Isdampfordampning i

Instruktioner til anvendelse af dampspærren Izospan V

Mennesket forbedrer sin beboelse konstant og forsøger at beskytte ham så meget som muligt fra ydre påvirkninger. Og det er ikke overraskende. Jo mere beskyttet huset er med opvarmning af fundamentet inde fra huset, desto længere tjener det dig.

En vigtig del af komplekset for den fulde beskyttelse af huset mod udefrakommende indflydelse er lægning af dampspærren. Uden en dampspærre i huset er der en varmelegeme og endda enkle design, det er næppe nødvendigt.

Dampisolering Isospan I pakke

Når du vælger en dampbarriere, anbefaler vi at du holder øje med Isospan B-filmen, som vil blive diskuteret i denne artikel.

1 Egenskaber af filmen Isospan B

Izospan har produceret dampisolering i lang tid. På markedet for boligbyggeri viste disse fyre sig fra den bedste side. Hvad er bare det faktum, at i øjeblikket allerede flere hundrede tusinde huse er beskyttet af dampspærre materialer Izospan.

Dampbarriens popularitet er indlysende. Det giver dig mulighed for at beskytte strukturen mod en af ​​de mest alvorlige og ødelæggende virkninger - overskydende dampudvikling.

Faktum er, at damp selv er oprindeligt et produkt af menneskelivet. Og i modsætning til den samme fugt passerer den let gennem enhver konstruktion, endda beton eller mursten. Undtagelser er kun fuldstændigt dampfaste materialer.

Men her er der et andet problem - fuldstændig damptæthed påvirker ventilationen af ​​rummet negativt, selvom kælderen er isoleret udefra. Huset bliver tyndt, det har intet at trække vejret, og det er som du forstår ikke den bedste udvikling af begivenheder.

Alvorlig lider af disse forhold og isolerende stoffer selv. Faktisk er det på deres beskyttelse og er designet dampspærrefilm Izospan V. Hvis isoleringen ikke er beskyttet, begynder det før eller senere at samle fugt. Kondensation, det akkumuleres inde i isoleringen, hvilket reducerer dets effektivitet.

I sidste ende vil alt dette ikke kun føre til et fald i isoleringens kvalitet, men også til dets fuldstændige ødelæggelse.

Izospan B film har unikke tekniske egenskaber. Fremstil det ikke af polyethylen, da det er lavet med billige dampbarrierematerialer, men fra et 100% polypropylenlag. Og polypropylen forstærket. At bryde det eller alvorligt beskadige det er meget svært.

Selve materialet fremstilles ved at smelte sammensætningen og derefter rulle det ud til en bestemt tykkelse og rulle den på specielle aksler. Bemærk, at efter alle disse procedurer dannes en meget tæt og fuldstændig homogen film.

Rød overflade af membranen Isospan B

Det er bare dampspærren Isospan B er lidt anderledes end de andre. Faktum er, at den har to sider. Derfor er der endda en instruktion til brug af en film, hvor det tydeligt fremgår, hvilken side af produktet der skal fastgøres til varmeren.

Og dette er et meget vigtigt punkt. Hvorfor? Ja, fordi forskellige parter udfører forskellige funktioner. Den ene side af Isospan B er en glat næsten poleret polypropylen. Den anden har en grov overflade.

Den glatte side af filmen er altid fastgjort til varmeren til opvarmning af fundamentet og blindeområdet. Filmen skal se hårdt ud med den hårde side, det vil sige i modsat retning fra varmeren.

Dette skyldes det faktum, at uslebheden på Isospan oprindelig var beregnet til effektiv samling af kondensat.

Under normale forhold strømmer kondensatet, uanset hvor kraftigt hovedet producerer damp, altid ned til gulvkonstruktionerne. Der absorberer den i skoven, efterlader et langt spor, og generelt skades alle strukturer alvorligt.

Hvis du lægger ud for beskyttelsesmaterialer med ujævn udvendig side og placeres overfor isoleringen, vil al fugt kondensere direkte på filmen. Der vil hun forblive.

Beregninger af eksperter viser, at der er film, fugt fordampes hurtigere og har ikke tid til at beskadige de omgivende strukturer.

