Damp generator foto

Dampgenerator til hjemmet

Jern - et kendt apparat til husholdningsapparater. Men i vores tid er dampgeneratorer vinder i popularitet, som har indlysende fordele. En hjemme dampgenerator kan i høj grad lette strygning af ting og spare tid, og at have en vertikal dampfunktion gør enheden uundværlig i mange tilfælde. Sortimentet af dampgeneratormodeller er stort, men valget af enheden til huset skal nærmest kontaktes.

En dampgenerator er et aggregat, der ligner et jern, men adskiller sig i dets funktioner og design. Brug af en dampgenerator, selv i hjemmet, er det muligt at udføre den samme effektive rengøring som kemisk, men uden brug af skadelige stoffer. Tvivl om behovet for at købe en dampgenerator? Bemærk at den er meget kraftigere end et konventionelt jern. Det betyder at mange gange hurtigere vil du udføre de opgaver, der normalt udføres af uret.

Når du vælger en dampgenerator til et hus med jern, skal du være opmærksom på de funktioner i enheden, der påvirker enhedens funktionalitet og evner. Det er ikke så vigtigt, om du køber en Kergher dampgenerator eller vælger en model fra en anden fabrikant.

Videoen vil hjælpe dig med at lære mere om dampgeneratorer og forstå deres egenskaber:

Udover dampgenereringsfunktionen kan enheden også udføre andre opgaver:

 • Damp ting i opretstående stilling.
 • Fjern pletter fra vævet og rens det.
 • Fjern pletter af enhver art fra forskellige overflader.
 • Rengør fliser og sanitetsartikler fra snavs og mikrober.

Typisk kan dampgeneratorens effekt være i området fra 800 til 3100 watt. For opvarmning af enheden tager det fra 2 til 10 minutter afhængigt af strømmen. Køber en generator, det er ikke værd at spare, hvilket gør et valg til fordel for en lav effektenhed. Det er bedre at købe en enhed med en minimumsstyrke på 2600 W for et hus.

Damp i dampgeneratoren vil være tilgængelige med et forskelligt tryk, og jo højere den er, enheden fungerer effektivt. Damptrykket kan være i intervallet 2-6 bar, men det er bedre at give fortrinsret til enheder med den højeste sats, med den slags pres vil du nemt klare stripning af ting, der kræver lodret bearbejdning (ydre beklædning, gardiner, kostumer hængende på en bøjle).

For at vælge en fremragende dampgenerator skal du være opmærksom på dampens intensitet og tilstedeværelsen af ​​vertikal dampningstilstand:

 • Med en konstant dampforsyning er dampstråleudgangen i området 90-140 g / min. Jo højere tallet jo bedre.
 • Steam boost er en funktion af maksimal dampforsyning. Indikatoren er i niveauet 95-260 g / min.
 • Lodret dampning - Tilførslen af ​​damp i jernens lodrette stilling.

En meget vigtig egenskab er vandtankens volumen, som kan ligge i området fra 700 til 2200 ml. Hvilken kapacitetsstørrelse du har brug for, du skal beslutte på baggrund af formålet med erhvervelsen. Så hvis du har brug for en dampgenerator for sjælden brug, køb en dampgenerator med et lille reservoir. I dette vil du kun vinde: Små dimensioner af enheden vil tillade dig at gemme det hjemme i skabet, og for strygning vil du have nok engangsfyldning af tanken.

Hvis du har til hensigt at bruge dampgeneratoren konstant og stryge den med det, vil bjerget af ting til en stor familie - i dette tilfælde den bedste løsning være en enhed med et stort reservoir. Stop dit valg på enheder med et gennemsigtigt væskereservoir - så du får mulighed for at overvåge vandstanden, f.eks. Som i det præsenterede billede.

