Dampkog til rygning

Men elektroniske cigaretter er farlige

Skadet af elektroniske cigaretter er indkapslet i tvister, meninger og spekulation. Emnet for sundhedsmæssige fordele og skade fra affaldet er meget relevant for brugerne, og anmeldelser på netværket er meget forskellige. Fabrikanter repræsenterer varerne i bedste lys og gemmer manglerne og favoriserer fordelene på baggrund af tobaksprodukter. Brugere undervurderer parrets indvirkning på sundhed og foragt for det "harmløse legetøj".

Afhængig af modellen varierer wads i design. Inde i enheden er der et reservoir med en væske, en forstøver (fordamper), en radiator og et genopladeligt batteri. Avancerede modeller indeholder et elektronisk kort. Fordamperens princip er som følger: Strømelementet opvarmer spiralen, som gør væsken til damp.

Harmonisering fra enheden bestemmer sammensætningen af ​​den blanding, der anvendes til rygning. Væsker til fordamperen bruger forskellige, måske endda uafhængige, blander i deres proportioner. Hovedkomponenterne er tre:

 • nikotin (ikke til stede i alle blandinger);
 • propylenglycol;
 • glycerol.

Hvad er nikotin, kendt for mange - dette stof har en negativ effekt på kroppen og er i stand til at udvikle afhængighed. Procentdelen af ​​nikotin i papiret varierer fra 0 til 24 mg. I det store og hele kan fordampere, som almindelige cigaretter, opdeles i kategorier for fæstningen:

 • 0 mg er "tomme" cigaretter;
 • 6-12 mg - disse blandinger kan sammenlignes med svage cigaretter;
 • 18-24 mg er en analog af stærke cigaretter.

Propylenglycol er et viskøst stof med en gennemsigtig farve med en let sød smag. Det er meget udbredt i produktionen af ​​produkter og kosmetik, farmakologi. I medicin anvendes propylenglycol til stort blodtab, dette stof er i stand til at erstatte plasma. I fordamperen er denne komponent linket, stimulerer indgangen af ​​damp i luftvejene. Som bevist af forskning er denne komponent af papiret ikke skadeligt for mennesker og er tilladt i alle lande i verden.

glycerol kendt for mange. Transparent stof olieagtig konsistens anvendes aktivt til fremstilling af kosmetik, medicin, mad og kemiske industrier. Glycerin er en bestanddel af forskellige produkter som fortykningsmiddel, det bruges til fremstilling af te, kaffe, bagning. Stoffet kan kun skade kroppen i store doser, dets indhold i elektroniske cigaretter er klassificeret som sikkert.

Blandt andre bestanddele indeholder røgblandinger fødevaresmagninger fremstillet på basis af naturlige eller kemiske, men sikre komponenter. Det maksimale indhold af stoffet overstiger ikke 4%.

Hvis alle komponenter er enten sikre eller allerede blevet undersøgt - hvor er meningerne om alvorlig skade født? Først og fremmest vil viper ikke få nogen sundhedsmæssige fordele ved at bruge fordamperen. Hertil kommer faren for kroppen substandard produkter eller fakes. Det er ikke altid nemt at skelne en rigtig producent fra en billig analog, gode produkter eller ej. Fraværet af strenge GOST'er gør det muligt at udvikle "fremstilling på knæet", når små virksomheder forsømmer reglerne og kravene til produktionen af ​​blandingen. I sådanne elektroniske anordninger kan være giftige forbindelser og stoffer. Konsekvenserne af at ryge denne fordamper vil være uforudsigelige, alt afhænger af udviklerens dårlige tro.

Rygning af elektroniske cigaretter af børn og unge under 18 år anbefales ikke, uanset hvilken type enhed der blev købt: med eller uden nikotin. Nogle komponenter i fordamperen kan være harmløse, men nikotin i elektroniske cigaretter er farlig og adskiller sig ikke fra sædvanligt i tobak. Også forskellige kræftfremkaldende stoffer har en negativ effekt på kroppen. Således er teenageren psykologisk vant til at ryge, fordi den ydre proces er ret ens: en cigaret, røg, en bestemt smag. Faren for afhængighed af nikotin er meget stor og som følge heraf rygning af almindelige cigaretter.

