Påske håndværk med egne hænder

Top 10 håndværk til påske, hvilke billeder, hvad og hvordan man gør?

Jeg kan foreslå dig at gøre sådanne håndværk til påske med dine egne hænder. Jeg præsenterer TOP - 10 håndværk til påske med mine egne hænder:

Dette er desværre alt. Ti af de bedste håndværk fandt ikke. Men du har en chance for at lukke dette ti med dine egne værker.

Håndværk til påske med egne hænder gør ferien endnu mere interessant. De kan doneres, eller gøre en dekoration til interiøret. De hæver bygningen og gør ferien lysere.

For eksempel kan du lave billeder af korn. Det er ikke længe, ​​du kan udføre sådanne håndværk med børn. Du kan også lave æg fra korn.

Håndværk kan være spiseligt. Meget flot og sødt spiseligt hvidt chokoladeæg til påske.

Spiselige chokoladeæg kan gøre chokoladeæg med cremet mousse - ser appetitvækkende ud, som en ægte æggehvid mousse og et stykke abrikos i stedet for æggeblomme.

Smukt se vintageæg til påske.

Med dine hænder kan du lave kyllinger fra pap eller hækle, lav origami kyllinger.

Eller du kan lave påskehærer.

Marmoræg ser oprindelige ud og gøres hurtigt.

Forskellige originale håndværk til børn til påske.

3 D æg lavet af papir.

Stativ til æg til påske - komfortable, smukke.

I mange familier har traditionen gået ind i familien for at give hjemmelavede ferieæg til den store påske. De gøres forskellige, hver anvender sin dygtighed og dygtighed til at gøre påsken attributten. Den nemmeste mulighed er at drysses med glitterfarvede glitter på klæbemiddelbunken på plastikbørnet.

Barnet vil være mere interesseret i at lave sammen med en voksen en testikel til bedstemor og bedstefar i form af en kylling fra en børneoverraskning.

Fans med tegning, med en kunstnerisk hånd, vil være i stand til at male et påskeæg i den festlige udsmykning. Under alle omstændigheder dekorere det festlige for dine kære.

Nummer et. Det første sted.

Jeg kunne ikke modstå det, og det første tal, jeg lægger her, er sådan en lækker kunst fra ostemasse, da denne idé imponerede mig meget, foruden at producere et så usædvanligt element i ferien, er ostemassen selv, form og lav temperatur nødvendig.

Nummer to Andet sted.

Vi er alle vant til at male æg, herunder i løgeskaller. Og vi ved alle helt godt, hvad der kan ske med ægget inde i skallen, hvis under kogningen er selve skallen krakket flere steder. Og det viser sig, hvordan dette øjeblik kan bruges til fordel for at få en meget original og smuk version af farvningen af ​​færdige æg.

Nummer tre. Tredje plads.

Hvilken fest påske uden påskebunnies. De kan syes af et flerfarget stof, og i stedet for øjne til at anvende knapper og perler. Whiskers, mund og øjenvipper fås ved hjælp af en markør eller broderi. Læs mere her.

Nummer fire. Fjerde plads

Det er sådan, at almindelige farvede æg ved hjælp af skaller fremstillet af løg, kan omdanne til et kunstværk. Det vil kun tage madfarvning og en meget tynd børste samt en masse tålmodighed og hårdt arbejde.

Nummer fem. Femte plads.

Hvis du gør rede kogte æg, eller rettere en tom skal, så kan du lave dette mesterværk ved hjælp af dekoration med forskellige korn. Du kan smukt indsætte bønner, ærter, solsikkefrø, ris og meget mere. Limen kan bruges og mad. Hvis du indsætter et ornament på en tom skal, kan det færdige produkt desuden være dækket med flere lag lak. Til dette formål er en aerosolklar lak egnet.

Nummer seks. Sjette plads.

Her er sådanne søde kaniner på båndet, du kan købe, men du kan selv gøre det. Det er nok at købe en særlig polymer ler til modellering. Det er som plastin praktisk taget, først efter polymerisering bliver leret solidt.

Nummer syv. Syvende plads.

At lave et påskeæg fra papier-mache er meget simpelt. Du skal bruge en kugle, en tynd papir og PVA lim. Vi opblæs en lille bold, blød papir i PVA, og lim derefter lagene af bolden. Efter tørring kan rester af kuglen fjernes gennem hullet, der er forseglet. Efter tørring, maling farver.

Nummer otte. Ottende sted.

Hvis der ikke er meget tid og penge, så kan du lave en artikel lavet af papir og pap. Bare brug for saks, lim og markører. Skær æg, farve og lim på postkortet. Vi tilføjer tillykke med.

