Dampgennemtrængelighed af skum

Damp permeabilitet epps, forskel epps fra polystyren skum

Spørgsmål spurgt: dmitrib

Hvordan er det med EPP's dampgennemtrængelighed?

Hvad er forskellen mellem styrenkummet og almindelig skumplastisolering?

I epps er det praktisk talt nul damp permeabilitet. Der er en indikator, men det er faktisk nul.

Polyfoam har lidt mere dampgennemtrængelighed end epps, men det er også i det væsentlige nul.

Forskellen mellem disse materialer er dette:

Epps i struktur er mange lukkede små celler. Et skum er ikke en lukket celle. Herfra er der forskel på vandabsorption. Epps-fugt er næsten ikke ved at blive (selv i vand), og skumplast under normale betingelser opsamler op til 3 vægt% i vanddypninger.

Epps modstår belastninger på ca. 30-50 tons pr. M2. Penoplast, et gennemsnit på 3 tons. Men det er vigtigt i de strukturer, hvor der er belastninger (fundamenter, gulve).

Den gennemsnitlige eppos varmeledningsevne er mindre (bedre) end gennemsnitsskummet. Men det her "det bedste, 9 ", som regel, hvad angår tykkelse, er ligegyldigt. Hvis du har brug for 53 mm epps og 57 mm skum, er den ene og den anden stadig 60 mm. Her er tallene:

for eppas λ = 0,036 W / (m · K) for skumplastik X = 0,038 W / (m · K). Ved beregning af tykkelsen af ​​isoleringen giver dette normalt en forskel på 2-5 mm. Producenter af nogle EPPS-klasser erklærer termisk ledningsevne λ = 0,029 W / (m · K), men i virkeligheden er det ikke. Jeg ved det ikke ved at høre, men ved at teste lignende mærker af epps i laboratoriet for varmekonstruktion af Forskningsinstitut for Bygningskonstruktioner. Epps med λ mindre end 0,036 W / (m · K) på vores marked der.

Det er i princippet forskellen.

Synes du, at denne høring er nyttig? Del et link til det via dit yndlings sociale netværk!

Dampgennemtrængelighed og andre egenskaber ved skum

Polyfoam er et varmeisolerende materiale, hvis største fordel er økologisk renhed. Derudover er det en fremragende isolering, som kan bruges til isolering indenfor og uden for huset. Det er således muligt at skabe komfortable forhold i huset og spare på opvarmning.

Med hensyn til dets strukturer er polystyren tæt på naturlige materialer. Det har mikroskopiske celler, der er fyldt med luft eller en inert gas.

Takket være fordelene som lav termisk ledningsevne, lydisolering og lang levetid er skummet blevet en aktiv del i byggebranchen.

 • reducere omkostningerne ved opvarmning af huset i driftsperioden;
 • gem brugt plads
 • reducere transportomkostninger
 • Reducere omkostningerne ved at bruge komplekst udstyr under forarbejdning;
 • at forkorte vilkårene for gennemførelse af byggearbejde, samtidig med at man får et behageligt og varmt hjem.

Videoen viser dampens permeabilitet af skum:

Polyfoam har fremragende kontakt med forskellige materialer, herunder cement, kalk, maling, gips, tagmateriale, sæbe og meget mere. Polyfoam har opnået stor popularitet i arrangementet med varme huse, og selv under opvarmning af fundamenter, vægge og tage. Meget ofte anvendes materialet i varmeisoleringen af ​​rør, kabler og andre underjordiske forsyningsselskaber. Polyfoam i dag er uundværlig i fremstillingen af ​​fryseprodukter og køleudstyr samt i arrangementet af lavtemperaturlagre.

Materialets egenskaber bestemmer sin positive negative kvalitet. Fordelene er:

 1. Økologisk renlighed og sikkerhed. Disse egenskaber er certificeret af fabrikantens konklusioner og standard.
 2. Lavtværdier af specifik varmeledningsevne. Dette kriterium i polystyren er en af ​​de bedste i dag, så det vil ikke være muligt at finde lige. At varme 80% består af luft, og det er den bedste naturlige varmeisolator.
 3. Brandsikkerhed. Styrofoam forbliver stabil under indflydelse af visse temperaturer. Dets fysiske og kemiske egenskaber forbliver uændrede, selv med en nedgang i miljøets temperaturegenskaber. Polyfoam henviser til brandsikre materialer. Det kan henføres til en gruppe af plast, der ved forbrænding frigør kuldioxid og vand. Hvis du køber et kvalitetsskum, så vil det ikke komme til at brænde. Dette skyldes, at det indeholder et flammehæmmende middel. Takket være det har materialet egen udryddelse.
 4. Lav dynamisk stivhed, takket være den fremragende lydisolering opnås.
 5. Modstand mod forskellige tekniske miljøer og patogene mikroorganismer. Den termiske isolator vil ikke udlede vandopløselige komponenter, der nedbrydes. Hvis det kommer ind i nyre eller grundvand, vil det ikke påvirke de naturlige ressourcer negativt.

