Dampisolering isospan i tekniske specifikationer

Instruktioner til brug af Isospan B og dens funktioner

For at gøre den nuværende isolering ejendom, helt sikkert brug for brugsanvisninger IZOSPAN B. nyeste energieffektive teknologier involverer ikke kun dækker vægge og gulve i bygningen termiske isoleringsmaterialer, men også skabelsen af ​​buffer dampspærre mellem isolering og det indre af lokalerne. Rollen af ​​dette mellemlag spilles af forskellige polymerfilm, herunder Izospan V. Hvilken side af varmeren til at sætte den og andre regler for at installere dampspærren kan findes ved at fortsætte med at læse videre.

Polymerfolier til dampisolering skaber en bufferbuffer mellem varmeapparatet og rummets indvendige rum

Materialets navn kommer fra navnet på det firma, der producerer det. Det betyder flere helt forskellige i egenskaber og formål med polymerfilm. Alle produkter af dette mærke er normalt opdelt i tre hovedgrupper:

 • Det beskytter mod vand og vind af Izospan A-membranen. De anvendes i vid udstrækning i tag- og facadearbejde som beskyttelse af elementerne i tagkonstruktionen såvel som den indre del af ventilerede facader fra atmosfærisk nedbør. I dette tilfælde kan filmen passere gennem dampen og tage den ud. Denne egenskab ved sådanne membraner tillader ikke fugt at danne et kondensat på varmeapparatet eller dele af tagstangssystemet. Nogle sorter har brandhæmmende behandling. Gennemsnitlig damppermeabilitet bestemmes nær indikatoren på 3500 g / m² pr. Dag. Jeg må straks sige, at materialet ikke kan bruges på taget, som har en hældningsvinkel på mindre end 35 ° C. Obligatorisk krav - installationen må kun udføres under normalt vejr;

Formålet med Isospan B er ikke at tillade dampen at trænge ind i rummet i det termiske isoleringslag og danne et kondensat

 • ikke overspringer vand og damp af filmen, tilhører Isospan B-linjen. I modsætning til dens modstykke er den installeret indendørs. Det er trods alt ikke, at parret skal trænge ind i rummet i det varmeisolerende lag og danne kondensat der. Nemt beskyttet af en sådan membranplade, forbliver altid tør, hvilket beskytter dem mod dannelsen af ​​pladeform og svampekolonier. Instruktioner til brug af Isospan B vil blive beskrevet mere detaljeret;
 • Izospan C er designet til ikke kun at beskytte isolationslaget mod vind, høj luftfugtighed og damp, men skaber også en ekstra isolerende effekt på grund af en speciel belægning, der kan reflektere infrarøde stråler. Dette reducerer kraftigt husets energiforbrug, hvilket giver en god besparelse i opvarmning. Har en struktur bestående af to lag. Et lag er altid glat, og det andet er groft, hvilket holder kondensatet bedre. Materialet er meget vandtæt, mere end 1000 mm. vand. Art. Dens modstand mod indtrængning af damp er 7,0 Pa / mg.

Tekniske egenskaber ved film Izospan:

Nyttig rådgivning! Brugsanvisning Isospan B forudsætter, at i tilfælde af en filmbrud om eventuelle skarpe genstande, kan og bør det repareres. For at gøre dette er skadesiden limet med en speciel klæbende film.

Alle disse sorter, med deres forskelle, har en række positive, fælles for dem kvaliteter:

 • de er nemme at installere og leveres i rullform
 • er ikke bange for ultraviolet stråling;
 • Lad ikke fugtigheden passere;
 • deres omkostninger er helt egnede til alle, der bygger eller isolerer deres hjem.

Endvidere vil vi i detaljer overveje instruktionerne om brugen af ​​Isospan B og dets tekniske og kvalitative egenskaber, da denne type membran er mest efterspurgt takket være en meget succesfuld kombination af forbrugeregenskaber og priser.