Nummer ni. Niende plads.

Hvis du tværtimod har meget tid, så kan du lave et origami æg. Til papir-torsion skal du have smalle strimler af farvepapir, saks og lim, samt meget tålmodighed og selve ideen. Det er nødvendigt at opfinde et ornament og trin for trin for at realisere det på overfladen.

Antal ti. Tiende sted.

For design finder, er det vigtigste, ideen. Gå videre, og du vil lykkes.

Håndværk til påske, som kan laves af improviserede materialer.

For at producere dem kræves der ingen særlige færdigheder - selv børn i børnehaven vil klare dem.

Nummer 1. Eared easter kaniner.

Nummer 2. gule papir kyllinger.

Nummer 3. Igennem kaninerne.

Nummer 4. Og med dette håndværk og baby.

Nummer 5. Engle fra almindelige tøj.

Nummer 6. Kaniner, høns, flerfarvede påskeæg.

Nummer 7. Kartonpakker fra æg - et fremragende materiale til udførelsen af ​​kreative ideer.

Nummer 8, 9 og 10. Og igen de velkendte påske figurer i den nye præstation.

omtrentlige en vurdering af håndværk til påske, lavet af egne hænder:

 • Selvfølgelig Påskeæg. De kan udføre i en række forskellige materialer og proportioner. Et af de fælles håndværk til hånden til påske er ægget fra perlerne. Som regel købes der et træ ægberedning, som efterfølgende beaded med det valgte mønster.

 • Påskekurv med egne hænder vil også se faktiske i ethvert hjem, såvel som det kan udføre en praktisk funktion, ud over dekorative. Hvordan laver man en påskkurv (fra hvilke materialer), hvordan og hvad man skal dekorere med - er malet i mine spørgsmål om dette emne!
 • Påske kylling. For et par år siden syede vi dette håndværk til vores hus, og nu har det været et år, der glæder os over påske. Betydningen af ​​denne kylling er enkel: Den er plantet på en plade med påskeæg, og de kommer gennem hullerne under kyllingens vinger. Jeg citerer billedet.

 • Påskeæg lavet af garn. En simpel og kreativ udgave af håndlavet håndværk til påske. Til gennemførelse er det nok at have et æg med det (helst med hældt æggeblomme og protein), lim (clerical eller PVA) og også en tråd. Æget er tæt indpakket med en tråd (kaotisk), hvorefter den er dækket af lim og tørrer. Så er det stadig at knuse skallen pænt og trække det inde fra håndværket. Du kan også dekorere et sådant æg med et bånd.

 • Påskebunny - en hobby til påske, vil være et glimrende tilbehør til ethvert hjem og vil tiltrække børns interesse. Især hvis du opretter en håndlavet artikel med dem. Påskebunny kan laves af papir, pap eller syet af materialet. Forskellige versioner af påskebunnyens håndværk er beskrevet i artiklen under linket!

Farverige påskeæg fra filt. De syes af dele af samme form, men i forskellige farver og størrelser. Her er et diagram over disse detaljer.

Dekoration af påskeæg med garn. Ægget er belagt med PVA lim og indpakket i garn - samtidig udføres der snævre spiralvisninger.

Håndværk fra en tom æggeskal med farvet papir eller pap, saks og PVA lim. Normalt er det små dyr eller fugle.

Påskelys i æggeskallen med egne hænder. I æggeskallens halve anbringes en væge af tæt bomuldstråd, hvorefter voksen hældes.

Kyllinger fra plastæg fra børneoverraskelser.

Serviet til påske, broderet med et kryds.

Broderede æg. Først skal du frigive indholdet fra ægget og derefter gennem en tynd lang nål for at komme igennem huller, så det var bekvemt at passere tråden og derefter brodere kryds mønstre med flerfarvede tråde.

Håndværk lavet af saltdej, som du derefter skal farve i et passende farveskema. Bunnies, kyllinger, kyllinger.

Påske reden for æg fra tørt græs. Græsset skal være bundet i bundter, og bundtene skal så syes sammen, foldes i en cirkel mellem dem.

Kurvkurve fra vinstokken.

Påske er en traditionel ferie, der fejres over hele verden. Til denne ferie i butikker begynder at sælge alt, hvad der er forbundet med påske (påske kurve, påske harer, osv.). Men du kan selv gøre det.

 1. Du kan lave en påske krans af filt, som for ferien vil dekorere væggen, gardiner.

Og selvfølgelig påskeæg fra ethvert materiale (fra tråde, perler, filt osv.)

Sådan gør du stand til æg fra papir i form af blomster, se her.

Hvordan man laver en serviet til kager se her.

Hvordan man laver et serviet til en kage se her.

