Farver i turkisfarve

Mørk turkis farve: kombinationer, beskrivelse, nuancer og betydning

Den turkise farve er et kryds mellem grøn og blå. Hans evne til harmonisk at passe ind i interiøret blev tøjets stil bemærket af designere. Derfor har den præsenterede nuance været i trenden i flere år. Mørk-turkis nuance i interiøret kan understrege individualiteten af ​​husets ejere, hvilket skaber et unikt design til næsten ethvert rum.

Hver farve bærer en bestemt associativ information. Derfor vælger du mørke nuancer af turkis til design af rummet, er det nødvendigt at studere dets egenskaber og funktioner. Den rigtige kombination med andre farver vil også bidrage til at gøre interiøret harmonisk og spektakulært.

Turkisfarve nogle mennesker svarer til enten en blå eller en grøn farvetone. Dette er imidlertid forkert. Det er en uafhængig farve, der er lige så unik som det mineral, der definerer det.

Mørk-turkis farve er forbundet med havet. Han er meget rolig. Ligesom havet selv minder turkosfarver om en person af ro, dybde og rummelighed. Fra denne farve kommer en behagelig afkøling. Dette er en meget smuk skygge. Det er koldt og afslappende.

Eksperter hævder, at den viste farve kan fjerne irritation og stress, der giver klarhed om tanke og ro. Brug dog ikke for mange mørke turkise elementer til indretning. Dette kan forårsage ubehag. Derfor er det påkrævet at anvende kompetent og at kombinere skyggen med andre farver.

Den mørk turkise farve er ikke ren. I sin struktur bestemmes flere forskellige nuancer af spektret. De vigtigste er blå og gule. Den endelige nuance afhænger af proportionerne af disse farver.

Det skal bemærkes, at hver person opfatter mørk turkis anderledes. For nogle nærmer den sig grøn. Det kan kaldes selv farven på flaskeglas. Dette forklares af dybden af ​​farve. En mørk tint gemmer grænserne mellem toner.

Men der er mennesker, der i kombination med grøn og blå er mere af den anden komponent i kombinationen. Blå farve i denne kombination for dem er en prioritet. Denne funktion giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger, hvis du kombinerer turkis med andre farver.

Mørk turkis har mange fordele. Det er let kombineret med næsten alle farver. Selv forskellige farver i turkis kan kombineres i samme interiør. Dette giver et bredt område for kreative fantasi af designere.

Mørk turkis kan bruges til indretning som hovedfarve i kombination med nogle andre nuancer. Med sin hjælp kan du arrangere små, men saftige accenter. Alt afhænger af stilen og præferencerne hos husets ejere.

Mørk turkis farve er ædel og universel. Det kan findes i mange moderne interiør stilarter. For at dekorere køkkenet, soveværelset, stuen eller badeværelset, bruges den ganske ofte. Ikke nødvendigvis bør det være en maritim stil af interiøret. Når du bruger forskellige kombinationer af farver, vil det være muligt at skabe næsten alle typer interiør.

Kombination med gulgrønne nuancer

Mørk-turkis interiør kan se dyster, medmindre det suppleres med forskellige detaljer og kombinationer. En af de vindende kombinationer i dette tilfælde vil være et kvarter med pistacie, oliven eller sennepsklinge. Denne kombination giver den indre energi, munterhed.

Det er bedst at bruge rene nuancer. Nogle designere argumenterer for, at det er hensigtsmæssigt at bruge sådanne farver i interiøret. Den glatte strøm af mørk turkis til varme gulgrønne nuancer glæder øjet. Med den rigtige tilgang er værelset spektakulært, smukt og interessant.

Når du kombinerer disse nuancer, bør du undgå kombinationen af ​​farver på et niveau af mætning. En af dem skal være dominerende.

Ønsker at designe et nyt interiør i stuen eller soveværelset, kan du foretrække en kombination af mørk turkis med blå eller blå. Alle nuancer bør ikke være kontrasterende, lyse. De skal blandes glat med hinanden. For eksempel ønsker at skygge mørke turkise gardiner, tæppe, sofa, i baggrunden af ​​sådanne genstande kan du placere mørkeblå tilbehør. Dette vil understrege spillet i nuancer.