Som rygerne skriver i anmeldelser med erfaring, efter at have skiftet til elektroniske cigaretter, er det ikke udelukket at vende tilbage til normal tobak.

Enheder af tvivlsom kvalitet kan føre til forgiftning af kroppen, hvis sammensætningen af ​​blandingen indeholder giftige stoffer. Hvis du kan styre dette øjeblik, når du køber eGo eller mod, så med engangsudstyr er alt mere kompliceret, indholdet er fyldt af producenten.

Også glem ikke om individuel intolerance disse eller andre komponenter. Hvis der er et uimodståeligt ønske om at prøve en nyhed, er det klogere at vælge til fordel for en blanding uden nikotin, som ikke har en smag. Selvfølgelig kan du stole på tillid og kendte virksomheder. Men det er bedre at tænke flere gange, før du udsætter din krop for en mulig trussel - en stærk afhængighed af nikotin.

Elektronisk cigaret eller tobaksvarer

Folk køber en elektronisk cigaret med forskellige formål. Først og fremmest er dette en af ​​metoderne til at opgive konventionelle cigaretter og for evigt undgå rygning. I den anden - er de bevæget af nysgerrighed: ligesom det eller ej. Også nogle tørre modeller er i stand til at udskifte hooka, hvilket er svært at vedligeholde. Endelig er vævning en speciel trend eller en trendy trend med sine plus og minus.

Der er endda konkurrencer og underholdende forestillinger, hvor erfarne brugere slipper par ud af ringe eller bizarre former. Anmeldelser af sådanne begivenheder er nysgerrige, og ofte kan publikum lide det.

Mellem en normal cigaret og en aftørring er det virkelig bedre at vælge den anden. En kvalitetsenhed vil kræve månedlige udgifter og vedligeholdelse. Der er ingen garanti for, at det vil være mere rentabelt ud fra et finansielt synspunkt. Dette er en udgang for rygere med erfaring: Udskiftning af tobak af fordamperen hjælper i nogle tilfælde med at forlade den dårlige vane.

I sædvanlige cigaretter indeholder et stort antal forskellige skadelige og farlige stoffer til mennesker. Af denne grund kan papiret gavne, enheden er i stand til at blive et alternativ til tobak, men kun for dem, der længe har forsøgt at holde op med at ryge. Nikotin skader leveren, lungerne, blodet og nervesystemet. Hvis sammensætningen af ​​veip er diacetyl, bidrager regelmæssig rygning til udviklingen af ​​udslettende bronkitis - viper sygdom.

Hvis vi overvejer at ryge væske, indeholdende nikotin, Den elektroniske cigaret vil uundgåeligt provokere udviklingen af ​​afhængighed. Derefter skifter brugeren af ​​den elektroniske enhed til almindelig tobak, øger dens styrke. Dernæst kampen er kun muligt med hjælp fra læger, trods det faktum, at nikotin i den elektroniske cigaret er renset og tilføjet i små dolyami.sigaretah soposbno forårsage zavisimost.mostoyatelno æltning i sine proportioner. og lad par ud af ringe eller quirks

Fordamperens virkning på andre

Som sådan eksisterer ikke passiv svævning. Damp er meget sikrere end tobaksrøg. Ikke desto mindre udgør vaipers en trussel for dem, der er tætte. Det er acceptabelt at svæve en elektronisk cigaret indendørs - hjemme eller på arbejdspladsen, men det gælder kun for højkvalitetsmodeller uden nikotin, som anvendes fra tid til anden.

Regelmæssigt svæve enhed nikotin er skadeligt for andre, om end i mindre grad end en normal cigaret, men det gør ikke karakterisere fordamperen ryge vane som absolut sikker. De forskellige komponenter i anordningen opvarmes og omdannes derefter til damp. Samtidig er det ikke udelukket, at komponenterne ikke vil skade andre, jo mere man ikke bør stole på noget godt, det vil det ikke.

