Damprenser til hjemmet

Damprensere til husstanden - hvordan vælges den bedste model? Vurdering af top 10 damprensere

I dag er en bred vifte af damprensere til husstanden på salg i en bred vifte. Hvordan man vælger en bestemt model fra en bred vifte, kan du bestemme, at du er blevet bekendt med de karakteristika, som først og fremmest anbefales at være opmærksomme på.

Den beskrevne enhed blev oprindeligt brugt til desinfektion i medicinske institutioner. Designet af denne enhed er ret simpelt, indeni er der en dampgenerator, som pumper damp gennem en dyse under tryk. Hvis overfladen skal slippe af med allergener, støv, snavs, bakterier og bakterier, er damprenseren perfekt til dette.

Hvis du er interesseret i damprensere til hjemmet husstand, hvordan du vælger den rigtige løsning, skal du selv bestemme, før du handler. For at gøre dette skal du forstå typerne af sådanne enheder, som er repræsenteret ved håndmodeller, kompakte damprensere og enheder, der kombinerer en støvsuger og damprens funktioner. I det første tilfælde taler vi om en enhed, der er nem at bruge og gemme, og i drift tillader det at behandle vanskelige at nå frem til steder. En ekstra fordel er den overkommelige pris. Der er dog også ulemper, som udtrykkes i produktets imponerende vægt, kan enhedenes masse nå op på 2 kg. At holde sådant udstyr i hånden i lang tid vil være ret svært.

I betragtning af damprensere til husstanden, hvordan man vælger den rigtige løsning, vil du helt sikkert tænke. Den gyldne midten er en kompakt damprens, som er midten mellem en støvsuger og en håndholdt enhed. For at behandle overfladen behøver værkstedet ikke at holde udstyret i hænderne. Ulempen er den lille længde af ledningen, som alle fabrikanter af sådanne enheder synd. Hvis du kan lide at holde huset rent, men bo i et sommerhus af imponerende størrelse, er det bedst at vælge en damprens i form af en støvsuger. Denne model giver høj ydeevne, men det vil koste mere.

Valget af model for tankens kapacitet og volumen

Når forbrugerne overvejer damprensere til husholdninger, hvordan vælger man en bestemt mulighed? Den første ting du bør være opmærksom på er strømmen. Hvis du ikke vil have rengøringen til at vare i lang tid, så er det bedst at foretrække en model, der har den nævnte parameter over 1000 watt. Tankens volumen bestemmer, hvor længe du kan bruge enheden uden at fylde den igen med vand. I en times rengøring skal der være 2 liter væske. Dette er volumenet, der skal overholdes, når man køber en model af en damprens. Det er også vigtigt at være opmærksom på materialet i tankens bund, aluminiumsrummet var dem, der viste sig bedst under drift.

Valg af en model til damptryk og tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner

Steam cleaner husstand skal nødvendigvis have en vis funktionalitet, kun denne rengøring vil være effektiv. Hvis du forventer et positivt resultat, er det vigtigt at kontrollere, om modellen har en dampstyringskontrol. Med denne tilføjelse kan du vælge dannelsen af ​​tør damp, som er praktisk, når du skal håndtere det ydre tøj eller polstrede møbler. Efter rengøring forbliver overfladen helt tør.

Som ekstrafunktioner kan du overveje beskyttelse fra børn. Hvis der er en sådan tilsætning, vil damprenseren koste mere. Hvis du har brug for en sikkerhedsventil og damplåsefunktion, er det vigtigt at gøre dig bekendt med produktpasset inden du køber. Hvis du vil vælge den bedste damprens, er det vigtigt at overveje, at hver model er præget af et bestemt tryk. Forbrugere, der ikke skal engagere sig i professionel rengøring, er det bedst at opgive de muligheder, der giver ud på omkring 6 barer. Men til husholdningsbrug vil udstyr med en ydeevne på mere end 3 bar være perfekt. Lad være med at blive fristet af lave omkostninger ved at vælge modeller med mindre pres, da de er uholdbare, når du fjerner snavs og forarbejder gamle pletter.