På billedet - Skumets tekniske egenskaber:

På trods af en sådan række fordele har skummet en række ulemper, som omfatter:

 1. Skumplast er præget af begrænset mekanisk styrke. Efter installation af varmeren er det nødvendigt at sikre sin pålidelige beskyttelse mod mekaniske påvirkninger.
 2. Plader af skumplast må ikke tillade luft at passere igennem. Dette fører til dannelsen af ​​mug. Skumets permeabilitet er 0,05 mg / (m · år · Pa).
 3. Skumplader kan hurtigt blive brudt, Hvis de er påvirket af forskellige lakering eller nitromaling. For at undgå dette skal du på forhånd købe klæbemidlet til materialet.

Men om det er muligt at male en loftsplade fra en skumplastik og hvordan man gør det korrekt, vil det hjælpe med at forstå informationen fra artiklen.

For dem, der ønsker at vide, hvordan man limer polystyrenskum til beton i loftet, skal du gå til linket og se indholdet af artiklen.

Men hvad er prisen på isoleringsskum til husets vægge udenfor, meget detaljeret i figurer beskrevet i artiklen.

Typer og tekniske egenskaber

Polyfoam i dag er til stede i en bred vifte. Hver type materiale adskiller sig i produktionsmetoden og visse egenskaber.

Der er sådanne typer skum:

 1. pressen. Denne varmeisolator har en høj tæthed af plader - 60-600 kg / m3. Produceret under forskellige mærker og anvendt inden for radioteknologi.
 2. Bespressovy. Det er kendetegnet ved høje fysiske og kemiske egenskaber. Fremragende til isolering af facaden.
 3. ekstruderet. Varmeisolatoren bruges i isolering af facader, men den er meget ringere end det tidligere materiale om tekniske egenskaber.

Tabel 1 - Grundlæggende tekniske parametre for skum

Men hvad man skal klæbe loftet soklen lavet af polystyren skum, vil hjælpe med at forstå oplysningerne fra artiklen.

Men hvad er koefficienten for termisk ledningsevne af ekstruderet polystyren og hvordan man korrekt bestemmer det, beskrives her i artiklen.

Hvad er prisen på en polyurethan polyurethan isoleringsvarmer og hvor den bruges, er beskrevet i denne artikel.

Og her er hvordan skallerne lavet af polyurethanskum ser ud til isolering af rørledninger, du kan se billedet i denne artikel.

I dag benyttes sådanne betegnelser til mærkning af skumplast - PS. Hvis varmeisolatoren ikke er pressiv, så bruges PSB. Alfabetiske og andre bogstaver kan tilføjes til bogstavbetegnelserne gennem en bindestreg. Så de vigtigste mærker af skum:

 1. PSB-S-15. Materialet har lav densitet. Det bruges til opvarmning af overflader, hvor der ikke kræves særlig mekanisk styrke. Oftest anvendes materialet i opførelsen af ​​loftet, taget, vogne. Polyfoam er kendetegnet ved dets økologiske sikkerhed, er ikke påvirket af patogene mikroorganismer, har en høj modstand mod fugt. Du kan købe den til en pris på 900 rubler per pakke. På foto-skum PSB-S-15
 2. PSB-S-25 . Dette mærke af polyethylen betragtes som en af ​​de mest populære og universelle. De arbejder med isolering af vægge, gulve, facader, loggier. Det er immun for patogene mikroorganismer, er miljøvenligt, modstandsdygtigt over for aldring og fugt. Du kan købe materialet til en pris på 1600 rubler per pakke. På fotopolymerskummet PSB-S-25
 3. PSB-S-35. Materialets omfang er fundamentets isolering, underjordiske strukturer. Formålet med skumplastik er at forhindre jordens hævelse under poolens anlæg, græsplæner. Derudover er denne varmeisolator ikke bange for selv de sværeste klimatiske forhold. Det er ikke bange for patogene mikroorganismer, det har høj styrke til mekaniske påvirkninger, fugt og er ikke udsat for aldring. Omkostningerne ved det er 1200 rubler per pakning. På foto-skum PSB-S-35
 4. PSB-S-50. Materialet har en høj densitet, hvis sammenlignet med andre mærker. Det anvendes i arrangementet af de strukturer, der ikke er vigtig mekanisk styrke. Ofte er det byggeri af veje i vådområder, arrangementet af interstitielle gulve. Stadig kan dette mærke af skumplast anvendes i isolering af gulve i garagen, i industrianlæg. Polyfoam leveres ikke til biologisk indflydelse, den er modstandsdygtig over for fugt og ældning. Du kan købe det til en pris på 3000 rubler per pakke. På fotopolymerskummet PSB-S-50

Polystyren er et populært byggemateriale, der har været meget anvendt til termisk isolering. Den er præsenteret i dag i en bred vifte, hvoraf hver slags materiale kan bruges til at udstyre et eller andet design.

Dampgennemtrængelighed af skum

For at lære og indikere i denne tabel er damp permeabiliteten af ​​alle slags materialer vanskelig, producenterne skabte et stort antal forskellige plastre, efterbehandling materialer. Og desværre angiver mange producenter ikke en vigtig egenskab for deres produkter som dampgennemtrængelighed.

