Loft loft foto

Foto af svævende stræklofter. Den originale løsning til moderne design

Flydende stræklofter - en nyhed, der dukkede op for nylig, men straks tiltrak opmærksomheden hos elskere af det oprindelige design. På grund af sit usædvanlige design skaber dette system en ophæng i loftluften, hvilket giver interiøret sin originalitet og unikhed. Efter at have kigget igennem internettet fotos af stigende lofter lofter, vil du se, at sådan skønhed er værd at indsatsen og omkostningerne. Når alt kommer til alt kan du med deres hjælp skabe et imponerende interiør i højteknologisk stil.

LED stripe langs kanten af ​​strækloftet gør det visuelt, at det hænger i luften

Stigningen er forskellig fra de øvrige lofter af denne art. Foto af svævende stræklofter

For at forstå, hvorfor svævende lofter opretter en sådan enestående effekt, skal du forstå deres struktur og design. Hvad er de flydende lofter forskelligt fra de sædvanlige stræklofter? For det første er lærredet, der bruges til flydende lofter, forskelligt fra de sædvanlige, der tidligere blev brugt. For det andet er en helt anden vedhæftningsordning involveret. For at loftet skal "flyde" skal der være en afstand mellem den og væggen, hvorpå belysningen efterfølgende monteres. Hvad dette lyssystem vil være, afhænger kun af dit ønske: det kan være fluorescerende lys eller en flerfarvet LED-strimmel, men det er takket være det lys, som loftet visuelt adskiller fra væggen. Alle disse teknikker giver dig mulighed for at få effekten af ​​at "svæve" loftet.

Stretched lofter er ideelle til kønnere af originalt design

Fordele ved et flydende loft med belysning

Ud over den flydende lofteffekt giver stræklofterne deres ejere nogle få fordele:

 • visuelt udvide rummet, hvilket gør selv det mest beskedne rum i størrelse rummere;
 • give en følelse af strømlinjeformet rum. Takket være arrangementet af belysningen i nichen mellem væggen og strukturen udglattes skarpe hjørner, hvilket forbedrer effekten af ​​det flydende loft;

Brugen af ​​svævende lofter hjælper med at realisere eventuelle design ideer

 • evnen til at bruge i loftets design eller i baggrundsbelysningen forskellige farveopløsninger, skabe lyse og usædvanlige interiører og en følelse af fest i rummet (forskellige fotos af svævende lofter viser perfekt mangfoldigheden af ​​mulighederne for denne type dekoration);
 • Loftet kan males med fotoudskrivning. Et flerfarvet og levende billede vil præsentere en utrolig følelse af at være i et sådant rum. Den mest populære tegning til det svævende loft er stjerneklar himmel, men andre muligheder er mulige: Udbudte illustrationer er næsten ubegrænsede;

Takket være brugen af ​​et flydende loft, kan du visuelt øge arealet af et lille rum

 • Det flydende loft behøver ikke at være rektangulært i form og kan have noget komplekst, krøllet design, der indeholder de fedeste ideer. En masse fotos af svævende stræklofter illustrerer, hvor mange usædvanlige ideer det var muligt;
 • Takket være brugen af ​​lysdioder som belysning kan du betydeligt spare energikostnader;

Over spisebordet er et flydende loft

 • Stræklofter monteres meget hurtigt og nemt;
 • omkostningerne ved denne type lofter er behageligt glædeligt. Flydende lofter er en af ​​de mest overkommelige muligheder blandt lofter af denne art.

Stofstræklofter. Fordele og ulemper, billeder af færdige designs. Typer af loftsstoffer, især pleje dem. Installation af stræklofter med egne hænder.

Hvordan de flydende lofter er arrangeret: foto-eksempler

For at opnå den krævede flydende effekt anvendes en speciel profil til flydende lofter af aluminium i installationen. Det er takket være ham omkring omkredsen af ​​hele rummet skaber en halo. Normalt er bredden fra 10 til 20 mm. I den resulterende niche i en vis vinkel er en belysningskilde indbygget, hvilket giver spredt lys og blødgør rummet. En speciel gennemskinnelig indsats er fastgjort til metalprofilen, som overfører 90% af lyset, samtidig med at de belyste komponenter skjules fra øjnene. Denne funktion skyldes et specielt gennemskinneligt lag (om, hvad denne indsættelse er til og hvordan den er installeret, kan du se videoen på internettet). Det flydende strækloft, takket være dette succesfulde design, gør det nemt at udskifte og demontere LED-strimlerne efter behov.

