Dampfordamper kraftig og billig

Steamers: Vurdering og anmeldelser

En sådan anordning, som en dampskib, viste sig for nylig på markedet for husholdningsapparater. Men i løbet af denne tid lykkedes det at vinde anerkendelsen af ​​forbrugerne. Denne enhed er multifunktionel. Han er i stand til ikke kun at stryge tøj, men også at desinficere stoffer, fjerne pletter.

Steamers, en rating, der er baseret på en undersøgelse af forbrugere, er efterspurgt og uerstattelig i dag. Flere og flere af vores landsmænd erhverver den præsenterede enhed til husholdningsbrug. Korrekt vælger damperen hjælper eksperter og forbrugere.

Meget populær i dag er forskellige dampskibe. Vurderingen af ​​sådanne enheder giver dig mulighed for at vurdere, hvilke der virkelig er af høj kvalitet og efterspørgsel. Alle damperne, der præsenteres på markedet i dag, fremstilles ved hjælp af den nyeste teknologi. De kan betydeligt fremskynde strygningsprocessen. Næsten enhver form for væv vil være om et par minutter at sætte i orden.

Damperen har damp på stoffet. Derfor indbefatter apparatets design en vandtank. Det er meget varmt. Når vandet når kogepunktet, frigives damp, som kommer ind i dysen i en flad form. Med det bliver tekstilerne behandlet.

Stærkt tryk, som skaber enheden, påvirker vævets fibre. De er lidt svækkede. Dette gør det muligt at glatte overfladen let ud. Desuden fjerner en sådan anordning ubehagelige lugt og pletter fra materialet. Derfor forskyder en sådan anordning gradvist konventionelle jern.

I dag er der flere sorter af sådanne husholdningsapparater til salg. Der er hånd, gulv og lodrette dampkøler til tøj. Vurderingen af ​​sådanne enheder er opbygget i overensstemmelse med gruppen af ​​udstyr, der præsenteres.

Vertikale damper har små dimensioner. Men deres magt er høj nok til kvalitativt at behandle vævet. Sådanne indretninger anvendes aktivt både i produktion og hjemme. For deres arbejde kræver der ikke strygebræt.

En håndholdt dampkasse er velegnet til folk, der rejser ofte. En sådan enhed kan tages med dig på forretningsrejse. Det har de mindste dimensioner blandt dampkølerne. Varigheden af ​​strygningsprocessen for sådanne anordninger er dog begrænset. Normalt overstiger det normalt ikke 15 minutter.

Gulvkøler er præget af høj ydeevne. De kan ikke tages med dig på en tur, men denne enhed er egnet til langvarig drift. Hvis du vil stryge en stor mængde tøj eller tøj, vil denne mulighed være at foretrække. Det kan arbejde kontinuerligt op til 2,5 timer.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger?

Et bestemt sæt af kvaliteter er kendetegnet ved en damper til tøj. Vurderingen af ​​sådant udstyr er vigtigt at overveje, når du vælger, men du bør være opmærksom på de funktioner, der leveres. For hver forbruger er disse eller andre kvaliteter af de fremlagte husholdningsapparater vigtige.

Først og fremmest er det nødvendigt at være opmærksom på enhedens strøm. Til husholdningsbrug vil det være helt nok 1,3-1,7 kW. Dette indeks påvirker strygningshastigheden. Det er også vigtigt at overveje vandtankens volumen. Hvis den er for lille, kan udnyttelsen være ubehagelig.

I dyre modeller er der et specielt filter til vand. Dette vil tillade strømning af almindeligt vand i apparatet. I billige modeller er der ikke en renser.

Selv billige versioner af enheder er multifunktionelle. Men den kvalitative overflade af keramik eller metal har kun dyre modeller.

Studerende rating af dampkøler, hver vil smøre for at vælge en værdig enhed. Eksperter siger, at det kun er nødvendigt at købe sådanne husholdningsapparater fra troværdige producenter. Det har en høj pris, men dens effektivitet og holdbarhed vil være en størrelsesorden højere.