Vurdering af de 10 bedste modeller af damprensere

Hvis du har brug for en damprenser til dit hjem, skal tilbagemeldingen, hvis pris helt sikkert interesserer dig, så du skal være opmærksom på de mest populære modeller, der er valgt af forbrugerne. Salgslederen er Karcher SC 2 Premium, hvis omkostninger er 11 000 rubler. Ved udgangen er denne enhed i stand til at levere et damptryk på 3 bar. Inde i sagen er en liter vandtank, strømmen af ​​enheden er 1500 watt. For nemheds skyld kan du bruge en af ​​de syv lokkemad.

En mere kraftfuld model af denne producent er SC 4 Premium, som har en mere imponerende pris - 25 000 rubler. Producenten øgede damptrykket til 3,5 bar, vandtankens volumen forblev det samme. Effekten er 1800 watt, som en tilføjelse er et jern.

Høj kvalitet og overkommelig pris for et damprens mærke Philips

Hvis du vælger en damprenser til dit hjem, skal de anmeldelser, hvoraf prisen skal undersøges, inden du køber, være opmærksom på muligheden Steam Plus FC7020 / 01, hvor der skal betales 7500 rubler. Producenten leverede enheden med et vandbeholder, hvis rumfang er 0,45 liter. Inde i sagen er indbygget støvsuger, og enheden er 1300 watt. Under driften af ​​udstyret kan du bruge en af ​​de to dyser. Denne damprens, ud over alle ovennævnte fordele, har en yderligere, som udtrykkes i et attraktivt udseende. Sagen er malet i hvid og blå.

Forbrugere, der ønsker at spare penge, kan købe FC7012 / 01 MultiSteam, hvis pris er 4900 rubler. Tankens volumen er lille - 0,06 liter. Enheden er imidlertid ganske imponerende, den er lig med 1200 watt. Udstyret er udstyret med seks dyser. Salg præsenteres i hvid og blå.

Budget og funktionalitet

Damprens "Kitfort KT-&089raquo; kan tilskrives budgetmidler. Denne model koster 5700 rubler, men det er en universel enhed, som du kan desinficere og gøre modstandsdygtig over for overfladetemperaturen. Samtidig skal kemiske midler ikke bruges. Enhedens strømforbrug er 1500 watt, tankens volumen er 1,5 liter. Damprens "Kitforth9raquo; vil kunne klare delikate og tætte væv.

En anden model af den nævnte fabrikant er KT-903, som også kan kaldes en populær mulighed. Dette skyldes primært, at denne enhed har en overkommelig pris svarende til 10 500 rubler. Denne enhed er multifunktionel og kan erstatte vaske støvsugeren, vinduesviskeren, desinfektoren og dampen til tekstiler. Opvarmningstiden er kun 3 minutter, og enheden er 2000 watt. Udstyret har et arbejdstryk på 4 bar, damptemperaturen ved udløbet er 145 grader. Kapaciteten på en kedel på 1,5 liter vil tillade rengøring uden at fylde tanken i lang tid. I det komplette sæt leveres kapacitet på den udskiftelige tank i volumen på 1 liter. Hvis du er interesseret i Kit-producenten, vil damprenseren af ​​ovennævnte mærke være en glimrende løsning.

Hvis du vil følge flertals erfaringer, kan du vælge følgende modeller: Redmond RSC-2010 Blue til en pris på 4.500 rubler; Zelmer VC1260, som har en pris svarende til 6500 rubler; eller Vitesse VS-330, betale for hvilke vil have 3800 rubler. Men damprengøringen Endever trods sin høje pris fortjente den mest positive tilbagemelding, fordi den giver et højt damptryk på 3,5 bar, en opvarmningstid på kun 3 minutter og en imponerende dampforsyning på 17 gram pr. Minut.

De bedste hjemstøvsugere

Husstøvsuger er en af ​​de mest økonomiske og miljøvenlige repræsentanter for husholdningsapparater. Ved køb af en sådan enhed behøver du ikke længere at bruge skadelige midler til at rengøre gulve, vægge, møbler ... Denne relativt nye opfindelse er blevet udbredt. Vores vurdering er klar til at give en liste over de bedste husholdningsapparater. Gennemgangen vil hjælpe dig med at navigere i de forskellige modeller, der tilbydes og købe en anstændig enhed.

Hvilken slags damprens skal jeg vælge?