Populære typer af sølvplader er følgende belægninger:

 • Stål. Denne belægning glider perfekt gennem stoffet, er ikke tilbøjelig til ridser og er simpelthen rengjort. Men i modsætning til andre belægninger er det tungt, og det tager mere tid at varme. Ofte behandles såler af denne type med hårde metaller, hvilket forbedrer glidningen.
 • Aluminium. Denne belægning opvarmer hurtigt og køler. Ulempen ved aluminiumsålen anses for at være en høj sandsynlighed for ridser, og det er også muligt at forlade skinnende spor på stoffet eller pufferne.
 • Metallisk keramisk belægning. Den glider frit, er modstandsdygtig overfor ridser, køler hurtigt og opvarmes, men ydersålen af ​​dette materiale er skørt.
 • Titanium. Dette produkt er dækket af dyre førsteklasses enheder. Modstandsdygtig, pålidelig belægning, men med dårlig varmeledningsevne - mere tid til opvarmning og afkøling.
 • Brug ofte en kombination af materialer: aluminium + Teflon (perfekt glider, men adskiller sig ved øget skørhed og tilbøjelig til at skrabe); aluminium + keramisk belægning (også ikke en stærk kombination, men med fremragende termisk ledningsevne og glidning); aluminium + rustfrit stål (den vindende kombination er en stærk belægning, der perfekt glider, er nem at rengøre og efterlader ingen spor på stoffet).

Du kan se mulighederne for solens enhed i billedet nedenfor.

For fremragende dampning er det godt, hvis dampudtagene er placeret langs hele længden af ​​sålen (herunder på næsen).

I dampgeneratoren skal der være et system til beskyttelse mod skalaen. Sådanne systemer kan være forskellige, det vigtigste er det faktum, at den er tilgængelig. For eksempel kan stænger, der er i stand til at indsamle skalaer, anvendes, eller kedlen selv kræver nogle gange rengøring for at forhindre udseende af skalaen. Tja, hvis enheden er forsynet med en indikator, der angiver behovet for at rengøre skalenheden.

I den moderne verden er dampgeneratorer opdelt i enheder:

 • Hvor det er muligt at justere dampforsyningsniveauet.
 • Uden regulatorer.
 • Som er i stand til at tilpasse sig til typen af ​​væv, vælger man automatisk strygeformen.

Skift tilstande, vælg den ønskede temperatur, måske ved hjælp af knapper eller drejekontakter. Det er bedre at købe enheden med evnen til at justere og vælge strygefunktionen.

Undlad at forsinke sikkerheden. For at dampgeneratoren skal være sikker for dig, skal du overveje følgende punkter:

 • Apparatet skal være udstyret med automatisk afbrydelse, når den er overophedet.
 • Fastgørelsen af ​​stryget på stativet skal være så pålideligt som muligt.
 • Standen skal ikke glide på nogen overflade.

Med alle disse forhold vil hverken du eller dit hjem blive truet.

Som regel vejer dampgeneratoren i intervallet 3-4 kg (stand + jern). Dette er et vigtigt punkt, når du vælger en enhed, fordi du vil holde den i dine hænder, mens du stryger. Husk at jernets vægt vil stige ved at fylde tanken med vand.

Køb en bedre dampgenerator, som hverken er let eller tung, men med den optimale vægt for dig. Fra et tungt jern vil hånden hurtigt blive træt, og strygning vil kun medføre negative følelser.

Hvis man vælger en dampgenerator til et hjem, er det bedre at give fortrins til enhederne hos de producenter og virksomheder, der har bevist sig på markedet ved produktion af pålideligt og højkvalitetsudstyr. Ledere til produktion af dampgeneratorer er følgende mærker:

Før du sender til butikken til køb af en dampgenerator til huset, skal du redde dig selv og udskrive de vigtigste punkter og egenskaber, der skal tages i betragtning ved valg af dampgenerator:

