Lugt fra vaskemaskinen hvad man skal gøre

Contents

Hvad skal man gøre, hvis vaskemaskinen lugter af kloakering

De ubehagelige lugte kommer fra vaskemaskinens tank, frygter mange husmødre. Og disse lugte kan ikke gå tabt selv efter en anden vask. Endnu værre, de kan videreføres til sengelinned og ting.

Hvis du forstår, er den ubehagelige lugt oftest forårsaget af bakterier, hvilket betyder, at vask af vask i en sådan vaskemaskine vil være sundhedsfarlig.

Housewives begynder at panik, nogle endda forårsager mestere at reparere husholdningsapparater, mens årsagen til den ubehagelige lugt er på overfladen. En råtne lugt fra vaskemaskinen kan hurtigt elimineres, hvis du forstår årsagerne til udseendet.

Hvorfor lugter vaskemaskinen af ​​rådne ting

Hvis vaskemaskinen lugter af spildevand, vil inspektion af vasken ikke gøre noget. Sagen er, at sådanne frygtelige lugte dannes af helt forskellige grunde.

Stank i kloakafløbet vises på grund af stagnation af vand, hvor der er forskellige former for forurening, og også på grund af manglen på korrekt vedligeholdelse af vaskemaskinen.

avl bakterier forårsager hurtig råtning af biologiske komponenter, og katalysatorerne i fremgangsmåden er sæbe og detergent.

Samtidig er det umuligt at vaske kloaksystemet helt - der vil stadig være vand i det, der vil stinke med længere idle tid.

Lad os prøve nogle få tilfælde og finde ud af, hvor den røgne lugt kommer fra vaskemaskinen.

Hvis vi glemmer vaskemaskinen i en uge eller to, så begynder rottingerne i vandets rester. Som følge heraf får vi en råt lugt fra vaskemaskinen.

En ubehagelig lugt kan komme fra selve tromlen, som forbliver mikroskopiske rester af biologiske forureninger. For at forhindre, at den ubehagelige lugt fremkommer i vaskemaskinen næste gang, vask regelmæssigt ved høj temperatur.

Hertil kommer, Tanken skal rengøres regelmæssigt - vi falder i søvn i et tomt vaskepulver og tændes i vaskemodus uden linned og indstiller temperaturen til 95 grader. Varmt vand vil dræbe alle bakterier og eliminere årsagerne til den hæslige rottne lugt. Samtidig vil varmeelementet blive rengjort.

Nogle husmødre Brug maskinbeholderen i stedet for den snavsede vasketank, lukker lukkeklappen tæt. Det kan ikke lade sig gøre, da en røget lugt fra vaskemaskinen giver dig besked om dig selv om 2-3 dage. At lugte er vasketøjet, og rester af fugt vil bidrage til forbedringen af ​​den ubehagelige lugt. Det vises også i tilfælde af at lugen åbnes.

Konklusionen er dette - til opbevaring af snavsede tøj, skal du bruge specielle plastanke, hvor der er åbninger.

I nogle tilfælde kan udseendet af en ubehagelig lugt bidrage til klimaanlæg og vaskepulver. shopworn overskud af vaskemiddel - og en ubehagelig lugt vil spredes over hele badeværelset (eller køkkenet).

Hvis din vaskemaskine simpelthen har tjent sit formål og kræver udskiftning, anbefaler vi at du gør dig bekendt med de bedste vaskemaskiner.

Stiller fra vaskemaskinen - hvad skal man lave

Først og fremmest skal du stop med at betjene vaskemaskinen - tromlen skal rengøres. Lad os starte en enkelt vask og udfør det ved en temperatur på +95 grader.

Derefter kan du Kør cyklen igen, Brug i stedet for almindeligt pulver citronsyre. Det fjerner ikke blot rester af forurenende stoffer, men fjerner også skummet. Lignende procedurer bør også udføres, hvis vaskemaskinen har været i tomgang for længe.

Hvis stinken opstod på grund af opbevaring i tanken med snavset tøj, så fjerner du lugten fra vaskemaskinen, er det nok at holde en enkelt vask.