Tysk producent af husholdningsapparater til rengøring. Virksomheden blev grundlagt i 1935. Grundlæggeren af ​​det var Alfred Kercher, som oprindeligt planlagde at lede en familieproduktion. I året blev virksomheden grundlagt, opdager Alfred en energibesparende saltovne. Dette øjeblik kan betragtes som et udgangspunkt for Karchers succes. I dag bærer virksomheden status som en af ​​de bedste producenter af rengøringsudstyr i Tyskland.

Komponenten i international uddannelse SBM Group. Virksomhedens hovedaktivitet er produktion af elværktøj. Brandets produkter sælges i mere end 50 lande verden over. Årligt producerer virksomheden ca. 2 millioner enheder af produktet, herunder ikke kun elværktøjer, men også have- og husholdningsapparater samt auto tilbehør. Nye udviklinger og innovative teknologier gør det muligt for DeFort at forblive på det mest værdige niveau.

Virksomheden, der blev født i 1992. Hovedopgaven for skaberne af mærket på det tidspunkt var at forsyne markedet med overkommelige husholdningsapparater. Som en fuldvundig konkurrent handlede firmaet for 10 år siden. Brandets produkter er kendetegnet ved kvalitet og høj funktionalitet. Udover traditionelt husholdningsudstyr producerer Smile innovative enheder.

Et russisk firma med speciale i produktion af husholdningsapparater. Produktionsgrundlaget for mærket er i Kina. Produktkvalitet, brugervenlighed, attraktivt design og bred funktionalitet - de vigtigste egenskaber ved Kitfort-produktet.

Formatering af rating - nøglevalueringskriterier

I processen med at udarbejde denne vurdering blev kundernes tilbagemeldinger om specifikke damprensemodeller taget som grundlag. Analyse af aktuelle oplysninger gjorde det muligt at identificere toppen af ​​de bedste enheder. Følgende egenskaber ved damprensere var de vigtigste kriterier for vurdering af udstyr:

 • vandtankens størrelse
 • periode med løbende arbejde
 • et komplet sæt
 • funktionalitet;
 • design;
 • overordnede dimensioner;
 • effektfaktor;
 • effektivitet;
 • vægt;
 • pris.

Damprensere er multifunktionelle eller orienterede kun til en bestemt form for rengøring. Nedenfor er de bedste modeller af forskellige kategorier.

Damprens til gulve og polstrede møbler - rent og miljøvenligt

Damprens er designet til rengøring af forskellige gulvbelægninger og polstrede møbler. En sådan anordning kan kaldes ret kraftig og komplet. Enheder er ofte voluminøse i størrelse, men resultatet af deres arbejde vil ikke gå ubemærket.

ENDEVER Odyssey Q-901 - den bedste mulighed for storstilet rengøring

En volumetrisk vandtank, høj nok strøm, lang stand-by tid garanterer kvaliteten af ​​den globale rengøring. Produktet er veludstyret: Der er et sæt dyser til rengøring af forskellige overflader. Design af damprenseren kan kaldes rustik. Den vigtigste opgave for ENDEVER Odyssey Q-901 er imidlertid klart under hans magt.

De indlysende fordele ved en damprenser af dette mærke er:

 • fremragende udstyr;
 • høj effektfaktor - 1,8 kW;
 • lang autonom mode - op til 45 minutter;
 • god arbejdskvalitet;
 • Volumenskapaciteten for vand er 1,5 liter.

Brugere identificerede kun en minus modellen - en stor enhedsvægt (4100 g).

Samlet kundevurdering er fremragende. Produktet opfylder fuldt ud forventningerne.

Karcher SC 2 - den bedste damprens til familier med børn

Oprindelsesland - Tyskland. En forholdsvis lille indikator for damprensens kraft sikrer produktion af damp op til 3,5 bar. Vandet i tanken opvarmer hurtigt - på kun 6,5 minutter. Du kan justere dampforsyningen. Der er beskyttelse mod børn.

Brugere noterede sig følgende fordele ved enheden:

 • effektivitet;
 • attraktivt design;
 • tilgængelighed af beskyttelse fra børn
 • funktionalitet;
 • let vedligeholdelse;
 • god byggekvalitet.

Det eneste, der generer kunderne, er den urimelige mekanisme til foldning af netledningen: Den er simpelthen pakket ind på toppen, ikke placeret i damprensens krop.

