Flydende loftsspændingsfoto

Foto af svævende stræklofter. Den originale løsning til moderne design

Flydende stræklofter - en nyhed, der dukkede op for nylig, men straks tiltrak opmærksomheden hos elskere af det oprindelige design. På grund af sit usædvanlige design skaber dette system en ophæng i loftluften, hvilket giver interiøret sin originalitet og unikhed. Efter at have kigget igennem internettet fotos af stigende lofter lofter, vil du se, at sådan skønhed er værd at indsatsen og omkostningerne. Når alt kommer til alt med deres hjælp kan du i dit hjem skabe et imponerende interiør i højteknologisk stil.

LED stripe langs kanten af ​​strækloftet gør det visuelt, at det hænger i luften

Stigningen er forskellig fra de øvrige lofter af denne art. Foto af svævende stræklofter

For at forstå, hvorfor svævende lofter opretter en sådan enestående effekt, skal du forstå deres struktur og design. Hvad er de flydende lofter forskelligt fra de sædvanlige stræklofter? For det første er lærredet, der bruges til flydende lofter, forskelligt fra de sædvanlige, der tidligere blev brugt. For det andet er en helt anden vedhæftningsordning involveret. For at loftet skal "flyde" skal der være en afstand mellem den og væggen, hvorpå belysningen efterfølgende monteres. Hvad dette lyssystem vil være, afhænger kun af dit ønske: det kan være fluorescerende lys eller en flerfarvet LED-strimmel, men det er takket være det lys, som loftet visuelt adskiller fra væggen. Alle disse teknikker giver dig mulighed for at få effekten af ​​at "svæve" loftet.

Stretched lofter er perfekte til kenderne af originalt design

Fordele ved et flydende loft med belysning

Ud over den flydende lofteffekt giver stræklofterne deres ejere nogle få fordele:

 • visuelt udvide rummet, hvilket gør selv det mest beskedne rum i størrelse rummere;
 • give en følelse af strømlinjeformet rum. Takket være arrangementet af belysningen i nichen mellem væggen og strukturen bliver skarpe hjørner udglattet, hvilket forbedrer effekten af ​​det flydende loft;

Brugen af ​​svævende lofter hjælper med at realisere eventuelle design ideer

 • evnen til at bruge i loftets design eller i baggrundsbelysningen forskellige farve løsninger, skabe lyse og usædvanlige interiører og en følelse af fest i rummet (forskellige fotos af svævende lofter perfekt demonstrere forskellige muligheder for denne type design);
 • Loftet kan males med fotoudskrivning. Et flerfarvet og levende billede vil præsentere en utrolig følelse af at være i et sådant rum. Den mest populære tegning til det skyhøje loft er stjerneklar himmel, men andre muligheder er også mulige: Udbudte illustrationer er praktisk talt ubegrænsede;

Takket være brugen af ​​et flydende loft, kan du visuelt øge arealet af et lille rum

 • Det flydende loft behøver ikke at være rektangulært i form og kan have noget komplekst, krøllet design, der indeholder de fedeste ideer. En masse fotos af svævende stræklofter illustrerer, hvor mange usædvanlige ideer det var muligt;
 • Takket være brugen af ​​lysdioder som belysning kan du betydeligt spare energikostnader;

Over spisebordet er et flydende loft

 • Stræklofter monteres meget hurtigt og nemt;
 • omkostningerne ved denne type lofter er behageligt glædeligt. Flydende lofter er en af ​​de mest overkommelige muligheder blandt lofter af denne art.

Stofstræklofter. Fordele og ulemper, billeder af færdige designs. Typer af loftsstoffer, især pleje dem. Installation af stræklofter med egne hænder.

