Bagepulver hvad det er og hvad skal man erstatte

business-hospitality.ru

Bagningspulver: madlavning funktioner derhjemme

Bagepulver til salg kan findes under navnet "bagepulver". Det giver bagning med frihed og pragt. En kunstig desintegrerende sammensætning kaldes også en buckpulcher, den indeholder forskellige kemiske forbindelser, der gør det muligt for testen at stige, forbedre dens egenskaber og kvaliteter. Bagningspulver blev opfundet i det 20. århundrede og udbredt i madlavning. Moderne producenter holder hendes produkts sammensætning hemmelig.

De opslagsværker kan finde sådanne oplysninger om sammensætningen af ​​produktet: den indeholder 125 g natriumbicarbonat, 250 gram kremor-tandsten, 20 g carbon Amon og 25 gram mel, ris eller enhver anden, som forhindrer forekomsten af ​​reaktionen de grundlæggende kemiske komponenter under opbevaring .

Hvornår er brug af en banguler tilrådeligt? Når du skal bage en kage, kage, kager, kager mv.

Hvis gærningen virker som en af ​​ingredienserne, er bagepulveret ikke påkrævet, da surdejen selv virker i denne rolle. Hvis du ikke har købt bagepulver, bruger husmødre sodavand, der slukker med eddike, men der er visse subtiliteter.

Funktioner ved brug af hydreret sodavand

Soda selv er ikke et bagepulver, så det skal "blusses" med eddike, så reaktionen frigiver kuldioxid og giver bagning med porøsitet og luftighed. Hvis du "går for langt" med sodavand, kan skålen forkæles, da den karakteristiske smag og duft vil blive mærket for tydeligt og ødelægge alt det sjovt at spise.

Tja, vigtigst af alt - at slukke sodavand i fri luft giver ingen mening, da kuldioxid simpelthen vil fordampe uden at give dejen de nødvendige egenskaber.

Erfarne kokke soda blandet med mel og eddikesyre eller essens tilsættes til enhver flydende ingrediens, for eksempel æg, yoghurt eller creme fraiche.

Samtidig skal dejen straks placeres i ovnen, fordi reaktionstiden er kort, og da du har tabt tid, kan du negere alle anstrengelser.

Den eneste fordel ved at bruge bagepulver i, er, at på sit udslettelse er ofte muligt at undvære eddike, fordi mejeriprodukter og nogle sure bær og frugter kan påtage sig sin rolle og sikre lethed og fluffiness muffin.

Hvad skal man erstatte bagepulver

Bakpluver er meget ofte inkluderet i listen over ingredienser, der er nødvendige til bagning. Bagepulver - dette er et bagepulver, som indeholder komponenter, der kan findes i køkkenet af enhver elskerinde.

Hvis du har citronsyre, sodavand, mel eller stivelse, kan du selv forberede bagepulveret. Samtidig er det ikke nødvendigt at opløse i en væske: den blandes med mel og injiceres i dejen i denne form.

Den forventede reaktion i dette tilfælde opstår kun ved bagning, hvilket betyder at du altid har tid til at afslutte den virksomhed, du startede, mens dejen er på siden.

Opskriften til blanding af bagepulver:

  • Tag 12 dele mel. Du kan tage som en grov slibning og hvede, rug, etc. Bland med 5 dele sodavand;
  • citronsyre - 3 dele, der skal tilsættes til formuleringen. Selv om denne komponent, som allerede nævnt, kan erstatte sure bær, for eksempel sort, rødbær eller tranebær. Kun de skal nødvendigvis være tørre og alligevel: mængden i dette tilfælde skal øges til 5 dele og endda lidt større;
  • I en absolut tør krukke med et tæt låg lades alle ingredienserne i den ovenfor beskrevne rækkefølge, hvorefter beholderen skal lukkes og rystes godt.

Et sådant bagepulver, der er tilberedt hjemme, kun en ulempe - forringes hurtigt, når lagringsreglerne ikke overholdes. Det er nødvendigt at forhindre indtræk af fugt.

