Infrarød lodning station

Hvad er en infrarød loddestation til, og hvad repræsenterer den?

Trods det faktum, at hvert år i verden er der al ny og ny teknologi, mere "advanced9raquo; Med dets tekniske egenskaber betyder det ikke, at det vil tjene for evigt. Før eller senere kommer enhver mekanisme til funktionsfejl. Og ligegyldigt hvor pålidelig den er, det forsikrer det ikke for en mulig fejl. Og ved reparation af sådant udstyr er hovedværktøjet et loddejern. I dag vil vi se på, hvad der er specielt ved en infrarød lodning station, og hvad det kan gøre.

Som hovedvarmeelement i konstruktionen af ​​denne mekanisme kan der anvendes en kvarts eller keramisk radiator. I dette tilfælde giver begge typer enheder hurtig og effektiv lodning af metallet. Forresten kan dette værktøjs varmeindhold på infrarøde loddejern i nogen grad varieres. På grund af tilstedeværelsen af ​​en speciel regulator er det således muligt at vælge den mest passende temperaturregulering for en bestemt type metal, hvorpå forbindelsen (lodning) vil blive lavet.

Det skal bemærkes, at den mest populære type loddeudstyr er infrarøde stationer med denne type opvarmning, hvilket indebærer en fokuseret stråle af infrarød stråling. Udformningen af ​​sådanne anordninger består ofte af to dele, som tilsammen giver et lokalt opvarmningsbræt eller andre bestanddele. På grund af dette er det muligt at opnå en meget kvalitativ forbindelse, samtidig med at man bruger et minimum af tid til lodning.

Som vi allerede har nævnt ovenfor, kan den infrarøde loddestation være kvarts eller keramisk. For at forstå funktionerne i hver af dem, vil vi overveje begge typer mere detaljeret.

Keramisk infrarød lodning station (Achi ir6000 inklusive) takket være dens enkle design er yderst pålidelig, holdbar og holdbar. På samme tid for at opvarme hele enheden til driftstemperaturen ved lodning, skal du bruge ikke mere end 10 minutter. I sådanne stationer anvendes ofte en flad eller hul radiator. Sidstnævnte type har en meget højere opvarmning af radiatorens arbejdsflade, hvilket gør det hurtigt muligt at lodne og gløde op til den ønskede temperatur. Omkostningerne ved sådanne anordninger gør det imidlertid muligt at anvende dem langt ikke til alle, der er involveret i reparation af elektronisk digitalt udstyr.

Kvarts infrarød lodning station, på trods af øget skrøbelighed, har en høj opvarmningshastighed. På bare 30 sekunder opvarmes emitteren til driftstemperaturen.

En industriel eller hjemmebaseret infrarød lodning station bruges ofte i intermitterende processer, hvor der er hyppige til og fra enheder. Keramiske mekanismer er mere sårbare over for hyppige inklusioner og kan straks svigte, hvis de ikke overholdes.

Infrarød lodning station med MK kontrol. Vi bygger!

Det var vinter og tilsyneladende på grund af manglen på sollys blev jeg angrebet af melankoli. Det er almindeligt. Men denne gang besluttede jeg at ændre noget. Og som du ved, er den bedste måde at slappe af på at skabe noget og helst nyttigt. Mit job er reparation af alle slags digitale stykker. Hvorfor bygger jeg ikke en IR-loddestation?

1. En forholdsvis simpel enhed.

2. Med "hjernen" til ATMEGA

3. Nedre varmeapparat baseret på halogenlamper pr. 1000 watt.

5. Topvarmeren skal være bevægelig i tre planer for at centrere varmepunktet og højden.

Kroppen har et aftageligt topdække lavet af tykt tin. Ved at estimere lampens længde i forhold til kroppen forstod jeg, at "her er det min drømmes fisk". I dækslet skærer vinduet ud for lamperne. Bagvæggen erstattede den cellulære, skåret fra låget af noget sovjetisk ultralyd (det synes "Vega").