De fleste af brugerne har forblevet ret et erhverv. God stemning af polstrede møbler og gulve blev noteret efter første brug.

Damprenser til vinduer - glans renhed uden besvær og besvær

Sådanne indretninger er kompakte og nemme at bruge. Effektfaktoren er lav - normalt op til 1 kW. Omkostningerne ved sådanne damprensere er mærkbart lavere end omkostningerne ved den tidligere kategori.

Smil ESC 922 - den bedste damprenser til en lille smule arbejde

Meget bekvemt og budgetmæssigt apparat. Vandtankens kapacitet er 220 ml. Damprenseren tillader rengøring i store områder - længden af ​​netledningen tillader (5m). I sættet er der ekstra dyser - 2 stk.

Det er værd at fremhæve en række fordele ved den beskrevne model:

 • kompakt størrelse;
 • bekvem hoveddyse
 • godt damptryk;
 • let vægt;
 • demokratisk pris
 • lang strømledning;
 • nem at bruge.

Som en defekt af Smile ESC 922 damprenseren nævner brugerne manglen på beskyttelse mod den varme dampstråle. Du har brug for dygtighed til ikke at forbrænde dig selv ved arbejdsgangen.

Hovedparten af ​​købere forblev tilfredse med modellen. Den demokratiske pris på enheden spiller en rolle.

Den mest kompakte model - DeFort DSC-1200

Miniature enhed med en effekt på 1 kW. Vandtankens volumen er 300 ml. Fra det øjeblik, det er tændt i fuldt driftstilstand, behøver maskinen kun 2 minutter. En målekop og en tragt bruges til at fylde tanken. Der er også forskellige dyser og en børste til bekæmpelse af stærke forureninger.

De vigtigste fordele ved en damprens er:

 • kompakthed;
 • forskellige vedhæftede filer indgår i pakken
 • god byggekvalitet.

Af minerne er det kun værd at bemærke, at der kun er en tilstrækkelig stor vægt af enheden med sådanne dimensioner.

DeFort DSC-1200 modtog en god brugerevaluering. En lille damprenser er som husmor, og selv med sin primære funktion gør enheden et fremragende arbejde.

Multifunktionel rengøringsmiddel hjælper med enhver forurening

Sådanne indretninger er universelle. De vil hjælpe med at vaske flisebelagt gulv, fordampe frakke, læg windows i rækkefølge. Kraftfulde, veludstyrede apparater vil perfekt klare den generelle rengøring af selv den største lejlighed. Omkostningerne ved multifunktionelle damprensere i Rusland starter fra 10.000 rubler.

Damprens Kitfort KT-903 - bedste værdi for pengene

Meget overbevisende enhed. Det betragtes som den mest pålidelige enhed i sin kategori. Damprenserenhed er 2000W. Sættet indeholder et antal vedhæftede filer og ekstra tilbehør. Med Kitfort KT-903 kan du rengøre vinduer, gulve, døre, møbler. Tiden for autonom drift af damprenseren er 1 time. Modellen har et usædvanligt design.

Brugere kan lide følgende egenskaber ved modellen:

 • godt udstyr;
 • en lang periode med selvstændigt arbejde
 • attraktivt design;
 • god damping
 • høj effektfaktor;
 • alsidighed;
 • multifunktionalitet;
 • brugervenlighed.

En damprens er populær blandt købere, mange anser en sådan opkøb for at være virkelig gavnlig. De temmelig høje omkostninger ved enheden er berettiget af ovenstående fordele ved modellen.

1. Så, du har brug for hjælp til rengøring af gulve og polstrede møbler i huset eller lejligheden. Hvis du er en glad ejer af et stort boligareal, vil ENDEVER damprenseren, Odyssey Q-901, være uundværlig for dig.

2. Hvis der er børn i huset, vil den sikreste enhed være Karcher SC 2 - denne enhed er udstyret med beskyttelse mod dampbrændinger.

3. Til rengøring af glasflader budgetmodel Smile ESC 922 er velegnet. Den mest kompakte og ikke mindre værdige enhed er DeFort DSC-1200.