Blandt de vertikale dampskibe er sådanne enheder som Endever Odyssey Q-360, Polaris PGS 1708VA i spidsen. På efterspørgsel blandt købere er de omtrent på samme niveau med manuelle versioner af enheder. I denne kategori udstråler stifterne Phillips GC330 / 4, Scarlett SC-SB23201. Disse er tilstrækkeligt udstyr af høj kvalitet.

De mest populære blandt forbrugere i dag er gulvstøvere. Disse er effektive og pålidelige instrumenter. Det bedste i denne gruppe er modellerne Kitfort KT-901, Phillips GC660 / 05, Tefal IS8380, Grand Master GM-Q5. For at forstå, hvilke af de listede dampskibe der er mest efterspurgte, bør du overveje deres placering i stigende rækkefølge. Til dette vil de 7 bedste modeller blive overvejet.

Vurdering af vertikale dampskibe ledes af modeller som Endever Odyssey Q-360, Polaris PGS 1708VA. De har stor efterspørgsel blandt købere. Den første af dem er syvende i den samlede rangering af dampkøler.

Det er en alsidig enhed, der udfører strygning af tøj i opretstående stilling. Med sin hjælp er det muligt at behandle dampende både delikate og ret grove stoffer. Tiden for kontinuerlig drift af enheden når 1 time og 20 minutter. Apparatet opvarmes hurtigt. Der er flere lokkemad til forskellige strygeformer. Samtidig er det muligt at behandle selv små, utilgængelige tøjvarer (krave, manchetter, lommer). Prisen på enheden varierer fra 3,5 til 5,5 tusind rubler.

Til ulemper ved modellen er for lang slange. Han kan bøje sig. De materialer, som enheden er fremstillet af, er ikke af høj kvalitet. Ifølge eksperter svarer den deklarerede kapacitet ikke til det reelle indeks.

Håndholdte damper til tøj, klassificeret af Phillips GC330 / 4, Scarlett SC-SB23201, er også efterspurgt af forbrugerne. Disse er miniature enheder, der er af god kvalitet. Modellen fra firmaet Phillips rangerede sjette i den samlede rangordning af dampkøler.

Model GC330 / 4 har i sin konstruktion en elektrisk pumpe. Det giver automatisk dampforsyning. I kittet er der også en børste med villi til trøjer, jakker osv. Enheden er 1 kW. Omkostningerne ved modellen er 4,4-6,5 tusind rubler.

Denne miniature handy enhed, hvis vægt ikke overstiger 700 g. Det opvarmes hurtigt. Når du bruger det, kan du uden et strygebræt. Brugere bemærker, at vandbeholderen er meget lille. Også køleskabet køles ned efter kort tid.

Det femte sted i den samlede vurdering af damper er Polaris PGS 1708VA. Denne enhed er en lodret type arbejde. Sådan en damper desinficerer perfekt vævene. Strømmen i det er reguleret. Uden påfyldning af enheden virker det i ca. 40 minutter. I sættet er der flere dyser til stoffer af forskellige typer. Omkostningerne ved enheden er 3,5-5 tusind rubler.

I betragtning af vurderingen af ​​dampskibe skal det siges, at den præsenterede model har mange fordele. Hvis tanken løber tør for vand, slukker apparatet automatisk. Det har et behageligt håndtag. Også denne damper tager ikke meget plads.

Ud fra manglerne i modellen skal der noteres en utilstrækkelig form af beholderens inderside. Det er svært at dræne vand fra det. Kvaliteten af ​​dampforsyningen vil være lavere end for andre modeller med en effekt på 1,7 kW. Også i kittet er en lille varmepistol.

Vurdering af de bedste håndstøtter indeholder Scarlett SC-SB23201-modellen. Det passer til folk, der ofte er på forretningsrejser eller rejser. I den overordnede rangordning ligger denne model fjerde.

Dette er en alsidig enhed, der hjælper dampbehandling af tekstiler, tæpper, gardiner og andre produkter. Volumenet af dets kapacitet til vand anses for tilstrækkeligt til en sådan teknik (100 ml). Pakken indeholder flere vedhæftede filer. Opvarmning sker hurtigt nok. Enheden kan arbejde i vandret og lodret tilstand. Omkostningerne ved denne model er 1,6-2,7 tusind rubler.