Vejen ud blev fundet. Ved fangeren og dyret flyder! Dette er et snitbillede af den centrale tæller fra det gamle glashus. To stykker bruges som lodrette og vandrette guider, og et andet stykke, allerede skåret sammen - som skids, som guiderne vil bevæge sig over. Som de elementer, der bevæger sig i slæderne, tog de fem "almindelige bolte". Bolte forlod en håndfuld.

I kassen er der udover varmeapparatet også en fan. Fandt den mest roterende (5000 omdr./min., Og måske mere). Det er simpelthen nødvendigt at trække ud dampe under lodning, og derefter lidt vejret, og næsen blev lagt i halsen og pershit. På toppen af ​​det faste rør til det korrugerede rør, der er forbundet med ventilation. Et grenrør, forresten, fra system enhedens tilfælde.

Desuden var vi nødt til at opbygge en overgangsstang, der var nødvendig for udjævning af den øvre varmeovn.

Diagram af styring af IR lodde station

Så jeg ledte efter en færdigudgave på internettet. Jeg ønskede på AVR, fordi for disse controllere har jeg en klar programmerer. Jeg ledte efter lang tid. Han studerede alle de grene, der er afsat til lodde stationer, på "Radio Cocktail" og på "Loddejern".

Han stoppede med denne mulighed.

Det har nok funktionalitet, og det er let at gentage. Begge kanaler er helt identiske. Det eneste der ændrede sig - i stedet for MOC3023 satte MOC3063, tk. denne chip med kontrol over overgangen gennem nul, så mindre indblanding i netværket. På tidspunktet for opvarmning er strømforbruget ca. 3000 W, og dette er vigtigt.

Der var ikke flere problemer. Vær forsigtig, tag din tid, når du starter!

Plader og montage af IR lodde station

Der var planlagt så meget ledig plads til en 5 V stabilisator, men da strømforsyningen tog den klar, blev stedet forladt.

De, der ønsker, kan finde andre muligheder for PP i netværket.

Strukturelt udføres kontrollen på tre plader. To plader 100 mm ved 70 mm, på den ene er der indikatorer og knapper, på den anden er der alle svage strøm elektronik.

Emnerne til brædderne blev taget i en pakke i Kina, så de blev justeret til deres størrelser. Brædderne er ene over hinanden, forseglet til hinanden, mellem dem - tog.

Inde i sagen er alt arrangeret som dette:

Så vidnesbyrd vil være mere præcis, og der vil ikke være nogen overophedning. Jeg så dette fra de velkendte reparationsspecialister.

to sensorer via en switch.

Dette er arbejdet med den lavere opvarmning.

Specielt opvarmet lidt, ellers på tidspunktet for opvarmning lyser kameraet.

Den anden chip blev fjernet af en partner ved 230 grader fra toppen, chippen blev perfekt skudt. Tiden for den anden chip tog ca. 6 minutter.

Skroget på stationen blev næsten ikke varm. Det aftagelige topdæksel opvarmes. Jeg synes at klæbe det med folie på siderne. For sagen er ikke kritisk, medmindre hænderne ikke brænder.

Først tænkte jeg at installere supplerende fans i sagen, men som det viste sig, er det unødvendigt, indenfor temperaturen er ikke over fyrre grader efter 15 minutters brug.

filer

#&660; spl.zip | Fil 47,46 Kb uploadet 51 gange.

En anden mulighed opstår ved overførsel af termoelementet tættere på lampen, men der vil allerede være en effekt af lampens opvarmede glas, hvilket vil medføre forvrængning af aflæsningerne.

Infrarød lodning station med egne hænder

Før eller senere kommer spørgsmålet om at købe en infrarød lodning station op før radiomekanikeren, som reparerer moderne elektronisk udstyr. Nødvendigheden er opstået på grund af det faktum, at moderne elementer massivt "lægger hovene" kort, afviser fabrikanter som små ting og store integrerede kredsløb fleksible konklusioner til fordel for patches. Denne proces har foregået i lang tid.

Sådanne tilfælde af mikrokredsløb kaldes BGA - Ball grid array, med andre ord - en række bolde. Sådanne chips er monteret og demonteret ved en loddemetode uden kontakt.