Hvordan de flydende lofter er arrangeret: foto-eksempler

For at opnå den krævede flydende effekt anvendes en speciel profil til flydende lofter af aluminium i installationen. Det er takket være ham omkring omkredsen af ​​hele rummet skaber en halo. Normalt er bredden fra 10 til 20 mm. I den resulterende niche i en vis vinkel er en belysningskilde indbygget, hvilket giver spredt lys og blødgør rummet. En speciel gennemskinnelig indsats er fastgjort til metalprofilen, som overfører 90% af lyset, samtidig med at de belyste komponenter skjules fra øjnene. Denne funktion skyldes et specielt gennemskinneligt lag (om, hvad denne indsættelse er til og hvordan den er installeret, kan du se videoen på internettet). Det flydende strækloft, takket være dette succesfulde design, gør det nemt at udskifte og demontere LED-strimlerne efter behov.

Det flydende loft i soveværelset hjælper med at skabe den nødvendige atmosfære til afslapning og en sund søvn

Nyttig rådgivning! Ofte for komplekse systemer anvendes yderligere belysningskontrol, nemlig en fjernbetjening. Det giver dig mulighed for komfortabelt at tænde og slukke for belysningen og endda ændre farven på baggrundsbelysningen, hvis den leveres. Men det er vigtigt at huske, at for nem brug af fjernbetjeningen er det nødvendigt at installere sensoren for modtagelse af et signal, så det var i aktionsradius.

Hvordan man laver et flydende loft med baggrundsbelysning

Til at begynde med overveje det faktum, at afhængigt af kompleksiteten af ​​designet er skumrede lofter af tre typer:

 • Enkeltniveau - er monteret i samme plan. Den enkleste version af det flydende loft, som ikke kræver særlig færdighed til dens oprettelse;

Lysende på omkredsen af ​​haloen skaber en følelse af at flyde i luften, vægtløshed

 • to-niveau - består af to fly, der ligger på forskellige niveauer af højde. Grundlaget for dette loft er en struktur lavet af gipsplader. Det andet niveau er lavet af samme materiale og er fastgjort til den første, hvilket skaber en tredimensionel struktur. Et to-niveau flydende loft er ideelt til et indvendigt i et lille rum på grund af dets enkelhed og originalitet på samme tid;
 • multi-level - planen for deres design er omtrent det samme som i de to tidligere tilfælde, kun de skabte niveauer er større. Til installation af disse lofter anvendes specielle fastgørelsesdele. Hvordan man laver et skyhøje loft med mange forskellige niveauer, som du kan se i trinvise instruktioner, der er publiceret på specialiserede websteder.

Brug af LED-belysning hjælper med at spare energiomkostninger

Nyttig rådgivning! Opførelsen af ​​det flydende loft er altid monteret rundt om rummet. Det er takket være dette loft kan "svæve". Sørg for at overveje denne kendsgerning, når du planlægger et sådant design.

Takket være den avancerede udvikling af installationen af ​​flydende lofter blev det muligt at opbygge multilevelstrukturer af enhver form og kompleksitet. I dag er det ikke et problem at lave et flydende loft fra gipspap med egne hænder. For at gøre dette er der masser af træningsvideoer på internettet. Flydende lofter bliver mere populære og finder et svar i højteknologiske elskere.

Til konstruktionen af ​​det flydende loft kan der anvendes forskellige belysninger, strøm, form og farve

Inden montering af et svævende loft skal følgende forberedende arbejde udføres:

 • mål omhyggeligt alle nødvendige afstande
 • skabe et fremtidigt rammeprojekt
 • At købe alle nødvendige materialer til installation, ifølge projektet og de tilsvarende målinger.

På internettet kan du nemt finde tips om, hvordan du korrekt vælger alle komponenter til montering af flydende loft. Video af trinvis udførelse af værker er din vejledning i den uafhængige oprettelse af et design.

Baguette installationsskema til at skabe et flydende strækloft

Nyttig rådgivning! For at skabe strukturen af ​​det fremtidige flydende loft fra gipsplader, skal du bruge den tyndeste og letteste form for dette materiale, som du kun kan finde. Dette vil bidrage til at fjerne strukturen af ​​overskydende vægt.

