Mousetrap fra en plastflaske af video

Den enkleste musefælde fra en flaske om 1 minut

Den enkleste musefælde fra en flaske om 1 minut

Dette er et ret nemt og nyttigt design. Det vigtigste er, at hun ikke skræmmer natten med bomuld, som gamle sovjetmuslister). Gnaveret forbliver i live og godt. Men husk at gnaverne skal fodre katte, men lad det ikke gå, ellers vil han returnere 100% til huset)

Til fremstilling af et musefælde har vi brug for materialer som:

- en plastflaske på 0,5 liter

- dække (fortrinsvis fra 5 liter aubergine);

Nåudover gjorde jeg en video af, hvordan dette virker, jeg råder dig til at se, fordi videoen viste sig meget positiv.

Mousetrap fra en plastikflaske med egne hænder

I forår og efterår står lejere af huse og lejligheder overfor et problem, der er lige så gammelt som verden - invasionen af ​​mus. De bragte altid folk problemer, især dem, der har kornlagre osv. For at bekæmpe mus er der mange midler og fælder, der ikke altid kan kaldes humane.

Selvom de er skadedyr, men ikke alle kan bare dræbe dette dyr. Der er mange måder, hvormed du kan slippe af med ubudne gæster på en human måde. Samtidig kræver sådanne kampmetoder ikke investeringer fra dig og kræfter. Det drejer sig om at lave et musefælde fra plastflasker.

Alle har sådan en beholder, så mousetrap lavet vil koste en krone. Lad os lære fordelene ved fremstilling af disse designs og selve teknologien.

Hvad er fordelene ved en mousetrap af flasker

De fleste traditionelle musefælder er ret farlige, hvis huset har børn og kæledyr. De kan trods alt komme ind i en musefælde og beskadige deres kropsdele, og giftstoffer, der minder om frø, kan tiltrække dem. Som et resultat, forgiftning og slid. Desuden er det meget dyrt at købe mange fælder til en stor familie af gnavere.

En musefælde fra en plastflaske er god, fordi det ikke vil skade nogen. Børn og dyr kan være rolige. Og det faktum, at absolut simple materialer vil være nødvendige for oprettelsen, taler for selvfremstillede design. Meget tid til fremstilling du behøver ikke, da designet er ret simpelt. På grund af dets design er musefælder meget humane, og efter at have fanget gnaveren kan den simpelthen frigives væk fra hjemmet.

Hvis du vil have din fælde for mus at blive vellykket, så kan du ikke gøre uden agn. Det kan endda være den højteknologiske, men uden agn er sandsynligheden for, at musen falder i en fælde, minimal. Mus er ikke dumme væsner og vil ikke gå nogen steder for sjov. Så før du overvejer hvordan man laver en musefælde, skal du finde ud af agn for det.

Hvad elsker bare musen? Ost? Ikke rigtig. Jo, de elsker det, men det er bare en banal stereotype, der dikterer reklame og tv. Meget bedre mus svarer på solsikkefrø, som ikke kun er lækre, men også lugter godt. Mus søger mad på en duft, derfor er lugten vigtig. For større effektivitet, steg dem let i solsikkeolie. Hertil kommer, at gnavere ikke foragter brød, som også kan gennemblødes i olie til duft. Og bare for at få skadedyr i musefeltet, skal du tage sesamolie. Det har en vidunderlig mulighed

Når du har en passende agn til mus i dit arsenal, kan du begynde at lave fælder fra plastflasker.

Mousetrap fra flasken - option 1

Til dette simple design har du brug for en minimal liste over materialer. Det kan gøres om 10 minutter. Du skal bruge:

Det er alt sammen. På billedet kan du se, hvordan designet ser ud i den færdige form.

Så alt hvad du behøver er at lave et snit og forbinde de to dele af flasken. Bare? Absolut. Visuelt dividere flasken halvt, definerer halvdelen. Den del, hvor nakken er placeret, deles visuelt igen i halvdelen og gør et mærke. Det viser sig, at du delte flasken med 2/3. På etiketten, ved hjælp af en kontorkniv, afskæres toppen.

Du har to ting fra en plastflaske, en kortere, den anden længere. Det forbliver meget lille, for at indsamle et musefælde. Det er nok at indsætte en mindre del i den større, med nakken nede. Og for at løse det, kan du bruge en hæftemaskine, wire eller lim. Mousetrappen fra flasken er klar. Det er fortsat for at gøre det effektivt.

Der er to trin til dette:

 1. Smør halsvæggen med olie. Det vil ikke kun være glat, men det vil tiltrække en mus.
 2. I bunden hældes frøene eller krummerne af brød.

Musen kan nemt komme ind i flasken, men kan ikke komme ud.

Mousetrap fra flasken - option 2

Den anden vej er ikke meget sværere. Tværtimod. Arbejdet har brug for den samme plastflaske og kontorkniv. Det er alt sammen. Oprettelsens teknologi er:

 1. Klip bunden af ​​flasken af.
 2. Fra kanterne skal du lave tænder, skære overskydende.

 • Bøj nu tænderne indad, så der dannes et smuthul.
 • Det er alt, fælden er klar. Det er kun at placere agn indeni. Operationsprincippet er enkelt: musen vil klatre ind uden problemer, men det vil ikke være i stand til at komme tilbage i lyset af designet. Som du kan se, er det enkle muligheder, som du ikke behøver at være ingeniør på. Og i en sådan musefælde kan mange gnavere passe.

  Mousetrap fra flasken - option 3

  Denne metode er allerede mere kompliceret end den foregående, men generelt er det enklere. Sådan ser hun ud til at være klar.

  Balancering spiller en vigtig rolle her. Alt der er nødvendigt er at skære halsen ud af flasken. Det er alt sammen. Så er der spørgsmål om teknologi. På toppen af ​​det, som vist på billedet, lav et lille hul og binde et reb. Tauets længde skal være sådan, at en flaske åre 5 cm over gulvet falder fra bordet. Den ene ende er bundet til flasken, og den anden kan fastgøres til hylden, røret ved bordet og så videre.

  Nu kan designet installeres på plads. Placer mousetrap på kanten af ​​bordet, så det balancerer, ikke falder ned. I forvejen sættes brød, croutoner eller frø i den. Går ind for en godbid, vil gnaveren bryde tyngdepunktet og falde sammen med flasken, der bliver hans fængsel.

  En musefælde med egne hænder fra en plastflaske er et effektivt og humant middel til bekæmpelse af skadedyr, hvilket er hurtigt og nemt at gøre. På videoen ses en anden interessant version af fælden, der er baseret på ligevægt.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

  Trap for mus fra en plastflaske af video

  Videoen viser tydeligt, hvor enkelt og hurtigt det er muligt at designe en musefælde fra en plastflaske, se, gøre og ødelæg mus derhjemme!

  © 2016-2018 - Alt om bekæmpelse af skadelige insekter

  Fuld eller delvis kopiering af materialer er tilladt, når der placeres et aktivt link.

  Alle materialer på webstedet er informative af naturen og skrevet specifikt til denne webressource, er webstedets administratorers immaterielle rettigheder


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 + 4 =