Udtalelse fra kvalificerede specialister

At skelne myter og sandhed vil hjælpe medarbejdere i medicinske institutioner. Elektroniske cigaretter har vist sig relativt for nylig, fordi der ikke er mange kliniske undersøgelser. Kvalificerede specialister blev opdelt i tre grupper.

 1. Der er læger der godkende den korrekte rygning af veip. Korrekt - betyder ikke regelmæssigt, med fornuftig tilgang vil fordamperen hjælpe med at slippe af med afhængighed, hvis brugeren metodisk reducerer andelen af ​​nikotin i væsken. Udtalelsen fra en gruppe forskere kan forstås, elektroniske cigaretter er mindre skadelige end konventionelle cigaretter.
 2. neutral, hvor læger stoler på kun nøjagtig og grundig forskning.
 3. Og endelig, hvis de er nægter papirets sikkerhed. Faktisk med en detaljeret undersøgelse af elektroniske cigaretter er det muligt at opdage skadelige stoffer og kræftfremkaldende stoffer, men deres andel er ikke kritisk.

Fra lægernes svar er der et par interessante fakta. Faktisk har vi ikke grundigt studeret effekten af ​​regelmæssig indtagelse af propylenglycol og glycerin. Fordi det er svært at klart afgøre, hvor meget fordamperen skader en person. Dette giver allerede grundlag for refleksion.

WHO godkendte heller ikke populariseringen af ​​vape, dels af samme grund: resultatet er ukendt fra de lange dampe af glycerol og propylenglycol.

Elektronisk fordamper - priser og anmeldelser. Typer af forstøvningsmidler og hvordan man vælger elektroniske cigaretter

For helt at opgive dårlige vaner er mennesker klar til forsøg. En af dem er køb af en elektronisk cigaret, som et værdifuldt alternativ til rygning. Den vigtigste konstruktive komponent i denne progressive enhed er dampfordamperen til rygning, hvilket forårsager en masse kontroverser i den moderne verden.

Hvad er en elektronisk vaporizer

Hvis du hurtigt vil holde op med at ryge, er det effektivt og samtidig helt sikkert. Røgfordamperne hersker i fri salg, er en integreret del af elektroniske cigaretter. Ring dem korrekt til en elektronisk inhalator, da handlingsprincippet er baseret på omdannelse af væske til damp, der er sund for sikkerheden. Der er mange modeller, så køberen vil simpelthen beslutte sig for valget.

Hvad er forskellen mellem fordampere til elektroniske cigaretter

Fordampere af elektronisk type har flere designforskelle. Når du vælger det første, er det vigtigt at studere egenskaberne ved hver sådan cigaret, bestem for personlig brug den mest optimale model med en bekvem placering af fordamperen. Så, forskellige fordamper til elektroniske cigaretter adskiller sig ved brug af metoden, kan være:

 1. Udskiftelig (serviceres). Sådanne fordamper kan demonteres om nødvendigt, undersøg designet klart, eksperimentere med en spiral, vikling.
 2. Uændret (Uovervåget). Enkelt design, hvor det ikke er muligt at udskifte fordamperen, reparere strukturen. Disse modeller i den moderne verden er mindre efterspurgte.

E-cigaret fordampningsenhed

For at forstå, hvordan denne progressive enhed virker i praksis, er det vigtigt at forstå detaljeret designfunktionerne i den elektroniske cigaret selv. Denne røganordning består af tre hoveddele: en forstøver, et batteri, en patron med en væske. Hvert element af indretningen af ​​fordamperen af ​​den elektroniske cigaret har sit eget formål, driftsprincippet er uerstatteligt. Altså:

 1. Atomizer er den vigtigste enhed, der er nødvendig for at omdanne væsker til damp, som cigaretpar med nikotin. Der er flere aftagelige kassetter og opladning, uden hvilken den elektroniske type fordamper ikke fungerer.
 2. Batteriet er et aftageligt element af en elektronisk cigaret, som gør den til en genanvendelig enhed. Et sådant batteri kan genoplades ikke kun fra netværket, men også fra computeren via USB-udgangen. Opladningstiden er beskrevet i brugsanvisningen.
 3. Patronen er en aftagelig kassette, som alene kan fyldes med en røgblanding. Det er vigtigt, at rygeprocessen ikke forårsager afsky, og ikke foreslår en tilbagevenden til dens ødelæggende vane.

