Axton dampspærre i brugsanvisningen

Hvilken side af dampspærren skal være vendt mod varmeapparatet

Et ret almindeligt problem efter opvarmning af huset er manglen på forventet effekt fra arbejdet. Det ser ud til, at et traditionelt materiale er valgt, for eksempel mineraluld, alle udført på opbygning af love og kanoner, og stadig koldt inde. Årsagen til dette kan være uvidenhed om "elementære" normer af "eksperter", herunder hvilken side der skal give forekomsten korrekt. Lad os se nærmere på dette problem.

Dampisolering er opdelt i to typer i henhold til anvendelsesmåden:

 • - flydende maling dampspærring
 • - dampbarriere membraner (film).

Maling dampspærren påføres ved hjælp af børster og ruller på steder, hvor det er svært at påføre en rulle dampspærre: ventilation og skorstene såvel som på andre steder. Denne familie af dampbarrierer er repræsenteret af sådanne materialer som bitumen, tjære og tjære.

Lad os først definere typer af dampspærrefilm efter deres formål. I dets specificitet tilbydes membranerne anvendt i konstruktion i følgende design:

 • - membraner med dampbarriere egenskaber
 • - Membraner er dampgennemtrængelige.

For at beskytte mineralulden mod fugtens indvirkning på indersiden skal du desuden lægge et lag dampspærre. Ved isolering af tag, gulv eller indvendige rum i et hus, der ligger lige under det, anbefales det at bruge en passende film. Bemærk at isoleringslaget ligger under, under den lagte mineraluld (fra siden af ​​rummet).

I tilfælde hvor ydre vægbeskyttelse udføres, skal de relevante komponenter ikke have perforeringer eller porer.

Vær altid opmærksom på værdien af ​​damppermeabilitetskoefficienten, og jo mindre den er, desto bedre er det for dig. En god mulighed er en konventionel polyethylenfilm. Det ideelle valg vil være materiale med ekstra forstærkning. Tilstedeværelsen af ​​en foliebelagt aluminiumbelægning betragtes kun som et plus. Glem ikke, at tilstedeværelsen af ​​dampbarriere efterbehandling fører til en større forøgelse af fugtighed i det varme rum, så du bør sørge for et godt ventilationssystem på forhånd.

Eksisterende specielle dampspærrefilm udføres med en antioxidantbelægning. På grund af det er der ingen akkumulering af fugt. Som regel er de fastgjort til komponenter, der er følsomme for dannelsen af ​​rust. Vi taler om metalfliser, bølgepap, galvanisering osv. Et hårdt tekstillag på bagsiden af ​​filmen garanterer effektiv fugtudvinding. Den lægges af den behandlede side til varmeren og stoffet udenfor, så afstanden til minivaten er 20..60mm.

Ved udførelse af opvarmning af husets vægge udefra anvendes en byggemembran, der er i stand til fordampning, for at beskytte materialet mod stærke vindstød. Desuden er det velegnet til beskyttelse af taghældet type, facaden med en lækker base fra fugtighedens virkninger. Ofte har dampbarrierefilmen meget små porer og overfladeperforering, på grund af hvilket vand effektivt fjernes fra varmeren i ventilationskanalerne. Processen er jo bedre, desto mere aktiv fordampning finder sted. Dette vil hurtigt og kvalitativt tørre varmeapparatet ud.

I dag kendetegnes disse film af dampgennemtrængelige dem:

 • 1. Pseudodiffusionsmembraner, der ikke overstiger 300 gram / m2 damp i 24 timer.
 • 2. Diffusionsmembraner med en damppermeabilitetskoefficient i området 300..1000gramm / m2.
 • 3. Superdiffusionsmembraner med en fordampningshastighed på mere end 1000gramm / m2.

Da den første type isolering betragtes som en god beskyttelse mod fugt, ligger den ofte under tagfladen som et ydre lag. Derudover vil det være nødvendigt at tilvejebringe et luftgab mellem opvarmningslaget og filmen. På samme tid er denne komponent ikke egnet til facadebehandling, da den ikke fører dampen godt nok. Dette forklares ved indtrængning af støv og andet snavs i membranens porer på en tør tid, hvorfor "vejrtrækningsvirkningen" forsvinder, og kondensatet forbliver på overfladen af ​​isoleringsmaterialet.