Blå eller blå skal være sekundær. De understreger kun den naturlige skønhed af turkis. I stuen er det tilladt at anvende dybe eller lyse nuancer. De kan fungere som den primære farve til møbler, tæpper. Ser stor stor mørk turkis sofa sammen med de samme gardiner.

Denne kombination vil også se harmonisk ud i børnehaven. Udsæt ikke hele rummet i en sådan tone. Det er bedre at forlade dem til accenter. Du kan kombinere turkis, blå med andre lyse farver. Dette bidrager til den rette udvikling af barnet, fuldstændig hvile.

Kombinationen af ​​mørk turkis med brune og beige nuancer ser også meget imponerende ud. Brug ikke kontrasterende sorte eller hvide nuancer. Interiøret i dette tilfælde vil være unaturligt, trykke på. Glat flow mellem brun, beige og mørk turkis vil skabe en atmosfære af naturlig renhed og friskhed.

Denne kombination ser elegant og lakonisk ud. Dette er dyrt enkelhed. Der er ikke plads til strass og fjer. Turkis selv ser ud som en juvel i baggrunden af ​​et dæmpet design. For at gøre interiøret ser rigere og mere interessant, kan du tilføje enkle mønstre på sengetæppet, gardinerne, andre indvendige elementer. De burde ikke være meget.

Den præsenterede kombination er velegnet til udsmykning af stue eller soveværelse. For et køkken eller et badeværelse er det bedre at give præference til andre kombinationer. Beige nuancer vil gøre den mørke turkise farve ædle og dybe. Når du dekorerer havestilen, kan du kombinere turkis med hvid og rød indretning.

Mørk turkis køkken eller børns værelse vil se interessant og lyst sammen med varme og lyse farver. Til dette er en lys pink, orange, gul farve egnet. Koldt mørke og lyse lyse nuancer vil gøre interiøret interessant og levende.

I sådanne kombinationer er det bedre at give hovedrollen som turkis. Orange og gule nuancer skal fungere som små accenter. Du kan tilføje i en sådan indvendig beige eller hvid farve. En kombination af guld og mørk turkis er harmonisk. Dette er et luksuriøst interiør, der er værd at paladsvæggene. Det er dog vigtigt ikke at overdrive det. Alt skal være moderat, så udsmykningen af ​​værelset blev gjort med smag.

Rød, lyserød og lilla kan kombineres med mørk turkis. Dette er en fordelagtig kombination til køkkenet. Afhængig af interiøret er alle detaljer gennemtænkt.

Mørk-turkis farve, hvis kombination er meget forskelligartet, kan kombineres med alle de lilla nuancer. Hvis de er blegede, pastel, vil det lette indretningen. For eksempel er forsigtigt-lilla tæppe og sengetæpper positivt understreget af skønheden i mørk turkis.

Lilla nuancer kan være mere mættede. Dette tilføjer drama til interiøret. Du kan kombinere de præsenterede kombinationer med grå nuancer. Det er dog bedre at give fortrinsret til lyse toner af violet eller lyserødt. I Vesten er dette en ret almindelig kombination.

Også på baggrund af en mørk turkis farve vil de modbydelige elementer i interiøret, alderen i pink eller lilla farve, se meget lyse ud.

Når du vælger en mørk turkis farve til indretning, skal du kende nogle af dens funktioner. Denne skygge skal bruges i rummelige værelser. På værelset bør man tænke på god dag og aftenbelysning. Ellers bliver lokalet mørkt og dyster. Selv lyse accenter kan ikke give munterhed. Især naturligt i dette interiør trænger solens stråler ind.

I et interiør med mørk turkis bør der ikke være mere end 3 nuancer. Ellers vil udseendet af rummet virke overvældet. Farvekombinationer bør ikke være det samme niveau af mætning. Hver skygge skal være lysere eller mørkere. Multilayerede og glatte overgange af kombinationer vil dekorere rummet og bringe harmoni.