Generelt, tættere på emnet. Klar professionelle infrarøde stationer har uoverkommelige priser, og billig 1000 - 2000 grøn utilstrækkelig funktionalitet, kortere dopivat skal stadig. Personligt for mig er en infrarød lodning station det værktøj, du kan samle dig selv og til dine egne behov. Ja, jeg hævder ikke, der er udgifter til tiden. Men hvis man nærmer sig en infrarød stations samling metodisk, vil der være det nødvendige resultat og kreativ tilfredshed. Så jeg for mig selv skitserede, at jeg vil arbejde med brædder i størrelsen 250x250 mm. Til lodning af Main TV og computer video adaptere er det muligt at have Tablet PC'er.

Så begyndte jeg med et urent ark og en dør fra den gamle mezzanin, der havde fastgjort 4 ben fra en gammel skrivemaskine til denne fremtidige base.

Grundlaget ved hjælp af omtrentlige beregninger var 400x390 mm. Dernæst var det nødvendigt at beregne layoutet på grundlag af størrelsen af ​​varmeapparaterne, PID regulatorerne. På en så enkel "felt-tip" måde besluttede jeg højden af ​​min fremtidige infrarøde lodde station og vinklen på frontpanelet:

Så tager vi på skeletet. Her er alt det enkelt - vi bøjer aluminiums hjørnerne i overensstemmelse med designet af vores fremtidige lodde station, reparer det, forbinder det. Vi går ind i garagen og begraver hovedet i DVD'en og Vidic. Nå, jeg smider ikke væk - jeg ved, at det vil være nyttigt. Du ser, jeg vil bygge et hus fra dem 🙂 Vent ud af øl dåser, fra kork og lige pinde fra is!

Kort sagt, du kan ikke tænke på en foring bedre end lågene fra udstyret. Bladmetal er ikke billigt.

Vi løber til butikkerne på udkig efter et non-stick bageplade. Bakken skal vælges i overensstemmelse med IR-emitterens dimensioner og deres nummer. Jeg gik på indkøb med en lille målebånd og målte nederste sider og dybde. Til spørgsmålet om sælgere af typen - "Hvorfor har du brug for tærter af strengt specificerede størrelser?" Besvarede, at upassende cirkelstørrelser overtræder den generelle opfattelse af harmoni, som ikke svarer til mine moralske og etiske principper.

Uraaa! Den første pakke, og især det vigtige reservedele: PID (et forfærdeligt ord, hvad så) Dekodning er heller ikke simpel: Den proportional-Integral-Differential regulator. Generelt forstår vi med deres tilpasning og arbejde.

Så tin. Her måtte vi bare svede med låg fra DVD-yuk, så alting viste sig præcist og solidt, for os selv gør vi det. Efter justering af alle væggene er det nødvendigt at skære de nødvendige huller til PID'erne på forsiden, under køleren på bagvæggen og i maleriet - i garagen. Som følge heraf begyndte den mellemliggende version af vores IR lodde station at se sådan ud:

Efter at have testet REX C-100 regulatoren til forvarmning (bundvarmeren) viste det sig, at det ikke passer til mit design af lodde stationen, fordi det ikke er udviklet til at arbejde med solid state relæer, som det skal kontrollere. Jeg var nødt til at forfine det for at passe mit koncept.

Uraaa! En pakke kom fra Kina. Nu havde den allerede den mest grundlæggende rigdom til at bygge vores infrarøde lodde station. Nemlig - det er de 3 lavere IR-emittere 60х240 mm, den øvre 80х80 mm. og et par solid-state relæer på 40A Det var muligt at tage 25 ampere, men jeg forsøger altid at gøre alt med en margin, og til prisen er de ikke meget forskellige ..

Øjne er bange, og hænder gør. Jeg prøver ikke at glemme den gamle maksime, samt en kylling, at der korn på ... Hvad har vi i den sidste ende - efter installationen af ​​radiatorer på en installation bagning tverdotelok på køleren, køles af en køler, og forbinder alle skete er noget mere eller mindre som infrarød lodning station.