Mange vil være interesserede i hvilken side til varmeapparatet og hvordan man kan isolere de to resterende typer. Fra erfaring kan man sige, at det er ret simpelt. Tilstedeværelsen af ​​membraner med store porer eliminerer muligheden for blokering, hvorfor det ikke er nødvendigt at forlade en luftudluftning i underdelen. Som følge heraf er det ikke nødvendigt at montere en kasse og modstandere.

Til salg er der diffusionsfilm af volumetrisk udførelse. Inden i membranerne er der allerede tilvejebragt et ventilationslag, som følge af, at fugt ikke kan nå metaloverfladerne. Specificiteten af ​​filmindretningen ligner antioxidant-indstillingen. Forskellen er kun ved udtagning af fugt fra varmeren. Dette er gavnligt, da da taget tippes selv i en lille vinkel på 3. 15 grader, er muligheden for kondensatdræning gennem bunden udelukket. Derfor vil korrosion af den galvaniserede belægning gradvist forekomme efterfulgt af dens endelige ødelæggelse.

Hvilken side af isoleringen for at styrke dampspærren

For det første er det nødvendigt at forstå, hvor dampbarriamembranen kan lægges, og så skal den bestemmes med siden af ​​dampspærren.

 • 1. Hvis varmeren er lagt fra forsiden af ​​væggen, er dampspærrefilmen fastgjort udefra, den vil være vandtæt.
 • 2. Behandling af loft og tag kræver brug af antioxidant dampspærre. Volumetriske og diffusionscoatinger anvendes ofte. De lægges oven på mineralulden i overensstemmelse med princippet om tilrettelæggelse af den ventilerede facade.
 • 3. I mangel af yderligere isolering af tag og loft er dampspærrefilmen fastgjort fra undersiden af ​​bjælkerne.
 • 4. Varmeisolering af den øverste del af loftet på værelser, loftet, der ligger under loftet, kræver, at dampspærremembranen ligger på bunden af ​​varmelegemet.
 • 5. Ved at udføre varmeisoleringen af ​​vægge og gulve indefra anbefales det at lægge dampspærrefilmen ud udenfor mineralulden.

Mange "erfarne" bygherrer ved ikke engang, hvordan dampspærsmålemembranen skal fastgøres til væggene: forsiden eller undersiden.

Den bedste løsning er at bruge et materiale med samme bagside og forside.

Og hvad skal man gøre i tilfælde af en ensidig indstilling, især med antioxidant isolator? Du skal vide, at den forkerte side er stoffets overflade, som placeres under installationen i rummet.

I samme retning er metalplanet foliemembran - skinnende side inde i rummet.

For nogen film damp barrierematerialer Følgende regel gælder: Den glatte side lægges til varmeren, mens den ru side skal vende mod rummet.

Den samme regel gælder for af skum-propylenparoisoler, som sættes en glat side til varmeren.

Efter at have valgt en diffusionskomponent, anbefales det at undersøge manualen for dets anvendelse i detaljer. Man bør være meget forsigtig, da et og samme firma er i stand til at producere dobbeltsidede og ensidige isolatorer.

Man skal huske på, at når man ruller en rulle, for eksempel på gulvet - indersiden skal være på gulvet.

Desuden er den mørkere side oftest ekstern.

Har vi brug for et luftgab i nærheden af ​​membranen?

Forlad det altid. På undersiden af ​​filmene er der oprettet et specielt hul med en bredde på op til 50 mm. Dette undgår kondens på væggene, gulv og isolering. Det er vigtigt at undgå at kontakte overfladen med membranen. Påføring af en diffusion film til gulv, væg eller loft, du fjerne en masse problemer på grund af dens fiksering kan udføres direkte på termisk isolator, fugtresistent OSB eller krydsfiner. Ventilationslaget vil være påkrævet fra membranens yderside. I varianten med antioxidantkomponenten skal luftgabet være inden for 40..60 mm på begge sider.

Hvis alt er klart med vægge og gulv, så er det med tag og loft, at situationen holdes adskilt. Hvis ventilationshullet skal udføres, kræves der en ekstra installation af en kontrolblok baseret på træstænger. Når der opstår en ventileret facade, er hullet tilbage, når vandrette profiler og stativer placeres vinkelret på væggen og filmen.

Fastgørelse af membranen til væggene, gulvet eller loftet kan udføres ved hjælp af negle med et bredt motorhjelm eller en konstruktion hæftemaskine. Men selvfølgelig vil det bedste valg være brug af modstandere.

Lægning af dampspærren overlappes med en overlapning på mindst 10 cm. Efter fastgørelse af dampspærren limes leddene med et specielt tape eller tape til dampspærre.

