Opsætning af satellitkanaler på tv’et lg

avto-city.com.ua

Opsætning af satellit-tv på din LG 42LN541V TV

Funktionen MHL (Mobile HD Link) giver dig mulighed for nemt at se HD-indhold fra din smartphone *.

Funktionen Backlight Control styrer mætningen af ​​billedet.

Funktionen Screen Off giver dig mulighed for at slukke for fjernsynet, mens du lytter til lyd.

Standby Mode Zero-funktionen beskytter din tegnebog ved at overføre tv'et til strømbesparende tilstand.

Picture Wizard II-teknologien giver dig mulighed for at finjustere billedkvaliteten ved at styre parametre som dybden af ​​sorte og andre farver og nuancer, skarpheden og intensiteten af ​​LED-baggrundslysdioden.

Den indbyggede tv-tuner understøtter det moderne DVB-T2 digitale tv-format, DVB-C og DVB-S2. Og et lydsystem med en udgangseffekt på 20 W og støtte til Virtual Surround Plus og Clear Voice II teknologier giver en fremragende og kraftfuld lyd. Den nye LG 42LN541V er et vigtigt element i din stue!

* Under forudsætning af at denne teknologi understøttes af din smartphone. (MHL - .. (engelsk Mobile High-Definition Link) ny standard for mobil lyd og video grænseflade, der kombinerer funktionaliteten af ​​HDMI-interface og MicroUSB, der tjener til direkte tilslutning af mobile enheder til tv og skærme, der understøtter høj opløsning Full HD MHL standard stikket understøtter HD-video, mens du oplader den tilsluttede mobilenhed.)

Tekniske specifikationer LG 42LN541V

Display effekt: 20 W

Virtual Surround Plus

Billeder: JPEG, JPS, MPO

Lyd: AC3 (Dolby Digital), EAC3, HAAC, AAC, MPEG, MP3, PCM

Ventetilstand: 0.3W

Astra 4A (Sirius), 4,8 ° E 11766 H 27500, Diseqc: B.

Værdien af ​​Diseqc-parametrene på LG TV: A-1, B-2, C-3, D-4 (A, B, C, D, Ton A, Ton B)

Lad os fortsætte med at justere satellitterne direkte på tv'et.

1. Gå til tv-menuen ved at trykke på "SETING" knappen på fjernbetjeningen og vælg "Satellit" menuen

2. Tilføj derefter satellitterne igen og konfigurer dem. Den første satellit, vi tilføjer, er "AMOS 4W"Du kan indtaste indstillingerne fra billedet nedenfor.

3. Den næste følgesvend, der tilføjer dette "Astra 4A (Sirius), 4,8 ° E"Du kan indtaste indstillingerne fra billedet nedenfor.

4. Den tredje satellit, der tilføjer dette "Hot Bird 6/8/9, 13.0 ° E"Du kan indtaste indstillingerne fra billedet nedenfor.

5. Når du har konfigureret alle satellitterne, fortsætter vi med at indstille kanalerne. Listen over frekvenser af hovedkanalerne er vist i tabellerne. Kanaler, der bruger BISS-type kryptering og andre, kan ikke aktiveres, fordi der ikke er nogen kodeindtastning. Så det lægges af producenten for at undgå juridiske problemer.

Frekvenser til indstilling af satellitter Amos, Astra, Hot Bird, ABS 1, Intelsat 15

(opdateret 9. april 2013)

* - kanaler, der er midlertidigt tilgængelige eller midlertidigt åbne

Sådan oprettes digitale og satellitkanaler på LG-tv

Hvordan man opretter kanaler på LG-tv er et af de oftest stillede spørgsmål. Der er forskellige måder at hvordan man opsætter kanaler på modtageren af ​​det mærke, det afhænger af, hvilken type TV (LCD, Smart, LCD, plasma), samt hvilken form for tv-format brugeren vælger (satellit-tv, digital-tv, kabel-tv).

Du kan konfigurere digitale kanaler på LG TV'er ved hjælp af to metoder. Den første er velegnet til alle modtagere, den anden - til plasma paneler med optionen Smart.

 1. På operatørens hjemmeside finder du de nødvendige parametre til tilpasning.
 2. "MENU" sektionen.
 3. Fanen "KANALER".
 4. Medtag emnet "CABLE TV", skal du vide, at de nye modtagere muligvis ikke har en sådan genstand.
 5. Gå til fanen "Manuel konfiguration".
 6. Der vises et vindue, hvor du skal indtaste de nødvendige parametre.
 7. En søgning begynder, hvorefter et gratis digitalt tv vil være tilgængeligt for abonnenten.

