Damprenser til hjemmet hvordan man vælger

Damprensere til husstanden - hvordan vælges den bedste model? Vurdering af top 10 damprensere

I dag er en bred vifte af damprensere til husstanden på salg i en bred vifte. Hvordan man vælger en bestemt model fra en bred vifte, kan du bestemme, at du er blevet bekendt med de karakteristika, som først og fremmest anbefales at være opmærksomme på.

Den beskrevne enhed blev oprindeligt brugt til desinfektion i medicinske institutioner. Designet af denne enhed er ret simpelt, indeni er der en dampgenerator, som pumper damp gennem en dyse under tryk. Hvis overfladen skal slippe af med allergener, støv, snavs, bakterier og bakterier, er damprenseren perfekt til dette.

Hvis du er interesseret i damprensere til hjemmet husstand, hvordan du vælger den rigtige løsning, skal du selv bestemme, før du handler. For at gøre dette skal du forstå typerne af sådanne enheder, som er repræsenteret ved håndmodeller, kompakte damprensere og enheder, der kombinerer en støvsuger og damprens funktioner. I det første tilfælde taler vi om en enhed, der er nem at bruge og gemme, og i drift tillader det at behandle vanskelige at nå frem til steder. En ekstra fordel er den overkommelige pris. Der er dog også ulemper, som udtrykkes i produktets imponerende vægt, kan enhedenes masse nå op på 2 kg. At holde sådant udstyr i hånden i lang tid vil være ret svært.

I betragtning af damprensere til husstanden, hvordan man vælger den rigtige løsning, vil du helt sikkert tænke. Den gyldne midten er en kompakt damprens, som er midten mellem en støvsuger og en håndholdt enhed. For at behandle overfladen behøver værkstedet ikke at holde udstyret i hænderne. Ulempen er den lille længde af ledningen, som alle fabrikanter af sådanne enheder synd. Hvis du kan lide at holde huset rent, men bo i et sommerhus af imponerende størrelse, er det bedst at vælge en damprens i form af en støvsuger. Denne model giver høj ydeevne, men det vil koste mere.

Valget af model for tankens kapacitet og volumen

Når forbrugerne overvejer damprensere til husholdninger, hvordan vælger man en bestemt mulighed? Den første ting du bør være opmærksom på er strømmen. Hvis du ikke vil have rengøringen til at vare i lang tid, så er det bedst at foretrække en model, der har den nævnte parameter over 1000 watt. Tankens volumen bestemmer, hvor længe du kan bruge enheden uden at fylde den igen med vand. I en times rengøring skal der være 2 liter væske. Dette er volumenet, der skal overholdes, når man køber en model af en damprens. Det er også vigtigt at være opmærksom på materialet i tankens bund, aluminiumsrummet var dem, der viste sig bedst under drift.

Valg af en model til damptryk og tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner

Steam cleaner husstand skal nødvendigvis have en vis funktionalitet, kun denne rengøring vil være effektiv. Hvis du forventer et positivt resultat, er det vigtigt at kontrollere, om modellen har en dampstyringskontrol. Med denne tilføjelse kan du vælge dannelsen af ​​tør damp, som er praktisk, når du skal håndtere det ydre tøj eller polstrede møbler. Efter rengøring forbliver overfladen helt tør.

Som ekstrafunktioner kan du overveje beskyttelse fra børn. Hvis der er en sådan tilsætning, vil damprenseren koste mere. Hvis du har brug for en sikkerhedsventil og damplåsefunktion, er det vigtigt at læse produktpaset før du køber. Hvis du vil vælge den bedste damprens, er det vigtigt at overveje, at hver model er præget af et bestemt tryk. Forbrugere, der ikke skal engagere sig i professionel rengøring, er det bedst at opgive de muligheder, der giver ud på omkring 6 barer. Men til husholdningsbrug vil udstyr med en ydeevne på mere end 3 bar være perfekt. Lad være med at blive fristet af lave omkostninger ved at vælge modeller med mindre pres, da de er uholdbare, når du fjerner snavs og forarbejder gamle pletter.

