Dampgeneratorer til hjemmet, hvordan man vælger prisen

Dampgenerator til hjemmet

Jern - et kendt apparat til husholdningsapparater. Men i vores tid er dampgeneratorer vinder i popularitet, som har indlysende fordele. Damp generator til hjemmet kan markant lette strygning af tøj og spare tid, og tilstedeværelsen af ​​lodrette damp funktion gør enheden uundværlig i mange tilfælde. Rækken af ​​dampgenerator model er stor, men til valget af enheden for huset skal gribes an med den største alvor.

En dampgenerator er et aggregat, der ligner et jern, men adskiller sig i dets funktioner og design. Brug af en dampgenerator, selv i hjemmet, er det muligt at udføre den samme effektive rengøring som kemisk, men uden brug af skadelige stoffer. Tvivl om behovet for at købe en dampgenerator? Bemærk at den er meget kraftigere end et konventionelt jern. Det betyder at mange gange hurtigere vil du udføre de opgaver, der normalt udføres af uret.

Når du vælger en dampgenerator til et hus med jern, skal du være opmærksom på de funktioner i enheden, der påvirker enhedens funktionalitet og evner. Det er ikke så vigtigt, om du køber en Kergher dampgenerator eller vælger en model fra en anden fabrikant.

Videoen vil hjælpe dig med at lære mere om dampgeneratorer og forstå deres egenskaber:

Udover dampgenereringsfunktionen kan enheden også udføre andre opgaver:

 • Damp ting i opretstående stilling.
 • Fjern pletter fra vævet og rens det.
 • Fjern pletter af enhver art fra forskellige overflader.
 • Rengør fliser og sanitetsartikler fra snavs og mikrober.

Typisk kan dampgeneratorens effekt være i området fra 800 til 3100 watt. For opvarmning af enheden tager det fra 2 til 10 minutter afhængigt af strømmen. Køber en generator, det er ikke værd at spare, hvilket gør et valg til fordel for en lav effektenhed. Det er bedre at købe en enhed med en minimumsstyrke på 2600 W for et hus.

Dampforsyningen i dampgeneratoren er mulig med forskellige tryk, og jo højere det er, jo mere effektivt virker enheden. Damptrykket kan være i intervallet 2-6 bar, men det er bedre at give fortrinsret til enheder med den højeste sats, med den slags pres vil du nemt klare stripning af ting, der kræver lodret bearbejdning (ydre beklædning, gardiner, kostumer hængende på en bøjle).

For at vælge en fremragende dampgenerator skal du være opmærksom på dampens intensitet og tilstedeværelsen af ​​vertikal dampningstilstand:

 • Med en konstant dampforsyning er dampstråleudgangen i området 90-140 g / min. Jo højere tallet jo bedre.
 • Steam boost er en funktion af maksimal dampforsyning. Indikatoren er i niveauet 95-260 g / min.
 • Lodret dampning - Tilførslen af ​​damp i jernens lodrette stilling.

En meget vigtig egenskab er vandtankens volumen, som kan ligge i området fra 700 til 2200 ml. Hvilken kapacitetsstørrelse du har brug for, du skal beslutte på baggrund af formålet med erhvervelsen. Så hvis du har brug for en dampgenerator for sjælden brug, køb en dampgenerator med et lille reservoir. I dette vil du kun vinde: Små dimensioner af enheden vil tillade dig at gemme det hjemme i skabet, og for strygning vil du have nok engangsfyldning af tanken.

Hvis du har til hensigt at bruge dampgeneratoren konstant og stryge den med det, vil bjerget af ting til en stor familie - i dette tilfælde den bedste løsning være en enhed med et stort reservoir. Stop valget på enheder med et gennemsigtigt væskereservoir - så du får mulighed for at overvåge vandstanden, for eksempel som i det præsenterede billede.

Populære typer af sølvplader er følgende belægninger:

 • Stål. Denne belægning glider perfekt gennem stoffet, er ikke tilbøjelig til ridser og er simpelthen rengjort. Men i modsætning til andre belægninger er det tungt, og det tager mere tid at varme. Ofte behandles såler af denne type med hårde metaller, hvilket forbedrer glidningen.
 • Aluminium. Denne belægning opvarmer hurtigt og køler. Ulempen ved aluminiumsålen anses for at være en høj sandsynlighed for ridser, og det er også muligt at forlade skinnende spor på stoffet eller pufferne.
 • Metallisk keramisk belægning. Den glider frit, er modstandsdygtig overfor ridser, køler hurtigt og opvarmes, men ydersålen af ​​dette materiale er skørt.
 • Titanium. Dette produkt er dækket af dyre førsteklasses enheder. Modstandsdygtig, pålidelig belægning, men med dårlig varmeledningsevne - mere tid til opvarmning og afkøling.
 • Brug ofte en kombination af materialer: aluminium + Teflon (perfekt glider, men adskiller sig ved øget skørhed og tilbøjelig til at skrabe); aluminium + keramisk belægning (også ikke en stærk kombination, men med fremragende termisk ledningsevne og glidning); aluminium + rustfrit stål (den vindende kombination er en stærk belægning, der perfekt glider, er nem at rengøre og efterlader ingen spor på stoffet).