Hvis vaskemaskinen lugter af skimmelsvamp, og denne lugt forlader ikke tromlen, kan du kig ind i drænpumpefilteret. Sommetider er bunke og tråd fast her, hvilket er årsagen til udseendet af en vedvarende ubehagelig lugt.

For flere detaljer om, hvordan du vasker vaskemaskinen af ​​mugg og dårlig duft, kan du finde den fra artiklen under linket.

Ud fra alt ovenfor kan du kun lave tre konklusioner:

 • Det er nødvendigt at udføre periodisk rengøring af tromlen med en enkelt vask;
 • Det er nødvendigt at slippe af med vanen med at opbevare snavset tøj i bilens tank;
 • Luk ikke lukningsluken mellem vaskerne, eller når enheden er i tomgang i lang tid - tromlen skal have ventilation.

Efter disse enkle regler kan du aldrig vide, hvordan din vaskemaskine kan stinke. Forresten, i nogle modeller er der specielle Programmer til rengøring af tromler mod forurening. Også man bør ikke stole på ros sølv ioncoating. Det virker sikkert, men det kan ikke klare stagnerende vand.

Var oplysningerne nyttige? Del det med dine venner!

Uh, det er helt sikkert frustrerende, når vaskemaskinen ikke høres frisk og rådne mugne lugt, så hun helt sikkert tilføje Calgon, så ingen snavs, ingen lugt, og maskinen vil ikke bryde for tidligt

Sådan fjerner du en dårlig duft fra en vaskemaskine - automatisk: budgetmåder og hvorfor du ikke kan glemme tøjet i tromlen

Den første vaskemaskine blev opfundet ikke så længe siden - i 1908. I nogle 100 år har enheden været så tæt ind i vores liv, at vi i dag ikke kan forestille os, hvordan folk plejede at vaske hænder.

Men ulejligheden er: stokken er begyndt at lugte sig selv og i øvrigt har tingene også en ubehagelig ambre. Hvorfor stinker det så meget fra vaskemaskinen? Det ser ud til at være det samme: Regimerne er ikke ændret, og pulveret til vask er det samme, og maskinen er endnu ikke gammel. Vi vil forstå årsagerne og klarlægge situationen, hvordan man fjerner problemet og forhindrer dets forekomst i fremtiden.

Hvad vi gør er forkert: 13 fejl i omsorg for styalke

Hovedårsagen er mikroorganismer: stafylokokker, E. coli, skimmelsvampe og anden muck. Udseendet af en rådnet lugt fra vaskemaskinen indikerer, at der er dannet et sted inden for enhedens kolonier af skadelige bakterier. Deres reproduktion kræver varme og fugt, og en vaskemaskine i denne henseende er et ideelt sted. Hvad gør vi forkert? Årsagerne er som følger.

 1. Vi lukker døren. Hvis du ikke efterlader bagagelugen åben efter vaskens afslutning, skaber fugtigheden indenfor gunstige betingelser for udviklingen af ​​bakterier.
 2. Vi sparer el. Vask ved lave temperaturer ødelægger ikke mikroorganismer - det kræver opvarmning af vandet til et minimum på 90 ° C. Vores "favorit" tilstande med en temperatur på 30-40 ° C skaber det mest behagelige miljø for vækst af kolonier.
 3. Vi bruger et lavkvalitets pulver. Det samme gælder for skyllemiddel. Lavkvalitetsmidlet opløses ikke fuldstændigt i vandet, og partiklerne sætter sig på arbejdselementerne, tromlen, maskinfiltre. Denne belægning er en yngleplads for bakterier.
 4. Følg ikke doseringen. Producenterne peger bevidst på emballeringsdosisregimerne. Mere er ikke bedre. Overflader sætter sig på alt, hvad de berører - på slanger, en tromle, en bakke til opbevaring af vaskevæsker, filtre. Og de bliver ikke skyllet helt ud af linned, hvilket gør det gråt og hårdt.
 5. Undersøg ikke lommerne. Tilfældigt fanget madrester, slik, krummer, skrot og lignende affald under vaskningsprocessen, soaks og sedimenterer i filtre, slanger og gummikuffer af lasteklappen.
 6. Stiv vand. Forskellige salte indeholdt i vandhanen aflejres på varmeelementet - TENe. Og ikke kun salte, men også organiske partikler. Over tid er depositumet brudt og akkumuleret nederst på enheden, hvor det skaber gode betingelser for væksten af ​​kolonier af mikroorganismer.
 7. Ujævnt installeret en skrivemaskine. Hvis enheden er vippet, kan noget af vandet ikke fysisk smelte ind i spildevandet og forbliver i bunden, hvor forfald forekommer.
 8. Rengør ikke filteret. Ved afløb af vand fra maskinen bevares store affald og hår af filteret. Resterne nedbrydes og kan være årsagen til stanken.
 9. Vask ikke mit bad for at indlæse vaskemidler. Og vi ønsker ikke engang at gå der. Men i den slimede regndråbe gengives skimmel og anden vederstyggelighed.
 10. Tør ikke tromlen efter vask. Og indeni er der vand. Som så går ud og stinker.
 11. Vask ikke min gummibånd på lastluken. Og der - et sted for ophobning af alle slags skrald. Inden i manchetten er den svarte formen oftest udbredt.
 12. Vi holder snavsede ting i tromlen. Og bakterierne på linnedet melder i mellemtiden og udstråler stanken.
 13. Ignorer installationen af ​​en kvalificeret mester. Der er mulighed for, at afløbsslangen ikke er korrekt forbundet med kloakken. Check: Drænhullet bør ikke være højere end 50 cm fra gulvet, og slangen skal fastgøres i den U-formede, ligesom en fælde under vasken. Ellers er duften af ​​vaskemaskinens tromle forsynet.