Disintegrantens volumen tilsættes til dejen

For 1 kg mel har du brug for 4-6 teskefulde bagepulver, og hvis du taler om et hjemmelavet produkt, er det 2 teskefulde sodavand og den samme mængde citronsyre. Generelt anses det at 1 tsk. sodavand svarer til 2-3 tsk. bagepulverprodukt.

Hvis du har i opskriften er mængden af ​​alle komponenter angivet i gram, så skal du vide, at den ene side. med et lille dias - det er 10 gram bagepulver i form af pulver. I en fedtdej skal du tilføje mere bagepulver, og i frisk brød er meget mindre end den sædvanlige sats.

Nu ved du alt om funktionerne i butiksbagepulver og de produkter der er tilberedt hjemme, og derfor let forstå det krævede volumen til bagning. Succesfulde eksperimenter!

Bagningspulver - hvad er det, hvordan man anvender det korrekt?

For første gang syntes begrebet bagningspulver i 1903. Opfundet af hans berømte tyske apotek August Otker. Mange bagningspulver er også kendt af et andet navn - bagningspulver. Som regel anvendes dette stof til fremstilling af usyret bagning.

Bagepulver - hvad er det?

Som regel består den moderne emballerede bagerblanding af bagepulver, hvedemel, stabilisator, stivelse og surhedsregulator. Du kan også se typer af pulver, hvor en række krydderier tilsættes, for eksempel safran, for at lave bagt gylden farve.

Der er to typer pulver til bagning:

  • biologisk stof (det er baseret på fermenteringsprocessen baseret på bakterier, svampe og gavnlige mikroorganismer). Denne type bagpulver bruges meget ofte til bagning af brød og bagværk;
  • kemisk stof (fermenteringsprocessen er baseret på kemiske reaktioner). De vigtigste kemiske elementer, der forårsager reaktionen, er bagepulver og ammonium.

Shop bakpulver er meget nem at bruge, du skal følge instruktionerne på emballagen tydeligt. Alt hvad der kræves af dig er at tilføje den nødvendige mængde af den komponent, der skal anvendes i dejen.

Sørg for at følge instruktionerne og opskriften, da sammensætningen og brugen af ​​bagpulver fra forskellige producenter kan variere betydeligt.

Sådan tilberedes saftige kyllingekoteletter i ovnen, læs i vores artikel.

Opskriften til gryderet i multivarket er en god mulighed, når du skal lave noget utrolig velsmagende og samtidig ikke for højt i kalorier. Opskrifter med turbaserede fotos.

Nu kan bagningen købes i enhver butik eller supermarked, men hvis du pludselig ikke havde denne ingrediens ved hånden, kan den let udskiftes med et andet produkt.

Den nemmeste måde at erstatte denne ingrediens er at bruge bagepulver, slukket med eddike eller citronsyre. Disse komponenter er hos hver elskerinde.

Processen med slukning af sodavand med eddike forbedrer kuldioxidemissionsreaktionen, hvilket gør dejen luftige og frodige. Efter at sisseprocessen er gået, skal den resulterende blanding straks tilsættes til dejen og blandes grundigt.

For at reaktionen skal kunne lykkes, og din bagning viste sig, skal du nøje overholde proportionerne. Typisk er dette 1 til 1. Med utilstrækkelig mængde eddike virker bagning ikke, og det lugter som sodavand.

Hvis sammensætningen af ​​testen indeholder mejeriprodukter, såsom: kefir, creme fraiche, valle, så kan sodavand tilsættes uden eddike. I surmælksprodukter er der et stort antal nyttige bakterier, hvorved processen med kuldioxidemission vil forekomme. En sådan komponent til frodig og lækker bagning kan også fremstilles uafhængigt.

Hvordan laver man mad hjemme?

Gør hjem bagningspulver alene vil ikke være absolut ingen indsats, og det tager ikke lang tid. Med denne proces kan selv den mest uerfarne elskerinde nemt klare sig. For at lave et hjemmelavet bagepulver skal vi:

For at få et bagepulver er det nok at blande alle de nødvendige ingredienser i de rigtige proportioner: 7 gram sodavand, 13 gram mel og 2 gram citronsyre.