Afslutningsvis, lad os sige, at membranerne vil tillade enhver konstruktion struktur at vare en meget lang periode. Andre måder at opnå et positivt forhold mellem fugt og temperatur, desværre ikke opnået. Ud over alt dette - glem ikke reglerne for at lægge dampspærren. De fleste producenter sammen med varerne distribuerer også installationsvejledningen. Dette gælder især for diffusion og superdiffusion membraner. Derfor skal du ikke være doven før du køber for at præcisere med sælger-konsulenten alle dine spørgsmål.

Vi håber du kunne lide artiklen, stemme i starten af ​​artiklen og efterlade dine forslag og ønsker i kommentarerne!

Montering af dampspærren: Hvordan er det korrekt?

Når der bygges et privat hus, er det vigtigt ikke blot at bygge vægge, gulv og loft, men det er også nødvendigt at sætte isoleringen korrekt. Hvis dette ikke er gjort, vil bygningen ikke blive brugt i lang tid. Det er vigtigt at vide, hvilken side der skal lægge dampspærren til isoleringen for at sikre den nødvendige atmosfære i rummet.

Hvorfor gør dampspærren på isoleringen

For at beskytte det varmeisolerende materiale mod våd eksponering anvendes en speciel film. Om vinteren er lufttemperaturen i rummet og udvendig meget anderledes, så kondensering dannes på væggene og i loftet. Dette fører til befugtning af varmeisolatoren og afslutningen af ​​ydeevnen af ​​dens funktioner. Rummet bliver koldt, strukturens strukturelle detaljer forringes.

Når man opbygger et eget hus, bør forvalteren ikke glemme dette vigtige aspekt, så det bebyggede boliger vil glæde beboerne med komfort, komfort og en gunstig atmosfære.

Hvilken slags dampspærrefilm er der, hvordan man monterer den

Beskyt mineralulden og polystyrenskummet fra den våde effekt kan gøres med en film. Det kan være:

 1. Folgirvannoy. Dette er dyrere ting. Med det kan du ikke blot lave en dampspærre, men også en afspejling af varme inde i rummet. Det er også vigtigt her, hvilken side der skal sættes dampspærren på gulvet eller væggene.
 2. Standard. Denne version af den sædvanlige tyk polyethylenfilm - betragtes som den billigste og ikke holdbar og sætter den på gulvet er en fornøjelse.
 3. Membran. Dampspærrenes begrænsede egenskaber gør det muligt at styre kondensatudløbet.

Hvordan man korrekt pakker en dampspærre

Før du køber en film, skal du beregne alt. Der er ikke noget kompliceret her.

Nogle gange angiver vejledningen, hvilken side der er indeni, og som er ekstern. I mangel af sådanne oplysninger er det nødvendigt at se nøje på eksterne faktorer for at bestemme hvilken side for at sætte dampspærren til isoleringen.

I tilfælde af, at filmen på hver side har en anden farve, skal den lyse side af isosfæren A lægges på varmeren.

Find ud af hvilken side for at sætte dampspærren på gulvet, du kan se på følgende faktorer. Hvis vandtætningen kigger på gulvet, betyder det, at dette er indersiden. Det skal lægges med denne side til varmeren.

På ydersiden af ​​materialet er der en bunke for ikke at passere fugt, og på indersiden er en film uden villi. Den glatte side af dampspærren lægges til varmeren.

At vide, hvilken side der skal reparere dampspærren til varmeren, vil alt arbejdet udføres mere kvalitativt. For at montere isolering skal du montere dampspærren. Uden dette element går ikke kun en del af strukturen: ikke kun væggene og gulvet, men også loftet, facaden af ​​bygningen.

Den primære funktion af damp barriere bytte er at forhindre dannelsen af ​​fugt inde i rummet. I livets proces begynder luften i rummet at blive fugtet, og dannelsen af ​​et par gennemtrængende interiør og isolering er dannet.

Akkumuleringen og tilbageholdelsen af ​​fugt er dannet i de varmeisolerende lag. Om vinteren, fra kontakt med varm damp, kolde vægge og luft, dannes kondens. Egenskaber i det befugtede materiale går tabt.

På grund af akkumuleret fugt begynder begyndelsen af ​​skimmelsvampe. Som følge heraf forringes det varmeisolerende materiale og kan ikke skabe en dampspærre med ventilation.