Ud fra de ovennævnte driftsfejl er det muligt at identificere de vigtigste steder i maskinmaskinen, hvor henfald forekommer:

 • en bakke til påfyldning af vaskemidler;
 • den kanal gennem hvilken pulveret eller klimaanlægget passerer
 • bunden af ​​tromlen, dens vægge;
 • gummi manchet omkring lasteklappen;
 • bund og indre vægge;
 • afløbspumpefilter;
 • vandforsyning filter;
 • afløbsslange;
 • varmeelement.

Først og fremmest skal du rydde de områder, du kan få fat i, og de dele, der skrues af. Vær opmærksom på følgende steder.

 • En bakke til indlæsning af et pulver. Der er en ventil inde i bakken, som regel en blå eller blå. Skub det, og tag den del ud uden at give slip. Nu skal du fjerne slim fra væggene. For at gøre dette skal du skylle bakken under rindende vand, anvende en klorholdig sammensætning af Domestos typen. Efter en time eller to skylles der igen med rindende vand.
 • Manchetklæbebag. Træk manchet forsigtigt. Du vil se, hvor meget snavs og skimmelsvamp der går i hendes folder. Med en blød klud fjerner du alt indhold. Nu skal du desinficere delen: rigeligt suge en klud i hvid eller eddike og tørre fra alle sider og indeni.
 • Filteret i afløbspumpen. Normalt er filteret placeret på maskinens side eller bagvæg. For at løsne det skal du gøre en indsats, især hvis den ikke er åbnet i lang tid. Du skal bruge et lap eller et håndklæde og en beholder med lave kanter. Kan hælde ud til en halv liter vand. Tøm alt snavs fra filteret under rindende vand og skru tilbage.
 • Vandforsyningsfilter. Placeret i indgangen til vandforsyningsslangen. Glem ikke at blokere koldt vand! Skru forsyningsslangen af ​​og se straks den ønskede del. Skyl filteret, skru det ind igen, tilslut slangen og åbn vandforsyningsventilen.
 • Tromlen. Tromlens indre vægge kan behandles med klorholdig VVS eller en hvilken som helst af formuleringerne beskrevet nedenfor.

5 måder at slippe af lugt fra en vaskemaskine

Hvordan slippe af med duften af ​​fugt fra vaskemaskinen? De annoncerede krukker til rengøring af stilalk på hylderne er overflod. En "men": prismærker bider ofte. Samtidig indeholder butikens rengøringsmidler som en del af syren, som er i hvert køkken. Så hvorfor betale mere, hvis du selv kan gøre en lugt til en vaskemaskine? Både eksterne og interne dele af maskinen kan rengøres ved hjælp af folkemekanismer.