Af den måde kan hvedemel erstattes med almindelig madstivelse, så bagepulveret vil have en længere holdbarhed, og resultatet bliver ikke værre. Normalt kræver 200 gram dej 10 gram bageblanding.

Tilsæt kun desintegreringsmiddel i de korrekte proportioner, som angivet i opskriften. Du kan opbevare bagepulveret i en almindelig krukke, men den må kun opbevares på et tørt sted, ellers vil reaktionen ske øjeblikkeligt.

Bagningspulver er meget skadeligt for helbredet, det er en analog af sodavand. Dette stof udløser kraftige oxidative processer i kroppen, og kan derfor påvirke fordøjelsen eller endda forårsage et spring i blodtrykket. Jeg bruger det ikke selv, og andre rådgiver ikke kategorisk!

Hvad skal man erstatte bagepulver

Connoisseurs af organisk bagning spørger i stigende grad sig selv, end at erstatte bagepulver. Dette problem opstod ikke fra bunden: efter en del af mange bagepulver, herunder bagepulver, præsenteret i en lang række på hylderne, er i stigende grad findes modificeret stivelse og natriumbicarbonat og phosphat.

udover stivelse og mad sodavand, komponent af bagepulver er citronsyre. Det er i modsætning til naturlige syrer, som hovedsagelig anvendes til hjemmebagning, et syntetisk produkt og er også uønsket til hyppig brug.

Svaret på spørgsmålet om, hvad man skal erstatte bagepulveret ligger på overfladen: selvfølgelig er dens vigtigste og umiddelbare erstatning, der anvendes til madlavning siden uendelig, mad sodavand. 1 pak bagepulver erstatter ca. 1 tsk. sodavand. Hvis det ønskes, kan du tilføje 1 tsk til dem. naturligt stivelse (kartoffel eller majs), men det anbefales ikke at slukke sodavand.

Virkningen af ​​sodavand på dej vil være mere effektiv, hvis reaktionen af ​​dens nedbrydning i kuldioxid, salt og vand forekommer direkte under bagning under påvirkning af høj temperatur og såkaldt. "Acid" produkter, såsom kefir, valle, creme fraiche, hytteost, yoghurt samt frugt og bærjuice eller kartoffelmos og andre.

Bagepulver anvendes typisk til fremstilling af forskellige kager, kager, pandekager, pandekager, dvs. bagning fra en batteriløs test. I pies, pizza osv. produkter ved bagning af pulver er gær.

I industriel bagning er bagpulver undertiden udskiftet ammoniumcarbonat, som ved opvarmning nedbrydes til kuldioxid og ammoniak, et element, der er skadeligt for menneskekroppen, så brugen af ​​et sådant desintegrerende middel er uønsket, selvom det giver leveren og lignende. Original blød smag. Sommetider er ammoniumcarbonat sammen med sodavand allerede en del af bagepulveret.

I hjemmet, for at løsne dejen til udskiftning af bagepulver, bruger nogle opskrifter alkoholholdige drikkevarer: Cognac eller Rom er ofte tilsat til kiks, øl tilsættes til dejen til blødt wienerbrød osv. Alkoholen i dem hæver dejen, og forskellige tilsætningsstoffer (smagsstoffer, æteriske olier osv.) Giver bagningen en pikant smag.

Gør uden bagepulver er muligt, hvis den kogte dej er helt den samme nærende, dvs. indeholder nok fedt (helst smeltet margarin), og æg (ikke mindre end 3-4 pr. kage) er godt slået med sukker (3/4 kop).

Hvis du stadig beslutter at erstatte bagepulver, overholder du de anbefalede proportioner, da overskydende selv en naturlig erstatning vil påvirke smag af skålen.

Sørg for at opbevare bagepulver i en glasbeholder på et tørt mørkt sted: i lyset og især når det kommer i kontakt med væsken, forsvinder dens dejlige egenskaber.

Bagningspulver - hvad er det, hvordan man anvender det korrekt?

