Fritters af havregryn

Havregryn Pandekager

Pandekager er ikke kun lækre og ruddy, men også. kosten! Den nemmeste måde er at tilberede diætpandekager fra havregryn eller havregryn. Næppe sværere er pandekager lavet af havregryn (fra færdiggrødt grød). Som hjælpestoffer anvendes til havre oladushek nogen grøntsager, frugter og urter (herunder kål, courgetter, gulerødder, æble, pære og spinat). Som for madlavning teknologi, pandekager havregryn kogt med æg og uden æg, og sur mælk på mælk, gær og yoghurt, ost og creme fraiche - i et ord, uanset hvad du kan lide og hvad du ønsker. Det vigtigste er det med havregryn.

Denne samling indeholder de bedste opskrifter af havregryn med trinvise fotos og instruktioner. Vi vil fortælle og vise, hvordan du laver madpandekager fra havregryn og havremel!

Korrekt ernæring: havregryn fritters

De fleste unge og voksne i voksenalderen begyndte at overholde en sund livsstil. Det er meget vigtigt samtidig med, at der er god ernæring. Mange mennesker tror, ​​at en sund kost er kedelig og smagløs. Dette er en myte. Retter kogte på grundlag af opskrifter til korrekt ernæring, er meget forskelligartede og vil appellere til ligheden af ​​selv stoltheden. En anden misforståelse at spise rigtigt er dyrt. Hvis du åbner en HLL-menu, demonteres den i komponenter, bliver det klart, at enkle og overkommelige produkter bruges til madlavning. Hovedhemmeligheden er den rigtige kombination.

Ofte følger efterfølgere af en sund kost fra deres kost nogle af de sædvanlige fødevareingredienser, for eksempel hvedemel af højeste kvalitet. Dette skyldes højt kaloriindhold og fattigdom af nyttige stoffer. Hvedeprotein indeholder også gluten, som forårsager allergier. Hovedreglen om korrekt ernæring - hvis noget er udelukket, så skal du finde en erstatning. Derfor bruger mange mennesker havregryn til madlavning.

Sammensætningen af ​​havregryn indeholder en stor mængde fibre, hvis positive egenskaber kan talt uendeligt. Når alt kommer til alt påvirker cellulosen fordelene ved mavetarmkanalen, fjerner toksiner fra kroppen. Også i fiber af havregryn er stoffet beta-glucan, som kæmper med forhøjet sukker i blodet. Også dette mel er rig på aminosyrer, vitaminer, mikroelementer. I komponentsammensætningen sænkes niveauet af stivelse, hvilket ikke kan, men vær venlig at bede folk om slankhed.

Havregryn kan koges hjemme. For at gøre dette er det nok at købe havregryn i butikken. Du kan tage flagerne med øjeblikkelig madlavning eller finhakket. Der er ingen forskel. Det vigtigste er ikke at bruge grits med tilsætning af tørrede frugter og bær. Nogle gange kan duften af ​​disse ingredienser ødelægge bagningen. Den købte havregryn hældes i en blender og kaster med høj hastighed croupen til støvtilstanden, hver gang du kigger efter store stykker. Som en helikopter anvendes der nogle gange en kaffekværn. Den eneste ulempe ved denne metode er, at den del, der hældes ind i interiøret, vil være flere gange mindre end den for blenderen.

Selvfølgelig har ingen aflyst butikker, hvor færdigt mel sælges. Bare bemærk, at der undertiden i havremel er en lille blanding af hvedemel. Dette skyldes, at produktionen af ​​disse produkter foregår på samme udstyr.

Havregryn er tilsat til noget wienerbrød. Takket være dette bliver de rige produkter mere storslåede og smagere.

En populær parabol af havremel er pandekager eller pandekager. Det er ikke svært at lave mad. Fra formuleringen af ​​simple pandekager skelnes kun tilstedeværelsen af ​​mel fra havre. Lad os overveje nogle måder at forberede.

Fritters fra havregryn på yoghurt

For at ælte dejen, tag 1 kop havregryn, 1 kop kefir, 1 ægkylling 2 spsk sukker, tilsæt vaniljesukker og kanel efter smag. Til madlavning, brug olivenolie eller solsikkeolie.

Skålen er udarbejdet simpelthen:

Bland sukker og æg i en separat skål, før volumenet øges. Derefter tilsættes kefir til den resulterende blanding, omrøres. De sidste ingredienser sættes i dejmel og vaniljesukker. Bland alt grundigt. Stegepande er bedre at bruge pandekage. Varm det på komfuret, tilsæt vegetabilsk olie, men du kan også eliminere denne fase. Fortsæt til stegning.

