Damp-og-dråbe batterier anmeldelser

Om os artikel i avisen

Klik på billedet for at forstørre

Innovative teknologier: Dampdæmpende batterier

Det er ingen hemmelighed at opvarme et stort hus ikke er let og dyrt. Hvert år er taksterne for elektricitet højere, træ og kul er meget dyrere. Derfor er det tid til at tænke på alternativ opvarmning, hvilket ville muliggøre mere effektiv opvarmning af huset og samtidig spare penge.

Tror du det er umuligt? Forretningsmanden fra Petropavlovsk, grundlæggeren af ​​firmaet "Sentinel" Vitaly Zakharov, er klar til at bevise ellers. Introduceret til dem i det nordlige Kasakhstan et mirakel fra Volgograd - dampdæmpende batterier kan reducere varmeomkostningerne med 30%.

- Vitaly Gennadyevich, først og fremmest, fortæl os hvad er dampdråbebatterierne?

- Et drypbatteri er en fælles udvikling af russiske forskere og militærpersonale. På Den Russiske Føderations territorium er de allerede produceret i otte år. Men i Kasakhstan optrådte de kun for et halvt år siden og vækkede straks stor interesse blandt indbyggerne i republikken.

Dampkedler er moderne varmevekslere med unikke egenskaber. Hvert batteri har en konverter, der omdanner væsken til damp. Og nu opmærksomhed: Den mængde varme, der kan opnås under fordampningsprocessen, er sædvanligvis flere størrelsesordener højere end den mængde, som kan overføres som arbejdsvæske i et konventionelt varmesystem.

Det er indlysende, at teknologien genererer behagelig varme med minimalt energiforbrug. Det er helt pålideligt, det afrimmer ikke, det er brandsikkert, det bruges til opvarmning af boliger og industrielle lokaler.

- Hvorfor har vi brug for damp-dampbatterier, fordi centralvarmeanlægget er tilgængeligt for de fleste beboere i byen?

- Fordi brugen af ​​centraliseret varmeforsyning kan siges i dag er forældet, udmattet og ikke kan fortsætte med at udvikle sig effektivt. Den konstruktive kompleksitet af centraliserede varmeforsyningssystemer, den konstante vækst af overdrevne udgifter til vedligeholdelse af termiske anlæg - alt dette gør det nødvendigt at søge et alternativ til centraliserede varmesystemer. Når alt kommer til alt, skal du være enig, varme skal genereres på forbrugsstedet og bruges til et bestemt behov.

Brug af samme dampdråbsteknologi opfylder disse krav.

Og interessant, i hvert værelse understøttes batterierne individuelt af den temperatur, du indstiller.

Systemet fungerer fint selv i mangel af ejere i en økonomisk tilstand. Det vil sige at forlade huset i lang tid, du kan indstille temperaturen ved 10-15 grader. Ved retur er det nok at ændre temperaturregimet til en højere, og dit hus vil hurtigt komme til en behagelig tilstand. Batterierne hæver hurtigt temperaturen og møblerne, mens den ikke er våd og kold.

Hvis sammenlignet med andre alternative varmesystemer - der er ingen lugt, tørrer batteriet ikke luften. Og hvad der er vigtigt er, at disse batterier ikke er afhængige af "røret", det vil sige i den henseende de er helt autonome.

Nå, det jeg allerede har sagt er den økonomiske komponent. Forudsat at huset er i god stand (der er ingen sprækker i væggen), er opvarmning koster 10 procent billigere end ved centralvarme. I sammenligning med gasudstyr er der en forskel på 30 procent, det vil sige en tredjedel billigere. Anvendelsen af ​​skummet er også 5-8 gange dyrere end anvendelse af dampdamp-batterier. Der er en pålidelig overbetaling.

Forresten, hvis vi taler om den private sektor, kan vi også spore en række fordele her. Hvis du sammenligner det med kul, viser det sig at være to til tre gange billigere, og udover at du skal bære kul, smide, rense røret, danne snavs og støv konstant i huset.

- Herfra stadig sådan spørgsmål: hvor meget energi forbruge sådanne batterier

- 5-7 watt pr. Kubikmeter i timen, de kom ikke op med billigere endnu. Har ingen analoger i verden

- Hvad fik dig til at gennemføre dampdråbebatterierne i vores region?