Det flydende loft i soveværelset hjælper med at skabe den nødvendige atmosfære til afslapning og en sund søvn

Nyttig rådgivning! Ofte for komplekse systemer anvendes yderligere belysningskontrol, nemlig en fjernbetjening. Det giver dig mulighed for komfortabelt at tænde og slukke for belysningen og endda ændre farven på baggrundsbelysningen, hvis den leveres. Men det er vigtigt at huske, at for nem brug af fjernbetjeningen er det nødvendigt at installere sensoren for modtagelse af et signal, så det var i aktionsradius.

Hvordan man laver et flydende loft med baggrundsbelysning

Til at begynde med overveje det faktum, at afhængigt af kompleksiteten af ​​designet er skumrede lofter af tre typer:

 • Enkeltniveau - er monteret i samme plan. Den enkleste version af det flydende loft, som ikke kræver særlig færdighed til dens oprettelse;

Lysende på omkredsen af ​​haloen skaber en følelse af at flyde i luften, vægtløshed

 • to-niveau - består af to fly, der ligger på forskellige niveauer af højde. Grundlaget for dette loft er en struktur lavet af gipsplader. Det andet niveau er lavet af samme materiale og er fastgjort til den første, hvilket skaber en tredimensionel struktur. Et to-niveau flydende loft er ideelt til et indvendigt i et lille rum på grund af dets enkelhed og originalitet på samme tid;
 • multi-level - planen for deres design er omtrent det samme som i de to tidligere tilfælde, kun de skabte niveauer er større. Til installation af disse lofter anvendes specielle fastgørelsesdele. Hvordan man laver et skyhøje loft med mange forskellige niveauer, som du kan se i trinvise instruktioner, der er publiceret på specialiserede websteder.

Brug af LED-belysning hjælper med at spare energiomkostninger

Nyttig rådgivning! Opførelsen af ​​det flydende loft er altid monteret rundt om rummet. Det er takket være dette loft kan "svæve". Sørg for at overveje denne kendsgerning, når du planlægger et sådant design.

Takket være den avancerede udvikling af installationen af ​​flydende lofter blev det muligt at opbygge multilevelstrukturer af enhver form og kompleksitet. I dag er det ikke et problem at lave et flydende loft fra gipspap med egne hænder. For at gøre dette er der masser af træningsvideoer på internettet. Flydende lofter bliver mere populære og finder et svar i højteknologiske elskere.

Til konstruktionen af ​​det flydende loft kan der anvendes forskellige belysninger, strøm, form og farve

Inden montering af et svævende loft skal følgende forberedende arbejde udføres:

 • mål omhyggeligt alle nødvendige afstande
 • skabe et fremtidigt rammeprojekt
 • At købe alle nødvendige materialer til installation, ifølge projektet og de tilsvarende målinger.

På internettet kan du nemt finde tips om, hvordan du korrekt vælger alle komponenter til montering af flydende loft. Video af trinvis udførelse af værker er din vejledning i selvopbygning.

Baguette installationsskema til at skabe et flydende strækloft

Nyttig rådgivning! For at skabe en struktur for det fremtidige flydende loft fra gipsplade, skal du bruge den tyndeste og letteste form for dette materiale, som du kun kan finde. Dette vil bidrage til at fjerne strukturen af ​​overskydende vægt.

Flydende stræklofter vinder stigende popularitet

Herefter kan du gå direkte til installationen af ​​det flydende loft:

 • først markeringen er færdig, hvilket senere vil bidrage til at gøre loftfladen så flad som muligt. Mærket udføres under hensyntagen til den anbefalede afstand mellem loftet og væggen (10-15 mm);
 • Ifølge de markerede markeringer bores huller med en perforator;
 • Derudover er der en installation af en aluminiums baguette til svævende lofter, hvorefter systemet af en kasse er monteret. Denne kasse er fastgjort til strukturen ved hjælp af specielle suspensioner, som gør det muligt at forblive på sin vægt. På denne proces med at skabe et design kan betragtes som komplet.