Egenskaber. Fjern duften fra vaskemaskinen er i stand til almindelig eddike. Det vil opløse de kalkholdige forekomster på TEN og vil i sammenhæng med varmt vand ødelægge bakterier og skimmel. Udfør ikke eddike rengøring mere end en gang hvert halve år. Eksponering for syrer kan beskadige maskinens gummidele.

 1. Et glas syre hældes i bakken i stedet for pulver.
 2. Vi indstiller kogepunktet, det vil sige temperaturen skal være 90 ° C og højere.
 3. Vi venter på "vaske" scenen for at afslutte.
 4. Vi trykker på knappen "Pause".
 5. Vi lader maskinen "bage" i en eller to timer.
 6. Igen starter vi maskinen, processen skal fortsætte fra scenen "Skyl".
 7. Vi venter på slutningen af ​​programmet.
 8. Vi skruer af afløbspumpefilteret og skylder, der kan sidde fast stykker af afbrudt kulstof.
 9. Vi starter den længste form for ekstra skylning.

Egenskaber. Eliminer den ubehagelige lugt i vaskemaskinen under kraften og citronsyre, som også sandsynligvis vil blive fundet i køkkenet. Sådan rengøring kan ikke gøres mere end en gang hver fjerde måned.

 1. 100 g citronsyre falder i søvn i bakken i stedet for pulver.
 2. Vi starter programmet "kogende" eller et andet med den maksimale opvarmning af vand.
 3. Vi venter på slutningen af ​​"vaskefasen".
 4. Vi tænder for ekstra skylning.
 5. Tør tromlen og manchetten af ​​med en tør klud.
 6. Luk ikke døren.

Egenskaber. Metoden hjælper med at fjerne støbeformen selv inde i enheden. Soda klarer godt med svampeangreb. Hvis problemet i tilstedeværelsen af ​​sort skimmel på detaljerne, så er dette en passende opskrift.

 1. Bland i et glas natriumbicarbonat og varmt vand.
 2. Vi behandler de berørte dele: manchet, bakke.
 3. Hæld et glas sodavand i stedet for et pulver i bakken.
 4. Vi starter kogepunktet.
 5. Vi starter også skyllemodus.

Egenskaber. Klorholdige forbindelser kan bedst fjerne lugten fra vaskemaskinen takket være desinfektionsegenskaberne. Brug ethvert middel til VVS baseret på stoffet, for eksempel hvidhed.

 1. Hæld 100 ml af lægemidlet ind i pulverrummet.
 2. Vi starter programmet "kogende".
 3. Vi venter på slutningen af ​​vask.
 4. Kør skyllet.
 5. Tør manchetten og tromlen af ​​med en tør klud.
 6. Lad døren stå åben.

Egenskaber. Tabletter til opvaskemaskiner - en anden effektiv måde. Moderne betyder, at du nemt kan rense fadene fedt og plaque, desinficere, fjerne lugt. Så de vil klare de samme problemer i den "dumme".

 1. Vi sætter fem eller seks tabletter i tromlen.
 2. Vi starter høj temperatur mode.
 3. Næste - skyl.
 4. Vi tørrer tørre de tilgængelige dele.

Lettere at forhindre: forebyggende foranstaltninger

Udseendet af en fjollet ambret er lettere at forhindre end at slippe af med det. Desuden er alle anbefalinger let udført:

 • skyl pulverbakken en gang om ugen;
 • Luk ikke lastdøren;
 • må ikke overstige doseringen af ​​pulver og balsam
 • Skim ikke på kvalitetspulver;
 • skyl lugen tyggegummi ugentligt;
 • Tør tromlen af ​​med en tør klud efter hver brug af maskinen;
 • Skyl afløbs pumpefilteret månedligt;
 • start vaskecyklussen ved en temperatur over 0 ° C;
 • Gem ikke snavsede ting i den "dumme";
 • fjern alt fra dine lommer.

Hvis der efter al manipulationer spørgsmålet om, hvordan man fjerner lugten af ​​vaskemaskinen stadig relevant, en vej ud - en kvalificeret mester i huset eller gå til et servicecenter. En erfaren tekniker kan pålideligt bestemme hvorfra stanken og om nødvendigt udskifte delene med nye.

