Dampgeneratorer til strygning af tøj

Hvilken dampgenerator er bedre? Vi gør det rigtige valg!

Dampgeneratoren er en enhed, der omdanner vand til damp, opvarmet til 140-160 grader. Ved denne temperatur får han egenskaberne af tørre og smukt strimler ting. Mange husmødre, trætte af det daglige tab af tid på strygebrættet, beslutter at købe en moderne dampgenerator. For at købet virkelig kan gavne og hjælpe med udførelsen af ​​husstandens opgaver, er det nødvendigt at bestemme hvilken dampgenerator der er bedre.

Typer af indenlandske dampgeneratorer

Dampgeneratorer anvendes i mange områder af menneskelig aktivitet. Dette er ikke kun husholdningsapparater, der letter implementeringen af ​​husstandsarbejde, men også kraftfulde enheder, der opererer i forskellige virksomheder til produktionsformål.

Hvad angår dampgeneratorer, der anvendes i hverdagen, kan vi skelne mellem sådanne typer:

Med hastighed og princippet om dampdannelse kan alle modeller af dampgeneratorer opdeles i følgende typer:

 1. Apparatet med kedel. I en sådan dampgenerator koger vandet fuldt ud og danner damp. Kedlen i disse enheder er normalt stor.
 2. Apparatet med øjeblikkelig dannelse af damp. I en sådan dampgenerator springer en vis mængde vand til varmeelementet, hvorefter der straks kommer damp. Sådanne indretninger er udstyret med små kedler.
 3. Dampgenerator med to vandtanke. Fra en opbevaringstank med koldt vand henter det jævnligt op i en kedel med varmt vand og koger. Således forekommer processen med dampdannelse hurtigere.

For at bestemme hvilken dampgenerator der er bedre, skal du repræsentere for hvilke formål den er købt. Hvis du skulle stryge mange ting hele tiden, skal du købe en enhed med en stor opbevaringstank. Dampdannelsen vil tage en vis tid, men dens temperatur bliver højere og giver mulighed for hurtigere og bedre ydeevne. Det er nødvendigt at have en sådan anordning i syning af butikker, tøjbutikker og stoffer.

Til strygning af et lille antal ting og simpel brug i husstanden er en dampgenerator med et system med øjeblikkelig dampdannelse velegnet. En sådan anordning kan starte drift et par minutter efter tændingen.

Så du har valgt, hvilken dampgenerator der er bedst egnet til at stryge det antal ting, der er nødvendigt. For yderligere valg er det nødvendigt at overveje nogle tekniske parametre af enheden. Et af de første karakteristika, som bør være opmærksom, er dets magt. Hvis den er mere end 1800 W, er denne enhed egnet til alle typer stoffer og har mange funktioner. Enheden bliver meget hurtigere at dampe ud materialet. Dampgeneratoren med en effekt på op til 1800 W overholder også sin opgave med at dampe næsten alle stoffer, bortset fra især tætte. Sandt nok vil hans arbejde være lavere. Til daglig brug er det bedre at vælge en dampgenerator med en lille kapacitet. Dette vil betydeligt spare penge, og kvaliteten af ​​det udførte arbejde vil ikke blive påvirket.

Denne indikator kan opdeles i tre komponenter:

 • Kontinuerlig dampforsyning produceret under kontinuerlig strygning. Jo højere denne værdi desto større dampstrålevolumen er. Parameteren er angivet i gram, normalt fra 80 til 140 pr. Minut.
 • Tryk, under hvilket damp fodres til stoffet. Indikeret i søjler. Jo højere tryk, jo mere kraftfulde dampstråle er produceret. Funktionen af ​​lodret strygning, designet til damp gardiner eller ting på bøjler, er tilgængelig på enheder med kraftig dampforsyning.
 • Damp er en funktion, der er designet til at dampe meget tørre ting, folder, hvor det er svært at rette sig ud i den sædvanlige strygningsproces. På tidspunktet for denne funktion leveres damp i en mængde på 90 til 360 g pr. Minut.

Det er umuligt at sige utvetydigt hvilken dampgenerator der er god, og hvad der er værre, hvis de adskiller sig ved det maksimale damptryk. Alt afhænger af det formål, som enheden er beregnet til.

Tankens volumen. Enhedsvægt

Normalt er volumenet af dampgeneratorens akkumulator fra 500 ml til 2 liter. Hvis man skal stryge et meget stort antal ting, er det bedre at vælge en stor tank. I dette tilfælde vil enheden også stige betydeligt i volumen og vil tage meget plads. Derudover vil dampgeneratoren blive endnu tungere. Hvis enheden er en gave til en ældre person, er det næppe nødvendigt at vælge en massiv model med stor vandopbevaring. Hvilken dampgenerator er bedst, afhænger af jernhåndtaget. Når alt kommer til alt tager strygningsprocessen lang tid, og det skal være så praktisk som muligt.

