Baggrund i gangen katalog billede

Hvordan man vælger tapet til anteroom (+60 fotos)

 • Vestibulen er en mellemzone mellem boliger og boliger. Det ser ud til, at et lille område af rummet, som normalt varierer fra 2 til 4 kvadratmeter, ikke giver dig mulighed for at få særlig rod i indretningen og udvikle et design, der straks vil skabe et positivt indtryk af hele lejligheden. Men det er ikke sådan, det er muligt at designe dette rum på en stilfuld måde, og den bedste måde at gøre dette på er at bruge et korrekt valgt tapet til gangen.

  Typer af tapet, deres fordele og ulemper

  I gangen og korridoren stilles der yderligere krav til tapetet, i modsætning til andre værelser. Denne plads er mindst beskyttet mod gade snavs eller støv, så du bør give præference for de mest holdbare og universelle typer. Overvej hvilke muligheder der findes på det moderne marked.

  Den traditionelle og enkleste form for tapet, som blev udbredt indtil udseendet af nye sorter. Papir tapeter er miljøvenlige, åndbar og meget bekvemt at klæbe. Et andet attraktivt plus er relativt lav pris, især i forhold til andre arter.

  Denne mulighed tjener dog ikke lang service: Tapetet har ikke høj styrke og modstand mod mekanisk skade og fugt, og deres liv er normalt begrænset til 10 år. Desuden kan de ikke vaskes i tilfælde af forurening.

  At give præference til papir tapet i gangen er kun, hvis du er økonomisk begrænset eller planlægger at ændre situationen i huset hvert par år.

  Denne type tapet betragtes som mere pålidelig og holdbar end papir og er en tolags tæt belægning. En nøglefunktion her er et lag af PVC, der påføres substratet (papir, ikke-vævede eller andre typer) og beskytter det mod fugt, lys og dels af mekanisk skade.

  Moderne vinyl tapet er ofte lavet med specielle mikroporer, som gør dem åndbare og kan vaskes om nødvendigt. En yderligere fordel kan betragtes som en lang levetid - fra 10 til 20 år.

  Denne sort kan imidlertid ikke kaldes miljøvenlig og harmløs på grund af de syntetiske forbindelser, som er til stede i sammensætningen. Men da du vælger tapet til gangen, synes denne mangel ikke at være afgørende, især under betingelse af hyppig luftning. Derudover er vinyl tapet til rådighed til en overkommelig pris, hvilket svarer til de universelle egenskaber.

  Vinyl tapet til gangen

  Som navnet antyder, er denne type baseret på ikke-vævet stof - et materiale baseret på cellulosefibre, der også kaldes "forbedret papir". Og ikke forgæves: Selv om det ikke-vævede stof ligner papir, har det større modstand mod fugt og mekanisk skade, lader i luften og kan også blokere ujævnheder på væggene.

  Ikke-vævet tapet bruges ofte til maleri, som kan udføres mere end én gang. Deres lettelse giver store muligheder for designløsninger, men det samler også nemt støv og kan blive beskadiget ved uforsigtig håndtering.

  Udover en tilstrækkelig høj pris skal du bruge penge på at klæbe - til flizeline tapet bruger du speciel lim, og malingen "spiser" yderligere midler.

  Selv i klassikernes tid var muren af ​​huse af adelige familier dekoreret med rigt dekoreret og tekstureret stof. Nu er dette materiale også brugt til limning, men i form af tekstil tapet, som stadig betragtes som en fornøjelse, ikke billig.

  Denne type er kendetegnet ved høje æstetiske egenskaber og skaber nemt en hyggelig og ædelt atmosfære i det indre. Desuden forlader tapetet ikke synlige sømme og ligner et enkelt lærred.

  Desværre er det smukke udseende ødelagt af materialets upraktiske karakter, som samler meget støv, brænder ud og kræver en særlig tilgang ved rengøring. Til gangen synes denne slags tapet at være en unødvendig luksus, men man bør starte med stil og dine ønsker.

  Med de typer af tapet og deres tekniske egenskaber udregnet, lad os nu tale om æstetik. For eksempel har du i boligens indretning foretrukket en stil og vil skabe et holistisk billede. I dette tilfælde skal selv tapetet matche konceptet og skabe et attraktivt billede. Overvej de grundlæggende stilarter, der vil se godt ud i gangen.

  Classic hallway tapet

  Denne stil er forbundet med luksus, farvefastholdelse og raffinement. Kan bruges som monofonisk og rigt dekoreret tapet med blomster, heraldiske og andre motiver. Der bør lægges særlig vægt på materialet og dermed den type tapet.