Flydende stræklofter vinder stigende popularitet

Herefter kan du gå direkte til installationen af ​​det flydende loft:

 • først markeringen er færdig, hvilket senere vil bidrage til at gøre loftfladen så flad som muligt. Mærket udføres under hensyntagen til den anbefalede afstand mellem loftet og væggen (10-15 mm);
 • Ifølge de markerede markeringer bores huller med en perforator;
 • Derudover er der en installation af en aluminiums baguette til svævende lofter, hvorefter systemet af en kasse er monteret. Denne kasse er fastgjort til strukturen ved hjælp af specielle suspensioner, som gør det muligt at forblive på sin vægt. På denne proces med at skabe et design kan betragtes som komplet.

Montering af spændingen i loftet i lejligheden

Næste trin er designet af højdepunktet. Det er nødvendigt at foretage elektriske ledninger og arrangere belysningen på en sådan måde, at den ønskede effekt er skabt.

Nyttig rådgivning! Hvis du er en nybegynder i arbejdet med en elektriker, er det bedre at overlade processen til en professionel. Eller i det mindste inden du starter arbejde, læs træningsvideoerne og læs omhyggeligt vejledningen til det købte tilbehør.

I sidste fase af arbejdet er rammen dækket med gipsplader, som er puttypet og primet. Derefter, afhængigt af dine præferencer, er den allerede forberedte overflade malet eller tapet limet på det. Ved denne installation af det flydende loft kan betragtes som færdig.

Profilen til svævende stræklofter kan let gives enhver form

Principperne for design af et flydende strækloft

Taler om farveløsningen af ​​det færdige flydende strækloft (billeder af de mest succesfulde eksempler, du kan se på internettet), er det værd at fremhæve flere principper, der kan tjene som vejledning:

 • hvis det er et forholdsvis rummeligt værelse, skal den farve, der vælges til designet af det flydende loft, ikke nødvendigvis være en tone med resten af ​​interiøret. Det er helt tilladt at skabe et kontrastfarve, hvilket gør den primære accent på det;

Et flydende strækloft med belysning, bestående af to niveauer

 • Takets tekstur kan være enhver - glatte overflader ser ikke værre ud end matte. For eksempel matcher matkantningen perfekt med den glatte overflade af hovedvævet. Og fotoudskrivning eller endda maleri på loftet er en mulighed for sande kønnere af eksklusive;
 • Når du vælger efterbehandling materialer til loft design, prøv at begrænse dig selv til to eller tre farver. For mange forskellige nuancer på loftet er vanskelige at kombinere med hinanden;
 • hvis lokalerne er af begrænset størrelse, kan en glimrende løsning være at bruge et spejlflad af loftet. Brugen af ​​denne teknik vil visuelt udvide rummet og skabe en følelse af det uendelige loft.

Loftet, som om det er suspenderet i luften, ser oprindeligt og uventet ud

Nyttig rådgivning! I loftets design kan du bruge en praktisk hvilken som helst farve efter eget valg, undtagen sorte og meget mørke nuancer af brun, grå og blå. Mørke farver vil "knuse", hvilket skaber en følelse af ubehag. Desuden har mørke farver egenskaben for intensivt absorberende lys.

Udseendet af denne metode til at udforme de mest dristige og originale design ideer kunne løfte anvendelsen af ​​stræklofter til et nyt niveau. På grund af sin enkle, men meget interessant design, der kan gøres selv med deres hænder, skyhøje loft gør det muligt at maskere overfladen af ​​de vigtigste ulemper ved loftet og bruge en helt ny tilgang, der arbejder med den følelse af plads i rummet. Flydende lofter med belysning - en rigtig gave til kønne af originalt design.

