Design af køkken online uafhængigt 3d

Design af køkkenet online: indse din drøm

Køkkenets layout skal nøje kontaktes. Det er vigtigt at tænke over hver lille ting for at kunne placere mange funktionelle egenskaber i et lille køkkenrum. Gør det på en sådan måde, at brugen af ​​værelset var så komfortabelt og let som muligt.

En kompetent organisation af spiseplads og arbejdsområde samt korrekt valg af husholdningsapparater og køkkenudstyr er, hvad køkkenlayoutprogrammet gør.

Hvad du skal vide om køkkenplanlæggere

Nogle gange kan du ikke undvære en planlægger.

En person, der aldrig har stødt på et planlægningsprogram, vil nok spørge: "Hvordan vælger du den rigtige software?" Og det vælges afhængigt af hvilke mål og mål du satte for det.

Det mest elementære program kan arbejde på en enkelt opgave, men sæt af muligheder er begrænsede. Multifunktionelle pakker kan opfylde kundernes behov på ethvert trin i projektet på grund af tilgængeligheden af ​​yderligere muligheder.

 • Anslået ledig plads Nøjagtige dimensioner af rummet er indtastet, placeringen af ​​vindue og døråbninger, tilstedeværelsen af ​​gas og vand. Vanskeligheden der kan opstå på dette stadium er ujævnhederne af vægge og gulv. I dette tilfælde den laveste værdi er taget som grundlag.
 • Indretning af værelset. Materialerne selv vælges, samt deres nuancer, teksturer, styling muligheder. Mulige kilder til naturlig og kunstig belysning og endda en freske i køkkenet er angivet.
 • Køkken sæt og husholdningsapparater. Først og fremmest, Dimensioner af møbler og dens funktionalitet: Arrangement af skuffer og døre til køkkenmøbler, hvor de åbner. Den anden del er valget af headsetets ydre udseende, designet af arbejdsområdet forklæde, bordets struktur og farve. Materialet til facaderne er valgt: en række af træ, plastik, glas mv. Samtidig bestemmes tilgængeligheden og placeringen af ​​husholdningsapparater.
 • Tilbehør, accenter, skabelse af komfort og boligindretning. Køkkenet bliver det rum, hvor du vil bo og skabe: gardiner på vinduerne, håndklæder og potholders i arbejdsområdet, vaser og souvenirs på hylderne.

Det er værd at bemærke, at især sådanne planlæggere er nyttige til at udstyre køkkenet i et lille område.

Men selv at lave et køkken på zakz uden moderne programmer er uundværlig

Hjørnekøkken er det mest almindelige projekt, hvor alt ledigt plads er vellykket. Designet af køkkenet med tilstedeværelsen af ​​flere funktionelle områder, herunder en bar tæller - en fremragende mulighed for et rummeligt værelse. Der er en regel af arbejdstrekanten, hvilket indebærer opdeling af køkkenet i tre dele: køleskab, komfur og vask.

Til arbejde kan du afhente online eller offline software:

 1. Den første mulighed er ideel egnet til hurtigt udvalg af møbler og dens kompetente beliggenhed.
 2. Den anden slags programmer indebærer en mere gennemtænkt tilgang, de skal downloades og installeres på computeren.

Dette program bruges af både begyndere og fagfolk

En kraftfuld pakke med fuld cyklus med imponerende funktionalitet, designet specielt til design af køkkeninteriør. Inkluderer mange nødvendige muligheder, fra at sammensætte headsettet til valg af køkkenets farveskema. Når du har indstillet alle de vigtigste parametre i køkkenet, giver designeren dig mulighed for at bestemme design og design af rummet, køkkenets farve og kombinationen af ​​farver. I sidste ende kan du vælge køkkenets indretning.

Sådan oprettes et simpelt sæt i Kitchen Draw se i vores video:

Programmets chip er en utrolig realisme af billeder, stoffer, materialer, nuancer.