For at konfigurere digitale tv-kanaler på smart LV-skærme kan du bruge følgende instruktioner:

 1. Tryk på "HOME" tasten på fjernbetjeningen.
 2. Gå til fanen "SETTINGS".
 3. Afsnit "OPTIONS". Her skal du vælge et land. Hvis modellen produceres senere end 2011, så skal du vælge RUSLAND, hvis det var før, så anbefaler eksperter at vælge Finland eller Tyskland.
 4. Når du vælger europæiske lande, skal du ikke glemme at ændre sproget til "russisk". Denne mulighed er tilgængelig på fanen "SPROG".
 5. Gå igen til "TURNS", angiv kommandoen "AUTO SEARCH".
 6. Der vises et vindue, hvor du skal vælge signaltype "CABLE". Hvis vinduet ikke vises betyder det, at landet er forkert valgt, er det nødvendigt at etablere det nødvendige land.
 7. Hvis det gøres korrekt, skal du derefter indstille kommandoen hurtigskanning og drive følgende data: frekvensen er 274.000, frekvensen er 770.000, moduleringen er 256 og id er automatisk.

 • Efter denne manipulation vil skærmen bede om yderligere oplysninger. For bekræftelse skal du klikke på krydset: kun det digitale tv-apparat vil søge efter DTV og analoge kanaler; auto-nummerering - der vil være en selvstændig nummerering; hoppe kodede programmer - vil ikke blive konfigureret til at blive betalt;
 • Start scanningen, efter 20 minutter vil alle kanalerne blive fundet.
 • Opsætning af digitale kanaler på LG-tv er nu afsluttet.
 • Disse er de grundlæggende muligheder for, hvordan du opsætter digitalt tv på LG-tv. Læs også, hvordan du konfigurerer Smart TV på dette mærkes udstyr.

  På alle LG-paneler er der en automatisk opdateringsindstilling, hvis den er i tændt tilstand. At periodisk alle installerede kanaler bliver nulstillet, så dette ikke sker, anbefales det, at denne mulighed deaktiveres.

  Flere muligheder bruges også til installation af satellit-tv.

  Tv-tuning kan udføres ved hjælp af en automatisk og manuel metode.

  Hvis brugeren kun vil se gratis satellitprogrammer, foretages LG-opsætningen i henhold til nedenstående skema.

  1. Tuneren er forbundet til LG-skærmen for at modtage signalet. Det er bedst at bruge HDMI-stikket. Hvis skærmen allerede er udstyret med en indbygget modtager, er tilslutningsledningen tilsluttet det tilsvarende stik på panelet.
  2. "MENU" sektionen.
  3. Vare "Kanaler" - vælg "Satellit" som signalkilde og tryk på "OK" knappen på fjernbetjeningen.
  4. Afsnit "INDSTILLING AF SATELLITET", godkend den nødvendige satellit, og tryk derefter på "OK" -tasten.
  5. Gå til afsnittet "Automatisk søgning", angiv kommandoen for at scanne kanaler.
  6. Opsætning af satellitkanaler er overstået.

  Mulighed 2. Automatisk søgning (Betal TV)

  1. Det er nødvendigt at købe et modul med et adgangskort fra en satellit-tv-udbyder (NTV Plus, Tricolor). Tilmeld dig det.
  2. Indsæt det købte modul i modtageren eller tv-sporet.
  3. I sektionen "Autosøgning" vælges den ønskede operatør, tryk på "OK" -tasten.
  4. Resten af ​​aktionerne er identiske med den første mulighed.
  5. Efter operationen vil alt krypteret tv blive låst op, et billede vil blive vist.

  Denne metode bruges normalt, hvis satellitparametrene er ændret, eller hvis standardindstillingerne ikke stemmer overens med den valgte forbindelsestype.

  1. I menuen vælges "Satellitindstillinger" her skal du indstille de nødvendige parametre for transponderen og konvektoren (disse oplysninger kan hentes fra firmaet, der leverer tv-tjenesten).
  2. Start scanningen med de nye data.