Hvordan man laver en påskebunny fra et æg ser her.

Hvordan man laver en påskehare kan stå på æg her.

Hvordan man binder sig til æg i form af en hare, se her.

Hvordan man laver en påskhare fra en saltet dej, se her.

Påskeæg-harer kan findes her.

Håndlavet applique kort til påske

Her er en sådan kyllingskurv, du kan lave, hvordan man kan se på billedet nedenfor.

Og du kan downloade billedet nedenfor, udskrive det og sammen med barnet lave et påskefartøj.

Lad os være realistiske)) Jeg præsenterer en liste over håndværk, der kan implementeres, hvis der er lidt fantasi og dygtighed. Men den bedste mulighed, der vil underholde børnene, er at købe en masse børneoverraskelser, spise dem, få testiklerne og lav udstødningen ved hjælp af lerplastin. Så skal du afregne dem på grøn papir eller et tæppe, hæld omkring chips fra grønt eller gulfarvet papir.

Det er skønheden i påsken mine børn gjorde:

Påskehåndværk: 64 gode ideer!

Påskeferie - alle kristne venter på denne dag med særlig begejstring. Den skarpeste og reneste ferie påske fejres på en dag af katolikker og ortodokse. Traditionelt vil der være forskellige former for påske souvenirs i butikkerne, men hvorfor ikke forsøge at gøre dem selv? Når alt kommer til alt, lavet med egne hænder påske håndværk er lidt ringere end butik analoger.

Der er mange vidunderlige påske ideer, hvoraf mange kan laves af hele familien, og vedhæfter selv små børn til håndarbejde. At lave dine egne håndlavede håndværk til påske kan ledsages af historier om denne heds historie.

Påske kan betragtes som kulminationen af ​​det liturgiske år. Påske fejres hvert år med en ny dato, fordi dens beregning følger lunisolarkalenderen.

Påske kan dog ikke fejres tidligere end 7. april og senere 8. maj.

Ferieens symbolik er meget vigtig. Traditionelt bliver det et symbol, der en eller anden måde betyder en fornyelse af livet - det er påske vandløb, lys - er det påske ild og livet selv (kager, æg og kaniner).

Påskeæg - det mest almindelige festlige symbol, som markerer livets sejr over døden. Traditionelt bør de være røde, men i dag er æggene dekoreret på alle måder. Men stadig er rødt meget vigtigt. Efter alt, ifølge tradition. da Maria Magdalene kom til herskeren Tiberius annoncere mirakuløse Kristi opstandelse, og bragte ham en gave æg, sagde han: "Det er umuligt, ligesom det er umuligt, at det bliver rød æg." Og ægget blev rødt i Tiberius hænder! Siden dengang betyder rød farve livets sejr over død, fornyelse.

I mere end et århundrede har der været en sådan tradition: at sende smukke og tæt påskekort til slægtninge og slægtninge. De skildrer ikke kun symbolerne på ferien, men hele skønheden i forårets blomstring. Og også søde kyllinger, kaniner, blomster, påske kager.

Indretningen af ​​påskeæget er meget. De afhænger af, hvilke materialer der skal bruges: papir, broderi, bare tråde eller perler. Men først skal du gøre det tomt.

Forberedelse til påskeæg

Som et tomt i form af æg kan handle:

 • træ blank
 • skumblok
 • tomt af naturmateriale
 • ikke-standard lager

Træ æg forberedelse

Måske er det mest hensigtsmæssige en skum blank. Og alt fordi hun holder formularen perfekt, mens den ikke er for hård. Det kan let stødes i stifter osv.

Billet til æg fra skumplast

Men at lave påske håndlavede artikler med egne hænder er også godt, fordi selv et emne kan laves af improviserede materialer!

I det mest almindelige rå æg skal vi lave to små huller: fra toppen - højst 2 mm og nedenunder - et sted 5 mm i diameter. Til dette formål har vi brug for en elle eller en temmelig tyk nål. Efter disse procedurer flyder proteinet og æggeblommen let nedenfra. Du skal vaske skallen og tørre den.

Plastik æg fra den berømte alle børn af chokolade godbidder, også kan bruges som en blank - det er ganske reelle oplesti perler eller slips.

Æg fra perler er kendetegnet ved deres elegance og altid tiltrukket vnimanie.Eto nok omhyggelige, delikat arbejde, men resultatet er altid imponerende. Vi skal væve et specielt mønster og derefter forsigtigt overføre det til ægget, som vi tidligere anvender et termo-klistermærke. Men hvis du ikke tidligere har beskæftiget med perlebroderi, har komplicerede, selv om en sådan detaljeret masterclass som "Påskeæg fra perler: udsøgt håndværk med deres hænder", vil være en stor hjælp i den første kreativ oplevelse af denne art.