En sådan anordning har et driftsprincip, og dets hovedelementer er en spiral og specielle stande til fastgørelse af den. Dette forhindrer imidlertid ikke os i at studere i detaljer klassifikationen af ​​elektroniske fordampere. Dette letter i høj grad valget, processen med at slippe af med dårlige vaner. Så er der følgende typer elektroniske fordampere, som skelner mellem:

 1. Ved opbevaring af opløsningen. I dette tilfælde taler vi om placeringen og tilstanden af ​​væsken, som derefter omdannes til damp.
 2. Ved blæsemetoden. Det er vigtigt at vide, hvordan luft trænger ind i cigaretten og går direkte til spiralen.
 3. Ved metoden til overførsel af opløsningen til en spiral. Strukturelt kan en eller flere wicks arrangeres.

Typer af fordamper til elektroniske cigaretter

Før du bestiller i kataloget en interessant position, er det desuden nødvendigt at finde ud af, hvilken længde af cigaret, dens diameter og andre strukturelle dimensioner for større brugervenlighed. Ifølge dette evalueringskriterium skelnes der følgende typer af fordampere til elektroniske cigaretter fra producenten, der hersker i frit salg til forskellige priser:

 1. BCC - praktisk model med en enkelt spiral, som bevarer de oprindelige smagskvaliteter af den valgte væske.
 2. BDC - en model, der har to spiraler, strukturelt placeret parallelt med hinanden. Derfor opstår fordampning af væsken i en fordoblet rytme.
 3. BVC er en moderne model, der tilbyder en enkelt spiral, men placeret lodret. Dette forøger fordampningsområdet, hvilket gør det ensartet.

Elektronisk fordamper til rygning

Stramningen af ​​dampen simulerer processen med at ryge, men det har ingen skade for helbredet. Antallet af cigaretter, der er "røget" på denne måde, er ikke begrænset, men personen bliver endelig væk fra den ødelæggende vane. Køb sådan en progressiv enhed virkelig i specialiserede butikker - priserne er forskellige. Det er dog mere praktisk og billigere at studere kataloget, hvorefter lave en ordre og købe i en online butik. Elektroniske fordampere på sådanne virtuelle ressourcer hersker i et stort sortiment, og er meget billigere end nogle gange oppustede detailpriser.

Elektronisk fordampning Evod 20

Disse er moderne modeller, der tilbyder købere ikke kun at slippe af med den katastrofale vane, men også at opnå en masse ekstra funktioner med ensartet fordeling af damp. Evod elektroniske fordamper er erklæret i et stort sortiment, men to faktiske modeller er værd at skelne mellem. først:

 • Model navn - Evod Mega 1900 mAh;
 • pris - fra 1 000 rubler;
 • Funktioner - bulk-clearomizers - 2,5 ml, beskyttelseshylster for batteriet, batterikapaciteten - 1900 mAh, lang batterilevetid, tilstedeværelsen af ​​spændingsregulatoren - til 3,5 V, op til 1200 til det næste sug batteri;
 • plusser - modellen er egnet til tunge rygere, har en låseknap fra utilsigtet presning, eliminerer overophedning og kortslutning af varerne, spiralen fordeler jævnligt dampen jævnt.
 • ulemper - i tilfælde af ukorrekt brug kan det for tidligt blive ubrugbart, garantien for sådanne tilfælde ikke gælder, fordamperen kan forårsage hoste ved første.

Den konkurrerende model af dette selskab og dens tekniske egenskaber fremgår af nedenstående:

 • Model navn - Evod Twist II 1600 mAh;
 • pris - fra 1 000 rubler;
 • Egenskaber - Et batteri til 1600 mAh, stødtæt taske med en diameter på 16,5 mm i sort, muligheden for manglende tankning i flere dage, kontrol med den forkerte inklusion af knapper;
 • plusser - strømknappen er bekvemt integreret i sagen, låsen er fem gange, bekvemmelighed i daglig brug, overkommelig pleje;
 • ulemper - høj pris, mulige problemer med låsning.

