Indretning af en væg med et tv i stuen Foto

Vægindretning med tv i stuen: 25 billeder

TV - den vigtigste udsmykning af lejligheden og det første, som de nygifte køber. Sådan troede det unge par fra filmen "Moskva ikke tro på tårer". Og et sted har de ret. Hvorfor ikke bruge tid sammen på tv'et?

Og hvor skal man sige det? Eller har du et plasma-panel, og du planlægger at hænge det på væggen? Tror du det er så simpelt? Sæt på et natbord eller hængt på en krog, stud, beslag og alt? Men vil denne gadget ikke bringe dissonans ind i rummet?

Valget af det sted, hvor tv'et skal placeres er lille. Enten vil han stå på natbordet, i muren på møbelvæggen, på et lavt stand - generelt på ben eller på en speciel platform. Eller han bliver hængt på væggen.

Uanset hvor den er placeret, er det vigtigt, at det ser harmonisk ud, og ikke som i filmen er den største og eneste udsmykning af stuen. Det sker ofte, at teknikken er købt den mest fashionable og fancy, men i indretningen passer den godt ikke på nogen måde. Og så forekommer det upassende, et fremmed objekt.

Du skal bare tænke gennem væggenes design med tv'et i stuen. Læs vores artikel, se billedet og handle.

Og for at starte (før du køber en blå skærm), svar på spørgsmålene.

 • I hvilket område af stuen vil det være på plads.
 • Fra hvor det vil være bekvemt at se det.
 • Hvilken stil hersker i design af rummet.
 • Hvilke farver eller elementer i indretningen er til stede og styre "musik" stilen.
 • Skærmen med hvilken diagonal passer harmonisk ind i stuen.

Kombinationen af ​​tv og vægdekoration

Hvordan laver man en mur? Spillets muligheder med nuancer og farver er kun to.

 1. Tv-apparatets krop og vægens farve udgør kontrast.
 2. Farvetone er fusioneret med den tone, der er valgt til vægafslutning.

I det første tilfælde køber du et tv med en farve af sagen, der ville harmonere med væggen (farve, materiale) og med indretningens stil. For eksempel ser et sølv-tv på en mursten ikke godt ud. Men sort eller mælk farve er meget bedre.

Og med en snehvid væg af højteknologisk stue, vil mælkebygningen tværtimod ikke være i harmoni.

Den anden mulighed gør det muligt for dig ikke at gøre TV'et "højdepunktet i programmet", men ikke at opgive det helt. Se på billedet. Det er kun muligt at trimme en del af væggen udelukkende med det formål at hænge et panel der eller hele væggen og skabe en hvilzone i stuen.

Det er interessant at se en gipsplader niche med baggrundsbelysning, hvor et panel er monteret. Også fra gipsplader kan du lave en kant på halvdelen af ​​væggen, og over det hænger tv'et. Og overfladen af ​​hylsten vil spille rollen som en mantelpiece.

Materiale om emnet: 10 typer vægge til filmfans - en artikel primært til dem, der ikke forestiller deres liv uden en film.

Og her er en anden idé - når fjernsynet er slukket, udgør den sorte skærm sammen med krøllerne langs omkredsen et slags billede, der ligner en klump.

"Foretag venner" TV med andre indstillinger kan være en billedramme, det vil sige at placere det indeni. Derefter vil rammens farve og struktur spille rollen som en forbindelse mellem panelet og væggenes udsmykning.

Valg af farve og tekstur til vægge

Indstillingerne til indretning af væggen under tv'et. Du kan dekorere kun en væg, hvor der vil være et tv eller alle væggene.

 • Vægpapir - en budgetmetode. Men det giver dig mulighed for at vælge enten hele væggen eller en del af den.
 • Det samme gælder for simpelt tapet - vælg en rulle, der skiller sig ud med en skygge eller tekstur.
 • Mursten eller sten finish.
 • Træpaneler.
 • Gips.
 • Korkdæksel mv.

Vil du fremhæve tv-zonen? Gør væggen farverig. Behov for at afbalancere interiøret? Monokrom, sort / hvid tone muffle lysstyrken af ​​møbler og pomposity af indretning og møbler.