Du kan se mulighederne for solens enhed i billedet nedenfor.

For fremragende dampning er det godt, hvis dampudtagene er placeret langs hele længden af ​​sålen (herunder på næsen).

I dampgeneratoren skal der være et system til beskyttelse mod skalaen. Sådanne systemer kan være forskellige, det vigtigste er det faktum, at den er tilgængelig. For eksempel kan stænger, der er i stand til at indsamle skalaer, anvendes, eller kedlen selv kræver nogle gange rengøring for at forhindre udseende af skalaen. Tja, hvis enheden er forsynet med en indikator, der angiver behovet for at rengøre skalenheden.

I den moderne verden er dampgeneratorer opdelt i enheder:

 • Hvor det er muligt at justere dampforsyningsniveauet.
 • Uden regulatorer.
 • Som er i stand til at tilpasse sig til typen af ​​væv, vælger man automatisk strygeformen.

Skift tilstande, vælg den ønskede temperatur, måske ved hjælp af knapper eller drejekontakter. Det er bedre at købe enheden med evnen til at justere og vælge strygningstilstanden.

Undlad at forsinke sikkerheden. For at dampgeneratoren skal være sikker for dig, skal du overveje følgende punkter:

 • Apparatet skal være udstyret med automatisk afbrydelse, når den er overophedet.
 • Fastgørelsen af ​​stryget på stativet skal være så pålideligt som muligt.
 • Standen skal ikke glide på nogen overflade.

Med alle disse forhold vil hverken du eller dit hjem blive truet.

Som regel vejer dampgeneratoren i intervallet 3-4 kg (stand + jern). Dette er et vigtigt punkt, når du vælger en enhed, fordi du vil holde den i dine hænder, mens du stryger. Husk at jernets vægt vil stige ved at fylde tanken med vand.

Køb en bedre dampgenerator, som hverken er let eller tung, men med den optimale vægt for dig. Fra et tungt jern vil hånden hurtigt blive træt, og strygning vil kun medføre negative følelser.

Valg af dampgenerator til huset, bedre at give fortrinsret til disse enheder producenter og virksomheder, der har vist sig i udgivelsen af ​​pålidelige og udstyr af høj kvalitet på markedet. Ledere til produktion af dampgeneratorer er følgende mærker:

Før afsendelse til butikken for køb af dampgeneratoren for huset, spare og udskrive de vigtigste punkter og funktioner, der er værd at overveje, når du vælger en kedel:

 • Power - jo mere jo bedre.
 • Producent - Vælg den bedste samling af et pålideligt firma, hvis teknik er tidsprøvet og har fremragende kvalitet.
 • Vægt - Det anbefales at være opmærksom på jernets vægt direkte, og ikke hele installationen. Det er værd at huske - massen vil stige, når vand tilsættes.
 • Sikkerhed - Tilstedeværelsen af ​​et automatisk nedlukningssystem i tilfælde af overophedning og pålidelig fastgørelse af stryget på platformen - Apparatets vigtigste sikkerhedsindikatorer.
 • Tankens volumen - den skal vælges afhængigt af anvendelsesformålene. Tankens størrelse påvirker enhedens størrelse som helhed.
 • Regulatoren og funktionsomskifteren er et vigtigt punkt i arbejdet med enheden.
 • Slangelængde, sæt dyser.
 • Materialet, hvorfra sålen er lavet - valget er rent individuelt, afhænger af hvad du foretrækker.

Du kan købe en dampgenerator til et hjem i en husholdningsvarebutik til en overkommelig pris, eller bestille online.

Dampgeneratoren har flere fordele i forhold til støbejern og taber den kun i størrelse. Derfor erhverver du enheden, vil du helt sikkert være tilfreds.

Hvis vores oplysninger var nyttige for dig og hjalp dig med at beslutte dig om valg af dampgenerator - send kommentarer eller tilbagemelding nederst på siden.