Montering af spændingen i loftet i lejligheden

Næste trin er designet af højdepunktet. Det er nødvendigt at foretage elektriske ledninger og arrangere belysningen på en sådan måde, at den ønskede effekt er skabt.

Nyttig rådgivning! Hvis du er en nybegynder i arbejdet med en elektriker, er det bedre at overlade processen til en professionel. Eller i det mindste inden du starter arbejde, læs træningsvideoerne og læs omhyggeligt vejledningen til det købte tilbehør.

I sidste fase af arbejdet er rammen dækket med gipsplader, som er puttypet og primet. Derefter, afhængigt af dine præferencer, er den allerede forberedte overflade malet eller tapet limet på det. Ved denne installation af det flydende loft kan betragtes som færdig.

Profilen til svævende stræklofter kan let gives enhver form

Principperne for design af et flydende strækloft

Taler om farveløsningen af ​​det færdige flydende strækloft (billeder af de mest succesfulde eksempler, du kan se på internettet), er det værd at fremhæve flere principper, der kan tjene som vejledning:

 • hvis det er et forholdsvis rummeligt værelse, skal den farve, der vælges til designet af det flydende loft, ikke nødvendigvis være en tone med resten af ​​interiøret. Det er helt tilladt at skabe et kontrastfarve, hvilket gør den primære accent på det;

Et flydende strækloft med belysning, bestående af to niveauer

 • Takets tekstur kan være enhver - glatte overflader ser ikke værre ud end matte. For eksempel matcher matkantningen perfekt med den glatte overflade af hovedvævet. Og fotoudskrivning eller endda maleri på loftet er en mulighed for sande kønnere af eksklusive;
 • Når du vælger efterbehandling materialer til loft design, prøv at begrænse til to eller tre farver. For mange forskellige nuancer på loftet er vanskelige at kombinere med hinanden;
 • hvis lokalerne er af begrænset størrelse, kan en glimrende løsning være at bruge et spejlflad af loftet. Brugen af ​​denne teknik vil visuelt udvide rummet og skabe en følelse af det uendelige loft.

Loftet, som om det er suspenderet i luften, ser oprindeligt og uventet ud

Nyttig rådgivning! I loftets design kan du bruge en praktisk hvilken som helst farve efter eget valg, undtagen sorte og meget mørke nuancer af brun, grå og blå. Mørke farver vil "knuse", hvilket skaber en følelse af ubehag. Desuden har mørke farver egenskaben for intensivt absorberende lys.

Udseendet af denne metode til at udforme de mest dristige og originale design ideer kunne løfte anvendelsen af ​​stræklofter til et nyt niveau. På grund af det enkle, men ekstremt interessante design, som kan gøres selv med dine egne hænder, giver det flydende loft mulighed for at dæmpe fejlene på hovedloftets overflade og bruge en helt ny tilgang, der arbejder med rummets følelse. Flydende lofter med belysning - en rigtig gave til kønne af originalt design.

Installation af to-niveau-stræklofter til hallen: fotos og anbefalinger

Fordele og ulemper ved stræklofter i badeværelset: fotos og tip

Spotlights til stræklofter. Indstillinger for billedinstallation

Lofter fra gipsplader i hallen: foto, designfunktioner, montage af egne hænder

Stræklofter til haller. Billede af stræk loft design i hallen

Stofstræklofter. Fordele og ulemper, foto af færdige konstruktioner

Foto skyhøje lofter og skabe eksklusive designs med dine egne hænder

Udseendet af nye materialer og inventar på markedet åbner yderligere muligheder for at implementere de mest dristige og komplekse designløsninger. Nogle teknologier kan reproduceres med egne hænder efter omhyggelig undersøgelse af instruktionerne. I denne artikel finder du ikke kun smukke billeder af stigende lofter. Der er nyttige oplysninger om udvælgelsen af ​​komponenter, oprettelsen af ​​projektet og reglerne for installationen.