Vurdering af de 10 bedste modeller af damprensere

Hvis du har brug for en damprenser til dit hjem, skal tilbagemeldingen, hvis pris helt sikkert interesserer dig, så du skal være opmærksom på de mest populære modeller, der er valgt af forbrugerne. Salgslederen er Karcher SC 2 Premium, hvis omkostninger er 11 000 rubler. Ved udgangen er denne enhed i stand til at levere et damptryk på 3 bar. Inde i sagen er en liter vandtank, strømmen af ​​enheden er 1500 watt. For nemheds skyld kan du bruge en af ​​de syv lokkemad.

En mere kraftfuld model af denne producent er SC 4 Premium, som har en mere imponerende pris - 25 000 rubler. Producenten øgede damptrykket til 3,5 bar, vandtankens volumen forblev det samme. Effekten er 1800 watt, som en tilføjelse er et jern.

Høj kvalitet og overkommelig pris for et damprens mærke Philips

Hvis du vælger en damprenser til dit hjem, skal de anmeldelser, hvoraf prisen skal undersøges, inden du køber, være opmærksom på muligheden Steam Plus FC7020 / 01, hvor der skal betales 7500 rubler. Producenten leverede enheden med et vandbeholder, hvis rumfang er 0,45 liter. Inde i sagen er indbygget støvsuger, og enheden er 1300 watt. Under driften af ​​udstyret kan du bruge en af ​​de to dyser. Denne damprens, ud over alle ovennævnte fordele, har en yderligere, som udtrykkes i et attraktivt udseende. Sagen er malet i hvid og blå.

Forbrugere, der ønsker at spare penge, kan købe FC7012 / 01 MultiSteam, hvis pris er 4900 rubler. Tankens volumen er lille - 0,06 liter. Enheden er imidlertid ganske imponerende, den er lig med 1200 watt. Udstyret er udstyret med seks dyser. Salg præsenteres i hvid og blå.

Budget og funktionalitet

Damprens "Kitfort KT-&089raquo; kan tilskrives budgetmidler. Denne model koster 5700 rubler, men det er en universel enhed, som du kan desinficere og gøre modstandsdygtig over for overfladetemperaturen. Samtidig skal kemiske midler ikke bruges. Enhedens strømforbrug er 1500 watt, tankens volumen er 1,5 liter. Damprens "Kitforth9raquo; vil kunne klare delikate og tætte væv.

En anden model af den nævnte fabrikant er KT-903, som også kan kaldes en populær mulighed. Dette skyldes primært, at denne enhed har en overkommelig pris svarende til 10 500 rubler. Denne enhed er multifunktionel og kan erstatte vaske støvsugeren, vinduesviskeren, desinfektoren og dampen til tekstiler. Opvarmningstiden er kun 3 minutter, og enheden er 2000 watt. Udstyret har et arbejdstryk på 4 bar, damptemperaturen ved udløbet er 145 grader. Kapaciteten på en kedel på 1,5 liter vil tillade rengøring uden at fylde tanken i lang tid. I det komplette sæt leveres kapacitet på den udskiftelige tank i volumen på 1 liter. Hvis du er interesseret i Kit-producenten, vil damprenseren af ​​ovennævnte mærke være en glimrende løsning.

Hvis du vil følge flertals erfaringer, kan du vælge følgende modeller: Redmond RSC-2010 Blue til en pris på 4.500 rubler; Zelmer VC1260, som har en pris svarende til 6500 rubler; eller Vitesse VS-330, betale for hvilke vil have 3800 rubler. Men damprengøringen Endever trods sin høje pris fortjente den mest positive tilbagemelding, fordi den giver et højt damptryk på 3,5 bar, en opvarmningstid på kun 3 minutter og en imponerende dampforsyning på 17 gram pr. Minut.