4. En generel damprenser Kitfort KT-903 er egnet til generel rengøring af store lokaler såvel som til dampende tøj.

De bedste damprensere til købernes anmeldelser

Vil du have dit værelse til at skinne med renhed? Så er det nok at bruge penge på husholdningskemikalier og næppe gnide snavs! En moderne enhed - en damprens, har længe vundet hjernerne hos millioner af brugere. Med en sådan anordning, du prodezinfitsiruete fjerntliggende steder, men på grund af den varme par - slippe af virus, bakterier og allergener. Forestil dig, ideel renhed, og selv med sundhedsmæssige fordele. Da det er svært at købe en god enhed, og ikke alle ved hvad vi skal kigge efter, hjælper vi dig med at forstå og i artiklen vil vi fortælle dig detaljeret, hvordan du vælger en damprens til dit hjem og lavet en vurdering af det bedste i 2017!

Damprensens enhed og driftsprincip

Vær opmærksom, producenterne forbedrer kun deres produktionsteknologi hvert år. Og selvom damprenseren ikke er en ny enhed, er den nye generation af modeller den ideelle assistent i alle hjem. Designet af den moderne damprenser består af:

 • Dyser og tilbehør
 • Element til opvarmning af væske
 • Vandtank
 • Trigger af pistol type
 • Fleksibel slange

Før du begynder at arbejde med denne enhed, skal du fylde dampkedlen med vand. Først derefter tilsluttes lysnettet. Efter et par minutter vil det være mærkbart, hvordan vandet koger og bliver til damp. Bemærk, at udløsermekanismen indeholder knapper og tilstande, der kun tillader efter tryk at frigøre en dampstrøm, der når op til 100 grader Celsius. Du kan ikke engang bekymre sig om, at varm damp vil skade dit helbred! På grund af udløbets løse struktur vil du ikke forbrænde dig selv og være helt sikker.

Se også - Hvilken dampmop er den bedste rating for 2017

Damprenseren betragtes som en af ​​de mest effektive og universelle enheder i vores tid. Indretningen blev i første omgang brugt på hospitaler og medicinske institutioner til desinfektion af kønsorganerne, men i forlængelse af tiden udvide anvendelsesområdet sine horisonter. Nu hjælper du med at rengøre ikke kun lokalerne, men også ved rengøring af bilinteriør eller husholdningsapparater. Den valgte damprens bruges ofte til rengøring af badeværelset, men der er mange andre anvendelsesmuligheder, blandt hvilke:

 • Rengøring af glasflader
 • Fjernelse af frosset snavs fra redskaber og husholdningsapparater
 • Desinfektion og rengøring af polstrede møbler
 • Rengøring af sengetøj fra flåter og allergener

I betragtning af alle ovenstående muligheder er enheden stolt af at blive kaldt universel og praktisk i brug. Den eneste ikke anbefalet til brug på voks og damp renere lakerede overflader, og glas ren koldt om vinteren (når temperaturforskellen muligvis glas krakning).

En bred vifte af husholdningsapparater til hjemmet vil glæde både dyre og budgetmodeller. Afhængigt af præferencerne og anvendelsesområdet skelner fagfolk de tre hovedtyper af damprensere:

 1. Støvsugere. Enheder af denne type er bedst egnet til professionel brug. Blandt analogerne er indretningen kendetegnet ved højeffektegenskaber og effektivitet. På grund af den høje kvalitet af samling, holdbarhed og udstyr anses det for dyrt. Vil du vælge en assistent ikke i et årti? Så er det bedre at bruge tid end at spilde dine nerver og penge til reparationer.
 2. Compact. Bjerget af popularitet er optaget af modeller af kompakt type. På grund af tankens placering på gulvet kan de sammenlignes med støvsugere. Denne fordel, fordi du ikke behøver at holde enheden i lang tid i balancen. Før du vælger, vil du være godt bekendt med det komplette sæt og en lang slange og kabel. Det skal huskes, at denne type model skal have en slange længde på mindst 3 meter, og ledningen - jo længere jo lettere den skal bruges. Som regel er kompakte damprensere udstyret med dyser til rengøring af forskellige overflader.
 3. Manual. Mange vil spørge: "Hvilken damprenser er bedre at købe til et hus til en overkommelig pris og med gode parametre? - Selvfølgelig, manuel. Denne unikke opfindelse giver dig mulighed for hurtigt og nemt at rengøre overflader. Den lette vægt og det kompakte design er let at betjene og bekvemt at gemme.