Installation af to-niveau-stræklofter til hallen: fotos og anbefalinger

Fordele og ulemper ved stræklofter i badeværelset: billeder og tips

Spotlights til stræklofter. Indstillinger for billedinstallation

Lofter fra gipsplader i hallen: foto, designfunktioner, montage af egne hænder

Stræklofter til haller. Billede af stræk loft design i hallen

Stofstræklofter. Fordele og ulemper, foto af færdige konstruktioner

Foto af svævende lofter og installationsanvisninger

Et af novellerne i det udgående år er de høje stræklofter, som i Europa allerede er meget populære. Denne innovative løsning giver dig mulighed for at skabe en følelse i loftets hus, der hænger i luften, hvilket ser meget originalt og uventet ud. Indtryk af denne type loft kan ikke udtrykkes i ord. Denne type dekoration lofter er fantastisk til underholdning og for opholdsrum, indrettet i high-tech stil. Manuel installation af nedhængte lofter flere læses her: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/natyazhnye/xarakteristiki-i-montazh-mnogourovnevyx-natyazhnyx-potolkov.html.

Så ser de svære stræklofter ud

Svævende hævede lofter - hvad er det her?

For at forstå, hvad slags innovation - svævende lofter, skal du forstå sit design. Løvtræets lærred adskiller sig fra andre kendte stræklofter og har en anden monteringsplan. For at skabe effekten af ​​at svæve rundt om perimeteren mellem væggen og loftarket, bør der være et lille mellemrum, hvor baggrundsbelysningen vil blive installeret. Det kan enten være dagslys eller flerfarvet belysning. Takket være en sådan enhed i loftsystemet vil lysstrålerne adskille loftet fra væggen, hvilket kun skaber effekten af ​​dets stigende vægtløshed. Dens ubestridelige fordele, bortset fra følelsen af ​​skyhøje, er:

 1. Den visuelle følelse af at være i et strømlinet rum, er denne effekt skabt af den lille maskering af retvinkler af lysets stråler.
 2. Rummet udvider synligt.
 3. Det flydende loft kan laves i forskellige farver, det gælder også for belysning, som kan gives impulsivt og giver en følelse af fest til folket i den.
 4. Baldakinens hylde behøver ikke være monofonisk, fotoudskrivning er mulig. Utrolige sensationer vil blive præsenteret for dig med et loft, der hænger i luften med billedet af den stjerneklare himmel. Mange tilhængere af den klassiske stil eller mere stille designbeslutninger ændrer deres synspunkt, når de ser den luksuriøse effekt af det svævende loft.
 5. Flydende lofter kan være af enhver form ved hjælp af kurvede strukturer, som vil hjælpe med at realisere mange af de mest originale ideer.
 6. Ved hjælp af LED-baggrundsbelysning kan du spare penge på belysning.
 7. Installation af flydende lofter er ret nemt og hurtigt.
 8. I sammenligning med andre typer stræklofter er omkostningerne ved et flydende loft ret overkommelige.

Fototyper af stigende lofter

På billedet, et eksempel på et strakt skyhøje loft i hallen med brug af klassisk dagslysbelysning

Til installation af svævende lofter er der brugt en speciel flydende aluminiumsprofil, der skaber en halo på væggen omkring omkredsen af ​​rummet på ca. 10-20 mm bred. Sagen er, at lyskilden er installeret på profilen i en vis vinkel, lysstrålerne er godt og forsigtigt spredt uden at skabe grove skygger. En halvgennemsigtig indsats er inkluderet i profilen til flydende lofter, hvis egenskab er et specielt translucidlag, der transmitterer lys med 90%. En anden fordel ved aluminiumprofilen er den nemme installation og muligheden for demontering af LED stripen. Foto stræklofter Vipsiling på denne side.

Figuren viser profilen for de suspenderede lofter i et afsnit

Stækkende loftssejl, designet af den berømte designer Zaha Hadid, er beliggende i London i galleriet "Serpheintan". Hele opførelsen af ​​flydende parketgulve er lavet af et strækstof fremstillet ved hjælp af glasfiber. Den storslåede konstruktion gør det muligt for besøgende at observere den farverige himmel takket være det gennemsigtige materiale indført i nogle elementer af strukturen. Og i mørket fremhæves hele systemet med skyhøje sejl af forskellige farver, hvilket skaber effekten af ​​et stort telt.