Hvordan vælger man husholdningsapparater til hjemmet - typer af apparater og udvælgelseskriterier

Den første brug af damprensere er rengøring og desinfektion af medicinske anlæg. Men i de senere år har disse enheder flyttet ind i kategorien husholdningsapparater. De giver dig mulighed for at klare rengøringen af ​​forskellige overflader i huset uden kemikalier. For at enheden skal vare længe nok og effektivt klare de funktioner, der er tildelt den, er det vigtigt at gøre sit køb bevidst. Vi finder ud af, hvordan man vælger husholdningsvaskeapparater til huset, og overvejer også beskrivelsen af ​​nogle populære modeller.

Formål og princip af enheden

Før du finder ud af, hvilken en til at vælge en damprens til dit hjem, lad os definere, hvilke funktioner denne type husholdningsapparater udfører. Damprenser (dampgenerator) er en enhed designet til rengøring af forskellige overflader ved hjælp af varm damp.

Mekanismen i hans arbejde er følgende. Vand, fyldt en tank med et varmeelement, under påvirkning af elektrisk energi koger og bliver til damp. Den kommer ind i slangen og går ud gennem dysen. På grund af tilstedeværelsen af ​​ventiler akkumuleres dampen, hvilket danner et overtryk. Når du trykker på knappen, der åbner bolten, forlader luften med stor hastighed og i en betydelig mængde.

Rengøringsoverflader skyldes befugtning af forurenende mikroskopiske dråber af varmt vand såvel som på grund af den mekaniske virkning af dampstrømmen, som "slår" affaldet. Forstærkning af effekten opnås ved hjælp af forskellige børster og dyser.

Hvilke muligheder har husstandens rengøringsmiddel til rengøring af huset eller lejligheden? Dens funktioner:

 • fjernelse af snavs fra enhver overflade modstandsdygtig over for fugt og høje temperaturer, - keramiske fliser, vinduer, spejle, kølelegemer, toilet, badekar, håndvaske, køkkenmaskiner (ovn hætte).
 • rensning af vanskelige steder - riller, revner, smalle huller, sammenflettede sømme;
 • ødelæggelsen af ​​støvmider, bedbugs, nits, lice;
 • pleje møbler, tæpper, gardiner, tøj (ikke alle modeller).

Rengøring af møblerne med en damprens

Varm damp klæber godt med urenheder, der består af fedtstoffer, olier, paraffin, voks, lim, sukker og glycerin uden ekstra vaskemidler. Men om nødvendigt skal du fjerne kalkskalaen, rusten eller urinstenen på overfladen, det er nødvendigt at anvende et rengøringsmiddel og derefter behandle det med damp.

Bemærk: Dampgeneratorens desinfektionsvirkning er ikke universel. Mold, samt nogle vira og bakterier, der er mindre stabile i miljøet, dør, der falder under dampstrømmen med en temperatur på ca. 100º. Men for ødelæggelsen af ​​mange andre patogener kræves en langvarig kogning.

Design og udstyr af enheden

I betragtning af hvordan man vælger en damprens til rengøring af huset, er det vigtigt at vide, at enhederne kan variere i designfunktioner og et sæt tilbehør. Grundlæggende udstyr omfatter:

 • dampkedel (kedel) - vandtank;
 • elektrisk varmeelement;
 • En fleksibel slange med en ventil, der modtager damp fra kedlen;
 • udløser pistol med en dampknap;
 • dyse.

Nogle modeller har en vandabsorptionsfunktion, hvor forurenende stoffer opløses. Gennem sprækken i dysen går den ind i en separat tank. Derudover er en del af det professionelle apparat udstyret med en injektor og en pumpe til at forsyne detergent til dysen. Disse muligheder letter rengøringsprocessen, men øger omkostningerne for damprenseren betydeligt.

Enhedens funktionalitet bestemmes af antallet af tilbehør. Typer af dyser:

 • børster af forskellig størrelse til fliser, sten, polstrede møbler, tæpper;
 • En metalskraber til overflader, der ikke er ridset;
 • klud af terry klud;
 • et tip til vask vinduer;
 • dyse med en smal næse til rengøring af revnerne;
 • punktdyser til kromdele, afløbshuller, vandhaner;
 • jern til strygning ting;
 • et dampstrygejern
 • en dyse til pleje af tekstiler;
 • en turbo børste, som desuden roterer og tørrer af vedvarende snavs;
 • en sprøjtepistol til forfriskende planter.