Tak, jeg fik en god anmeldelse. Jeg forstod det så, at korrekt at vælge husets jern-dampgenerator er det nødvendigt at være opmærksom på parametrene. Det vil være multifunktionelt eller bare for strygning, har flere tilstande eller en. For tre år siden tog jeg mode (ifølge mærkebedømmelsen) så Bosch, men ifølge denne beskrivelse ser jeg, at den allerede er forældet. "Lad os se" ny.

Sådan vælges en dampgenerator til rengøring af en lejlighed og et hus

Renlighed i huset er ikke kun et æstetisk krav, men også en garanti for familiemedlemmernes sundhed. For at opnå det bruger husmødre kemikalier og bruger meget energi. For at hjælpe dem er der blevet skabt mange nyttige husholdningsapparater. En af dem er en damprens. Vi vil finde ud af, hvordan du vælger dampgeneratorer til huset, og ejerne feedback vil hjælpe os i dette.

Princip for drift og typer af enheder

Dampgeneratorer er husholdningsapparater til rengøring af forskellige overflader og materialer ved hjælp af varm damp. Dette udtryk bruges til to typer enheder:

 • til rengøring af lokaler samt fjernelse af forurenende stoffer fra møbler;
 • til rengøring og strygning af tøj.

I mange tilfælde kombineres alle disse funktioner i ét universelt apparat. Overvej funktionerne i en sådan enhed som en husholdnings dampgenerator til rengøring af huset.

Enhedens funktion er baseret på følgende mekanisme. Vandet i tanken under påvirkning af høj temperatur, der opnås ved driften af ​​det elektriske varmeelement, bliver til damp. Den udløber gennem slangen og dysen under højt tryk.

Universal dampgenerator til rengøring af lejlighed og tøjpleje komplet med jern

Overfladebehandling med varm damp giver dig mulighed for at slippe af med alle former for forurenende stoffer, uønskede lugte og patogene mikroorganismer. Den enorme fordel ved dampgeneratorer er opnåelsen af ​​steril renlighed uden husholdningskemikalier.

Dampgeneratoren til rengøring af en lejlighed kan tilhøre en af ​​3 typer, afhængigt af metoden til opnåelse af damp:

 • Med en kedel, hvorfra damp kommer ind i dysen. For at en sådan enhed skal være klar til drift, er det nødvendigt at vente ca. 10 minutter efter tændingen.
 • Med to kedler. Koldt vand ved hjælp af en pumpe pumpes fra en tank til den anden (opvarmet), hvor der hurtigt dannes damp.
 • Uden kedel. Koldt vand leveres til et varmt varmeelement, og der produceres damp. Denne proces styres af en særlig regulator. Enheden er klar til at fungere med det samme.

Før du overvejer hvordan du vælger en dampgenerator til brug i hjemmet, skal du finde ud af, hvilke opgaver det kan udføre.

 • Fjernelse af urenheder fra tæpper. Varm damp kan spare gulvbelægninger fra støv og stædige pletter - fra vin, kaffe, bær, blæk, tyggegummi.
 • Rengøring af køkkenoverflader (vægge, møbler, ovn, emhætte) fra madforurening og fedtfilm.

Rengøring af køkkenet med en dampgenerator til hjemmet

 • Kom godt af kalk- og sæbebelægningen på VVS, vægge og gulv på badeværelset. Rengøring af intertitic joints fra forme og snavs.
 • Desinfektion af overflader ved at ødelægge patogene mikroorganismer uden kemikalier.
 • Rengøring af sengetøj (puder, madrasser, tæpper) fra støv og mider.

  Dampgeneratoren er ideel til rengøring af møbler

 • I det komplette sæt universelle enheder kan omfatte et strygejern, hvormed det er nemt at glatte alle typer stof, herunder i lodret stilling.

  Typisk kan indretningerne anvendes til rengøring af alle typer overflader og materialer - fliser, sanitetsprodukter, spejle, tæpper, glas, polstring og interiør, tapet, træ, metal, og i nogle tilfælde - potteplanter og plast. Men omfanget af en bestemt enhed skal præciseres ved at gennemgå instruktionerne og tilbagemelding, før du vælger en dampgenerator til hjemmet.

  Damprensning af sammenflettede sømme

  I butikkerne af husholdningsapparater kan du se en række dampgeneratorer til rengøring af huset - hvordan vælger man en af ​​dem?

  De vigtigste parametre ved hjælp af hvilke instrumenterne er forskellige:

  • overordnede dimensioner;
  • funktionalitet;
  • damptryk;
  • magt;
  • volumen af ​​tanken
  • driftsformer
  • Materiale af individuelle dele;
  • pris.

