Dampbefugtere

Hvorfor har vi brug for dampbefugtere?

Mennesker befugtede luften inden opfindelsen af ​​disse indretninger - ved hjælp af forskellige improviserede midler. Gryder af vand på komfuret, klassiske kedel på komfuret - de er faktisk hurtigt mættet med fugt i luften, men føre til konsekvenserne af en anden art - for fugtig luft er gavnligt miljø for vækst af skimmel, svampe, bakterier, provokere nogle sygdomme i leddene, samt en meget dårlig indflydelse på træmøbler og parket. Luftbefugtning skal derfor være inden for en klart defineret ramme.

Specialiserede befugtningsmidler virker på princippet om varm fordampning, fugtning af luften med absolut ren damp. Producentvirksomheder producerer apparater til alle lejligheder. Nogle enheder er designet til at arbejde i lejligheder, små værelser, andre er designet til luftbefugtning i industriel skala eller til arbejde i ventilationssystemer.

Oftest bruges elektrodebefugtere til at skabe den optimale luftfugtighed, som er økonomisk, men med samme højeffektivitet. Det er muligt at vælge en befugter til vand af stivhed, og da vand kan variere meget alvorligt i forskellige regioner, er dette en vigtig faktor ved valg af den rigtige model. Vær opmærksom på dampbefugtere Carel, Ballu, Danvex, de har bevist sig på det russiske marked.

Husstand dampbefugtere (repræsenteret firmaer Ballu, Boneco, Electrolux) kan våd sektion på 2-3 meter, og er egnede til lejligheder, små kontorer, lagre. For større resultat værd at bruge industrielle dampbefugtere - Shuft, Higromatic, Cyclone, Carel. Disse virksomheder er modeller af høj ydeevne, samt højtryksanordninger, der er udstyret med injektorer.

For et kompetent valg bør du konsultere en konsulent i en specialbutik eller en online-butik. Disse konsultationer er gratis og hjælper dig med at finde ud af, hvilken type, type og strøm enheden er nødvendig til dit særlige tilfælde.

Dampbefugtere: hvad er dette?

Ikke overraskende skabes det bedste klimaudstyr i England. Foggy Albion kan ikke prale af godt vejr og har derfor brug for udstyr af høj kvalitet. Lad os prøve at finde ud af, hvorfor har jeg brug for en dampbefugter . Til klimatiske komfortbehov pålægges luftens temperatur og renhed, og dens luftfugtighed er også vigtig. Overdreven fugt er et gunstigt miljø for patogener, og utilstrækkelig fører til en svækkelse af menneskets immunitet. For værelser med høje krav til klimakomponenten er pålideligt, kraftigt og præcist udstyr beregnet.

Moderne dampgeneratorer anvendes ret bredt:

• i museer, biblioteker, er det nødvendigt at opretholde et givet fugtighedsniveau

• Virksomheder inden for fødevareindustrien: Der kræves dampbefugtere i osteopskæringskamre, cigarbutikker, vinkældre, tobakskamre;

• hos kommunikationsvirksomheder

• i drivhuse og inkubatorer

• i medicinske institutioner og videnskabelige laboratorier.

En moderne dampbefugter og i Maloyaroslavets . Det britiske selskab VAPAC (en del af Holdings Eaton-Williams Group) producerer dampbefugtere siden 1970. Højpræcisionsudstyr af dette firma er udstyret med et trykkompleks i Westferry, som er Europas største og samlingsanlæg på Jaguar-fabrikken i Coventry. Mikroklimaeksperter sætter pris på fordele ved dampbefugtere Vapac. Ca. 60% af dampgeneratorer eksporteres til fyrre lande i verden.

Steam luftfugter VAPAC (Storbritannien) er lavet af flere typer:

• 7 modeller af elektrod type LE og LE (P), produktivitet inden for 5 - 90 kg / h. Enhederne sørger for et justeringssystem ved at ændre strømforsyningen til pulserende energielektroder. Udførelsesformer befugtere giver konfiguration enfaset, tofaset eller trefaset strømforsyning, er de spændingsområde 200-440 V. Parametre Fitting fugtighed LE (P) holdes inden for ± 5%. Fordampningscylindrene af elektrodebefugtere er lavet af rustfrit stål, hvorfor proceduren for forebyggende vedligeholdelse er minimal. Den effektive drift af dampbefugtere af denne type afhænger af vandets kvalitet. Vigtige indikatorer er: tryk, stivhed, elektrisk ledningsevne, siliciumindhold.