Dette er en budget, praktisk model. Det er kendetegnet ved høj proces effektivitet. Tilstedeværelsen af ​​en lysindikator giver komfort under arbejdet. En sådan enhed er imidlertid ikke i stand til fuldt ud at behandle bulkartikler. Det er i højere grad beregnet til lette tekstiler.

Efter at have vurderet bedømmelsen af ​​håndstøvler samt vertikale modeller, er det nødvendigt at sige et par ord om gulvvarianter. Ifølge forbrugerne er disse de mest effektive og effektive enheder. I den generelle rangordning optager gulvkøler de første tre steder. Dette skyldes den høje kvalitet af de præsenterede enheder.

Det tredje er Tefal IS8380. Det giver 5 damptilførsler. Enheden kan kvalitativt behandle både tynde og tætte materialer. Damperen har en pude til rengøring af tøj. Han gør det godt med forarbejdning af folder, dannelsen af ​​pile på bukserne. Efter afslutning af stripping på tøj er der ingen våde mærker.

Ulempen ved modellen er høje omkostninger - 13-17 tusind rubler. Slangen bøjer nogle gange. Dette på trods af at dens længde er ret lille. Ved transport af apparatet kan vand fra reservoiret sprænge ud.

Andet sted er også besat af en gulvstøvler. Vurdering af de bedste modeller ville være ufuldstændig uden en model som Phillips GC660 / 05. Hun blev givet andenpladsen i henhold til resultaterne af forbrugerundersøgelser. Denne damper har en rummelig vandtank. Strømmen når 1,8 kW. Sættet omfatter dyser, en pude til rengøring af tøj og en beskyttelseshandske. Der er tre damptilførselsformer. Omkostningerne ved enheden er omkring 10-12 tusind rubler.

Ledningen til tilslutning til netværket er lang nok. Det har funktionen automatisk syning. Enheden virker næsten lydløst. Beholderen må fylde almindeligt vand fra vand. Dette er en brugervenlig enhed.

Købere hævder, at den præsenterede damper ikke kvalitativt eliminerer forurening. Tilførslen af ​​damp stemmer ikke overens med fabrikantens deklarerede indeks. Vand kan komme ud af håndtaget under drift. Inde, dråber af kondensat form.

Det første sted på listen over de mest populære modeller er også besat af gulvstøvere. Vurdering af de præsenterede enheder ledes af Grand Master GM-Q5. Dens effekt er 1950 watt. Varigheden af ​​kontinuerligt arbejde er ca. 50 minutter. Ved behandling af tøj med damp er der ingen proces med akkumulering af dråber på materialet. Omkostningerne ved denne damper er omkring 10 tusind rubler.

Designet giver en dampintensitetsregulator, der kan glattes vredt. Denne enhed er i stand til at klare sig godt med rengøringsfunktionen selv i svær udsmykning. Sættet leveres med mange ekstra vedhæftede filer og tilbehør. De gør det muligt at gøre enhver dampende tilstand effektiv og så behagelig som muligt.

Ulemperne er kun fraværet af automatisk ledningsføring. Dette er langt den bedste damper, som oftest købes af indenlandske købere.

Efter at have overvejet, hvad damperne er, vurderingen af ​​sådanne enheder, kan alle vælge den bedste mulighed for sig selv. Præsenteret i dag i salget af sorter af repræsenterede husholdningsapparater kan imødekomme behovene hos næsten enhver køber.

Dampfordamper kraftig og billig

Håndværk fra din hånd derhjemme - Rukodelnik.Su

Encyclopedia of strikning og symaskiner, manuel strikning med strikkepinde og en krog og syning til et hus. Master klasser, instruktioner, fotos og videoer.

Vælg den bedste damper i år

I dagens analytiske artikel hjælper redaktionen hos "Handyman" dig med at bestemme dampbadets mærke, vise alle fordele og ulemper ved forskellige mærker og fortælle om alle nuancer i at bruge dette mirakel af teknologi. Lad os gå!