Hvad angår specifikke anvendelsesområder, siger instruktionen til filmen Isospan B, at den kan bruges til efterbehandling:

 • Tagkonstruktioner og ramper;
 • Paul;
 • Vægge, både udenfor og indeni;
 • Laminerede gulve og parket.

Som du kan se, er omfanget af dette materiale ret bredt. Det er ikke overraskende, for uden dampisolering vil ingen moderne varmeisolerende tærte koste.

Vi bemærker kun, at hvert design, uanset hvor svært eller let det er, har sin stabling teknologi og instruktion IZOSPAN B på den ydre isolering af et træhus fundament viser, at i hvert tilfælde er det nødvendigt at holde sig til forskellige installations- teknologier. Men alle vi vil overveje i fremtiden.

Anvendelse af dampspærre Isospan til indvendig vægafslutning

Lad os nu fremhæve de vigtigste fordele og ulemper ved dampspærringen Isospan B. Instruktionen siger, at Izospan film har mange fordele. Og det er sandt. Især hvis du sammenligner det med standard dampbarriere materialer.

 • Den lethed;
 • Høj styrke;
 • Dobbeltsidet overflade;
 • Høje tekniske egenskaber;
 • Perfekt afskæring af varm damp;
 • Den enkleste installationsproces, du kan stable med eventuelle tilgængelige løsninger;
 • En acceptabel pris for både granuleret skumglas.

Hvad angår manglerne så de næsten ikke dette materiale op. Nogen tror måske, at prisen er lidt for høj, men det er det ikke. Du skal betale for kvalitet. Og Isospan B er virkelig et kvalitet og pålideligt materiale.

Han klarer sig ikke bedre at håndtere al den last, der er designet til ham, mens han forbliver meget holdbar og behagelig at arbejde med.

Brugsanvisningen til dette materiale indeholder anbefalinger vedrørende bestilling af filmen i den varmeisolerende tærte.

Og hun opbevarer disse oplysninger af en grund. Det er meget vigtigt at tage hensyn til alle produktets tekniske egenskaber og finde det korrekt. Ellers vil du ikke opnå maksimal effektivitet.

Så består enhver varmeisolerende kage som regel af følgende niveauer:

Ordren for placering af elementer kan variere. For eksempel, når du afslutter et tag, skal vandtætningen altid være mellem spærrene og isoleringen. Det er dog helt klart. Trods alt er dens opgave at beskytte den termiske isolering mod vandets indtrængning eller snarere atmosfærisk nedbør.

Installation af beskyttelsesfilmen i rammen til gulvet

Men ved udvendig efterbehandling er facaderne af vandtætningen med Izospan AM allerede placeret uden for isoleringen, mens dampspærren finder sted mellem væggen og varmeren. Her igen er det nok at inkludere logik, og alt vil falde på plads.

Dampisolering skal afskære damp, der kommer fra rummet. På eksemplet af facaden vil det passere lige gennem væggene. Vandtætning skal beskytte strukturen mod direkte fugt. Og den vigtigste kilde til fugt på gaden er atmosfærisk nedbør.

Derfor ændrer isoleringsfilmene steder. Som du kan se, er øjeblikket med korrekt placering af materialer meget vigtigt. Ikke for ingenting, at instruktionen for denne informationsblok allokerer så meget plads.

2.1 Afslutning af specifikke strukturer

Ved arbejde med taget Izospan V-form ifølge standardteknologi. Først monteres vandtætningen under spjældets hulrum. Under dem ligger en varmelegeme. Og allerede under varmelegemet reparerer de selve dampspærrefilmen.

Og fikser det med en hård side inde i rummet. Det vil sige, at den glatte side af Isospan B skulle berøre varmeren.

Med indretningen af ​​vægge gentages teknologien i vid udstrækning, kun her er der ikke brug for vandtætning. Undtagelser er kun badeværelserne.

Her er dampspærren også fastgjort til varmeapparatet indefra. Fra væggen er der slet ingen isolation eller vilje, men en simpel membranbeskyttelse, der udfører forsikringsfunktionerne i stedet for noget virkelig vigtigt.

På facaderne sagde vi også et par ord ovenfor. Når du er færdig med facaden, er dampspærren Izospan placeret mellem væggen og varmeren. Til væggen bliver den en ru side.