Forskellige dyser til damprens

Når du beslutter dig for at vælge den bedste damprens til dit hjem, skal du tage højde for, at de er manuelle, gulv og multifunktionelle.

En moderne håndholdt damprenser til hjemmet er en kompakt enhed i form af en el-kedel. Det kan bruges til overfladisk rengøring af et lille rum. Funktioner af enheden:

 • relativt lav pris;
 • lille strøm - fra 600 til 1600 W;
 • en lille vandtank (op til 0,5 liter), der sikrer kontinuerlig drift i 15-20 minutter;
 • vægt ca. 1 kg - efter lidt drift bliver hånden træt.

Sættet af funktioner i en håndholdt enhed afhænger af trykket. Nogle modeller klare kun med forfriskning af polstrede møbler, andre - er i stand til at rense fliser og VVS.

Rengøring af ruderne med en manuel damprenser

Tænk på, hvordan man vælger husholdningsapparater til et stort hus, er det værd at være opmærksom på gulvmaskiner. Ved design ligner de støvsugere. Deres krop ligger på gulvet og bevæger sig med hjul. Under arbejdet skal værtinden kun holde en slange med en dyse i hendes hænder. Særlige egenskaber ved enheder:

 • høj effekt - fra 1500 til 2300 W;
 • en kondenseret tank (1,5-3,2 l), som gør det muligt at arbejde i 30-60 minutter uden at tilsætte vand;
 • flere dyser, der giver mulighed for at rengøre forskellige overflader;
 • høj pris.

Gulv apparater er mere bekvem og alsidig

Multifunktionelle modeller er en avanceret version af gulvet. Til dampgeneratorens legeme kan du vedhæfte forskellige tip til rengøring af overfladerne samt et strygejern til udjævning af ting med damp. Sådanne indretninger er karakteriseret ved høj effekt, signifikant damptryk og et stort reservoir. De tilhører den dyreste kategori af damprensere.

Sådanne enheder kombinerer damprensens funktioner til rengøring af huset og damperen for at passe til sneen

En husstandsstøvsuger til hjemmet, som valgt i artiklen, har flere fordele:

 • Hurtig rengøring, som kræver et minimum af indsats;
 • ødelæggelse af patogener og parasitter
 • muligheden for at opgive husstandskemi, som er særlig værdifuld for familier med småbørn og allergier;
 • fjernelse af ubehagelige lugte
 • rensning af belægninger og polstrede møbler fra pletter, herunder i vanskelige steder;
 • forfriskende af tæpper;
 • Bekæmpelse af fedt og lime skala på køkkenmaskiner og VVS.

Damprenseren er i stand til at klare rengøring af emhætten

 • høje omkostninger ved multifunktionelle enheder af kendte mærker;
 • På mange overflader, efter dampbehandling forbliver pletter, de skal tørres med en mikrofiber klud;
 • Det er nødvendigt at gøre en indsats for at fjerne uaktuelle urenheder, og derudover kan brug af husholdningskemikalier være påkrævet;
 • Håndter ikke plastik, delikat stof, lakeret overflader;
 • Det er muligt at beskadige møbelfibre af polstrede møbler og tæpper, hvis de samtidig behandles med damp og intensivt gnides;
 • Enheden klare ikke spor af faste farvestoffer, nogle typer lim, gips, cement og andre.

Vigtigt: Ved indflydelse af høj temperatur kan forurenende stoffer, der indeholder animalske proteiner, "konserveres", dvs. bliver inaktive. Dampgeneratoren kan ikke håndtere pletter fra blod, æg, mælk, saucer.

Når du vælger en damprens, er de vigtigste kriterier effektivitet, holdbarhed og brugervenlighed. I betragtning af forskellige muligheder skal du være opmærksom på:

 • magt;
 • tryk, strømningshastighed og damptemperatur;
 • tankens volumen og det materiale, hvorfra det er fremstillet
 • slange og ledning dimensioner;
 • yderligere funktioner.