Hvorfor at svæve bedre end at stryge

I livet af en moderne borger, en forretningsmand, er der ofte ikke nok tid. Familie, arbejde, relationer forlader ikke et enkelt ekstra minut, og af og til distrahere fra travlt og jern sengelinned eller forretningstøj simpelthen er der ingen måde. Det var for sådanne situationer, at det blev opfundet damper til tøj - En kraftig, men samtidig et bærbart værktøj til tøjpleje.

 • tager ikke meget plads;
 • det behøver ikke at blive lagt ud som et strygebræt;
 • vent til opvarmning, som et jern.
 1. Copes med jern bedre end jern. Efter at have arbejdet med denne enhed er der ikke de mindste folder eller folder på tøjet;
 2. Fremragende komplekse detaljer som rynker, dikkedarer, steder med ornamenter fra rhinestones eller lodninger er udglattet. På samme tid - næsten øjeblikkeligt, hvilket er helt umuligt med almindeligt strygning;
 3. Selv pile på bukserne er ikke længere et problem, hvis der er en speciel dyse til deres udjævning;
 4. Når dampbrættet på tøjet er garanteret, vil der ikke være skinnende steder (som ofte sker ved strygning). Tværtimod er der endda mere lurvede ting, der får et mere frisk udseende;
 5. Damp ødelægger alle vira, mikrober, der ved et uheld slår tøjet, samt parasitter, såsom støvmider.

Hvor kan man købe: i den største i Den Russiske Føderations netværksforretninger af husholdningsapparater - Technosila, M.Video, MediaMarkt.

[admitadGoods img_size = 'item-img-thumbnail-small' img_pos = 'img-pull-left' txt_align = 'cpa-tekst-venstre' id = '2711']

[admitadGoods img_size = 'item-img-thumbnail-small' img_pos = 'img-pull-left' txt_align = 'cpa-tekst-venstre' id = '2705']

Den nemmeste og billigste findes på Aliexpress (link).

Hvordan man vælger en damper til tøj

Først og fremmest skal du forstå, hvilken type damper der er mere egnet til dig personligt. Døm efter følgende kriterier:

 • Har du plads i din lejlighed til en stor udendørs enhed?
 • Er der nok penge til at købe dampkammeret fra den sidste generation (Det nyeste udstyr kan koste op til15 000 rubler);
 • Hvilken type foretrækker du: Skummet udendørs eller let, bærbar og bærbar manuel;
 • Det materiale, hvorfra dit tøj er lavet og den forventede hyppighed af dampen (for produkter fremstillet af tweed, uld og tungere og "tungere" materialer, selvfølgelig har du brug for et kraftigt gulvapparat).

Overvej de kommercielt tilgængelige typer dampkøfter mere detaljeret:

Som du allerede forstod af navnet - strimler enheden stoffet og tøjet langs den lodrette akse. Hvis du er en glad ejer af en kjole, er bluse af delikat stof (silke, bomuld, nylon) eller t-shirts med blide æbler, bange for jernens varme, en lodret damper, dit valg!

1) Udsæt den nødvendige højde på bøjlen;

2) hænge på den øvre krog ting (på skuldrene);

3) Tænd dampbåden;

4) stræk sagen (ellers vil de krøllede tøj ikke blive udglattet med damp)

Alt sker meget hurtigere og mere bekvemt strygning: Lad ikke strygebrættet stå, vent på at opvarme jernet, hæld vand i specialet. en tank - med en damper gøres alt hurtigt og effektivt.

Som jeg skrev ovenfor, er den grundlæggende forskel mellem lodret (gulv) og håndskibet graden af ​​kompaktitet og mobilitet. Selvfølgelig, efter at du har set videoen, kan du sige: "Ja, den lodrette er ikke så stor!", Og du har det rigtige. Men! Kan du lægge det i tasken eller rygsæk og gå til den anden ende af byen? Eller bliver du nødt til at trække sammen med pakken på metroen eller minibussen?

Det var i sådanne situationer, at håndholdte bærbare dampskibe til tøj blev udviklet.

Sammenligningsegenskaber for fordele og ulemper

 1. Vandpåfyldning
 2. inklusion
 3. Stretching et stof eller beklædningsgenstand, der skal udglattes med damp
 4. dampning
 5. Tørretøj. Når du arbejder med en håndholdt enhed, er det ikke så bekvemt at strække stoffet, fordi der er ingen speciel rack og skuldre. Hvis du overvinder denne ulejlighed - du er færdig.

