Påske kort med egne hænder

Påskekort med egne hænder: Hvordan man laver behagelige gaver til kære

Pausens fest er ikke kun en fest for kirkens samfund, men det er også en lys familieferie. Hver familie har sine egne etablerede familietraditioner og regler. Det er meget vigtigt og rigtigt at inddrage børn i at skabe en festlig påske atmosfære. Et påskekort med dine hænder, lavet i forbindelse med dine børn, vil være en fremragende gave til bedstemødre eller andre nære slægtninge.

Fra improviserede og helt elementære materialer kan du lave utroligt smukke og farverige påske souvenirs og postkort.

Påskkort fra papir med påskesymbolet: hvordan man laver egne hænder

Det vil selvfølgelig ikke være overraskende for nogen, at de fleste af postkortene viser påskeæg. Dette er en utvivlsomt kendsgerning, for det er den flerfarvede elegante testikel, der er det vigtigste og ubestridelige symbol på påskeferien. Vi gør opmærksom på nogle få enkle muligheder for at lave et elegant lykønskningskort til påskegratulationer og en mesterklasse.

Meget enkelt og meget hurtigt i fremstilling bliver den næste version af papir lykønskningskort. For at oprette en påske-kort, skal du bruge følgende materialer: en smuk og farverig scrapbog papir, pap, hvid eller multi-farvede nuancer, PVA lim, brevpapir papir kniv, satin bånd eller bånd til dekoration postkort.

Fra det farvede eller hvide ark karton skal du klippe grunden til dit fremtidige påskekort. Det resulterende rektangel er bøjet i halvdelen. Dit blanke til kortet er klar. Bestem nu størrelsen af ​​dit påskeæg, som vil være placeret på forsiden af ​​dit postkort og skære det ud ved hjælp af en brevpapirkniv af farvet scrapbookingpapir. Dernæst skar et lyst æg ud på titelsiden på dit påske lykønskningskort. Tilføj små farverige accenter i form af buer fra satinbånd eller bånd. Udført! Nu kan du skrive hyggelige ønsker til dine kære og kære.

Hvis du ved, hvordan man broderer et kryds eller glat, kan du lave en anden usædvanlig version af påskkortet. På basis af paparkart tegner du et mønster af din testikel. Vælg derefter farverne på brodertrådene, som du kan lide mest, og broder påskesymbolet på pap. Før dette kan du først lave små huller i et paparkart. Sådan et lille trick vil give dig det mest enkle og hurtige arbejde på processen med brodering af et æg. Et sådant originalt postkort vil helt sikkert blive værdsat.

En detaljeret mesterklasse om at lave et påskekort med egne hænder

Du kan lave et så usædvanligt postkort med dine børn. For børn vil dette være en meget interessant og nyttig kreativ og udviklingsproces. Til arbejde skal du have følgende materialer:

 • Karton blå;
 • Karton blå;
 • Farvepapir (eventuelle lyse farver);
 • saks;
 • lim;
 • Hvid gouache;
 • pensel;
 • Markøren er blå.

Fortsæt direkte til processen med at lave et påskekort i form af et æg:

 1. På den blå pap tegner du en stor oval på den valgte skabelon.
 2. Af farvepapir skæres et stort antal små firkanter.
 3. Inde i den udskårne oval på blå pap, lim farvede firkanter i absolut lidelse.
 4. Skær nu ægget langs konturen.
 5. Skær derefter ægget i fire stykker (langs og på tværs). Lim de resulterende fragmenter i midten af ​​det blå papfolie, så der er små huller mellem delene.
 6. I det bredeste rum skriver du i den blå markør sætningen: "Kristus er opstanden."
 7. Hvid gouache gør et par streger på det blå pap. Illusionen af ​​en forårshimmel med skyer vil blive opnået.