Kun en tredjedel af rummet skal være mørkt. Derfor bør du i kombination med turkis give det meste af rummet til lys og neutrale nuancer. Den kolde skygge af mørk turkis kan være en effektiv, original indretning af interiøret. Ejere af en lejlighed eller et hus skal korrekt åbne alle mulighederne for denne farve.

Efter at have overvejet, hvad en mørk turkis skygge i interiøret er, kan du skabe et unikt design i skønhed. Kombinationer med forskellige farver giver et bredt felt til kreativ fantasi og udtryk for individualiteten af ​​husets ejere.

Farve i turkis i beklædning

Farven på turkis, farven på havbølgen - denne farve har mange navne. Han er krediteret af mystiske egenskaber, det antages, at denne sten bringer held og lykke. Lad os prøve at forstå, hvad er farverne i turkis så attraktive, hvordan man kan kombinere det i tøj, hvem denne farve passer til og hvordan man vælger denne farve korrekt i garderoben.

Det første, der kommer til at tænke på når ordet "turkis" er havet og alt relateret til marint tema. Psykologer siger, at folk, der har en turkis domineret i garderoben, har heldige i livet, har mange venner og er ganske selvforsynende. Denne farve har en beroligende effekt på en person. Det er forbundet med den lette havbrise, med den ubekymrede barndom og med sommerkveldens kølighed.

Turkis farve kan betinges opdelt i 6 forskellige nuancer:

 1. Lys turkis. Dette er den første i paletten og den letteste nuance. Han er forbundet med renhed, venlighed og uskyld. Det er ikke for ingenting, at nogle bruder vælger denne blide skygge til brudekjole. Dens funktion er, at det ser bedst ud i lyse dagslys, men i et mørkt rum vil det miste sin appel.
 2. Den turkisblå. Det er livets farve, glæde og sjov. Mange tror, ​​at dette er den mest opsigtsvækkende, men også den smukkeste skygge af alle tilgængelige. Bær det i den gældende form med forsigtighed. Denne farve vælges kun af meget modige og selvsikre mennesker. Den mest harmoniske i tøjet i denne skygge vil være kvinder af forår eller vintertype. En lille detalje: at denne farve ikke formørker sin ejer, du har brug for en lys makeup.
 3. Lys - turkis. På trods af sit catchy navn er farven ikke så skarp som turkisblå. Det er ganske dynamisk, men det irriterer ikke øjet. Det kan sammenlignes med sommerhimmelens lysstyrke efter regnen.
 4. Den turkise. Dette er den meget sjældne naturlige skygge. Mineraler med en sådan skygge findes ikke ofte under naturlige forhold og er derfor højt værdsat af specialister. Tøj i denne skygge ser især godt ud på en garvet krop og giver billedet en følelse af nyhed og endda en del af eksotics. Broche: spektakulære mønstre og trends.
 5. Medium - turkis. Han er den mest kontroversielle. Farven er rolig og meget mættet på samme tid. Afhængigt af hvordan lyset falder på det, kan det se anderledes ud hver gang. Farven selv er fastholdt, og enhver kombination med denne skygge i tøj giver billedet et ædelt aristokrati.
 6. Mørk - turkis. Dette er det sidste i vores palette og den dybeste skygge. I en kombination af mørk turkis med andre farver er den mest fordelagtige kontrast. Selv om dette ikke udelukker muligheden for at anvende det i den dominerende form. Dette er en meget interessant skygge: På den ene side tiltrækker han ikke obsessive blikke til ham, og på den anden side er det i stand til at understrege kvinders individuelle karakteristika. Ejeren af ​​de grå og gråblå øjne i den mørk turkise farve vil bidrage til at tilføje lysstyrke, og de brune øjne damer vil drage fordel af skygge.

Turkisfarve er en af ​​de få nuancer, der er tilgængelige, som næsten ikke har nogen grænser og passer til alle. Det er en slags stav til alle kvinder uanset alder, farve og status. Her er det vigtigste at forstå, hvem der kommer til en eller anden skygge. For bedst at understrege de enkelte kendetegn ved hver kvinde, hendes hudtone, hår og øjne farve, skal du lære at forstå de subtile nuancer af dette komplekse, men meget interessant farve.