  Tekstil tapet direkte relateret til æra af klassisk stil og måske er det i dette interiør vil se mest harmonisk. Fremragende pasform og ikke-vævet tapet med en bred vifte af relief. Denne stil løsning passer perfekt ind i den rummelige gang.

  Vægpapir til en hall i moderne stil

  Moderne stil er et ret sløret koncept, men dets hovedtræk kan betragtes som det modsatte af "traditionelle". Det betyder funktionalitet, tilbageholdenhed, manglende opdeling af detaljer, glatte linjer og renhed af farver. I dette tilfælde kan trykket være meget forskelligt - geometriske mønstre, realistisk tapet eller monotoni.

  Disse baggrunde er ikke bare en hall i boligindretning, men også kan forvandle rummet, efter et praktisk formål: simple lige strimler hæve lave lofter og et lyst billede på en af ​​væggene vil skabe accenter.

  Baggrund til gangen i Provence stil

  Provence-stilens skønhed og hyggelighed kan straks skabe et godt indtryk for dem, der bare vil træde på tærsklen af ​​lejligheden. Det er nemt at formidle denne ånd og humør selv i et lille og praktisk rum som gangen, kan du ved at samle passende tapet.

  Foretage varme pasteller, som er som om "udbrændt" under solen. Traditionel til stil mønster - en "lille blomst" eller en celle.

  Halloween tapet i skandinavisk stil

  Minimalistisk, rummelig, lys og hyggelig - den skandinaviske stil vandt mange mennesker, og også dekoreret ikke et moderne hus. På trods af tilbageholdenhed har du i denne stilistiske beslutning råd til at eksperimentere og kombinere forskellige typer tapet.

  Det vil være hensigtsmæssigt at se en væg med mønstre på baggrund af monofonisk og lys, eller tapet, efterligne forskellige materialer. Foretrække kulde og dæmpede nuancer, skandinavisk ornament og glat tekstur.

  Farven på tapetet til gangen, hvilken skal man vælge?

  Den mindste rolle i interiøret spilles af et farvebillede af baggrunde, fordi det er den farve, der skaber stemningen og atmosfæren i rummet, og det kan også visuelt omdanne det. Vi foreslår at være opmærksom på følgende farvevariationer.

  At være en slags "magnet" til snavs og støv virker hvid farve meget upraktisk og ikke holdbar. Men se på den fra den anden side: hvid tapet i gangen vil skabe en følelse af renhed, plads og hygge, og mørke møbler og indretning på denne baggrund vil se endnu lysere ud og mere attraktive.

  Mange er bange for sort farve, idet det betragtes som et dyster og indsnævret rum. For en gang med et lille område er en sådan farveopløsning næppe egnet, men sort tapet i et rummeligt værelse med rigtigt udvalgte møbler vil se stilfuldt og modent og skabe et hyggeligt rum.

  En dyb og diskret farve, der vil fylde rummet med friskhed og renlighed. Blå tapet i gangen er en alsidig mulighed for små og store områder, hvilket vil være en glimrende baggrund for træmøbler.

  En anden "farlig" farve, der undgås, bange for at skabe en kedelig eller kedelig atmosfære. Og helt forgæves! Gråt tapet er jo bedst kombineret med andre farver. Plukker den rigtige tone og diversificerer sine mønstre, du kan skabe et stilfuldt og moderne design.

  Måske en af ​​de mest komfortable og varme farver, som er perfekt til gangen og med det samme giver et godt indtryk. Beige tapeter anbefales til brug i interiøret med de samme reserverede og naturlige toner: brun, grå og hvid.

  Vælg tapet til en lille hall

  Desværre har ikke alle råd til et varieret og farverigt design i et rum på 2-3 kvadratmeter. m. Ofte kan valget af forkert tapet ikke kun forkæle interiøret, men også fokusere på manglerne, især små størrelser.

  For at undgå dette, skal du, når du vælger et vægdæksel, prøve at give præference for lyse pastellarter, der visuelt udvider rummet og løber ind i det manglende lys.

  For en lille hall er de bedste matte overflader egnede uden relief. Det er også tilrådeligt at undgå tapet med komplekse ornamenter, men hvis du virkelig vil - det er bedre at dekorere dem med en eller to vægge, og resten skal udføres på en monofonisk måde.

  For yderligere at inspirere dig og demonstrere forskellige muligheder, har vi lavet et udvalg af gange med forskellige versioner af tapet, der er nævnt i artiklen. Behagelig visning!