  Dette er de vigtigste måder at oprette kanaler på dit LG TV. I 90% af tilfældene håndterer brugeren selv denne opgave. Hvis du ikke installerer det selv. Du bør sørge for, at alle elementer er tilsluttet korrekt, og prøv at følge instruktionerne igen, nøje overholder instruktionerne.

  Hvis de gentagne handlinger af resultatet ikke har medført, anbefales det at ringe til masteren. Eventuelt kræves reparation af udstyret.

  Opsætning af satellitkanaler på tv'et lg

  DVB-S2 på LG tv'er. Hvordan man ser satellit-tv på LG TV uden en modtager (tuner)?

  Jeg vil bare sige, at jeg er langt fra en specialist på satellit-tv. Alt det jeg kan prale af, så er dette den uafhængige firmware til tuneren Orton 4050c

  Ikke så længe siden var jeg nødt til at vælge et tv. Har stoppet valget på LG 32LN575U. Nå og selvfølgelig, som formentlig alt, læse anmeldelser, så i online-butikker og bemærkede i sin beskrivelse tilstedeværelsen af ​​en digital tuner DVB-S2.

  En lille google og indså, at tilstedeværelsen af ​​en digital tuner DVB-S2 giver dig mulighed for direkte at oprette forbindelse til en tv-parabol og se satellit-tv uden en modtager. I enkle ord er DVB-S2 en satellit-tuner indbygget i tv'et. Så som jeg har satellit-tv, blev det interessant for mig.

  Mange LG-tv'er (og ikke kun LG) er udstyret med en DVB-S2 digital tuner. Dette kan ses i beskrivelsen af ​​en bestemt model. Her er et eksempel på beskrivelsen af ​​egenskaberne ved tv'et LG 32LN575U på den officielle hjemmeside:

  Efter købet afprøvede jeg bestemt arbejdet i denne digitale satellitmodtager, som er indbygget i tv'et. Men alt viste sig ikke så rosenrødt som du sandsynligvis tror. Hvis du ser ca. 70-80 "vores" kanaler via satellitmodtageren (gratis), og tilslutter kun parabolantenne til tv'et, vil du kun kunne se helt åbne, ikke kodede kanaler. Blandt andet fandt jeg ikke nogen ukrainsk eller russisk (selvom jeg ikke rigtig kigget efter det).

  Sagen er, at i vores satellitmodtagers firmware er der allerede indtastet nøgler, der gør det muligt at se de kodede satellitkanaler. I tv'et forstås disse nøgler ikke forståeligt. Og på en eller anden måde fører de der, eller ændrer firmwaren, er der ingen mulighed. Virksomheder, der producerer disse tv'er, behøver det slet ikke.

  Du spørger, hvorfor så denne DVB-S2? Hvad ville nogen, der ikke behøver åbne kanaler, søge efter? Nej, ikke rigtig. Jeg tror, ​​at alle tv'er, der har en DVB-S2 digital tuner support CAM-moduler. Dette er et modul, hvor et betalt satellit-tv-kort er indsat, og som igen sættes i tv'et i stikket PCMCIA, som ser sådan ud:

  Ordningen viser sig her: Du forbinder straks parabolantenne til tv'et, køber en starterpakke med noget satellit-tv med CAM-modulet og indsætter kortet med modulet i PCMCIA-stikket på tv'et. Kør på tv-kanalsøgningen (på de satellitter, som din udbyder angiver for dig), og kig efter betalte, lukkede kanaler, der åbnes med dette kort fra den udbyder, der indsættes i PCMCIA-stikket på dit tv.

  På denne måde er der flere væsentlige fordele. For eksempel behøver du ikke en modtager at se satellit-tv. Og du får en fjernbetjening, kanaler du vil styre fra fjernbetjeningen fra tv'et. Det er praktisk.

  [alarm style = "white"] Hvis du tilslutter et betalt satellit-tv, skal du kontrollere med supporten, om deres CAM-moduler arbejder på tv med DVB-S2. Og du kan specificere specifikt på LG-tv eller efter model. [/ alert]

  Så vidt jeg ved, for eksempel satellitter digitalt tv "Lybid TV" (Ukraine), fungerer perfekt på LG TV'er, uden en separat tuner. Jeg så en handling i nogle onlinebutikker, hvor startpakken "Lybid TV" (med CAM-modulet og ikke modtageren) kommer til LG-tv'er som gave. På dem kaldes modulet "EXSET CI CAM".