Befugtere • LR system og LR (P), udførelse i området på 5 - 60 kg / h, i stedet for elektroderne - varmelegemerne, dvs. undervandsfartøjer teplonagrevatelnye elementer. Fugtighedsparametre opretholdes også med en nøjagtighed på ± 5%, hvis vand anvendes fra byvand. Demineraliseret vand reducerer fejlen til 3%. Demonterbare fordampede cylindre af rustfrit stål, skal regelmæssigt rengøres, hvilket løser problemet med at finde forsyninger.

• Ved højere krav er uacceptable, selv når momentane udsving i fugt, når kun 2% af variationen er tilladt, er det nødvendigt luftfugter Microvap LMD en CPU Varivap. Denne model giver mulighed for at regulere udgangen af ​​fordampercylindre, hvilket gør det muligt at kontinuerligt forsyne damp til rummet. Produktiviteten af ​​dampbefugtningsmidler LMD ligger inden for området fra 5 til 45 kg / time. De er udstyret med specielt software og styresystem Vapac Operating System.

Alle VAPAC dampbefugtere kan konfigureres til stand-alone drift og til drift som en del af et centralt klimaanlæg. Udstyret vælges i hvert tilfælde i henhold til de nødvendige muligheder. For eksempel kan du øge effektiviteten af ​​dampfordeling ved at installere en speciel ventilatorspole RDU ved dampudgangen.

Overvågning af dampbefugteren udføres på to måder:

• Fugtighedsføler installeret i luftkanaler eller indendørs;

• Eksternt styresystem.

Til VAPAC installationsstyringssystemet kan du oprette forbindelse via et VapaNet lokalnetværk med en åben dataoverførselsprotokol. Et sådant system kan kombinere op til ti dampbefugtere, kan kombineres med en hvilken som helst controller, der understøtter LonWorks-protokollen. Parametrene for hver dampbefugter vises, hvilket gør det muligt at styre driften af ​​komplekse udstyr. Ligesom bilens havcomputer vil controllere af engelske dampbefugtere rapportere om serviceintervaller og tekniske oplysninger.

Alle, der ejer dyre varer, det være sig bil, smart hjem eller klimateknologi, ved, hvor vigtigt det er, om der er en officiel forhandler af et bestemt mærke i vores land. Klimaanlæg VAPAC leveres til Rusland af Moskva-firmaet VENTRADE, den officielle distributør af mærket.

Salg af dampbefugtere i Moskva medarbejderne er uddannet i Storbritannien og har VAPAC kvalifikationsbeviser. Den officielle forhandler leverer levering, komplet sæt og et komplet kompleks af eftersalgsservice af alle dampbefugtere i virksomheden. En kvalificeret service fra VENTRADE specialister sikrer et langt liv selv for en kompliceret mekanisme.

VAPAC dampbefugtere som en høj præcisionsteknik kræver en grundig undersøgelse forud for salg. I dette tilfælde er der ingen uvæsentlige detaljer. Det vigtige er både den type strømforsyning og den gennemsnitlige lufttemperatur i rummet. Officiel forhandler vil bidrage til at gennemføre en undersøgelse dampbefugter i Moskva - Under drift vil hele besværet betale sig. Serverne vil lide nogen belastning, frugter vil altid være friske og folk - sunde.

Lær om salg af dampbefugtere du kan på vores telefoner. KONTAKTPERSONER

Den tilstrømningsrengørende multikomplekse Ballu Air Master kom til salg.

Til salg var semi-industrielle klimaanlæg Ballu

Vi præsenterer opmærksom på PRODUKTKATALOG til opvarmning og vandforsyning

Industrielle dampbefugtere

Industriel luftbefugter Er en enhed, der tjener til at tilføje vanddamp til tilførselsluften, der kommer fra gaden eller direkte ind i rummets indendørs luft, og derved øger fugtigheden. Hovedelementerne i den industrielle dampbefugter er varmeelektroder, yderligere elementer er beskrevet nedenfor. Denne kanalbefugter er kompatibel med alle luftbehandlingsanlæg og centrale klimaanlæg til ventilationssystemer, både indenlandske og udenlandske producenter og har en optimal pris. Vores firma er specialiseret i at levere højkvalitets industrielle luftfugter Gianteam (Canada). Elektrode befugtere er tilgængelige på transit lageret. Vi tilbyder forhandlerrabatter, den optimale leveringstid og levering.

Klik på billedet for at forstørre

Reduceret omkostningerne ved noget ventilationsudstyr, en ny prisliste til udarbejdelse af estimater, som du kan bestille hos ledere i salgsafdelingen.

Ordinære russiske leverandører, forhandlere og distributører af ventilation og aircondition arbejder aktivt for at købe og levere varer fremstillet i Rusland og have en rubelprisliste over producenten.

Nu for at finde ud af, hvor meget købet du er interesseret i, kan du ved at sende ordren direkte fra webstedet og straks få de aktuelle satser pr. Mail.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 3 =