Et skrivebord til et barn

Et skrivebord til et barn

Skrivebordet er det sted, hvor den studerende bruger en masse tid. Her studerer han, tegner, støber og spiller andre pædagogiske spil. Derfor skal hans valg være anset ansvarligt, fordi barnets helbred og hans entusiasme for at lære og andre kreative processer afhænger af dette.

Typer af børnebænke

Mange tror, ​​at at vælge et børns skrivebord er meget nemt, men denne opfattelse er fejlagtig. Og når du kommer til møbelbutikken, vil du se. Skrivebordene adskiller sig fra hinanden i henhold til flere kriterier:

  • farver. Hidtil har bord til børn en meget høj kvalitet, og deres farveskala er simpelthen ubegrænset og har temmelig mærkelige navne, for eksempel "Milan nut", "Wenge", "Italian nut" og andre. Der er også produkter med kombineret farve, for eksempel "Wenge og Maple". Derfor kan du vælge et skrivebord, der passer perfekt ind i ethvert interiør.
  • Form. Det moderne møbler marked tilbyder sine kunder både klassiske rektangulære borde og moderne ergonomiske, der har en tur til hver side. Et sådant bord kan nemt placeres i et hjørne af rummet. Og selvom denne tabel har en lidt langstrakt overflade, er den stadig ret kompakt.
  • Skuffer og natbord. Jo mere bordet har disse elementer, desto dyrere koster produktet. Men glem ikke at i juniorklassen skal eleven bruge en række hjælpematerialer, skoleartikler og kontorartikler, som skal have deres plads. Nogle modeller har skuffer eller sengeborde, der er låst med en nøgle. Mange børn kan lide det meget, fordi de har et sted at gemme deres små hemmeligheder og hemmeligheder.
  • Hjørne af skoledrengen - Denne model af bordet er færdig med curbstones, hængslede hylder og skuffer. Dette hjørne repræsenterer en enkelt design sammensætning, og lindrer forældre til behovet for at købe ekstra frysere og hylder.
  • Bordet er en transformer. Dette er en fantastisk løsning, hvis du beslutter dig for at købe et bord i de kommende år. I disse tabeller kan du justere vinklen på bordpladen og benets højde. Sådanne tabeller er gode til små studerende.

Hvad skal man overveje, når man vælger: tips og tricks

Skrivebordet er den dyreste ting, som forældre skal købe under forberedelsen af ​​barnet til første klasse. Det rigtige valg for forældre er ret svært, fordi der findes så mange forskellige borde på markedet. Forældre til en lille skolepige skal mindst være opmærksomme på designerens lækkerier i dette møbel. De vigtigste prioriteter i valget bør være sikkerhed, miljøvenlighed og bekvemmelighed.

Når du vælger et skrivebord til en studerende i klasse 1-5, skal du være opmærksom på:

  1. Bordets højde og bredde. Hvis det er for højt, vil det være nødvendigt at købe en speciel stol eller stol, hvis højde er reguleret. Hvis bordet er lavt, vil barnet hunching under arbejdet, og der er risiko for at udvikle en krumning i rygsøjlen. Ifølge hygiejne normer bør barnet ved bordet sidde så, at albuerne står frit på bordet, og benene trækkes til gulvet og bøjes i en vinkel på 90 grader;
  2. Bordpladen skal være bred nok, at der ville være muligt at placere alle de nødvendige ting, og der var nok plads til klasser;
  3. Det er nødvendigt at huske og kvaliteten af ​​materialer, hvoraf bordet er lavet. Ofte møbler designet til børn, lavet af lamineret spånplader, men du kan også købe et bord af massivt træ, plastik eller glas;
  4. Under udvælgelsen af ​​skrivebordet, opmærksomhed på skruer, fordi børn ofte nedbryder noget, der ved første øjekast så ret stærkt ud.

Top 10 modeller: beskrivelse, producenter, estimerede priser

Skrivebord Direkte 1200 M

Skrivebordet Direct 1200 M er et storslået ergonomisk bord, komplet med kraftfulde udvidelser. Grundlaget for denne model er en søjle skrivebord, som giver dig mulighed for jævnt at fordele belastningen på hænder og rygsøjlen. Dimensionerne af denne model er 1200 × 00/600 × 1465 mm.

Omkostningerne ved denne model i butikkerne rundt 11290 rubler.

