Dampgeneratorer til hamam

Dampgeneratorer til hammam af russisk produktion

Markedet for hammam (tyrkisk bad) er repræsenteret af mange russisk fremstillede dampgeneratorer. Modellerne varierer med hensyn til strøm, nominel spænding, dimensioner og pris. Kedler er normalt lavet af rustfrit stål. Ventiler anvendes i forskellige tykkelser.

I gennemsnit holder de trykket på 1,4 bar. Kraften i den kvalitative model er 12 kW. Ved design er enhederne meget ens. Mange modeller har en fjernbetjening med et display. Det er værd at dampgeneratoren i butikken omkring 70 tusinde rubler.

At lave dampgeneratorhammam med egne hænder er ret simpelt. Først og fremmest er kameraet valgt til modellen. Kedlen er installeret med udløbsdyser. Varmeelementet er monteret i den nederste del af konstruktionen. Temperaturfølere bruges til at overvåge enheden. I dette tilfælde skal udløbsventilen være konstrueret til et tryk på 3 bar.

Regulatoren er installeret for at justere temperaturen. Monteringsskruer er mere egnede til at vælge fra rustfrit stål. Efter installationen er der installeret en afløbsventil. For at montere dampgeneratoren til hammamet med dine egne hænder, er det nødvendigt at kontakte jumpers. I slutningen af ​​arbejdet er der lavet et hul til skylning af modellen.

Dampgeneratoren til badhammam har en effekt på 12 kW. Forestillingen er på et højt niveau. Kedlen er i dette tilfælde designet til to kamre. Hvis du tror på eksperterne, er temperatursensoren af ​​høj kvalitet. Beskyttelsessystemet til dampgeneratoren anvendes i KR20 serien.

Afløbsventilen i enheden er designet til 2 barer. Kontrolpanelet er lavet med et digitalt display. Monteringsskruer indgår som standard. I alt har modellen et varmeelement. Dampgeneratorens maksimale spænding er 230 V. Hovedkammeret i enheden er lavet af rustfrit stål. Køb denne dampgenerator på markedet kan prissættes fra 72 tusind rubler.

Dette er en billig og effektiv dampgenerator. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at udstyrets kraft er 13 kW. Varmeelementet er installeret ved siden af ​​afløbsventilen. Hovedkameraet i enheden er designet til 12 liter. Hvis du tror på kunderne, så vaskes det meget nemt. Væg denne dampgenerator i samlet form 16 kg.

Beskyttelsessystemet bruges af KR20 serien. En temperaturføler er forsynet med et filter. Monteringsskruer medfølger i sættet. Kedlen er direkte på bagsiden af ​​konstruktionen. Udgangsventilen i systemet er designet til 2 barer. Betjeningsenheden er forsynet med en fjernbetjening. Digitalniveausensoren er placeret bag hovedkameraet. Jumpers er af kontakt type. At købe denne dampgenerator i vores tid kan være til en pris på 66 tusind rubler.

Denne dampgenerator er produceret med en effekt på 14 kW. Enheden arbejder med en frekvens på 12 Hz. Beskyttelsessystemet til modellen er leveret til KK20 serien. Betjeningsenheden bruges sammen med fjernbetjeningen. Der er ingen digital display i dampgeneratoren. Udgangsventilen i systemet er designet til et tryk på 2,2 bar. Varmeelementet er installeret i den nederste del af konstruktionen.

Hovedkammeret bruges med filtre, og det er lavet af rustfrit stål. Niveausensoren er placeret over udløbsventilen. Beskyttelse mod overophedning i dampgeneratoren er tilgængelig. Systemets kapacitet er 13 kg damp pr. Time. Afløbsventilen til modellen er i stand til at modstå et tryk på 3 bar. Lækagebeskyttelsessystemet er tilgængeligt for modellen. Fastgørelsesskruerne er lavet udelukkende af messing. Køb den angivne dampgenerator i vores tid kan prissættes fra 78 tusind rubler.

Parametre af enheden "Catharsis 5"

Der er to kamre i denne dampgenerator. Kedlen bruges med en kapacitet på 10 kW. Dens begrænsningsfrekvens er 50 Hz. Hvis du tror på eksperterne, er niveau sensorer af høj kvalitet. Udgangsventilen er installeret i nærheden af ​​styreenheden. Det digitale display i modellen er tilgængelig. Fjernbetjeningen er ikke inkluderet i standard sæt. Lækagebeskyttelsessystemet anvendes i KR202-serien. Klemskruerne er lavet af rustfrit stål. Pladen i denne dampgenerator er i stand til at modstå mere stress.