Hvorfor ikke flytte væk fra standarden på et tredimensionelt æg uden at lave et fladt vedhæng med broderi? Det ser meget cool ud, og ikke at sige, at arbejdet på en eller anden måde er svært at gøre. I den detaljerede mesterklasse beskriver "Easter egg-pysanka", hvordan man broderer og samler et usædvanligt æg. Vanskeligheden er måske kun, at broderi selv vil tage lidt tid. Men resultatet er det værd!

Du kan stadig holde med den traditionelle idé om surround æg, og i dette tilfælde "cross" anbefaler at være opmærksom på master class for at skabe en "Skål med broderi." I stedet for et juletræ vil vi bruge et stykke i form af et æg. Vær sikker på at være meget blid memento, alle ønsker at se det tættere på, eller selv at blive ejer af en sådan skønhed.

Påskeæg fra filt og fleece

Hvis du laver sådan en usædvanlig gave til påske med deres hænder, for at være sikker, vil det blive værdsat. Han kan handle selv som en talisman, fordi souvenirerne fra disse materialer altid ser lyse og usædvanlige ud.

Og forresten, i forberedelsen af ​​denne souvenir kan du helt sikkert bruge børn. Hovedkravet - nøjagtighed, men kompleksiteten i selve processen med at lave et sådant æg vil ikke være, alt er ekstremt enkelt. Men værdsætter dig selv, efter at du har set masterklassen "Påskeæg fra filt - en vidunderlig souvenir på en lys dag!"

Garland af æg lavet af filt

Det er kun nødvendigt at fyldes op med disse utroligt vindende materialer i håndværkene, og så vil arbejdet gå som urværk.

Selvom du ikke ved meget om strikning, vil du være i stand til at lave smukke strikkede påskeæg på din skulder. Det er nok at hente en krog, et lyst garn og mestre modtagelseskolonnen uden at hækle.

Selvfølgelig er der muligheder og vanskeligere. Mere erfarne strikkere vil sandsynligvis gerne vedhæfte et æg til det hårdbundne æg på en simpel måde med en smuk knap i kernen. Men dets skabelse skal allerede prøves, selv om det ikke er så svært at gøre.

Meget flot udseende påskeæg, "klædt" i en delikat spindelvæv. Det er et blidt, delikat og slet ikke ukompliceret arbejde. Mesterklassen med det smukke navn "Lacy splendor" beskriver alle øjeblikke for at lave denne håndlavede souvenir.

Også en meget interessant version af souveniren - sådan en gave til påske, lavet af egne hænder, vil have mange smag. For at gøre det har vi brug for:

 • skumblok
 • silke eller bomuldsgarn
 • PVA klæbemiddel
 • stifter
 • polyethylenfilm
 • detaljer af indretningen

Først dækker vi skumplastikemnet med polyethylen. Dette er for at sikre, at vores garn ikke holder fast i skummet og derefter tager afsted uden vanskeligheder. Så skal vi nøje indsætte nålene i blancet. En række vil være på kanten af ​​fremtidsvinduet, og den anden række følger okse på påskeæget.

I anden halvdel vil vinduet ikke være der, så vi vil kun lave en række nåle på ægets ovale.

Halve er lavet adskilt fra hinanden!

Tråd vi våd i PVA lim, og pak dem med vores emne. Bedre at pakke er ikke kaotisk, men observerer mønstret af "zigzag" gennem stifterne i yderste og indre række.

Når indpakningen er færdig, kan trådene limes til anden gang. Så venter vi, når billet tørrer godt. Så snart dette sker, fjerner vi forsigtigt stifterne, og fjern derefter halvdelen fra emnet.

Anden halvdel er lavet på samme måde. Nu skal du forbinde dem med hinanden. Du kan binde dem med et satinbånd eller reparere det med en varm pistol.

Det er dejligt, hvis du planter en fluffy miniature kylling eller kanin inde i dette øde påskeæg. Æg kan bindes på et tyndt bånd, på toppen for skønhed udsmykket med en bue. Det viste sig en meget smuk håndlavet artikel: mange vil blive overrasket over, at du gjorde det selv!

Påskeæg i Origami teknik

Farvepapir og trekantede moduler - hvis det siger noget til dig, skal du selvfølgelig eksperimentere med en lignende påske souvenir.

Sådan laver du et trekantet origami-modul

Først skal du lære at lave moduler fra farvet papir, senere er denne færdighed nyttig for dig i nye origami-håndværk.