Besvarelse af spørgsmålet om, hvilken dampgenerator der er den bedste, er det nødvendigt at huske på det materiale, som dets eneste er lavet af. Materialerne anvendt til fremstilling af strygejernet er meget forskellige. Mest almindelige:

 1. Rustfrit stål. Denne belægning er holdbar og holdbar, vil hurtigt opvarme og afkøle efter at stryget er afbrudt fra elnettet.
 2. Aluminium. Dette materiale reducerer systemets omkostninger betydeligt, men har en betydelig ulempe - det er let at beskadige. En sådan belægning kan blive ridset ved et uheld at ramme en skarp knap. Dampgeneratoren er en temmelig dyr ting, og det forventes en lang levetid fra den, så spar ikke på visse detaljer.
 3. Keramik. Denne moderne belægning rengøres hurtigt med en enkel klud, den glider let over stoffet, fortrænger det ikke, opvarmer hurtigt og afkøles derefter. Når du arbejder, skal du være forsigtig, da jernens keramiske sål er skrøbelig nok, og når den falder på en hård overflade fra en høj højde, kan den knække.
 4. Glaskeramik, Teflon. Disse materialer har en højere omkostning end andre, men de har fremragende operationelle egenskaber. De er holdbare, nemme at bruge og giver et godt strygningsresultat.

Så hvilken type dampgenerator er bedst at købe afhænger af mange parametre. Det vigtigste er korrekt at bestemme det formål, som enheden er købt på, og være opmærksom på de tekniske egenskaber, som producenten af ​​denne eller den pågældende model angiver.

 • Tilmeld
 • Del dette
 • andel
 • anbefale

1. Damprøret og afløbsrøret har ikke gevind. dvs. Normalt er det umuligt at tilslutte, kun klemmen. Men til damp kan gummi (silikone) slangen ikke tilsluttes, den smelter.

2. Hvis damprørets længde er lang >6m - dampgeneratorens tank begynder at lække! Det viser sig, at de udgående rør ikke svejses til tanken, ligesom de andre. Jeg var selv overrasket!

3. Der er ingen fri adgang til TEN-det er nødvendigt at adskille generatorens gulv

Dampgeneratorer til strygning af tøj

Tiden står ikke stille, og på markedet for husholdningsapparater er der flere og mere avancerede modeller af jern med ekstra funktioner. Og selve begrebet "jern" har mistet sin oprindelige betydning.

Lad os forsøge at forstå de eksisterende modeller af dampgeneratorer, og også lære at vælge den rigtige model til din smag og dine behov.

Husholdning damp generator til tøj

Husholdning dampgenerator designet til strygning og rengøring uden brug af rengøringsmidler af stof og tøj. Resultatet er fremragende, og processen er ekstremt enkel og tager meget lidt tid.

 • smidigt udglatter ethvert stof med en kraftig dampstråle;
 • Renser og fjerner pletter fra stoffets overflade;
 • Fjerner pletter fra tæpper, herunder pletter fra rødvin, blod, juice og kaffe;
 • renser fliser og VVS.

Funktionsprincip: Dampgeneratoren producerer tør damp med en temperatur på 140 til 160 ° C. Med sin hjælp er det muligt at udglatte noget materiale fra tekstiler og fjerne forskellige former for snavs fra tøj, tæpper, fliser og fliser.

 • Dampgeneratorer udstyret med en separat kedel, der er designet til dampgenerering;
 • dampgeneratorer med en funktion af øjeblikkelig dampgenerering, hvori en vis mængde vand tilføres til det glødelampe, og damp dannes øjeblikkeligt;
 • Dampgeneratorer har pumpning af vand fra en kedel med koldt vand til et andet, hvor der dannes damp.

Valget af dampgeneratorer afhænger af de forventede driftsforhold. Hvis det er nødvendigt at forkorte tiden til rengørings- og strygningsprocessen, er en dampgenerator, som omgående konverterer vandet til damp, egnet. Sådanne dampgeneratorer er meget praktiske i drift, da der ikke er behov for at vente på kogning af kedlen. Du kan starte arbejdet om et par minutter efter tilslutning.

Ikke desto mindre produceres damp af høj kvalitet af dampgeneratorer med separat kedel. Forberedelsestiden for denne enhed er lang nok, men den producerede damp har den højeste temperatur.

Som de siger, er der i hver tønde honning mindst en flyve i salven. Så nogle forbrugere foretrækker at bruge det sædvanlige jern på den gamle måde. Dampgeneratoren er ikke efterspurgt på grund af de store dimensioner, høje omkostninger og høje omkostninger ved vedligeholdelse.

Feedback fra ejerne af dampgeneratorer:

Jeg er ejer af dampstrygningssystemet LAURASTAR pr-in Schweiz. Jeg læser mange anmeldelser om dampgeneratorer og strygesystemer. Mange tak til konsulentpigen, som bare overbeviste mig om, at den person, der syr dette system, hele tiden har brug for det.

Jeg deler mine indtryk af systemet. Jeg valgte modellen Magic S 4. Den tid, jeg brugte på at stryge et simpelt jern med en damp, er uforligneligt større. I nogle væv var det nødvendigt at lægge et stykke papir på sømmen, så det ikke ville blive trykt. Og her holdt hun et jern, så på hendes ansigt - ingenting! Men så igen vil tiden fortælle, måske med en heldig heldig? Du kan stryge baren med knapper, dreje t-shirt på hovedet, knapper "drukne" i et blødt substrat og styre baren med dristigt vejledning, knapperne smelter ikke, og stangen er helt stryges.