  Konfigurer satellitkanaler (DVB-S2) på dit LG TV

  Jeg forbinder ikke betalings-tv, og jeg har ikke et CAM-modul, som ville vise indstillingen på et sådant eksempel. Men jeg har en almindelig antenne til tre satellitter: Amos, Sirius og Hotbird. Det hele går selvfølgelig gennem en separat modtager.

  Men jeg sluttede parabolantenne direkte til tv'et (jeg husker, jeg testede på LG 32LN575U TV). Startet søgningen efter kanaler på satellitter. Alle åbne kanaler TV'et fundet, og perfekt viste. Nu vil jeg vise dig alt ved eksempel. Måske vil nogen komme til nytte, og det vil være interessant.

  For at forbinde en parabolantenne har LG TV en speciel "LNB Satellite IN".

  Hvor jeg sluttede antennen.

  Gå derefter til TV-indstillingerne og gå til fanen kanaler og vælg Automatisk søgning.

  Som kilde til indgangssignalet skal du vælge satellit. Klik her Næste gang.

  Det næste trin er at vælge satellitten og konfigurere den. Du kan klikke på knappen Skift satellitindstillinger, for at konfigurere den satellit, som du vil søge efter kanaler på. Eller klik Næste gang, det ville se efter kanaler på en allerede valgt satellit.

  Hvis du går til satellitindstillingerne, åbnes et vindue med mange forskellige indstillinger. Som du kan se, har jeg signalkvalitet og signalstyrke, næsten maksimalt. Det betyder, at min antenne er indstillet til den valgte satellit. I dette tilfælde er dette HOTBIRD 13.0E. Det er muligt at tilføje en satellit, skal du blot klikke på knappen Tilføj satellit. Du kan indstille DiSEqC og så videre.

  Luk dette vindue, og klik Næste gang. Vælg søgeparametrene. Hvis du ikke har et CAM-modul, så vandre, kan du markere feltet ved siden af ​​elementet Hopper krypterede kanaler. Du kan ikke engang se på dem. Jeg tildelte ikke noget mere, og bare klikket på Kør.

  Satellitscanning og kanalsøgning begynder. Den samlede scanningsstatistik og antallet af digitale satellitkanaler fundet, og antallet af viste radiokanaler vises.

  Du kan stoppe scanning til enhver tid ved at trykke på knappen stoppe. Alle de fundne kanaler bliver gemt.

  Så snart scanningen er forbi, eller du stopper søgningen, går du straks til de scannede kanaler.

  Du kan gå tilbage til indstillingerne på fanen Kanaler. Der vil allerede være flere tilgængelige ting. Du kan udføre manuel indstilling, sortering af fundne kanaler, opsætning af en satellit eller redigering af en transponder.

  Hvis du vil skifte fra at se satellitkanaler, f.eks. Til jordbaseret tv eller et HDMI-stik, skal du trykke på knappen på fjernbetjeningen INPUT.

  Jeg håber, min artikel vil være nyttig for dig, og jeg tilbragte tid ikke forgæves

  Hvis du har glemt at skrive noget, eller har skrevet noget forkert, så spørg mig om at rette op på det. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne eller på forummet i denne tråd.

  I denne artikel vil jeg gerne fortælle dig igen, hvordan du opretter en DLNA-server på en computer (laptop, netbook). Dette vil tillade ...

  I dag vil der være en meget lille artikel, ikke engang en artikel, men et svar på et populært spørgsmål, som jeg i stigende grad opdager i ...

  Jeg har bemærket, at der ofte er spørgsmål, der opstår, når du opretter en DLNA-server på en computer, for at se film på et tv, der ...

  Der er en parabol 90cm. konvektor med to udgange sat på satellit ABS1 75E, LG 32LN541u TV med indbygget modtager, anden modtager Humax va 4sd ua tilsluttet fjernsynet. Jeg begynder at scanne på tv'et, jeg får 44 kanaler, signalniveau 95, signalkvalitet 0-30, flydende, sluk. Jeg begynder at scanne på humax-modtageren, jeg får 11 kanaler og 3 af dem er kodet. Humax tilbage på, tænde for fjernsynet med en indbygget modtager, tilbage til fabriksindstillingerne, scan, får 62 kanaler med signalstyrke og signalkvalitet 95 95. Tak for at vente på et svar.