Der er en anden måde at lave et påske kort i form af et æg. Til arbejde skal du:

 • Farve pap.
 • Hvidt og farvet papir.
 • Dekorative blomster, perler, gnistre, papir snørebånd.
 • Sax, lim.
 • hulning;
 • tape;
 • Rød markør.

Fortsæt til processen med at lave kort:

 1. Fra gul eller pink karton skærer du to identiske ovaler. Skær det samme ovale ud fra hvidbogen.
 2. Et af de farvede ovaler er dekoreret med tværgående strimler af blondepapir.
 3. På strimlerne lim i en symmetrisk rækkefølge dekorative blomster eller perler.
 4. Skriv et gratulationsmærke på et æg fra hvidt papir.
 5. Tre ovaler - dekoreret, hvid og farvet uden ornamenter - fold sammen, i øvre øvre del af ægget, hul et hul i hullet.
 6. Indsæt båndet i hullet, binde bøjlen.

Påske kort med egne hænder

Abstrakt: Påske kort. Sådan laver du postkort til påske med dine egne hænder, foto. Master klassekort til påske med egne hænder.

Påske er ikke kun en kirkefest, men også en familieferie. Hver familie har sine egne påske traditioner. Og det er godt, hvis børn tager en aktiv rolle i forberedelsen af ​​denne lyse ferie. Et par uger før påske, mens du endnu ikke har omringet karrusellen inden for ferie, begynder du at lave påske håndlavede artikler med børnene. Hvad slags håndværk kan gøres med børn i førskole- og grundskolealderen i påsken? I vores tidligere artikler talte vi allerede om nogle slags børnehåndværk til påske:

I dette afsnit vil vi fortælle dig om en anden populær påske souvenir, der kan gøres med børn. Det handler om at lave kort til påske med egne hænder.

Påske kort med egne hænder

Symbolet på påsken er påskeæget. Det er hans mest afbildede på påske kort. Vi tilbyder dig flere muligheder for at lave påskekort med påskeæget.

Til fremstilling af denne enkle og samtidig, de spektakulære påske håndværk med børn, du har brug papir til scrapbooking, farvet eller hvidt pap, lim, papir kniv og skæring af bånd og blonder.

For at lære at lave denne påske souvenir selv, se videoen på linket >9gt; 9gt; 9gt; (den venstre kolonne øverst, påskriften WATCH THE VIDEO). Video på engelsk, men alt er klart og uden ord. Ægets skabelon kan downloades her. >9gt; 9gt; 9gt;

Du kan brodere påskeæget på pap med farvet tråd. Forbered huller i pap med en ale. Det ser sådan et mærkeligt job til påske er meget originalt.

Et lyst og festligt påskekort kan laves med egne hænder lavet af tæt farvet pap og flerfarvet flet. Klare denne håndlavede påske, selv et barn i førskolealderen med lidt hjælp fra en voksen.

Disse to påske kort er lavet på samme måde som den foregående, men kun farvede strimler af papir blev brugt i stedet for fletningen.

Påskeæg lavet i papirvævningsteknik.

Gør med barnet et så originalt påskehåndværk med dine egne hænder og dekorér dit postkort med det. Vævning fra papir er en slags kreativitet, der er tilgængelig for små børn, der udvikler små motoriske færdigheder og rumlig tænkning samtidigt. For detaljerede instruktioner om hvordan man laver dette påskefartøj til børn, se linket >9gt; 9gt; 9gt;

Postkort til påske med egne hænder, dekoreret med en applique i form af et voluminøst påskeæg.

Det er endda muligt for et førskolebarn at lave et sådant påskeæg fra papir. Til dette er det nødvendigt at skære silhuetter af æg af samme størrelse fra papir af forskellige farver.

Bøj hvert papir æg i halvdelen og stable dem med en stak, sætter hver i hinanden. Fix det i midten med et papirclips.

For at lave græs, fold en stribe af grønt papir med en koncert. Tegn og skåret ujævnt "zubchiki9quot; På det foldede papir udfolder du papiret og indsætter det på dit påskort.