Foto af stretch loftssejl

Hvordan laver man et flydende strækloft?

Konstruktionerne af svævende lofter er af forskellige typer:

  Læs om fordelene ved stoftæpper i stoffet og funktionerne i deres installation.

 • Enkeltniveau, er den enkleste og installeres i samme plan;
 • to niveauer er installeret på en ramme lavet af gipsplader, og en anden ramme er knyttet til den, hvilket skaber et andet niveau;
 • multi-level - monteret på samme skema som de foregående, kun lidt anderledes vedhæftet fil.
 • Også til gipspladerkonstruktion er det nødvendigt at vælge den tyndeste form for materiale, for ikke at tilføje overskydende vægt til systemet.

  Teknologien til installation og installation af stigende lofter er en avanceret udvikling, hvilket gør det muligt at opbygge selv de mest komplekse strukturer, der består af et stort antal niveauer.

  Installation af flydende spændingslofter

  Før du starter installationsarbejdet, har du brug for:

  • foretage omhyggelige målinger,
  • design en ramme
  • fra alle data, for at købe de nødvendige materialer.

  Derefter gøres markeringen for at skabe den mest flade vandrette overflade af strækloftet:

  1. afstanden mellem loftets hovedoverflade og spændingsstrukturen er 10 til 15 cm;
  2. hullerne bores med en perforator;
  3. Endvidere er der opstillet en profil på grundlag af hvilken kasseens system er konstrueret;
  4. Kassen er igen fremstillet ved hjælp af specielle bøjler til at skabe en flydende struktur;
  5. efter at konstruktionen af ​​slagtekroppen skal gå videre til ledningerne, for at skabe belysning, uden hvilken der vil være en ønsket effekt af stigning;
  6. derefter på rammen er installeret gipsplader, som efter afslutningen af ​​plettering skal jordes og primet,

  Vipsilingens flydende loft i billedet

  Pris for svævende lofter

  Omkostninger per 1 meter på skyhøje lofter og flydende line starter fra 1300 rubler., Denne pris inkluderer også en særlig profil for en kraftigt stigende loft og LED strip. Hvilke glatte loftslofter er, læses på denne side.

  Hvor kan man købe svævede lofter?

  Hvor kan man købe i Moskva:

  1. Company Potolok-plus, Moskva, Putilkovskoe motorvej 109a, tlf .: +7 (495) 641-61-83;
  2. Virksomheden "Spændingslofter Skye", Moskva, Volokolamskoe motorvej 116, bygning 4, tlf .: +7 (495) 646-6-67;
  3. Virksomheden "Ceiling House", Moskva, ul. Veshnyakovskaya, 12 G, tlf .: 8 (495) 375-03-15.

  Hvor kan man købe i St. Petersborg:

  1. LLC "Service Plus", St. PetersburgGrazhdansky Prospekt 119, telefon: +7 812 41-51-39;
  2. Spændingslofter "Navado", St. Petersborg, st. Dmitrovskaya, 3, bygning 1, tlf .: 8 (981) 7777-147;
  3. RSK "Gostremont", Skt. Petersborg, ul. Uchitelskaya, 23, brev A, BC "Atoll", tlf .: 8 (812) 927-02-96.

  Kig på videoregisterklassen ved installation af svævende lofter:

  Denne innovative løsning blandt stræklofter har givet designere et stort potentiale for at realisere deres ideer og skabe ny zadumok. Det flydende loft skaber ikke blot en fantastisk udsigt fra bunden, men maskerer også alle uregelmæssigheder i hovedloftet, skaber en kvalitetscoating, hvorved du kan skjule alle elektriske installationskommunikationer. I dag har denne nyhed allerede vundet mange sympatier. Læs mere om, hvordan man vælger et matt spændingsloft og hvad er deres fordele.