Det ser ud til, at dette værelse ikke har et loft

Ved valg af loftdesignmetode er følgende parametre vigtige:

 • Ideel fladhed på overfladen, svarende til det indvendige udseende. En sådan stor del af interiøret er synlig fra hvor som helst i rummet. Det er et vigtigt element i en bestemt stil. Dens visuelle egenskaber påvirker en persons psykiske tilstand.
 • Omkostningerne ved projektet. Ved vurderingen af ​​denne parameter skal du tage hensyn til omkostningerne ved materialer, værktøjer, deres levering, installation og support.
 • Omkostninger i den fremtidige operation. Deres tilsætning er nødvendig for en nøjagtig sammenligning af flere muligheder.

Denne teknologi anses for at tage hensyn til ovenstående faktorer og funktionerne i alternative løsninger.

Komplekse former for et loft på flere niveauer

Betonloft i interiøret. Trenden med moderne design - vægge, gulv og betonloft, som giver dig mulighed for at skygge lyse farver og teksturer. Hvordan man korrekt fylder loftet, slutter, foto-eksempler og meget mere - læs i anmeldelsen.

Deres specifikke design navn blev opnået ved speciel kontur fremhævning. Når den er tændt, maskerer den vinklen mellem loftet og væggene, hvilket skaber illusionen om manglende støtte. Der er en visuel effekt af den flydende overflade i fri plads.

Foto af svævende lofter og andet bevis på fordelene ved moderne teknologi

For at implementere denne ide bruges forskellige løsninger. Den enkleste løsning er at installere lyskilder rundt i lokalet uden at ændre den eksisterende dækning. Det er den mest økonomiske, men tillader ikke at bruge alle potentielle teknologier.

Baggrundsbelysning af væg- og loftsleddet langs konturen

Det skal bemærkes, at sidelyset registrerer de mindste fejl. En lignende teknik anvendes af specialister til overfladekontrol. Det vil ikke være muligt at give strøm til enhederne uden at lægge de tilsvarende ledninger. Det er derfor, at der i praksis anvendes en radikal ændring af lofter:

 • Traditionelt gips og maling anvendes sjældent, da der vil være problemer med den uhåndterlige installation af inventar.
 • Plader af gipsplader er egnede til at løse sådanne problemer. Det er ikke svært at indsætte den nødvendige belysning i monteringsstrukturen.
 • Stræklofter installeres hurtigt og præcist. De giver en ideel tilstand af store overfladearealer af komplekse konfigurationer.

Om nødvendigt suppleres det svævende loftsystem med gipsplader med baggrundsbelysning med forskellige kombinationer af ovennævnte muligheder. De mest komplekse konstruktioner er skabt fra to eller flere niveauer. I dem er det lettere at skjule lyskilderne.

Et sådant loft er skabt ved hjælp af flere teknologier

For at sikre ensartet belysning blev der tidligere anvendt gasudladningslamper. De besidder et stort volumen, er præget af lav pålidelighed. Launchers mislykkes ofte, gør støj. Inde i kolberne er giftige kemiske forbindelser, så du skal være forsigtig i drift og anvende særlige bortskaffelsesmetoder.

Da produktionen af ​​gasudladningsanordninger endnu ikke er afsluttet, er deres individuelle mangler anført ovenfor. Men i disse dage er det meget mere praktisk at bruge bånd med lysdioder, der er bygget i dem. Nedenfor er deres fordele:

 • Ensartet lysfelt i et behageligt spektrumområde.
 • Lavt strømforbrug.
 • Holdbarhed.
 • Modstandsdygtigt mod vibrationer, spændingsudsving i netværket, temperatur og fugtighed.
 • Miniature størrelser.
 • Evnen til at montere båndet langs en sti af kompleks form uden pauser.
 • Høj sikkerhed.

En særlig gennemskinnelig indsats spredes lyset og maskerer LED-indsætningerne, når der placeres et sådant element på et fremtrædende sted

Når du vælger den passende type tape og udstyrer systemet med styreenheden, ændres intensiteten af ​​belysningen, farven hurtigt. De samme handlinger kan udføres i henhold til den brugerdefinerede algoritme. Den gemmes i den elektroniske enheds hukommelse og aktiveres med et enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Profilfastgørelsesordning for flydende loft

Anvendelse af svævende lofter med belysning: billede af interiør

Specifikke eksempler vil bidrage til at forstå de teoretiske muligheder for teknologien.