- I dag er vi de eneste, der repræsenterer dampfaldende systemer på Kasakhstan-markedet. Før vi stopper i denne retning, har vi længe studeret alternative kilder til varme og energi. Så gradvist kom vi til denne teknologi. Efter at have vurderet alle sine fordele, ønskede vi endda i første omgang at undersøge og udvikle dampdråbebatterierne selv. Men i fremtiden fandt vi dem, der allerede producerede dem og besluttede i øjeblikket for at arbejde med dem. Prisen passer os, efterspørgslen har overgået alle forventninger: I de første to uger blev omkring 100 indbyggere i regionen interesseret i dampdråbende batterier, og derudover faldt opkald fra hele Kasakhstan, og endda fra udlandet faldt på os.

- Men det dampdæmpende batteri i sig selv er nok dyrt?

- Til dato tilbyder vi tre batterier fra hele sortimentet af dampdråbevarmeanlæg derhjemme. Den første visning leveres med en elektronisk styringsenhed, i et aluminiumskabe og koster fra 65 tusind tenge. Den anden billigere version med manuel kontrol går i samme bygninger som olievarmere, men i modsætning til sidstnævnte forbruger 5-6 gange mindre elektricitet. Du kan købe dem til 38-40 tusind. Vi har også industrielle dampdråb batterier, priserne er meget højere på dem.

- Sådan installeres de dampdæmpende batterier korrekt?

- Det er nødvendigt at tilslutte stikkontakten til hvert dampdæmpende batteri og

Tilslut det til netværket, fastgør batteriet til væggen for et par

fastgørelsesanordninger eller læg på gulvet på benene. Når du køber

Du kan vælge de tilbehør, der er mere egnede til dig.

- Hvor kan de installeres på kontoret eller i huset?

- Til kontoret har vi industrielle batterier. Det vil sige, vi kan forsyne hele kontoret med varme. På samme måde bestiller folk dampdråbebatterier til landhuse. Den vigtigste faktor for deres attraktivitet for ejere af landehuse er, at batterierne ikke frigør. Det er, du installerede dem, forlod dacha. Alt var frosset. Du vendte tilbage, en måned eller to senere, tændte dem. De thawed på dig og cirka en halv dag har opvarmet en forudsætning, så for at sige, at du har fanget varme. Og for en dag opvarmer de allerede alle møblerne.

- I komfortable boliger kan sådanne batterier kun bruges som et uafhængigt varmesystem eller parallelt med centralvarme?

- Folk kommer ofte til os fra højhuse, hvis centralvarme koster et afkast, og de er kolde i deres huse. De siger, at vågne om morgenen fryser og hele tiden bliver koldt. Indbyggerne i disse huse bestiller som regel batterier i form af olie i tillæg til centralvarmeanlægget.

- Det viser sig, at hvis du opsummerer resultaterne af din oplevelse, kan det betegnes med to ord: vær ikke bange for at handle ...

- Det er rigtigt. Nu er vi helt involveret i nye teknologier. Vi har stadig andre former for opvarmning, som er dyrere, men i sidste ende er de meget billigere. Lad os sige seksuelle opvarmning omkostninger i 2-3 tusinde tenge om året for hundred square square. Også vi er involveret i solbatterier. Med andre ord introducerer vi nye teknologier i regionen, og for øvrigt er efterspørgslen meget stor i dag.

For nogen tid siden, måske ja, var folk bekymrede over alt nyt. Nu er alt anderledes.

Og jeg tilføjer selvfølgelig, at hvis en privatperson i den private sektor beslutter at skifte fra kul til disse batterier, vil han i første omgang føle de høje omkostninger ved betaling. Men for dem der bygger et nyt hus vil det være billigere at installere dampakkumulatorbatterier end at forbinde til centralvarme. For ikke at nævne, at han i fremtiden under forbrug vil spare sine penge.

Interviewet Evgenia IVANOVA

Læs videre:

vigtigste

betaling

Forsendelsesoplysninger

Dine spørgsmål

Kontakt os

Princippet om drift

Vores produkter

Video galleri

Certificeringer

Garanti betingelser

Moderne varmesystemer

201 4 © vestkz.ru

Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af materialet er forbudt.

Bruger feedback på dampvarmeren

Den elektriske dampvarmer er den sidste generation af varmeanlæg. Det virker ved at opvarme en begrænset mængde vand i et lukket rum efterfulgt af kondensering af vanddamp. Udstyret er enkelt, effektivt og økonomisk. Med disse varmelegemer har hidtil et begrænset antal mennesker mødt, men mange potentielle brugere er ivrige efter at se de anmeldelser, som du finder i denne anmeldelse.