På udformningen af ​​stuen i sort / hvid kan du se her: 21 stuer i sort / hvid

Og du kan bruge hele stuen, herunder væggen med tv'et i neutrale nuancer.

Det vigtigste er, at panelets farve gentages i nogle andre detaljer: rammerne af malerier eller spejle, møblernes eller gulvets farve, gardiner, puder.

TV i stuen med pejs

Pejsen i stuen er en trendy trend. Boligejere nyder levende ild, beboere i lejligheder - dens efterligning (elektrisk pejs eller gas). Men med nogen af ​​dem bliver det mere hyggeligt. Hvor skal tv-zonen laves i dette tilfælde?

 • Det anbefales ofte at placere panelet over pejsen. Ligesom, og den slags ild, du kan nyde, og følg begivenhederne på tv-skærmen for at følge. Og alligevel er denne beslutning ikke den mest succesrige. Jeg bliver nødt til at rive mit hoved til skærmen, fordi hænge tv'et nedenfor, tillader ikke sikkerhedsregler. Ja, og beslutte, hvor man skal kigge - på skærmen eller i ilden - er heller ikke let. Er det, at pejsen er smal og er næsten på selve gulvet. Så er et sådant arrangement berettiget.
 • Stedet på væggen overfor pejsen passer heller ikke, ellers bliver du konstant forstyrret af den blænding, der giver flammerne. Og at flytte til side er heller ikke en mulighed. Du bliver nødt til at ofre noget - enten ved pejsen eller ved at se tv.
 • TV på den tilstødende mur er en ideel mulighed. Og sikkerhedsforanstaltningerne er egnede, og pejsen distraherer ikke.
 • En anden måde - tv'et på samme væg som pejsen, men noget af hylderne. Variationer er mulige: en pejs i hjørnet eller en væg, hvor fjernsynet hænger / stående, læg det med et gipsplader i en vinkel.

Overvej eksemplerne:

TV over den lille pejs i stuen

TV over stuen - anden mulighed

Tv og pejs på en væg

TV på en tilstødende mur

Vigtigt! Og en pejs og et fjernsyn i interiøret er lyse og iøjnefaldende detaljer, så det er vigtigt ikke at oversaturate siddeområde møbler, pompøse dekoration.

Hvad angår interiør stil, så i stuen hightech, art deco eller minimalisme, vil enhver moderne model gøre. Men med klassiske, etniske eller retro stilarter er alt ikke så simpelt.

Men du kan dekorere panelet, hente væggenes farve, installere den i en niche og lukke den med en skærm, skodder eller et bevægeligt billede. Alt er løst - der er mange muligheder, her er nogle af dem:

Jeg kunne godt lide ideen om tv'et inde i billedrammen - det ser harmonisk ud. Men vil han ikke overophedes i denne niche?

Marina, moderne tv-modeller er lidt modtagelige for overophedning. Derudover kan du bore huller på siderne af rammen til ventilation. Sammen med klimaanlægget på værelset vil dette helt sikkert forhindre fjernsynets overophedning.

Jeg foretrækker at tv'et er muntert, du får pladsbesparelse og mindre sandsynlighed for, at barnet vil skubbe

Før jeg læser artiklen, kan jeg ikke forestille mig, hvor mange variationer der er at dekorere tv'et, der hænger på væggen. Tak for de oplysninger, jeg vil eksperimentere med.

Interessante ideer. Jeg kunne især godt lide ideen om at indsætte et tv i rammen, så det vil virkelig se meget usædvanligt og smukt ud. Jeg kan ikke lide tanken om en pejs og tv i samme rum overhovedet, fordi pejsen er at skabe en atmosfære af komfort og lidt primitiv og et fjernsyn i atmosfæren ikke gør virkelig passer.

Hvor mange vellykkede muligheder - bare for ethvert interiør kan du hente noget originalt! Kun med et vedhæng tv er et mysterium for mig, hvordan man skjuler ledninger, så de ikke hænger under det.

Ganske ofte er tildelt en tv-plads i midten, i midten af ​​det rektangel, der danner høje side garderobeskabe, øverste hylde og en lavere kabinet. For at maksimere denne ubalance skal du ændre farven på den væg, som tv'et er placeret på.