Anvendelsen af ​​polymerfilm i tagens arrangement øger pålideligheden og holdbarheden

Tekniske egenskaber ved dampspærren Izospan B

Denne type omfatter tolags dampbarriere membraner, som ikke kun kan indeholde fugt, men tillader heller ikke dampen at trænge igennem dem. De er 100% polypropylen. Disse film fremstilles i ruller med en bredde på 160 cm. En rulle kan dække et overfladeareal på 70 m². Filmdensiteten er 70 g / m². Disse membraner er tilstrækkeligt stærke, da deres trækstyrke langs fibrene er 128 N / cm og over 104 N / cm.

Damppermeabiliteten er meget lav og ligger tæt på mærket 22,4 g / m² / dag. Vandmodstanden er 1000 mm. vand. artikel, som er nok. Modstandsdygtighed over for ultraviolette stråler ses i løbet af 4 måneders kontinuerlig eksponering. Tekniske egenskaber ved dampspærringen Izospan B gør det muligt at anvende det i et bredt temperaturområde, som er fra -60 til 80 ° C.

Udseendet af en filmrulle Izospan V

Brugsanvisning Isospan B

Før du bruger dette materiale til dampspærreformål, er det nødvendigt at gøre dig bekendt med nogle af kravene til installationen:

 • Når du dækker isoleringen, monteret på lodrette eller skrånende overflader, skal arbejdet nødvendigvis ske fra toppen nedad. Strimlerne af materialet er fastgjort i vandret retning med en overlap på 15 cm. En speciel klæbende film gør det muligt at isolere leddene;
 • hvilken side af Izospan B isoleringen er lagt, ikke alle ved. I mellemtiden er dette meget kritisk, da ukorrekt lægning helt eliminerer effekten af ​​at bruge dette materiale. Det skal huskes, at den glatte side altid er placeret på varmeren, og den hårde side er rettet ind i lokalet;

Skema for korrekt anvendelse af filmen til isolering af dampbarriere under gulvisolering med anvendelse af ekspanderet ler

 • Membranen er fastgjort til overfladen, der skal beskyttes ved hjælp af træblokke, klemmer og en byggestifter.

Da dette dampspærremateriale har et bredt anvendelsesområde, vil vi overveje funktionerne ved montering til flere typer overflader. Når du opretter et dampspærrelag på loftet, kan membranen fastgøres til spærrene på to måder.

Tagdækningsmaterialer: typer og egenskaber, egenskaber. Beskrivelse af de mest almindelige tagmaterialer af forskellige typer og typer. Applikations- og installationsfunktioner.

I det første tilfælde fastgøres filmen ved hjælp af stænger med et tværsnit på højst 5 cm over bunden. I dette tilfælde forbliver isoleringsarkene indeni. De bør ikke være tykkere end spærrene selv.

I det andet tilfælde er filmen fastgjort fra siderne af rafterbenene, skørt dem, også med søjler. Afslutning af loftet er allerede udført på toppen af ​​dampspærren. Det er værd at huske, hvilken side af Izospan B er placeret på isoleringen.

Isospan-film er lagt under varmelegemet over trægulvet

Hvis dampspærren er underlagt tagloven, selvom den endelig er lukket af tagdækningsmaterialet, er det mere hensigtsmæssigt at lægge bjælkerne i bunden af ​​skinnerne til færdiggørelse af installationen. På den skal du lægge membranen med en glat side op, fiksere den med en hæftemaskine, og sæt derefter måtter af varmeisoleringsmateriale mellem spærrene.

Arrangement af en tagkage med brug af Isospan-film

Brugsanvisning Isospan B indendørs er perfekt kombineret med teknikken til montering af isoleringen på styrprofilerne. I stedet for metalprofiler kan der anvendes træbjælker tykkelse svarende til eller lidt højere end isoleringens tykkelse. Profilen er fastgjort til væggene lodret, så afstanden mellem to tilstødende stativer er lig med bredden af ​​isoleringspladerne.