Anmeldelser: "Hvis du følger maskinen, vil der ikke være noget at lugte"

Jeg lejede en lejlighed, hvor jeg også fik en "duftende" styralka.

Gemt et par gange for at køre maskinen på "kogende" med citronsyre.

Jeg blev hjulpet af duften af ​​Calgon, stod huset, tilføjes jævnligt til forebyggelse af kalk, og derefter læse, at han stadig renser beskidt og sæbe plak, eliminerer lugt, etc. Et par gange med ham prostirnula og lugten er væk.

Jeg har en vaskemaskine i mere end 10 år - ikke en enkelt brud i løbet af denne tid. Jeg løber til det blanke (uden ting) med eddike hvert halve år. Guiden rådede dig om at installere den. Og i øjeblikket - maskinen som en ny. En kolgon er virkelig mere skilsmisse.

Hvis du følger maskinen og tørrer tyggegummi, rens det resterende vand og snavs, filtrer filteret regelmæssigt, så er der intet at lugte. Og også bakken, hvor pulveret og kondensatoren hældes, er det nødvendigt at vaske, og så samler hele mucken op og svampen vokser. Og for at forebygge en gang om måneden i en bil spinner jeg 90 grader, jeg vasker.

Og vi har på en eller anden måde begyndt at lugte fra røret, hvor afløbsslangen passerer, selv om alt var hermetisk forseglet, og så stoppede maskinen helt med vandet. Det viste sig, at den brændte pumpe blomme mester alle gjort mere lugt var ikke!

På hvilken afstand fra gulvet til at hænge et plasma-tv: vi styres af husholdningernes vækst og skærmens diagonale

Hydrolyse rensning af ovnen: Fabriksfunktion, og hvordan man udfører dampbehandling i gamle modeller

Sådan rengøres jernsålen med jern fra kulstof derhjemme: Stryg saltet og "hold" lyset

Hvad skal peck den Pink Chicken i 2017?

Stegte ægplanter: som koteletter, som svampe, på asiatisk måde og andre reinkarnationer af blå grøntsag

Symptomer på vulvovaginitis: hvordan man genkender og helbreder betændelse i det intime område

Behandling af vulvovaginitis hos kvinder: hvorfor er en integreret tilgang nødvendig. Hvordan man identificerer patogenet. Hvilke faktorer påvirker sygdomsbegyndelsen. Valget af lægemidler afhængigt af årsagen.

Opskrift courgette med hakket kød i ovnen: ost, grøntsager, champignon og kødvariationer

Salat "Vinaigrette": Nye billeder af "den mest nyttige skål"

Aubergineopskrifter i ovnen: Et udvalg af diæt, festlige, kød og ost sorter

Vulvit hos kvinder og piger: hvorfor er der inflammation og måder at hoppe tilbage

Symptomer og behandling af vulvitis hos kvinder og piger. De vigtigste faktorer, der prædisponerer for sygdommen. Ved hvilke tegn er det muligt at genkende en patologi. Metoder til behandling afhængig af symptomerne. Forebyggende foranstaltninger.

Terapeutisk tabel nummer 7: egenskaber og sorter af den "renale" diæt

Terapeutisk kost nummer 7: hvorfor det hedder "renal". Sådan styrer du mængden af ​​salt og proteinfødevarer. Tabel over tilladte produkter og tallerkener. Funktioner underarter "Seven". Eksempelmenu og tilbagemelding.

"Mastodinon": Hvornår skal man vente på et resultat af et homøopatisk præparat

Instruktioner til brug af "Mastodinone", sammensætning og princip af lægemidlet. Ordninger for lægemiddeladministration i dråber og tabletter. Indikationer og kontraindikationer. Bivirkninger. Særlige instruktioner og analoger.

Vasilina Smotrina: "Mine seks sønner er mine hjælpere"

Mamma Vasilinas seks sønner Smotina er sikker: Selv i en stor familie bør en kvinde finde tid til selvudvikling, være smuk og fysisk aktiv. Om hvordan hun styrer alt og hvad livhakas hun bruger - i et interview med portalen Woman365.ru.