Top 10 blogindlæg

25 bedste programmer til indretningsarkitekt

20 bedste bøger om indretning

20 film værd at se før dekorere dit hjem

Trægulv i soveværelset: 11 eksempler, der vil gøre dig nyd

Hvordan man bliver en indretningsarkitekt

Garderobe værelser med små størrelser: 31 billeder

Design af et soveværelse med en barneseng

25 væg design muligheder med tv i stuen

Sådan zoniserer du et rum med en partition

Huse i victoriansk stil

Seneste kommentarer

 • Софья к записи Hvordan man bliver en indretningsarkitekt: hvor skal man begynde og hvad skal jeg tage?
 • Ivan til posten Zoning rummet med en skillevæg - ideer og måder
 • Petr Vasilievich til optagelse Design af et soveværelse-skab: 50 design ideer, der vil øge din produktivitet
 • Maria til pladen Hvordan bliver man indretningsarkitekt: hvor skal man starte og hvad skal jeg tage?
 • Natalia Ivanovna optager vægdekoration med tv i stuen: 25 billeder

© Designmani, Ny i verden af ​​design og arkitektur

Genfremskrivning af webstedets materialer kun, hvis der er et hyperlink.

ABC af reparation

Vi vil bygge huset uafhængigt af fundamentet til taget

Tv-væg: ideer til design og design

Tv'et er en uundværlig egenskab af det moderne liv: hele familien samles rundt om aftenen for at se interessante programmer, diskussioner om hvad der er set udfolde sig her. Derfor skal rummet, hvor der er så mange arrangementer, være stilfuldt og samtidig hyggeligt indrettet. Det gælder især væggen under tv'et, som ligger bag skærmen.

TV i lejligheden kan placeres, hvor det er praktisk: i stuen, soveværelse, køkken. I stationært tv er der 2 varianter af placering: en kantsten (som en variation - et bord, en vindueskarm) og en væg. Moderne tv'er produceres i flad form, så placeringen på væggen er den mest optimale placering med det formål at minimere plads og øge mulighederne for dekoration. For nemheds skyld montering af enheden på en væg Brug specielle beslag, som ikke kun holder det, men giver dig også mulighed for at justere positionen af ​​sving eller vippe.

Skærmstørrelsen skal vælges afhængigt af rummets rum og de sanitære standarder, der er indstillet til at se tv. Selv hvis vi ignorerer anbefalingen af ​​øjenlæger og købe TV 'så meget som muligt", han vil simpelthen ikke passer ind i det overordnede interiør værelse design og væg TV gav ikke den ønskede effekt.

Montering af fjernsynet på væggen: anbefalinger

Når du dekorerer en væg under et tv, skal du ikke glemme de generelle regler for montering af en elektronisk enhed.

Kortfattet nogle anbefalinger:

 • Når du monterer beslaget, skal du sørge for, at der ikke er skjult ledninger på det sted, hvor væggen er perforeret.
 • Når du indretter væggen i stuen med tv'et (eller i et andet rum), skal du have fri plads omkring panelet til fri luftcirkulation (dette er ca. 20 cm);
 • for en æstetisk opfattelse af den samlede sammensætning af væggenes udsmykning med tv'et er det nødvendigt at "skjule 9raquo; ledninger og kabler (muligheder: Lav en indvendig eller ekstern kabelkanal, forklædning i en gipspladestruktur (niche eller piedestal));
 • Højden på skærmen skal være i øjenhøjde for den person, der ser (i forskellige rum vil denne parameter være anderledes).

Når den korrekte installation af enheden skal gå videre til næste trin - udformningen af ​​væggenes dekoration med tv'et. Der er store udvidelser til kreativitet. Hovedopgaven er at passe væggen til tv'et i den generelle indvendige løsning af et bestemt rum.