Med købet er situationen mere tvetydig, men instruktionen i denne plan er tydelig. Ved afslutning af gulvspærren skal Izospan B være oven på varmeapparatet.

Det vil sige, først kommer en ren base, så vandtætning, over hvilken isoleringen er påført. Nå, endnu højere er Isospan V.

Under laminat og parket polypropylen dampspærre Isospan B og kan i det hele taget fastgøres som et substrat, hvilket er meget bekvemt. Men på arbejdspladsen er det ønskeligt at opføre sig meget omhyggeligt for ikke at beskadige filmen. Det er svært at gøre dette, men det er muligt, og derfor anbefaler vi, at du er yderst opmærksom.

Isospan B er stablet meget let. Her skal du bare følge instruktionerne, men det er meget enkelt.

Et tape til limning af leddene i dampspærren Izospan V

Isospan spredes over isoleringen og forsøger at arrangere en glat side til den som med isoleringen af ​​bunden med udvidet polystyren. Fastgørelse udføres af en hæftemaskine eller negle. Det anbefales at bruge negle i installationen med negle, der er forbehandlet med antiseptika.

Filmen er lagt i en overlap på 15-20 cm. Hvert led og hul skal forsegles med et specielt tape, som kan købes under drift.

Det er meget vigtigt at sikre materialet sikkert, så det holder fast og kan samle fugt.

Over laths er frontkonstruktionen allerede monteret i henhold til standard teknologi. Det er tilrådeligt at forlade et mellemrum på 1-2 cm mellem film og ansigt. En sådan løsning vil bidrage til ventilation af Isospan.

Nu er det kun at se anmeldelser om Isospan V.

Denis, 29 år gammel, byen Kamenka:

Jeg har brugt Izospan i mange år. Hans tekniske egenskaber er helt tilfredsstillende. Særligt tilfreds med muligheden for enkel installation - hæftemaskine fastgjort, forseglede samlinger med tape, og alt er klar. Meget praktisk.

Nikolay, 59 år gammel, Kiev:

Jeg købte Izospan omkring tre måneder siden. Jeg købte med frygt, fordi jeg ikke fuldt ud troede på behovet for så alvorligt affald til dampspærren. Men nu forstår jeg, at mine penge er helt isolerede.

Endnu mere end det, har jeg simpelthen ikke lyst til at arbejde med noget andet, da jeg kan stå over for problemer, der ikke forekommer med Izospan-finish.

2.4 Lægning af dampspærren Izospan B (video)

Beregn isoleringen af ​​dit hjem

Khayziev Ruslan Teymurovich

Stil et spørgsmål

I "Story-LESA9raquo; min bror arbejder, så jeg er altid opmærksom på salg og handlinger på byggematerialer, hvilket gør det muligt at spare meget og til tider videresælge købt.

Nikita, du har en seriøs forretning, selvfølgelig intet at sige.

Daria, alle vender sig så godt hun kan, så din sarkasme her er helt uhensigtsmæssig.

Jeg er formanden for en brigade, der beskæftiger sig med opvarmning af private huse. Jeg køber altid varmeisoleringsmaterialer hos Sibex9raquo, vi har arbejdet sammen med dem i næsten seks år nu. For hele tiden har virksomheden aldrig svigtet - alle deres opgaver udføres på 5+

Hej. Fortæl mig, om du skal være spildt i varmen på anden sal med skum, og hvis du har brug for, hvilken side der skal sættes til varmeren. Tak

Meget tilfreds med mesterens mening, viden og erfaring! Tak!

Sidste år isolerede manden villahuset med Technoplex 5 cm. Men i år lykkedes det os ikke i det mindste at gipse væggene. Det øvre beskyttende lag under påvirkning af sollys og vind er sammenfaldet og smider let af, når det kommer i kontakt med det. Fortæl mig, om hans isolerende evner vil blive bevaret. I forvejen takker jeg for svaret.

Jeg vil gerne notere en sådan butik som "BAUTSENTR9raquo;. For nylig rejste hele Omsk for at finde et presset polystyren med to hundrede densitet - jeg kunne kun købe det i Baucenter, og prisen var meget glædeligt.