Hvordan vælger du den bedste damprens til dit hjem?

Ved du stadig ikke, hvilken damprens er bedre? For at gøre dette behøver du ikke at genlæse et ton af oplysninger, du skal blot bestemme omfanget af applikationen. Den bedste damprens er en, som helt tilfredsstiller kundens præferencer, og det er derfor nødvendigt at være opmærksom på sådanne parametre:

 • Strøm. Blandt de fleste parametre betragtes det som det vigtigste og vigtigt ved valg af husholdningsapparater. Jo højere effekten er, desto højere er dampforsyningens hastighed, og jo mere effektiv er rengøringen. Den bedste damprenser til anmeldelser af kunder er en, hvis strøm er over 1000 watt. Vær opmærksom, gulv støvsugere har en effekt fra 1300-2300 W, men manuel i sin tur - fra 700-1600 watt.
 • Volumen dampkedel. Denne indikator varierer fra 0,5 til flere liter. Vær opmærksom, jo ​​mindre kapacitet, jo oftere skal du fylde det med vand. I betragtning af omfanget af arbejdet vælger du den rigtige løsning. Så kapaciteten i 1 liter med et hoved vil være tilstrækkeligt i 30-40 minutter arbejde i en mode non-stop.
 • Deklareret vægt. Hovedsagelig til manuelle damprensere og varierer fra 1-6 kg (normalt målt i tom form).
 • Dyser og deres funktion. Når du køber dyrt udstyr, være opmærksom på de komponenter, blandt hvilke skal være: punkt dyse, en dyse til rengøring af gulve og fliser, lige og håndværktøj til rengøring af pensel, en dyse rengøring vinduesflader. Det mindste antal ekstra komponenter skal være mindst 3 stk.
 • Ledningens længde. Det er bedst at vælge enheden med den maksimale længde af ledningen (4-6 m). Det er også værd at overveje kabelwinderfunktionen. Dette er meget praktisk, og du behøver ikke at rave og slappe af ledningen manuelt.
 • Længde af fleksibel slange. Som den langsigtede praksis viser, har slangens længde ikke altid en god effekt på kvaliteten og effektiviteten på arbejdspladsen. Hvis du tager højde for graden af ​​damprensere, har næsten alle modeller en gennemsnitlig lang slange. Dette ledsages af det faktum, at ved lavmagter, dampen der passerer gennem hullet - køler ned. Som følge heraf forekommer hyppige vandstryk, hvilket ikke er ønskeligt til behandling af sarte overflader.
 • Dimensioner af strukturen. I gennemsnit mobile og håndbårne damprensere når en størrelse 20h15h25 cm og nu anordningen interiør, for eksempel: Karcher SC 1702 (som er inkluderet i de øverste damprensere) har en størrelse 50h33h33 cm.
 • Opvarmningstid og maksimal temperatur. Bemærk, afhængigt af effektens egenskaber og volumen er den gennemsnitlige opvarmningstid fra 10 sekunder til 10 minutter. Hvis den hurtigste opvarmning er påkrævet, er det muligt at fylde tanken med forvarmet vand. Når den er fuldt opvarmet, når vandtemperaturen 140 ° C, damptrykket er ca. 3,5 bar. På grund af de høje temperaturindekser øges kvaliteten af ​​rengørings- og bakteriedræbende egenskaber.
 • Damptryk. Vurdering af damprensere viste, at moderne modeller har et damptryk på 2-6 bar. I egenskaber kan du ofte se nøjagtigt disse indikatorer, men det er vigtigt at forstå, at dette tryk er inde i tanken, ikke fodringsdampen. Dampstrålen afhænger også af den anvendte dyse og slangens længde. Hvis du har et tab i spørgsmålet om, hvilken damprens der er bedre at købe til huset, vil brugerens feedback guide, og vil især give råd.
 • Type opvarmning. En vigtig parameter, der kan være ligeflydende eller med dannelse af damp i selve kedlen. Den anden mulighed betragtes som den mest krævede og anbefales til køb, da dampens kraft og temperatur vil være meget højere.
 • Fremstillingsmaterialet. Høj kvalitet konstruktion - garanti for holdbarhed og bekvemmelighed. Det er bedst at købe en teknik, hvis bund er lavet af varmebestandig plastik. Professionelle anbefaler at tage en damprens med en vandtank fra aluminium. Grund af den gode varmeledningsevne af metallet, vandet opvarmes hurtigere og skala ikke sidde på overfladen.
 • Yderligere bekvemmeligheder. Mange dyre modeller har en udvidet funktionalitet, der gør det muligt at overvåge væskestrømmen, justere strømmen osv. Men for at forstå, hvilken damprens der er bedst, vil anmeldelser af rigtige købere gøre det rigtige valg.

