Ikea skiftbord

En børns kommode med et skiftbord er praktisk for både mor og baby

En lille lille mand, lige født, er hjælpeløs og skrøbelig, og det er bedre at skifte tøj på et specielt skærebord med bump. Og det er praktisk og sikkert - barnet falder ikke ved et uheld. Det er bare for at holde dette bord et sted, du har brug for, og en lille. Derfor foretrækker mange mødre at købe et billigt barns skiftende bryst, hvor den øverste del tjener som et sted til at klæde barnet.

Disse produkter kan have et anderledes design, men de har en fælles ting - et sted til swaddling i den øverste del. Som regel er den udstyret med skinner. Derudover leveres sættet nogle gange med en madras. Hvis du vælger ret og køber en kommode, kan du beholde alt hvad du behøver for et lille på ét sted: bleer, tøj, hygiejneprodukter. Nå, bleer, selvfølgelig.

 • Plads til swaddling er ret rummelig, så det indeholder også kosmetik til babyen. Cremer, smør, pulver, bomuldsuld og pinde vil være til stede.
 • Den kompakte størrelse og lette vægt på brystet gør det nemt at omarrangere det på det rigtige sted. Derudover er der ofte hjul, der letter denne proces.
 • Disse produkter ser pæne og smukke ud, passer godt ind i børnehaveudformningen og kombineres med resten af ​​møblerne. Som regel er de lavet af træ, hvilket giver værelset en særlig hygge.
 • Når favoritbarnet vokser op, kan topbrættet foldes eller fjernes (afhængigt af modellen). Et kommode vil tjene barnet i lang tid: til legetøj, bøger, skolebøger og lærebøger. Forresten har IKEA en model, hvor brættet ikke engang skal fjernes - det bliver til et passende bord til førskolen.

Følgende video vil lære alle, der ønsker at lave børns kommoder med et skiftbord med egne hænder:

Producenter og modeller oversigt

I vores lille undersøgelse vil populære indenlandske virksomheder, der producerer kvalitetsbørnemøbler, deltage. Bemærk, at det ikke altid er nødvendigt at købe et kommode, nogle gange kan det gøres selv.

Fabrikken af ​​børnemøbler, der bærer et blidt pigenavn "Sonya", er i Nizhny Novgorod-regionen. Det har været i drift siden 2004 og har opnået anerkendelse fra forbrugere. De vigtigste retninger er krybber og swaddling kommoder, hvis modeller hedder "Sonya" og "Sonya-Butterfly". Den eneste forskel er, at deres facade er dekoreret med en elegant silhuet af en flyvende sommerfugl.

Virksomheden producerer kommoder med fire eller fem skuffer, 60 og 80 centimeter lange, 93,5 centimeter høje. Skiftbordet folder som en bog. Hvis den udvides, vil dens længde være 75 centimeter. Rammen af ​​produktet er lavet af laminerede træplader, og facaden er lavet af MDF. Ved kanterne lavet kant af PVC, hygiejnisk, æstetisk og forlænger produktets levetid.

Bøjle kommode Sonia-Butterfly

En anden producent fra regionen Nizhny Novgorod er firmaet "Antel" fra landsbyen Tonshaevo. Specialiseret i barnesenge-transformere og kommoder med skiftbord. De modtog mærket "Ulyana", som er kendt for mange unge mødre.

Lavet af lamineret træ, med en facade lavet af MDF, kommoder fås i hvid samt i farver wenge, elfenben, en ahorn, boo, en møtrik Ecco. Produktets højde er 92 centimeter, bredden er 60 centimeter, antallet af kasser er fire. Ulyana-6-modellen har fem af dem - i stedet for en stor top skuffe er der to små. Toppanelet er foldet (den samlede længde er 75 centimeter).

Den nyeste model med en bredde på 80 centimeter kaldes "Ulyana-7". Det ser meget stilfuldt ud, og kombinerer to nyanser med succes - mørkt og let. Hun har tre skuffer med åben hylde over dem, fire hjul under og en let forstørret dybde på 45 centimeter.

Foto af baby skiftende værelse Antel Ulyana

Dette berømte firma er måske ikke nødvendigt at repræsentere - dets produkter er længe blevet respekteret af deres forældre og er blevet klassikere. Elegant kommode, der består af bøg træ og spånplader, står på stærke stabile ben, og bagud er udstyret med to hjul. Der er mange at vælge imellem - modellerne har forskellige højder og bredder (deres dybde er 44 eller 45 centimeter). Drejebordet er foldet, skufferne - fire.