  Af dimensioner er dampgeneratorerne opdelt i tre typer:

  • Manual. Væg op til 3 kg, tag lidt plads, transporteres let. Men deres muligheder er meget begrænsede.
  • Compact. Udvendigt ligner en støvsuger af mellemstørrelse. Til hjemlige behov er deres funktioner tilstrækkelige.
  • Overdimensionerede. Kraftige kraftige modeller på hjul med mange ekstra enheder.

  Blandt andre parametre i designet er det værd at være opmærksom på:

  • Slangens længde - den skal være mindst 2 m, ellers vil det være umuligt at nå loftet eller gardinerne;
  • længden af ​​netledningen - jo større den er, desto bredere er mulighederne for at bruge enheden.

  Eksempel på pleje af VVS ved hjælp af en håndholdt dampgenerator

  Listen over mulige funktioner af dampgeneratoren er angivet ovenfor. Nogle enheder kan udføre alle disse opgaver, andre - kun en del af dem. Disse oplysninger er angivet i instruktionerne. Det skal laves en liste over brugsvejledningen til enheden, som er relevant for et bestemt hus, og vælg den model der svarer til den.

  Det optimale sæt tips:

  • til gulvet (til sten, keramik);
  • til vinduer (til spejle, briller);
  • smal dyse med børste (til krom dele, sanitetsarmaturer);
  • kraftig dyse (til afløbshuller);
  • sprøjte (til planter);
  • en dyse til tekstiler (til møbler, tæpper, tøj).

  Tip: Køb ikke en dyr enhed med et meget stort sæt funktioner uden stort behov. I denne sag er det bedre at vise en individuel tilgang.

  Kit damprenser

  Damptrykket kan variere fra 1 til 4 bar. Jo højere det er, desto mere aktivt renser enheden snavs. Den normale figur er 3 bar.

  Da trykket direkte påvirker graden af ​​dampafgang fra dysen, anvendes et kriterium som mængden af ​​damp, der frigives pr. Minut, til at estimere det. Den optimale værdi er 200-220 g.

  Effektiviteten ved at anvende dampgeneratoren afhænger af dens effekt, da det bestemmer varmeelementets opvarmningshastighed. Minimumsværdien for husholdningsrensere er 1000 W. Hvis planlagt til hyppig og langvarig brug, kan effekten være 2700-3000 watt. Jo kraftigere enheden er, desto hurtigere bliver den opvarmet. Ideel - 2-3 minutter.

  Tankens lille kapacitet er forbundet med behovet for ofte at tilføje vand til det under drift. Tilstrækkelig mængde til rengøring af standardlejligheden er 1 liter. Hvis huset er stort, er det bedre at vælge en model med et reservoir på ca. 2 liter. Nå, hvis du kan fylde vandet uden at vente på, at varmeelementet afkøles.

  Det er praktisk, når dampgeneratoren er udstyret med en regulator, som gør det muligt at ændre intensiteten og temperaturen af ​​dampstrømmen. Enkeltmodeller er udstyret med sensorer, hvilket gør det muligt at justere apparatet automatisk afhængigt af overfladens natur.

  Andre parametre du skal være opmærksom på:

  • Varmeelementets materiale. Et element af messing eller aluminium varer længere end en plastik.
  • Aspiration. Hvis renseren er udstyret med en støvsugefunktion, er rengøringen hurtigere og bedre.
  • Muligheden for at tilføje vaskemiddel. Forbedrer desinficering af enhedens funktioner.
  • Sikkerhed. Pålideligheden af ​​fastgørelseselementer, muligheden for at blokere dampforsyningen - alt dette er meget vigtigt, især hvis huset har børn.

  Beslutningen om, hvordan man vælger dampgeneratorer til huset, vil prisen være en af ​​de vigtige faktorer. Det påvirker alle angivne parametre samt producentens niveau.

  Omkostningerne ved nogle modeller:

  • Clatronic DR 2930 - 2000;
  • Ariete Multi Vapori Junior - 7180 r .;
  • Grand Master GM-Q7 Multi / T - 13000 rubler;
  • MIE Bello - 25200 rubler;
  • ALUR - 36600 rubler;
  • Magic Damp RA - 52500 rubler;
  • Emilio Plus RA - 81800 r.

  Dampgenerator Ariete Multi Vapori

  Tip: Dampgeneratoren er en enhed, der købes i lang tid. Det er bedre ikke at spare på at købe det og vælge modeller af berømte globale mærker.

  Vælge, hvilke den bedste damp Boliger, anmeldelser viser, at er meget populær model SC 2 fra det tyske selskab Karcher ( «Kärcher»).