  Hvilket tapet at vælge en lille hall

  Hallen er husets overflade, og det er nødvendigt at være opmærksom på udseendet. I dag er der mange forskellige materialer på markedet for efterbehandling af værelserne. Efterbehandling materialer alle vælger til deres egen smag og overvejer deres økonomiske muligheder.

  Mange foretrækker tapetet, især da deres valg er meget forskelligt. Ikke kun at deres valg på kvalitative muligheder er stor, deres farveskala kender ingen grænser. Baggrunde leveres med et mønster, der efterligner andre efterbehandlingsmaterialer, f.eks. Mursten, træ eller gips.

  For et lille rum er det vigtigt at vælge farver, så de ikke visuelt reducerer rummets rum. Der er flere grundlæggende regler for valg af et farveskema:

  • Baggrund til en lille hall er normalt valgt lys pastell nuancer, det gør rummet mere og bringer trøst til det.
  • I nærværelse af små børn eller dyr er den nederste del af gangen dækket af mere holdbare materialer.
  • Lyse farver kan skjule mængden af ​​en lille gang, de limes ofte i form af separate indlæg eller kombineres med mere rolige nuancer.
  • Mørke farver er gode, fordi de skjuler forureningen, men vil gøre den allerede små gang meget mindre end den er. Især ofte er der ingen vinduer i det, så det vil tage meget ekstra belysning.
  • Mørke farver er gode at bruge, kombinere med kontrasterende lyse farver. Denne teknik hjælper med at skjule ujævnhederne af væggene.
  • Hvis du vælger tapet med et billede, skal du vide, at et stort billede visuelt reducerer gangen. Mønster placeret vertikalt - vil hæve loftet, og vandrette tegninger - vil udvide væggene.

  En bred vifte af efterbehandling materialer til væggene er enorm, kende deres egenskaber du kan afhente noget af dine egne. Baggrunde til kvalitet er ofte:

  Ofte forekommer disse kvaliteter samtidigt i en slags tapet.

  Papir tapet - den mest populære og billige. De er miljøvenlige, nemme at bruge, stort udvalg af farve og tekstur, med deres hjælp kan du skjule fejlene på væggene. De er af to typer:

  Ulempen ved en sådan belægning er, at den ikke er vandtæt og ødelægger under mekanisk og kemisk påvirkning. Med hyppig friktion vil deres overflade miste sin oprindelige form. Fade hurtigt fra naturligt lys. Hvis du ikke forurener dem, vil du ikke tørre dem med en fugtig klud eller børste. At ramme dem, noget skarpt, vil du straks rive.

  På grund af deres ulemper passer disse baggrunde ikke til gangen, især mindre størrelser.

  Cork tapet er en god lydisolerende enhed. De har antistatiske egenskaber, som ikke tiltrækker støv overhovedet. Økologisk som de er lavet af presset kork af et korktræ. De har ingen allergisk reaktion.

  Ulemper er: høj pris, god absorption af fugt, en lille farve sort og vanskeligheder med at indsætte. Til denne belægning kræves speciel lim.

  De kan bruges i en lille hall, derudover behandles med lak eller voks

  Bambus tapet - miljøvenlig, har god holdbarhed, modstandsdygtig over for ultraviolet. De anbringes let på vægge ved hjælp af flydende negle og behøver ikke primeres eller udjævnes.

  Deres minus kan være høj pris, dårlig farveskema og udseende særegne, dette er ikke egnet til hvert interiør.

  Et sådant tapet passer godt i den lille gang, hvis dens interiør er i en tropisk stil.

  Flizelinovye tapet - godt pass luft, er billigt, er ikke bange for vand og fugtighed, er holdbare og miljøvenlige. De vil skjule revnerne på væggen godt, og de kan males, hvis du vil ændre interiøret. En række farver og teksturer vil værdsætte enhver vært.

  Ulempen er deres gennemsigtighed, før de klæber på væggen, bør den være velforberedt. Dette kan forvandle sig til et plus, hvis væggen inden pastaen er malet med en passende skygge. En minus kan også være et ret lille udvalg af tegninger.

  Når du vælger sådant materiale til gangen, skal du konsultere en specialist om deres fugtighedsbestandighed. Der er flere sorter i henhold til disse kriterier.