 • Power - jo mere jo bedre.
 • Producent - Vælg den bedste samling af et pålideligt firma, hvis teknik er tidsprøvet og har fremragende kvalitet.
 • Vægt - Det anbefales at være opmærksom på jernets vægt direkte, og ikke hele installationen. Det er værd at huske - massen vil stige, når vand tilsættes.
 • Sikkerhed - Tilstedeværelsen af ​​et automatisk nedlukningssystem i tilfælde af overophedning og pålidelig fastgørelse af jern på platformen - Apparatets vigtigste sikkerhedsindikatorer.
 • Tankens volumen - den skal vælges afhængigt af anvendelsesformålene. Tankens størrelse påvirker enhedens størrelse som helhed.
 • Regulatoren og funktionsomskifteren er et vigtigt punkt i arbejdet med enheden.
 • Slangelængde, sæt dyser.
 • Materialet, hvorfra sålen er lavet - valget er rent individuelt, afhænger af hvad du foretrækker.

Du kan købe en dampgenerator til et hjem i en husholdningsvarebutik til en overkommelig pris, eller bestille online.

Dampgeneratoren har flere fordele i forhold til støbejern og taber den kun i størrelse. Derfor erhverver du enheden, vil du helt sikkert være tilfreds.

Hvis vores oplysninger var nyttige for dig og hjalp dig med at beslutte dig om valg af dampgenerator - send kommentarer eller tilbagemelding nederst på siden.

Tak, jeg fik en god anmeldelse. Jeg forstod det så, at korrekt at vælge husets jern-dampgenerator er det nødvendigt at være opmærksom på parametrene. Det vil være multifunktionelt eller bare for strygning, har flere tilstande eller en. For tre år siden tog jeg mode (ifølge mærkebedømmelsen) så Bosch, men ifølge denne beskrivelse ser jeg, at den allerede er forældet. "Lad os se" ny.

Hvilken dampgenerator er bedre? Vi gør det rigtige valg!

Dampgeneratoren er en enhed, der omdanner vand til damp, opvarmet til 140-160 grader. Ved denne temperatur får han egenskaberne af tørre og smukt strimler ting. Mange husmødre, trætte af det daglige tab af tid på strygebrættet, beslutter at købe en moderne dampgenerator. For at købet virkelig kan gavne og hjælpe med udførelsen af ​​husstandens opgaver, er det nødvendigt at bestemme hvilken dampgenerator der er bedre.

Typer af indenlandske dampgeneratorer

Dampgeneratorer anvendes i mange områder af menneskelig aktivitet. Dette er ikke kun husholdningsapparater, der letter implementeringen af ​​husstandsarbejde, men også kraftfulde enheder, der opererer i forskellige virksomheder til produktionsformål.

Hvad angår dampgeneratorer, der anvendes i hverdagen, kan vi skelne mellem sådanne typer:

Med hastighed og princippet om dampdannelse kan alle modeller af dampgeneratorer opdeles i følgende typer:

 1. Apparatet med kedel. I en sådan dampgenerator koger vandet fuldt ud og danner damp. Kedlen i disse enheder er normalt stor.
 2. Apparatet med øjeblikkelig dannelse af damp. I en sådan dampgenerator springer en vis mængde vand til varmeelementet, hvorefter der straks kommer damp. Sådanne indretninger er udstyret med små kedler.
 3. Dampgenerator med to vandtanke. Fra en opbevaringstank med koldt vand henter det jævnligt op i en kedel med varmt vand og koger. Således forekommer processen med dampdannelse hurtigere.

For at bestemme hvilken dampgenerator der er bedst, skal du repræsentere for hvilke formål det er købt. Hvis du skulle stryge mange ting hele tiden, skal du købe en enhed med en stor opbevaringstank. Dampdannelsen vil tage en vis tid, men temperaturen bliver højere og vil muliggøre hurtigere og bedre præstationer. Det er nødvendigt at have en sådan anordning i syning af butikker, tøjbutikker og stoffer.

