændring af bord på sengen

Skift bord til barneseng foto

Baby skift bord

De forældre, der kan prale af den store størrelse af badeværelset, placerer en swaddler der. For at gøre dette kan du bruge et folde eller stationært bord af fugtighedsbestandige materialer, eller du kan købe en multifunktionsmodel - et skiftbord med et bad.

Skift bord med bad foto

Skift bord med bad

Takket være denne model behøver du ikke at bære babyen til et andet rum efter badning og der for at ændre det, kan alle procedurer gøres lige i badeværelset. Swaddleren og badet er i en behagelig højde, så moderen ikke bliver træt under badning og skift af tøj. Derudover kan badet være udstyret med en bekvem slange til dræning af vandet, det vigtigste sted er et bord i nærheden af ​​VVS-inventar.

Enig, at have en swaddler i badeværelset er meget praktisk - lige efter vandprocedurer er der mulighed for at ændre barnet, og der er ikke en pludselig ændring i temperaturer, hvilket ikke er meget som barnet. Hvis du sætter pris på en sådan pleje af krummer, og der er simpelthen ikke plads i badeværelset, så få en skifteskive, som f.eks. Kan installeres på en vaskemaskine.

Ændring af tabelbillede

Der er også modeller med en swaddler og et bad, som installeres direkte på det voksne bad. Men de er ikke særlig populære i vores land, så de kan ikke findes i butikkerne, men i dag er der mulighed for at købe varer med levering fra ethvert land - brug det hvis det virkelig er nødvendigt.

Swaddling bord til bad

Endelig kom vi langsomt og langsomt til den mest bekvemme og funktionelle model af swaddleren - et swaddling bryst. Det er ret massivt, det tager meget plads, så du kan kun installere det, hvis barnet har sit eget rum.

Størstedelen af ​​de skiftende madrasser er designet på en sådan måde, at de i fremtiden kan bruges som et almindeligt skab med skuffer. De har sædvanligvis et aftageligt eller sammenfoldeligt svingbræt på kommode, som i foldet form er en ekstra hylde og ikke forstyrrer brugen af ​​brystet til det tilsigtede formål.

Hvis vi sammenligner forskellige modeller af børnenes kommode med et skiftbord, viser det sig, at der ikke er nogen særlige funktionelle forskelle mellem dem. Alle er et lavskab med mange skuffer, hvor der er installeret skifteskilt. Det vigtigste, de kan afvige, er facadens farve og pålideligheden af ​​fremstillingsmaterialet (enten naturligt træ eller lamineret spånplader virker som materialet).

Også producenterne byder på at købe et omklædningsrum med et mønster, der giver dig mulighed for at genoplive interiøret og bringe en barndom til det. Som regel udføres tegningen på forsiden af ​​kommode ved indskrivning eller farvning - i dette tilfælde opnås lyse og farverige billeder, der vil dekorere enhver børnehave.

Skift klædeskab med et billede

Kommode med skiftende bord foto

Børnenes kommode med skiftbord

I slutningen af ​​gennemgangen af ​​den skiftende kommode vil jeg gerne ligge på en model, der samtidig kombinerer en baby seng, kommode og en swaddler - her er en kommode med et foldebord fastgjort til en af ​​de lange sider af sengen. På grund af den store størrelse af sådanne møbler til børn, som kun kan rumme store rum i deres rum, ser vi sjældent sådanne 3 i 1 modeller, men de er virkelig komfortable. Sådanne møbler placeres som regel i midten af ​​rummet, således at hvert element af det har fri adgang.

Seng med skiftbord

Barneseng med skiftbord

Som du kan se, kan skiftende bord være noget - moderne producenter har forsøgt at tage hensyn til alle kvinders ønsker og sørge for, at barnets pleje er så besværligt som muligt. Uanset fremtidens placering, funktioner og dimensioner af lokalerne, er du sikker på at finde en passende model.

gjort perfekt, jeg er bare glad!

Artiklen er PERFEKT! Tak.

Meget informativ, tak

Jeg forstod ikke lidt ... det kan bestilles, eller er det bare oplysninger om, hvilke typer tabeller der skifter?

Barnets swaddling kommode. 12 foto kommode med skiftbord

Den skiftende kiste har nødvendigvis en tilstrækkelig bred bordplade, og fra bunden er der flere skuffer. Antallet af kasser varierer fra 4 til 6, men der kan være flere.