Link til mere detaljerede instruktioner >9gt; 9gt; 9gt;

Et par mere voluminøse postkort på påske med billedet af påskeæget.

Site Creative Park fra firmaet Canon tilbyder dig at lave et voluminøst påskekort med dine egne hænder. Inden i æg-overraskelsen på lykønskningskortet gemte påskkaninen. Se link >9gt; 9gt; 9gt;

Download påske kort skabelon >9gt; 9gt; 9gt;

Download monteringsvejledningen >9gt; 9gt; 9gt;

På Disney hjemmeside, FamilyFun, kan du downloade en tredimensionel postkort skabelon til påske, inden for hvilken du vil finde en sød påske kylling i ægget. Se link >9gt; 9gt; 9gt;

Disse lyse, farverige påskkort er dekoreret med almindelige makaroni stjerner. For at lave postkort til påske kan du bruge både pastafarvet pasta og naturfarvet spaghetti. Disse påskekort er nemme at lave, de kan nemt laves af et barn i førskolealderen.

Påskeæget på billedet nedenfor er også dekoreret med pasta af forskellige former, malet med farver af forskellige farver.

Et originalt postkort til påske kan gøres med børnene i quilling teknikken. Quilling er kunsten at lave flade eller voluminøse kompositioner fra lange og smalle strimler af papir snoet i spiraler.

Det er ret nemt at lave smukke dekorationer til påsken med børnene i teknikken til vævning af papir.

Et smukt påskekort kan laves til ferien i grittazhs teknik. Ordet "grattaste" kommer fra den franske gratter - scrapes, ridser, så et andet navn på teknikken er ridseteknikken. For at gøre dette kort til påske skal du have vokskridt (blyanter) og enhver skarp genstand. For eksempel et tandstikker eller en talte (sigøjnernål).

Smukke påskeæg kan laves med hånden ved hjælp af papirblondeservietter. Med denne håndlavede påske vil selv førskolebørn klare lidt hjælp fra voksne. Med disse påskeæg er det hensigtsmæssigt at dekorere påskkortet med dine egne hænder.

Postkort til påske med egne hænder

Med lidt hjælp fra en voksen kan selv et barn på 3-4 år lave et postkort til påsken. Et ark A4-papir er bøjet halvt, så der er en kant af en centimeter fire nedenfor, som derefter bøjer til den modsatte side. Saks på den er skåret ud "grass9quot;. Vi farve det. Fingre forlader udskrifter i gul maling, og efter tørring markerer vi med feltmarkører næse, poter, øjne og vinger. link >9gt; 9gt; 9gt;

Påske kort med egne hænder

Dette originale påskekort er lavet ved hjælp af den såkaldte. "brads9quot; Brads er en slags nelliker eller knapper med en dekorativ hat og en flad fod bestående af to tænder. Tænderne er lavet af blødt metal, hvilket gør det nemt at fastsætte brads på papir.

Med disse stave kan være lavet af pap legetøj med bevægelige led - gøre syl huller i dele, indsætte nitning, er kant foldet og klar til at se med bevægelige hænder, marionet eller en maskine med roterende hjul.

Her er et andet interessant påskekort, dekoreret med appliqués i form af en kyllingeklæk fra et æg. Hvordan laver du dette påskekort med dine egne hænder, så prøv at gætte dig selv.

Meget simpelt i at lave et påskekort, som let kan gøres med en gruppe børn. link >9gt; 9gt; 9gt;

Påske kort med egne hænder. Postkort med påske

Vi foreslår at du laver et originalt volumetrisk kort med en kylling på påsken. For at producere det skal du have: farvet papir og pap, krøllet sakse, papirhylle, lim, orange filtpenne. For detaljer, se masterklassen på billedet. Vi vil være særligt opmærksomme på den måde, hveden er lavet af kyllingen. For at gøre det skal du afskære hjørnet af papirkuverteren og male den på begge sider med en orange spidspen. Herefter skal du holde nippet på postkortet.