Plader sættes ind mellem profilerne og fastgøres til væggen. Membranen selv er allerede fastgjort på toppen af ​​pladerne på disse føringsprofiler eller træstænger. Stoffer af materialet er fastgjort vandret med en overlap på 15 cm. Derefter lukkes væggen med gipsplader eller andet plademateriale.

Princippet om anvendelse af dampspærre Izospan B i tilfælde af gulvvarme

Nyttig rådgivning! Ved installation af en dampspærre på trævægge skal de behandles med et antiseptisk middel og et middel til skadelige insekter. Dette vil give en ekstra garanti for kvaliteten af ​​det udførte arbejde.

Isospan D: brugsanvisning

Ud over de klassiske tre typer Isospan er nu de andre varianter på markedet med nogle yderligere egenskaber. Således kan f.eks. Isospan D's høje styrke og lave varmeledningsevne tillade anvendelse af denne membran til vandtætning af flade tage og endda betonbund. Han er i stand til at modstå meget større belastninger end sine forgængere.

Det er nødvendigt at sørge for tætningen af ​​sømme nær udgangspunkterne for kommunikationen til taget og ved krydset af dampspærens ark

Instruktioner til brug af Isospan D er i denne sag meget enkel. Panelerne rulles over den flade overflade af taget og placeres overlappende 150 - 200 mm. Kanterne er forbundet med et isospan tape SL. På toppen varmeisolering og bygge et tag. For at dæmpe gulvet er materialet lagt på et betongrundlag, så mindst 10 cm er bøjet på væggene. Leddene er limet med samme bånd. Over vandtætningen hældte konkrete skræl for at niveauet overfladen, som allerede er lagt finish coat.

Hovedpunktet er for Isopan D og Isospan B, hvilken side til varmeren de sætter. Forkert styling kan koste tid og penge, spildt. Derfor er det nødvendigt at følge instruktionerne omhyggeligt.

Trinvise instruktioner til at lægge laminatet med dine egne hænder: Funktioner af arbejdet

Opvarmning af loggia med dine egne hænder: Turn-by-turn foto instruktion

Dampisolering til vægge i et træhus: materialer og installationsfunktioner

Rammehus med egne hænder. Trin-for-trin instruktion af byggestadier

Videolægning af belægningsfliser egne hænder: trin for trin instruktion

Isolering til husets vægge inde i lokalerne og egenskaberne ved valg af materialer

Isospan A - vindbeskyttelse til dit hjem

Enhver moderne bygning kræver højkvalitets vind- og dampisolering, som Isospan A tillader - et ikke-vævet byggemateriale, fremstillet i ruller og beregnet til isolering af vægge og tagdækning af bygninger.

Isospan A - omfang og specifikationer

Izospan En film og andre lignende materialer er nu meget populære på byggemarkedet. De er nyttige til at skabe et barrierelag, når der installeres en varmelegeme, som helt eliminerer fugtigheden på objektets isolering. Moderne membranmaterialer er lavet af ren polypropylen, der ikke absorberer vand, så de kan bruges til at isolere genstande med forskellige formål, fra standard-etages huse og hytter til ikke-beboelsesbygninger og udhuse.

Anvendelse af Isospan A gør det muligt at beskytte de indre dele af strukturer mod fugt

Den omfattende anvendelse af Izospan A-film er forklaret af tilstedeværelsen af ​​en række vigtige fordele. Fordelene ved sådanne isolerende materialer indbefatter:

 • styrke;
 • økologisk kompatibilitet
 • høj elasticitet
 • varme refleksion;
 • beskyttelse mod vind;
 • beskyttelse mod ultraviolette stråler
 • modstand mod negative ydre påvirkninger
 • Vedligeholdelsen af ​​ydeevneegenskaber i flere årtier.