3 cad evolution har ikke russisk støtte, men det er ikke desto mindre intuitivt

Et træk ved designeren i omhyggeligt udvalg af teksturer. Den er ideel til kunder, der ønsker at modellere facader og afslutte køkkenet.

PRO 100 - et af de mest populære programmer

Universal software med en flok muligheder, der giver dig mulighed for at designe med samme succes design af et lille køkken og spisestue i et sommerhus. Moduler genskabes fra bunden.

En fremragende mulighed for selvdækning køkken sæt, som er lavet til ordre.

Spar tid og hurtigt at opfylde behovene hos kundens onlineplanlæggere.

Se en video tutorial om, hvordan du arbejder i en planlægger:

Ikea køkkener er enkle og funktionelle, hvilket hjælper hurtigt at samle et sæt moduler

Anmeldelse af de mest populære køkken sæt Ikea her.

Fordelen ved programmet er at du kan være sikker - alle detaljer i interiøret er virkelige, de sælges til butikken med de samme parametre og farver, der er angivet i projektet.

Fordele og ulemper ved køkkenet Ikea i vores video:

Minder spillet, men også en af ​​de enkle planlæggere

Denne russisk-sproglige software giver dig mulighed for at lave overflade design med et minimum af indstillinger og uden at tegne detaljer og fakturaer.

Absolut ikke egnet til kunder, der har brug for omhyggeligt indvendigt layout. Programmet er tilgængeligt gratis.

En anden mulighed er ikke en kompleks planlægger

Hots kan gøres på denne måde på gammeldags måde

Køkkenpladsen skal være zonet. Ideelt set bør der være fem sådanne zoner:

 • madlavning område: Denne zone indeholder en komfur, en ovn;
 • Spisestue zone: bord, bar;
 • zone bilvask;
 • bordbrug indhold zone og tilbehør;
 • fødevarezone.

Zoner og opbevaringssystemer til redskaber og køkkenredskaber har brug for design i henhold til ergonomiske niveauer. Instrumenter, der bruges oftest, placeres i de lavest tilgængelige bokse. Objekter uden daglig brug fjernes lidt højere. Ting, der bruges til deres formål, er meget sjældne, opbevares i et svært tilgængeligt område. For eksempel hjælper en fragt med at placere et par flasker i et begrænset rum.

Husholdningsapparater er ideelt placeret på en sådan måde, at den kan bruges uden at gå væk. Men forsøm ikke sikkerhedsstandarderne: komfuret er ikke anbragt i nærheden af ​​vasken, og køleskabet fjernes væk fra ovnen.

Til køkkenet var praktisk, du skal overveje nogle regler

 • Når du designer, skal du ikke glemme at tage højde for vækst af hvert familiemedlem, at vælge den rigtige højde af køkkenet;
 • Bestem, hvor meget ledig plads du har brug for i køkkenet for et behageligt tidsfordriv.
 • Overvej denne faktor, uanset om du er venstrehåndet eller højrehåndet.
 • Pander kan opbevares på grundlag af matryoshkas, dette vil spare meget plads.
 • Skuffer foretrækkes for skabe med svingdøre. Kasser tager mindre plads, at få objekter ud af dem er meget mere praktisk. Mekanismen med fuld udvidelse giver dig mulighed for at se alle de ting, der er inde i en sådan boks, umiddelbart efter åbningen.
 • Inden for arbejdstrekanten bør det ikke overlappe møblerne.
 • For arbejdsområdet er kvalitetsbelysning vigtigt: installer yderligere sconces eller belysning under kabinettet.
 • For at bevare køkkenets renhed skal du have et forklæde af hærdet glas eller keramiske fliser.
 • Ventilationssystemet og god ventilation er nøglen til dit helbred og friskhed i køkkenet. Emhætten er placeret direkte over ovnen.
 • Kassetten er nær, men ikke i syne.

Glem ikke om sådanne nyttige materialer som falske paneler til køkkenet.