  Vinyl tapet - har et stort udvalg. De er på papir eller ikke-vævede basis, glatte og prægede eller i form af silketryk. Forskellige teknikker til deres fremstilling:

  • Skummet vinyl - har en bulktekstur, god til maling;
  • Flad vinyl - glat, let at rengøre;
  • Tæt vinyl - den dyreste af denne type, meget holdbar og fugtbestandig;
  • giver dig mulighed for at skabe synspunkter, der simulerer træ, sten, gips og mere.

  Ulempen er deres lufttætthed, og når de brænder, frigiver de toksiske stoffer.

  På gangen skal du bruge et sådant tapet med høj fugtighedsbestandighed.

  Akryl tapet er et godt valg for familier med små børn eller dyr. De er et kryds mellem fleece og papir tapet. De er nemme at passe på, det er nok at tørre med en fugtig klud, de slipper luft og er tilgængelige for eventuelle økonomiske muligheder.

  Ulempen er, at de ikke vil have en stærk fugt, såvel som en stærk mekanisk indvirkning. Og valget af mønstre og mønstre er mindre end for andre arter.

  De rådes ikke til at bruge i gangen, hvis du har en stor familie.

  Glasfiber tapet - miljøvenlig som den er lavet af naturlige materialer. Vær ikke bange for vand og ild, før limning er det ikke nødvendigt at desuden behandle væggene, sådan tapet med lethed gemme alle uregelmæssigheder. God til flere malerier.

  Ulempen er deres svage elasticitet, sådan materiale påføres speciel lim, og de er vanskelige at fjerne. Meget lille udvalg af mønstre.

  Metaliseret tapet - lavet med folie, som følge af og ligner metal. De er slidstærk og tåler fugt godt. Mister ikke deres originale udseende og ser meget imponerende og dyre ud.

  Minus dem i en svag sort, mørke og kolde farver, og de overlever ikke luft overhovedet.

  Brug dem i en lille gang er kun mulig, hvis interiøret er et rum af højteknologisk type.

  Tekstil tapet - understrege den sofistikerede indretning. De er økologiske, på grund af finheden kan du oprette en sømløs væg. De har god varmeisolering og lydisolering. Stort udvalg af farver og mønstre.

  Deres høje pris og kun tørpleje er en ulempe. De tiltrækker lugt og støv. Limning af sådan tapet kræver særlige færdigheder, og ikke alle kan klistre dem på egen hånd.

  Denne vægbeklædning er ikke egnet til gangen.

  Flydende tapet - i sin essens er en slags gips. Solgt i form af pulver og fortyndet med vand. De anvendes uden led, er miljøvenlige, nemme at anvende, ikke falme og er lydisolerede. Hvis en lille skade er beskadiget, er det nemt at vaske den beskadigede del af og anvende et nyt lag.

  Let skylning er en stor ulempe ved dette materiale, da det er umuligt at udføre en vådrensning. Men med ekstra overfladebehandling med lak kan denne minus fjernes. En lille farve sort kan også tilskrives minus, såvel som høje omkostninger.

  Vægpapir - godt vil nærme sig til skabelsen af ​​et individuelt interiør. En række tegninger vil tilfredsstille selv den mest kræsne køber. De er universelle, de er ret nemme at tage sig af. Miljøvenlig og nem at bruge.

  Ulempen er den ekstra forberedelse af væggene, så billedet ser perfekt ud og glat. Også med tiden kan billedet kede sig og skal omarbejdes.

  Sådant materiale kan bruges i små gange, hvis tegningen ikke skjuler rummet i rummet.

  Hvordan korrekt at indsætte wallpapers kan se på videoen:

  Kvarts tapet - et nyt materiale til købere, har en granulær overflade. Økologisk, holdbar, god til maling, selv om deres farver også er forskellige. Må ikke falme, godt maskerer ruden af ​​væggene og næsten usynlige led.

  De er ret dyre, bange for fugt, rengør dem med en støvsuger. Ved limning er speciel lim nødvendig, hvilket også er dyrt.

  Et sådant tapet er ikke egnet til alle gange.

  Sten tapet - en god erstatning for natursten, består af en gips base. De er lette, fugtbestandige, slidbestandige, med forskellige teksturer og farver. Kombiner med andre materialer.

  Ulempen ved sådanne tapeter er deres høje omkostninger og kompleksitet af installationen. Deres reliefoverflade samler meget støv, hvilket kræver hyppig rengøring.

  Sådan tapet vil se godt ud i gangen, hvis du kombinerer dem med en anden type tapet.