Skrivebord til studerende COMSTEP-01 / BB

Skrivebordet til studenten COMSTEP-01 / BB er enkelheden ved design og barnets behagelige position. Designet af denne model giver dig mulighed for nemt at justere skråningens højde og højde mod gulvet, hvilket er meget vigtigt, fordi små studerende bruger meget tid bagved. I bordpladen er der en fordybning til opbevaring af papirvarer. Metalvare er meget bekvemt og nemt. Dimensionerne på denne model er 110 x 70 x 52-78,5 cm. Et sådant skrivebord vil vokse med dit barn.

Omkostningerne til et skrivebord til en studerende COMSTEP-01 / BB i butikkerne rundt 12 200 rubler.

Børns ortopædiske bord Dirigent-03 / Mælk&B

Børns ortopædiske bord Dirigent-03 / Mælk&B - et stort skrivebord til at studere et barn. Bordets højde og vinklen på bordpladen er justerbar, hvilket gør det muligt at opretholde en god kropsholdning og syn på barnet. En dyb og bred bordplade kan rumme alle de nødvendige skolelever. Under bordpladen er en skuffe til opbevaring af papirvarer. Over bordpladen er en hylde med et glidende bogstand. Størrelsen af ​​et sådant skrivebord er 105 x 71 x 80,9-101,9 cm.

Omkostninger til børns ortopædiske bord Dirigent-03 / Mælk&B i butikker rundt 11 200 rubler.

Børns skrive-transformer moll Champion

Børns skrive-transformer moll Champion - et smukt hundrede til en lille skolepige. Dens bordplade er opdelt i funktionelle zoner. En del kan hæves i en vinkel til skrivning, læsning eller tegning. Bordet er lavet af højkvalitets træspånplader med melamincoating. I sæt med denne model kommer en foldet bogstand, en linjal med magneter og en integreret kabelkanal. Størrelsen af ​​et sådant skrivebord er 53-82x72x120 cm.

Omkostninger til børns skrive-transformer moll Champion i butikker rundt 34650 rubler.

Skrivebordet Delta-10 er et traditionelt skrivebord. Bordet har en terning med fire skuffer og en stor skuffe til forskellige baggrunde. Denne model er lavet af lamineret spånplader. Størrelsen på dette skrivebord er 1100 x 765 x 600 mm

Omkostningerne ved et skrivebord Delta-10 i butikkerne rundt 5 100 rubler.

Voksenbordet DEEMI - passer perfekt til skolelærer i juniorklasser og til gymnasieelever. Bordpladens hældning er indstillelig, hvilket gør det muligt at indstille den mest behagelige position for klasser. Denne er udstyret med et afrundet plastik og en hæklet til dokumentmappen. Alle skrivebord i Dami varemærket er lavet af sikre materialer og vil ikke skade barnet eller dig. Samlede dimensioner er 750х550х530-815 mm.

Voksende skrivebord DEEMI i butikker koster ca. 6700 rubler.

Børnebord Mealux BD-205

Børnebord Mealux BD-205 - meget bekvemt og simpelt bord til barnet. Denne model er udstyret med en Stabilus, som du nemt kan justere bordets højde. Skrivebordet har en stor boks til kontorartikler. Langs hele bordet er en hylde med en bredde på 270 mm. De overordnede dimensioner af denne tabel er 1100x725x520-760 mm.

Børnebord Mealux BD-205 i butikker koster ca. 14605 rubler.

Skrivebordet til eleven "R-304" er et klassisk rektangulært skrivebord. Denne model har to indbyggede piedestaler, hvoraf den ene består af fire kasser, og den anden er udstyret med en højdejusterbar hylde. Skrivebordet er lavet af lamineret spånplader og MDF. Et træk ved denne model er bordpladen, som i midten har en speciel udskæring, som koordinerer siddepositionen og forhindrer krumningen i holdningen. De overordnede dimensioner af bordet er 1370x670x760.

Et skrivebord til skolebarnet "R-304" i butikkerne koster ca. 6 400 rubler.

Grifon Style R800 skrivebord

Grifon Style R800 skrivebordet er et moderne skrivebord lavet af miljøvenlige materialer. Denne model har en ergonomisk form, så den er ideel til læsning og skrivning og til at arbejde med en computer. De overordnede dimensioner af bordet er 100x90x65 cm.