  De vigtigste fordele ved enheden:

  • to damptilførselsformer, hvor der skiftes mellem regulatoren på håndtaget
  • Tilstedeværelsen af ​​huller i kroppen til opbevaring af dele;
  • Mulighed for at sætte enheden i en parkeringsplads under en pause i arbejdet
  • beskyttelse mod børn (knappen for overlapning af dampstilførsel, som er praktisk til brug ved ændring af dyser).

  Standard konfiguration af model SC 2:

  • en gulvdyse med fleksibel fiksering til grundig rengøring og to forlængerrør;
  • manuel dyse;
  • punkt dyse;
  • rund pensel;
  • serviet og terry klud.

  Yderligere dyser og servietter kan købes separat.

  Tekniske parametre:

  • effekt - 1500 W;
  • damptrykket er 3,2 bar;
  • Tankens volumen er 1 liter;
  • varighed af opvarmning - 6,5 minutter;
  • vægt uden tilbehør - 2,9 kg.

  Omkostningerne er 8499 rubler.

  Damprenser Karcher SC 2 - den bedste mulighed for regelmæssig rengøring af området op til 75 m². Med sin hjælp kan du rengøre gulve, VVS, herunder fittings, fliser, glas, kogeplader og emhætte i køkkenet. Prisen er 8499 r.

  Udtalelser om damprenseren Karcher SC 2

  "Jeg har brugt dampgeneratoren i flere uger. I lang tid tvivlede jeg på, om jeg skulle købe eller ej på grund af den høje pris. Købet er lykkeligt, men forventningerne var højere.

  Fordele - renser fedtet i køkkenet uden kemikalier, vaske gulv og vinduer stribefri, men stadig helt forfriskende lur på tæpper. Men det er stadig nødvendigt at spilde tid og gøre anstrengelser, selvom det er meget mindre end rengøring uden dampgenerator. "

  Kristina, Nizhny Novgorod

  "Jeg tænkte på at købe en damprenser, da barnet blev født. Efter at have studeret en masse oplysninger, jeg stoppede ved Karcher SC 2. Jeg bruger det til det fulde program: mine fliser og sanitetsprodukter i badeværelset, alle køkkenmaskiner og møbler, rense mine børns legetøj, barnestol, gulvtæppe, vindueskarme, døre, vinduer, gulve, vandede blomster.

  Til generel rengøring af en to-værelses lejlighed bruger jeg 1 time. Blandt minerne kan man notere ikke meget lang ledning og behovet for at tørre overfladen efter at have bearbejdet dampen med et tørt lap. "

  "Jeg er meget tilfreds med apparatet. Fjerner godt pletter, lime skala, fedtet film i køkkenet. Uden ham satte jeg meget mere på at rengøre, men resultatet var værre. Ideel enhed til rengøring af snavs på vanskelige steder. Reservoiret er ikke for stort, men da vand kan tilsættes uden at vente på afkøling, er det ikke noget problem. "

  En husholdning dampgenerator til rengøring af huse er en meget nyttig enhed til familier, hvor små børn og kæledyr lever. Derudover kan det betydeligt lindre livet for mennesker med åndedrætsallergier. Hvis du vælger en dampgenerator, skal du fokusere på de grundlæggende tekniske parametre, et sæt funktioner og producentens ry.

  Hvad er et dryppesystem til optøning af køleskab - princippet om drift, sammenligning med andre typer

  Hvad er forskellen mellem en kaffemaskine og en kaffemaskine

  Hvordan man vælger en kaffemaskine til hjemmet

  Ran på denne "ottende wonder of the world", købte en ny for Avito. I starten var det ked af det, fordi i stedet for damp fra hullerne i jernens vandsål løb og sprang tilbage. Forstå med regimet og hældt destilleret vand, som stoppet.

  8 bedste damprensere til dit hjem

  Karakteristika i bedømmelsen

  Damprensens princip svarer til damperen, men det kan også bruges til rengøring og desinfektion af forskellige overflader. Den vigtigste kilde til desinfektion og rengøring er varm damp, som som det er kendt fjerner helt mange forurenende stoffer og mikrober. Således opnås betydelige besparelser på husholdningskemikalier.

  Damprenseren kan effektivt rense gaskomfuret eller kogepladen, køkkenhætte, persienner, rengør leddene mellem fliserne i badeværelset, vasker vinduerne, vinduerne og gulvet (med en dysesponge) og så videre. Nogle brugere bruger en manuel damprens til at rengøre bilens interiør.

  Video - måder at bruge den håndholdte damprens på "Kercher"

  Hvordan vælger du den bedste damprens?