Den smaleste kommode er Aistenok mini. Dens bredde er 64 centimeter. Det er også produceret i en smart luksus version. Den laveste model er Alexandra (92 centimeter høj). Og hun har fem bokse, ikke fire (den øverste er opdelt i to). Den største kommode er Sylvia Lux, der har en højde på 1,02 meter og en bredde på 98 centimeter. Øget sin dybde - op til 48 centimeter. Bredde modeller "Irishka", "Aistenok" og "Alexandra" - 84 centimeter.

Kommode med skiftbord Gandylian

Dette mærke hører til producenten af ​​byen Volgodonsk. Denne IP Baryshnikov, der tilbyder kunderne praktiske, smukke og komfortable kommoder lavet af lamineret spånplade. De er kendetegnet ved en interessant og en bred vifte af farvenuancer. Ud over modeller under bøg, lind, bøg, el og andre træ, produceret sjov kombineret produkt, der kombinerer lyse farver med blå, orange eller lysegrønt.

Kister er ret høje og dybe - 103 ved 48 centimeter. Deres gennemsnitlige bredde - 78 centimeter. Tabel til svøb folder. Nedenfor er polyurethan hjul, til at styre de teleskopiske typen kasser anvendes ved enderne - PVC kant.

Skiftende værelse kommode Madagaskar

Det skandinaviske selskab Ikea tilbyder tre modeller af børns skiftende madrasser, forskellige i funktionalitet. De er lavet af fyr, dækket af akrylmaling eller lak. Lad os give en kort beskrivelse.

 • Leksvik-modellen 94 cm høj og 86 cm bred er udstyret med et aftageligt swaddlingbord (dens dybde er 78 centimeter). Når babyen vokser op, får vi en almindelig kommode med to skuffer.
 • Sundvik-modellen med åben hylde har en højde på 108 og en bredde på 79 centimeter. Hendes skiftbord er foldet, og skufferne, som den foregående model, er også to.
 • Stuva-modellen har fire små kasser og tre åbne hylder (to - nederst til højre, en - under skiftbordet, som ikke fylder op). Produktets højde er 1,02 meter, bredde - 0,9 meter. Når barnet vokser op, flyttes en stol til kommode - her er dit skrivebord.

Modeller af swaddling kommoder fra Ikea

Billede af kommode med skiftbord

I dette afsnit tilbyder vi en fotogalleri, hvor du i alle detaljer kan se et udvalg af skiftende kommoder. Nå, og så bliver det lettere at vælge en model, der appellerer til de fleste. Alle disse børns skiftende kommode kan findes i onlinebutikker.

Eksempler på kister med skiftbord

Veres-Bear I blå toner aflang Walter

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

Bedre kommode med skifteskuffe. Hvilke af mine bekendte købte en sådan kommode, efter et stykke tid indså, at den ejendommelige toppen af ​​den i denne form er unødvendig. Ikke i alle modeller kan swaddlingdelen fjernes. Selvom barnet i de første måneder er meget behageligt

Klik her for at annullere svar.

Relaterede oplysninger

køkken

planteskole

Entré

arbejdsplads

Nyheder og tendenser

Vi er Vkontakte

Bedstefar Shura

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.

Ikea skiftbord

Skiftbord til væg, hvid

Skift bord, hvid

Skiftende bord, birk

Swaddling strøelse, hvid

Dæk til møbler, hvid

Antal pr. Pakke: 2 stk.

Komplet bordlinned bordet, plet, antik

Ændring af bord / locker, plet, antik

Baby bad, hvid

Nab beholder til sung bord, 3 stk., Hvid

Swaddle bord, bøg, hvid

Komplet bordet med et skiftbord, hvidt

Skift bord / skab, hvid

Har du haft problemer med kvaliteten af ​​IKEA produkter?

Ændring af borde til IKEA

Ved at fortsætte serien af ​​artikler om børnemøbler, vil jeg gerne henlede opmærksomheden på de skiftende borde fra IKEA. De kan opdeles i kategorier efter deres funktionalitet:

 1. To-tier swaddling tabeller (SNIGLAR);
 2. Tre-tier swaddling tabeller (SUNDVIK, GULLIVER);
 3. Wall / hængende swaddling tabeller (ANTILOP);
 4. Skiftende bord / kommode med skab (LEKSVIK);
 5. Folding skiftende tabeller (SPOLING, ANTELOP);
 6. Ændring af bord-garderobe (HENSVIK).

Når du køber en puslebord bør tage hensyn til nogle punkter. Denne værdi er det rum, hvor du planlægger at placere puslebordet, og dens formål. Hvis du bruger tabellen også som et sted at gemme dit barns tøj og andre ting, stoppe dit valg på en multi-differentieret bord eller købe et puslebord, garderobe.