En anden praktisk ændring af den elektroniske type fordamper, som alle har hørt. En fantastisk løsning til iSmoka elektroniske cigaretter. Dette er en harmonisk kombination af høje tekniske egenskaber og overkommelige priser, et stort udvalg af produkter. Hvis valget faldt på Eleaf elektronisk fordamper, er nedenstående de to mest populære positioner - de såkaldte salgsledere. Disse er:

 • model navn - Eleaf ECML 0,75 Oh
 • pris - 300 rubler
 • Karakteristika - fungerer i en tilstand fra 8 til 25 I, skaber effekt af mere tæt indånding, modstand - 0,75 Ohm.
 • plusser - undertrykker ønsket om at ryge, egnet til de fleste modeller med cliromizers;
 • ulemper - matcher ikke altid køberens smag.

Denne enhed er en kompromisløsning i kombination med priskvalitet, hjælper hurtigt med at holde op med at ryge og for evigt slippe af med en sådan ødelæggende vane. Den elektroniske fordamper Ego er udskiftelig, giver en jævn fordeling af damp. Giver flere sorter, mens de er præget af demokratiske priser. Her er hvilke stillinger at være opmærksomme på:

 • Modelnavn - Ego-C;
 • prisen er 300-500 rubler;
 • karakteristika - et varmelegeme, en standardmodstand på 2,6 ohm, fordamperen indeholder ikke et gram metapen, et metalhus
 • De vigtigste fordele er mangel på fugtfordampning, uhindret adgang til spiralen, jævn fordeling af damp;
 • minusser - tilstoppet spiral, risikoen for fejl i den angivne enhed.

Fabrikantens anden repræsentant har også værdifulde tekniske egenskaber, som beskrevet nedenfor:

 • Modelnavn - Ego ONE Mega;
 • prisen er 500 rubler;
 • Egenskaber - Udskiftelige elementer er designet til modstand 0,4 og 0,2 ohm, ensartet fordeling af damp, standard batterilængde, arbejde med en kartomizer til forskellige kapacitet på batteriet af en elektronisk cigaret;
 • plusser - ingen skadelige dampe, et stort udvalg af fyldstoffer, en klar væske, fordamperen er nem at rengøre og brug, hurtig udskiftning efter behov;
 • minuser - ikke egnet til alle Ego-modeller, fungerer ikke med uautoriserede elektroniske cigaretter.

Elektronisk fordamper KangerTech

Fabrikanten med samme navn har udviklet specielle forbrugsstoffer til sine branded klinikere. Elektronisk fordamper Kangertech opererer i flere temperaturformer, sender en fuld bouquet af smag, fordele som et fuldstændigt afslag på rygning. Men nogle kategorisk indstillede mennesker er sikre på, at skaden fra elektroniske fordampere er indlysende. For at afskrække dem i dette er det tid til at studere et par positioner af dette mærke (landet er USA). Altså:

 • model navn - Kanger OCC Ni200;
 • prisen er 300 rubler;
 • Egenskaber - Udskiftelig elektronisk fordamper, Tankvolumen - Standard, Modstand - 0,15 Ohm, Op til 45 W, Tilstedeværelse af Tankmeyzera, Fyldstof fra Organisk uld med Nikkelvikling;
 • plusser - det er billigt, jævn fordeling af damp, moderat fugtindtagelse, ikke engangsprodukt, mulighed for tilbagespoling;
 • ulemper - passer ikke til alle modeller af elektroniske cigaretter af samme navn mærke.

Den anden repræsentant for samme producent har følgende egenskaber:

 • model navn - dryp boks;
 • prisen er 350 rubler;
 • Egenskaber - Udskiftelig elektronisk fordamper, Standard modstand - 0,2 OM, to parallelle spiraler;
 • fordele - lang levetid, det er muligt at vælge en fordamper for enhver model af elektronisk cigaret, lige fordeling af damp, ikke nødvendigt at fremstille viklinger;
 • ulemper - er fraværende.