Dette billede viser, at det korrekte valg af armaturer skaber den nødvendige effekt selv i stærkt sollys. Ved indretning af interiøret anvendes mørke toner kun lokalt. Det ser ud som et stort ledigt rum i et relativt lille rum.

Flydende lofter er egnede til at skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset

Bemærk, at designeren i dette projekt brugte en lignende teknik til jævnt at belyse panelet på væggen. Et stort dekorativt element ser passende ud og er originalt.

Virkningen af ​​at mørke loftet i badeværelset

Hvordan vælger man et loft på badeværelset? Fra en separat publikation lærer du om de mest populære måder at afslutte lofter på, deres fordele og ulemper.

Denne konstruktion af loftet vil øge afslapningseffekten under udførelse af hygiejneprocedurer.

De mest komplekse lyskonfigurationer en sådan teknologi hjælper med at skabe uden fejl.

Foto af det flydende strækloft med den originale baggrundsbelysning

Placer under den gennemskinnelige overflade LED stripe, du kan "tegne" mønstre.

Baggrundsbelysning omkring omkredsen ser passende ud i kombination med klassiske og ultramoderne stilarter.

Med store områder og mellemhøjde øges indbygget belysning i loftets højde.

Effektiv brug af en ny generation af flydende loftsspænding med belysning

Så du kan "fjerne" loftet i butikken.

Anvendelse af et flydende design i en rummelig gang

Ribbon belysning er installeret i forskellige dele af arkitektoniske strukturer.

Du kan oprette et billede i den ønskede kvalitet, opløsning

Sådan installeres et flydende loft: foto og beskrivelse af arbejdsgange

Begynd med forberedelsen af ​​projektet. På nuværende tidspunkt identificerer du den relevante teknologi, materialer, andre vigtige komponenter. Operationerne udføres i følgende rækkefølge:

 • Rummet er befriet fra møbler, lysekroner, andre genstande.
 • Fjern gamle slidte strukturer, skrøbelig gips. Fyld gennem revner.
 • En ramme er fastgjort til pladen. Det er monteret elektriske ledninger.

 • Gipspladerne er installeret på de tilsvarende steder, og færdigmaling er påført.
 • Yderligere er spændingsstrukturer, LED-bånd, spændingsomformere monteret.

For at installere et strækloft er det ønskeligt at bruge tjenester fra erfarne specialister

Efter kontrol af præstationen kan du arrangere møbler og begynde daglig drift.

Nyttige anbefalinger og generelle konklusioner

For at udelukke den negative virkning på den menneskelige psyke, skal du korrekt vælge farve og dekorativt design. Af denne grund er forskellige skydeimitationer, den stjerneklare himmel populære. De skaber illusionen om fraværet af tunge arkitektoniske designs overhead.

Nedenfor er interessante foto-eksempler.

Det er altid nødvendigt at tage hensyn til funktionerne i fremtidig brug. Hvis du kunne lide billedet af svævende stræklofter i badeværelset, skal du ændre det grundlæggende udstyr. Det vil tage materialer, der er modstandsdygtige over for høj luftfugtighed. Du bør købe LED-strimler i den tilsvarende sikkerhedsindstilling.

Ethvert projekt skal evalueres i et kompleks. En grundig analyse af de æstetiske, tekniske, økonomiske og operationelle egenskaber vil bidrage til at trække de rigtige konklusioner.

Video: installation af stofstrækloft

Svarede vi på dit spørgsmål? Annuller svar

Rubrikator for værelser

Månedens afstemning

Alle rettigheder forbeholdes.

Ved fuld eller delvis anvendelse af materialer på dette websted kræves et aktivt direkte link.