Jeg blev for nylig tilbudt en termisk isolering af de finske termiske paneler SPU Renovation Board SPU og Vintti-Iita SPU. De forsikrede, at dette materiale ikke er brændbart, ikke giftigt, det er generelt venligt og miljøvenligt. Jeg vil gerne vide din mening om dette materiale. Tak!

og der er certifikater for, at dette materiale kan bruges i børns institutioner? I så fald springe linket, tak venligst.

Hydro-damp barriere "Izospan B". Karakteristika og instruktioner hvor og hvordan man skal anvende isoleringsmateriale

Tempoet og teknologien i moderne konstruktion betyder anvendelse af innovative løsninger på alle faser, herunder forbedring af bygninger. Hovedpunktet er at isolere lokalerne fra fugt og koldt. Til dette bruger vi isolerende film, der præsenteres på markedet af flere mærker.

Det optimale forhold mellem pris og kvalitet er dampspærren "Izospan9raquo;. Dette materiale er praktisk med hensyn til installation, har høje tekniske egenskaber og tiltrækker købere til en overkommelig pris. Overvej funktionerne i filmen "Isospan9raquo; klasse B.

Varianter af produkter "Isospan9raquo;

Dampisolering er repræsenteret på byggemarkedet af en lang række modeller. Hver sort har sine egne tekniske egenskaber, som bestemmer materialets omfang. I alt er de isolerende membraner af dette mærke af størrelsesordenen 14 arter. Overvej 4 hovedkategorier. Især:

Filmen er designet til varmeisolering af værelser og beskyttelse af vægkonstruktioner mod fugt og kondens. Materialet er lavet i form af en dobbeltsidet membran, den ene side tjener som isolering fra vind og fugt, den anden - fjerner fordampning. Til film, der klare dens funktion, er den monteret udefra af varmeapparatet.

En af de mest populære og ofte anvendte kategorier af Isospan9raquo;. Et træk ved denne kategori er absolut damptæthed. Sådanne karakteristika skyldes strukturen af ​​den isolerende membran. Den ene side af filmen er glat, den anden har udtalt overfladenuhed. Glat struktur beskytter det indre fra vinden, og villi bidrager til fjernelse af fugt.

Dette produkt udfører identiske funktioner med "Isospan9raquo; gruppe B, men skelnes af en højere pris. Materialet er baseret på et supertæt polypropylen stof, som pålideligt beskytter de strukturelle elementer fra enhver ekstern påvirkning. Filmen er velegnet til brug i områder med koldt klima og giver isolering af lokaler selv i tilfælde af løs pasform af vægpaneler eller tagelementer.

Dette er en universel film, der er egnet til indendørs og udendørs brug. Hovedelementet i materialet er høj modstand mod mekanisk skade og neutralitet til direkte UV-stråler.

Det skal bemærkes, at der på markedet er film af klassen "A. M »« A. S "A. Q Proff. " I modsætning til de grundlæggende prototyper har disse film en tættere membranstruktur (ofte trelags) og har større tåremodstand. Selvfølgelig øger de forbedrede tekniske egenskaber proportionalt omkostningerne til materialet.

Hvis vi taler om tekniske parametre, kan vi skelne mellem disse egenskaber:

Modstand mod rive

22,4 g / m2 pr. Dag

1.000 mm. vand. Art.

Den bruges i temperaturområdet fra -60 til +80 grader Celsius.

I betragtning af disse funktioner anbefales det ikke at opbevare materialet under åben himmel at opretholde ydeevnen.

Fordele og ulemper ved denne vanddampbarriere

Isolering "Isospan9raquo; tilhører kategorien af ​​byggematerialer, derfor har det fordele og ulemper. Denne funktion er typisk for ethvert produkt, men i tilfælde af dampspærren i dette mærke er plusserne markant større end minuserne. Overvej materialets styrker.

De ubestridelige fordele omfatter sådanne egenskaber:

Høj vandafvisende evne.

Modstand mod eksterne faktorer og mekanisk skade.

Absolut inertitet til udvikling af patogen mikroflora (vægmælk, svampe).

Kontinuerlig drift - ikke mindre end 50 år.