For at gøre dette blander du det farvede papir på en særlig måde. Der er dog mindst to måder at lave moduler på. Typisk foldes papiret flere gange, på et bestemt trin skæres, og derefter bliver de samme stykker til fremtidige moduler. Sådan klippes papiret korrekt, du kan se videoen:

Step-by-step mesterklasse om skabelsen af ​​påskeæget i Origami-teknikken

Vi vil handle som følger:

 1. Vi skal købe 99 grønne og 112 pink trekantede moduler.
 2. I 1., 2. og 3. række vil der være 8 grønne moduler. De sidder nemt på hinanden.
 3. I fjerde række vil der være 16 lyserøde moduler, som du skal bruge med en pose.
 4. Den femte række udføres i henhold til princippet: 2 grønne moduler - 2 rosa moduler - 2 grønne mv.
 5. 6. række: samme princip, men selve mønsteret skal skiftes lidt til siden.
 6. Desuden forsøger vi at give ægget skålens form og fortsætter med at sprede det samme mønster og ikke glemme at skifte det til siden.
 7. Strik 8 omg med et mønster.
 8. Næste række vil være fra 16 lyserøde moduler.
 9. Arbejdet lukkes ved siden af ​​de grønne moduler, som vil blive plantet på tre hjørner.

Video mesterklassen vil grundigt instruere dig om, hvordan du opretter en æg-origami:

Og den næste mesterklasse fortæller dig hvordan man kan forbedre arbejdet. Men for begyndere er det bedste valg den første vej, da det er så enkelt som muligt, men resultatet er lige så attraktivt.

Påskeæg i Quilling teknik

For at udføre arbejdet i denne teknik skal du:

Først og fremmest tænk på hvad der vil være ægget. Elementer kan limes til selve emnet:

Og så kan du forsigtigt fjerne emnet. Dette er nødvendigt for at gøre ægget hul og åbent arbejde.

Hvis du vælger den anden mulighed, vil fremstillingsprincippet være det samme som at udføre påskeæget fra tråden. Det vil sige, vi går på følgende måde:

 1. Æget er dækket af polyethylen, og så begynder vi at begynde med at lægge grunden til quilling fra starten af ​​billetets spids. Hvert element bør ikke kun være fastgjort til den forrige, men også sikret med to eller tre ben.
 2. Dette vil gøre den øvre halvdel af ægget, så skal du dække det med lak, lad det tørre.
 3. Nu kan du gøre det andet emne (nederste halvdel), og efter tørring lim begge dele sammen.

Quillingelementerne er snoet, som vi har brug for det. Øvelse er bedre på forhånd, for ikke at spilde tid i færd med at lave påskeæg. For ikke at gå på afveje, er det bedre at følge denne video master class:

Velstand og overflod i påsk symbolismen er en kanin. Det menes at det vil bringe held til den der modtager det som en gave. Du kan sætte ham ved siden af ​​kurven med påskeæg, han bliver hendes søde og søde vagt.

Du kan sy en simpel kanin af grå hør, du kan sy farverige charmerende kaniner med al din fantasi. Det er ikke nødvendigt at fjerne denne souvenir til næste påske, fordi han kan være en god talisman i et år.

Se på vores mesterklasse "Påskkaniner, bringe held og lykke" og vælg den du kunne lide)

Uden at bruge en masse energi kan du lave en dejlig påskekurv med dine egne hænder, hvor æggene ser så godt ud. En masse variationer:

Derudover gør guiderne kurve selv fra papir! Specielt smukke kurve lavet i Quilling teknikken.

Og hvordan kan du lide en kurv dekoreret med strikkede blomster? Det er rigtigt smukt. Påske kage og æg, der er forbundet i Amigurumi teknik, vil tjene som en fremragende påfyldning!

Stearinlys i form af æg - en original souvenir til påske. Vores mesterklasse "Påskelys og deres beskyttende egenskaber" vil ikke efterlade nogen spørgsmål om "hvordan man laver dem."

Forresten kan de samme æggeskaller blive de bedste lysestager:

Klassikere af genren! Men selv nu kan du begynde at lave dem, fordi tiden for sådan broderi er betydelig. Ordninger, som du vil brodere, meget meget på. Vurder dit færdighedsniveau og vælg:

Påske serviet med broderi

Påskehåndklæde med broderi

Påskeduge med broderi

Du kan se andre ordninger af påskehåndklæder og servietter på vores forum, i emnet: "Påskeordninger"

Påske kort med broderi

Allerede bekendt med dig kan ordningen med tværsøm broderi bruges til at lave postkort alene.

Påske kort broderet med et kryds

Påske kort broderet med bånd

Fra papiremner til kort, klud, fletning og bånd kan du lave smukke postkort til påske. Det tager ikke meget tid.