Driftvarens princip for dampvarmeren

De dampdråbende batterier ser ud som almindelige radiatorer eller konvektorer. I modsætning til dem er de selvstændige enheder. Ved tilslutning til almindelige stikkontakter skaber de varme ved fordampning af vand i et lukket volumen. De resulterende dampe kondenserer og afgiver termisk energi i rummet. Overvej fordele og egenskaber ved dampvarmeren:

 • Høj effektivitetsfaktor - som i andre varmevarer, er den tæt på 100%;
 • Spare elektricitet - som udviklerne siger, vil opvarmning omkostninger være minimal;
 • Autonom drift - dampdampvarmere kræver ikke lægning af rør med en varmebærer og installation af en gaskedel;
 • Nøjagtig temperaturstyring - opnås ved brug af elektronisk temperaturovervågningssystem;
 • Lav temperatur på husene eliminerer forbrændinger.

Lad os se, hvad de virkelige ejere siger om dampvarmeren.

Anmeldelser af dampvarmeren, for at sige det mildt, er ikke helt entydige. Vi kan ikke sige, at forbrugerne misbruger dette udstyr, men fysikkens love er ikke blevet annulleret endnu - det er umuligt at få flere kilowatt varme fra 1 kW elektricitet. Derfor giver disse varmelegemer negative folk til at kende folk.

Ikke så længe siden læste jeg anmeldelser om dampvarmeopvarmning og kunne ikke forstå, på grund af, hvad økonomien i dette udstyr er opnået. Og jeg havde lige brug for at vælge varmeapparater til installation i landet, hvor der blev bygget et lille hus. Gassen er ikke der og vil aldrig være, så jeg var interesseret i damp-dampbatterier. Jeg bestilte dem gennem en online butik - hvor jeg ikke kunne finde dem i vores by. Men i onlinebutikker er de. Omkostningerne til en varmelegeme med en effekt på 2 kW var lidt over 14 tusind rubler. Samlet for 2 værelser og et køkken var omkring 40 tusind rubler. Men miraklet skete ikke - en vinterferie i mit eget landhus med min familie kostede en formue.

 • Hurtig opnåelse af den indstillede temperatur, skuffede dampdampvarmere ikke her;
 • Nem at installere - hæng dem bare på beslagene og sæt dem i stikkontakten.
 • I løbet af 4 uger af vores ophold blev der brugt ca. 9 tusinde rubler på elektricitet. Ja, det ville være bedre at brænde træ med brænde;
 • Fordampning, vandet i dampvarmeren er støjende. Jeg sover sensitivt, derfor er det for mig et minus;
 • Ikke det mest succesfulde udseende - udvikleren burde have fyret sin designer.

Dampkedler er ikke bedre end andre elektriske varmeovne.

Installeret i huset damp-dampvarmere Vest, fra Volgograd anlægget. Varm op meget hurtigt, værelset er behagelig atmosfære. I dette tilfælde kan varmerne trygt berøres, de er ikke så varme. Jeg ved ikke, hvorfor så mange skylder dem, fordi teknikken er fremragende og endog økonomisk. For lyset giver vi meget rimelige mængder, og hvis det for dig er en stor udgift, så find dig selv et normalt job og ikke blive som hjemløse, og lad falske anmeldelser være på internettet.

 • Vest - opvarmning uden brændstof og omfangsrige rør, der ødelægger interiøret;
 • Praktisk trykknap kontrol;
 • Du kan installere selv i børnehaven - børnene bliver ikke brændt.
 • Jeg måtte lave en stikkontakt under hvert vindue;
 • Jeg er bange for elektriske apparater, fordi de kan elektrokuteres.

Gode ​​varmeovne til en god pris.

Det er sådan, du skal være analfabeter, for helt ærligt at tro på alt det vrøvl, som repræsentanter for produktionsanlæg bærer. Besparelser på op til 50% er en stærk erklæring. Det eneste, der kan give et par procent effektivitet, er den elektroniske tilpasning med en termostat. Salget har allerede konvektorer med de samme egenskaber, og opfandt derefter den næste cykel og gav ham tvivlsomme fordele. Påstået, at "forskeren", der angiveligt udviklede disse dampdråbevarmere, skal du gøre dig bekendt med indholdet i fysikbogen for 8. klasse.