Når forvarmning begyndte at komme til ende, og de første forsøg til opvarmning blev der foretaget temperaturretention og hysterese, var det muligt at gå sikkert til den øvre infrarøde emitter. Arbejdet med ham viste sig at være mere end jeg havde forventet fra begyndelsen. Flere konstruktive løsninger blev overvejet, men den sidste mulighed, som jeg udgjorde, var mere succesfuld i praksis.

At lave et bord til at holde et kort er en anden opgave, der kræver opvarmning af kraniet. Det er nødvendigt, at flere betingelser er opfyldt - ensartet tilbageholdelse af printkortet, så brættet ikke bøjer, når det opvarmes. Derudover var det muligt at skifte til venstre mod højre allerede klædt bordet. Klemmen af ​​brættet skal være såvel stærk som svag, da brættet udvides, når det opvarmes. Nå, bare ved bordet skal kunne klare brædder af forskellige størrelser. Ikke helt færdig bord: (ingen tøj til bordet)

Det er tid til test, fejlsøgning, montering af termoprofiler til forskellige typer mikrochips og lodningsledninger. I løbet af efteråret 2014 blev et anstændigt antal computer grafikkort og hoved-tv blevet genoprettet

På trods af at den loddestation synes at være afsluttet, og vist sig godt, faktisk det mangler et par vigtige ting: For det første, er det lys, godt eller lommelygte på en fleksibel stilk, Second blæser bord efter lodning, og for det tredje jeg Jeg ønskede oprindeligt at lave en vælger til de nedre varmeapparater ..

Selvfølgelig skrev jeg ikke alt, hvad jeg ønskede, for da der blev monteret, var der mange trivia, problemer og deadlocks. Men jeg indspillede hele designprocessen på video, og nu er det et fuldt udviklet træningsvideo kursus:

Quartz resonator, det er tid til at sige farvel ...

LCD-tv nr. 1 Fejl

Fremragende Andryukha! Hvornår vil videoen til lodning være?

Jeg tror, ​​snart ... Sådan repareres noget seriøst vil bringe, så straks!

Hej Andrew, der er dine video lektioner, det er meget klart og interessant alt,

2015, eller kan jeg købe noget / downloade noget frisk? Jeg takker på forhånd.

Handsome. Stationen er super. Jeg har gendannet alle mine videokort på det ... Jeg har altid misundet din tålmodighed med Andryukha.

Takket være Max for de venlige ord og til prøvekørslen.

God eftermiddag. Jeg kunne godt lide designen af ​​din station. Jeg vil gerne montere det samme, jeg bestilte reservedele. Der er nogle spørgsmål om montering af topvarmeren og opsætning af pid controllerne. Du kan kontakte dig via mail. Min adresse er [email protected] tak

Ja. Alt er meget interessant! Jeg tænker også, jeg kan selv gøre sådan noget, men priserne på klare er meget bidende. Den unge mand.

Imponeret. Hvad med åbningen af ​​kontoen?

Og hvorfor ikke ... du kan, skal bare afslutte hele virksomheden. Generelt har producenterne allerede nok. Hvis du konkurrerer med prisen, skal du tage kvalitet og kvantitet ... Kort sagt, du har brug for produktionskapacitet og ikke manuel arbejde.

Respekt og uvazhuha, hold det op, jeg har fulgt dine udviklinger i lang tid, de er meget hjælpsomme i at reparere, tak.

Andrew hej fyr super men jeg vil tilføje termometeret og drevet til den øverste varmelegeme og en køler, og en kraftig lampe og laser laser positioner kan tages fra den laserpointer og indehaveren af ​​bestyrelsen, men som en pro så jeg kunne godt lide den station, hvor robotten kontrol på computer og automatisk lodning

første forfatter tak så meget i lang tid, har fået det kører som en mikrobølgeovn remontirovat.buduchi elektriker på fabrikken med en gruppe af 5 5 udledning, var meget nyttige fra fabrikken, og jeg forlod nogle stykke arbejdede i firmaet reparation mikroovn, fiasko er anderledes, men stadig somodelnoy svejsning hæve magnetroner ved at ændre deres gennemboret gennem kondensatorer. Jeg respekterer manden!