Grifon Style R800 skrivebordet i butikkerne koster ca. 9799 rubler.

Calimera Pearl skrivebord

Calimera Pearl desk er et godt eksempel på lakoniske og kvalitetsmøbler. Denne model er udstyret med en glidende hylde til en bærbar computer eller et tastatur samt en rummelig skuffe og skuffe. Om ønsket kan bordet suppleres med et præfiks, hvilket gør det mere funktionelt. Bordet er lavet af høj kvalitet MDF og spånplader. De overordnede dimensioner af denne model er 80x111x60 cm.

Calimera Pear skrivebordet i butikker koster ca. 13039 rubler.

Forældres feedback fra foraene:

Jeg reviderede alle mulige møbler muligheder for den voksende 7-årige på et internet og valgte Mealux BD-205. Jeg købte den med en stol som i billedet. Indtryk af meget høj kvalitet ting og absolut værd deres penge! De er nemme at montere og ser meget moderne ud. Det vigtigste er bekvemmeligheden for barnet. Vi fandt ikke nogen mangler.

De købte deres første barns børnebords-transformer mollkampion. Meget tilfreds med køb og datter han virkelig kunne lide.

De besluttede sig for DEEM's voksenbord. Meget kompakt og komfortabelt. På den kan du justere højden af ​​barnets vækst i overensstemmelse hermed. Vi er glade for køb og babyen kan lide. Vi anbefaler det til alle.

Sendt den 11. september 2012 i kategori: Familie

Der er ikke sagt noget om TCT Nanotec-skrivebordene - disse er meget højkvalitets- og moderne børnebænke vokser med barnet. Vi købte til vores datter bare et sådant bord Ergonomik M6. Dette skrivebord er meget behageligt! Jeg råder alle sammen.

I alt på stedet 2168 artikler.

Endelig kom den længe ventede dag, når du vil stoppe.

Under graviditet, ikke kun udseende og smag af en kvinde.

Det er umuligt at overvurdere vigtigheden af ​​korrekt pleje af hulrummet.

Hver forælder tror på det med sit barn for sikker.

Hvem drømmer ikke om at arbejde på fjernsyn? Sandsynligvis alle.

Et skrivebord til skolebarnet - tips og 50 billeder i interiøret

En gang for omkring 30 år siden symboliserede skrivebordet en vis status, familiens intelligens. I dag er det heldigvis næsten enhver familie, der har råd til at købe et skrivebord til barnet.

Hvis i din familie voksen skolepige, sådan et bord er simpelthen nødvendigt for at organisere bekvemmeligheden ved at mestre videnskaben. At barnet havde en god arbejdsstil sund udvikling, skal skrivebordet være behageligt og funktionelt. Dette er ikke værd at gemme.

Før du køber et bord, skal du bestemme hvilke funktioner det vil udføre. Det kan for eksempel være beregnet til læsning, tegning, andre erhverv og samtidig have ekstra rum til opbevaring af skoleleverancer.

At definere det funktionelle formål med bordet, du skal forstå det optimal størrelse. Et vigtigt kriterium i denne sag er størrelsen af ​​bordpladen. Det er tilrådeligt at tænke over bordets generelle design, nødvendigheden af ​​at have natbord, døre i dem eller skuffer og deres nummer.

Du kan vælge et skrivebord i "klassisk forestilling", men i så fald tænker du tydeligt, så barnet nemt kan få bøger, notesbøger osv. Til dette skal der være hylder ved siden af ​​som du kan lægge alt hvad du behøver.

Som regel købes et bord købt af en første- tjener ham til selve prom, eller endnu længere. Derfor skal vi henvende os til kvaliteten af ​​møblerne med passende opmærksomhed. Det er ikke nødvendigt for barnet at købe et bord af værdifuldt træ, men et bord med en polymercoating er ikke ønskeligt.

Det er usandsynligt, at børn, især førstegradere, bør forvente særlig pleje. Vælg noget, der ikke er meget dyrt, så det var ikke en skam, når tabellen vil miste sin præsentation, men af ​​højkvalitetsmaterialer. Ifølge medicinske anbefalinger skal bordet have en bredde på mindst en meter, en dybde på 60 cm, et mellemrum under bordpladen mindst 50x50 cm.