 • Som enhver anden elvarmer monteres dampvarmeren nemt - hængt på parenteser;
 • Ingen grund til at lægge rør og sætte en elektrisk kedel.
 • Der er ingen økonomi til dampvarmer der - det er alt foruroligende. Du skal være helt uvidende om at tro på denne vrøvl;
 • Spis el i tons - bare have tid til at betale regninger;
 • En af varmelegeme brød i den første måned i drift, kunne ikke modstå varmeelementet - det er det lovede levetid på 30 år.
 • Ansvarligt jeg erklærer at dampvarmer er en anden fidus.

Jeg forstår generelt ikke de mennesker, der kaster på reklame dampvarmer. Jeg arbejder i en varmeteknik butik, de kom for nylig til os til salg. Ingen anbefalede dem specifikt, folk spørger sig selv. Set annoncer med eventyr og mytisk økonomi - nu sad denne bedrag tætsiddende i hovedet. Vores installatører gennemførte eksperimenter, sammenligner dampvarmer og konventionelle konvektorer. Som et resultat vandt konvektorerne i det mindste for prisen. Begge enheder forbruges næsten samme mængde elektricitet, og opvarmningshastigheden var også næsten identisk. I reklame er det sagt, at disse dråbevarmere opvarmer luften hurtigere. Virkelig hurtigere, men kun hvis sammenlignet med traditionel opvarmning, hvor kedlen skal opvarme en stor mængde kølevæske. Generelt underviser fysik, herrer og ledes ikke til en åbenbar "skilsmisse."

 • Nogle dampvarmer har et godt design - især hvis de ligner traditionelle batterier;
 • Hvis der ikke er gas i huset, så kan de blive et alternativ til vandopvarmning - installationen tager maksimalt en dag. Og så reduceres alt installationsarbejde til installation af stikkontakter;
 • Separat temperaturregulering i forskellige rum er en anden vigtig fordel, men er forbundet med alle elektriske varmeapparater.
 • Besparelser følges næsten ikke, hvis vi sammenligner dampvarmer med de samme konvektorer. For elektricitet giver du en formue
 • Praktisk set i enhver model fandt jeg ikke anti-frysepunktet - ja det er endda i de enkleste konvektorer;
 • Pris - dette er generelt et mareridt. At give næsten 14-15 tusind rubler til en enhed med en kapacitet på 2 kW er penge til vinden. Til dette beløb kan du købe to gode konvektorer med elektronisk styring og endda en fjernbetjening.

Dampkedler er intet andet end en måde at få penge ud af lommerne af troværdige forbrugere. De vil arbejde, men ingen vil føle besparelser.

Støt vores projekt i socialt. netværk!

Folk!)) De, der ikke lærte fysik!)) Jo flere transformationer, jo flere tab. I tilfælde af damp, en hel 4! transformation, - elektricitet-TEN-vand-damp-metal (konvektorvægge). Nå, vil vi ikke præciserer, hvilke beregnende, det vigtigste, at alt er i et lukket system, lige som i konventionelle elektriske konvektorer, og derfor er der ingen forskel i strømforbrug. Du vil ikke have nogen besparelser, sagde jeg!

Der er mange gode anmeldelser, kun mange forsøgte ikke og lykkedes tydeligt.

Lyudmila, 29, siger korrekt, at hun prøvede, og hun kunne godt lide dampdråbebatterierne.

Alex '34 klart liggende i deres butik den modtagne parokapelnye batterier i butikker er ikke vi leveret mere parokapelnye batteri. Igen, hvad med parokapelnye batteri dårligt at sige, hvis du er dem selv prodaosh en simpel Kankurent og sælger Tænk konvektorer eller infrarøde paneler er chikaneret tre gange større og tjene 5 år og parokapelnye 50 år parokapelnye batteri det som en knogle i halsen, og vi har en rapport fra et byggefirma, der udførte testene i Surgut hvor -60 gange kommer, at parokapelnye virkelig flere gange mindre Mata relativt skadelige infrarøde varmeapparater. Vi har brugt en masse tests for at lade Shrove batteri sat på såret for 12kv.m Maslen 2dnya 34kVt og parokapelny 0,8kVt og få forskellen i de 42,5 gange er der en video på vores hjemmeside vestkz.ru gode anmeldelser og mange simpelthen ikke har tid til at gøre, at vi har en masse ordrer. Det viser sig kun om vinteren lidt på skyderen. Og mange mennesker skriver mange mirakler, der er ingen fysik, eller som ikke har aflyst. Jagt, siger fyre, prøv så fortæl.