Blondiner med skøn hud og lyse øjne, skal du have i din garderobe ting af akvamarin nuancer, der med fordel vil lægge vægt på deres hud. Denne blide og samtidigt udtrykkelige farve er mest foretrukket for piger og en kvinde fra den såkaldte "slaviske type".

rødhårede Ejere med aristokratisk porcelænhud bør vælge turkis med nuancer af grønne, farven på blå topas eller havbølge. Det skal være alle nuancer, hvor den blå er bedre end den grønne.

brunt hår og damer med alle nuancer lysebrunt hår passer næsten alle nuancer: fra blidt turkis til den berømte "Tiffany" - med grønlig farvetone.

brunetter, såvel som lyst udtrykte brunhårede lyse dybe toner. Også de står over for lyse nuancer af turkis.

Farven på turkis er ret kompliceret og lys samtidig. Det kan kombineres med næsten alle farver. Vi vil analysere mere detaljeret, hvordan det er bedst at afslutte det med forskellige nuancer.

 • Hvid. Dette er en slags klassiker af genren. Absolut alle nuancer af hvid ser godt ud med turkis. Oftest er disse farver lavet ting til ferien garderobe - lærred nederdel af den første sne i farve parret med gennemskinnelige bluser og parker i forskellige nuancer af akvamarin til mørk - smaragd.
 • Sort. Kombinationen af ​​enhver farve med sort er en evig klassiker. Duet af disse to farver danner et lakonisk billede, gør det tilbageholdt og endda et sted strenge. Hvis sort farve råder over, så kan billedet blive dyster og endda noget truende. Hvis du laver en kort nedbrydning til historien, kan du se, hvilken farve spartanerne valgte - slags rumtrupper under FN's kommando. De grundlæggende farver på deres uniformer var bare blå og sorte. At se strengt, men ikke dyster, er det værd at se på andre nuancer, hvor turkis vil se mere fordelagtig ud.
 • Gray. I modsætning til sort blødgør denne farve den skarpe officielle stil. Denne kombination af farver ser ret diskret ud, men det har sin egen charme. Tøj i gråbeige toner i en duet med turkis vil være hensigtsmæssigt om morgenen og eftermiddagen i en forretningsmæssig og afslappet stil. Det ville være rart at lege med gråtoner. Hvis du tilføjer en smule metallisk glans til den grå, så kan det allerede være en aften toilet.
 • Pastelfarver. Ofte er dette en romantisk stil. Meget udsøgt ser turkis i duet med en blid pink. Komplet med en beige outfit bliver blid og sentimental. Kombinationen af ​​en mere mættet beige med turkis, såsom kaffe med mælk eller kanelfarven, vælges af meget sikre kvinder.
 • Gul. Afhængig af mætningen af ​​denne farve ser turkis ud hver gang. Ikke hver pige kan finde den rette balance i en kombination af disse farver. Ejere af en klar type udseende vil helt sikkert lide kombinationen af ​​blå med lyse gule, solrige, måske endda til orange. De samme dejlige damer, som naturen har udstyret aristokratisk bleghed og bløde features, bedre at vælge roligere nuancer af gul - farven på måneskin eller citron.
 • Blå. Da blå og turkis er slægtede sjæle, skal man se, når man vælger et par, for at gøre dem ens i lysstyrke. En meget effektiv kombination giver i par med turkis farven på en elektriker eller lapis lazuli. Kombinationen af ​​den basiske turkisfarve med fragmenter af mættet indigo eller luksuriøs safirfarve vil ikke skære øjet.
 • Rød. Når man tilføjer rødt til turkis tøj, opnås en meget tvetydig kombination. Levende rød er usandsynligt at komme sammen med melankolske bleg - turkis, men en forsigtig koral (også ofte omtalt som "farve hummer"), eller en kødfuld tomat parret med lys turkis kan skabe en god ensemble.
 • Guld og sølv. Den skinnende glans af disse ædle metaller indrammet med rige turkis er en chic mulighed for en aften ude. Er det tilstrækkeligt at let sommer sundress kornblomst blå for at tilføje et par hånd - hjemmesko med gyldne tekstur og kløerne på sølv brokade - du vil få en smuk kjole til en dato.
 • Brown. Den mest succesfulde vil blive kombineret med turkisblå nuancer af brun: sand, kastanje, gråbrun.
 • Lilla. Meget fed, undertiden endog uhyrlig kombination. En sådan duet vælges ofte af mennesker i kreative erhverv - kunstnere, designere, skuespillere og også dem, der ønsker og er i stand til at tiltrække offentlighedens opmærksomhed.