Sådan vælges en elektronisk fordamper

Mange potentielle købere rådes om emnet, om elektroniske fordampere er skadelige, men at det konkluderes, at rygning er meget mere skadelig for ens eget helbred. Derfor vokser produktudvalget konstant, modellerne er behageligt tilfredse med yderligere funktioner. Hvis det er interessant, hvilken fordamper der skal vælges til personlig brug, er de vigtigste evalueringskriterier beskrevet nedenfor:

 1. Komposition. Når du køber en fordamper, skal du studere dens bestanddele. Tilstedeværelsen af ​​glycerol og propylenglycol er velkommen, fordi disse stoffer anvendes aktivt i medicin.
 2. Tekniske egenskaber. Det er vigtigt at vælge en container, så du kan "ryge" 10-16 cigaretter. Dette er en optimal parameter, og for mange mennesker, der forsøger at holde op med at ryge, er det tilladte daglige indtag.
 3. Producent. Da produktionen af ​​sådanne progressive cigaretter er en etableret virksomhed, er det nødvendigt at være særligt selektiv ved valg af leverandør. Det er ikke nødvendigt at finansiere på sundheden og stole på tvivlsomme mærker, som foretrækker at give kvalitetsprodukter.
 4. Prisen. Sortimentet af modeller er omfattende, derfor er det ifølge et givet kriterium let at bestemme det endelige valg. Det er vigtigt at overveje de forskellige fordamper til elektroniske cigaretter.

Se effektive måder, hvordan du holder op med at ryge dig selv.

Video: elektronisk fordamper JoyeTech eVic VT

Jeg tænkte i lang tid, hvilken fordamper er bedre, jeg købte budgetmodellen Eleaf ECML 0,75 Oh. Dette er en klassisk mulighed for 280 rubler, hvilket garanterer en følelse af afslapning. Første gang jeg ikke følte forskellen med rigtige cigaretter. Så blev den elektroniske cigar til mig allerede til hvad. Processen med fravænning fra afhængighed tog mig 1 måned, så mistede jeg interesse.

Og jeg forbinder elektroniske cigarer med vandpibe. Det vigtigste er at vælge en behagelig aroma, og du kan slappe af uden sundhedsskader. Dette er en god erstatning for skadelig rygning, og i det moderne samfund er det blevet meget fashionabelt. Fordamperne kan ændres hver gang, og de er billige. Butikkerne tilbyder et stort valg.

Ангелина, 41 år

Til min mand bidrog en sådan falsk cigar til at holde op med at ryge, men det tog lang tid. Som jeg forstår, afhænger meget af fordamperen. Han købte først en, så hele tiden hostede. Så gaffelt han sig lidt og fik en anden - han sagde, at det var en helt anden effekt. Så her er det bedre ikke at spare på et sådant køb, især hvis det handler om dit helbred.

Hvad er en fordamper til en elektronisk cigaret, og hvad er det til? Klassificering og art.

Tobaksrøgning mister gradvist sin tidligere popularitet. Og selv de mest inderlige rygere forstår i stigende grad, at øjeblikkelig fornøjelse ikke er den skade, der er påført kroppen. Dette er onkologi og problemer med hjertet, hjernen og endog risikogruppen for tuberkulose på grund af svækkede lunger.

Nogle mennesker kan ikke bare holde op med at ryge. Denne vane påvirker ikke så kroppens fysiske side, som psykologisk. Det er nødvendigt at holde noget i dine hænder for at distrahere dig selv. Hele dagen er der slik og frø - ikke en mulighed. Derfor anbefaler vi at være opmærksom på elektroniske cigaretter.

Der var en enhed i Kina. Skaberen af ​​den elektroniske vaporizer til en cigaret kunne ikke engang tro at i løbet af 15 år ville hans enhed blive så populær. Denne metode til rygning betragtes som den sikreste. Du kan hurtigt og nemt vænne sig til disse cigaretter.

Fordamper til ES er en slags lille inhalator. Med sin hjælp brændes nikotinadditivet ved kogning i unikke opløsningsmidler. Det reducerer nikotinskader, der opfylder røgens behov.