For første gang syntes begrebet bagningspulver i 1903. Opfundet af hans berømte tyske apotek August Otker. Mange bagningspulver er også kendt af et andet navn - bagningspulver. Som regel anvendes dette stof til fremstilling af usyret bagning.

Bagepulver - hvad er det?

Som regel består den moderne emballerede bagerblanding af bagepulver, hvedemel, stabilisator, stivelse og surhedsregulator. Du kan også se typer af pulver, hvor en række krydderier tilsættes, for eksempel safran, for at lave bagt gylden farve.

Der er to typer pulver til bagning:

  • biologisk stof (det er baseret på fermenteringsprocessen baseret på bakterier, svampe og gavnlige mikroorganismer). Denne type bagpulver bruges meget ofte til bagning af brød og bagværk;
  • kemisk stof (fermenteringsprocessen er baseret på kemiske reaktioner). De vigtigste kemiske elementer, der forårsager reaktionen, er bagepulver og ammonium.

Shop bakpulver er meget nem at bruge, du skal følge instruktionerne på emballagen tydeligt. Alt hvad der kræves af dig er at tilføje den nødvendige mængde af den komponent, der skal anvendes i dejen.

Sørg for at følge instruktionerne og opskriften, da sammensætningen og brugen af ​​bagpulver fra forskellige producenter kan variere betydeligt.

Sådan tilberedes saftige kyllingekoteletter i ovnen, læs i vores artikel.

Opskriften til gryderet i multivarket er en god mulighed, når du skal lave noget utrolig velsmagende og samtidig ikke for højt i kalorier. Opskrifter med turbaserede fotos.

Nu kan bagningen købes i enhver butik eller supermarked, men hvis du pludselig ikke havde denne ingrediens ved hånden, kan den let udskiftes med et andet produkt.

Den nemmeste måde at erstatte denne ingrediens er at bruge bagepulver, slukket med eddike eller citronsyre. Disse komponenter er hos hver elskerinde.

Processen med slukning af sodavand med eddike forbedrer kuldioxidemissionsreaktionen, hvilket gør dejen luftige og frodige. Efter at sisseprocessen er gået, skal den resulterende blanding straks tilsættes til dejen og blandes grundigt.

For at reaktionen skal kunne lykkes, og din bagning viste sig, skal du nøje overholde proportionerne. Typisk er dette 1 til 1. Med utilstrækkelig mængde eddike virker bagning ikke, og det lugter som sodavand.

Hvis sammensætningen af ​​testen indeholder mejeriprodukter, såsom: kefir, creme fraiche, valle, så kan sodavand tilsættes uden eddike. I surmælksprodukter er der et stort antal nyttige bakterier, hvorved processen med kuldioxidemission vil forekomme. En sådan komponent til frodig og lækker bagning kan også fremstilles uafhængigt.

Hvordan laver man mad hjemme?

Gør hjem bagningspulver alene vil ikke være absolut ingen indsats, og det tager ikke lang tid. Med denne proces kan selv den mest uerfarne elskerinde nemt klare sig. For at lave et hjemmelavet bagepulver skal vi:

For at få et bagepulver er det nok at blande alle de nødvendige ingredienser i de rigtige proportioner: 7 gram sodavand, 13 gram mel og 2 gram citronsyre.

Af den måde kan hvedemel erstattes med almindelig madstivelse, så bagepulveret vil have en længere holdbarhed, og resultatet bliver ikke værre. Normalt kræver 200 gram dej 10 gram bageblanding.

Tilsæt kun desintegreringsmiddel i de korrekte proportioner, som angivet i opskriften. Du kan opbevare bagepulveret i en almindelig krukke, men den må kun opbevares på et tørt sted, ellers vil reaktionen ske øjeblikkeligt.

Bagningspulver er meget skadeligt for helbredet, det er en analog af sodavand. Dette stof udløser kraftige oxidative processer i kroppen, og kan derfor påvirke fordøjelsen eller endda forårsage et spring i blodtrykket. Jeg bruger det ikke selv, og andre rådgiver ikke kategorisk!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 1 = 10