Afløbsventilen i enheden er designet til et tryk på 3,4 bar. Overophedningssikringssystemet anvendes i PP21 serien. Højden på denne model er 512 mm. Temperaturfølere er installeret i to kamre. Apparatets maksimale spænding er 230 V. Dampens temperatur ved stikkontakten er 100 grader. Udførelsen af ​​modellen er ret høj. Det er dog vigtigt at overveje, at der ikke findes hoppere i standardmodifikationssætet. Køb en dampgenerator af denne serie, brugeren er i stand til at pris fra 80 tusind rubler.

Denne dampgenerator til hammam (russisk produktion) er lavet med et kamera. Udgangsventilen i systemet bruges til 2,5 bar. Arbejdsvæsken anvendes i overensstemmelse med GOST 2874. Monteringsskruerne til modellen er lavet af rustfrit stål. Huset bruges med et lækagesikringssystem. I dette tilfælde kan temperaturen justeres fra fjernbetjeningen. Niveausensoren på modellen er installeret inde i kameraet. Udløbet i diameter er 23 cm.

Overophedningsbeskyttelse anvendes i KK19 serien. Vejes den specificerede model kun 17 kg. Afløbsventilen på dampgeneratoren er designet til et tryk på 2,6 bar. Varmeelementet er placeret i kammerets nedre del. Systemet til beskyttelse mod fejl i kontrolenheden er fraværende. Køb denne dampgenerator på markedet kan prissættes fra 76 tusind rubler.

Denne dampgenerator fremstilles med tre kamre. Udgangsventilen i systemet er designet til et tryk på 2,5 bar. Enhedens produktivitet svarer til 12 kg damp pr. Time. Lækagebeskyttelsessystemet er tilgængeligt. Afløbsventilen er installeret i apparatets hovedkammer. Fastgørelsesskruerne til dampgeneratoren er lavet af rustfrit stål. Tærskelspændingen i modellen er 220 V. Niveau sensorer er placeret ved siden af ​​stikkontakten. Fjernbetjeningen er standard. Beskyttelse mod overophedning af sagen er brugt serie KK20. Dampgeneratorens tærskelkraft er nøjagtigt 15 kW. Køb en modelbruger kan til 75 tusinde rubler.

Disse dampgeneratorer til hammam har været i stor efterspørgsel for nylig. Et særpræg ved modifikationen er tilstedeværelsen af ​​messingventiler. Modelens udløb er 2,4 cm. Dampgeneratorens maksimale effekt er 14,6 kW. Frekvensen svinger omkring 30 Hz. Lækagebeskyttelsessystemet bruges med mærket КР20. Dampgeneratorens kapacitet er 13 kg damp pr. Time.

Temperaturfølere installeres kun i det første kammer. Kedlen i enheden er lavet af rustfrit stål. Bygningens højde er 540 mm. Den samlede vægt af modifikationen er 14 kg. Temperaturfølere monteres i nærheden af ​​varmeelementet. Afløbsventilen i enheden er designet til et tryk på 3,3 bar. Køb den angivne dampgenerator til 68 tusind rubler.

Vil du bygge et hammam? Gasgeneratoren i denne serie har mange fordele. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at han har tre kameraer. Lækagebeskyttelsessystemet anvendes i klasse PK20. Temperaturfølere er installeret i alle kamre. Kedlen har i dette tilfælde en effekt på 12 kW. Den arbejder med en frekvens på 30 Hz. Monteringsskruerne i modellen er lavet af rustfrit stål.

Niveau sensorer er placeret som standard, nær varmeelementet. Jumpers i dette tilfælde er af kontakt type. Betjeningsenheden bruges med et digitalt display. På markedet kan denne gasdampgenerator til hammam findes for 88 tusind rubler.

Disse dampgeneratorer til hammam sælges med en 10 kW kedel. De arbejder med en frekvens på 30 Hz. Modelens lækagesikringssystem anvendes i KK20-klassen. Fastgørelsesskruerne i sæt af enheder er inkluderet. I alt har dampgeneratoren to niveau sensorer. Betjeningsenheden bruges sammen med fjernbetjeningen.