Ulemperne omfatter de høje omkostninger ved nogle modelgrupper og manglen på brandmodstand.

Denne gruppe "B" (B) betragtes som universel, derfor har den et ret multifaceted omfang. Den eneste begrænsning for installationen er den interne installation. Til udendørs isolering "Izospan9raquo; B er ikke egnet, for der er andre grupper. Med intern isolering anvendes materialet til isolering af sådanne overflader:

Gulve i værelser med høj luftfugtighed.

Underlag under parket eller laminat.

En sådan efterspørgsel skyldes det faktum, at varmeisoleringspigen ikke vil klare sine funktioner uden en dampbarrierefilm.

Hvilken side stabler til en varmelegeme?

Ifølge de officielle instruktioner:

Til taget. Glat side til varmeren.

Til væggene. Glat side til varmeren.

Loftet gulve. Filmen lægges mellem det færdige materiale af loftet i stuen og udkastet til loftet (glat side til det sorte loft).

Kælderen overlapper hinanden. Grov side til varmeren.

Instruktioner vedrørende brug af isolerende materiale

På trods af den mangesidede anvendelse af byggemateriale stiller fabrikanten en række krav til installation, som er obligatorisk for overholdelse, uanset materialets omfang. Især:

Til lodrette og skrånende overflader (tag, vægge) udføres installationen fra toppen ned med strimlernes vandrette arrangement.

Strimlerne overlappes med mindst en tilgang 15 centimeter.

Samlinger er desuden isoleret med tape.

Den glatte side støder altid op til en varmelegeme, rå ser ud i en forudsætning.

Hvis vi taler om specifikationerne, afhængigt af anvendelsesstedet, "Isospan9raquo; er monteret i henhold til de følgende skemaer.

Dampisolering lægges direkte på spærrene, mellem hvilke der er lagt et lag af isolering. Filmen er fastgjort med trykplader, ovenover er der et skede og tagmateriale. "Izospan9raquo; Fastgøres med en hæftemaskine, så isoleringen ikke falder indad, en ledning strækkes fra loftet eller en ekstra kasse er installeret.

Isospane AQ proff, AM, AS

Indvendige skillevægge ved hjælp af isolering monteres i henhold til følgende skema:

Et lag af lydisoleret materiale.

Dampspærren kan fastgøres til ydersiden med en galvaniseret profil.

Dampisolering til gulvbelægninger er monteret i henhold til denne ordning: Mellem lagene er der vandtætnings- og isoleringsplader. Fra toppen er der strimler af dampspærre, der er fastgjort til lagsstængerne for at tilvejebringe et luftgab mellem varmeisoleringspisen og gulvbelægningen. I sidste etape er gulvbrædderne monteret.

Steam vandtætnings serie D, RM

Reflekterende varme-damp-vandtætnings serie FX

System "varmt gulv"

Reflekterende damptætningsklasse FD, FS, FX

Her ligner installationen den tidligere ordning. Den eneste forskel er tovejsinstallationen af ​​dampspærren: fra loftet og indvendig.

Membran Isospan AQ proff, AM, AS

Dampisolering Isospan RS, V

Ventilerede facader

Isolationsserie AF +

Elementer af monteringssystem

Husk at "Isospan9raquo; B er beregnet til intern brug, er den ydre dampspærring af vægge normalt udført af materialer fra en anden gruppe. Men i regioner med moderat klima er brugen af ​​Isospan9raquo; B udenfor. Ved udførelse af arbejde er det nødvendigt at overholde en sådan ordning:

Vægkonstruktionerne er installeret med en brobygning på 3-5 cm tykt. Dette er nødvendigt for at sikre ventilationsgabet. Derefter bliver strimler af dampspærreisolering strammet, de er fastgjort til stængerne med en modbørste.

Hydro-vindtæt membran klasse AQ proff, AM, AS, A

Isoleringspladerne er lagt.

Bemærk, at denne ordning er egnet til træbygninger.

Fremstilling af alle kategorier af "Isospan9raquo; er involveret i selskabet LLC "Hexa9raquo ;, som har sin egen produktion i Tver regionen. Virksomheden beskæftiger sig med produktion af forskellige membranfilm med dampbarriere, fugtafvisende og energibesparende egenskaber.