Lad os nu se de bedste producenter af dampudstyr mere detaljeret, så du kan tage en vægtet beslutning - som støvler for tøj til at købe.

Oprindelsesland: Rusland

Etableringsår: 2005

Produktionens start: 2005

Grand Master - den eneste, der præsenteres i dagens artikel indenlandske dampskib for tøj. Kvalitet og produktivitet hos Grand Master-damperne ligner de bedste udenlandske kolleger - Phillips eller Kercher (og dette reklamerer ikke, men virkeligheden, som er fantastisk!). I de sidste 15 år har virksomheden produceret ganske godt og højkvalitetsudstyr, så russiske husmødre forstår, at det ikke er nødvendigt at købe udstyr med et "cool" mærke for at bruge det i lang tid.

Nå, i hvert fald med dampkøler, så er det tilfældet

I dag i sortimentet af produkter under mærket Grand Master:

 • dampkøler til tøj med en hænger og teleskopstativ;
 • mini damper;
 • damprensere;
 • dampgeneratorer udstyret med en jern;
 • strygningssystemer;
 • professionel strygning presser;
 • støvsugere med aquafilter;
 • damprensere til rengøring af lokaler;
 • funktionelle strygebrætter.

Kvalitet er kendt ved sammenligning

Lad os analysere, hvilke af de to lignende enheder der producerer de bedste egenskaber. Lad os tage to ganske velkendte kompakte modeller til sammenligning.

Grand Master GM H600 VS Philips Philips Damp&Gå GC310 / 35

Lad os nu sammenligne de mere kraftfulde - gulvprøver:

Grand Master GM-S205 Professional VS Kitfort KT-902

Grand Master GM-S205 Professional

Vandtankens volumen

Kontinuerlig driftstid

Antal dampende tilstande

Dyse til udjævning af pile

Der er + prof. bukserbøjle

Håndbeskyttelse

Næsten alt: organza, syntetik, silke, strikvarer, kostume og frakke stoffer

dom: Som du kan se, er det indenlandske produkt i stand til at konkurrere med udenlandsk teknologi, både hvad angår funktionalitet og anvendelighed og udseende.

Køb Grand Master du kan i online butik mediamarkt.ru

Oprindelsesland: Sverige

Grundlag: 1988

Start produktion: midten af ​​2000'erne

Cromax Company begyndte ikke straks at producere udstyr til huset - i næsten femten år var hovedproduktets indtægt produktion og salg til eksport af forskellige beslag og armaturer til boliger, husholdningsapparater og til store industrivirksomheder. Efter at have besluttet at styrke sin tilstedeværelse på markedet har den svenske bekymring tilsyneladende forsøgt at skabe husholdningsapparater, der er i stand til at konkurrere med de stærkeste konkurrenter. Og han lykkedes!

Kromax dampskibe, overraskende for udenlandsk udstyr, klarer at være kvalitet og billigt på samme tid. Hvor meget forstår redaktørerne - alt takket være den europæiske tilgang til erhvervslivet - at gøre opmærksom på mærket ved at producere produkter af høj kvalitet og billige og derefter - at hæve priserne. Vil bare forsikre dig om - udgifterne til udstyr vokser lidt, og kvaliteten forbliver den højeste standard!

 • Stor nok (større end nogle analoger)
 • Vægt - ca. 3 kg
 • Vandtankens volumen er 2 liter
 • Strøm - 1750 W
 • Dampvolumenet er 36 ml. pr. minut
 • Prisen er fra 3700 rubler

En stor og stærk maskine med evnen til at lægge en klud på fastgørelsesanordningen. Kraftigt batteri blandt analoger. Hej nok.

 • Mindre end q307
 • På grund af dette er tankens volumen ved 2400 ml. mindre (600 ml)
 • Tomme vægt - 2 kg
 • Strøm - 1350 W
 • Dampvolumenet er 20 ml. pr. minut
 • Prisen er fra 2340 rubler

Opnået og mindre dimensionel analog af den foregående model. Af tydelige grunde mister den betydeligt i strøm, damp og vandmængde.