Andrew, fortæl mig, hvor meget penge blev brugt på alle materialer (komponenter) til at samle din PS i den tilstand, hvor den er nu (helst i USD-dollaren), fordi satsen springer ja og i Kina du for USD, tror jeg, købte kompleku.

4 varmeapparater (top og bund) alle for $ 17

TTR 2 stk. Til 9,50 dollar

PID-par (sæt) $ 81

Under alle omstændigheder er det rentabelt, selv med den nuværende valutakurs

God eftermiddag, giv venligst instruktion om samling [email protected]

God tid på dagen. og PC410 tilsluttet TTP? eller ombygget det?

Nej, der skal ikke gøres noget. PC410 har en "LOGIC" -udgang kun til solid-solid-enheder.

Bracho fortælle jeg har pc410 PID reh100 lapmpy gologenki 9sht 1500 W 3 solid-state relæer, hvad der er nødvendigt, og hvordan det hele uafgjort

Forfatteren er en ung mand, men for mig er det ikke klart, hvorfor to pid controllere? og jeg vil virkelig gerne vide forbindelsesordningen og vil det gå til halogenlamper ?? alt internetsøgte og fornuftige oplysninger er ikke bare alle (så jeg gjorde) og sådan er der ingen ...

En til termostol, den anden til hovedet.

God eftermiddag. Løsningen er super. Spørg venligst, hvad der er nøjagtigt ændret, og hvilke myndigheder (knapper) svarer

Det er ikke klart, hvordan hovedet er fastgjort. Billeder at se

Næsten ligesom achi ir6000. Forfatteren er godt færdig.

God eftermiddag, fortæl mig. I beskrivelsen af ​​REX C100 er den maksimale belastning 750 watt, hvordan kan den modstå de 3 lavere IR-emittere? tak.

Han styrer dem via relæ og ikke direkte.

Dimensioner af varmeapparater kan findes? Eller sagsøge ali.

forfatteren godt klaret! Jeg vil gerne vide, hvilken slags pid-regulatorer du har brug for mere detaljeret, du kan sende til [email protected]

Jeg spekulerer på, hvad udgange bruges til at forbinde til pc-410..Shemu REX c-100 og Altec pc410 se .. Hvis det er muligt at sende i det mindste i form af, hvad der kan være, i hvert fald i hænderne ..

Der er ikke noget kompliceret, rex100 bruger 2 udgange til 220V (1,2), 2 terminaler til termoelement (9,10) og 2 udgange til relæer (3,4)

Du er bare godt færdig. Titanic arbejde. Mine ideer selv i mit hoved er mere beskedne. Fundet på loftet endnu operationsforstærkeren Vector 2 x 100 og kabinettet besluttet at basere (størrelser og passer i en kreds af aluminium køleplader, kan ikke overflødig. Der er en klar station til reparation af cellulær -kishki fra tuda.Edinstvennoe at lang ventetid er lavere varmeapparater . Uden din ide var bare i en blindgyde ... Mange tak.

Jeg har den samme øvre varmeovn. Jeg spekulerer på, hvordan kroppen blev lavet til ham, mere detaljeret.

Og du kan forklare, hvad der præcist skal udarbejdes for forbindelsen i stedet for relæet i 100 på en solid krop. Tak på forhånd

Fortæl mig, der er en ordning, hvis ja, kan du smide det på posthuset.

Meget interessant design. Nogle ideer er allerede blevet kigget efter deres fremtidige IR loddejern. Tak.

Men jeg havde stadig nogle flere spørgsmål:

1) Spørg kraften i de øvre og nedre varmeapparater?

2) Er det nok til blyfri lodning?

3) På hvilken afstand fra bundopvarmning er det bedste sted at sætte kortet til lodning?

4) Hvorfra PID til underopvarmning tager temperaturdataene? Det er klart, at med et termoelement, men med hvad? På en eller anden måde med PID for toppen eller med en separat. Hvis der er en, hvordan kan den sluttes til to PID'er på én gang? Hvis der er to, hvornår er det installeret, og hvordan kommunikerer det med bordet fra bunden?