Gardnerella vaginalis: dysbiose med karakteristisk "aroma"

Symptomer og behandling af gardnerella hos kvinder. Hvorfor udvikler dysbiosen i vagina, og hvordan man genopretter mikrofloraen. Komplikationer af gardnerellez. Generelle terapimetoder, og hvilke lægemidler er acceptable i graviditeten.

Tegn på gonoré hos kvinder: Hvad angiver infektionen, og hvordan man bekræfter det

Symptomer på gonoré hos kvinder, og hvorfor sygdommen er svært at genkende. Funktioner af patogenens mikrobiologi. Hvilke dele af reproduktionssystemet påvirkes oftere. Hvordan infektionen opstår. Metoder til diagnose og behandlingsregimer.

© 2013-2018 Kvinders magasin "Woman365.ru". Kopiering af materialer er kun tilladt med angivelse af den aktive hyperlink til kilden. Projektet af internetforlag "Webopolis".

Hvorfor lugter vaskemaskinen af ​​spildevand, rådne, mug osv.?

Vaskemaskinen er en af ​​de vigtigste hjælpere i husstanden. Mange beboere i den moderne verden bruger det til at vaske snavset tøj. Og vi er vant til det faktum, at det gør vores liv mere behageligt. Men hvad nu hvis maskinen pludselig begyndte at lugte dårligt? Hvorfor er der en ubehagelig lugt fra vaskemaskinen og hvordan man fjerner den?

Det forekommer oftest, når vi ikke er ligeglade med vores husholdningsapparater eller gør det forkert. De fleste regler for pleje af vaskemaskinen er angivet i instruktionerne, der er vedhæftet af producenten. Der er også grunde, der kan tjene til at skabe en ubehagelig lugt, som ikke er beskrevet i instruktionerne. Disse årsager kan udelukkes alene. Lad os analysere dem.

Årsagerne til lugt i vaskemaskinen og hvordan man fjerner dem?

De fleste af grundene til, at maskinen lugter dårligt, kan beskrives med få ord:

 • Beskidt filter.
 • Scum.
 • Problemet med blomme.
 • Fugt i tanken.
 • Substandard vaskepulver.

Og nu skal vi snakke om dem mere detaljeret

Når du er færdig med vask, skal du sørge for, at der ikke er vand i tanken. Hvis afløbspumpen er defekt eller der er andre problemer med afløbet, kan du finde og læse på vores hjemmeside en artikel: "Vaskemaskinen tømmes ikke". Der vil blive beskrevet årsagerne til denne fejl og hvordan man løser det. Og hvis du ikke vil forstyrre reparationen selv, så kontakt servicecenteret. Professionelle mestre vil hjælpe dig.

Maskinen kan også lugte ubehageligt, hvis filteret er tilstoppet. Det samler en række vrøvl, som kan begynde at rotne og uudholdeligt stinke. Som du allerede gættede, skal du rense filteret for at slippe af med stanken. Dette gøres ganske enkelt.

Her vil selv mesteren ikke blive kaldt. Du kan klare det på få minutter. Yderligere oplysninger om rengøring af filteret selv kan se videoen. Der vil du lære om nogle regler for omsorg for en vaskemaskine.

Video om korrekt pleje af vaskemaskinen

Hvis du har rengjort vaskemaskinen. Og efter det begyndte hun at lugte, så var der noget snavs tilbage. Og det er hun, der er kilden til stanken. Det er nødvendigt at finde og slette det. Eller du kan køre en vask ved en temperatur på 90 grader "tomgang", det vil sige uden vaskeri. Denne vask kan hjælpe med at slippe af med stanken.

Du kan ikke bruge vaskemaskinen som et sted til at opbevare beskidte, uvaskede ting. Disse ting er normalt meget ubehagelige lugte. Dette kan også forårsage lugte.

Når du er færdig med at vaske og tage tøjet op, skal du lade lukken af ​​maskinen stå i klemme. Dette gøres, så fugt inddampes og er forvitret. Dette vil også hjælpe dig med at undgå udseende af en ubehagelig lugt.

En anden grund til, at stanken fremkommer, er lavkvalitets vaskemidler, som du bruger, når du vasker. Sørg for at være opmærksom på, hvilken slags vaskepulver du køber. Tag ikke for billige pulvere fra en ukendt producent. Det samme kan tilskrives klimaanlæg til tøjvask og andre vaskemidler.