Bevægelsesmekanismen er lydløs og udstyret med bevægelseslukker. Modeller fra forskellige firmaer kan være forskellige i træets kvalitet såvel som i efterbehandling. Men det er faktisk et så simpelt møbel, at der ikke er nogen funktionelle forskelle mellem forskellige modeller: alle kister har omtrent samme dimensioner.

De fleste kister har to ben foran og to hjul bagved. Takket være dette er bevægelsen af ​​kommode og den våde rengøring under den nem og uden problemer. Efter at babyen vokser op, kan omklædningsrummet omdannes til en almindelig kommode.

Tips til at vælge en kommode med skiftbord

 • Modellen skal have flanker på siderne og på bagvæggen. Dette er en sikkerhedsgaranti.
 • Jo større bordpladen er, desto bedre.

Opfylder disse to betingelser, du vil bruge brystet som et sted for at ændre og ændre bleer i meget lang tid. Samtidig har dit barn ikke mulighed for at feje alt tilbehør fra bordet til gulvet.

Også bordet på kommode og siderne skal være meget godt poleret. Kommode, lakeret, er en meget god mulighed for et barn: tøj vil ikke klamre sig til noget. Lakken skal være harmløs, men modstandsdygtig over for ydre påvirkninger. I de fleste tilfælde er farven på lakken gennemsigtig. Også en god kommode har ikke skarpe hjørner.

På nogle modeller af kister af et dæksel til swaddling folding. Det betyder, at når det lægges fremad, fordobles swaddlingområdet.

Nogle virksomheder producerer modeller med en indbygget bakke, som er placeret under det hængslede låg på brystet. Men at dømme efter anmeldelser er disse kommoder ikke populære. De fleste lejligheder har trods alt badeværelser, hvor det er meget mere praktisk at bade et barn.

Selvfølgelig, hvis du bor i sovesal og badeværelset er på gulvet, så kan du ikke undvære en sådan kommode. Bordpladen til denne model er forbundet med en madras, så for forskellige hygiejneprodukter kan stedet kun findes i kasser.

En anden mulighed for dem, der bor i små lejligheder, er et foldet skiftbord, der er fastgjort til væggen.

Der er skiftende borde af åben type. De indeholder ikke skuffer. Nederst kan der kun være en lille stativ. Og selv om en sådan model tillader moren ikke at bøjes lavt til sengen for at swaddle barnet, er den enorme minus, at der ikke er nogen steder at sætte forskellige tilbehør. Et kommode med et skiftbord er meget mere praktisk, fordi alt er til stede.

Nogle par beslutter, at et ekstra møbel absolut ikke er nødvendigt i en lejlighed. Mange tilpasser det sædvanlige bord til skiftende behov. Men ifølge mange generations erfaringer kan man trygt sige, at det er ubelejligt at skifte et barn på en sofa. Først skal du kneppe. Og for det andet kan det nødvendige tilbehør ikke altid sættes på sofaens ujævne overflade.

Børneklædningsværelse lavet af tekstiler, kan indeholde hængende lommer. De er nemme at opbevare bleer, flasker med blandinger, servietter, bleer.

Billeder af skiftende skuffer

Når du køber et kommode, skal du være opmærksom på skiftende madrasser. De er placeret oven på kommode på bordpladen, så barnet kan ligge forsigtigt. Madrasser har en hård og blød base. Derudover kan madrasser være fleksible og halv-fleksible. Erfarne mødre rådes til at vælge en madras med højeste sider: for dit barns sikkerhed. Det vigtigste er at rette madrassen på overdelen af ​​kommode godt, ellers vil det fidget med barnet.

Unge mødre skal altid huske på, at uanset hvor praktisk stedet for swaddling er arrangeret, kan du ikke forlade et sekund. Hvis et barn falder fra en høj overflade, vil han utvivlsomt få en hovedskade. Det er bedst at sætte barnet i krybbe, når du skal forlade selv i et halvt sekund.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Del det med dine venner!

Barnesenge-transformere med et pendul, kommode, skiftbord. 12 billeder af varianter af børns sengetransformatorer til børn

Kommode i vintage stil

Kommode til soveværelset: 12 billeder. Hvordan vælger man et kommode med et spejl i soveværelset?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 5