Isospan-film er på grund af deres tekniske egenskaber i stand til pålideligt at beskytte træet mod henfald, og metallet mod korrosion forhindrer kondensering, afspejler luftstrømme, opretholder en stabil temperatur i bygningen uden at udlade varme. De vigtigste isoleringsmaterialer er ved opførelse af beboelsesejendomme, der især er tilbøjelige til dannelsen af ​​koldbroer - huse med garretter, hytter med tilhørende garager eller andre former for udhus i svære hjemmemæssige forhold.

Typer af isolerende materialer - hvad er forskellen mellem AF og FB?

Det moderne marked for byggematerialer tilbyder ejere et stort udvalg af beskyttende og isolerende film af alle typer og sorter. Specialister skelner mellem følgende typer vindtæt, dampbarriere film:

 1. 1. Standard. Forebygger dannelse af kondens på isoleringsmaterialer samt på individuelle bygningselementer i bygningen - tagdækning, vægge mv.
 2. 2. Membran. Beskytter ikke kun elementerne fra kondensatet, men hjælper også med at fjerne overskydende fugt fra det indre af huset.
 3. 3. Folieret. Metalliseret film eller film med aluminiumsbelægning, der udfører damp- og varmeisoleringsfunktioner samt have reflekterende egenskaber.
 4. 4. Underlaying. Det har den højeste styrke, modstand mod temperaturændringer og negative miljøeffekter.

Izospan er en stor indenlandsk producent af isolering, hvor det er muligt at levere pålidelig beskyttelse til enhver bygning mod eksterne trusler. På markedet er der mange produkter under navnet Izospan, hvoraf de mest populære blandt dem er følgende:

 • Isospane A - et membranmateriale af høj kvalitet, der beskytter bygninger mod vind og fugt, letter evakuering af dampe fra huset udenfor;
 • AF - ud over standardfunktionerne, har beskyttelse mod ildens virkninger og giver derfor brandsikring af meget brandbare genstande;
 • AM - diffus membran, trelagsfilm, der beskytter genstande mod enhver ekstern påvirkning;
 • AS - diffus belægning med parametre med lav dampgennemtrængelighed
 • AQ - isolering med maksimale beskyttelsesegenskaber;
 • B - film til beskyttelse af varmelegemet fra kondensat fra indersiden;
 • C - materiale til beskyttelse af isoleringslagets underlag
 • D - universel beskyttende belægning, som har gode parametre for hydro- og dampisolering;
 • DM - film med øget styrke, med beskyttelse mod ultraviolet;
 • FB - vandisoleringsisolering med en metallisk belægning, der har reflekterende egenskaber, anvendes i høj temperatur og høj luftfugtighed
 • FD - metalliseret film med pålidelig beskyttelse mod enhver ekstern påvirkning;
 • FS - damp- og vandtætningsfilm med høje varmereflekterende egenskaber;
 • RM-forstærket vandtætningsfilm.

Blandt disse hydro- og dampisolerende produkter er det ret nemt at vælge en passende belægning til beskyttelse af isoleringen. En mere detaljeret beskrivelse af alle tilgængelige mærker på markedet findes på deres pakker.

Montering af film Isospan A - Sådan installeres isolationsbeskyttelse?

For at installere den købte film er det nødvendigt at følge nøjagtigt instruktionerne fra producenten, der tager højde for de vigtigste egenskaber ved Izospan-materialer og deres egenskaber. Processen med at installere isoleringen giver ingen særlige vanskeligheder. Du kan selv gøre sådant arbejde uden at søge hjælp fra professionelle installatører. Den udøvende kunstner skal dog tage højde for alle funktionerne i den overtagne membran. Enhver fejl kan føre til tab af filmen dets tekniske egenskaber, og derfor skal genkøbes isolering og gennemføre installationen.

Det er nødvendigt at installere Izospan A eller anden isolering på den sorte beklædning.