Hvilken slags materiale er til rådighed for dampspærren

Det afhænger af, hvilken slags isoleringsmateriale der anvendes, barrieren kan installeres, før vendingen er færdig. Anvendes også med ekstern beskyttelse. Sandt nok har den sine egne egenskaber. Dampisolering sker ved farvning eller film.

Fra farvestofferne anvendes: bitumen, tjære, tjære.

En lignende dampspærre anvendes på ventilationsrør, skorstene, metal tagskråninger og i et begrænset område for at anvende en anden isospane A.

Et mere almindeligt dampspærremateriale er en film med en kompleks flerlagsstruktur, hvorigennem damp ikke kan trænge ind. Sådanne produkter tilbydes i form af: diffusionsmembraner, polypropylen, polyethylen.

Polyethylenmaterialet er ikke stærkt. I denne henseende fremstilles det flerlags eller forstærkes med tilsætningen af ​​et mesh-stof. Dette materiale går ikke glip af damp.

Filmen kan have en reflekterende folieskærm, der er trykt på den ene side. Denne isolering er egnet til rum med høj luftfugtighed og høj temperatur til dampspærre: video.

Højstyrkeegenskaber noteres i et polypropylenprodukt med en vævet basis og polypropylenlag på hver side. UFF stråler kan ikke påvirke dette materiale. Speciel sammensætning anvendt på den beskyttende genstand forbedrer kvaliteten af ​​dette materiale og evnen til at modstå udseendet af fugt.

På den ene side har filmen et antioxidantlag, der er i stand til at absorbere den dannede fugtighed og frembringer sin hurtige fordampning i nærværelse af et ventilationssystem.

En begrænset damppermeabilitet tilvejebringes af en dampbarriere fra diffusionsmembraner. Dette materiale består af polymer og polypropylen. En anden type membran er karakteriseret ved energibesparende kapaciteter og modstandsdygtighed mod høj temperatur og evnen til at reflektere UV-strålerne. Det er kendetegnet ved et metalliseret ydre lag.

Sådan lagres dampspærren på forskellige materialer

Først lærer de, hvilken side der skal lægge dampspærrefilmen på varmeren på væggen eller loftet. For at bestemme hvilken side der skal fixes dampspærren, er det nødvendigt at forstå funktionerne i det anvendte dampspærremateriale. Det er nødvendigt at se på ydersiden og indersiden af ​​produktet.

Produkter med en bunkeoverflade - ekstern. Interiøret kan genkendes på den glatte side: videoen nedenfor.

Find indersiden af ​​rullen, måske rullende den på gulvfladen. Materialet vender ind mod gulvet.

Hvis man ser på farven, er den ydre del mørkere end den indre del.

Naturligvis bør man forudbestemme, hvordan man korrekt sætter en dampspærre af en bestemt art. Det kan være nødvendigt at installere kassen og gøre installationen af ​​plader ved hjælp af selvdrejende skruer, og ved limene lim limbåndet.

Nogle produkter har de samme overflader. I dette tilfælde kan du fastgøre dampspærrebasen fra enhver side. Normalt sker dette fænomen på en polyethylen dampspærre.

Hvis isosfæren A har en folie, kan den ydre del af materialet bestemmes ud fra det.

Polypropylen og membranprodukter er kendetegnet ved en glat ru overflade. Det er den glatte side, der skal lægges sådan materiale til varmeren.

Til membraner med en tosidet åndbar overflade er det ligegyldigt, hvilken side der skal anbringes i, så alting er rigtigt.

Sådan lagres dampspærren på væggene

Stacking sker uden at krænke de grundlæggende krav. Det er vigtigt at arbejde, så dampspærrelaget ikke mister sin integritet. Materialet bør ikke have sprækker eller nedskæringer. Alle disse krav kan opfyldes, hvis:

 • gøre splejsning overlappende;
 • For at forbinde leddene skal du bruge tape med en bredde på mere end hundrede millimeter;
 • fastgørelse med træskinner
 • Stram ikke materialet stærkt.

Korrekt opfylder alle disse krav, vil det termiske isoleringsmateriale ikke danne kondens.

Gå til installationen skal kun ske, når isoleringsarbejdet er færdigt. Det er ligegyldigt hvor man skal fastsætte isosfæren A, på gulvet, vægge eller bruge til loftet. Arbejdet udføres lodret og vandret, afhængigt af hvor det skal være, er der en dampspærre. Hvordan lægges materialet på gulvet eller på en anden overflade?