 • Green. Samt blå er disse farver fra samme familie. For at få dem til at se harmonisk ud, skal du spille i kontrast og vælge forskellige nuancer af mætning. Et ideelt udvalgt billede skal ligne et kunstværk - i det hele burde alle nuancer skæres på princippet om "ambre" - fra større til mindre eller omvendt.

Med så mange valg af nuancer tænker mange mennesker på hvordan man vælger trusserens farve under en turkisfarvet kjole. Den simpleste version er en kødfarvet tone eller farven på en brunbrun. Du kan også eksperimentere med farven på fuma eller antracit. For et forretningsmøde skal du vælge tynde gennemsigtige strømpebukser.

I ungdomsfirmaet kan du komme i strømpebukser for at vise kjole. Og i diskoteket vil være passende strømpebukser af alle farver i regnbuen. Det vigtigste er at gentage denne farve i tilbehør.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Turkis farve i interiøret. Hvordan kan du kombinere turkisfarven med andre nuancer?

Hvordan bruger du turkisfarven i interiøret?

Ordet "turkis9quot; kommer fra navnet på perlen "turkis 9quot; symboliserer de to elementer - luft og vand og er ikke kun et symbol på skønhed, rigdom og luksus, men også friskhed, lyshed og renhed. På trods af at den turkise farve er en kulde, er den i stand til at gøre ethvert værelse mere solrigt og let. Det er ikke for ingenting, at turkis bruges så ofte til at dekorere badeværelser - lokaler, der oftest er berøvet naturligt lys.

Men glem ikke, at den samme nuance af turkisfarve i forskellige rum kan se anderledes ud, afhængigt af det valgte belysningssystem og andre farver og nuancer, der er til stede i den. Lad os se på eksempler, hvordan den turkise farve kombineres med andre farver, hvad er resultatet og hvilken virkning har det på indretningen.

Lad os starte med en så almindelig klassisk farvekombination som turkis og brun, i hvilke to naturlige nuancer (farven på himlen, vand og træ) understreger og supplerer hinanden godt. Denne kombination vil være en fremragende løsning til køkken, spisestue, soveværelse og stue. I dette tilfælde er den brune farve ofte repræsenteret af naturligt træmøbler eller solid vægdekoration.

Turkis og creme (beige) - Pastel farve kombination, som er ideel til blid og drømmende natur. Meget ofte, for at skabe sådanne interiører, brug en lys turkis farve, da det er han, der sætter den bløde, beroligende tone. Men lyse turkisfarve kan også kombineres med creme og lys beige nuancer, men kun i moderation. For eksempel kan du i en lys turkis farve kun tegne en væg og resten - i pastelfarver. Møbler er også bedre at vælge neutrale farver, så interiøret ikke viser sig at være for provokerende og alyapist.

Turkis og hvid - Lys, luftigt ensemble, der skaber et indtryk af friskhed og afkøling. Især god kombination af diffus turkis og hvid, kan du bruge absolut ingen boligarealer - stuer, soveværelser, børneværelser, køkkener, spisestuer, og endda hjemmekontorer. Den lyse turkisfarve passer dog også godt sammen med den hvide farve, der understreger turkis, hvilket gør den endnu lysere, rigere og mere raffineret.

En meget interessant og positiv farve duet er skabt turkis og gul - to mere naturlige farver, perfekt i harmoni med hinanden. Og denne harmoni er ikke bygget på kombinationen, men på kontrast. Turkis og gul - To kontrasterende modsatte farver (kold og varm), perfekt skygger hinanden og derved fremhæver deres bedste fortjenester.

Næsten den samme effekt har en kombination af turkis og rød med den eneste korrektion, at den røde farve er mere aggressiv end den gule, så brug den mere omhyggeligt.