Hvis du tror på eksperterne, er problemerne med fejl sjældne. Systemets udgangsventil er bedømt til 2,2 bar. Enhedens produktivitet svarer til 13 kg damp pr. Time. Afløbsventilen bruges til 3 barer. Modelens dampdannende væske svarer til GOST 2874. Der leveres ingen jumpers i standardkitet. Køb denne dampgenerator kan være til 90 tusind rubler.

Disse dampgeneratorer til hammam sælges med to kameraer. Kedlen på modellen bruges med en effekt på 13 kW. Det virker ved en frekvens på 35 Hz. Lækagebeskyttelsessystemet anvendes i KR202-serien. Niveausensorer er placeret ved siden af ​​varmeelementet. Hvis du tror eksperterne, er kameraet meget nemt at rengøre. Afløbsventilproducenten leveres til 2 barer. Ulemperne ved modellen omfatter en lille udgang.

Systemet har ikke overophedningsbeskyttelse. Udgangsventilen bruges til 3 stænger. Monteringsskruer til dampgeneratoren er vedlagt. Varmeelementet i enheden svarer til GOST 13268. Temperaturreguleringssensorer er installeret i styreenheden. Fjernbetjeningen er inkluderet i standardindstillingen af ​​enheden. Direkte er kamrene lavet af rustfrit stål. Køb data dampgeneratorer til hammam kan være for 77 tusind rubler.

Disse russiske dampgeneratorer til hammam er fremstillet med et kamera. Kedlen, de bruger, er af høj effekt. Modellen arbejder med en frekvens på 30 Hz. Temperaturføleren er installeret med udgangsflangen. Systemet til beskyttelse mod spændingsfejl anvendes i PP25 serien. Kameraet er i dette tilfælde designet til 13 liter. Udførelsen af ​​modifikationen er 14 kg damp pr. Time. Niveausensorer er placeret nær kedlen.

Hvis du tror på tilbagemeldinger fra eksperter, så kan du regulere temperaturen uden problemer. I alt bruger enheden to fastgørelsesskruer. Jumpers er installeret kontakt type. Afløbsventilen i systemet er designet til et tryk på 3,2 bar. Temperaturfølere installeres ved stikkontakten. Steamgeneratorens hovedkammer er lavet af rustfrit stål. Brugeren kan købe en enhed til 78 tusinde rubler.

Hvilken dampgenerator til den tyrkiske badhamam vælger

Flere producenter af producenter er bredt repræsenteret på markedet dampgeneratorer for Tyrkiske bad (hamam), arrangere dem i rækkefølgen af ​​popularitet og pålidelighed baseret på vores erfaring (OOO "Vores bade"): Harvia (Finland) helo (Finland) Tylo (Sverige), HYGROMATIK (Tyskland) Eos (Tyskland). Selvfølgelig er dette ikke hele listen over virksomheder, der er Russiske producenter af "paromax" og kinesisk, men de blev aldrig vant til dette konkurrencedygtige marked.

arbejde dampgenerator til bad (hamam) og krav til tilslutning af tekniske systemer kan sammenlignes med en husholdnings vaskemaskine, dvs. samler vand, koger om til damp og afløb i kloakken efter afslutning af arbejdet. For at oprette forbindelse dampgenerator Koldt vand (varmt og varmt), spildevand (diameter 40/50 mm) og strømforsyning gennem beskyttelsessystemet (RCD) er nødvendige. Alle dampgeneratorer for Tyrkiske saunaer (hamam) drift fra den indstillede temperatur (sensor) på kontrolpanelet til maks. 55 C, denne temperatur opnås ved opvarmet dampkabine varme gulve (sæder, gulv, vægge) ca. 30 C og resten 20-25 C opnås ved at producere dampgenerator varm damp, der giver 100% luftfugtighed.

Ved dens design og type dampproduktion, alle dampgeneratorer er ens og er opdelt i tre hovedtyper af vandopvarmning: ved hjælp af elektriske ventilatorer, opvarmning af vand ved hjælp af elektroder og den mest eksotiske - gas. TANS Vandet til opvarmning af vand er kendt for os alle. Et simpelt eksempel fra hverdagen er en el-kedel, men vi stopper i detaljer med elektroden og gasmetoderne. Befugtere med nedsænkning elektroder adskiller sig fra andre ved, at når strømmen påføres elektroderne anbragt i en speciel cylinder, lukker det elektriske kredsløb. Vand indeholdende uopløste mineralsalte virker som en modstand, der gradvist opvarmes - dette medfører en længere driftstid af enheden og reducerer energiforbruget. Elektrod dampgeneratorer anvendes meget sjældent i opførelse af tyrkiske bade (hamam) privat sektor. er en størrelsesorden højere end standarderne. cirka gasdampgeneratorer lad os ikke sige meget - meget dyrt og kræver et projekt og koordinering med lokale gasydelser.