Hele processen med at installere isoleringsmaterialer kan opdeles i flere grundlæggende faser. I starten skal du installere Isospan A eller anden isolering på den sorte beklædning. Glat side af isoleringsbeklædningen skal fastgøres til varmeren. Filmklæder skal lægges vandret fra neden og opad og skal overlappe, både vandret og lodret. Bredden af ​​overlapningen skal være ca. 15 cm. Fastgørelsen af ​​individuelle paneler af materiale er lavet med en hæftemaskine. For at sikre fuldstændig tæthed af den installerede beskyttelse for isoleringen er det bedst at bruge et specialtape fra samme producent.

På toppen af ​​isoleringsmaterialerne på rammen installerer vi lodrette lameller med en sektion på 4x5 cm eller metalprofiler. Metalprofiler er egnede til yderligere udvendig efterbehandling med gipsplader, og træplader anvendes til beklædning med klapbræt eller specialpaneler.

Derefter er finishen fastgjort til rammen af ​​bygningen. Mellem vandtætningsfilmen og foringen skal der være et ventilationshul, hvorigennem varmeapparatet ikke bevarer fugt. Denne fremgangsmåde er egnet til montering isoleringsmateriale Izospan mærke A. Hvis andre film blev købt for konstruktion og installation kan have sine individuelle karakteristika og nuancer, hvis de ignoreres, kan medføre en reduktion af de tekniske og funktionelle egenskaber, der er etableret af beskyttende belægninger.

Isospan A - moderne isolering, takket være, at du kan øge komforten, komforten og endda funktionaliteten i dit private hjem. Anvendelsen af ​​Isospan i kælderen og kælderfladen gør det muligt at forlænge trussystemets levetid, installerede træbelægninger og byggematerialer generelt. Filmen skaber et stabilt, gunstigt mikroklima i beboelsesejendomme, som på en forsvarlig måde beskytter isolerings- og andre bygningselementer mod de negative virkninger af fugt og vind. Og vigtigst af alt - det er virkelig nemt at arbejde med de mest pålidelige og dyre film. Enhver ejer, der bruger vejledningen, vil ikke kun forsyne hjemmet med beskyttelse mod eksterne faktorer, men vil også spare penge.

Fuld eller delvis kopiering af oplysninger fra webstedet uden at angive et aktivt link til det er forbudt.

Isospan instruktioner til brug. Isosfæren A, B, C, D, F

Izospan - isolerende film belægning. Hovedformålet med filmen er at sikre bevarelsen af ​​de termiske isolations oprindelige egenskaber gennem hele livet. Det er svært at forestille sig et moderne byggeplads uden brug af forskellige typer termisk isolering. Mineral bomuld uld, Penoplex, Izolon, Isover, forskellige udvidede polystyrener og simpelt polystyren - alle disse materialer kræver deres egen beskyttelse.

Varmeisoleringsmaterialer dækker næsten vores hjem, forbliver varme i kølige og regnfulde dage, skaber trøst i den varme sommersæson, hvilket forhindrer indtrængen af ​​varmeflow. Men hvordan man beskytter bæltet af varmeisolering mod negative atmosfæriske fænomener? Pålidelig beskyttelse mod fugt, regn, destruktive vind er designet til at give 100% polypropylen med et stolt navn - Izospan.

For at skabe en barriere, selv i stadierne af byggeprocessen, for at udføre funktionen af ​​beskyttende isolering til varmeisolering, er det det egentlige formål, som med succes udfører dampspærren, er isp. På trods af den tilsyneladende enkelhed adskiller materialet sig i arter. Vi bringer din opmærksomhed - Isospan instruktioner til brug. For at forstå: det er squashed hvilken side at stable. Overvej de isosfæriske tekniske egenskaber, og metoden til lægning er isted.