En blødere og blid kombination giver turkis og pink - en god mulighed for at dekorere rummet med små piger, teenage piger, piger og unge kvinder. Sådanne farvekombinationer findes sjældent i stuer, køkkener og badeværelser.

En perfekt kombination giver turkis og violet (lilla, lilla) farve, og også turkis og grøn farve. Afhængig af den valgte nøgle kan sådanne kombinationer være både rolige og neutrale, såvel som lyse og endda udfordrende.

En interessant kombination giver turkis og sort, som oftest findes i soveværelser og stuer. I dette tilfælde anbefales det ikke at blive involveret i sort, fordi rummet kan vise sig at være for dyster og tungt. Nå, hvis denne kombination er fortyndet i hvid.

Afslutningsvis skal det også bemærkes, at den turkisfarve kan kombineres ikke kun med en farve, men også med flere farver. Når man ser på billedet nedenfor, kan man se, at der er turkis, rød, gul, lyserød og hvid farver i indretningen, men på trods af en sådan varieret palette passer de alle perfekt sammen.

Den turkise farve er forbundet med rent havvand, med hvile i badebyen, med en smuk sommerdag med godt humør, med afslapning med meditation på kysten, det har en toning effekt.

Turkisfarve kan kaldes uafhængig, selv om den har en meget fin linje mellem blå eller grøn. At vælge den rigtige kombination af turkisfarver, du kan opnå fantastiske resultater. Han har en unik evne til at fylde rummet med romantisk elegance, du føler dig i ham som omringet af store havområder.

Den turkise farve i interiøret kan være førende, når den er til stede i detaljerne i interiøret, når selv væggene er malet i denne farve, men den komplementære farve er dybest set en hvid farve, det er mest dæmpet. Turkis + hvid - en klassiker af genren, en smuk kombination af farver i interiøret, i enhver stil ser perfekt ud.

Hvis du vælger en lys turkis til møbler, for eksempel til hovedbordet på en sovesofa, skal vægge, tæpper, gardiner være mere lys, bløde. Og at vælge et enkeltfarvet sengetøjslys eller med et let blomstermønster.

En behagelig kombination af turkis + sand (beige) farve. Pastellfarver er ideelle til turkismotiver, interiøret bliver fyldt med luftighed. Sådanne interiører er til naturens smag med en rolig karakter, drømmende.

Turkis + lilla (lilla) - den mest udsøgte kombination, det afspejler den romantiske og sensuelle karakter og karakteren af ​​den person, der valgte det til deres interiør.

Turkis + pink (kirsebær) er en favorit hos pigerne i unge, selv om kombinationen af ​​turkis og kirsebær er helt passende til soveværelset af voksne.

Turkis ser godt ud med sort eller mørk chokolade, men det er en amatør.

Gul farve er bedre at kombinere med en lys turkis tone. Og til den orange pluk lyse turkis.

Turkis ser godt ud med nærliggende nuancer: grøn, blå, blå.

Den sløret turkise nuance findes sjældent i indretningen, og den er ikke for aktiv og ikke så kold, meget rolig farve. Sløret turkis er egnet til et børnelokale til et soveværelse.

For første gang blev en mand bekendt med den turkise farve, da han fandt en sten med samme navn - turkis

Men farven på turkis har mange nuancer, som i andre ting selve stenen. På internettet er det under navnet "# 30D5C89quot;, her er et eksempel på denne farve:

Men i konstruktion bruges mange nuancer, meget ligner turkisfarve og kalder sig turkis, selvom de ikke er, da turkosfarverne har en gradation fra grønt til blåt.