  Kendskab til typer og egenskaber ved tapetet, vil det kun være nødvendigt at vælge et farveskema til en formodet interiørstil eller et fiktivt interiør ved at bruge reglerne for brug af nuancer for visuelt at udvide en lille hall.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

  Vi vælger tapet til gangen på eksemplet på kendte designprojekter

  Vestibulen er det første rum, hvor alle ind i boligen kommer til, om det er ejeren, der vendte tilbage om aftenen efter arbejde eller en gæst, der var i huset for første gang. Vi har alle andre formål, når vi udsmykker et værelse ved indgangen til vores boliger, men der er et fælles problem for alle, der startede en fuldskala reparation eller besluttede at opdatere udseendet af gangen - valget af tapet. I øjeblikket er der ikke noget problem med sortimentet af denne slags finishmateriale, snarere modsat - overfloden fører ofte husejere til en dumhed. Det er meget svært at vælge en mulighed for sjælen, som blandt andet vil være praktisk til omsorg for det vanskelige ud fra forureningens synspunkt, det vil blive nydt af alle husstandsmedlemmer og vil være en vellykket investering, der har tjent så mange år som muligt.

  Hvad man skal vælge - et aktivt geometrisk tryk eller let plante motiv, monofoniske pastelfarver eller dyb mørk farve? Bestem selvfølgelig dig, men vi kan hjælpe med valget, idet vi har demonstreret 50 muligheder for at dekorere væggene i stuerne i forskellige stilarter og farver. Disse inspirerende designprojekter vil kunne visualisere ikke kun en kombination af forskellige farver, men også kombinationer med møbler og indretningsprodukter.

  Så lad os starte med den mest enkle og ofte valgte version af tapet, valgt af husejere i vores land i nyere tid.

  Solid tapet - rolig atmosfære på gangen

  Ofte er gangen et meget lille område eller endda en smal korridor. Udsmykningen af ​​sådanne vægge kræver en one-tone version af tapetet med en rolig, fortrinsvis lys farvepalet.

  Praktisk monofonisk tapet af denne gang fandt harmoni med snehvid dekoration med lister og sokkler. Heldigvis var det muligt at gentage farverne på væggene og loftet i tæppet. Og selvfølgelig tjener disse tapeter som en smuk baggrund for kunstneriske værker, uden at distrahere opmærksomheden fra tegningen.

  Disse sølvfarvede prægede tapet som specielt skabt til glas- og spejlfladerne på denne gang, til polstring af stolen og dekorelementerne.

  En kold skygge af tapet, der tjente som en fremragende baggrund for det usædvanlige billede i denne minimalistiske gang, mødtes med træternes varme og balancerede et harmonisk interiør.

  En behagelig pastellfarve af tapet til gangen blev åbnet med hjælp af belysning ved loftets kant. En hvid bred sokkel nær gulvet harmonisk suppleret den stilfulde atmosfære.

  Den mørke, dybe farve på tapetet er simpelthen smuk mod baggrunden af ​​snehvide elementer af væggene og loftet. Ved hjælp af lister, paneler og raznourovnego loftposition var det muligt at skabe en dekoration i jugendstilen, og indretningens genstande understregede stilistisk kontrast.

  Interiøret i denne gang kan ikke kaldes kedelig og interessant tekstur, tapetets tapet spillede en vigtig rolle i udviklingen af ​​ikke-trivielt design. Minimalistisk, men lyst og fervent - begrebet mange små gange.

  Hvis du ikke behøver at distrahere opmærksomheden fra antikke møbler eller usædvanlige designerindretningsprodukter, vil monokromt lys tapet gøre det bedste, give rummet en atmosfære af friskhed og lethed.

  Tapetet med et tekstureret "nittet" ornament blev et hit på salget i nyere tid. De skaber en rolig, men ikke-triviel og attraktiv stue atmosfære, tjener som en fremragende dekor baggrund og blander godt med skinnende og glaselementer.

  Sådan opfriskes interiøret i gangen ved hjælp af en grøntsags tapet print

  Store blomster eller små blade, fine bøjninger af grene eller trunker af træer - alt dette blomstermønster af tapet, som vil se godt ud inden for beskeden lokaler af anterooms.

  På trods af tapetets store udskrift ser hallerummet ikke nøgt ud, takket være en lys palette og en kombination af vægindretning med hvide paneler.

  Et andet eksempel på tapetets farve med store, men lette detaljer, der ikke blænder, men gør rummet mere elegant og interessant.

  Kun en accent wall, dekoreret med tapet med en blomstretryk ændrede udseendet af gangen, der kombinerer snedækkede nuancer af loftet og dybblå farve på døren og tæppet.