Foto af svævende lofter og installationsanvisninger

Et af novellerne i det udgående år er de høje stræklofter, som i Europa allerede er meget populære. Denne innovative løsning giver dig mulighed for at skabe en følelse i loftets hus, der hænger i luften, hvilket ser meget originalt og uventet ud. Indtryk af denne type loft kan ikke udtrykkes i ord. Denne type dekoration lofter er fantastisk til underholdning og for boliger, dekoreret i high-tech stil. Manuel installation af nedhængte lofter flere læses her: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/natyazhnye/xarakteristiki-i-montazh-mnogourovnevyx-natyazhnyx-potolkov.html.

Så ser de svære stræklofter ud

Svævende hævede lofter - hvad er det her?

For at forstå, hvad slags innovation - flydende lofter, skal du forstå sit design. Løvtræets lærred adskiller sig fra andre kendte stræklofter og har en anden monteringsplan. For at skabe effekten af ​​at svæve rundt om perimeteren mellem væggen og loftarket, bør der være et lille mellemrum, hvor baggrundsbelysningen vil blive installeret. Det kan enten være dagslys eller flerfarvet belysning. Takket være en sådan enhed i loftsystemet vil lysstrålerne adskille loftet fra væggen, hvilket kun skaber effekten af ​​dets stigende vægtløshed. Dens ubestridelige fordele, bortset fra følelsen af ​​skyhøje, er:

 1. Den visuelle følelse af at være i et strømlinet rum, er denne effekt skabt af den lille maskering af retvinkler af lysets stråler.
 2. Rummet udvider synligt.
 3. Det flydende loft kan laves i forskellige farver, det gælder også for belysning, som kan gives impulsivt og giver en følelse af fest til folket i den.
 4. Baldakinens hylde behøver ikke være monofonisk, fotoudskrivning er mulig. Utrolige sensationer vil blive præsenteret for dig med et loft, der hænger i luften med billedet af den stjerneklare himmel. Mange tilhængere af den klassiske stil eller mere stille designbeslutninger ændrer deres synspunkt, når de ser den luksuriøse effekt af det svævende loft.
 5. Flydende lofter kan være af enhver form ved hjælp af kurvede strukturer, som vil hjælpe med at realisere mange af de mest originale ideer.
 6. Ved hjælp af LED-baggrundsbelysning kan du spare penge på belysning.
 7. Installation af flydende lofter er ret nemt og hurtigt.
 8. I sammenligning med andre typer stræklofter er omkostningerne ved et flydende loft ret overkommelige.

Fototyper af stigende lofter

På billedet, et eksempel på et strakt skyhøje loft i hallen med brug af klassisk dagslysbelysning

Til installation af svævende lofter er en speciel flydende aluminiumsprofil brugt til at skabe en halo på væggen omkring omkredsen af ​​rummet på omkring 10-20 mm bred. Sagen er, at lyskilden er installeret på profilen i en vis vinkel, lysstrålerne er godt og forsigtigt spredt uden at skabe grove skygger. Komplet med profilen til flydende lofter er vedhæftet en gennemskinnelig indsats, hvis egenskab er et specielt translucidlag, som transmitterer lys med 90%. En anden fordel ved aluminiumprofilen er den nemme installation og muligheden for demontering af LED stripen. Foto stræklofter Vipsiling på denne side.

Figuren viser profilen for de suspenderede lofter i et afsnit

Stækkende loftssejl, designet af den berømte designer Zaha Hadid, er beliggende i London i galleriet "Serpheintan". Hele opførelsen af ​​flydende parketgulve er lavet af et strækstof fremstillet ved hjælp af glasfiber. Den storslåede konstruktion gør det muligt for besøgende at observere den farverige himmel takket være det gennemsigtige materiale indført i nogle elementer af strukturen. Og i mørket fremhæves hele systemet med skyhøje sejl af forskellige farver, hvilket skaber effekten af ​​et stort telt.

Foto af stretch loftssejl

Hvordan laver man et flydende strækloft?

Konstruktionerne af svævende lofter er af forskellige typer:

  Læs om fordelene ved stoftæpper i stoffet og funktionerne i deres installation.

 • Enkeltniveau, er den enkleste og installeres i samme plan;
 • to niveauer er installeret på en ramme lavet af gipsplader, og en anden ramme er knyttet til den, hvilket skaber et andet niveau;
 • multi-level - monteret på samme skema som de foregående, kun lidt anderledes vedhæftet fil.
 • Også til gipspladerkonstruktion er det nødvendigt at vælge den tyndeste form for materiale, for ikke at tilføje overskydende vægt til systemet.