Strøm påvirker den tid, for hvilken vand i enheden bringes til gasform, såvel som niveauet for forbrugt elektricitet. Optimal indikator:

 • til manuel - 700-1600 W;
 • til gulv - 1300-2300 watt.

Tryk, strømningshastighed og damptemperatur

Rengøringenes kvalitet afhænger af dampens parametre. Ved husholdningsvaskemidler varierer trykket fra 1,5 til 5 bar. Jo højere det er, jo hurtigere og mere bliver den varme luft dysen. Tilstrækkeligt niveau til rengøring - fra 3 bar. Det giver damp med en hastighed på ca. 200 gram pr. Minut.

Temperaturen af ​​dampen skal være mindst 110-140 ºC. Det skal tages i betragtning, at det er lavere ved stikkontakten end i kedlen. Hvis indikatoren er mindre end 110 ºC, vil det ikke være muligt at slippe af med skimmel, fedt og andre stærke forureninger.

Vandtankens kapacitet påvirker tidspunktet for opvarmning og kontinuerlig drift. Tilstrækkelig mængde til rengøring af lejligheden inden for 30-40 minutter er 1,5-2 liter. Gulv apparater med en kapacitet på 5 liter er produceret, men de opvarmes i lang tid.

Når du vælger en manuel damprens, skal du ikke sigte mod for stort reservoir. Når det er fyldt med vand, vil vægten af ​​enheden være meget høj. Optimal variant - 0,3-0,5 l.

Kedelens materiale kan være stål eller aluminium. Den anden mulighed er at foretrække, da den giver hurtig opvarmning og er mindre modtagelig for aflejring.

Den korte længde af damprensens slange gør det umuligt at rengøre overfladerne i højden, da det er svært at løfte gulvdelen. Denne parameter skal nå 1,5-3 m. Men det er værd at overveje, at dampen køler og kondenserer under passagen gennem slangen. I damprensere med lav effekt skal slangen ikke være for lang.

Dimensionerne af ledningen bestemmer enhedens manøvrerbarhed. Den optimale længde er 4-6 m. Det er praktisk, når det er muligt at automatisk slappe af.

På baggrund af et svar på spørgsmålet, hvilken damprens er bedre at købe til huset, hjælper anmeldelser med at bestemme valget. Ejere angiver, at enheden skal være forsynet med følgende yderligere funktioner:

 • regulator, som gør det muligt at vælge temperatur og intensitet af dampforsyningen, såvel som dens mætning med fugtighed;
 • aftagelig tank - det er mere bekvemt at fylde det med vand;
 • en ventil, der ikke tillader åbning af tanken, hvis der er overtryk i det;
 • beskyttelse mod børn - en knap, der blokerer for udslip af damp;
 • betjeningsknapper på håndtaget;
 • mulighed for kontinuerlig dampforsyning, som er praktisk til store overflader.

Tip: Når du køber en damprens, er det vigtigt at afbalancere balancen mellem alle parametrene og vælge enheden med et sæt nødvendige funktioner. Jo mere magtfulde enheden er, desto større volumen af ​​den tank, som den har brug for til kontinuerlig drift.

Den vurdering, der er udviklet af specialister til hjemme damprensere, omfatter produkter af så berømte mærker som Philips, Karcher, Ariete, Clatronic, MIE, som producerer enheder i forskellige priskategorier. Overvej egenskaberne ved flere populære modeller.

Grand Master GM-Q7 Multi Elite er en multifunktionel damprens, der indeholder forskellige rensedyser og et jern til udjævning af ting. På grund af høj effekt kan du fjerne kalkskalaen i badeværelset, justere kappen af ​​tæt stof, rense stenbunden og så videre. Udstyret med en vandret strippefunktion.