Hvis arbejdet udføres på væggene, skal materialet placeres lodret, så krydset børstene skal være med træspærre. Båndene skal være dækket af ti centimeter. Til en lavere værdi vil der forekomme en dårlig kvalitet. Hvert led skal forsegles. For at gøre dette skal du bruge et klæbebånd. Hvis strimlerne er vandret placeret, laver de en stabling fra oversiden.

Derefter fastgør leddene. Træblokke fremstilles ved hjælp af hæfteklammer og galvaniserede negle. Til fastgørelse skal trykstængerne anbringes på de steder, hvor båndene går sammen. Efter at have installeret en byggeklods, lav en pakning af træstænger for at rette huden. På grund af stængerne vil der være et ventileret hul i nærheden af ​​finishen og filmen.

Hvordan man behandler vanskelige at nå med et dampspærrelag indendørs

På nogle steder er det svært at sætte beskyttelsesmateriale. Hvor taget og ventilationsrøret er forbundet, bliver rørledningsviklingen lavet, og materialet er fastgjort med tape, kan der anvendes et bånd til gipsplader.

I åbningerne nær lugen, loftsvinduet har du brug for et særligt forklæde. Produktet skal også fastgøres ved hjælp af scotch tape. Vinduesåbninger nær loftet er lukkede, således at der stadig er en deformationskrappe på tyve millimeter. Dette gøres for at forhindre udkast.

At udstyre dampbarrieresystemet i huset er nødvendigt med en ansvarlig tilgang. Damp har en høj permeabilitet. For at forhindre det i at trænge ind på de vigtigste steder, skal der sikres en god beskyttelse mod dampgennemtrængelighed i rummet.

Korrekt isolering af alle overflader inde i bygningen, vil det være muligt i lang tid at leve fredeligt i huset uden at bekymre sig om dens tidlige ødelæggelse.

Kopiering af materialer er kun tilladt med angivelse af et aktivt link til kilden. Vilkår for brug Privatlivspolitik

Oversigt over dampspærren Leroy Merlin (Axton): Hvad tilbyder den franske DIY-forhandler?

Det moderne franske selskab Leroy Merlin, der har sine repræsentationskontorer i mange lande i verden, er berømt for sine egne produkters miljøvenlighed og evnen til at etablere forretningsforbindelser med andre producenter. Takket være dette kan du besøge det eponymous hypermarked i Moskva, det er nemt at hente og købe alt, hvad der er nødvendigt for at bygge og afslutte et nyt hus i et enkelt opkald. Herunder - vand-, vind- og dampspærre til en overkommelig pris.

Det er derfor, nogle gange kan man se billeder fra arrangementet af loftet, der er påført en tynd film i udseende, men i praksis, som viste sig pludselig sikker og problemfri, og ejeren-udvikler af alle spørgsmål om brand trækker: "Jeg købte i Leroy Merlin». Men du vil gerne vide mere! Det er derfor, hvad der faktisk er dampspærren Leroy Merlin, og hvad det er godt, vi vil nu fortælle dig og illustrere.

Dampisolering fra Leroy Merlin: hvordan man forstår mangfoldigheden?

Den velkendte virksomhed Leroy Merlin i dag er anerkendt som den første i Europa med hensyn til salg af varer til byggeri og dekoration. I alt omfatter denne franske DIY-forhandler 183 hypermarkeder i Grækenland, Rusland, Italien, Polen og mange andre lande. Og produkterne i dem præsenteres som egen produktion, og at bestille fra andre mærker.

Derfor, hvis en uerfaret person, når han hører om dampspærren fra Leroy, besøger et supermarked, vil han blive overrasket. Og ja, der på grund af, hvad der forvirret: udstillet Leroy Merlin og den berømte Izospan, og en lidet kendt Texibit, og Axton, og endda nogle produkter Tyvek! Hvordan kan det være?

Faktisk samarbejder denne franske DIY-forhandler med flere verdensvirksomheder og tilbyder deres produkter i sin supermarkedskæde. Og her er eget mærke i dette afsnit Axton, som gør byggematerialer specifikt under ordren fra Leroy Merlin, men i Rusland. Derfor, hvis du leder efter feedback på dampspærren fra Leroy Merlin - handler det kun om de tre typer Axton dampspærrefilm.