  Kommentarer

  Meget original og ser flot ud. Jeg er bare glad. Sådan en følelse af lyshed og rum. Vi skal bare reparere. Jeg vil overtale sin mand til svævende flydende lofter. Vores værelser er små, passer bare til os. Området vil virke mere.

  Hvad kan ikke komme med, flydende lofter. Der er faktisk en følelse af lyshed. Kun for et sådant mesterværk er et stort område nødvendigt, og ikke standardlejlighederne i SOVDEPOV-bygningerne.

  Kære Inge, bare det samme i et stort område af rummet er der ikke meget brug for ideen bare det samme være at udvide et lille rum, og på grund af denne profil, og denne effekt er opnået - dit værelse vil synes mere! bare kig på webstedet arts38.rf også vi er involveret i installationen af ​​denne type stretch lofter i byen irkutka

  Svævende hævede lofter: hvordan ser de ud?

  De sidste par år er stræklofterne ikke kommet fra podierne af moderne indretning og få ved, hvad det er. Men modeverdenen er superdynamisk, og alle nye genstande genopfyldes med nyere modifikationer, hvilket giver designere endnu flere muligheder for unikke design af lokaler.

  Soaring loftet er en slags spænding strukturer, er det stigende popularitet på grund af den oprettede "luft" effekt, og i stedet for en tusind ord til at beskrive det, vi foreslår, at du bare tage et kig på et udvalg af fotos.

  Som du kan se, er sådanne lofter perfekt kombineret med helt forskellige stilarter af interiøret. Ikke overraskende blev de hurtigt en integreret del af det stilfulde design af levende rum, caféer, barer, restauranter og klubber.

  Navnet på dette design vandt, fordi den er installeret på væggene ikke lukker, og en lille (10-20 mm) rækkevidde, og en indbygget lyskilde er placeret i en bestemt vinkel - alt dette skaber en følelse af, at loftet bare hænger i luften, eller svæver . Desuden lyser strålerne jævne rummets retvinkler, hvilket gør rummet mere harmonisk og lys.

  Sammenligning af flydende og konventionelle stræklofter

  Hvad er forskellen mellem flydende og konventionelle spændingsstrukturer? Hvis vi taler om materialer - det er det samme PVC-film eller polyesterimprægneret polyesterstof. Med hensyn til belysning adskiller loftets loft visuelt fra væggen, du kender en tynd LED eller RGB-tape, uden hvilken det ville være svært at forestille sig et moderne interiør.

  Men her til montering af svævende lofter anvendes den fundamentalt forskellige fastgørelsesordning - en speciel profil, der tidligere er fastgjort omkring omkredsen af ​​hele eller en del af rummet. Det er klistret ovenstående energibesparende tape, der belyser 10-20 cm af væggen under loftet.

  Og at lyset var spredt og ikke lignede en halskæde, blev LED-båndet dækket af et specielt semi-gennemsigtigt stik eller placeret bag pladen - afhængigt af typen af ​​profil. Således er kun synligt skjult lys synligt, men ikke dets kilde.

  Fra de sædvanlige spænding strukturer skyhøje lofter er kendetegnet ved det faktum, at du nemt kan afmontere baggrundslyset når det er nødvendigt eller ønsket, men kun hvis de anvendes profil omfatter diffunderer kassen.

  Fordelagtig fordel kan også nævnes, at absolut alle "luft" strukturer uanset farve og tekstur af lærredet øger visuelt loftet, hvilket gør rummet meget højere.

  Soaring loft kan skabes ved hjælp af drywall konstruktioner, men de vil koste dig meget dyrere, og installationen vil gå meget mere tid, for ikke at nævne den rengøring. Ud over disse forskelle, skyhøje lofter har alle fordelene ved ophængte strukturer - de vil beskytte dig mod oversvømmelse, vil blive installeret i løbet af få timer, garanterer en "ren" reparation skjul deffekty vigtigste loft, der passerer gennem det rør og ledninger. De er holdbare, sikre, hygiejniske og meget ubehagelige i pleje.