  Når du vælger en hjemstøvsuger, anbefaler vi at være opmærksom på følgende vigtige indikatorer og egenskaber:

  Design. Efter type konstruktion er damprenserne opdelt i manuelle og gulvmodeller. Håndholdte er mere kompakte og billige. Men ressourcen af ​​deres arbejde er meget begrænset, så de er ikke beregnet til daglig brug. Gulvanordninger er stærkere end manuelle, de er udstyret med en beholder med damp og arbejder meget længere. De ligner en ekstern støvsuger og er egnet til rengøring af lejligheden eller huset.

  Vandtankens volumen. Apparatets længde afhænger af tankens størrelse. Manuelle støvsugere er ofte udstyret med ikke-kondenserende tanke (0,2-0,4 liter) på grund af deres design, så brugerne kan ofte høre klager om den hurtige vandstrøm. Gulvmodellerne er udstyret med mere kondenserende vandtanke med et volumen på 1 liter.

  Sikkerhedsventil. En meget vigtig mulighed, der påvirker sikkerheden, når du bruger enheden. Det sker, at brugeren glemmer at slukke for damprenseren, og det fortsætter med at fungere. Der er fare for at overskride det tilladte tryk i enheden. Hvis enheden har en sikkerhedsventil, slukkes apparatet.

  Tilpasning af damptilførsel. Denne mulighed giver mulighed for at indstille den optimale hastighed og intensitet af dampforsyningen afhængigt af den type overflade, der skal behandles.

  Opvarmningstid tid (er) - afhænger af apparatets kapacitet, tankens volumen og vandets temperatur, der hældes. Jo mere kraftfulde damprenseren er, desto hurtigere bliver vandet opvarmet. I forskellige enheder kan opvarmningstiden være fra 4 sekunder til 30 minutter.

  Afslutning af vedhæftede filer. Dyrere modeller af damprensere er udstyret med ekstra dyser, hvilket gør det lettere at rengøre forskellige overflader. For eksempel hjælper scraperens dyse, når du vasker vinduerne, børstehovedet fjerner vedvarende snavs og dyserinjektoren giver dig mulighed for at dosere vaskemiddelforsyningen og derved spare den.

  De bedste manuelle damprensere til hjemmet

  Traditionelt er de bedste og mest populære producenter af manuelle damprensere MIE (Italien), Grand Master (Rusland, Kina), Karcher (Tyskland) og ENDEVER (Kina). Hvis damprensere var de bedste - vores vurdering vil vise.

  Gennemsnitlig pris: 4090 gnid.

  Vurdering (2017): 4,0

  Karcher SC 1 er utvivlsomt en af ​​de mest populære og købte håndholdt damprensere. Om denne model kan du finde mange anmeldelser og video anmeldelser. Karcher SC 1 tager i vores bedømmelse kun tredjepladsen og har både indlysende fordele og åbenbare mangler.

  Blandt fordelene er kompaktitet, let vægt, en lang strømledning og tilstedeværelsen af ​​en sikkerhedsventil, der øger enhedens sikkerhed. Men til manglerne ved modellen kan mange brugerne tilskrives ekstremt ikke en rumholdelig tank til vand (kun 0,2). Det er nok til meget lidt rengøring, og du skal ofte fylde vandet. "Scolded" af Karcher SC 1 og for et mager sortiment af lokkemad som standard. For at få et normalt sæt lokkemad skal købe et komplet sæt af "Gulvkit", hvilket øger købsprisen.

  Uanset hvad det var, anbefaler vi denne damprens, da dette er en af ​​de mest pålidelige, praktiske og sikre modeller på markedet.

  Gennemsnitlig pris: 3100 gnid.

  Vurdering (2017): 4.5

  Grand Master er en velkendt producent af strygesystemer, dampgeneratorer og dampskibe. En af de mest succesrige modeller af manuelle damprensere af dette firma er Grand Master GM-VSC38, det andet sted i vores rating. De konkurrencemæssige fordele ved GM-VSC38 er overkommelig pris og optimale tekniske egenskaber. Det maksimale damptryk er 4,2 bar, hvilket indikerer dampens høje baktericide egenskaber (den bedste indikator i vurderingen). Det er også værd at bemærke tilstedeværelsen af ​​dampkontrolfunktionen, som gør det muligt at ændre dampforsyningen afhængigt af den type overflade, der skal behandles.

  På grund af manglerne hos Grand Master GM-VSC38 kan vi henvise til manglen på en sikkerhedsventil, ikke en kondensvandstank og en lidt større vægt (1,85 kg) end konkurrenterne i vurderingen.