Hav en god dag. Hvis der er spørgsmål på hjemmesiden, er der en ting at stille et spørgsmål til, vi vil med glæde forklare, at ja, hvordan.

Zakharov Vitaly Gennadievich

Kære selskabsformand

Zakharov Vitaly Gennadyevich!

Hvis denne anmeldelse er skrevet af dig, så tjek grammatik og stavefejl. Og det viser sig ANTI-ADVERTISING. Hvad er præsidenten for dette og kvalitet. Undskyld hvis det er uhøfligt, men det er livet. Jeg tænker selv på, hvordan man opvarmer et landhus.

Dampgeneratorvarmer: feedback fra ejere. Dampvarmer med egne hænder: tegninger, enhed, driftsprincip

Heater parokapelny, anmeldelser om hvilke du måske være interesseret i at læse, inden de køber det udstyr, er en moderne enhedstype varmeveksler, som er meget forskellig fra de kendte varmeapparater. Princippet for dens funktion er, at vandet er til stede i systemet, som opvarmes ved hjælp af elektricitet. Vandkredsløbet er helt lukket samtidig. Dette tillod os at skabe en temmelig simpel men meget effektiv varmeoverføringsordning.

Dampvarmer, tilbagemeldingen, som du kan læse nedenfor, er i det væsentlige et termisk batteri, som koncentrerer varmeoverføringsvæsken med høj temperatur. Selvom strømmen er slukket, vil varmebæreren frigive varmen i nogen tid. Dette er det vigtigste kendetegn ved den beskrevne type varmelegeme fra andre elektriske analoger, som afkøles efter frakobling fra lysnettet. Dampvarmeren er inde i kølemidlet, hvis temperatur kan variere fra 90 til 120 grader. Disse moderne enheder har automatiske blokke med høj præcision, hvorved du kan justere temperaturen og betjeningen af ​​enheden. Automatik kan styres ganske enkelt, brugeren vil kunne forstå det selvstændigt.

Dampgeneratorvarmer, vurderinger om hvilke vil hjælpe dig med at beslutte valget, har mange fordele. Ifølge køberne er lignende enheder kendetegnet ved en lang levetid, som er indstillet inden for 30 år ifølge fabrikantens beregninger. Denne kvalitet skyldes det faktum, at der ikke er luft i det metalindesluttede struktur, hvor der er flydende varmebærer og damp. Alt dette tyder på, at processerne for korrosion af metaller ikke forekommer.

Denne beholder kan blandt andet ikke eksplodere, da der er en vis mængde vand i den, som ikke fylder tanken helt. Dampgeneratorvarmeren, tilbagemelding om hvilken det vil være interessant at læse til enhver forbruger, har en yderligere fordel, hvilket udtrykkes i fravær af sandsynligheden for, at enheden bryder, når varmesystemet er slukket. Samtidig kan elvarmeren fryse, men dette vil ikke føre til negative konsekvenser. Ifølge købere skyldes dette en lille mængde vand inde, som kan fryse, når temperaturen falder, og når enheden tændes igen, bliver den optøet. Efter at vandet fortsætter med at cirkulere i en forudbestemt cyklus.

Dampgeneratorvarmer, anmeldelser, som ofte kun er positive, giver dig mulighed for at justere og justere temperaturen i hvert værelse efter ejerens skøn. I hvert rum er det nødvendigt at installere enheden, hvilket sparer energiforbrug. Kunder vælger også dette udstyr, fordi de kan bruges i lokaler med meget anderledes formål. Ofte fungerer de som et ekstra varmesystem. Hvis vi taler om bygninger med små dimensioner, kan dampvarmeren bruges som hovedvarme.

Hjemmestere kan også lide det faktum, at det er nemt at installere denne enhed selv. Traditionelt ligger den under vinduesåbningen, selv om dette ikke er den eneste mulighed.