Karcher SC 2 er en udendørs damprens med nyttige yderligere funktioner: dampregulering, børnebeskyttelse, anti-skala system. Det adskiller sig i kompakte dimensioner og lette vægt (ca. 3 kg). Sættet indeholder flere vedhæftede filer: børster, dyse, servietter fra mahry. Enheden er klar til at fungere i 6,5 minutter efter tilslutning til netværket. Mekanismen til at skære ledningen er ikke særlig praktisk.

MIE Bello er en kraftfuld multifunktionel enhed. Pakken indeholder en gulvmop, en dyse til briller, et tip til rengøring af møbler, børster, et fladt jern til lodret dampning og et strygejern til vandret strygning. Brugeranmeldelser viser, at enheden håndterer alle opgaver perfekt. Minus - plasthjul i bunden af ​​kroppen, som banker, når man flytter på et hårdt gulv.

En højkvalitets og langvarig damprens er en pålidelig assistent i husholdningsforhold. Behandling af forskellige overflader med varm damp giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med snavs uden aggressive kemiske stoffer og stor indsats. Men høj temperatur og fugtighed kan ødelægge nogle materialer. For at undgå dette er det vigtigt at følge enhedens driftsvejledning.

9 bedste husholdnings damprensere

Det bedste eksempel på en ideel kombination af miljøvenlighed og økonomi blandt husholdningsapparater er hjemme damprenseren. Det er hans udseende i dit hjem, der vil redde dig fra den skadelige "kemi", vil gøre gulvet, mikrobølgeovnen, fliserne i badeværelset skinne rent. Damprensere blev brugt relativt nylig, men man kan allerede finde modeller til enhver smag og pung.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger en damprens?

 • vandtankens volumen. Hvis du planlægger at rengøre hele lejligheden med dette apparat, skal du kigge efter en damprens med en kapacitet på mindst 1,5-2 liter. Til vask af komfuret eller dampende tøj er en lille manuel damprens med et volumen på 300-500 ml egnet.
 • komplet sæt. Skal du rense dit tøj? Kig efter en enhed med en kludtilbehør og en speciel bøjle. Tilbehørssæt er forskellige til forskellige modeller.
 • ledningslængde. Enheden fungerer kun fra netværket. Ryd gulvet i et stort rum med en længde på 1,5 m ledning vil ikke være nemt!
 • kontinuerlig driftstid. Damprensere kan arbejde både 10 min og 1,5 h uden afbrydelse.

Og nu vender vi til gennemgangen af ​​de bedste modeller af husholdningsapparater til stovsugere, der præsenteres på vores marked i slutningen af ​​2016 - begyndelsen af ​​2017, som fortjener maksimal positiv feedback fra kunderne

En god kompakt og relativt billig håndholdt damprenser. Designet til rengøring uden eller med minimal brug af husholdningskemikalier. Det giver mulighed for effektivt at kæmpe med gammelt fedt på køkkenapparater og overflader, rene keramiske fliser, sanitetsartikler, vaske spejle og vinduer. Det kan bruges til at fjerne forurenende stoffer og desinficere bløde møbler, tæpper, børns legetøj, dampende tøj og gardiner.

I et sæt dyser (en punktdyse, til et gulv, en dysebørste), en forlængelsesslange, et måleglas og en tragt. Tankens volumen er 270 ml. Effektiviteten opretholdes takket være en god effekt på 1100 watt og et højt damptryk på 3,5 bar. Om udgangen til driftsfunktionen vil efter ca. 3 minutter efter tænding indikere den slukkede indikatorlampe. Længden af ​​netværkskablet er 3 meter.

 • Sødt design;
 • Let vægt;
 • Hurtig opvarmning.
 • Lille beholderens kapacitet til vand.

Bærbar håndholdt damprenser står fortrinsvis ud for konkurrencen på grund af de optimale egenskaber. Strømforbrug, måske ikke det højeste - 900-1050 W, men den maksimale værdi af damptryk - 4,2 bar - den bedste indikator blandt kompakte modeller af damprensere i vores vurdering. Og det tyder på, at omkostningerne ved elektricitet med en god effektivitet vil være minimal. Derudover er Grand Master GM-VSC38B-prisseddel tilgængelig.