Ved normal rygning kommer nikotin ind i lungerne ved hjælp af metoden til klassisk brænding. Forståelse hvad fordamperen i en elektronisk cigaret påvirker, er det værd at bemærke dets anvendelighed til kroppen. Et alternativ betragtes som sundt, sikkert for kroppen. Desværre har WHO endnu ikke bevist fordelene eller skadene for elektroniske cigaretter. De er ikke placeret som lægemiddelbehandling mod rygning, men som små apparater.

I processen med at bruge en aftørring produceres damp, som betragtes som en fin-dispenserende aerosol. Med andre ord, den mindste partikler af en væske. De sprøjtes med en speciel spiral, opvarmet til den optimale temperatur. Dette omfatter nikotin, glycerin, propylenglycol.

Sammensætningen af ​​elektroniske fordampere omfatter som nævnt tre typer stof. Disse er de mindste partikler af nikotin, så nødvendige for rygeren. Herudover er der glycerin. Det er en slags alkohol med en sød smag, en viskøs struktur. Den producerede damp opnås som en vandtæt, mættet. Den tredje komponent er propylenglycol, et tilsætningsstof, der er godkendt til brug. Det er også viskøst, gennemskinneligt. Det har en sødlig smag, en håndlig lugt. Fra de indre organer fjernes det næsten umiddelbart næsten helt. Resterne omdannes til mælkesyre, påvirker positivt interne organers arbejde.

Som du kan se, er sammensætningen af ​​den elektroniske fordamper ret godt gennemtænkt. Det skader ikke kroppen. Derfor kan en person med fordel stoppe med at ryge.

Fordamperen af ​​den elektroniske cigaret tillader dannelse af en damp fra en væske, der er fyldt i en særlig kapsel. Tætheden, dampens smag afhænger af det design, den har, dets dimensioner, spiralen.

Princippet om fordamperens funktion er forbundet med to strukturelle komponenter. Det handler om mode med batteriet og selve fordamperen. I sidstnævnte er der en beholder til væske. Det tjener også til at opvarme spiralen med det wick, på hvilket tætningsmidlet er såret. Oftest er det bomuldsuld, imprægneret med en andel af glycerol, propylenglycol, nikotinpartikler og forskellige smagsstoffer. Først er batteriet tændt, så strømmen tilføres til fordamperen.

Apparatets princip fortsætter med opvarmning af varmespolen. Med denne fordampes væsken fra bomuldsulden. Det bliver en færge og produceres af tykke klubber. Papirets krop kan være gennemsigtig eller malet. Det er normalt lavet af glas eller metal. Inde er det fordamperen. Volumenet af nikotin i kroppen er fra 6 til 12, fra 18 til 24 og 0 ml. Denne klassifikation bestemmer styrken af ​​den elektroniske, som en almindelig cigaret.

Hvis du vælger udskiftningsfordamper, kan du nemt fylde dem. I moderne vejpah er sagen med en væske i bunden af ​​en cigaret. Tidligere ryger elektroniske fordampere blev kompliceret af, at de blev installeret ovenfra og wicks ofte brændt. Forbedring af sagen førte til, at der var ændringer med en vertikal spiral eller to. Dens anden placering var ikke bredt spredt.

Moderne producenter fremstiller cigaretter med korte væger. Hvis du ikke forstår strukturen, kan du slet ikke se dem. På grund af dette bevarer væsken sin farve og lugt under brug. Men når det slutter, skal det ændres. I de udskiftelige fordamper er det tilstrækkeligt at fjerne og placere en ny kapsel. Det sælges i specialbutikker og er ret billigt. Du kan vælge enhver smag efter ønske.

Den elektroniske fordamper til rygning betragtes som en temmelig pålidelig enhed, men det samme sker over tid, at dens ydeevne bliver værre. Hvis du bemærker, at det begynder at smide lidt damp i sammenligning med hvad der var før, så er det værd at erstatte bomuldsulden. Designet af en elektronisk cigaret er oftest ikke integreret, men demonterbar. Men selv i det første tilfælde kan det gøres.