Fabriksvarmeren er lidt som rørformede radiatorer, som er meget tætte i størrelse. Den rørformede struktur anvendes af den grund, at den har en form, hvor varmeudgangen er så effektiv som muligt. Gennem røret bevæger kølemidlet lettere fra varmt zone til varmeoverføringsområde. Enheden har en form, der ligner en konventionel radiator lavet af rør. Dette indikerer større sandsynlighed for at gøre en sådan enhed med egne hænder. Systemet har en elektrisk vandvarmer, som består af en krop baseret på et varmeisolerende materiale. Denne del er forsynet med et termisk ledende topdæksel, hvor der er U-formede varmeelementer med ledende terminaler.

Dampvarmer, hvis driftsprincip skal være kendt for dig, hvis du selv skal fremstille det, fungerer det ved at konvertere elektrisk energi i et lukket cyklisk rum. I sidste ende opnås den termiske energi ved opvarmning af en begrænset mængde vand. Når det bliver til damp, hvad sker der i det hermetiske hulrum i opvarmningsrummet. Damp kondenserer, afgiver varme og vand strømmer ned tilbøjelige indre overflader, ind i varmeelementet. I denne del omdannes væsken igen til damp. Generelt kan det bemærkes, at sådanne ikke-turbulente varmesystemer er det anslåede antal dampvarme ovne fordelt over lokalområdet. Samtidig er udstyrets varmesammensætning integreret i ét elektrisk netværk, hvis drift er elektronisk styret.

For at lave en dampvarmer er det nødvendigt først at forberede nogle materialer og værktøjer, herunder et låg, rustfri wire, et kobberrør og en ventil.

Et låg er monteret på metalrøret, til hvilket et rør med ikke for stor diameter er fastgjort. På den anden side bør luft undgås. Som et resultat skal der opnås et design, som gør det muligt at regulere varmegenerering. Apparatet kan ikke kun bruge vand, men også andre væsker som lavkogende olie som varmemiddel.

Føreren skal oprette et dampkondensat lukket kabinet, der er monteret på understøtningsstationerne. Du skal oprette et opvarmningskammer med en væske inde, som installerer det elektriske varmeelements krop med ledende ledninger. De bør fastgøres til husets endevæg, og opvarmningskammeret skal være placeret i en vinkel mod horisonten, så varmeelementet er i kammeret under niveauet af varmeoverfladeens overflade.

Lav en enhed selv

Dampvarmer med egne hænder (dens tegninger er præsenteret i artiklen) kan også fremstilles. Kroppen af ​​den hjemmelavede enhed består af et rør, der er lavet af rustfrit stål, aluminium eller kobber. Fyldning af metalrøret er gennem dækslet, som er fastgjort af et rør med lille diameter. Den anden ende af dette rør skal være tæt lukket. En påfyldningsventil installeres på påfyldningsrøret, hvilket er nødvendigt for gasanalyse. Disse manipulationer udfører ejeren af ​​boligen efter ressourcetest.

Når man vælger et wick, skal det tages i betragtning, at materialet i sin base skal være kompatibelt med arbejdsvæsken. Når en dampvarmer fremstilles af egne hænder, skal den forsynes med en væge. Veken bruges oftest som et vævet trådnet. Dette element kan væves af monel, kobber eller rustfrit tråd. Til fremstilling af wick anbefales ikke at bruge aluminiumsnet, fordi det er svært nok til at væve.

Specialister anbefaler brug af et rustfrit stålnet til fremstilling. Forbindelsen mellem elementerne skal udføres ved diffusionssvejsning. Dette vil gøre det muligt at danne et tilstrækkeligt stærkt fast væge, der er forbundet med væggene i metalrørets legeme. Føreren skal udføre diffusionssvejsning ved en temperatur på 1150 grader i en vakuumovn. Det er ikke altid muligt at skabe sådanne forhold i hverdagen, derfor hvis du beslutter dig for at lave en dampvarmer selv, skal udførelsen af ​​flere elementer overlades til specialister. Vævet kan være lavet af filt, såvel som skumlignende materiale. Metal og keramisk filt findes på markedet.

Du skal absolut studere en dampvarmerenhed, hvis du planlægger at fremstille den. Dette gør det klart, at varmekammerets hældning skal være i en vinkel på 20 grader, men ikke mere. Dens stilling skal være sådan, at den vender mod husets endevæg. Denne effekt kan opnås, hvis understøttende søjler gør forskellige højder. De skal være placeret i forskellige ender af kroppen. Dampvarmer, tilbagemelding af ejere, som blev præsenteret ovenfor, bør have et elvarmeelement, hvis fiksering er lavet ved hjælp af pakninger, union eller union møtrik og brystvorte.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 1 = 8