  Og, selvfølgelig, vil gøre det muligt at realisere de mest dristige og kreative designløsninger og skabe en ikke-trivielle interiør takket være de mange forskellige farver, billeder, en række yderligere muligheder for belysning og et vilkårligt antal lag.

  Du er nok interesseret i et så vigtigt øjeblik som prisen på denne fornøjelse. Ved beregning af omkostningerne ved en flydende struktur skal følgende faktorer overvejes:

  • Specielle profiler til stigende design er lidt dyrere end konventionelle
  • Hvide LED striper adskiller sig fra farve i pris;
  • hver 10 meter tape kræver en strømforsyning og dermed et sted for dets placering
  • Når du vælger farvebånd (RGB), skal du købe en fjernbetjening, der gør det muligt at justere lysets farver og strøm.

  LED-båndet kan bruges til flydende strukturer både som en hoved- og en ekstra belysningskilde, og takket være de fugtbestandige sorter kan den anvendes i alle rum. For små værelser - for eksempel en lille hallway, vil det være ret nok, men hvis du vil, kan du altid tilføje væg- eller spotlys monteret i lærredet.

  For en stor hal, bortset fra belysning, kan du bruge central belysning i form af en original lysekrone, et antal punktlamper eller paneler. Kombinationen af ​​baggrundsbelysning og sidebelysning kan også passe til soveværelset, hvis du ikke har brug for et stærkt lys.

  Baggrundsbelysning kan virke som en analog af dagslys, hvilket vil være særligt passende i værelser uden vinduer. Det kan styres både med en konventionel switch og med en fjernbetjening.

  LED lamper er pulserende, eller oprette et omrejsende bølge, og det er en stor mulighed for at indstille den festlige stemning med et tryk på en knap. Lyset fra under loftet kan være varmt eller koldt. Hvis stretchdugen er varm, vil koldt lys ikke være meget mærkbart, men i hvert rum vil det være hyggeligt med varm belysning. Dog kan det varme gule lys gøres på en væg eller en del af loftet, og hvid - på den anden side, og det ville være en god mulighed zoneinddeling køkken-stue og rummeligt køkken, hvor varmen fra brændeovnen, kan du bremse den kolde lys, en spiseplads gjort til en varmere lys.

  Blød, behagelig og dæmpet glød i det høje loft kan fungere som en natlampe til dit barn. Ifølge mange forældre går børn i en sådan dækning hurtigt og villigt i seng og falder i søvn uden frygt for mørke. For at dekorere børnenes værelse, vil den bedste løsning være et lærred med fotografisk udskrivning eller repræsentere dit barns interesser med en tegning og flere typer belysning - fra den lyseste til succesfulde koncentration i lektioner til dæmpet, hvilket giver en rolig søvn. Særligt imponerende er kombinationen af ​​et flydende loft med fotoudskrivning og loftbelysning. Træer, himmel, solstråler, sommerfugle, blomster eller, for eksempel, en vinstok vil tage dig fra lejligheden til naturens bonde.

  Du kan købe et bånd med en stor (140-200) eller lavere (30-60) antal dioder per meter, som vil sikre dit værelse er passende lysstyrke, eller for at skabe en forfriskende eller romantisk atmosfære, men foretrækker tapen med en justerbar lysudbytte.

  Indlejret i loftets profil RGB-tape giver dig mulighed for at vælge farven på glødet på strækloftet, der tilbyder fra 4 til 20 forskellige muligheder. Til din rådighed vil være alle farverne på regnbue, som vil tillade mindst hver dag at spørge et nyt humør i indretningen, helt ændre dens udseende. Som et flydende loft med en farvebelysning af en bestemt farve forvandler det samme rum, kan du se i de følgende billeder.