Der er flere designteknikker:

 1. Brug af færdige skabsmøbler. Metoden er meget enkel og pålidelig. Møbeldesignet er trods alt udviklet af fagfolk. Denne mulighed er acceptabel for en væg med et tv i stuen. Sted under skærmen kan placeres både i midten af ​​designet og asymmetrisk. Panel til TV kan løses i en enkelt farveversion eller i kontrast. Hvis møblerne er lavet i mørke farver, så er det bedst at placere dekorelementer (vaser, figurer) af lys nuancer.
 2. Anvendelse af kontrastfarve. Denne metode er den mest budgetmæssige løsning, når du bruger maling, dekorative gips eller tapet. Farven skal stå i kontrast til indretningens hovedfarveopløsning eller 3 nuancer mørkere end den primære. Meget original vil se på væggen i stuen med et stort tv-apparat, som om indramning af skærmen omkring omkredsen i en afstand på 30-40 cm, og dette hul skal males i en kontrastfarve.
 3. Brug til dekoration af vægpaneler. Et stort udvalg af naturlige træ, plastik, læder giver dig mulighed for at vælge nøjagtigt den version, der er mest konsonant med det allerede eksisterende interiør.
 4. Dekorere med naturlig eller kunstig sten. En sådan udsmykning af væggen i stuen med tv'et vil give det indre soliditet. En nuance: Du kan ikke slippe af princippet om kompatibilitet, det vil sige, hvis interiøret er bestemt i avantgarde-stil, så passer ikke stenen her.
 5. Oprettelse af en niche. Sådanne dekorelementer er normalt lavet af universelt byggemateriale - gipsplader. En niche kan kun laves til et tv, eller det kan være en del af et komplekst design. En usædvanlig og interessant løsning er brugen af ​​dette designelement til zoneinddeling. Nichen kan skelnes eller tværtimod dæmpes ved hjælp af farve, dekoration med sten, fliser eller spejle.
 6. Brug af lys accenter. Belysning i form af spotlight eller ved hjælp af LED tape kan uigenkendelse omdanne selv det mest beskedne interiør, fylde det med volumen, tilsæt krydderi. Af den måde, "squeak9raquo; Design af lokaler i de senere år er blevet et projektionsdesign. Kort om kernen i metoden: Projektoren viser billeder, der er valgt ved hjælp af programmet, på en væg, et loft eller et gulv. Når du tilpasser, tages der hensyn til de indvendige elementer, som videoeffekterne interagerer med. I vores tilfælde vil det være et tv-apparat på væggen. Således omkring skærmen kan flyve virtuelle sommerfugle, svømme skyerne og vise hundredvis af videobilleder.

Ved dekoration af en væg med et tv bør man ikke overse udsmykningen af ​​en niche, kabinemøbler, hylder med forskellige ting. Det kan være bøger, vaser, figurer, briller, stearinlys. Det vigtigste i indretning - overdriv ikke med antallet af elementer og kom ikke ud af den generelle farveopløsning.

At lave en væg med et tv er en kreativ proces, hvis resultater vil i lang tid bringe positive følelser!

Vægdesign med TV i stuen - foto eksempler

Installation af tv'et på væggen i stuen er en vigtig egenskab af interiøret. Derfor vil den korrekte tilgang til registrering garantere yderligere komfort i rummet. Med fantasi kan du skabe absolut ethvert design. Men for at gøre det harmonisk, stilfuldt og moderne, bør du vide om de grundlæggende designprincipper. Lad os se nærmere på dette emne og finde ud af, hvordan man opretter et egentligt vægdesign med et tv i stuen (se foto)

God placering af tv'et i stuen

Hvordan placerer du tv'et korrekt?

Der er mange anbefalinger om, hvordan man korrekt organiserer tv'ets design på væggen i stuen. For at opnå den bedste bekvemmelighed, når du ser fjernsyn, er det nødvendigt at overveje flere vigtige nuancer.

Den praktiske placering af tv'et i stuen er meget vigtigt.

Tv'et er placeret overfor vinduet

For det første skal du bestemme hvilken væg du vil installere tv'et. Dette er en af ​​nøgle detaljerne i hele interiøret i stuen. Det er bedre at sætte det langs en lang væg. Derefter skal du sætte tv'et ordentligt i en vis afstand fra gulvet: lidt under øjnene på den person, der sidder på sofaen. Du bør overveje afstanden fra skærmen til dine øjne (mindst to diagonaler på denne skærm). Et godt eksempel på placering er på billedet nedenfor.