  1. Før du køber en damprenser til rengøring af rummet, er det vigtigt at afklare, om dine overflader kan rengøres med en damprens. Ikke hver overflade kan modstå fugt og varme, for eksempel linoleum.
  2. Billige modeller af damprensere kan sælges med et temmelig mager sortiment af lokkemad. På grund af, hvad enheden bliver lav funktionel. Hvis der ikke er nok dyser i det komplette sæt med damprenseren - er det bedre at bruge til køb af ekstra lokkemad. Blandt de mest nyttige er det værd at bemærke jet dyse, som gør det muligt at rense stillestående snavs på vanskelige steder.
  3. Det skal være forsigtigt, når du bruger en messingbørste til at rense VVS og keramik (på grund af mulig skade på overfladen).

  Gennemsnitlig pris: 4500 gn.

  Vurdering (2017): 5.0

  Det første sted i vurderingen er MIE Forever Clean, en af ​​de bedste kvalitet håndholdte damprensere fra det populære italienske firma MIE. Denne model er kendetegnet ved en rummelig vandtank med et volumen på 0,48 liter, samt muligheden for at bruge vaskemidler til dampbehandling af overflader. Til dette formål er en aftagelig beholder tilvejebragt i anordningens legeme, til hvilken shampoo eller et hvilket som helst andet rengøringsmiddel tilsættes. Dette gør det muligt for damprenseren at klare selv med meget vedholdende urenheder.

  Inkluderet med apparatet er nyttige dyser 4: rektangulær serviet med en aftagelig, cirkulær dyse med pensel til rengøring bløde overflader, med elastik hoved til rensning af glas og skålen at rengøre snævre rum. Mange brugere i deres anmeldelser noterer sig det flotte design af enheden, pålideligt design og god strøm. Blandt de ovenfor kun en kort ledning, der er typisk for mange håndholdte damprensere mangler. Resten af ​​MIE Forever Clean - det er en af ​​de bedste enheder af damp i forholdet mellem pris, kvalitet og funktionalitet.

  De bedste billige gulvdamprensere: et budget på op til 10.000 rubler

  I produktionen af ​​gulvstøvsugere er lederne firmaerne Kitfort, Karcher, Marta, MIE og Grand Master. Det største sortiment af funktionelle gulvmodeller tilbydes af de russiske virksomheder "Kitfort" og "Grand Master". Den mest populære lavpris udendørs damprens er produceret af Marta. De bedste funktionelle og teknologiske egenskaber ved mærket "Karcher", men prisen på tyske damprensere er en af ​​de højeste på markedet.

  Land: England (fremstillet i Kina)

  Gennemsnitlig pris: 6101 gnid.

  Vurdering (2017): 4.5

  Marta MT-1172 tager tredjepladsen i rangordningen - en damprens med den bedste pris i TOP-3 af de bedste. På trods af den lave pris ser apparatet værd blandt konkurrenter, hvilket ikke giver enten de funktionelle eller tekniske egenskaber.

  Marta MT-1172 - denne indretning 6 i 1: vaskemiddel renere, moppen disinfector, vaske vinduer og jern damper. På en fuld tank arbejder "Marta" op til 40 minutter og giver ud damp ved 98 grader. Mange brugere vil værdsætte den rige fuldstændig damp renere, omfattende: en holder til bøjlerne, microfiber til stripning, gulvklud, stort forstøvningsdyse til stripning, cirkulær nylonbørste, en dyse til rengøring vinduer, gulv mundstykke med glidere til gulvtæpper.

  Et særpræg ved Marta MT-1172 er muligheden for vandret stripping, dvs. arbejde med princippet om konventionelt jern. Komplet erstatning af den klassiske jernanordning, selvfølgelig kan det ikke, men takket være dampens kraft og høje temperatur er det let at stryge tunge stoffer som uld-, filt- og denimprodukter.

  Gennemsnitlig pris: 8190 gnid.

  Vurdering (2017): 4.5

  Karcher SC 2 er en populær udendørs damprens, den bedst sælgende SC-serie, den anden plads i vores rating. Dette er en meget enkel, kompakt enhed, som er udstyret med kun den mest nødvendige. Fra konkurrenter er denne model lille i størrelse (den mest kompakte gulvstøvsuger i vurderingen), tilstedeværelsen af ​​dampregulering og beskyttelse mod skalaen. Sidstnævnte funktion beskytter enheden mod kalk og giver dig mulighed for ikke at tænke på kvaliteten af ​​ledningsvand, som hældes i damprensens reservoir.