 • Steamer + damprens
 • Vægt - 6 kg (!)
 • Strøm - 1500 W
 • Dampvolumenet er 50 ml. pr. minut
 • Prisen er fra 4190 rubler

En mere specialiseret enhed end de tidligere. Det intense tryk i fordampningsvæsken kan gøre apparatet til en miniatureanalog af en vaskemaskine. Meget praktisk i hverdagen, når der er et presserende behov for at rense tingene.

Sammenligning med en konkurrent

Kromax Odyssey q307 VS Magio MG-322

Bedømmelse: Konkurrencen er stærk, men Cromax kæmper med værdighed! Du kan ikke fortryde at købe sådant udstyr senere.

Vælg den bedste damper i år: 2 kommentarer

Tak for den interessante artikel og nyttige råd. Jeg tilfældigvis rejser på forretningsrejser, og jeg var nødt til at tage et strygejern med mig, men hvor ubelejligt det er. Før du læser, at håndstugeren syntes at være skabt til lange ture. Du har fundet bekræftelse og skriver, at kittet indeholder specielle nyttige vedhæftede filer, og der er stadig modeller, der også fungerer som en kedel. Det er godt, at sådanne artikler hjælper os med at vælge det rigtige valg blandt en bred vifte af produkter.

Hav en god dag! Vertikal dampstøvler til tøj, driftstilstanden går hurtigt ud - efter 40'erne er der damp. Tankens kapacitet på 1,8 liter giver op til 50 minutters kontinuerlig drift.

De bedste dampkøler til tøj

Steamer og jern er to helt forskellige ting, der kan supplere, men kan ikke erstatte hinanden. Damperen er ikke beregnet til at passe tætte materialer og strøelse, det er en uundværlig ting til pleje af sarte stoffer, strikte, pelsbeklædningsgenstande. Vælg en damper, der opfylder dine forventninger, vores vurdering vil hjælpe dig.

Steamer, hvilket firma at vælge

Teknologien produceret af det hollandske mærke har en velfortjent tillid fra forbrugerne. Virksomheden producerer både hånd- og gulvmodeller af dampkøller til tøj. De skelnes af et tankevækkende ergonomisk design, byggekvalitet og funktionalitet.

Det russiske mærke. Kitfort teknologi er fremstillet i Kina, virksomheden overvåger omhyggeligt produktkvaliteten. Særligt populært blandt forbrugerne er Kitfort-gulvstøvler, der kombinerer lav pris, gode tekniske egenskaber og kvalitet.

Det internationale holdingselskab producerer forskellige små husholdningsapparater, herunder dampkøler. Den vigtigste produktion er i Rusland og Kina. Virksomhedens produkter er efterspurgte på grund af overkommelige priser, mens kvaliteten af ​​teknologien fra Polaris ikke er ringere end de mere kendte mærker.

Dette mærke er ikke særlig kendt blandt producenter af husholdningsapparater, da det har en ret snæver specialisering. Under dette mærke fremstilles kun strygeudstyr (herunder dampkøler) og rengøringsudstyr. Virksomheden udvikler modeller til pleje af tøj og tekstiler. Prisklasse af MIE dampskibe er medium, kvalitet er troværdig.

Under dette mærke producerer det berygtede svenske mærke Kromax Group pålideligt udstyr til hjemmet. Endever-serien omfatter både gulvvogne og kompakte håndholdte modeller, mange af dem har en meget attraktiv pris.

Vores vurdering af dampkøller tog højde for udtalelsen og erfaringen med at bruge almindelige kunder og tog højde for følgende egenskaber:

 • dampforsyning;
 • overensstemmelse med de deklarerede egenskaber
 • vandtankens kapacitet
 • ergonomi af modellen;
 • dampende tilstande
 • omkostninger;
 • klager over mangler.

Håndstøvler er kompakte, de er bekvemme at tage på vejen, de behøver ikke meget plads i huset, men der er ingen specielle mirakler, man kan forvente af deres brug, dampkraft til manuelle modeller er lavere end for gulvstående. Når du vælger, være opmærksom: De fleste af dem har en lille vandtank, hvilket er nok til 1-2 ting.