  Velkommen! Mit TV LG-43LH541V kasserer med jævne mellemrum alle satellitkanaler, hvordan man løser problemet? For tidligere tak!

  Sådan tilføjer du en satellit til listen på LG TV - 47LW575S?

  God eftermiddag. TV lg uf 771. Er det virkelig umuligt at fjerne overflødige satellitkanaler.

  LG 55 LF 5800 har ikke et andet (LNB) kabelindgang fra parabolantenne. Det digitale netværk er tilsluttet fra den eksterne antenne via indgangen (IN). Gennem hvilken anden komponent af indgange (stik) og gennem hvilken adapter er bedre, skal du tilslutte det andet kabel fra HD Tricolor TV-skabet kvalitativt og sikkert.

  Artiklen er udelukkende til Ukraine, hvor modulerne selv ikke har modtaget en sådan fordeling som i Den Russiske Føderation, det er ikke populært i Ukraine at betale for satellit-tv, se eller åbne kanaler eller søge efter i en internetnøgle

  lg f632v poke frekvenserne af satellitterne

  God eftermiddag! Hjælp med at løse problemet. tv LG. når du tænder på tv-skærmen siger "kanal kodet" (uanset hvilken kanal er det første, Rusland, NTV, og så videre), er du nødt til at vente 20 minutter (varm der noget, der er ...) senere begynder at arbejde ... Th for skrald? Forældrene i huset har de samme tre farver, tænder tv'et uden problemer og viser straks alle kanalerne, jeg har ikke .. Hvad venter vi på. Og i frosten virker det slet ikke og ikke "opvarmet" tilsyneladende.

  Hej Hjælp venligst. Når du tilslutter LG 510v til en satellit, er der hverken signalstyrke eller kvalitet. Når du tilslutter en ekstern receiver til kablet, er alt godt. Antenne hornych.

  Hav en god dag. Fortæl yak at oprette et par satellitter på LG 32LH604V, og så kun en amos og alle antenner roterer til 3 hoveder kan ikke razbrabratsya med et drev. Jeg vil være meget taknemmelig.

  pamogite hvordan man indtaster bice nøgler i tv lg

  Ingen HOTBIRT-satellit på listen, hvordan man tilføjer

  TV SHARP LC-32AD5RU-BK HAS CI [uden plusser> DVB-T NEED CAM MODUL FOR satellitkanaler - Kan bede UD TAK

  TV SHARP LC-AD5RU-BK HAS CI [uden plusser> DVB-T NEED CAM MODUL FOR satellitkanaler - Kan bede UD TAK

  Hej Købt et tv og kan ikke forstå. Hvad er der galt. Drove satellitten. De søgte efter kanaler. Men der blev ikke fundet noget. Hvad er der galt?

  Selvmodul med adgangskort

  peger pladen i azimut til din følgesvend (i satellit-kit der er instruktioner) .. TV skal være slået til under opsætningen, hvis der ikke er noget signal af enhedsindstillingerne tarelki.V salg det er, sådan en boks med en skala ot1-10

  Fortæl mig hvordan man sletter flere unødvendige kanaler på samme tid?

  Hej, hurtig -med NTV tuneren er tilsluttet tv'et LG vises indskriften af ​​dit tv ikke understøtter digital beskyttelse signal, se HDMI-kablet ikke er mulig efter en nulstilling til fabriksindstillinger tuner forsvinder indtil næste tur, hvordan man kan løse, tak

  hej, fortæl mig venligst, hvilket kabel er nødvendigt for at forbinde LQ32LS570S-ZB til satellit tuner

  Enhver hoved ting, der matcher udgangen på tuneren og på tv'et, tror jeg, at det bliver tulipaner, hvis der er HDMI der og der er bedre for dem, er kvaliteten mange gange bedre.

  Hej alt, så fortæl mig, hvordan du opretter et TV lg 50L F65 med en indbygget modtager til Yamal-satellitten

  På min LG Lifes God TV med Tricolor tv på grund af brugerfejl forsvandt alle kanaler, listen viste sig at være tom, og hovedmenuen og andre oplysninger vises på skærmen på det ukrainske yazyke.Do dette flere gange, når tv'et er tændt på en sort skærm vises der ingen forbindelse med ordene, jeg Jeg kan ikke vælge den region, jeg har brug for til Rostov på Don og skifte til russisk. Hjælp, tak på forhånd.