Axton mærke: overkommelig, pålidelig og miljøvenlig dampspærring

Som et varemærke er Axton tildelt det franske selskab Leroy Merlin. Det er kendt som producent af en bred vifte af byggemarkedsvarer, og det er i dette firma, at de mest populære blandinger og belægninger produceres. I dag er Axton-mærket den førende position på markedet, fordi den franske producent er kendt for kvaliteten og holdbarheden af ​​sine produkter:

Men om meget dampspærren fra Leroy Merlin kender ganske få mennesker, overraskende er det næsten umuligt at møde på World Wide Web detaljerede anmeldelser af sådanne film. Selvom dette er et ret godt materiale til beskyttelse af bygningskonstruktionerne fra kondens og fugt.

Og alligevel er sådanne film af så vigtig kvalitet for EU-borgere som økologisk kompatibilitet. Europæiske købere lægger altid vægt på sikkerhedsstandarder og risiko for sundhedsskader. Vi kan sige, at udseendet af Axton-handelsmærket på det russiske marked har ændret situationen til det bedre takket være udbuddet af kvalitets og sikre byggematerialer. Og derfor er de, der allerede har erhvervet denne dampspærre for deres eget hjem, forblev ganske tilfredse og behageligt overrasket, fordi prisen er meget lille!

Axton B: dampbarriere til sommerhuse og budgetmuligheder

Axton B er et rent vanddampbarrieremateriale, der beskytter bygningskonstruktioner eller isolering fra damp og kondensat. Den er lavet af høj kvalitet polyethylen og leveres i ruller med en bredde på 1,5 meter. Vægten af ​​en sådan enkelt rulle er 4, 2 kg. Det varer også lang tid og gælder for alle typer bygninger:

Axton B er mærket "B", hvilket betyder, at det kun er beregnet til at beskytte varmeren fra indersiden af ​​rummet. Passer til gulve, vægge og interfloor overlappende samt tagskråninger. Men husk at materialet "B" udelukkende anvendes i det isolerede tag, og for den isolerede eller isolerede flade er materialerne C og D blevet udviklet, medens B-type dampspærren ikke er tilstrækkelig tæt til sådanne hydrauliske belastninger.

Og nu - om tvivl om købere. Er det virkelig effektivt sådan en tynd, simpel dampspærre, spørger du? Ja, for deres specifikke opgaver. Lad os overveje dette problem mere detaljeret.

Som det fremgår af mange undersøgelser, har kun glas og metal ideelle dampbarrieregenskaber. Alle andre materialer, herunder både konventionelle isolering filmtype Axton B, og vandtætning bituminøs membran eller, har stadig nogle vanddamppermeabilitet faktor - mere eller mindre. Derfor er det vigtigt, at disse lag af isolering, som er anbragt indenfor, dampspærre har en større modstand end dem, der er tættere på den kolde zone design.

Simpelthen, jo mere en barriere opstår i sin vej, desto mere vil den forblive der i lang tid. Og dampbarrieren skal være den mest tætte og pålidelige barriere i denne henseende. Men nogle gange, især ved anvendelse af bomuld varmeapparater, efterfulgt af den kolde side af taget udstyre et ventilationssystem strøm og en lille del af fugtig luft lækket gennem dampspærren er ikke meget pålidelige, let at udlede der.

Hvad er det for? Og hvorfor er det ikke lettere at indledningsvis lægge samme tætte Axton D? Ja, så skaber vi maksimal luft- og damptæthed, men også til loftet i en "termos". Men mikroklima er vigtigt! Især hvis vi taler om et stelhusfyldning med stenuld, som altid havde en høj dampgennemtrængelighedskoefficient. I sådanne tilfælde er det lettere at bogstaveligt "frigive en lille damp" uden at skade konstruktionen, samtidig med at væggene "kan trække vejret". Og budgettet Axton B til denne opgave er ganske passende.

Og nu skal vi snakke om funktionerne ved montering af Axton B. Det er her den væsentligste minus af denne dampspærre ligger: med uforsigtig håndtering tårer det let! Derfor bør den ikke trækkes og testes for styrke, og indser, at budgetmuligheden altid vil have sådanne mangler:

I installationen af ​​Axton B er der endnu et vigtigt punkt. Har du bemærket fra trin-for-trin illustrationen, at filmen er fastgjort med en byggestifter? Faktisk anbefaler fabrikanten ikke at bruge hæfteklammer til dette formål, men kun specielle negle med en flad motorhjelm.