Tv'et er placeret på 3D-tapetet i midten.

TV på træpanelet i møblerne.

Det er ikke let at begynde at dekorere en væg med et tv i stuen. Det er nødvendigt at bruge forskellige typer af efterbehandling materialer (detaljerede eksempler på billedet). Dette er den perfekte base for et originalt og smukt interiør. Her er de mest almindelige typer af overflader:

Brug et lys tapet til at markere zonen med tv'et.

En tekstureret lysvæg supplerer designet med tv'et.

 • Anvendelse af tapet. Med tapet kan du vælge et bestemt område under tv'et eller skabe en baggrund fra gulvet og op til loftet. Til selektiv efterbehandling er det værd at bruge tapet kontrasterende nuancer. For at fylde hele væggen er det bedre at anvende tapet eller 3D tapet (se billede);
 • Farvning af væggen. Brug af maling er en meget effektiv måde at færdiggøre væggen på. Her kan du give dig fri fantasi. For området tættere på tv'et er lyse og varme farver gode. De forskellige stilarter af interiør bruge sådan en kombination af farver som sort og hvid, med rødbrun, turkis og chokolade perle. Du kan også blot fylde det tomme rum på væggen ved at tegne nogle figurer: dyr, træ osv.
 • Overflade af gips. Takket være det dekorative gips er det muligt at give væggen en usædvanlig volumetrisk relief. I nogle tilfælde, og det tjener til at fuldstændig opdeling væg områder med forskellige teksturer (fx ru og flad), hver betegner en bestemt nuance;
 • Tøj af bambus. Dette er en enestående måde at færdiggøre væggen på, hvorved det er muligt at skabe et design i økologisk stil samt i stilarter af afrikanske og fjerntliggende lande. Denne væg ser godt ud med alle møbler. Et eksempel på en sådan udsmykning af væggen under tv'et i stuen kan ses på billedet;
 • Elementer af tekstiler. Dæk fra forskellige stoffer kan tilføje mere hygge til det indre af rummet. Det er ønskeligt at bruge naturlige materialer, der matcher farve med møbler. Du kan skabe en kontrast mellem tv'et og stofdækslet;
 • Mursten eller stenfinish. En lignende løsning kan anvendes til eklektiske og loft stilarter. En sådan mur vil stadig se godt sammen med en pejs. Det vigtigste er, at pejsen og tv'et ikke undertrykker hinanden, det vil sige at de er omtrent samme størrelse.

En mur af bambus supplerer området til tv'et.

Som et godt supplement til det overordnede design af væggen med et tv, kan du bruge forskellige designs. Dette giver ikke blot en smuk udsigt, men øger også bekvemmeligheden og praktisk. Her er nogle af dem:

En mørk niche til fjernsynet suppleret med lette kolonner.

En trækomfur kompletterer siddeområdet med et tv.

 • Paneler på væggen. Dette er en glimrende tilføjelse til vægdesign med TV i stuen (se billede). Ved hjælp af paneler kan du oprette en vis grænse mellem væggen med tv og selve rummet. For større effekt kan du installere spotlights. God pasform glidepaneler. Det er noget som et dekorativt panel, der åbner og lukker (både i en og i forskellige retninger). Takket være dette kan du skjule tv'et eller andre elementer på væggen;
 • Racks og nicher. Et andet interessant element i designet er stativer og nicher. De kan placeres som du vil. Oftest gør man lodrette stativer med et stort antal hylder, hvor man kan arrangere hele indretningen. Nichen kan indstilles, så den gentager konturerne på tv-skærmen og passer bedre i indretningen. Sådanne ting er lavet af træ og gipsplader, som giver dig mulighed for sikkert at male dem i enhver farve, du vil have;
 • Hylder. Installationen af ​​hylder er en glimrende løsning til en blød væg. De kan tvinge hele rummet rundt på tv'et. Dette princip bruges stadig effektivt i forskellige typer interiør. Også meget original vil ligne en lineær, skak eller kaotisk arrangement af hylder. Den bruges som en udfyldning af ledig plads på væggen;
 • Møbler. Møbelmøbler giver både en smuk tilsætning og en god kompakt løsning i vægdesignet under tv'et. Dette gælder især, hvis stuen er lille.