Skrivebordstabellen til skolebarnet - Arbejdsområdenes tilrettelæggelse

Det er godt at vælge et bord med muligheden højdejustering af benene. Gå til butikken ved skrivebordet, tag et barn med dig. Han vil være i stand til at teste bordet på stedet, kontrollere dens bekvemmelighed og simpelthen vurdere den samlede tiltrækningskraft, så lange klasser holdes med glæde, hvilket er meget vigtigt. Forsøg ikke at spare ved at løse to problemer med et køb: at købe et skrivebord til studie og til en computer. Nærheden af ​​computeren og fristelsen til at spille først forhindrer barnet i at koncentrere sig om lektierne.

Børn skal straks undervises om at korrigere Arbejdsområdernes tilrettelæggelse. For at rumme alle skolelever i bordets design er der forskellige kasser, natborde, hylder. Se nærmere på dem, hvordan de distribueres, hvor bekvem de skal give de mest behagelige forhold for barnets klasser.

Nu et stort valg fra små borde med individuelle bevægelige moduler til hele sæt. Der er modeller af borde med overbygninger over bordpladen i form af hylder, hvor du kan placere bøger og andet tilbehør. Det er meget praktisk for studerende eller studerende: Alt vil være tilgængeligt på det rigtige tidspunkt. En meget original og praktisk mulighed for fælles træning af to skoleelever er tilstedeværelsen af ​​en fælles lang bordplade ved bordet. Rummet under bordet har en zonal division ved kantsten eller skillevægge.

I moderne variationer har skriveborde en forskellig form: klassisk rektangulær, vinklet L-formet, halvcirkelformet. Valget vil afhænge af det sted, hvor du planlægger at placere bordet. I betragtning af den generelle indretning og stil af andre møbler eller som et uafhængigt emne af situationen, skal skrivebordet arrangeres for at sikre en god arbejdspladsbelysning. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til de særlige forhold i arbejdsvilkårene, hvis barnet er venstrehåndet.

Et skrivebord til en skolepige - materialer

De vigtigste materialer, der anvendes til fremstilling af skriveborde, er spånplader, spånplader, MDF og massivt træ.

Spånplade - det mest almindelige materiale til skabsmøbler. Styrke og holdbarhed samt moderne teknologier, der sikrer kvalitet og harmløshed, gør det optimalt med hensyn til priskvalitet.

spånplader Endnu billigere, men også mere sundhedsskadelig. Det skal nødvendigvis have et overensstemmelsescertifikat for sikkerhed.

MDF er det dyreste og højkvalitets materiale, ikke underordnet naturligt træ til miljøsikkerhed.

Skrivebordstabellen til skoledrengen - foto i interiøret

Når du er blevet bekendt med ovenstående tips, skal du træffe de rigtige konklusioner for at vælge et bord, som dit barn nemt og komfortabelt vil arbejde på.

Størrelsen af ​​skrivebordet til den studerende. Standarder og tegninger

For deres børn har forældrene en tendens til at erhverve kvalitet, pålidelige ting. På det rigtige valg afhænger barnets helbred og ydeevne. Når alt kommer til alt, hvis møblerne, hvor du skal lave lektier, er ubehageligt, vil barnet ikke kunne sidde her i tilstrækkelig tid. Det vil være svært for ham at lære lektionerne i huset. Derfor er det så vigtigt at anlægge processen ansvarligt.

Hvis du vælger størrelsen på et skrivebord til en elev, skal du gøre dig bekendt med anbefalingerne fra specialister. Der er visse regler, der giver dig mulighed for at købe de bedste møbler. Tilbringe en temmelig lang tid ved skrivebordet, skal den studerende sidde ordentligt. Dette har direkte indflydelse på ryggenes, visionens, sundhed og effektivitet. Ved et ubehageligt bord forbliver barnet ikke langt. Dette forhindrer dig i at koncentrere dig om undervisningsmaterialet. Hvordan man vælger den optimale størrelse af møbler til skoledrengen, vil eksperter spørge.

Der er flere grundlæggende anbefalinger, der giver dig mulighed for at vælge det rigtige skrivebord til den studerende. Dimensioner, hvilken standard en sælger af børnemøbler skal vide, er et af de prioriterede spørgsmål.