Jeg har Philips GC 8350 allerede 3 år. Jeg ved ikke, hvad der er for blækpatronerne, men modellen er ikke blokeret. Omkring en måned senere, når du har travlt og kun en ren hvid skjorte, begynder dette jern at spytte med et brunt bobleskum, som straks størkner med beige pletter på stoffet. Det udsendes kun ved gentagen vask. Især "kommer ud", når hele trøjen er stryges, og skummet er i slutningen. Mekanismen til selvrensning i denne model er ikke til stede, det er nødvendigt at hælde kogende vand direkte i kedlen, for at ryste denne ikke lette enhed i hænderne og derefter hælde ud i bassinet. I en måned - igen problemer med skum.

Damperen glider ud og andre uregelmæssigheder på stoffet med en kraftig dampstråle. Under indflydelse af en høj temperatur damp strækker vævsfibrene ikke som under påvirkning af et konventionelt jern, men bliver voluminøse og elastiske. Damp i damperen opvarmes til en temperatur på 98-99 ° C. På grund af dette er vævene ikke beskadiget, og der er ingen krøller eller skinnende pletter på produkterne af strikvarer, uld, syntetiske fibre. Damperen arbejder i opretstående stilling. Ting er fejlfrit udglattet. Der er ikke behov for at bruge et strygebræt.

Enheden er klar til at arbejde næsten umiddelbart efter at være forbundet til netværket. Den ubestridte fordel ved damperen er muligheden for kontinuerlig stripping i lang tid. Det er også nødvendigt at ikke nævne Kompaktitet og lethed af enheden. Lav vægt og tilgængeligheden af ​​transporthjul gør det nemt at flytte damperen, hvilket er vigtigt, når man arbejder i en handelshal eller produktionshal.

 • Glatter selv de mest krøllede stoffer, der kræver en anden tempereringstemperatur i opretstående position;
 • Fjerner den ubehagelige lugt af ting der opstod efter transport og montering;
 • dræber patogen mikroflora, eliminerer støvmider, renser rent møbeltøj.

Funktionsprincip: Damperen producerer våd damp med en temperatur på 98-99 ° C, hvilket glatter alle rynker og folder i stoffet. Destilleret vand skal hældes i vandbeholderen. Efter 30-40 sekunder efter tilslutning af netværket er dampkøleren klar til drift. Damp fodres kontinuerligt under tryk, hvilket gør det muligt hurtigt at fjerne noget.

Anmeldelser fra forummet fra ejerne af dampskibe:

Jeg arbejder i en renseri, og vi bruger et jern Italstream. Vi kan lide dens lethed, kompaktitet og lave omkostninger. Selv på skulderen er produkter med rhinestones, perler og andre finish, da dampen ikke ødelægger det. Ofte bruger vi en damper til udjævning af gardiner og pasteltøj. Passer godt sammen med syntetiske stoffer. Der er dog også ulemper: ulejligheden er, at damperen udelukkende arbejder på destilleret vand. Derudover stjæler det ikke meget godt produkter fra bomuldsstoffer.

Og jeg købte Digital Steamer. Jeg fik at vide, at de digitale dampkamre, i modsætning til de store herrer, har messing tønder. Steamers Grand Master er lavet af plast, så de hurtigt brydes ned. Jeg tager et år til alle er glade.

Strygejern med dampgenerator (strygesystemer, dampstationer) kombinerer dampgeneratorens jern og kedel. Designet til at glatte ethvert stof, både overtøj og sengetøj. også Bruges til rengøring af møbelbetræk, fjernelse af bunke og ubehagelig lugt fra overfladen af ​​vævet.

 • stryge noget stof, skære strygningstiden med halvdelen;
 • funktionen af ​​"vertikal par" gør det muligt at stryge tøj i opretstående stilling uden brug af strygebrætter;
 • renser de polstrede møbler;
 • i sættet er der en blød børste til rengøring af sarte stoffer og en børste med en hård bunke til rengøring af ru stoffer;
 • Takket være en speciel dyse fjernes lugt fra møbelstoffer, renser hårdt tilgængelige fold på det ydre tøj.

Funktionsprincip: Inden arbejdet påbegyndes i kedlen hældes vand. Når du tænder for enheden, skal du vente 5-10 minutter. I løbet af denne tid skabes der et tryk i kedlen, hvilket sikrer en konstant tilførsel af damp ved en strømningshastighed på 70 g / min. Damp under påvirkning af dette tryk trænger ind i vævet og fjerner de mest rynkede folder på stoffet.

Tilbagemelding fra ejere af jern med dampgenerator:

Jeg er meget tilfreds med min dampgenerator Tefal. Der er virkelig en forskel i forhold til et konventionelt jern. Dampen er kraftig, stryges og kvalitet, og meget hurtigere med den, plus selve processen er mere behagelig og meget lettere.

købte Brown med en dampgenerator. Jeg behøvede ikke at vælge især, for da en mand så, hvor mange disse er. hans øjne blev udvidet (på trods af at han normalt reagerer roligt), men jeg gav ikke op, hvorfor jeg kom over denne brune, som kostede mere. Har ikke haft tid endnu til at prøve, må vi også undervisning i internettet for at grave op ... jeg gør teknik Braun respekt, men en dag var der en hændelse - købte defekt jern, og det lader til, at alt af denne model med en defekt (vand lækker), en kvinde klagede over, at hun havde det samme Problem med det samme jern. Sandheden til gengæld købte en dyrere brun, det virker fint.

Hvad skal man vælge og hvordan man vælger den rigtige model?