Den mest populære manuelle model Polaris PGS 1502CA

Ud over hovedfunktionen - dampning, kan denne model bruges til at rense ting fra snavs og lur. God pris / kvalitet ratio.

 • kun 30 sekunder efter opstart er fuldt klar til brug;
 • damptilførsel 20 g / min;
 • yderligere bilag inkluderet;
 • nem at bruge;
 • let anbragt i en taske;
 • pris.
 • kort tid for vedvarende arbejde
 • vandtank - 0,09 l;
 • en dampende tilstand.

Dømmer efter tilbagemelding fra ejerne, Polaris PGS 1502CA damperen klæber med forskellige typer af stoffer og passer bekvemt i hånden.

Ergonomisk og stilfuld model. Velegnet til sarte stoffer og strikkede stoffer. Dampforsyningen er 20 g / min, vandtanken er 0,06 l.

 • Frakoblet, når vand løber ud i det;
 • en dyse til tætte stoffer;
 • hurtigt klar til arbejde
 • små dimensioner;
 • lys, behagelig i hånden.
 • det er ofte nødvendigt at tilføje vand;
 • lidt dyrt;
 • længe køler ned.

Damp rynker, glat flade, hurtig genopfriske tøj, før de forlader huset - disse opgaver Philips GC310 / 35 håndterer godt, men et produkt af tætte væv er det ikke altid på skulderen, kan der drages konklusioner fra vurderinger på dette stripper.

Denne model er to i en: Denne dampkasse kan bruges som en kedel, hvilket er meget bekvemt, især når du rejser eller rejser.

 • modellen har den mest kraftfulde dampforsyning blandt håndstøvere - 40 g / min;
 • flere funktioner;
 • indeholder et ret stort volumen vand - 0,5 ml;
 • der er et system til beskyttelse mod overophedning;
 • Du kan bruge almindeligt vand;
 • Yderligere vedhæftede filer og beskyttelseshandsker inkluderet.
 • varmes op længere end andre modeller;
 • højt vandforbrug
 • pris.

MIE Piccolo damperen har en fremragende byggekvalitet, og de tekniske specifikationer er i overensstemmelse med den påståede producent.

ENDEVER Odyssey Q-410 - tilgængelig model af håndstøvler

Prisen på en sådan damper varierer fra 900 til 1200 rubler. Dampkraft er 18 g / min. Det ser godt ud og meget behageligt.

 • temmelig stor kapacitet til vand - 200 ml;
 • erklæret arbejdstid uden tilfyldning af vand - 20 minutter;
 • i sæt er der 2 dyser;
 • kan bruges til rengøring af overflader og rengøringsmidler fra ruskind, nubuck;
 • pris.
 • lang varmer op
 • kort ledning;
 • Det resterende vand skal drænes.

Baseret på vurderinger af ENDEVER Odyssey Q-410 gør jobbet godt. En god budgetstøvler.

Fra vurderinger på hånddampere følger det, at de ikke klare sig godt med tykke stoffer, for eksempel jeans eller hør. Men det fremgår af de fleste instruktioner til disse enheder: deres formål er at udglatte produkter fra delikate stoffer. Han kan nemt klare dikkedarer og draperier og er ikke egnet til strygning af sengelinned.

På gulv dampere mere magtfulde giver af damp, derfor bruger de ikke kun huse. Professionelle modeller bruges til at pleje tekstiler i butikker og syindustrier, når du hurtigt skal give tingene et anstændigt udseende.

Kitfort KT-910 - den bedste gulvmodel

Ifølge forbrugernes vurderinger er modellen KT-910 af det nationale mærke Kitfort den mest betroede og krævede. Denne damper, der tilhører den professionelle serie - en sjælden kombination af god kvalitet og overkommelig pris.

 • hurtig opvarmning;
 • dampstemperatur - 130 ° C;
 • Når vandet løber ud i vandtanken, lyder et lydsignal;
 • attraktiv pris;
 • ledningen spoles automatisk
 • dampvarme i strygning;
 • der er en automatisk shutdown funktion;
 • mange ekstra vedhæftede filer og enheder til sikker stripping;
 • god damp næsten alle væv.
 • kort ledning;
 • for stramme klæder
 • Ifølge nogle ejere har denne model et spinkelt hanger design.