Det er værd at være opmærksom på det ekstra tilbehør til swaddlingborde, der er specielt opfundet af designerne fra den svenske møbelproducent. Disse tilbehør er præsenteret af møbelbetræk, swaddling måtter, sæt af beholdere til skift af borde samt yderligere bordplader til skift af borde.

Vi vil dvæle mere detaljeret om hver af kategorierne af swaddling-tabeller, hvor de lægger vægt på deres fordele og egenskaber.

Så to-tier swaddling bordet SNIGLAR er et møbel med en højde på 87 cm, hvilket er en ganske behagelig karakteristik. Takket være det andet lag har skiftbordet et praktisk sted til opbevaring af det nødvendige tilbehør. Alle ting baby vil være ved hånden, og du behøver ikke at forlade barnet uden opsyn i et øjeblik. Drejebordet SNIGLAR er lavet af et solidt og økologisk bøgræ og dækket af akrylmaling.

Tre-tier swaddling tabeller er repræsenteret af modeller ved navn SUNDVIK og GULLIVER.

Skiftbord SUNDVIK kan bruges til børn under et år. Det har et stort opbevaringsrum til tilbehør på grund af to yderligere niveauer. Modellen er realiseret i hvide, gråbrune og sortbrune farver. Længden, bredden og højden af ​​swaddlingbordet SUNDVIK er henholdsvis 82 * 54 * 95 cm. Derudover er der i serien SUNDVIK en variant af et skiftbord kombineret med et kommode. Dens fordel er tilstedeværelsen af ​​to bokse, i stedet for hylder. Denne mulighed vil være praktisk for dem, der for at opbevare børns tilbehør på åbne hylder af en eller anden grund ikke kan lide.

En anden tre-tier model af swaddlingborde fra IKEA - GULLIVER. Takket være sine afrundede detaljer ser det udroligt forsigtigt og pænt ud. Den øvre del er desuden udstyret med håndlister for nemhed og sikkerhed. Detaljerne om birkemassivet og bordpladen lavet af fiberplader er yderst miljøvenlige for barnet. Denne model af skiftbordet er præsenteret i hvid farve og træfarve.

For små værelser og forældre, der elsker ekstra funktionalitet, er sådanne modeller af swaddlingborde som ANTILOP og SPOLING blevet specielt opfundet. ANTILOP er praktisk, fordi det er monteret på en væg, hvis det er nødvendigt. Imidlertid kræves forskellige fastgørelseselementer til forskellige vægge. Dette skal tages i betragtning på forhånd, da fastgørelsesdele ikke er medtaget. ANTILOP består af en stærk stålramme, dækket af 100% polyester. Skiftbordet har et aftageligt låg, som anbefales at vaskes ved en temperatur på ikke over 40 ° C.

En anden model af det bærbare swaddlingbord er SPOLING. Det kan endda tages på lange ture. Det er også praktisk til opbevaring. En anden fordel ved SPOLING er tilstedeværelsen af ​​et dæksel og lommer til opbevaring af tilbehør (bleer, flasker, legetøj osv.), Et net til opbevaring, som også kan bruges som en taske til vask.

De to resterende modeller - HENSVIK og LEKSVIK - passer perfekt til ethvert interiør på grund af deres design. Designer Carina Bengs sørgede for, at disse skiftende borde ikke kun var behagelige for børn, men også tilfredse forældre. Når dit barn vokser op, forvandler HENSVIK simpelthen til et åbent afsnit, og LEKSVIK - i en kommode med to skuffer. Fabrikanten anbefaler, at disse møbler monteres på væggen ved hjælp af de medfølgende fastgørelsesdele. Dette forhindrer det i at vælte. Skabeskabet LEKSVIK er udstyret med kasser med en prop, det vil sige, de strækker sig ikke helt og falder ikke.

Vedligeholdelse af alle skiftende borde fra IKEA er ekstremt enkel. Du skal bare tørre dem med en fugtig klud og tørre med en ren, tør klud. Ved alvorlig forurening, brug en viskelæder, en hud eller en mild sæbeopløsning. Du kan også bruge værktøjer, der er egnede til behandling af træprodukter.

Næsten alle skiftende borde kan suppleres med møbler og interiørartikler med de samme navne, hvis det ønskes. Disse kan være krybber til babyer og krybber, opbevaringsmøbler, børnestole samt tilbehør til større komfort og opbevaring af forsyninger.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

85 + = 92