Selvfølgelig, til hjemmebrug mest egnede damper. Det har ubestridelige fordele i sammenligning med en dampgenerator og strygejern med en dampgenerator.

 1. Tiden for beredskab til dampkøberens udjævningsproces er 45 sekunder; Dampgenerator og jern med dampgenerator er klar til drift kun efter 10 minutter;
 2. Driftshastigheden med dampkammeret er meget højere end ved arbejde med en dampgenerator og et jern med en dampgenerator;
 3. Damperen vil klare vanskelige at nå frem til steder og produkter med efterbehandling;
 4. Og til sidst er damperen udstyret med et lette håndtag til dampforsyning, hvilket signifikant øger tiden for kontinuerlig drift.
 5. Derudover er damperen flere gange billigere end en dampgenerator og et jern med en dampgenerator.
 6. Damperen til tøj vejer mindre og flyttes let om nødvendigt.

Bruger du en dampgenerator hjemme eller på arbejde? Del din erfaring med os!

Indsendt den 8. august 2012 i Uncategorized

Min kæreste blev meget rost af dampbåden Philips-lilla. Hendes dampgenerator var højst - siger helt ubrugelige ting, men dampkammeret klassen!

Jeg forstår ikke dampgeneratoren, bortset fra butikker. damper er en super ting for en ung mor! Men også om jernen glemmer ikke))) Steamer gør ikke rynkerne nødvendige på bukser og kraver, da det er nødvendigt at ikke stryge

Jeg har en mor i butiksgeneratoren - super ting og pletter fjerner og glatter perfekt. Men det er svært selvfølgelig og hjemmet er så ubehageligt!

Jeg fik en filip til en 6000 super ting! meget praktisk! Ønsker ikke at bruge alle de jern))) til damp -rubashki mand, alt hænger på bøjler, gardiner, tæpper, sengetøj), men det forekommer mig, at det vigtige er bare at alle, der har børn. At koge er det ikke nødvendigt, hele gennem damp!

Hvilken slags tåle skriver du her om, at et strygejern med en dampgenerator er mere egnet til butikker eller atelier. Ved du, at du ikke kan stryge ting i butikker? Dette er bare mere til hjemmebrug, og en simpel dampskib til butikken.

Jeg har en dejlig dampstrygejern Vitesse VS-685, den magtfulde, og kan operere i en lodret position, stripning og udglatning med et brag, og fine stoffer, og tæt. især som funktionen af ​​et dampslag

Jeg købte en damper Phillips lilla. Jeg brød ned på den 2. dag (med en vandbeholder fyldt med vand blinker indikatoren "hæld vand" kontinuerligt). Jeg gav den tilbage til butikken. Til en pris på 15.000 kunne have arbejdet den krævede garanti på 2 år.

På mig også vitesse 526, jernet fremragende eller anderledes, glatter godt, glider perfekt på et væv. Pålidelig. Kvalitativ.

at mest af alt jeg kunne lide det, så det er, at der er en funktion af vertikal dampning med en kraftig damp!

Min mand købte en dampgenerator med en jern model zauber eco-250, før jeg havde en jernfilip med damp. Sauber smelter godt og giver konstant damp til 100 ml pr. Minut - parret er rigtig meget, det er nødvendigt at holde vindueskladdet åbent, hvis der bliver rekryteret meget strygning.

Jeg bruger det for nylig, Philips. Kvaliteten af ​​de strygte ting er meget højere end den strygte, og tiden for strygning blev reduceret med omkring halvdelen. Kun mit problem med rengøring, med afkalkning, der er. Rengøring indebærer skylning af tanken med almindeligt vand (hvilket er ret mærkeligt, på en eller anden måde kan jeg næppe forestille mig, hvordan vand mod skalaen vil hjælpe). Jeg renset kun 5 gange, men denne gang er jeg ikke rent kemisk og fungerer derfor ikke. Dette, selvfølgelig, minus det enorme, hvis du kan sige det, fordi jernet kan være nødvendigt ganske hurtigt. Mit barn gik ikke i skole til en ferie i en hvid skjorte. Og nu skal vi hurtigst muligt købe noget til strygning. Sandsynligvis vil jeg købe en dampgenerator, men produktionen af ​​et andet firma (denne blev præsenteret). I tjeneste af Philips, jeg - ikke en fod efter tv'et reparerede de mig. Generelt er rådgivning - når du vælger en dampgenerator, være opmærksom på rengøring.

Efter min mening er de italienske dampgeneratorer af MIE uberettiget glemt her!

Specielt MIE Stiro Pro 200 - det bedste der er på hjemmemarkedet, valgte jeg personligt en hel måned

For nylig købte en dampgenerator Thermostar og har ikke rigtig haft tid til at prøve, men de indtryk af forsøget nærmer meget positivt - var i stand til at skrubbe pladen i fjerntliggende steder blot en halv time, og med konventionelle midler og duster kunne være optaget og en halv, og ikke alle rene. Især med håndtag plader var problemer - de skal bare rag "tager ikke" og Termostar klaret uden problemer, det behager) tog en anden af ​​badeværelse og toilet - og også her dampgeneratoren viste sig perfekt. Hvad er mest som det - det forenkler virkelig rengøringen, pletter, der synes at være ikke-bestrålede, efter at dampen er slukket en eller to gange! En god ting, generelt)

MIE Stiro Pro 200 er ikke den bedste! Der er modeller værd fem gange dyrere. Men for prisen er ret anstændigt, er jeg enig i dette)

Jeg købte dampgeneratoren Thermostar på præsentationen! Jeg købte til rengøring af min butik, jeg reducerede udgifter til rengøring. Jeg er meget tilfreds med købs- og rengøringsresultaterne.