Derfor skal du sammenligne din farve, før du rådgiver eller rådgiver andre, og du skal derfor vælge kombinationer af andre farver.

lys turkis kombineres med farver som (se sammenstillingen nedenfor):

 • peachy pink farve;
 • carmin;
 • gylden gul farve;
 • pink-koral farve;
 • orange-koral farve;
 • farven på havbølgen;
 • kold skygge af grønt;
 • himmelblå farve;
 • bourgogne farve;
 • lavendel farve;
 • akvamarin;
 • beige farve;
 • sølv;
 • guld;
 • bronze;
 • brun.

og her turkis-blå farve er kombineret med (se sammenstillingen nedenfor):

 • lyserød farve;
 • farven på den røde rose;
 • gul okker;
 • pink-koral farve;
 • orange farve;
 • blå-grøn farve;
 • kold salat;
 • akvamarin;
 • lilla farve;
 • blå farve;
 • hvidblå farve;
 • hvid farve;
 • halm-beige farve;
 • sølv;
 • guld;
 • bronze;
 • brun.

Og allerede mørk turkis kombinationer ændrer sig, de er egnede (se sammenstillingen nedenfor):

 • koral med en farvet lyseblå farve;
 • hindbær-koral farve;
 • grøn-gul farve;
 • lys sand farve;
 • orange sorbet;
 • blå-violet farve;
 • lilla farve;
 • lys lavendel farve;
 • bourgogne farve;
 • lavendel farve;
 • farven på trusseæget;
 • creme farve;
 • lys beige farve;
 • sølv;
 • guld;
 • bronze;
 • brun.

i lyse turkis Den bedste kombination er med (se sammenstillingen nedenfor):

 • lyserød farve;
 • gul farve;
 • gulgrøn farve;
 • pink-koral farve;
 • neon-grøn farve;
 • mørk blå farve;
 • blå elektriker;
 • akvamarin;
 • mørk lyserød farve;
 • lilla farve;
 • farve regatta;
 • creme farve;
 • grå farve;
 • sølv;
 • guld;
 • beige-brun farve;
 • farven på den gamle bronze.

K turkis grøn Disse farver passer her (se sammenstillingen nedenfor):

 • blød lyserød farve;
 • koral med en lilla-pink nuance;
 • lys sand farve;
 • rosa og koral;
 • okker farve;
 • farve regatta;
 • smaragd farve
 • blød blå farve;
 • mørk lyserød farve;
 • gråbrun farve;
 • lilla farve;
 • blå-lilla farve;
 • beige-pink farve;
 • sølv;
 • guld;
 • bronze;
 • brun.

Her er et lille udvalg af ideer til en kombination i det indre:

Turkisfarve fik sit navn fra en perle med samme navn (turkis).

Oftest bruges alle nuancer af turkisfarve til at dekorere interiøret i lyse farver.

Enhver kompetent (erfaren) designer ved, at den bedste kombination af farver, der er sammen, findes i naturen.

For eksempel, himlen (himlenes farve) vand, træ, sand (der er mange farver og nuancer her) og så videre.

Af den grund er den turkise farve ikke dårligt kombineret med brun (træ).

Det vil sige, vægge i turkis farve, møbler eller en loftfinish i brun, turkis vil blive kombineret selv med en mørk brun farve.

Turkis og hvid, turkis og beige, gul, lyserød, sort og så videre, alle disse farver passer perfekt sammen.

Du kan "igrat9quot; turkisfarver, generelt er en ren turkis farve i interiøret sjældent brugt, den er for mættet.

Selvfølgelig og størrelsen af ​​lokalerne og specifikt hvilken slags værelse, du skal overveje, kan der være nuancer.

For eksempel i soveværelset vil turkise vægge perfekt matche med hvide møbler (seng, toiletbord, garderobe).

Til hvid og turkis er det hensigtsmæssigt ikke at tilføje meget brun.

Den turkise farve i interiøret for mig opfattes som noget frisk og nyt, det er chillende. Jeg var ofte nødt til at gå til mange boliger for arbejde, og succesfulde eksempler på at vælge denne farve kommer op i minde om nogle få. Jeg måtte se "morskoy9quot; stil, når turkis er kombineret med mange småsten i vaser og sand, men det ser ikke meget ud for mig, bortset fra badeværelset. For eksempel kan du gøre det med vægge i turkis og en blå havbund:

Med hensyn til soveværelser, stue, arbejdsområder, så skal der kun være lyse farver. Det er enten hvidt eller lysegrå, lyserødt. Smukt se små guldelementer på denne baggrund (lysekroner, vaser osv.):

Harmonisk se tonen i en lysegrøn eller delikat lysegrøn farve:

Nogle gange kan du tage en chance og kombinere turkis med elementer af lys lilla farve:

Men hvad forfærder mig, er kombinationen af ​​turkis med lyse orange, skarlagen eller lyserøde blomster. Alt skal se mere eller mindre glat, og turkis for mig er farven på blødhed og ømhed.