Til strygning af et lille antal ting og simpel brug i husstanden er en dampgenerator med et system med øjeblikkelig dampdannelse velegnet. En sådan anordning kan starte drift et par minutter efter tændingen.

Så du har valgt, hvilken dampgenerator der er bedst egnet til at stryge det antal ting, der er nødvendigt. For yderligere valg er det nødvendigt at overveje nogle tekniske parametre af enheden. Et af de første karakteristika, som bør være opmærksom, er dets magt. Hvis den er mere end 1800 W, er denne enhed egnet til alle typer stoffer og har mange funktioner. Enheden bliver meget hurtigere at dampe ud materialet. Dampgeneratoren med en effekt på op til 1800 W overholder også sin opgave med at dampe næsten alle stoffer, bortset fra især tætte. Sandt nok vil hans arbejde være lavere. Til daglig brug er det bedre at vælge en dampgenerator med en lille kapacitet. Dette vil betydeligt spare penge, og kvaliteten af ​​det udførte arbejde vil ikke blive påvirket.

Denne indikator kan opdeles i tre komponenter:

 • Kontinuerlig dampforsyning produceret under kontinuerlig strygning. Jo højere denne værdi desto større dampstrålevolumen er. Parameteren er angivet i gram, normalt fra 80 til 140 pr. Minut.
 • Tryk, under hvilket damp fodres til stoffet. Indikeret i søjler. Jo højere tryk, jo mere kraftfulde dampstråle er produceret. Funktionen af ​​lodret strygning, designet til damp gardiner eller ting på bøjler, er tilgængelig på enheder med kraftig dampforsyning.
 • Damp er en funktion, der er designet til at dampe meget tørre ting, folder, hvor det er svært at rette sig ud i den sædvanlige strygningsproces. På tidspunktet for denne funktion leveres damp i en mængde på 90 til 360 g pr. Minut.

Det er umuligt at sige utvetydigt hvilken dampgenerator der er god, og hvad der er værre, hvis de adskiller sig ved det maksimale damptryk. Alt afhænger af det formål, som enheden er beregnet til.

Tankens volumen. Enhedsvægt

Normalt er volumenet af dampgeneratorens akkumulator fra 500 ml til 2 liter. Hvis man skal stryge et meget stort antal ting, er det bedre at vælge en stor tank. I dette tilfælde vil enheden også stige betydeligt i volumen og vil tage meget plads. Derudover vil dampgeneratoren blive endnu tungere. Hvis enheden er en gave til en ældre person, er det næppe nødvendigt at vælge en massiv model med stor vandopbevaring. Hvilken dampgenerator er bedst, afhænger af jernhåndtaget. Når alt kommer til alt tager strygningsprocessen lang tid, og det skal være så praktisk som muligt.

Besvarelse af spørgsmålet om, hvilken dampgenerator der er den bedste, er det nødvendigt at huske på det materiale, som dets eneste er lavet af. Materialerne anvendt til fremstilling af strygejernet er meget forskellige. Mest almindelige:

 1. Rustfrit stål. Denne belægning vil være holdbar og holdbar, vil hurtigt opvarme og afkøle efter at stryget er afbrudt fra elnettet.
 2. Aluminium. Dette materiale reducerer systemets omkostninger betydeligt, men har en betydelig ulempe - det er let at beskadige. En sådan belægning kan blive ridset ved et uheld at ramme en skarp knap. Dampgeneratoren er en temmelig dyr ting, og det forventes en lang levetid fra den, så spar ikke på visse detaljer.
 3. Keramik. Denne moderne belægning rengøres hurtigt med en enkel klud, den glider let over stoffet, fortrænger det ikke, opvarmer hurtigt og afkøles derefter. Når du arbejder, skal du være forsigtig, da jernens keramiske sål er skrøbelig nok, og når den falder på en hård overflade fra en høj højde, kan den knække.
 4. Glaskeramik, Teflon. Disse materialer har en højere omkostning end andre, men de har fremragende operationelle egenskaber. De er holdbare, nemme at bruge og giver et godt strygningsresultat.