Produkterne gennemgår streng kvalitetskontrol på alle produktionsstadier, har certifikater af international standard. På grund af disse funktioner er selskabets produkter "Hexa9raquo; stadigt stor efterspørgsel på de indenlandske og europæiske markeder.

Nyttig rådgivning

Cement mortel kan gøres mere fedt, det er mere plastik og praktisk at arbejde med. For at gøre dette skal du tilføje vaskemiddel i det - nødvendigvis baseret på sæbe, som "Fairy" og ikke syntetisk vaskemiddel.

Dampisolering iso-span A, B, C, D instruktionsmanual

Dampisolering er en slags specialiseret fugtisolering, der bruges til at beskytte bygningskonstruktionerne i forskellige formål fra indtrængen af ​​fugt og damp samt fra dannelsen af ​​kondensat. Dampisoleringsmaterialer forlænger ikke kun bygningsstrukturernes levetid, men beskytter dem også på en forsvarlig måde mod virkningerne af skimmel og svampe.

I dag producerer mange producenter lette parabarrierfilm og membraner til beskyttelse af tage, vægge, lofter, lofter. Teknologien for dampisoleringsgulve varierer afhængigt af materialet og strukturen er beskyttet, men der er generelle regler, der skal overholdes.

Hvordan man passer til dampspærre. instruktion

Når du lægger dampspærren, skal du have følgende:

 • de nødvendige værktøjer og fastgørelsesanordninger: trælameller, skruer, metal profil, dampspærre til skæring saks, hæftemaskinen og konstruktion tape til at forbinde stykker af en dampspærre;
 • Materiale til dampspærren i overlapningens samlede overflade plus overlap på alle sider af mindst 15 cm.

Ved installation af dampspærren skal følgende regler overholdes:

 1. Fastgørelser af alle materialer skal kun laves inde fra rummet. Det er tilladt at fastsætte dampspærren både indenfor og uden for rummet ved en udetemperatur under (-25 ° C) og utilstrækkelig til at beskytte vægtykkelsen. Når du beskytter taget, er dampspærren sikret kun fra indersiden af ​​hele "pie" -spredningen;
 2. Dampspærren skal fastgøres med en hæftemaskine kun langs væggets omkreds. Hvert efterfølgende ark er overlappet (fra 15 cm), og leddene limes til byggepladsen. I dette tilfælde skal det sikres, at der ikke er nogen indblanding i materialet, så der ikke er huller og andre fejl. I slutningen af ​​arbejdet er det muligt at fastgøre dampspærren med tynde lameller af træ (plastik), idet de spidser til vægfladerne (eller til tagspærerne) med negle;
 3. Racks skal spidses i trin på 30 cm, så læg isolationen. Rummet mellem lamellerne danner således den nødvendige ventilation for nem og hurtig fordampning af fugt;
 4. arkspjældet lægges på en speciel ramme, der tidligere er forstærket på overfladen, der skal beskyttes, fra en metalprofil, som simpelthen fastgøres til væggene med skruer. Dampspærren er fastgjort til rammen, leddene skal nødvendigvis limes til byggepladsen. Arkene med dampbarriereisolering er fastgjort med selvdrejende skruer, samtidig med at materialets integritet opretholdes;
 5. for ventilerede facade isoleret damp stablet to gange under et lag af isolering, og på det, således at der dannes en effektiv teploparoizolyatsionnuyu trelagssystem.

Det er obligatorisk at anvende en dampspærre for armeret betonkonstruktioner - lofter og vægge.

I dag er der mange forskellige typer dampspærre, som hver især har sine egne egenskaber og anvendelsesfunktioner.

Isosfæren specifikationer

Isospan A er en dampgennemtrængelig membran for at beskytte bygningens tag og vægge, gulve og facade fra kondensat. Samtidig forhindres den effektive fordampning af vand inde i "tærte" ved beskadigelse af bygningskonstruktioner. Til tag anvendes en sådan membran med deres skråninger op til 35 grader.

Isospan B er en universel tolags dampspærre til indendørs installation. Det bruges til at beskytte soklen, væggene, taget, loftet eller loftet, og også som varmelegeme. Har en høj densitet og høj effektivitet.