Jeg har brugt denne damprens i flere uger. Jeg må sige, at kvaliteten og de penge, som han købte den, svarer til. Ærligt, jeg tvivlede først, men så snart jeg begyndte at rense det - jeg roede mig straks. Arbejdskvalitet - flyve væk. Sømene mellem fliserne vasket perfekt, badeværelset blev øjeblikkeligt ændret, og det blev lige sådan efter reparationen!

Jeg har en damper derhjemme. Jeg er meget tilfreds med hvordan han arbejder, ingen problemer med at stryge tøj og endda gardiner. Ingen grund nu vil jeg aldrig købe noget jern. Jeg råder alle sammen - køb en damper. Kun ikke manuelt, men sådan med en slange og med en kapacitet til vand er mere, ikke mindre end 3 liter.

Thermostar dampgenerator er en uundværlig ven for enhver husmor. Nu er det en fornøjelse at rengøre og stryge. Min mand gav mig til fødslen af ​​mine smukke tvillinger. Bleer, ryazhonki, tøj, sengetøj-fremragende og for et par minutter glatter. Selv børns ting, der er nyt fra butikken bragte, er det ikke nødvendigt at slette nu, jeg dampede alt sammen med et jern.

Jeg kan ikke andet end prale af den nyligt erhvervede dampgenerator Thermostar. Jernets funktion er meget velegnet til min håndarbejde - jeg dampede strikkede kjoler direkte på dummien. Fornøjelser og muligheden for at stryge på hængeren, og alt dette uden anstrengelse. Dampgeneratoren er så enkel i drift, at den ikke forårsager mistillid og frygt hos ældre mennesker. Min mor klarte det uden problemer.

Åh, piger, dette er noget utroligt! Manden præsenterede dampgeneratoren Thermostar til DR. og mit liv er ændret. Så hurtigt har jeg aldrig strøg og renset, og vigtigst af sådan fornøjelse. Hele familien udnytter den. Kvaliteten er fremragende, og så er alt simpelt. Jeg går nu for at rose min mand, tak for din bekymring.

Vi har for nylig købt en kvazar dampgenerator, så jeg er ikke freaking ud. tid til rengøring faldet til tider - gik på tværs fliser - glimmer, sod og fedt fra ovnen og mikrobølge - foran opløses. fundet på internettet video om rengøring af bil og motor interiør, besluttede at prøve - alt blev ryddet. Strygning overhovedet en fornøjelse - for at få en bøjle, jeg gik dampgenerator og alle indstillet til at klæde sig ud og gå) anmeldelser af Damprensere kvasar læse meget anderledes, men hun er endnu ikke razacharovalas

Beslutningen om at købe en dampgenerator i lang tid modnet i mit hoved. Selvfølgelig var det meget fristende at købe en samling, der kunne klare strygning og rengøring af tæpper eller fliser. Deres valg på markedet er nu ret stort, og efter at have læst en masse positiv feedback stoppede jeg det på Philips. Selvfølgelig, hvor mange mennesker har så mange meninger, men efter flere dage med plage ville jeg spørge, hvad der netop førte til sådan entusiasme? Dampen af ​​en eller anden grund handlede ubevægeligt. Uventede stopper i hans foder, hissing og panting, indtil en ny bølge af damp er skrevet. Og efter en uges brug begyndte han at flyde overhovedet. Og hele designet var ubehageligt for mig. Generelt blev det besluttet at udskifte denne enhed på trods af de brugte penge. Jeg besluttede mig ikke for at stole på mig mere og søge hjælp fra en konsulent.

Af de mange foreslåede modeller valgte jeg den jeanselit VTO Basic dampgenerator. Og aldrig efter det fortryder ikke. Han gør sit arbejde godt! Det blev lettere at stryge og hurtigere. Ja, og han glatter ud noget stof. For hele brugstid har jeg ikke formået at forkæle noget med denne enhed. Selve jernet er meget let, hånden bliver ikke træt. En genopfyldning af reservoiret med vand giver strygning af et ret stort antal ting, du behøver ikke hele tiden at hælde det.

Jeg læste om dampgeneratorer på os filips, problemer med et skum i to år var aldrig. Det er bare nødvendigt at købe flaskevand. og alt bliver super.

Som for dampgeneratoren jeg vil gerne tale godt, eller prale)) Jeg valgte samme parogen, hvori vand hældes er ikke i en plastbeholder, og en gang i kedlen, opvarmes i lang tid, ja. Alligevel kraftfuld og lang strippet og otglazhivaet alle former for stoffer og selv i flere lag, og fortælle dig præcis - denne ting med jern og ikke står ved siden af, endda så, at også med parogenom, men hjemmeholdets (jeg har en semi-model Mia Steere 1100, hvis nogen er interesseret, så selvfølgelig i første omgang kigget snævert på Lelit, men valgte i sidste ende denne model). Og det trick er at dampen fra dampgeneratoren af ​​den konstante, trykkede på knappen, og dampen vil og kommer fra husstanden ikke eksisterer, er der damp, min ven husstand jern med en dampgenerator, så vi sammenlignet.