Før det fortsættes til den detaljerede gennemgang, bør det præciseres, at filmene præsenteres af producenten i en bred vifte og har et andet formål. Dampisolerende film og membraner er opdelt i absolut damp- og hydro-neoplastisk og delvist transmissiv til fugt kun i en retning. Nogle af materialerne supplerer med succes varmeisoleringen og forbedrer dets egenskaber.

Dampisolering isospan specifikationer

 • Materialet er vandtæt;
 • Elasticitet er udover ros, de vanskeligste områder og bøjninger at komme rundt er ikke vanskeligt;
 • Modstand mod ultraviolet stråling;
 • Modstand mod negative atmosfæriske fænomener;
 • Udsæt ikke skadelige stoffer. Sikker for menneskers sundhed. Det beskadiger ikke miljøet.
 • Modstå en temperaturforskel i området fra -60 ° C til + 80 ° C
 • Ildfaste elementer, der tilsættes til produktionsprocessen, bestemmer brandbarhedsgruppen G4 i henhold til brandfare, som er bekræftet af de relevante certifikater.

Isospan har en anden anvendelse, i betragtning af området med byggeri brug. Isospan er unik i sin struktur og har sine egne tekniske egenskaber og egen mærkning. Fabrikanter klassificerer deres produkter med alfabetiske indeks A, B, C, D, F, R. Kombinationen af ​​brevindeks tilføjer en lang række anvendelser og installation af isospan. Hver ny betegnelse forudsætter sin egen isospan-applikation. Denne kendsgerning skal tages i betragtning ved opførelsen af ​​dit hjem.

tag damp barriere isosfære

Membranen, som en kontrolventil, passerer frit vanddamp fra siden af ​​varmeisoleringen. Undgå at forstyrre varmluftens naturlige ventilation. På den anden side blokerer den pålideligt fugtens indtrængen fra den ydre atmosfære, forhindrer dannelsen af ​​kondens, forhindrer vinden i at ødelægge isoleringens struktur.

På grund af vandets modstandsdygtighed mod ydersiden er membranerne meget udbredt i opførelsen af ​​tagkonstruktioner, der anvendes i vid udstrækning til beskyttelse af vægge og ventilerede facader af bygninger og strukturer. enhver destination. Gidroizolyatsionnoe ejendom, som har en isospan membran i lang tid forlænger levetiden for varmeisolering. Selv den bedste isolering bliver til sidst ødelagt af vind, applikation Isosfæren A vil være den ideelle løsning til at beskytte huset udefra.

I en nøddeskal, lad os præcisere hvilken side til varmeren Isospan A. Spørgsmålet er, hvilken side er isted. En bør lægges langt fra tomgang. Som vi noterede er dens drift udført på princippet om en returventil. Eller, hvis du vil: - Lad allesammen gå ud, gå ikke glip af nogen. Membranen skal fjernes udefra, oven på varmeapparatet. Den glatte side, som let bestemmes ved berøring, skal "se" på gaden. Rullen er skåret i brede strimler af passende størrelse og spredes så småt over området overlappende med det næste lag.

Hydro, damp, tag starter fra bunden. Når om, at membranen IZOSPAN A, undgå kontakt med isoleringsmaterialet. Rører membranen reducere sine vandtætnende egenskaber. Sandsynligvis de, der gik camping med sin bedstefars, lærred telt, bemærket, at hvis i regnen for at holde fingeren på "tag" indeni, så bare 10 minutter, dette sted vil dryppe. Det er af denne grund, om IZOSPAN A er kun tilladt med en dobbelt kasse.

Isospan-gulvet udføres uden for varmeisoleringen på laths fra hylderne. Anvendelsen af ​​membranen øger isolationsgraden og forlænger hele strukturen. Det er ekstremt vigtigt, under arbejdet at kontrollere fraværet af mulig hævelse eller hævning. Ellers vil du blive en konstant lytter til vindstød med de karakteristiske lyde af membranets slag på taget. Tynde stænger er nok til at ordne isospan A, hvilket giver 2-3 cm ledig plads til varmeren.