Så hvilken type dampgenerator er bedst at købe afhænger af mange parametre. Det vigtigste er korrekt at bestemme det formål, som enheden er købt på, og være opmærksom på de tekniske egenskaber, som producenten af ​​denne eller den pågældende model angiver.

 • Tilmeld
 • Del dette
 • andel
 • anbefale

1. Damprøret og afløbsrøret har ikke gevind. dvs. Normalt er det umuligt at tilslutte, kun klemmen. Men til damp kan gummi (silikone) slangen ikke tilsluttes, den smelter.

2. Hvis damprørets længde er lang >6m - dampgeneratorens tank begynder at lække! Det viser sig, at de udgående rør ikke svejses til tanken, ligesom de andre. Jeg var selv overrasket!

3. Der er ingen fri adgang til TEN-det er nødvendigt at adskille generatorens bund

Indsamling af svar på dine spørgsmål

I Rusland blev der brugt en almindelig pande til strygning af tøj. Hundredvis af år er gået, elektriske strygejern har vist sig, men princippet om deres arbejde har forblevet det samme: virkningen af ​​en rød-varm metaloverflade på en klud. Så det var indtil for nylig, mens beboere i moderne byer ikke vidste, hvad en dampgenerator er. Det giver dig mulighed for helt at se på de sædvanlige lektier.

I hjemmet finder en sådan anordning den følgende ansøgning:

 • Udjævning af skruer på ting efter vask. Takket være designfunktionerne er det muligt at udføre denne opgave mange gange hurtigere og mere effektivt end det gennemsnitlige jern;
 • Fjernelse af urenheder fra væv. Mirakelapparatet er i stand til at fjerne sådanne pletter, som vaskemaskinen ikke har kunnet håndtere;
 • Eliminering af ubehagelig lugt;
 • Ved hjælp af en dampstråle kan du også rengøre andre husholdningsoverflader (fx fliser eller fliser). Emnet selv kan reducere brugen af ​​giftig kemi i hjemmet til et minimum;
 • Desinfektionsanvendelse: Takket være dampens høje temperatur er det muligt at fjerne de fleste mikroorganismer selv fra hygiejneudstyr.

Enheden blev først for nylig i husholdningsbutikker, men dens sortiment forundrer allerede fantasi. For ikke at gå vild i forskellige modeller er det værd at være opmærksom på dets vigtigste egenskaber.

Så når du køber, bør du overveje følgende nuancer:

 1. Strømforbrug. På markedet leveres maskiner fra 800 til 3100 W. Der bør gives fortrinsret til modeller med en indikator på mindst 2,5 kW;
 2. Fabrikantens mærke. De bedste anmeldelser er samlet af sådanne verdensberømte virksomheder: "Tefal9raquo ;," Philips9raquo; og "bosch9raquo ;;
 3. vægt strygeanordning har ikke ringe betydning. Det skal tages i betragtning, at arbejdet med dampgeneratoren skal udføres hovedsageligt af skrøbelige hænder;
 4. Brandsikkerhed. Nogle dyre modeller har funktionen automatisk afbrydelse i tilfælde af overophedning. En vigtig rolle er afspillet af pålideligheden af ​​at fastgøre jern på platformen;
 5. Litrage af vandreservoiret. Den eneste korrekte løsning findes ikke her: Det hele afhænger af specifikke husstandsopgaver, mere præcist på antallet af familiemedlemmer;
 6. længde forbindende slange;
 7. Kompletheden af ​​enheden. Nogle producenter supplerer udstyret med et sæt vedhæftede filer, som gør en simpel dampgenerator til en multifunktionsenhed til alle lejligheder.

Hvad er forskellen mellem dampgeneratoren og dampen?