Forfatteren mange tak for en nyttig artikel, sådan et spørgsmål, du har sluttet hildren 3 lavere varmelegeme, og om shemku i bunden, som du alle bundet UTB? (her skrive [email protected])

Godt gået, køligt skete, er det også meget interessant, hvordan du tilslutter den nederste opvarmning og Altec PC410 hvordan man kan forbinde det? undtagen lipider 2 2 relæer, noget andet er nødvendig, og du sagde, at der pnredelyvali C100 ændres, hvis det er muligt at sende tak [email protected]

Tak forfatteren til oplysningerne.

Jeg vil gerne vide ordningen om at forbinde alt dette, jeg vil være meget taknemmelig.

Hej kære Infra-Red Station Developer, Upload videoen eller send den til mig via e-mail. Jeg vil virkelig indsamle ligheden.

Jeg garanterer de indsamlede samme til dig for at sende en billedrapport.

Meget cool. Jeg vil gerne vide prisen på spørgsmålet om hele enheden? Omkostninger?

Det vil jeg også gerne gøre.

bedes du fortælle os listen over detaljer og hvor du har købt den

Ifølge mine beregninger viser det sig

1000 bundkontrol

4000 top kontrol

5000 bagværk, stativ og andet

Infrarød station lodning station med egne hænder. - 8. juni 2014 - Informationsportal om reparation af bærbare computere

En ikke-skadelig skål (Teflon, fluoroplastic4) blev taget for ingenting, det er farligt at stege uden indhold - ekstremt skadelige gasser frigives. Tag almindeligt metal eller keramik, især hvis du bor fugle. Mere i wiki.

Forfatteren siger venligst model af FID og det elektriske kredsløb, da alt er tilsluttet ... .hva tak på forhånd ... Det er ønskeligt at Electron

Men det er muligt og her. alle nyttige)

Spørg i, hvad der var en ændring REX C100?

Kan det være fornuftigt at erstatte med et andet PID?

Til dato har jeg talt 26,02,2016

4 emittere, to relæer og PID'er kom ud 11650 rubler.

Hvis det er muligt, bedes du svare på mailen.

klasseværelset vendte station.

Damn, nu vil jeg have det selv, kan jeg få et forbindelsesdiagram og en model af brugte dele. på forhånd tak.

Jeg tror, ​​at alle gerne vil se det, men i princippet ville det være bedre at få det til posthuset.

Det samme anmodning som den tidligere person, ligesom omskiftningskredsløbet og forklaring om mellem skifte en PC410 og REX100 hvis ikke så hvordan man rex100 læse termo og behage mere om termo som kommunikationen modul, du bruger, som en anstændig lodning station og dens hænder så dobbelt interessant. På fabrikspriserne er forbudt. Meget meget, jeg beder om at svare.

Infrarød station lodning station med egne hænder. - 8. juni 2014 - Informationsportal om reparation af bærbare computere

Og kan jeg se forbindelsesdiagrammet til PC410 og C100?

Og hvad har du omarbejdet i Rex100. Der er ikke noget at ændre det er ikke nødvendigt. Det kontrolleres og virker 1000 gange.

Folk tager godt download instruktionen på PC410 - der er en forbindelse. Og alligevel, hvilken slags laptop reparation og lodning stationer gør du, hvis du ikke kan forbinde de 6 ledninger med en controller

I nogle versioner Rex100 virkelig nødvendige ombygninger: der er ingen flugt SSR kontrol, det eneste han kunne gøre var at binde spændingen åbner relæ Rex100 enheden, en ekstern solid-state relæ. Nej, det er nødvendigt at sige dette i artiklen og ikke at medbringe nogen reel ordning.

Kære hjemmelavet det opnås, hvis anvendte keramik er ikke kun Kina, da det har en uensartet opvarmning, med denne tilgang, er det lettere at købe et færdigt produkt på det faktum, af den hjemmelavede konstruktion kun færdig kopus.Kak ikke fede PID-regulatorer ikke har denne fleksibilitet, som om at skrive modul.