Som vi fandt ud af, beskytter A isospan A først og fremmest mod vind, og for det andet skaber den en kraftig hydrobarriere for isoleringen. Der er fare i form af kondensat, idet isoleringen er opsuget - kondensering, som før det passerer gennem membranen i form af damp, imprægnerer isoleringen med fugt. Fugtning af kun 5% vil medføre et fald i varmeisoleringsydelsen i halvdelen. Yderligere perspektiv - kondensatets indtrængning på metallet, med den efterfølgende omdannelse af taget til en kolander.

Antikondensatnaya overflade i kombination med damp og vandtæt effekt vil spare dig for sådanne problemer. Ved at udføre installationsarbejde på tagens opstilling skal det klart forstås, at selv den bedste isolering til taget, gradvist mættet med vanddamp.

At skabe en barriere for interne par - Isospane B vil tjene som en slags parobarrier. Materialet består af to lag, laget med en glat struktur støder op til isoleringen til installationen, den anden er den fleecy side, der er designet til at absorbere kondensatet.

Derfor monteres belægningen altid med en fluffy side ned med et hul til færdigmaterialerne til ventilation og tørring. Type B overlapper med et greb på ikke mindre end 10 centimeter fra siden af ​​varmeren og fastgøres ved hjælp af en byggestifter eller på anden måde.

Strukturen af ​​materialet kombinerer to lag: på den ene side en glat overflade, med den anden - en uberørt en. Det fleecy lag bevarer kondensatet med efterfølgende forvitring. Isospan C skaber en dampspærre til varmeren, hvilket forhindrer absorption af dampe af vandpartikler dannet inde i rummet. Materialet er meget udbredt i opførelsen af ​​vægge, installation af isolerede, skrånende tag og interfloor overlapninger. Pouro-vandtætning med brug af type C, er udstyret i forskellige cementplader og i opførelse af flade tage.

I et ord er materialets struktur og egenskaber meget lig med type B. Samtidig har den en øget sikkerhedsmargin og dermed er pålideligheden af ​​det superdækkede stof højere. Isospan C at købe, vil koste forbrugeren dyrere end type B med omkring 50-60%.

 • 100% polypropylen;
 • Gældende temperaturområde -60 - +80 ° C;
 • Brydebelastning: langsgående / tværgående. H // 5 cm ikke mindre end 197/119
 • tæt og stabil
 • vandmodstand er ikke mindre end: 1000 mm vand.
 1. Skrå tag med "overlap" ikke mindre end 15 cm
 2. Beskyttelse af gulvet på loftet. Laget af dampbarriereisolering spredes fra toppen af ​​isoleringen, glat side ned;
 3. Beton gulv. spredes på betonfladen, glat side ned;
 4. Trægulve med vandret udførelse.

Gulvet på lærredet på skråt tag skal laves fra bunden opad. Materialet overlapper ca. 15 centimeter. Overlap leddene for at undgå trykaflastning sammen med et særligt klæbende tape fra ånden af ​​siderne, efter typen af ​​dobbeltsidet scotch. Designet er fastgjort med 5 cm lameller. Mellem tagpladerne og lag af dampspærre forlades hullet mindst 5 centimeter.

Izospan C strækker oven af ​​isoleringen, er det nødvendigt at ventilere efterlade et mellemrum på ca. 50 millimeter fra materialebanen før en varmeisolerende materiale. Apparatet betongulv typen C strækninger overlappede på betonoverfladen, og derefter lagt på det støbte gulv klinge, og først derefter gulvbelægningen er monteret.

Høj fuldstændig væskeuigennemtrængeligt imprægnering materiale. Polypropylenklæde med en ensidig lamineret polypropylen pokrytiem.Universalnost fugt-damptæt materiale, indebærer den udbredte anvendelse i konstruktionen af ​​produktionsteknologier i opbygningen af ​​alle typer af konstruktioner.