Jeg har en paragen Brown 5043. Jeg bruger gulvet i cirka et år. Jeg er meget tilfreds. kraftig og meget godt stryges. andre brugte ikke, og jeg vil ikke have det. Generelt passer alt

Jeg ville give dette råd til alle, der mødte dette spørgsmål: hvis strygning familien er lille og en lille familie, kan du gøre en simpel jern af god kvalitet, men hvis en stor familie, især hvis der er små børn (som jeg har tre), og manden - Kontorarbejder, svaret er en utvetydig dampgenerator. I vores familie har min mand været et valg af udstyr til hjemmet, så han valgte mig, og professionel jern med dampgenerator MIE Stiro PRO 300. Denne model giver dig mulighed for at damp og jern, og på samme tid, hvilket er meget praktisk, og nu endda sengetøj slagtilfælde, som han aldrig havde gjort Jeg indrømmer ærligt. Teflon tip lader dig jern ting ud af sarte stoffer, alle mine kjoler bluzochki og nu ser pænere og selv synes at have fået en lille mængde. Så konklusionen er den samme: hvis du har brug for at stryge en lille - tage et strygejern, en masse - jern med en dampgenerator, og hvilken slags valg for alle.

Hvor skal man reparere jernbanestationen

Jernet blev brudt til det rigtige tidspunkt. Jeg har den strengeste kjolekode på arbejdspladsen, så jeg skyndte mig til Avito og fandt en ny dampgenerator Kercher. Nu klare jeg at lave tøj selv om morgenen. Strykket varer lang tid, og så fra aftenen eller dræbt en halv dag til at forberede tøj til fremtidig brug i en uge, og med dampen lettere

I alt på stedet 2168 artikler.

Endelig kom den længe ventede dag, når du vil stoppe.

Under graviditet, ikke kun udseende og smag af en kvinde.

Det er umuligt at overvurdere vigtigheden af ​​korrekt pleje af hulrummet.

Hver forælder tror på det med sit barn for sikker.

Hvem drømmer ikke om at arbejde på fjernsyn? Sandsynligvis alle.

Jern med dampgenerator - hvordan man vælger et hus efter egenskaber, beskrivelse, mærke og pris

Fra år til år bliver livet hos en moderne person mere og mere let, især når det kommer til hverdagen. Producenter af husholdningsapparater frigiver konstant innovative enheder, der bliver et ægte gennembrud på markedet. En af dem er et strygejern med en dampgenerator, hvor strygningstøj, det være sig undertøj eller overtøj, er meget enklere - dit undertøj med ham vil altid være pænt. På hylderne i husholdningsapparater var dette jern vist for nylig, men det er allerede blevet populært og efterspurgt.

Hvad er et strygejern med en dampgenerator?

Jern-dampgeneratoren til huset i sammenligning med den sædvanlige enhed repræsenterer et produktivt og funktionelt strygeudstyr til husholdningsbrug, der er egnet til lodret strygning. Ved udformningen af ​​en sådan anordning er der tilvejebragt et vandreservoir, som har en varmebestandig base. Ved hjælp af et sådant jern kan du stryge uden pause til opvarmning af stoffer af enhver sammensætning. Dampgeneratoren er ikke helt indbygget, fordi den er forbundet til enheden ved hjælp af elektro- og dampledende ledninger.

En dampgenerator med et strygejern til huset er i stand til at forenkle strygning, hvilket sparer tid og strøm for brugeren. Tanken indeholder mere vand end beholderen indbygget i et jævn jern, så med en stor mængde vasker behøver du ikke konstant at fylde vandet. En sådan indretning er udstyret med muligheden for vertikal stripping af væv. Toldens forholdsvis lave temperatur reducerer risikoen for brand, hvis apparatet er slukket. Nogle modeller kan slukkes af sig selv, hvis de ikke bevæger sig i et stykke tid.

Med hensyn til funktionsprincippet opvarmes vandet i apparatets kedel, begynder at blive til damp, som tilføres sålen med en speciel slange. Som følge heraf virker jernet på stoffet gennem en kraftig damppåvirkning. Generelt er han god til at stryge sengetøj lavet af linned eller bomuld, tætte gardiner, skjorter eller overaller fra ru stoffer og meget mere i store mængder.

Før du køber, skal du tage i betragtning, at strygejernet med indbygget dampgenerator vil koste mere end den sædvanlige analoge og samtidig er mange modeller ikke særlig bekvemme at spole og opbevare strømledningen. Derudover skal apparatets dampgenerator ofte afkalkes, og selve apparatet er ikke egnet til tørring af en fugtig ting. Hvis dette ikke generer dig, så læs reglerne for brug af enheden med en dampgenerator:

 • Brug jernet pænt og undgå dets fald.
 • Når arbejdet er afsluttet, skal du ikke skynde dig for at vind enheden med en ledning og gemme den - vent på, at den køler helt af.
 • For at spare energi, skal du først stryge ting, der kræver lave temperaturer.
 • Glide på stoffet, prøv at bevæge sig i en retning.
 • At stryge ting med syntetiske stoffer, som ikke tåler høje temperaturer, skal du bruge en termostat eller rettere jern i en våd form.
 • Hæld ekstra vand i beholderen er ikke nødvendig, fordi der skal være plads til dampdannelse.
 • Tilsæt vand til jernkedlen, når indikatoren "Damp" slukker.