  Jeg ejer lg lb671v hvorfor jeg ikke kan sætte op, er en masse kanaler, og skriver, at der er ci cam modul, en plade af tricolor (i dette øjeblik brød modtager) viser kanalerne 6-7 og radio stykker 5, kan du finde ud af noget, selvom kanal 20 at finde?

  Indtast din kommentar.how købte ikke modtageren. installere en "kurv-munden" jo højere, jo bedre, sende den til din kilde til stråling (tv-tårnet), at prisen på små antenner 500R og derover, at vso..10 digitale kanaler vil du holde øje hvor du bor. endnu!)

  Hej, vær venlig at hjælpe mig på Lg 47LW575s-Zc, hvordan man forbinder satellitten? Hvilke frekvenser og hvor går den ind?

  Amos 10722 H 27500

  Astra 11766 H 27500

  Hot Bird 10758 V 27500 3/4

  Valery, en gammel pensionist!

  Geniuses søde, vise dig, hvordan man organiserer tv-visning i landet på et minimum program for 2 tv-apparater, hvis tilgængelige parabol Tricolor to modtagere én model (CS 8300N), og kun en kort er til rådighed med mulighed for selvstændig drift af hver tv.

  Og mere - er det muligt at blot forbinde et fjernsyn (gammelt rør) til en skål uden en modtager eller med et Ammino-præfiks?

  Jeg har for tidligt klikket Svar til denne kommentar. Har mine oplysninger været bevaret?

  God eftermiddag! Der er et problem. Mangler signalet på satellitten Sirius på den indbyggede modtager. Der er ingen signalstyrke, ingen kvalitet. Converter og DiSEqC arbejdstagere. Kontrolleret ved udskiftning. De resterende 3 satellitter er normale. Besvar venligst!

  Hej på mig lg 47la615v kan jeg forbinde en satellit uden en modtager?

  Smozhete.U mig takoyzhe. Fra Yamal 90 med 34 kanaler, og på ku konverterer 20 kanaler.

  Vladislav dig fra 201 Yamal til LGs indbyggede modtager fangede 34 C-rækken, forklare, hvordan du kan ikke justere C-området

  Jeg har Lg 32ln543 Jeg kan ikke konfigurere satellit tuner til satellitten. Fortæl mig detaljeret. Tak

  Sig mig, venligst: hvis der er Sam-modul og kort, den officielle satellit udbyder, såsom NTV Plus og Tricolor, hvordan brugervenlig grænseflade -imeyu grund til at vende fjernsynet og satellit-kanaler på én gang (at der ikke er grund til at gå ind i en masse forskellige faner), eller er -betjeninger til praktisk hurtigt arbejde alt det samme, er modtageren nødvendig?

  Hvis du slukker for LG TV i satellit-tv-tilstand, så tænder den, når du tænder den i denne tilstand. Kanalomskifterhastigheden er sammenlignelig med den eksterne satellitmodtagers omkoblingshastighed.

  Men på tv'et vil du ikke kunne se tv-kanaler kodet af BISS OCR, TV'er understøtter det ikke. Du kan ikke optage satellit-tv-programmer på en tv-guide, du kan ikke se en tv-kanal og optage en anden på samme tid. Og disse kan ikke være en bil og en lille vogn. Satellit tuneren indbygget i tv'et understøtter ikke omskiftere af satellitomformere med DiSEqC1.1-protokollen, kan ikke styre motorsuspensionen. Brug af den indbyggede tuner i fjernsynet er acceptabel, hvis brugeren ikke har kendskab til alle de eksisterende muligheder i de eksterne modtagere, mens han sov stille og kan tale trygt om den fulde satellit modtagelse, hvis brugeren arrangerer modtagelse fra en satellit eller en pay-pakke sammensætning af kanaler i det. Fravær af programmer tv-redaktører til at redigere på en computer-kanaler, hæld manglende dræn kanaler og allerede redigeret, fattige i enhver forstand af indbyggede tv af alle mærker kanal redaktør gør brug af en sådan tuner er meget mentalt smertefuld for dem, der ved, hvad der virkelig bør være i stand til satellitmodtager. For eksempel til et køkken tv eller tv i omklædningsrummet over strygebrættet, kan du bruge satellitmodtageren indbygget i tv'et.

  du har ikke helt ret. min tv lg kontrollerer perfekt moto suspensionen!


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  65 + = 69