  Teknologien til installation og installation af svævende lofter er en avanceret udvikling, hvilket gør det muligt at opbygge selv de mest komplekse strukturer, der består af et stort antal niveauer.

  Installation af flydende spændingslofter

  Før du starter installationsarbejdet, har du brug for:

  • foretage omhyggelige målinger,
  • design en ramme
  • fra alle data, for at købe de nødvendige materialer.

  Derefter gøres markeringen for at skabe den mest flade vandrette overflade af strækloftet:

  1. afstanden mellem loftets hovedoverflade og spændingsstrukturen er 10 til 15 cm;
  2. hullerne bores med en perforator;
  3. Endvidere er der opstillet en profil på grundlag af hvilken kasseens system er konstrueret;
  4. Kassen er igen fremstillet ved hjælp af specielle bøjler til at skabe en flydende struktur;
  5. efter at konstruktionen af ​​slagtekroppen skal gå videre til ledningerne, for at skabe belysning, uden hvilken der vil være en ønsket effekt af stigning;
  6. så på rammen er installeret gipsplader, som efter afslutningen af ​​plettering skal jordes og primet,

  Vipsilingens flydende loft i billedet

  Pris for svævende lofter

  Omkostningerne pr. 1 løbemåler til flydende lofter og svingende linjer starter fra 1300 rubler. Denne pris inkluderer også en speciel profil til det flydende loft og LED-strimmel. Hvilke glatte loftslofter er, læses på denne side.

  Hvor kan man købe svævede lofter?

  Hvor kan man købe i Moskva:

  1. Company Potolok-plus, Moskva, Putilkovskoe motorvej 109a, tlf .: +7 (495) 641-61-83;
  2. Virksomheden "Spændingslofter Skye", Moskva, Volokolamskoe motorvej 116, bygning 4, tlf .: +7 (495) 646-6-67;
  3. Virksomheden "Ceiling House", Moskva, ul. Veshnyakovskaya, 12 G, tlf .: 8 (495) 375-03-15.

  Hvor kan man købe i St. Petersborg:

  1. LLC "Service Plus", St. PetersburgGrazhdansky Prospekt 119, telefon: +7 812 41-51-39;
  2. Spændingslofter "Navado", St. Petersborg, st. Dmitrovskaya, 3, bygning 1, tlf .: 8 (981) 7777-147;
  3. RSK "Gostremont", Skt. Petersborg, ul. Uchitelskaya, 23, brev A, BC "Atoll", tlf .: 8 (812) 927-02-96.

  Kig på videoregisterklassen ved installation af svævende lofter:

  Denne innovative løsning blandt stræklofter har givet designere et stort potentiale for at realisere deres ideer og skabe ny zadumok. Det flydende loft skaber ikke blot en fantastisk udsigt fra bunden, men maskerer også alle uregelmæssigheder i hovedloftet, skaber en kvalitetscoating, hvorved du kan skjule alle elektriske installationskommunikationer. I dag har denne nyhed allerede vundet mange sympatier. Læs mere om, hvordan man vælger et matt spændingsloft og hvad er deres fordele.

  Kommentarer

  Meget original og ser flot ud. Jeg er bare glad. Sådan en følelse af lyshed og rum. Vi skal bare reparere. Jeg vil overtale sin mand til svævende flydende lofter. Vores værelser er små, passer bare til os. Området vil virke mere.

  Hvad kan ikke komme med, flydende lofter. Der er faktisk en følelse af lyshed. Kun for et sådant mesterværk er et stort område nødvendigt, og ikke standardlejlighederne i SOVDEPOV-bygningerne.

  Kære Inga, lige i rummet af et stort område er der ikke stort behov for en ide at bare være at udvide et lille rum, og på bekostning af denne profil, og denne effekt er opnået - dit værelse vil virke større! bare kig på webstedet arts38.rf også vi er involveret i installationen af ​​denne type stretch lofter i byen irkutka


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 − = 16