Hvad er magten til at vælge en dampgenerator til hamam?

Strømforbrug dampgenerator Når man bygger en hamam, vælges den som regel ud fra anbefalingerne fra producentens firma og for et forenklet valg i vores (OOO "Vores bade") Udfør følgende normer blev vedtaget (under standard betingelser for dampkabinisolering, sædevarme, gulv, vægge og ventilationssystem): gulvplads S fra 3-4,5 m2 dampgenerator strøm - 6 kVT, S fra 4,5-8 m2 effekt - 9 kW, S fra 9-12 m2 kraft - 12 kW....

Opførelsen af ​​tyrkiske hammer udføres hovedsagelig i den private sektor (hytter, hytter, lejlighed.. ) og den mest populære enhed i dette segment er virksomhedens dampgenerator Tylø (Sverige) er optimal ved kriteriet om pris / kvalitet, en bred vifte af modeller for alle volumener hamam, dvs. sat og glemt .. (ikke at glemme vedligeholdelse baseret på vandkvalitet). Dampgeneratorer af virksomheder Harvia, Helo - lavere i forhold til niveau og pris segment er også meget udbredt i opførelsen af ​​privat hamam, men ifølge vores erfaring, er hyppigere kontrol over enhedens elektriske systemer påkrævet. ved opførelse af et tyrkisk bad (hamam) Til kommercielle formål (fitness, spa-saloner ....) er valg af dampgenerator værd at stoppe hos de tyske producenter Hygromatik, Eos.. fordi Disse modeller er designet til øget drift (24 timer) af en dampgenerator med avancerede automatiske funktioner.

Vores specialister OOO "Vores bade" vil spørge dampgenerator optimalt valg til din Tyrkisk bad og vil udføre hele komplekset af nøglefærdige byggearbejde perfekt!

Kontaktpersoner:

For kunder: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

For partnere: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Dampgeneratorer til hamam

dampgeneratorer til hamam, produktion af sverige, russia tilo, paromax, gelo

Tylo VA (Sverige) er en model af en fuldautomatisk kraftig dampgenerator med stor tankvolumen, hvilket gør det optimalt både for offentlige steder og for den private sektor.

Kræver tilslutning til strøm, koldt eller varmt vand og et kloaksystem. Skifter mellem en (220 V) og tre faser (380 V). Tabellen viser modelens overensstemmelse med dampgeneratorerne og dampgeneratorens størrelse afhængigt af lydstyrken.

Kompakt dampgenerator til hamam i lejligheden

Tylo VB (Sverige) - er at reducere størrelsen af ​​dampgeneratoren af ​​de samme højteknologiske materialer og en fuldautomatisk, som en model for VA, men med en reduceret volumen af ​​tanken.

Inkluderer en dyse Grace. Den bruges primært til opvarmning af lille privat damp og er optimal til en lejlighed.

Automatiske aromastoffer i hamam

Automatiske aromastoffer i hammam er et af de vigtigste systemer til din bekvemmelighed.

Du bør kun tænde og nyde proceduren. Disse systemer er enkle, men samtidig er de en integreret del af det tyrkiske bad.

Dampgeneratoren i Hammam "Paromax" (Rusland) er lavet af rustfrit stål og er udstyret med elektroniske komponenter af høj kvalitet.

Ud over de grundlæggende funktioner (tid timer inkl. / Off. Lys angiver temperaturen i hammam, automatisk vask, ventilator kontrol) dampgeneratorer "Paromaks" kan skiftes ved at trykke på knappen

dampforsyning installeret i hamam dvs. Ønsker at springe ind i dampen med en efterspørgsel, kan tænde og slukke dampgeneratoren direkte i dampbadet.

Automatisk pumpe til aromatiske dampgeneratorer Paromax (Rusland)

Den arbejder i automatisk tilstand fra en temperatursensor med en indstillet dosering

Automatisk pumpe til smagsstoffer i hammam (aromainjektion i damprør).

Den arbejder i automatisk tilstand fra en temperatursensor med en tilpasset dosering eller i manuel tilstand ved hjælp af duftknappen, der er monteret i hammam.