Vurdering af damprensere til hjemmet i 2017

Damprensere sortiment er ganske bred, men det er værd at huske, at høj kvalitet og holdbar enhed kun kan købes fra velrenommerede producenter i rating af som omfatter: Karcher, DeFort, Smile, Kifort, Endever, stormester, Philips.

 • Grand Master GM-Q1 Multi Elite er den bedste damprens til huset i 2017. Multifunktionel model hjælper ikke kun med at rense gulvet, men også for at bringe den krøllede ting i orden. Der er mulighed for at forbinde jernet (inkluderet i kittet). Strømmen på 1950 watt og en 2,3-liters kapacitetstank giver mulighed for rengøring med maksimal effektivitet og komfort.
 • Kitfort KT-903 - en af ​​de bedste modeller i forholdet mellem pris og kvalitet. Har en bred vifte af anvendelser, da den er udstyret med højeffektegenskaber - 2000 watt. En lille og stilfuld damprenser vil supplere ethvert interiør og vil langsomt arbejde op til 60 minutter.
 • Damprensere vurderer bedst til rengøring af møbler og gulve - Endever. Model Odyssey Q-410 - det bedste blandt sine kolleger. Enheden er udstyret med en stor vandtank (1,5 liter), der opvarmes bogstaveligt om et par minutter til 130 ° C. Sættet indeholder også en række dyser, så du kan rengøre og rengøre en række forskellige genstande.
 • Hvilken damprens har den i sin funktionalitet "beskyttelse mod børn"? Selvfølgelig, Karcher SC 2! Modellen har en lille kapacitet, men det er ikke en hindring for kvalitativt at klare rengøringen. Tankens kapacitet på 1 liter kan varmt opvarmes efter 6,5 minutter. Der er også beskyttelse mod skalaer og regimer til justering af dampforsyningen.
 • Vaskes ofte vinduer og glasflader, men ved ikke, hvilken damprens er bedre? Så vær opmærksom på Smile ESC-modellen. En lille og overkommelig assistent med en effekt på 1000 W og en reservoirkapacitet på 220 ml. Bemærk venligst, at modellen har en ret lang ledning, som er praktisk til store rum. Den er udstyret med to dyser til vaskeglas og rengøringsstofprodukter.
 • DeFort DSC-1200 er en kompakt model med en gennemsnitlig effekt på 1200 watt. Damprenseren er lavet af højkvalitets termoplast med en kapacitet på 300 ml. Enheden er udstyret med en målekop og forskellige dyser.
 • Hvis du har brug for en multifunktionsenhed til strygning og dampning, vil det bedste i din virksomhed være Philips GC660 / 05. Damprenser, den bedste placering tager flere år i træk. Fabrikanter tog sig af den maksimale bekvemmelighed og udstyret med en aftagelig vandtank. Der er også en automatisk tilbagespolingsfunktion. Glem ikke om præstationsegenskaberne - de er maksimale. Produktet er udstyret med dyser, en rackhanger og en beskyttelsesmuffe.
 • Smile ESC 924 er en moderne model med små dimensioner, med en effekt på 800 W og en vandtank på 250 ml. Med ham vil du glemme, hvad forkrøblede ting og beskidte lokaler er. Værdigt resultat for dine penge!

Vær opmærksom og husk at lektier, der bruger en damprens, kræver særlig opmærksomhed. Følg alle instruktioner og følg sikkerhedsreglerne, og resultatet vil overstige alle dine forventninger.

Vi håber, at du nu ikke har nogen spørgsmål, og du ved præcis, hvordan du vælger en damprenser til dit hjem i 2017!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 67 = 69