Det er også sandsynligt, at vaskemaskinen stoppede opvarmning af vand. Hvis dette problem er opstået, men vaskemaskinen af ​​en eller anden grund fortsætter med at vaske, kan du få et dårligt ildelugtende vaskeri og indersiden af ​​maskinen. For at fjerne denne årsag skal du reparere maskinen. Til dette kan du læse artiklen: "Vaskemaskinen opvarmer ikke vand". Det hjælper dig til selvreparation. Eller ring til en specialist.

Den næste årsag kan forekomme, hvis du regelmæssigt sletter modes med en temmelig lav temperatur (30 eller 40 gram). Med denne vask sparer du elektricitet og beskytter maskinen mod udseende. Men der er minus af disse tilstande. Dette er, at nogle ting ikke kan rengøres ordentligt, såvel som indeni maskinen, kan muddet selv optræde i selve drænet. Det kan producere ubehagelige lugte.

For at fjerne dem, lad os bruge specielle tabletter eller pulver til opvaskemaskiner. Tag stykker af fem tabletter, smid indefra i maskinen og indstil kogepunktet. I midten af ​​vask er det nødvendigt at afbryde processen. Hvis din model ikke giver et sådant stop, skal du bare slukke for maskinen og lade den stå i vand i et par timer. Tænd derefter for vask igen. Det burde hjælpe.

Som en af ​​grundene kan tjene som dannelsen af ​​skalaen. Dette problem sker regelmæssigt med biler, der er i bylejligheder. Normalt har vand fra vand mange urenheder, og det er desuden ret stiv. Scum kan føre til, at dine husholdningsapparater simpelthen vil mislykkes.

For at løse dette problem kan du bruge flere løsninger:

 • At købe et kvalitetsfilter er ikke en billig metode, men en fornuftig. Da det ikke kun vil gemme din skrivemaskine, men det vil også rense alt vandet, der kommer ind i din lejlighed. Og rent vand er garantien for vores helbred.
 • En anden metode er den regelmæssige tilsætning af særlige stoffer til at blødgøre vand. Du kan bruge "Calgon" eller andre mærker af lignende produkter. For deres nytte kan vi ikke garantere, men det er generelt accepteret, at de hjælper.
 • Og den sidste metode er en dokumenteret metode til fjernelse af skala ved hjælp af citronsyre. Med citronsyre kan du fjerne skalaen fra både kedlen og vaskemaskinen. For at fjerne skalaen i kedlen vil du have 1-2 teskefulde, smidt ind og kogt. Til maskinen skal du bruge 100-200 gram af dette stof og vaske ved en temperatur på 90 grader.

10 kommentarer af læsere

Jeg kunne godt lide meget om citronsyre))). Ikke engang måtte ændre nedbrydes i en tromle tværs CMA front-loading og trommerne i AGR og tørretumblere fra kunder, der regelmæssigt bruger citronsyre.

Michael, du er en snæversynet person. Det bedste middel er citronsyre. Jeg har repareret i 5 år.

Og hvorfor har min maskine en frygtelig lugt efter påføring af en citronsyre?

På min også efter en syre en lugt forfærdelig.

Efter citronsyren var der en lugt inde i tromlen, er det aldrig sket før. Jeg besluttede at bruge syre til forebyggelse, men det viste sig sidelæns.

Tak for rådene, selvom jeg er for doven til at fyre med syre, tilføjer jeg bare Calgon, testet og effektivt

Vi har også en stilka stink stink. Hvad skal jeg gøre?

Lille defekt ... før du skrue filteret tømmes (ved siden af ​​filteret låg har en slange eller en lille zaglushechka. Vi skal erstatte en spand eller en kop og tag stikket og dræne vandet), og først derefter skru filteret dæksel og vandet er på gulvet ... nej hvad en klud du ikke kan samle! Og det er bedre at sætte gulvtæppet på lige i tilfælde. Og i fordybningen for filteret skal være korrekt udslettet (denne video er heller ikke vide).

Efter rengøring med citronsyre begyndte maskinen at stinke. Gjorde hende til forebyggelse, der var ingen lugt før. Og nu stinker det af kloakker.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 1 =