Kig igennem fytogalleriet i køkkenerne for at bestille, fordi hver af dem er oprettet på en sådan planlægger:

Den største fordel ved designere er, at de hjælper med at skabe den bedste løsning til køkkenet

Ved design af et køkken bør man ikke tænke på den æstetiske side af spørgsmålet. Værelset skal være praktisk, praktisk og funktionelt.

Jeg brugte design til reparation i min lejlighed. Ved udformningen brugte vi programmet Kitchen Draw. Dette er en meget bekvem service (program), fordi du i forvejen kan tænke på alle nuancer, implementere dine ønsker og ideer. Også det giver dig mulighed for at beregne alt, juster eventuelle dimensioner (hvilket er et stort plus, da jeg er en relativt lille vækst ejer). Således gennem design får du køkkenet i dine drømme.

Køkken Designer Online

Tegn køkkenet online. Uafhængigt og gratis!

Foran dig er den mest moderne online køkken designer. Med denne planlægger kan du oprette et detaljeret 3D-projekt i dit køkken med en høj grad af visualisering.

Gem i dit sociale netværk et link til konstruktøren, for ikke at tabe:

For nemheds skyld har vi udarbejdet 4 færdige projekter, baseret på hvilke du kan designe dit køkken:

 1. sæt værelse størrelser
 2. at arrangere møbler af de nødvendige størrelser (kabinetter, skabe, bar tællere osv.)
 3. Vælg et farveskema
 4. Gem projekt
 5. find ud af den nøjagtige pris for køkkenet ifølge projektet (knap "ordreberegning") *

Eventuelle spørgsmål på planlæggeren? Skriv i kommentarerne nedenfor.

Vores adresse: Hviderusland, Minsk, ul. Nekrasov, 7-410

3D Køkken Designer

Virksomheden "Kitchens Wardeck" har udviklet en speciel 3D-konstruktør for at forenkle proceduren for oprettelse køkken design og køb køkkener til ordre. Denne service er meget praktisk og enkel, det giver brugeren mulighed for online at oprette designprojekter af møbelsæt.

3D møbler placering program

Hvilke funktioner gør 3D køkkendesigner online?

Producenter af moderne møbler forstår, at det ikke er nemt at tilfredsstille alle ønsker hos kunder, og de forsøger at løse dette problem på forskellige måder. Den 3D-designer, der præsenteres på stedet gør det lettere at vælge den ideelle variant af køkkenet og skabe et individ køkken design. Nu kan kunden selvstændigt udarbejde et udkast til det fremtidige sæt af indvendige emner.

Det er også værd at bemærke, at ikke alle har mulighed for at købe deres yndlingsmøbler simpelthen fordi det ikke passer i størrelse. Derfor foreslår vi lige nu at mestre 3D køkkendesigner online. Takket være det modulære princip om skabelse af møbler, er det ikke svært at vælge den optimale konfiguration.

Programmet til design af møbler i 3D-format kræver ikke komplekse installationer. For at arbejde i det har du brug for en internetbrowser samt adgang til World Wide Web. Funktionelle designer køkken møbler vil skabe et interiør, der vil nøjagtigt opfylde alle dine ønsker.

Hvad er fordelene online designer mad

 • Fungerer gratis og kræver ikke registrering.
 • Det adskiller sig med en temmelig simpel grænseflade.
 • Tillader dig at designe et værelse med forskellige dimensioner, forskellige former, under hensyntagen til funktionerne i strukturer, vægge.
 • Tilbyder en bred vifte af materialer og genstande til at skabe et køkken.
 • Er en fremragende assistent i reparationen.

Du kan bestille en bestilling online umiddelbart efter upload af det modtagne projekt til kurven. Vores firma sælger produkter i mere end 8 regioner i Rusland. Du kan kontakte vores medarbejdere telefonisk i Skt. Petersborg +7 (812) 309-47-98


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 3