Turkisfarve, meget almindelig, under indretningen af ​​rummet. Denne skygge befinder sig i sig selv, skønhed, raffinement, men samtidig vil denne skygge være smuk og mættet, hvis den kombineres med andre nuancer under indretningen af ​​det indre af rummet.

Det er en turkis skygge, der betragtes som en blid og smuk skygge, takket være hvilken du kan tegne regnbuefarver og farver, mens du indretter det indre af rummet.

Turkis er velegnet til forskellige rum, kun det turkis, der er set i forskellige rum, er det muligt for ham at vælge et andet farveskema, der supplerer interiøret.

Det ser meget godt ud, hvis den turkisfarve påføres i form af små elementer, f.eks. I stuen. Turkis kan gøre polstring til stole, til møbler, du kan turkis gøre nogle elementer i interiøret, for eksempel en vas, puder på sofaen.

En kontrastfarve turkis skygge fremstår i det sorte og hvide rum.

I den hvide stue kan du også tilføje lidt turkise nuancer.

Meget smuk kombination af turkis og chokolade skygge, denne tilføjelse i interiøret kan være som gardiner eller møbelmøbler.

Hvis du vil skabe en turkis nuance i køkkenet, så vælg mere blide, lyse farver og nuancer, takket være sådanne nuancer kan du skabe en interessant og usædvanlig stil.

I køkkenet kan du lave turkis ikke kun vægge, men også møbler. Det giver perfekt komfort og hygge, og en kombination med hvide og pasteltoner giver ekstraordinær indretning.

I badeværelset kan du også oprette et turkis interiør, da du bør købe en flise i turkisfarve og indsætte den i nærheden af ​​vasken, nær spejlet. Du kan kun lave en flise på en væg.

En kombination af turkis og sandy skygge vil tilføje friskhed til badeværelset holdet.

Med turkis er gul, grøn, guld, hvid, beige, pastell nuancer perfekt kombineret.

Turkis findes både i lyse farver, og i den mere mættede, i mørke, når du vælger en skygge, være opmærksom på belysningen af ​​rummet. Til lysere vil der komme nogen nyanser, og her for mørke rum er det nødvendigt at vælge kun lyssignaler.

Det vil være meget smukt, hvis du tilføjer turkis til soveværelset, stuen, børnenes værelse eller køkkenet, fordi denne nuance fylder rummet med renlighed, friskhed. Det er som at tage en dukkert i havvandet og få en charge for magisk energi hele dagen.

Det er nødvendigt at kombinere turkisfarven med mange andre farver, som det blev gjort i dette eksempel på moderne design:

En god kombination opnås med hvid, sort, lysegrøn. Kombinationen kan også være i beige farve.

Jeg anbefaler også at overveje muligheden, når væggene ikke er strengt turkis, for eksempel:

En stor mængde turkisfarve gør rummet meget koldt, hvad angår energi, farve fremkalder passivitet i personen eller endda dovenskab, så dens overdrevne brug i det indre er ikke en god idé.

Turkisfarve - denne nuance er meget rolig, eller du kan sige beroligende, henviser til kolde toner.

Af den måde turkis farve, har nok nuancer!

Naturligvis kan de kombineres med hinanden, så den turkise farve kombineres i indretningen med andre flotte nuancer, som f.eks. Blå, salat, grå, hvid, beige og lignende.

Selvfølgelig kan du bruge farvefarverne i turkisfarve hvor som helst, men sandsynligvis vil de være optimale til voksne soveværelse, de ser ikke meget ud i børnehaven eller stuen.

Men i badeværelset eller toilet, måske en dejlig dekorere værelset.

Ifølge designerne ser han rigtig rig og aristokratisk ud, med den rigtige brug af turkisfarve (nuancer).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

78 − = 77