Izospan D modstår modstandsdygtigt moderat stærk mekanisk belastning, er modstandsdygtig over for ruptur, modstår stærke vindstød, og om vinteren klare en tung snebelastning. I sammenligning med andre lignende film har Izospan D fået berømmelse som den mest holdbare og pålidelige løsning.

I enhver form for tag, som en barriere, der forhindrer dannelsen af ​​under-tag kondensat. Allestedsnærværende anvendelse i anordningen af ​​hydro- og dampisolering under opførelse af bygninger og strukturer. Beskyttelse af trækonstruktioner. Materialet modstår i høj grad negative atmosfæriske fænomener.

Isospan D bruges ofte på byggepladser som en midlertidig overlappning af overbygningen og installation af en beskyttelsesvæg i de konstruerede anlæg. Et sådant tag eller en mur kan vare op til fire måneder. Særligt populær type D anvendes til montering af betongulve, som kræver et vandtætningslag, som beskytter mod fugtighed i jorden.

 1. I ikke-isolerede tage som beskyttelse af strukturer lavet af træ;
 2. Som beskyttelse mod undertank kondensat;
 3. Beskyttelse mod negative atmosfæriske fænomener;
 4. I arrangement af kælder gulve;
 5. Installation af betongulve

Hvis der er en udfordring at fastholde de indre dele af hjemmet mod virkningerne af røg fra aktiviteterne i livet, og forlænge levetiden af ​​isolering, den rigtige løsning er at bruge en dampspærre muligheder med bogstavet betegnelsen "D". I de senere år er flere og flere ejere af landejendomme forstår vigtigheden af ​​den rolle, som dampspærren materialer, den stigende efterspørgsel på vægtig bekræftelse spillet.

Isospan D spredes direkte på spærrene direkte til det isolerede overflade af det hældte tag. I dette tilfælde er lagene af materialet det samme, og du kan ikke forvirres ved hvilken side til varmeren for at lægge Izospan. Installationen gøres vandret, overlappende, rullerne skæres let på lærredet i den ønskede størrelse.

Arbejdet udføres fra det nederste element af taget og følger gradvist i retningen til toppen. Samlinger, i færd med at lægge limet med et bånd SL ved typen af ​​dobbeltsidet scotch. Klæbemiddel på begge sider af overfladen forbinder mellem de to canvases af damp - vandtætning. Den lagt isospan er fastgjort på spærrene med træplader eller hæfteklammer af byggestiften.

Sammenfattende vores gennemgang, er det fortsat at tilføje, at producenten producerer 14 typer af sådan rullisolering. Vi har kun overvejet fire grundlæggende typer. Køberen, styret af karakteristika af forskellige typer, har altid mulighed for at købe isospan bare til eget brug. Derudover står producenten ikke stille og udvider løbende produktudvalget, for eksempel er der en variant af en film med flammehæmmere.

Fra vores gennemgang er det klart, at arbejde med materialet ikke kræver komplekse specielle færdigheder, og næsten enhver kan. Enkelhed i applikation og ikke høje installationsomkostninger gør dette byggemateriale bredt ved brug af pectru. Dampspærrematerialet overtager fuldt ud de funktioner, der sikrer pålideligheden og den lange levetid i dit hjem og industriel termisk isolering.

8 kommentarer

kategorier

 • Vandforsyning (11)
 • Gaskolonner (16)
 • Infrarøde radiatorer (4)
 • Kloakering (3)
 • Aircondition (3)
 • Kedler (42)
 • Pumpeudstyr (15)
 • Opvarmning (5)
 • Dampisolering (6)
 • Ovne (1)
 • Nyttige (6)
 • Loftsbeklædning (3)
 • Radiatorer (6)
 • Rør (8)
 • Opvarmning (10)

Vælg fanebladet i widgetindstillingerne.

Vælg fanebladet i widgetindstillingerne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 3 =