For det andet med hensyn til kvalitet er kvaliteten af ​​materialer. Fra denne indikator afhænger produktets holdbarhed, dens komfort for den studerende. Møblernes overensstemmelse, der præsenteres for indretningen af ​​rummet, bør ikke undlade køberens opmærksomhed, men det er ikke desto mindre et sekundært problem. Det vigtigste er, at barnet kan lide bordet. I udvælgelsesprocessen skal forældre være opmærksomme på kvaliteten af ​​fastgørelsesanordninger. Børnene er meget mobile, så bordet skal være stærkt, lydigt.

Dette er en af ​​de dyreste køb, som forældre til en første grader skal gøre. Men et korrekt valgt skrivebord har været i drift i flere år.

Når du studerer standardstørrelsen på skrivebordet til den studerende, skal du være opmærksom på formularen. Der er flere populære versioner af de præsenterede møbler. Den første formular er den ældste. Men det er stadig i trenden. Disse er rektangulære borde med et lille antal kasser.

Dernæst bør der lægges vægt på en sådan sort som computerbord. Nu har mange skolebørn det rette kontorudstyr. Tabellerne har samtidig et særligt sted til skærmen, diske, glidende panel til tastaturet.

Hvis rummets størrelse tillader det, kan du købe en L-formet sort. På den ene side kan barnet udføre skriftligt arbejde og på den anden side - arbejde på computeren.

Et andet populært designprincip er transformatorbordet. Det er justeret for et barns vækst, så dette produkt bruges i længere tid end sædvanlige typer børnemøbler.

Størrelsen af ​​skrivebordet til den studerende er reguleret af GOST 11015-71. Han udpeger grupper af børn efter deres vækst. I alt er der 5 kategorier, der markerer med et bogstav eller en farve. For at gøre det lettere at forstå de principper, der bruges til fremstilling af borde, er det nødvendigt at overveje en tabel af deres størrelser til skolebørn.

Ved fremstilling af møbler til skolebørn overholder de præsenterede standarder. Dette giver dig mulighed for at give børnene komfortable tabeller. Træthed i dette tilfælde er signifikant reduceret. Dette giver mulighed for at give op til 85% af børnene med passende møbler til produktiv træning.

En af mulighederne for dimensionelle tegninger er vist nedenfor. Alle parametre er valgt i overensstemmelse med den angivne GOST.

Forældre var det lettere at vælge de rigtige dimensioner af møbler, man skal overveje en tegning af et skrivebord med dimensioner for den studerende (vist nedenfor). For at et barn frit kan lægge sine notater, lærebøger, skal arbejdsområdets bredde være mindst 60 cm og længden - 120 cm.

I - længden af ​​bordet (120 cm).

II - bordets bredde (60 cm).

Hvis der på en almindelig rektangulær bord vil være en bærbar computer eller computer, er det nødvendigt at tage hensyn til udstyrets dimensioner. Møbler på samme tid vil være endnu bredere og længere. I dette tilfælde hjælper specielle typer af tabeller med at organisere arbejdsområdet korrekt. Det er også vigtigt at vælge deres højde korrekt.

Afstanden fra gulvet til bordpladen skal svare til barnets højde. At han ikke slæber, skal skrivebordet være højt nok.

Men hvis denne parameter overstiger normen, vil en lille elevs ben ikke nå gulvet. Dette er meget ubelejligt. Der er andre størrelser, som er opmærksomme på, når de vælger.

Hvis du vælger størrelsen på et skrivebord til en elev i henhold til GOST, er det nødvendigt at være opmærksom på en række andre parametre. Det skal bemærkes, at skrivebordet er valgt samtidig med stolen. Når barnet sidder bag hende, skal fødderne stå på gulvet. Knæ bør bøjes i samme vinkel &09ordm;.

Et ledigt rum under bordet skal være nok. Hvis der er bokse her, skal afstanden til barnets ben være 45 cm i længden og mindst 50 cm i bredden. Det er også nødvendigt at være opmærksom på bøjningsvinklen på bordpladen. Ideelt set, hvis det er 30 °. Hvis møblerne er uden skråning, skal du købe en stand til bøger, notesbøger.

Sådan kontrolleres valget af valget

Den optimale størrelse af skrivebordet til den studerende skal vælges sammen med barnet. Det er nødvendigt at bede barnet om at sidde på afføringen. Elbuer ligger frit. I dette tilfælde bør skuldrene ikke opstå. Benene ligger på gulvet. Afstanden fra dem til bordpladen skal være 15 cm.

Hvis højden er korrekt tilpasset, vil møbeloverfladen være på niveauet for barnets plexus.