Producenter tilbyder et valg af kvalitet og pålideligt udstyr. Blandt dem er der både indenlandske og professionelle enheder med en kraftfuld dampgenerator. Belægningen af ​​sålen af ​​jern af denne type er cermet eller rustfrit stål, der er modstandsdygtigt over for ridser og god styrke. Du kan bestille strygeudstyr til stoffer med vertikal dampfunktion i enhver by i landet, det være sig i Moskva, St. Petersborg osv. Kendte producenter af sådanne jern er Philips, Tefal, Bosch osv.

Hvis du vil købe et dampstrygejern i en online butik med levering via post, så start søgningen fra produkterne fra det berømte hollandske firma Philips. I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at billedet på webstedet ikke altid svarer til virkeligheden. Apparatet med en kraftig dampgenerator med lodret stripping med en damppåvirkning på 500 g / min er:

 • Modelnavn: Philips GC &650;
 • pris: 24400 rubler;
 • Egenskaber: Strøm - 2400 W, damptryk op til 7,5 bar, slangelængde - 2 m, ledning - 1,8 m, reservoir - 1800 ml, dimensioner - 23,3x28,5x45,3 cm, vægt - 5,1 kg ;
 • plus: Automatisk justering af dampforsyningen, tilstedeværelsen af ​​et system til beskyttelse mod skalaen;
 • ulemper: omkostninger, manglende spray funktion.

Stålet med indbygget dampgenerator Philips GC 7703/20 er en mere demokratisk analog med ikke mindre strøm. Ydersålen af ​​jernet er lavet af Ceramic SteamGlide. Dampstregningen med lodret stripping i denne enhed når 200 g / min:

 • Modelnavn: Philips GC 7703/20;
 • pris: 9740 rubler;
 • Egenskaber: Strøm - 2400 W, muligt damptryk op til 5 bar, ledningslængde - 1,6 m, tank kapacitet er 2200 ml;
 • plus: et system til beskyttelse mod skalaen er relativt billigt;
 • ulemper: ingen automatisk afbrydelse, ingen sprøjtefunktion.

Strygejern udstyret med en dampgenerator adskiller sig fra hinanden med leveringseffekten, tankens volumen, dampens længde og andre lige vigtige egenskaber, der påvirker den endelige pris. Hvis du er interesseret i at købe en enhed med en indenlandsk dampgenerator, der har en god dampkraft, skal du være opmærksom på enheden fra Tefal:

 • Model navn: Tefal GV&071;
 • pris: 23999 rubler;
 • Egenskaber: Strøm - 2400 W, foder op til 120 g / min, ledningslængde - 1,8 m, vandtank holder 1600 ml, damptryk ikke mere end 7,5 bar;
 • plusser: et system til beskyttelse mod målestok, selvrensende, automatisk justering af damp, ledning af ledningen;
 • ulemper: lille reservoir, ingen spray funktion, omkostninger.

En anden mulighed fra Tefal med lodret stripping. Enheden af ​​enheden er lavet af Durillium, flere detaljer:

 • Model navn: Tefal GV7761;
 • pris: 12999 rubler;
 • Egenskaber: Strøm - 2400 W, damptryk ikke mere end 6,2 bar, foder op til 120 g / min, slange og ledningslængde - 1,7 m, beholderens kapacitet - 1700 ml, vægt - 5,4 kg;
 • Fordele: Skalbeskyttelse, selvrensende, automatisk nedlukning;
 • minusser: der er ingen sprinklerfunktion.

Blandt de mange forskellige strygejern på markedet, der er udstyret med en dampgenerator, er der mange professionelle strygeanlæg med en kraftig dampforsyning. Sådanne anordninger er i stand til at klare en stor mængde arbejde, de er udstyret med en række yderligere funktioner. Sandt nok vil strygejernet til professionelt strygning koste en størrelsesorden dyrere end den sædvanlige model. Hvis du har besluttet dig for først at prøve hjemmeversionen, så kig Bosch-enheden med CeraniumGlisséePro-tøjet nærmere:

 • Modelnavn: Bosch TDS 6010;
 • pris: 12480 rubler;
 • Egenskaber: Strøm - 2400 W, damptryk overstiger ikke 5,5 bar, foder op til 120 g / min, kapacitet beregnes til 1500 ml, der er en i-Temp funktion, klar til drift efter 2 min.
 • Fordele: Skalbeskyttelse, selvrensende, automatisk slukning efter 30 sekunder i vandret position;
 • ulemper: ingen sprøjtefunktion, lille volumen.

Et jern med en Silter dampgenerator er udstyret med et indbygget trykmåler og en dampregulator. Vandet i apparatet opvarmes på bare 8 minutter. Dens dampgenerator er i stand til at producere tør kontinuerlig damp i 90 minutter, hvorefter det er nødvendigt at dosere vand. Stativet til strygejernet er lavet af et varmebestandigt materiale:

 • Model navn: Silter Super mini Gazzella 2020 / PD;
 • pris: 15490 rubler;
 • Egenskaber: Strøm - 800 W, kedel - 1000 W, damptryk - 2,5 bar, kedelkapacitet - 1 liter, vægt - 6 kg;
 • plus: 4 grader af beskyttelse mod overophedning af dampgeneratoren, automatisk slukker, når der mangler vand;
 • ulemper: koster mere end analoger, lille volumen.