Et sæt tips: kort, lang og buet til sprøjtning, tekstil til tøj, forlængelsesslange, spids med en rund børste, enheden til vask af vinduer og døre. Derudover - et måleglas og en tragt. Vandtankens maksimale kapacitet er 250 ml, arbejdskapaciteten er 175 ml. På sagen er der indikatorer for netværksforbindelse og beredskab (4 minutter). Temperaturen af ​​dampen er 135 ° C, når den når 16&9deg;C sikring slag.

 • kompakthed;
 • Lav pris;
 • Justerbar damptilførsel.

En anden af ​​de bedste repræsentanter for hånddampstråle rengøringsmidler, der har en betydelig fordel - dens vandtank holder 350 ml. Ikke meget af en værdi, men i sammenligning med de fleste af kollegerne med et volumen på 175-250 ml, kan enheden arbejde lidt længere uden afbrydelse "dozapravku9raquo;.

Enheden er udstyret med en varmekapacitet på 1000-1050 W, der kan give et damptryk på 3,5 bar. Udløbstemperaturen kan nå 130 ° C, hvilket giver gode desinfektionsfunktioner. Netværkskabel med dobbelt isolering af anstændig længde - 4,5 m.

Universal sæt dyser 7 gør det muligt at rengøre alle resistente over for varme og fugt overflade, vaske vinduer og spejle, fjerne indgroet fedt i køkkenet, fjerner snavs og lugt i tæpper, polstrede møbler, legetøj, tøj. I kittet er der en forlængelsesslange og en tragt med målekop.

 • Prisbilligt pris;
 • Beskyttelse mod overophedning;
 • Overtryksaflastningsventil.
 • Kort forlængerslange;
 • Periodiske pauser er nødvendige for et sæt tryk.

Bedste gulvstøvsugere

Den bedste repræsentant for kategorien er en højkvalitets og funktionel damprens fra den berømte tyske producent. Og selv om modellen ikke er billig, er prisen berettiget ud fra et optimalt kendetegn og en bred operationel kapacitet.

Højt vedligeholdt damptryk - 4,2 bar - gør enheden til en af ​​de mest magtfulde i sin klasse. Rensning af hårde overflader ved denne hastighed gør det muligt at dræbe op til 99,99% af bakterier uden brug af kemikalier. Funktion VapoHydro på grund af blanding af varmt vand til damp vil hjælpe med at slippe af med de mest vedholdende forurenende stoffer.

I konstruktionen systemet er implementeret med to tanke - 0,5 l (kedel) og flytbare 1,5 liter med opfyldning vand direkte under drift. Dampregulatoren er anbragt på enhedens krop. Komponenter: et sæt af gulv rengøring Komfort Plus 2 med forlængerrøret på 0,5 m, stedet dyse dampslange på 2,5 m med en pistol, en rund børste, håndværktøj omviklet med frotté, klud (mikrofiber) til gulvet, afkalkningsmiddel.

 • Sikkerhedsventil, børnesikker beskyttelse;
 • Strøm - 2200 W (opvarmning i 3 minutter);
 • Valgfri tilslutning af dampjern.
 • Høj pris;
 • Vægten er 6 kg.

En vidunderlig tysk damprenser. Relativ lav effekt (1500 W) tillader dog producerer damp med et tryk på op til 3,2 bar. En liter vandtank opvarmes i 6,5 minutter. Der er en justerbar dampforsyning og beskyttelse mod skalaen. Giver beskyttelse mod børn.

 • økonomi
 • Flot design
 • Der er beskyttelse mod skalaen
 • Uheldig mekanisme til at skære ledningen

Overbevisende model for forholdet mellem pris og kvalitet. Det er kendetegnet ved høj pålidelighed. Giver damptryk op til 4 bar (strøm 2000 W). Har mange ekstra vedhæftede filer og tilbehør. Giver dig mulighed for at vaske gulvet, vinduerne, tro, ryd polstrede møbler, fliser, damptøj osv. Ideel til langvarig drift (damprenseren kan arbejde uden afbrydelse i 60 minutter). Designet vil dekorere ethvert højteknologisk interiør.