Der er en anden simpel test, der giver dig mulighed for at vurdere rigtigheden af ​​møblernes højde. Når skoleskolen sidder ved bordet, skal du bede ham om at lægge hænderne foran ham. Derefter skal spidsen af ​​langfingeren nå barnets øje. Hvis denne betingelse er opfyldt, er valget rigtigt.

Forskellige yderligere elementer kan have skriveborde til skolebørn. Med størrelsen vil hjælpe med at bestemme ovenstående regler. Men møblernes dimensioner afhænger også af dens konfiguration.

For at undgå kaos på arbejdspladsen har du brug for forskellige hylder, skuffer. Kan også medtages i sæt af forskellige natborde. Sådanne yderligere elementer skal være på hjul. Dette giver dig mulighed for nemt at flytte tabellerne, hvis det er nødvendigt.

Hylder over bordet kan åbnes. Kasser i bordet er også nødvendige. Nogle døre kan låses med en nøgle. Dette vil gøre det muligt for barnet at føle sit personlige rum, gemme nogle af hans hemmeligheder.

På jakt efter de bedste muligheder for møbler, skal du gennemgå gennemgangen af ​​praktiske skriveborde til den studerende. (.. fra 6 til 10 tusind Rub) Blandt de bedste arter bør afsætte modeller såsom "Delta-109raquo;,« DEMI9raquo;, R-304, Grifon Style R800.

Disse er ret høj kvalitet møbler til skolebørn. De er kendt som det bedste i lavpris segmentet af en masse købere. Materialerne, hvorfra bordene er lavet, er sikre for barnet.

Ønsker at bruge møbler i lang tid, er det værd at købe "Demi9raquo ;. Det kan tilpasses barnets vækst. Hvis barnet bukker sig, sidder det forkert, kan du give præferencen til bordet R-304. Det har en særlig snit, der korrigerer holdningen. Hvis der er en computer på bordet, er det bedre at købe R800.

Oversigt over mellemstore og dyre tabeller

Når du studerer skrivebordets størrelse for den studerende, skal du være opmærksom på dyre og mellemstore produkter. Deres pris starter fra mærket på 11 tusind rubler. Op til 15 tusind rubler. vil koste sådanne populære modeller som Direct 1200M, Comstep-01 / BB, ortopædisk Dirigent-03 / Milk&B, Mealux BD-205. Disse er stilfulde, smukke modeller med en bred vifte af funktioner. De vælges i overensstemmelse med barnets behov.

Brugere bemærker, at det optimale forhold mellem pris og kvalitet adskiller bord-transformator Moll Champion. Dens omkostninger er omkring 35 tusind rubler. Bordpladen er opdelt i tre funktionelle zoner. Dette er en behagelig møbler i enhver henseende. Holdbarhed og komfort er bekræftet af mange brugeranmeldelser.

At vælge størrelsen af ​​et skrivebord til en elev, forældre har tendens til at købe de mest komfortable møbler. Udover dimensioner kræver dette opmærksomhed på formularen. Linjer skal være glatte, strømlinede.

Overflader af højkvalitetsmøbler har ikke kroge, ujævnheder. Bordet må ikke lugte af lak eller andre kemikalier. For blød overflade vil være kortvarig. Dette er typisk for plastik af dårlig kvalitet. Derfor er det bedre at foretrække dyrere, men lydmaterialer.

Det er også nødvendigt at tænke på det harmoniske arrangement af møbler i interiøret. Det er meget vigtigt at skabe den korrekte belysning. Derfor er det i starten nødvendigt at sætte bordet, så det får en tilstrækkelig mængde dagslys. Det er også nødvendigt at sætte en lampe. Dette er en påkrævet attribut til skoledrengens skrivebord. Nogle modeller har allerede passende steder til tilslutning af lampen.

Nærmer sig ansvarligt for udvælgelsesprocessen, kan du købe kvalitet, holdbare møbler. Ved et sådant bord vil barnet være behageligt at lave lektier. Han vil ikke bøje sig, hurtigt blive træt. Hvis denne ting virkelig er som en ung skolepige, kan han tilbringe tid nok ved bordet. Og på dette afhænger hans akademiske præstation. Et bord er et personligt hjørne af et barn. Derfor skal valget af dette møbel anbringes så ansvarligt som muligt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 10 =