Hilsner! Og du kan bede om referencer til sælgere eller straks bestille reservedele? [email protected]

Jeg vil være meget taknemmelig, jeg vil indsamle noget lignende ... Tak!

gjort forholdsvis let og interessant. Jeg har en sag fra en gammel vandret Hewlett-kampagne, jeg sætter alt derinde. PID temperatur controller og modtaget og varmeapparater tozhe.v princip, alt er klar, men jeg ønskede at se ledningsdiagrammet ... Hvis du kan, skal du smide .zaranee ... tak.

Damn træt af at spytte på prisen, hvis det ikke er svært at skinne, tak i dokumentationen, vil jeg være enormt taknemmelig inden for den rimelige [email protected]

Et vidunderligt koncept! Forresten - det har været to fjedre allerede, og linkene til videoen er ikke der, men jeg vil virkelig gerne se =))

Hej. Jeg kan godt lide ovenstående, der skrev til dig, og bad om en tilslutningsordning til PC410 og C100.Wishlet tak. Alt er ubeskyttet, der er intet. Tak

Jeg ville bare tage en normal controller til stationen, for eksempel som på IR101.05 eller Vædderen. Kinesisk Rex Kill Chips

Admin. kan jeg få en monteringsvejledning til dette design? Taknemmelig på forhånd

Hilsner! Er der et elektrisk ledningsdiagram?

Kære, kassér forbindelsesprogrammet rex-c100 og pc410, hvordan du forbinder dem med hinanden, at de vil forstå hinanden og se pc'en. Taknemmelig på forhånd.

Godt tidspunkt på dagen) kan du videobygg din station?) [email protected]

Hej Og kan jeg sende monteringsinstruktionen til dette design? Taknemmelig på forhånd.

Jeg bestilte en klasseværelse belysning af denne type til stationen, arbejdsområdet er meget godt belyst, her er dens anmelder: https://youtu.be/bDXP_TpF188

Mange tak til forfatteren.

Giv venligst forbindelsesprogrammet rex-c100 og pc410, hvordan du forbinder dem. Taknemmelig på forhånd.

Hej, kan du ordne stationen på

Projektet synes at være død, men det er en skam ...

I stedet for PID'er ville jeg tage kontrolleren specifikt under stationen fra tehnostation eller LDZ. Jeg bruger personligt stationen IR101.06. Meget tilfreds

Andrei, hej. Jeg plejer at købe IR101.06, jeg beder dig om at fortælle mig, hvordan det viser sig i arbejdet, er der nogen faldgruber og hvad skal jeg dopilivat?

Jeg bruger hovedsagelig til laptop reparationer. Jeg bruger det til mig selv, men nogle gange får jeg et job fra en tjeneste, hvor der ikke er nogen loddestation. Jeg bruger stationen, da der ikke er noget at afslutte, alt fungerer fint. Til stationen købte jeg en vakuumkniv og stenciler med bolde. Resten var alle mine. Flux forresten også gøre recepten fra denne station.

Betalt penge, selvfølgelig ikke sendt! Bedragere! Telefonen svarer ikke, bogstaverne i posten også !!

Kære, kassér venligst forbindelsesprogrammet rex-c100 og pc410, hvordan du forbinder dem med pc'en. Taknemmelig på forhånd.

For ikke at sige, at hunden spiste samopaly ved lodning, men den første lampe har indsamlet i bunden af ​​99m og en hårtørrer: Kinesisk Lantern + glimmer + Nichrome og propel fra protsa.Poluchilos funktionelle ... nu nyder jeg det samme samopal- øverste varmeplade Al lag. 4 mm, under det glimmer, så to ovne fra brødristeren, mere glimmer, varmeisolering og meth. plade som base. Billige (jeg måtte kun købe glimmer), jeg bruger det som en separator til fjernelse af berøringsskærme og adskillelsesmoduler og som forvarmning. Minus one-cooler langsomt. AT Slim-varmeren er installeret på den, Rex-100-styringen

Tilføj en kommentar Annuller svar

© 2018 Reparér mikrobølgeovn, dvd, LCD, LCD-tv med egne hænder.

Design og support: GoodwinPress.ru

Ønsker du at modtage opdateringer?

Abonner på ikke at gå glip af nye publikationer


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 59 = 66