Air book hylder supplerer stuen.

Skab møbler er en bekvem mulighed for at dekorere en stue med et tv.

Tip! En vidunderlig løsning er at installere en modulvæg, i midten af ​​hvilken du kan placere et tv og et natbord (bord) til andet udstyr. Et sådant design vil skabe følelsen, som om du er i en biograf, og stuen selv vil blive omdannet til et fremragende rekreativt område. Det vigtigste er, at møblerne svarer til det overordnede design af væggen.

Rammen udsmykker og supplerer tv-stuen i stuen.

Den gyldne ramme dekorerer tv'et og musikcentret.

Det ville være nyttigt at allokere en zone til tv-placering med forskellige indretningselementer. Dette vil supplere og færdiggøre begrebet et vægdesign til et tv i stuen. Her er de mest interessante og originale forslag:

Spejlvæg på værelset med tv.

Vinyl klistermærker på væggen med et tv.

 1. Klistermærker fra vinyl. Disse klistermærker kan identificeres TV i stuen (se billede). Som et billede skal du bruge det, som er tættest på væggenes design. For eksempel, diverse dyr og planter kombinerer godt med den varme og hyggelige interiør, og geometriske former og mønstre - kold og barsk design. Det er bedst at klistermærkerne skiller sig ud blandt andre designelementer;
 2. Framing. Rammer kan være et godt alternativ til hylder og forskellige møbler på væggen. De er lavet af ethvert materiale. Billedrammerne vil se godt ud som kantene til tv'et. Du kan installere en ramme, der passer godt til tv'et, eller du kan efterlade et lille mellemrum og fylde det med baggrundsbelysning. Denne løsning anvendes i stilarterne: engelsk, klassisk, imperium og baero. Mange designere tilbyder kun at hænge små fotokollager fra tematiske billeder: familiefotografier eller malerier;
 3. Spejle. En anden god løsning i væggenes konstruktion under tv'et i stuen er installationen af ​​et lille spejl bagved det eller det vilkårlige arrangement af små spejle i forskellige steder på væggen. På grund af deres reflekterende virkning, vil de tilføre en ejendommelig zest til interiøret, og under visning af film vil skabe en utrolig atmosfære.

Et par tips og designløsninger

Før du begynder væggenes design under tv'et, skal du sørge for at finde ud af, hvor meget plads der skal tage op på skærmen. Lav en skitse af vægdesignplanen med tv'et som i billedet nedenfor.

Væg med belysning suppleres med tv og klistermærker.

Vinyl klistermærker med sommerfugle til stuen.

Det er bedst at placere tv'et på en fri eller delvis fyldt væg. En rigelig mængde designelementer kan være meget distraherende fra skærmen, og hele interiøret vil være meningsløst. Det er også vigtigt, at farveskemaet på det indre af rummet ikke passer til farven på grænserne på tv-skærmen. Således bliver tv'et ikke et sekundært designelement og vil altid fokusere på sig selv.

Stue i loft stil med tv

Stue indrettet med gipsplader strukturer.

Nu er det blevet fashionabelt at trimme overfladen af ​​væggen med dekorative gips og male det i farve og gentage betonen. Dette design med loft stil elementer ser godt ud sammen med moderne teknologier.

Tip! Træet tilføjer varme og komfort til interiøret. Ved hjælp af et mørkt træ kan du lave en finish i klassisk eller skandinavisk stil. Et lys træ passer perfekt ind i Provence stil og en grov en - til loft stil. Eksempler på billedet.

Stue med kolonner og et tv på væggen tekstur.

Tegninger på væggene i stuen gør en væg med et tv.

Forgyldte rammer passer perfekt ind i væggenes design under tv'et i stuen. Men dette element af indretning bør ikke være for meget.

I meget dyre interiører af stuer er der ofte brugt dekorative beklædningsgenstande fremstillet af kunstig eller natursten, ud over en struktureret mursten.

Blandt et så stort antal typer og stilarter af design, vil noget helt sikkert være nødt til at smage. Nedenfor kan du se andre billeder med forskellige ideer til design af vægge under tv'et i stuen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

23 + = 29