Påske kort i Scrapbooking teknik

Intet forhindrer dig i at lave et postkort i Scrapbookingsteknikens teknik. Som nævnt er de vigtigste emner påskeæg, ortodokse kirker, kager og blomster.

Strikkede ornamenter til påskeæg

Hvordan får du ideen om at "klæde sig op 9raquo; Påskeæg? 🙂

Påske er en lys og venlig ferie, og lidt sød sjov denne dag vil ikke være overflødig. For eksempel kan påskeæg "klæbes" i strikede hætter. Ører, bumpkins, uanset - det vigtigste er at bruge lyst garn. Især sådanne dekorationer som børn. der er bare bekendt med påskens ferie.

Og du kan bare pålægge hyggelige små dyr, de samme høns og kaniner. Kommuniker til deres produktion af børn, selvom de venter på ferien, vil de også være travlt med et glædeligt og nyttigt arbejde.

Forresten er strikkefærdigheder også nyttige ved fremstilling af ægstande. De vil være en vidunderlig udsmykning af påskebordet og vil helt sikkert blive brugt i mere end et år. Hvis du ved, hvordan man skal strikke servietter, hatte, gør simple ting hæklet, slips er ikke så svært.

Hvis du har lyst til at lave noget til at lave dig selv til påske, vil vi være glade for at se dig i vores projekt: "Påskefælles"

Vær ikke doven for at finde tid til håndarbejde, fordi påskehåndværk har deres eget specielle formål: de viser ikke kun mesterens kreative talenter, men giver også mulighed for at føle ferien dybt. Lys påske til dig.

"Cross" garanterer en kreativ start for hele året! 🙂

Påske håndværk med egne hænder: 64 gode ideer !: 2 kommentarer

Bedøvede håndværk. Ved påske, lav sådan undskyldning podstavochki eller hatte til æg - skønhed ... Tak for tippet ...

Alt er meget smukt! Tak

Tilføj en kommentar Annuller svar

kategori

korssting og andre former for håndarbejde

Placering af materiale på andre ressourcer er forbudt!

Ved at indsende en formular på webstedet accepterer du

Original håndværk til påske

Hvorfor elsker vi ferie? Sandsynligvis fordi det er behageligt at forberede sig på dem: at tænke på gaver, lægge på et bord. Men der er særlige, lyse fejringer i vores liv, som påske. På påske giver folk hinanden små påskegaver: malede æg, påske kager, kurve, påske souvenirer. Børn elsker at lave håndværk til påske med egne hænder, de er så interesserede i at deltage i træning og arbejde. Vi valgte fra de mange håndværk de mest interessante master klasser for børn og voksne.

Vi tilbyder håndværk til påske fra de enkleste materialer, hvis køb ikke rammer din lomme, de er altid i enhver almindelig butik.

Her kan en sådan interessant kurv til æg let laves af en engangsplade, trævasker og scotch tape.

Vi skærer med en saks engangsplade:

Vi lim siderne og lim på toppen med papir eller tape med tape. Separate tøjnåle, lim med lim Moment. Ovenfor fixer vi med tyndt tape.

Ved bunden skæres papirbåndene, håndtaget er lavet af pap. Vi dekorere med en bue eller flere.

Udskriv en bunny skabelon eller tegne på et ark pap eller tungt papir. Vi male på begge sider, lim og sæt et smukt påskeæg i poterne.

Original håndværk på temaet påske

Kyllinger er lavet af engangsspoiler, bomuldsuld, farvet papir.

Du kan lave de samme sjove kaniner:

Flere håndværk på temaet påske: usædvanlige plader til æg. Hvor smukt vil de farverige æg se på en sådan originalplade! Vi skærer ud fra et hvidt papir 4 poter og et bunnyhoved, vi laver en næse. Vi lægger tøjspidserne på pladen, limpapirpote til dem. På bunden af ​​pladen sætter vi det skårne hvidpapir.

På samme måde laver vi en tallerken med kylling. Forskel: Gul papir og føddernes størrelse.

Gaver til dig selv til påske

Der er mange ideer til påske gaver, du vil trætte af at vælge. Jeg vil gerne håbe, at vores master klasser vil hjælpe dig efter eget valg.

Påskekurv til den kommende ferie kan laves af en almindelig papirpose. Eller fra smukke indpakningspapir, måske har du kasser med slik. Der er mange muligheder. I en sådan interessant kurv vil farverige påskeæg eller lækre behandler se original.

Til arbejde skal du:

Hvis du tog en pakke til arbejde, skal du afskære bunden af ​​den. Vi skærer siden. Linjal og blyant trækker papiret i strimler 3 cm brede.