Faktum er, at hæftene fra hæftemaskinen og sømmen ikke adskiller sig væsentligt fra den anden i andet end dimensionerne. Men der er noget, der har stor betydning i arbejdet med en tynd film: Dette er kraften i frigivelsen af ​​hæftemassen fra hæftemaskinen. Derudover afhænger alt af træets tæthed, som du spiker dampspærren til. Hvis spærrene med medium densitet, så vil bracket let flyve gennem filmen og ikke beskadige det, og hvis klippen er sværere, vil afgangskraften ikke være nok, og beslaget vil ikke blive presset til overfladen af ​​spærrene. I dette tilfælde skal du afslutte det eller vælge det, og det er heller ikke godt, fordi Axton B er rigtig tynd film og ikke meget stærk.

Det andet punkt: Hæfteklammer er normalt lavet af jernholdigt metal, selvom korrosionsbestandige materialer anbefales på steder, hvor dampspærren er fastgjort. dvs. Brugen af ​​bøjler er ikke forbudt, men det anbefales kun at bruge dem på steder, hvor Axton B er fastgjort til spærrene, men ikke midt i selve filmen, ellers kan lækage ikke undgås.

Axton C: Robust og pålidelig dampspærre

Som du ved, elsker de fleste af os i bygningens supermarked, når du vælger isoleringsmaterialer, at alle føler for styrke og at inspicere godt:

Axton C som en type dampspærre "C" er designet til både dampisolering alene og til hydro- og dampisolering af uisoleret tagdækning. Fordi det er der, at han vil udføre begge opgaver: Gå ikke over dampen og pass ikke vand, bare fra forskellige sider af isoleringen.

Dette er, der tiltrækker Axton C dampspærren, først efter at have kigget på det bliver det straks klart, at det ikke er bange for spænding og ikke brister ved montering:

Sammenligning af Axton C med Axton B dampspærre, mange er forvirrede af, at C er tættere på berøring. Faktisk bør det være sådan, for alt afhænger af materialets arbejdsvilkår, og et sted er der nok tynd film, og et sted bør barrieren være mere præcis. Taget er trods alt altid udsat for negative miljøpåvirkninger som regn, sne, vind udenfor og aktiv vandinddampning indefra. Og derfor er der næsten behov for næsten 100% dampbestandigt materiale, afhængigt af opgaven, og et sted tværtimod er 70% af beskyttelsen tilstrækkelig.

Selvom Axton C dampspærren selv er et tolags materiale med forøget tæthed, der både kan bruges som en klassisk dampspærre til isoleret tagdækning og som universal for isolerede tage og til isoleret flad. Det er endda egnet til kælder gulve og uopvarmede kældre!

Hele hemmeligheden med Axton C tæthed ligger i, at denne vanddampbarriere er lavet af en speciel højkvalitets polypropylenklud og bruges som beskyttelse af tagkonstruktionen fra vand samt beskyttelse mod damp og kondensat. Denne type film har virkelig høj styrke og taber ikke dens egenskaber i hele driftsperioden. Desuden er Axton C resistent over for bakterier og et aggressivt eksternt miljø, og det gør det muligt at bruge det absolut i alle bygninger, selv industrielle.

Nå, plus miljøsikkerhed, som adskiller alle produkter fra Leroy Merlin. Og at arbejde med sådan isolation er en fornøjelse:

Det er især bekvemt at arbejde med Axton C, når du udfører dampisolering af gulvet, skal rollen simpelthen anvendes:

Og nu bemærker vi en signifikant minus af Axton C dampspærren fra Leroy Merlin. Så mange forbrugere klager over, at de får denne dampbarriere og pludselig bemærker, at den ene side er glat, og den anden er ru, men der er ingen installationsanvisninger inde! Og selv forsøg på at finde stedet for Akston fører ikke til noget, fordi der simpelthen ikke er sådanne oplysninger, samt i det mindste nogle oplysninger om disse parter på webstedet for hypermarkeds kæden Leroy Merlin.

Derfor Axton C indehavere enten skal bølge af sin hånd, for at styrke filmen, hvordan det går, eller lytte til råd fra erfarne og sammenligne Axton C med Izospanom C, hvilket er meget ens i egenskaber. Vi kan sige, at begge versioner er korrekte, og dampspærren opfører sig uændret, når vi monterer den røde side til varmeren og glat. Standard dampspærre virker lige i begge retninger, i modsætning Superdiffuzionnaya membran, som har en speciel struktur og hvor kondensationshæmmende egenskaber er ikke søges af "behåring", men tilstedeværelsen af ​​særlige kanaler til output fugt. Derfor overvejer mange erfarne bygherrer i dag tilstedeværelsen af ​​"forskellige sider" af parobarriererne med en simpel marketingbevægelse.