Banan havre kost pandekager uden mel

Hvis du ikke har havregryn ved hånden, er sædvanlige flager egnede til at lave lækre pandekager. Ingredienser: Havreflager Fastfood (1 kop), mælk (120 ml), banan (1 x), æg (2 stk), salt (0,5 teske), bagepulver (1 tsk ingen skydere), citronsaft (til slukning af sodavand).

For at gøre fritteren af ​​havregryn blomstrer, bland ingredienserne i en blender. Rør i æg og salt først. Tilsæt derefter en banan og efter hæld havregryn, sodavand, citronsaft. Rør den resulterende blanding godt og lad den stå i 10-15 minutter for at flake flagerne. Når dejen er klar, genopvarmer stegepanden og steg fritterne i et minut på hver side.

Hvis mælkeproteinet er intolerant, kan du erstatte det med gærede mælkeprodukter og lave havregryn på kefir uden mel. Sekvensen af ​​handlinger forbliver den samme som i ovenstående opskrift.

Diversificer denne ret ved at tilføje forskellige topings: honning, yoghurt, mørk chokolade. Fritters fra havregryn mel vil være din yndlings godbid for din familie.

Sådan laver du havreflager

Fritters af havregryn - en af ​​de mest lækre retter af russisk køkken. Forbered en skål er enkel, især da alle ingredienserne er konstant tilgængelige i vores køleskab. For en mere interessant servering og giver sødme til dem, kan du servere bær.

En opskrift på havregryn fra havregryn på vandet

Tilberedning af disse pandekager kan være med sukker, men du kan og uden denne ingrediens. I sidstnævnte variant serveres de sædvanligvis med salater fra grøntsager som garniture

 • destilleret kogt vand - 2 (200 ml) af glasset;
 • olie;
 • mel (nødvendigvis forsigtigt sigtet) - ½ kop;
 • havregryn - 1 glas;
 • salt til smag;
 • sukker - 2 el. l.

Hvor mange til at lave mad: 30 minutter.

Antallet af kalorier: 124 kcal.

 1. Bland oftere bland havremel med vand. Salt og drys sukker;
 2. Den resulterende grød skal infuseres bogstaveligt i 15 minutter;
 3. I løbet af samme tid vil det afkøle til stuetemperatur;
 4. Efter afkøling føres melet, omrøres dejen intensivt og begynder at bage pandekager.

Opskriften er også velegnet til dem, der holder fast i ernæringen, men kan ikke tolerere havregryn. På grund af tilstedeværelsen af ​​yderligere komponenter, er smagen af ​​denne ingrediens praktisk taget ikke følt, men alle de nyttige kvaliteter forbliver.

 • moden banan;
 • jord kanel - 1 time. l.;
 • blomster honning;
 • havregryn - 50 g;
 • kefir - ½ (70 ml) af glasset;
 • olie - 5 spsk. l. (1 sked i dejen);
 • sukkerbrun - 2 el. l.;
 • ryzrykhlitel - 1 tsk;
 • mel (præ-sigtet) - 100 g.

Hvor meget at lave mad: 35 minutter.

Antallet af kalorier: 240 kcal.

 1. Blender eller ved hjælp af en mølle til at male op til en pulverformig tilstand af flager. Vær særlig opmærksom på produktets udløbsdato. På den ene side bør det ikke være tørt, men på den anden side er det på ingen måde fugtigt. Ellers vil fritterne vise sig at være bitre;
 2. I en dyb skål, drej banan (blender, gaffel) til en puree masse. I denne opskrift er det bedre at bruge en for moden banan (måske med en mørk skinned). En sådan frugt har normalt en overdreven sødme - i dette tilfælde kan sukker ikke tilsættes;
 3. For at hælde kefir over bananerne, drys bagepulveret sammen med kanelsukker og en skefuld olie. Hvis du ikke har brudt sukker til rådighed, kan du udskifte det med hvidt. Den første i denne opskrift giver parabolen smag og smag af karamel;
 4. I den resulterende blanding skal du indtaste blandede tørre ingredienser (havregryn + mel). Som følge heraf skal du få den sædvanlige dej til pandekager, som når du løfter skeden, dræner fra overfladen et tykt lag;
 5. Opvarm den resterende olie på medium varme og sæt dejen i små portioner. For at få den ideelle størrelse til pandekager, brug specielle kulinariske ringe, når du steger. Fjern dem dog først efter at dejen "griber" og ikke spredes;
 6. Klar mad serverer i enhver temperatur tilstand, men du kan hælde honning til sødme.

Ved ikke, hvordan man får et barn til at spise nyttig havregryn? Der er en vej ud! Det er nok at tage et sødt stort æble at anvende et par kulinariske tricks, og dit barn vil bede om kosttilskud.