Kitfort KT-910 dampkammeret er et glimrende valg til både professionel brug og hjemmebrug. Ifølge forbrugernes vurderinger lader den nemt selv meget tætte materialer.

En robust damper med en vandtank på 2,1 liter, en dampforsyning på 40 g / min. Denne mængde væske er nok i en time uden afbrydelse. Det vil hurtigt hjælpe med at sætte i orden tøj fra ikke så tætte stoffer. Og alligevel kan det bruges til at rengøre og desinficere møbler, bløde legetøj.

 • flere damptilførselsformer
 • fremragende byggekvalitet;
 • er udstyret med ekstra dyser;
 • Display, der viser oplysninger om damprensens parametre og tilstedeværelsen af ​​vand i tanken;
 • touch kontrol;
 • overophedning beskyttelse system;
 • Praktisk opbevaringsrum til tilbehør;
 • let at rengøre fra skalaen.
 • slangen og håndtaget opvarmes meget varmt, når der arbejdes med maksimal effekt;
 • kondensat, som akkumuleres, når slangen er bøjet let brændt
 • ikke egnet til alle typer stoffer;
 • der er ingen anti-cap system.

Philips GC670 / 05 er værd at være opmærksom på dem, der elsker alt moderne: denne model er udstyret med et display, det har berøringskontrol. Og den største ulempe ved denne damper er manglen på et anti-dryppesystem.

Denne model har 3 damptilstande og et elektronisk display. Kontrolknapperne står på pistolen. Racket er dobbelt, så tingene går ikke ud og er mindre strakt i strippeprocessen.

 • meget kraftig dampfrigivelse, op til 85 g / min;
 • en tank med en kapacitet på 2,5 liter
 • der er et dryppesystem;
 • mulighed for at regulere forsyningen med damp
 • pålidelighed af design
 • Praktisk stativ, det er nemt at justere højden.
 • for massiv;
 • dækslerne på sidekamrene åbner spontant;
 • denne model af dampskib er ikke billig.

MIE Deluxe tilhører professionelle modeller: pålidelig, kraftig, med et meget bekvemt rack.

En populær damper af mærket Polaris har to former for stripping. Tanken er designet til kun 600 ml vand, hvilket ikke er meget for en gulvmodel. Denne mængde vand er nok i ca. 20-25 minutter intensivt arbejde uden tilsætning af vand. Dampforsyningen er 40 g / min.

 • der er mulighed for at regulere forsyningen med damp;
 • nem at bruge;
 • godt strimler de fleste af vævene;
 • i et halvt minut efter at strømmen er klar til brug;
 • Overkommelig pris.
 • der er ingen indikator for vandopvarmning;
 • få lokkemad;
 • tager meget plads.

Polaris PGS 1806VA er en god dampkasse til hjemmet. Velegnet til dem, der kan lide brugervenlige enheder.

1. For ikke at begå en fejl med valget af damperen skal du først og fremmest bestemme for hvilke specifikke formål du har brug for det. Hvis du hurtigt vil genopfriske tøj, inden du går hjem, har du få ting med kompliceret snit eller du ofte rejser - se nærmere på håndstøvlerne, for eksempel en damper Polaris PGS 1502CA.

2. Hvis du ofte skal stryge meget, har du mange tøj fremstillet af strik, syntetiske eller delikate stoffer - pas på gulvmodeller. En sådan damper vil ikke være overflødig i huset, hvis du har små børn, fordi det desinficerer helt bløde legetøj, møbler. Vi anbefaler Kitfort KT-910.

3. Dampkraft. Jo højere denne indikator, desto hurtigere og mere kvalitativt vil damperen klare det opgaver, der er sat før det. Hvis du har brug for en model, der nemt kan fjerne eventuelle materialer, skal du se nærmere på MIE Piccolo håndholdt dampbad eller MIE Deluxe udendørs dampkåler, de har den største dampkraft.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 2