  Den alternative blinkende tilstand i forskellige farver er kun ideel til fans af hjemmepartier eller diskoteker, mens du selv kan styre lysmusikken automatisk og manuelt bruge fjernbetjeningen.

  Baggrundsbelysningen kan passere fra loftet på væggen, fordi det altid er muligt at indsætte over omkredsen af ​​LED ribbon billeder, TV, samt en niche eller en stige og ændre ikke kun farven på loftet, men også hele rummet.

  En anden innovation i designverdenen kan kaldes et flydende gardin, som sikrer integriteten og et enkelt horisontalt plan af enhver "svævende i luften" -design. For at kunne præsentere det, tilbyder vi dig et andet udvalg af fotos.

  Den skjulte beslag er meget praktisk til værelser med lavt loft, fordi de flydende gardiner gør dit værelse højere og mere rummeligt. Derudover vil den sædvanlige gardinstang til gardiner være meget dyrere, hvis du tager højde for de dekorative elementer, behovet for maleri og andre faktorer.

  Hvis du ikke behøver belysningen ved vinduet, kan du begrænse dig til et skjult gardin, som er fastgjort direkte til profilen af ​​strækloftet og ikke "tager" overskydende højde fra kronen.

  Hvis du har en studie lejlighed, et loftsrum eller et ret stort soveværelse, kan du bygge et gennemskinneligt skjult gardin over sengen og gentage sin omkreds. Så du vil skabe et hyggeligt og romantisk soveområde og beskytte dig mod irriterende insekter.

  Typer af flydende spændingsstrukturer

  Blanke eller matte, lyse eller mørke, som du kan se, selv de enkleste måder at afslutte loftet med en flydende virkning på, gør noget rum meget mere usædvanligt.

  Flydende bærende strukturer er single-niveau, som er involveret ved installation kun ét plan, to-niveau og multi-level, er beliggende i to eller flere planer.

  For at skabe komplekse designs er elementerne i hvert efterfølgende niveau knyttet til den forrige. I dette tilfælde, med undtagelse af PVC film eller stofbaner, som typisk indtager en første, højere niveau, ved hjælp af forskellige materialer -. Kan Gipsplader, PVC-paneler, metal, træ, etc., og baggrundsbelysningen være anbragt ikke kun i design omkreds, men Den er indbygget i hvert separat ophængningselement.

  Hvis flere niveauer lofter de mest egnede til høje bygninger, split-level design, overraskende, at hjælpe med at slå med fordel lave rum - det kræver en anden hvid niveau på kanten og lyset rettet ikke blot på væggen, men også på loftet. Glem ikke, at glatte lærred har evnen til visuelt at forøge rummet på grund af dets reflekterende egenskaber.

  Forskellige niveauer kan variere ikke kun i højde, men også i farve eller tekstur. Soaring kan være og adskille moduler af korrekte eller fantasifulde krøllede former. To-niveau strukturer giver dig mulighed for at kombinere flydende og gennemskinnelige lofter, hvilket giver et ultramoderne udseende til din rummelige hall eller kontor.

  Med deres hjælp kan et stort rum, der kræver opdeling, let opdeles i 2-3 eller endnu mere funktionelle zoner. Anvendelsen af ​​den høje effekt eller baggrundsbelysningen på de nederste niveauer vil give indtryk af, at alle elementer i loftet selv hænger i luften som en UFO.

  Se hvor mange måder til rådighed for at skabe flydende strukturer og behagelige ændringer i interiøret - det spejlet trendy glans eller sædvanlige blik fløjlsagtig mat, raffinement og adel af stretch lærreder, lige, bølge eller zig-zag linjer køje design, varme, kulde eller flerfarvede lys. Det er kun for at forbinde fantasien og tage tegningerne op.

  Vi ønsker dig inspiration, samt hurtige og smukke reparationer!


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  39 + = 46