En anden elektronisk assistent til den moderne værtinde - damper. Princippet for dets drift er ret simpelt:

 1. Efter tændingen opvarmes vandet i plastikbeholderen til kogepunktet. Processen tager ikke mere end et minut;
 2. Damp, der er lettere end luft, stiger gennem et teleskoprør;
 3. Dampen kommer ud gennem en dyse, der minder om en støvsuger.

Damperen er ideel til udjævning af tøj med komplekse stykker, gardiner mv. Apparatet har følgende væsentlige forskelle fra dampgeneratoren:

 • Passer kun til lodret strygning;
 • Damp leveres uden tryk: Det kommer til dysen på en naturlig måde. Derudover har den en signifikant lavere temperatur i sammenligning med dampgeneratoren (sammenlignelig med vandkogepunktet). Dette gør beskæftiger sig med tingene mere sarte;
 • Prisen. Damperen er væsentligt billigere, fordi det har et meget enklere design og forholdsvis ringe funktionalitet;
 • Damperen er kun tilgængelig til beregnet brug kun et halvt minut efter tændingen. Dets konkurrent skal bruge mindst 5 minutter.

Sølens materiale er næsten det vigtigste, når man vælger en enhed. Afhængig af priskategori og opgave er følgende muligheder mulige:

 • aluminium. Sådanne såler er færdige med de mest budgetmæssige enheder. Blandt styrken er opvarmningshastigheden og nem rengøring af arbejdsfladen. Faren for brænding er dog stor;
 • Rustfrit stål. Det er installeret på enheder i middelpriskategori. Højt værdsat for pålidelighed. Ofte udstyret med en ekstra belægning (for eksempel med safir sprøjtning). Den største ulempe er en stor masse;
 • keramik. Fremragende "friends9raquo; med vævene: det glider uden forsinkelser og vedhæftning. Opvarmningshastigheden er også ved højde. Klager forårsager kun følsomhed over for mekaniske skader, selv små
 • Teflon. En af de bedste muligheder for strygning. Den eneste ulempe er den høje pris: enheder med en sådan sål vil koste i gennemsnit 15.000 rubler.

Hvilket er bedre: en jern eller en dampgenerator?

Dampgeneratoren er det næste ord i pleje af tøj. Det adskiller sig væsentligt fra de traditionelle midler til strygning og til det bedre:

 1. Det store volumen af ​​tanken lindrer behovet for konstant at genopbygge den. Sandt nok er stedet på et almindeligt strygebræt for dette mirakel måske ikke nok;
 2. En meget højere hastighed opnås. Dette er især vigtigt under betingelserne for professionel skræddersyning;
 3. Funktionalitet. En dampstråle under tryk kan anvendes ikke kun for at eliminere ujævnheder i tøj, men også for at fjerne mikroorganismer på forskellige overflader;
 4. Delikatessen af ​​behandlingen af ​​væv. Udjævning sker uden kontakt med tøj, hvilket har en gavnlig effekt på udseende og levetid.

For at forstå, hvad en dampgenerator er, skal du forestille dig et konventionelt jern med en plastkedel forbundet til den. Fordampet vand under tryk bryder kraftigt ind i stoffets folder, hvilket efterlader en perfekt flad overflade. Ofte købes denne enhed til professionelle formål, men ingen forstyrrer at købe det til huset. Hvis der selvfølgelig er i reserven 15-20 tusind rubler.

Video om brugen af ​​dampgeneratorer

I denne video vil Veronika Soboleva fortælle dig, hvordan du bruger en dampgenerator til strygning af tøj, hvilket mærke af teknologi hun bruger:

 • Indsamling af svar på dine spørgsmål

  Brug af webstedsmaterialerne er kun tilladt med samtykke fra indehaveren af ​​ophavsret. Oplysningerne på webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke en vejledning til handling. Rådfør dig altid med din læge, inden du bruger lægeord.

  Har du fundet en fejl? Lad os vide! Vælg den og tryk på Ctrl + Enter. Tak!


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  44 − 41 =