  Fordelene ved "Kercher", ifølge brugerne, kan henføres til kompaktitet, lethed og pålidelighed. Af manglerne klager mange brugere på det ringe udvalg af vedhæftede filer og manglende funktion af vikling af ledningen (som en støvsuger). Derfor er ledningen konstant "dangling", hvilket noget komplicerer lagringen af ​​damprenseren.

  Gennemsnitlig pris: 10 602 gn.

  Vurdering (2017): 5.0

  Kitfort KT-903 er en af ​​de mest populære damprensere og en af ​​de bedste tilbud hvad angår pris og kvalitet. I sit prissegment er "Kitforth" en af ​​de bedste i form af kapacitet - 2000 W, maksimum damptryk (4 bar) og damptemperatur på 148 grader. Dette gør det muligt for enheden at opvarme hurtigt og effektivt fjerne stædig snavs.

  Mange brugere vil være tilfredse med enhedens gode udstyr, som indeholder en scraper vedhæftning, en nylon børstehoved, en dyse til gulvet og en punktdyse. Der er en målekop og en alarm for fravær af vand. Fra konkurrenterne skelnes damprenseren også af tilstedeværelsen af ​​et rum til opbevaring af dyser og et håndtag til nem indføring af apparatet.

  Et af de flotte funktioner i Kitfort KT-903 er en aftagelig tank. Dette giver dig mulighed for at fylde vandet uden at slukke for enheden. Dem, der har brugt damprensere i lang tid uden aftagelige tanke, vil bekræfte, at dette er en stor fordel, da vand i intensiv rengøring slutter meget hurtigt.

  Kitfort KT-903 er en kraftfuld og funktionel enhed, som effektivt fjerner fedt, snavs, kalkholdige aflejringer, desinficerer overflader og kan bruges som en klassisk dampstøvler til tøj!

  De bedste kraftfulde gulvdamprensere: et budget på 10.000 rubler

  Gennemsnitlig pris: 25 200 gnid.

  Vurdering (2017): 4,0

  MIE Bello - den mest populære kraftfulde damprens, det andet sted i vores bedømmelse. Denne universelle enhed, der er udstyret med jernstøvler, dysejern og et sæt dyser til rengøring af overflader. MIE Bello er en 3 i 1 enhed: damper, damprens og klassisk jern.

  Damper jern er nyttig ved strygning gardiner (uden at fjerne dem med gardiner), kan en dyse jern erstatte den klassiske jern som klarer strygning. Inkluderet er et stort firkantet hoved, dyse-børste med melkovorsistoy pad, trekantet dyse, dyse til vask vinduer, vinkeltyllen og dyse til tekstilprodukter.

  Et særpræg ved MIE Bello er det højt damptryk, som er 5,5 bar. Dette er absolut den bedste indikator i vores vurdering og taler om de høje bakteriedræbende egenskaber ved damp, der produceres af damprenseren.

  For mindre fejl enhed på brugerfeedback indbefatter strygning underlig design, farve er ikke den samme farve som damp rensehuset. Også nogle brugere klager over et stort jern, der ikke placeres lodret. Jernet placeres kun vandret på den specielle beklædning, der følger med sættet.

  1 Karcher SC 5 + Iron Ki

  Gennemsnitspris: 33 299 руб.

  Vurdering (2017): 4.5

  Karcher SC 5 + Iron Ki - en af ​​de mest magtfulde enheder i sin klasse, det første placerer det bedste. Dette er en meget funktionel damp renere, der er udstyret med et antal dyser til rengøring gulv, en aftagelig tank og VapoHydro funktion (rører det varme vand til damp for bedre rengøring snavs).

  I serien af ​​damprensere "Kercher" er denne model en af ​​de dyreste. Men den høje pris er berettiget af en rig bundle og kapaciteter:

  • Dampregulering
  • Comfort Plus + 2 forlængerrør til 0,5 m
  • System med 2 tanke
  • Parkeringsplads
  • Vandret damping
  • Sikkerhedsventil
  • Beskyttelse mod børn
  • Dyse til gulv, dysebørste, prik dyse, dysejern
  • Beskyttelse mod skala

  En kort strømledning er et stødende problem for mange damprensere. Men i Karcher SC 5 er dette problem løst "i bud". Producenten udstyrer enheden med en ledning i 6 m, så at selv store rum vil blive renset uden brug af en forlængerledning.

  Effekten på 2200 watt og damptrykket på 4,2 bar gør det muligt for enheden at klare mange vedvarende forureninger, hvilket bekræftes af talrige positive brugeranmeldelser.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1 + 2 =