 • Et stort antal tilbehør i sættet
 • Lang tid med kontinuerlig drift
 • Interessant design
 • Ikke den største vandtank
 • En anstændig vægt

De bedste universelle damprensere-dampere med jern

Karcher SC 4 Premium + Iron Kit alsidig primært som følge af en vellykket kombination af høj kvalitet og pålidelig damprenser i stand til uden meget besvær at klare rengøring af huset, og en kraftig dampstrygejern med hvilken strygning produkter fra en række forskellige stoffer bliver et spørgsmål om simpel og ikke belastende og tid vil tage halvt så længe som normalt.

Rengøring af gulvet vil være mest effektivt takket være mærkebetegnelsen Comfort Plus vedhæftning med en fleksibel tilslutning og en bekvem udskiftning af serviet uden kontakt med snavs. Enheden er udstyret med en varmelegeme på 2000 W, maksimum damptryk er 3,5 bar. Løshed efter opstart er 4 minutter. Et system med to tanke, hvoraf en aftagelig (0,8 L) giver dig mulighed for at tilføje vand uden at stoppe rengøringen.

Damprenseren er udstyret med multifunktionelle premiumdyser til hårde overflader og en dampslange 2 m lang med en pistol. På håndtaget er der en to-niveau dampstrøm regulator, sikkerhed er tilvejebragt af et børnesikringssystem og en sikkerhedsventil.

 • Kvalitetsudførelse;
 • Parkeringsplads
 • Strygefunktion.
 • pris;
 • Tryk på 3,5 bar for nogle komplekse forureninger er ikke nok.

MIE Bello - en populær multi-funktion apparat 3 til 1. damprenser modus (1700 watt) trygt håndtere forurening i køkken, bad og toilet. Giver dig mulighed for at rengøre og desinficere bløde møbler, tæpper, bilindretning. Inkluderet: gulvmop, rektangulær dyse til glas, koniske dyser med børster, trekantede og store firkantede dyser.

For at bruge MIE Bello i dampapparatformatet er der et specialjern til rådighed med en strømjustering og en lang dampslange (2,5 m). Med det kan du fjerne rynker på tøj, gardiner. Endelig er den tredje mulighed et professionelt jern med et korkhåndtag og en dampgenerator, der kan glatte ud næsten ethvert stof.

Hovedtrækkene ved modellen er et øget damptryk på 5,5 bar. Indikatoren er ret solid, men hvor meget det svarer til virkeligheden er svært at kontrollere. Selskabernes tvivl og forsikringer om enhedens italienske oprindelse rejser også tvivl. Instruktioner på selve enheden nej, fordi der er en stærk følelse af, at den er lavet meget øst for Apenninesøen.

 • Alsidighed og multifunktionalitet;
 • Kraftig damp;
 • En rummelig tank - 1,7 liter.
 • overpris;
 • Ikke meget komfortable plasthjul.

Med denne model kan du og sætte den krøllede frakke i orden og rense fliserne i badeværelset. Derudover er det muligt at forbinde jern i det komplette sæt og til glatte komplekse stoffer - damptryk i 3,5 bar er nok. Kraftig (1,95 kW) og temmelig udadtil, enheden er ikke billig, men retfærdiggør fuldt ud sin pris. Der er et stort antal vedhæftede filer og andet tilbehør, der gør det muligt at udføre næsten enhver rengøring eller strygning.

 • Et stort volumen af ​​en vandtank (2,3 liter)
 • Et par lokkemad og strygning i sættet
 • Muligheden for vandret stripping

Det skal huskes, at husholdningsarbejde med en damprens skal overholde sikkerhedsreglerne. Anbring ikke hænder og ansigt under dampstrålen (medmindre det er en særlig SPA-enhed). Før arbejdet skal du sørge for, at overfladen ikke forringes af fugt og damp. Følg vejledningen, pas på - og damprenseren vil virkelig gøre din rengøring effektiv. Og vores bedømmelse vil hjælpe dig med at vælge!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 1 =