Den rettidige udskiftning af bomuldsuld vil forlænge tørringens holdbarhed og øge arbejdstiden. På grund af hyppig brug forbrænder den. Først er det nødvendigt at fjerne den spildte væske indefra, og fjern derefter patronen. Cigaretten er placeret tydeligt på stoffet, hvor der ikke er nogen lur. Efter at skruen er fjernet, kan du fjerne fordamperen fra bunden, så du kan inspicere bagsiden af ​​enheden. Ofte er det markeret med en gul stribe. Der finder du bomuldsuld. Det er nok at fjerne den gamle og spole den nye for at få enheden til at fungere igen. Det sælges i specialbutikker eller på internettet og produceres oftest i segmenter med tilsvarende modifikation og størrelse.

Der er faktisk mange former for fordampere. Det er nødvendigt at vælge specifikt "din" tørre. Vær opmærksom på de tekniske egenskaber, deres modeller, producenter. Følgende er de vigtigste kriterier, hvormed enhederne er klassificeret.

Atomizers kan afvige fra hinanden i designfunktioner. Tilstedeværelsen af ​​basisfunktioner afhænger af dette. Her kan det være:

- blæser en nichrom spiral, eller med andre ord et sted hvor der opsamles luft, og hvordan det modstår varmespiralen

- tank, som indeholder væsken til tankning

- Sted og metode til levering af væske, som ikke brænder til en spiral. Det er et spørgsmål om en eller flere.

Fra dimensioner af designet afhænger af stilen, æstetik, kompaktitet. Dette påvirker også brugervenligheden. Producenter skelner grupper med en diameter på:

- op til 9 mm. De er meget tynde og ligner almindelige cigaretter;

- op til 14 mm. De hedder ego. Blandt køberne anses de mest almindelige, da de er kompakte, praktiske, har de mange funktioner.

- op til 17 mm I hverdagen er de mindre bekvemme end de ovennævnte.

- op til 20 mm Af størrelse og funktion betragtes mellemstore enheder.

- op til 23 mm. De har rummelige batterier, og der er mulighed for vedligeholdelse. Men de vejer meget, og er stadig ubehagelige i hverdagen. Med andre ord, "en amatør".

Jo lavere tallet er, desto mere behageligt og tæt er dampen. Apparatets liv er også relateret til dette. Modstand kan være i:

- 1,6 Ohm. I sådanne veber foregår fordampningen af ​​opløsningen meget intensivt. Dampen kommer ud tykt, tæt og velsmagende;

- 1,8 Ohm. Det giver en kold, tæt damp. Levetiden her er ganske lang;

- 2,1 ohm. Den producerede damp viser sig at være kold, ikke tyk. Levetiden er flere gange højere end alle ovennævnte enheder.

På enheden af ​​tilpasning af fordamperen af ​​en elektronisk cigaret kan serveres, uden opsyn.

Servicerede elektroniske fordamper giver dig mulighed for at spare betydeligt ved svingning. Af fordelene er værd at bemærke, at hver del af designet er adskilt. Du kan selvstændigt justere tætheden af ​​damp, modstand.

En sådan indretning består af et hus, et mundstykke, en konnektor.

De er designet i en vis periode, efter forbrændingen skal du bare købe en ny og installere den på din tørre.

Når du køber dem, skal du være opmærksom på formatet af væskebeholderen, størrelsen, selve betjeningen af ​​enheden.

Fordamperen skal rengøres periodisk for at forlænge levetiden. Demontering er mulig selv for en enkelt byggeri. Der er flere metoder til rengøring. For en start er det bedst at begynde med forebyggelse.

Fjern permanent overskydende væske fra tøven med en tør klud. Prøv at fjerne patronen hver nat. Derefter sætter det strengt lodret.

Under drift vil cigaretten begynde at gøre en ubehagelig lyd. For at slippe af med det, undviger sagen, skal du fjerne væskedråberne fra batterikontakterne.

Hvad angår mig skade eller gavn for elektroniske cigaretter og fordamperen for dem, at studere indtil slutningen bremser verdens tobaksvirksomheder, der ikke vil tabe fortjeneste, som allerede falder hvert år.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 87 = 90