Vi bøjer alle strimlerne halvt over hele længden.

Vi starter fra striberne væve kurven, som i billedet.

At detaljerne ikke er forvirrede, limer vi strimlerne oven på kurven, så sipper vi det hele. Vi lim håndtaget og lim toppen af ​​kurven.

Vi vil skulpturere et interessant kyllingestativ til påskeæg som gave. Der er flere opskrifter til fremstilling af dej.

 1. Mel - 2 kopper.
 2. Salt "Exra" - 1 glas.
 3. Koldt vand - 250 gram.
 4. En taske til opbevaring af produkter.
 5. 1 spsk. en ske med solsikkeolie.
 1. 3 kopper (300 gram) hvedemel.
 2. 1 kop (100 gram) rugmel.
 3. 2 kopper (400 gram) salt er lavt.
 4. 250 ml vand.

Rugmel giver tallene en varm farve af brød. For at gøre dejen bland mel og salt, hæld derefter gradvist af koldt vand og bland igen. Prøvens grad af beredskab kan defineres som følger: Hvis dejen strækker sig og klamrer sig i dine hænder, betyder det, at der er meget vand i den. Derfor skal du tilføje mere mel.

Til arbejde skal du:

Rul ud en kage 0,5-0,7 cm tyk, det bliver kyllingens rede. Sidens dele af reden er lavet med hvidløgskoblingen. Vi laver "halm", fugtning med vand.

Vi forlader arbejdet i 1 dag for at tørre, så dejen holder formen godt i fremtiden. Vi begynder at forme en kylling. Vi modellerer forberedelsen af ​​bagagerummet. Vi har brug for kyllingen som æggestativ, så vi skal lave en recess under påskeæget. Vi tager en rund form, vi laver en hule, vi skulpturer kyllingens bryst og hals. Skræl plommen på brystet.

Vi sætter tandstikkerne ind i kyllingens hals, forlader 1,5 cm. Forbind nest og kyllingens krop. Rul dejen ud, vi laver vingerne på 1 cm tykke. Vi tegner vegetabilsk fjerdedel, fastgøres til kyllingens kuffert og fugtes med vand.

Dernæst er vores opgave at gøre kyllingen til en smuk hale. Til grund tager vi en oval kage med en tykkelse på 0, 7-1 cm. Vi laver fjerkræet med en grøntsagskutter. Trim kanten af ​​halen med en kniv for at ligne fjer. Nedskæringerne er gjort pæne og udglatter dem med dine fingre. Fastgør halen til kyllingens krop. Sæt noget under din hale, for eksempel en bold eller et æble. Når produktet tørrer, skal du fjerne æblet.

Rul en rund bold til hovedet. Vi dekorere kammuslingen, med fingre og en stak, der giver den det nødvendige udseende.

For at få øjnene skal du kortlægge deres sted. Lav en stak dukker for øjnene. Dernæst laver vi bukser for at få øjet til at se ud.

Vi sætter en pea peber i stedet for en elev. Vi laver et næb og vi støber til hovedet.

Vi fastgør hovedet og torso og sætter hovedet på tandstikket. Vi lægger en lille stribe dej på for at stabilisere hovedet. Vi pynter kyllingens hals med fjer lavet af dej. Du kan lave en kylling "øreringe" fra dejstykker.

På samme måde modellerer vi kyllinger. Glem ikke at fugt dele for at få en bedre løsning.

Lad produktet stå i 1-2 dage for at tørre, sæt dem i et fjernt sted, du kan endda på kabinettet. På en dag eller to, når hønsene med kylling hærder, laver man endelig arbejdet: sæt figurerne på bladene, fugt midten af ​​vandet. Vi går i luften i 1-2 dage. Tør produkterne først i luften, og sæt ovnen i en temperatur på 50 grader i 1 time. Efter tørring maling med farver og omslag med en farveløs lak.

En anden mulighed: figurer fra dejen: vi laver påskehare, høns, høns. Du kan gøre dem magneter på køleskabet, og du kan hænge vedhæng på pilens kviste.

Den hurtigste version af gaven - papirfarvede servietter og bånd. Vi drejer det kogte æg i en serviet og binder det med tape. Kan erstattes af bølgepapir.

Sådan en sjov interessant påskehøns kan hækles.