 • kefir - 100 ml;
 • på spidsen af ​​kniven er sodavand og salt;
 • et stort æble
 • havregryn - 1,5 kopper;
 • citronsaft - ½ tsk;
 • sukker - 2 el. l.
 • store æg - 2 stykker;
 • olie - hvor meget kræves til stegning.

Hvor meget at lave mad: 30 minutter + nat til hævelse af havregryn.

Antallet af kalorier: 180 kcal.

 1. Flager til hævelse skal fyldes med kefir og rengøres i en nat i køleskabet. Om morgenen optager flagerne kefir, svulmer og får tyk grød;
 2. I en separat skål tilføj æg og pisk med sukker;
 3. Tilsæt blandingen til havregryn og hæld i sodavand. omrør;
 4. Det gnidne æble, inden du smider ind i hovedblandingen, skal strø med citrusjuice. omrør;
 5. Stekt æblefritters på den sædvanlige måde til en rødlig skræl.
 6. Klar skål er vandet ikke med fedtsyre creme eller naturlig yoghurt.

Bananpandekager med havregryn

En anden måde at behage et barn med en "favorit" havregryn, men med tilføjelsen af ​​en duftende tropisk frugt. Forresten, hvis bananer er for søde, så kan sukker ikke tilføjes.

 • skummetmælk - 50 ml;
 • modne bananer - 2 stk.
 • havregryn - 100 g;
 • sukker - 1 spsk. l. "Uden en bakke";
 • et stort æg.

Hvor mange til at lave mad: 20 minutter.

Antallet af kalorier: 147 kcal.

 1. Flager skal slibes til en pulverform;
 2. Bananer bliver til en puree masse. Du kan gøre dette med en gaffel eller blender, som du vil;
 3. I det slagne æg tilsættes bananer, hæld i mælk og kogt havregryn. Vi slår sidste gang, og som følge heraf får vi en tyk dej;
 4. Varm op stekepanden med olie (du kan uden det) og begynde at stege bananfritters.

Lenten squash i ovnen

Til pandekager fra courgette bliver virkelig magert, kog dem uden olie, ved hjælp af en stegepande med en keramisk eller non-stick coating. Et andet vigtigt punkt: Forme ikke produktet for stort, ellers vil de falde sammen, når de vender om.

 • at smage peber;
 • courgette - 2 stk.
 • mælk - 30 ml;
 • salt til smag;
 • et stort æg
 • flager - 3 spsk. l.;
 • løghovedet.

Hvor meget at lave mad: 35 minutter.

Antal kalorier: 120 kcal

 1. Flager kan hakes om ønsket, men kan efterlades i den sædvanlige form. Hæld komponenten med mælk. Mens svampen svulmer op for at forberede andre ingredienser;
 2. Pære med courgette skal grille eller male i en fødevareprocessor (som du vil). Klar mix til salt og klem juice - vi behøver det ikke;
 3. Kør i ægget og efter blanding blandes grøntsagsmassen til havregryn. Peber og mix;
 4. Tælleren på dette stadium skal dækkes med pergament og tænd ovnen til forvarmning;
 5. Fra dejen for at danne de mest lignende i størrelse pandekager og bage ved 20 ° C i ca. 20 minutter. Et sted i midten af ​​varmebehandlingsprocessen, er det i det 10. minut at vende produkterne over.

Serveres en magert skål med creme fraiche (selvfølgelig med minimal fedtindhold) eller naturlig yoghurt.

Tag mærke til opskriften på tigerrejer på grillen.

Hvad der kan tilberedes fra frosne courgetter læses i vores artikel.

Produkter fra courgettes, og selv i et selskab med kylling og havregryn, på trods af den lethed, vil erstatte en stor middag.

 • olie - hvor meget kræves til stegning
 • en stor grøntsagsmarv
 • salt til smag;
 • gennemsnitlig størrelse på æg - 2 stk.
 • sukker - 1 spsk. l.;
 • kyllingefilet (kogt og hakket) - 200 g
 • flager - 100 g.

Hvor mange til at lave mad: 30 minutter.

Antal kalorier: 51 kcal.

 1. Den første ting du skal gnide sammen med peel courgette. Dette kan gøres ved hjælp af en fødevareprocessor (hvis tilgængelig);
 2. At slå den knuste komponent, hamre æg, salt og hæld sukker. omrør;
 3. Indsæt flagerne og lad dejen stå bogstaveligt en kvart time, så den sidste ingrediens kan svulme;
 4. Ryst igen. Hvis courgette flydende konsistens dej skal du tilføje noget mere havregryn. Indsæt fileten og mix;
 5. Varm olien og steg fritterne på medium varme indtil de er kogte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

54 − = 51