  En klar palette af afslutning af gangen afspejles i baggrundens grøntsagstema, hvilket giver en smule variation til rummets neutrale atmosfære.

  Disse fantastiske tekstilbaggrunde med asiatisk prægning sætter tonen til hele konceptet med denne lille bøhmiske hall i gyldne nuancer. I et rum med usædvanlige indretningsprodukter og en interessant tilgang til gulvdesign, ser hele værelset ud til at være luksuriøst.

  Et interessant hvidt og blåt tapetmønster i kombination med gråagtige paneler, usædvanlige spejlhængende lamper og et ikke-trivielt gulvbelægning - vægten arbejder på at skabe en personlig og interessant hall-atmosfære i dette rum.

  Disse populære printdesignere integrerer nu aktivt i soveværelser, stuer, køkkener og anteroom er ingen undtagelse. I kombination med murværk i klaretoner ser tapetet fantastisk ud.

  Selv et lille stykke "blomstret" tapet er i stand til at sprede det lille rum på gangen, og lyse indretningsprodukter og tekstiler vil supplere det eksisterende billede.

  Aktivt tapet design - lyse hallway design

  Hvis du straks vil overraske og juble alle gæsterne ind i dit hjem, så vil et lyst, rige print i væggen udsmykning være et godt valg. Vi bringer dig opmærksom på flere varianter af design af anterooms med et ikke-trivielt udvalg af tapet.

  En kontrasterende kombination af mørk og lys skygge, ikke kun i tapetdesignet, men i hele indretningen gjorde det muligt at skabe et lyst, moderne billede af rummet. På denne baggrund ser usædvanlige dekorative genstande endnu mere fordelagtigt ud.

  Alle nuancer i dekoration og inventar er varme og pastel, men rummet ser stadig lyst ud, takket være et stort mønster af tapet.

  Lys, ikke-triviel, ondskabsfuld - disse tre ord kan kortfattet beskrive indretningen af ​​denne gang i en eklektisk stil.

  Et usædvanligt spil af kontraster - snehvide, sorte og røde dannede en overraskende harmonisk alliance inden for en meget lille hall-korridor.

  Kinesiske drage som tapet-print er imidlertid et ikke-trivielt træk, som alt i denne stue, fra et smukt ornament på gulvet til et usædvanligt design af belysnings- og dekorationsartikler.

  I kombination med hvide trimelementer ser disse lyse sommerbordsbilleder luksuriøse ud, hvilket giver rummet en fornemmelse af fest og optimisme.

  Hvis vi er overraskede, så fulde, hvis vi forfrisker det indre af gangen, så så lyse, mættede udskrifter, som i kombination med varme træ nuancer skaber en unik atmosfære.

  En rig og lyse rød og hvid tapet print gav rummet en lille smal hall af individualitet, rosiner.

  Den lyse, dybe baggrund af tapetet blev en accent i denne hall med minimalistisk indretning.

  Hvad kan være lysere og mere aktiv, selv en lodret strimmel i en blå-hvid-version? Måske var det for et lille rum på gangen en af ​​de få måder at "opmuntre" et beskedent område på.

  Accentvæggen i gangen - hvorfor ikke! Kombinationen af ​​forskellige gråtoner i rummet med aktiv rød farve på dørene skabte en interessant atmosfære i denne gang kombineret med en lille stue.

  Et andet eksempel på brugen af ​​sort / hvid print wallpapers i kombination med hvide paneler, der har fundet harmoni i denne eklektiske stue med en usædvanlig lysekrone i midten.

  Foto wallpapers i gangen eller hvordan man laver interessante vægdekorationer

  Mange husejere kan lide at bruge tapet eller dekorative paneler til at dekorere væggene i deres hjem, pladsen på gangen er ingen undtagelse. Begrænsninger af disse metoder til vægafslutning pålægges kun af størrelsen af ​​værelserne og de økonomiske muligheder for lejere.

  Billedet på tapetet i denne lille gang er næppe mærkbart, men tilstedeværelsen af ​​flere malede fugle giver pallefølelsen og hele rummet. Lys, næsten snehvid dekoration blev valgt til at udvide et lille rum.

  Den lyse og kontrastfulde indretning af denne hallway i jugendstilen blev skabt stort set på grund af den usædvanlige udskrivning af tapetet. Familiebilleder som et billede til væggene - et interessant designbevægelse.

  Og til sidst, flere eksempler på designet af væggene på gangen i en neutral farvepalet ved hjælp af tapet rolige, pasteltoner.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 58 = 63