Axton D: tæt og stærk vanddampbarriere

At tabe mellem valget af hvilken dampspærre at foretrække, normalt købere i Leroy Merlin eyeing Axton D, fordi det ser de mest pålidelige ud. Men i udseende minder det meget om det mest almindelige telt! Og det er virkelig ikke meget forskelligt fra det, men det er meget billigere: det holder vandet godt, er stærkt i pause og ligner en sådan tætsluttning. Her er de tekniske egenskaber ved Axton D dampspærren:

Nogle håndværkere forbliver selv efter installationen af ​​denne dampdæmpning, rester er tilladt at have behov for, hvilket gør dem meget gode drivhuse. Og som dem overbevise, vokser Accon D agurker ganske aktivt! Hvorfor ikke, materialet er miljøvenligt! Og selve Axton D er et særligt stærkt polypropylen stof, hvis hovedformål er at modstå betydelige mekaniske belastninger.

På den anden side Axton D som følge heraf er mindre populær end andre film af dette mærke på grund af det faktum, at det ser lidt mærkeligt og usædvanligt for de sædvanlige russiske indbyggere - som en grov Jute klud, og fordi vi er så vant til anti-kondensat ru side , "rigtige" styling. Og omhyggeligt undersøgt Axton D, kunderne ofte forlader med en rulle for Axton Bed and Axton C eller under armen. Selv i virkeligheden, den dybe overbevisning hos flertallet af erfarne tagdækkere, i tilfælde af en dampspærre "behåring" filmen har intet at gøre med effektiviteten af ​​permeabilitet vanddamp, som vi har sagt ovenfor.

Her er et godt eksempel på montering af hydrodampbarrieren Axton D med egne hænder:

Hvis der dog monteres loftet Axton D ovenpå, lukkes det med et ark eller gipsplader, så brug træplader eller profiler, der fastgøres direkte til barrieren. Hvis dette ikke er muligt, skal du ikke bekymre dig og rette finishen direkte på dampspærren. Og på de steder, hvor du skal vedhæfte Axton D til vinduet, følg anbefalingen fra producenten af ​​selve vinduet, som normalt allerede har sine egne klare løsninger.

Som smukt hævdet af Leroy Merlin er under ethvert design skjult en hel verden af ​​tekniske detaljer. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer budgettet, men stærk dampspærring Axton - måske er det præcis det du leder efter!

Dampisolering er et vigtigt element i tagkonstruktionen, da fugt har det formål at ødelægge byggematerialer. På taget af deres eget hus blev der brugt en dampspærre fra firmaet Leroy Merlin. Det var meget nemt at bruge, og vigtigst af alt, miljøvenligt. Sortimentet af virksomheden har en imponerende mængde dampspærre materialer, som løser forskellige opgaver i konstruktion, så er du velkommen til at kontakte denne producent.

Ved opbygning af et hus for at give varmeisoleringskvaliteter på tag- og kældergulve, var det nødvendigt at oprette en dampspærre. Mit valg faldt på butikken Leroy Merlin, tk. den er berømt for et stort udvalg af byggematerialer og andre varer til hjem og have. Til mit arbejde valgte jeg AXTON dampspærren, som er en rulle af ikke-vævet stof med isolerende egenskaber. Varerne er af tilstrækkelig kvalitet, med det arbejde, der er tildelt ham, passer godt. Det er let at styrke det, men du skal være forsigtig med ikke at trække den.

Jeg lavede en dampspærre i landet, jeg ønskede ikke at bruge mange penge, og lederen tilbød Axton B fra Leroy Merlin. Jeg havde tvivl, men det er billigt, så jeg tog det. Overraskende viste det sig at være en god ting, med dens funktion er ikke værre end dyre materialer, og vigtigst af alt - meget let at bruge. Det er tyndt, det er nemt at klare med det, jeg ender også med at beskytte væggen mod husholdningsgasser, og det gør desuden ikke affedtet meget plads.

Vi stablede sådant materiale. Hvad du har skrevet, at det er let at bryde - det er stadig forsigtigt sagt, herrer. Lurua havde ikke forventet et sådant hackearbejde. Mindfulness vil koste dig spildte penge og en forkælet dampspærre. Jeg vil stadig anbefale at bruge den gennemprøvede Isospan praksis. Valget af produkter er rigere, og kvaliteten er højere. Selvom der i Leroy faktisk findes alle slags materialer i området.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 + = 18