Køb jern og andre husholdningsapparater, prøv i store butikker, tk. dette vil betydeligt øge dine chancer for at komme på handling eller salg. Dette giver dig mulighed for at købe det rigtige produkt med en god rabat. En interessant erhvervelse kan være teknikken fra den italienske forsamling Lelit PS 25. Den er udstyret med en dampgenerator og alle de grundlæggende funktioner, der hjælper med at forenkle og fremskynde strygning af tøj og linned. En moderne og kompakt enhed har en intern elektrisk ventil og pålidelige varmeelementer:

 • Model navn: Lelit PS 25;
 • pris: 32275 rubler;
 • karakteristika: effekt - 1800 W, vægt - 7,4 kg, kontinuerlig driftstid - 65 minutter, tankvolumen - 2500 ml, damptryk op til 5 bar, ledningslængde - 1 m, slange - 1,8 m, vægt - 7, 4 kg;
 • plus: et godt volumen, en kedel med en speciel beskyttende belægning, som ikke tillader dannelse af kalkholdige aflejringer;
 • ulemper: høj pris, ingen automatisk nedlukning system.

Til salg kan du finde snesevis af forskellige modeller af strygeudstyr med en dampgenerator, hvoraf den ene er en model af mærket Braun. Enheden har fremragende effekt med konstant tilførsel af damp op til 120 g / min. og en eneste lavet af 3D Exolar. Mere om enhedens egenskaber:

 • Modelnavn: Braun IS 3042 WH;
 • Prisen: 15011 r .;
 • Egenskaber: Strøm - 2400 W, damptryk op til 5,5 bar, kedel er designet til 2000 ml, damppåvirkning - 330 g / min., der er en ECO-tilstand;
 • plus: kedelvolumen, automatisk dampjustering, anti-skala system, automatisk nedlukning;
 • ulemper: ingen sprøjtefunktion.

Husholdningsstrygningsenheden med en sål i rustfrit stål og en god dampgenerator MIE Bravissimo er en pålidelig teknik til en meget overkommelig pris. Orange-sort design fremhæver positivt designen af ​​enheden, hvilket gør den mere original. Sandt nok har enheden ikke flere vigtige funktioner:

 • Modelnavn: MIE Bravissimo;
 • pris: 12500 rubler;
 • Egenskaber: Strøm - 2200 W, maksimalt damptryk op til 5,5 bar, konstant forsyning op til 150 g / min., vandkedel - 1100 ml;
 • plus: omkostninger, der er justering af damp i automatisk tilstand, beskyttelse mod skalaen;
 • ulemper: manglende sprøjtefunktion, damppåvirkning, automatisk afbrydelse.

Modellen Metalnova Vapor 2600 fra det italienske selskab har en fremragende funktionalitet, som giver mulighed for at yde fremragende strygningsresultater. Selv en begynder kan klare dampgeneratoren. Enheden er udstyret med justering af de nødvendige parametre. Det glatter ud selv så komplekse materialer som fløjl og uld:

 • Modelnavn: Metalnova Vapor 2600;
 • pris: 18690 rubler;
 • egenskaber: effekt - 1950 W, damptryk op til 3 bar, kedlekapacitet - 1,5 l;
 • plusser: der er en funktion af lodret strygning;
 • ulemper: det er lidt dyrt.

En korrekt og kompetent udvalgt enhed bliver en uundværlig assistent i hvert hus. En sådan enhed skal have et højt sikkerhedsniveau, og det gælder ikke kun for sarte strygninger, men også automatisk afbrydelse af enheden, hvis den er glemt at blive afbrudt. Det anbefales at vælge et strygejern med en dampgenerator i henhold til følgende kriterier:

 • Kedelens volumen skal være mindst 900 ml.
 • Dampstrålingens tryk bør overstige værdien på 3 bar.
 • Sørg for, at udstyret nemt kan afkalkes.
 • Det vil være godt, hvis den valgte enhed har en funktion til at styre dampens temperatur og automatisk slukke for enheden.
 • Husk også, at jo tyndere sålen i teknikken, jo lettere kan du klare det.

anmeldelser

Jeg købte et Tefal GV6732 jern med en dampgenerator og en automatisk shutdown funktion til 13 tusind rubler. God effekt på 2200 W, cermet sål, relativt let vægt på 4,25 kg, muligheden for lodret stripping. Design generelt, ikke dårligt. Der er et sted til vikling af kablet og slangen. Sandt nok produceres damp for langsomt.

Af alle de jern, der er mest interesserede i Philips GC 9650 med en damppåvirkning på op til 500 g / min. og en 1800 ml kedel. Jeg vil bemærke systemet med automatisk nedlukning og afkalkning. Udjævning perfekt og uden unødvendig indsats er temperaturjustering automatisk. På samme tid er sagen ikke så pålidelig som man kunne lide, og koster lidt.

Alexandra, 35 år gammel

Ved at vælge en strygeanordning med en dampgenerator valgte jeg Bosch TDS 373118 P. Jeg vil fremhæve den højeffekt, damppåvirkningen og tilstedeværelsen af ​​dyser til sarte stoffer, sålen CeraniumGlissée, en rimelig pris. Kedlens kapacitet er forholdsvis lille - 1400 ml. Derudover er der ingen automatisk justering af damp.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 2sitemap