Til arbejde skal du:

 1. Garnet er gul, 100% bomuld eller 50/50,
 2. Et lille garn er orange og hvidt.
 3. Hook nummer 3.

Vi begynder at strikke fra kroppen. De første 7 serier:

1 st - 8 RLS strikkes i en loop amigurami

2. st - vi strikker i hver sløjfe 2 scs (16 sc)

3. - 1 sc, 2 sc, og så videre (24 sc)

4. - i hver tredje sløjfe tilføj: 2 sc, 2 sc (32 sc)

5. - i hver 4 point tilføj: 3 sc, 2 sc (40 sc)

6. - i hver 5 point tilføj: 4 sc, 2 sc (48 sc)

7. - i hver 6 point tilføj: 5 sc, 2 sc (56 sc)

8. - 12 rækker strikkes uden at tilføje yderligere:

Den 13. - at binde den 6. og 7. runde sammen (48 sc)

14. - ingen fradrag (48 sc)

15. - for at knytte det 5. og 6. m sammen (40 sc)

16. - 2 rækker strikkes uden aftagninger (40 sc)

18. - at binde til 4. og 5. point sammen (32 sc)

19 th - ingen reduktion (32 sc)

Fyld kyllingen med bomuldsuld eller sintepon.

20. - vi sy hver 2. og 3. m sammen (16 sc)

21st - vi strikker hver to sløjfer sammen (8 sc)

Klip tråden og sy forsigtigt hullet.

 • 1. - vi rekrutterer 7 luft. sløjfer af gult garn, 1 RLS i anden sløjfe fra krogen, 4 RLS, 3 RLS i en sløjfe, 4 RLS, tilslut. n.
 • 2. - 1 VP, 4 fm, 2 gange 2 fm i ét punkt, 3 fm i en løkke, 2 gange 2 fm i en løkke, tilslut. n.
 • 3. - 1 VP, 1 RLS i hver loop
 • 4 th - 1 VP, 1 forbindelse. at gå ind i hver løkke

Vi strikker benene af orange garn:

 • 1 - 2 VP, 6 RLS til anden sløjfe fra krogen (6 RLS)
 • 2 nd - vi øger hver løkke (12 sc)
 • 3. - vi øger hver anden genstand (18 sc)
 • 4. række uændret (18 sc)

Dernæst reducer antallet af løkker som tilføjet. Fyld detaljerne med bomuldsuld eller sintepon.

1 st - vi samler 5 VP, 1 RLS i 2. omgang fra krogen, halvpint, 1 SSN og 1 CC2N

 • 1 til 6 RLS i loop med Amigurs (6 RLS)
 • 2 nd - vi øger hver løkke (12 sc)
 • 3. - vi øger hver 2. gang (18 sc)
 • 4-th - vi øger hver 3. loop (24 СБН)

Sy alle detaljer til kroppen, kyllingen er klar.

Som en påske souvenir kan du lave disse enkle charms-vedhæng.

Det er ikke svært at gøre dette arbejde. Teknikken til vævning hedder "mursten".

Til arbejde skal du:

 • Perler er forskellige (farver er angivet ved siden af ​​ordningerne).
 • 2 meter tynd linje eller kapron tråd.
 • 2 nåle til perle.

Vi begynder vævningen fra den centrale række fra cifferet 1 til cifferet 2, så udfører vi hver del separat i forskellige ender af linjen, brug bordet.

I ordningen med vævning af æg skal du være opmærksom på de dobbelte rækker (12 og 13 i de øverste dele 13 og 14 i bunden). Ved nøglering i form af en kylling i den øvre del, væver vi først højrefløjen (tallene fra 5 til 9) og derefter til venstre (figurer fra 10 til 16). Gå derefter til hovedets design (figurer fra 17 til 40).

Hvad kan være påske uden påskekager, påskeæg, souvenirs og engle? Disse er de oprindelige påskeengler, du kan lave med dine egne hænder fra almindelig pasta. Makaroni kan være enhver: stjerner, horn, spiraler, vermicelli. Sådanne engle kan hænges på et kvist af vilje eller lægge en påskekurv.

Til arbejde skal du:

 1. Pasta.
 2. Ribbons eller sticks.
 3. Termo pistol eller lim Moment.
 4. Lim PVA.
 5. Boller af saltet dej.

Limpistol forbinder hovedet (kugle af dejen) med bagagerummet. Lim derefter båndet på ryggen. Vælg vinger fra pasta og lim oven på fletningen.

Spænd limen af ​​PVA med hovedet af engelen og læg den i en lille vermicelli eller asterisker. Dette er engelens "hår".

Til hænder brug laced pasta. Angiv lim på siderne, tæt på vingerne og limen.

Vi male eller simpel maling med gylden farve eller aerosol.

Hvis du vil sætte dem i påskkurven, indsæt en pind i pastaen og lim dem, håndværkene er klare.

En sådan interessant kanin fra filt kan laves af dig selv, en detaljeret mesterklasse vil hjælpe dig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 6 = 3