Helo er en af ​​verdens førende inden for produktion og levering af certificerede (ISO 9001, ISO 14001) materialer og udstyr til saunaer,

Russiske bade, tyrkiske bade (hammam), en af ​​pionererne i saunaen retning - blev grundlagt i det tyvende århundrede, i 1919, det har flere fabrikker i USA, Finland, Tyskland.

Dampgeneratorer fra firmaet HELO bliver konstant forbedret, moderniseret og fortjent tilliden til hele verden.

Dampgeneratorer har et attraktivt udseende og er udstyret med alle moderne funktioner tilpasset det russiske elnet.

Dampgenerator SAWO (Finland) - den bedste løsning til dit tyrkiske bad, hamam. Sagen er lavet af rustfrit stål, modellen er designet til brug i private hjem samt i kommercielle dampværelser.

Modulsomfanget af kapaciteter præsenteres for alle størrelser af hammam, fra 3 til 15 kW. Alle dampgeneratorer har en standby-funktion, der sparer energiforbrug og automatisk dræning (automatisk skylning).

Pakken indeholder et moderne, bekvemt kontrolpanel med implementerede funktioner (belysning, ventilation, aromatisering).

Dampgeneratorer til tyrkisk badhamam

Steamgeneratoren i hamam spiller rollen som en komfur i et russisk bad, så spørgsmålet opstår ofte: hvordan man vælger den rigtige dampgenerator til en hamam?

For det første er det nødvendigt at beregne dampgeneratoren til hamam, nemlig hvor meget strøm enheden skal have. Dette tal kan beregnes ved formlen: volumen pair hamam (m3) * (koefficient 1) * (koefficient 2) = effekt dampgenerator til hammams (kW).

I denne formel antager koefficient 1 en værdi på 0,75 for ventilerede rum og 0,52 for ikke-ventilerede rum. Koefficient 2 tager værdien: 1 - for et par, trimmet med akryl; 1,25 - til dampbadet, færdig med specialpaneler og fliser (mosaik); 1,5 - til et dampbad, færdig med betonvægge med mosaikelementer.

Hvis der er behov for dampaggregater med høj kapacitet, kan en kraftig dampgenerator udskiftes med flere dampaggregater med lav effekt baseret på dampgeneratorens samlede samlede kapacitet.

For det andet er det værd at vælge en dampgenerator af dokumenterede europæiske producenter, som i lang tid har vist sig i praksis - Tylo, Helo HSX og Hariva. Vi tilbyder dig disse generators dampproducenter til en lav pris. Priserne på dampgeneratorer vil behageligt overraske dig!

Det er også værd at overveje, at installationen af ​​dampen i det tyrkiske bad - ikke en triviel opgave, ved afgørelsen af, som er nødvendig for at overveje mange faktorer og nuancer, for eksempel, hvad der bør gøres binde rør af dampgeneratoren i lejligheden, osv, til at klare det nemt hjælpe professionelt personale af virksomheden " AquaVector ",

Dampgeneratorer til hamam Tylo i rækken af ​​sine klassekammerater for pålidelighed, høj kvalitet på materialer og komponenter er i første omgang. Designet til beregning af ydeevne i en længere periode uden reparation for fitnesscentre, fitnesscentre, offentlige bad.

Dampgeneratorer til hamam Tylo har:

Høj grad af sikkerhed. Den har en indbygget sikkerhedsventil og automatisk temperaturregulering, hvilket betyder, at når den lave vandstand er lav, slukker den elektroniske sensor.

Dampens udgang er altid konstant, uanset kvaliteten og vandstanden.

En særlig innovativ funktion af stend-by gør det økonomisk muligt at fungere i offentlige bade.

Ideelt designet kontrolpanel for at aktivere fjernadministration, ubegrænset temperaturstyring, energibesparende funktion styrer strømmen, timeren for ugen lange programmering funktion og batteri-backup.

Det nemme at rengøre filter i magnetventilen udfører uerstattelige funktioner.

Steamgeneratorens placering i det tekniske rum er ikke mere end 15 m fra dampbadet.

Nem installation af dampgeneratoren på væggen eller på gulvet.

Ved lavt strømforbrug sikres stille drift, den styrede effekt sikrer produktion af damp med konstant temperatur.

Den indbyggede kontrolfunktion tillader automatisk afløb og fyldning af tanken uden at ofre produktiviteten, hvis vandets kvalitet i tanken forringes.

Nem adgang til elektroderne, som er placeret under stikket oven på dampgeneratoren.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

56 − 47 =sitemap