Isospan C er en hydro- og dampisolerende tolagsmembran beregnet til gulvbelægning på isolerede tage såvel som til loftsrum.

Izospan D betegner en universel membran til tætning damp og eventuelle byggeelementer på baser enhed neuteplyaemyh tage, betonfundamenter, mellemliggende gulve;

Isospan AM er et højstyrke specialmateriale lavet af en membranfilm forstærket med et materiale til beskyttelse mod mekanisk skade. Den lægges direkte på varmeisolatoren og beskytter den mod kondens og forvitring.

Isospan FB er en speciel dampbåd baseret på kraftpapir, metalliseret på den ene side af lavsan. Det er samtidig en damp- og vandtætning, der er perfekt egnet til gulvbelægning på vanskelige bebyggede tage samt til saunaer, hvor det er nødvendigt at konstant opretholde høj temperatur og fugtighed. Denne membran har en højere pris, men det er ofte bare uundværlig for tagdækning.

Dampisolering isospan instruktionsmanual

1. En Izospan forskellig mekanisk trækstyrke og sprængning, miljøvenlighed, brandsikkerhed (det omfatter spetsdobavka for at provokere selvslukkende når det antændes), god bearbejdelighed, fordi det nemt kan skæres, ikke revet og ikke sidder fast.

Det bruges til at skabe parobarrier på tag, loft og kælder lokaler for at kompensere for forskellen mellem opvarmede og uopvarmede værelser. Dens densitet er 110 g / kvadrat. m, længden af ​​rullen er 50 m, og bredden er 140 cm. Isospane A er modstandsdygtig overfor ultraviolet stråling.

2. Isospan B bruges, når det er nødvendigt at isolere vægge, lofter inde i en bygning, tagdækning. Normalt lægges det på isoleringslaget på siden af ​​lokalerne.

Gulvbelægningen "kage" vil indeholde følgende sekvens af lag udefra til indersiden:

 • tagmateriale;
 • lag af isospan A (eller AS);
 • skinner til fastgørelse af isospan A og skabelse af en airbag;
 • et lag af isospan B;
 • bjælkebjælker;
 • lag af indretning af rummet.

Denne type dampspærre forhindrer indtrængning i lokalerne af partikler af fibrøs isolering og fugtdråber.

Karakteristik af isospan B: densiteten er 72 g / m 2, længden af ​​rullen er 50 m, og bredden er 140 cm.

3. Isospan C adskiller sig fra andre typer dampspærre materialer, da det kan bruges til at beskytte tage, hvis hældning skråninger er mindre end 35 grader. I de fleste tilfælde er det på grund af dets anvendelse gør det muligt for uopvarmet loftsrum forbliver tørre, mens kældre - forhindre fremkomsten på vægge og lofter af kondensat dråber bidrager til dannelsen af ​​ubehagelig lugt og meldug.

Teknologien til at lægge dette materiale er meget enkel:

 • Begynd at dække dampspærren (på taget) nedenunder, materialet bør ikke strammes kraftigt, hvilket giver lidt ledig plads;
 • På takhældets omkreds fastgøres dampspærrepladerne af strostepladsen, ved leddene limer de bygningens rækkefølge;
 • Ved stabling skal du overholde materialets overlapning langs vandret og lodret fra 15 til 20 cm.
 • Efter strækning og fiksering af materialet er den desuden fastgjort af modstænger med en sektion på 5 × 4 cm. Fastgøring af strimlerne sker ved hjælp af negle eller selvskærende skruer.

Med en lille hældning af taget er isospan C spredt kun på strandpromenaden, forstærket på bjælkerne.

Tilsyneladende er teknologien til at anvende dampspærren ekstremt enkel. Det skyldes dampspærren, at beskyttelsen af ​​bygningskonstruktioner mod fugt, effektiv dræning af kondensat sikres. Dampisoleringsmembraner øger byggematerialernes levetid væsentligt, hvilket har en positiv effekt på driftsomkostningerne.

Brugen af ​​forskellige typer isospan afhænger af betingelserne for dens lægning på betonkonstruktion. Derfor skal du grundigt undersøge formålet med materialet og mulighederne for dets anvendelse inden køb.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 72 = 76