Husk, forfatteren er en almindelig person, jeg har ikke altid tid til at svare, hvis du stiller et spørgsmål om din konstruktion.

Tak, jeg forstod ikke straks.

Ovenfor tilbød du at bruge servicevarmen.

Spørgsmålet drejer isolering cap mursten højde 1,2 m Samlet struktur, da det indre lag :. 2 cm + gips mursten rød 38 cm + bituminøs mastiks 0,5-1 mm + ESR + ventzazor 10 cm 4 cm + 12 cm skalmur.

Sergei, hej. Jeg kan godt lide den anden vægkalkulator, linket i "Links" sektionen i menuen ovenfor, der er meget mere valg af materialer.

Kondensationen i EPPS vil i teorien kun påvirke EPPS. Frosts du står ikke altid -20. EPPS vil vare længere end minvat.

Mange tak, Deres bord hjalp virkelig

Tilføj den populære PPS-25, PPS-15

Hej dobbelt spærre med liners på loftet, mellem dem kan du anvende skum?

Hvad er dampgennemtrængelighed af en dampbarrierefilm, for eksempel Isospan B, Mega-isol B og lignende. Er dens parametre tæt på simpel polyethylen?

Hvad er plastens dampgennemtrængelighed (hvis kartonen gnides med ler, som en mastiks, eller at skrabe stykker papir på plastin)?

Ha, interessant, dampgennemtrængelighed i GB og mod hule keramik er praktisk talt den samme, og løsningen med strækning er et eller andet sted tæt. Så hvorfor så ventilationen mellem koblingerne? Jeg var begge på udluftningen og uden det er resultatet det samme overalt. Som jeg forstår det, er det vigtigste at lade luftbeton tørre, før arbejdet færdiggøres

Steppe: Damppermeabiliteten af ​​plastin som i paraffin - nej!

Hvad er dampgennemtrængelighed af en dampbarrierefilm, for eksempel Isospan B, Mega-isol B og lignende. Er dens parametre tæt på simpel polyethylen?

Dit bord er HAT. Hvordan kan skum beton med luftbeton til en tage. Selv om materialerne er ens, har de forskellige fysiske egenskaber på grund af fundamentalt forskellige strukturer. IKKE LITERATLIG OG IKKE PROFESSIONEL.

"IKKE LUCK OG IKKE PROFESSIONEL" - Taler du om det officielle SNIP? 🙂

Vitaliy, en god producent bør på sine produkter angive damppermeabilitet, godt eller modstandsdygtighed over for dampgennemtrængning.

Teoretisk set bør dampgennemtrængelighed for alle disse dampspærrefilm være endnu bedre end for polyethylenfilm. Nul PP vil være ved folien.

Modstandsdygtighed for dampgennemtrængelighed er ikke mindre end 7 M2 / h \ Pa \ mg (Fabrikant angiver disse parametre) - dette er nok til at forhindre damp i at komme ind i varmeren eller vil dampen falde ned i væggen? Af den måde, vinyl tapet, hvordan det reducerer den samlede damp permeabilitet af væggen? Tak for at svare.

> Modstanden af ​​damppermeabilitet er ikke mindre end 7 M2 / h \ Pa \ mg

Vitaly, denne modstand mod dampgennemtrængning af en konventionel polyethylenfilm:

Ja, der opnås en yderligere dampbarriere.

Mange tak for svarene. Og har du tilfældige data om permeabiliteten af ​​standard vinyl tapet?

Ja, bordet er vidunderligt, men ikke udtømmende. Sådan håndteres polystyrenbeton. han nævnes slet ikke på grundlag af dampgennemtrængelighed eller varmeoverførsel. Vi har 3 planter i denne by plus private forhandlere. Hvis det ikke er svært, skal du tilføje oplysninger om denne type materiale. Hvis dette sker, beder jeg dig om at kopiere mailen, der er ingen måde at overvåge opdateringerne på webstedet hver dag. [email protected]

Tilsæt luftbeton til bordet. Damppermeabilitetskoefficienten for en tæthed på 500 og 400 er 0,23

Hej Stort bord. For dem der gør opvarmning hjemme, kan jeg tilføje, at perepchtyvat-dampgennemtrængelighed bør tage højde for lagets tykkelse.

Ved opbygning af et stelhus anvendes en vægmembran sædvanligvis fra plader af spånplader eller OSB. I "tærter" er isolering af væggene af sådant materiale normalt ikke. Udenfor (op til ventilationsgabet) skal der være en dampgennemtrængelig beskyttelse, og indeni - et damptæt lag. Spørgsmål: Er spånpladerne (OSB) et dampgennemtrængeligt lag, og det skal være på ydersiden af ​​isoleringen, eller er det en dampspærre og skal være indeni?

Tak for bordet hjælper det!

Tilføj flere DSP'er

Stedet for TAMAC indikerer damppermeabilitet af DSP 0,03

Meget nyttigt bord! Mange tak! Tilføj venligst forskellige typer kork.

Hej, bordet er fremragende! Tilføj, tak, MDF poleret

Det er forbudt at kopiere tekster fuldt ud, kun delvis med et link til dette websted.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 6