Den håndlavede påske souvenir

En anden af ​​de traditionelle attributter på påsken er påskkurven, i hvilken der tilføjes farvede æg, små størrelse påske kager, slik. Vi gør opmærksom på flere muligheder for at lave påskekort med egne hænder, dekoreret med applikationer i form af påskekurve.

Dette valgkort til påske kan gøre endnu et barn. En voksenhjælper tegner en påskkurv, og barnet vil lave farvede påskeæg ved hjælp af fingeraftryk. Master denne påske kort er sjovt, hurtigt og nemt, men det viser sig smukt.

Dette påskekort er dekoreret med en kurve lavet i papirvævningsteknik. Se link >9gt; 9gt; 9gt;

Men hvis du beslutter dig for at lave en sådan påske souvenir selv, anbefales det at bruge instruktionerne til at lave en kurv papir fra et andet websted. Se linket her. >9gt; 9gt; 9gt;

Fra pistacieneskallen, hvis du male dem med farver, får du smukke påskeæg. Sæt dem på postkortet, skær æskekurven ud af papiret. Håndværk til påske med egne hænder er klar!

Her er et eksempel på et andet påskekort med en kurv.

Med ældre børn kan du lave mere komplekse påske souvenirs - bulkkort til påske med egne hænder.

Skabelonen og instruktionerne til et tredimensionelt postkort med en påskebunny i en kurv (sort / hvid version) findes på http://www.matthewreinhart.com

Hent postkortskabelonen på disse to links:

Farver kortet, lim det efter instruktionerne >9gt; 9gt; 9gt;

En anden sort og hvid version af et voluminøst påskekort.

Download postkort skabelonen ved reference.

Farver kortet, lim det efter instruktionerne >9gt; 9gt; 9gt;

Se, hvad et voluminøst påskekort du kan lave med dine egne hænder til ferien. Hvordan man laver dette kort til påske, vises detaljeret i billedet.

På Creative Parks hjemmeside fra Canon kan du downloade påskkortskabelonen i form af en påskekurv med æg. Se link >9gt; 9gt; 9gt; Skriv tillykke med æggene og læg dem i kurven.

På samme sted kan du downloade en skabelon til en anden påske souvenir >9gt; 9gt; 9gt;

Håndværk til påske

Vi afslutter vores anmeldelse artikel med et postkort på påsken med billedet af påsken. Henvisning til kilden >9gt; 9gt; 9gt;

For at lave denne påske souvenir, skære et tykt papir kors. Maler nu kantene langs omkredsen med farvede voksblyanter, som vist på billedet nedenfor. Linjer skal være "fed, må ikke mærke blyanter.

Derefter sætte et kryds på bunden af ​​dit postkort og "razmazhte9quot; farvede strimler. Som det er gjort, se det nederste billede.

I denne teknik skal du lave en bakke. Det er det, du bør få som følge heraf.

Du skal kun farve kortet med akvareller.

Hvordan laver man påskekort?

Hvordan laver påskekort?

For at gøre påske kort brug ganske lidt, nemlig: pap, farvet papir, saks, lim, maling, markører, farveblyanter, alle former for knapper, blonder, blestyashki, og selvfølgelig: fantasi og lyst - uden dem der ikke sker noget.

Påskekort kan laves i forskellige former: i form af æg (ovalt), og firkantet og rektangulært. For eksempel, skære et rektangel af pap, fold det på midten for at få et kort og dekorere ydersiden af ​​stoffet ved hjælp af en bræmme af farvet papir, for eksempel for at gøre applikation i form af en sjov æg og holde sig til dette kort, får du noget som dette:

Og sådan muligheder havet, vigtigst af alt, at vise deres kreative evner 🙂

Lad os gøre smukke postkort egne hænder på påske.

For at gøre dette har vi brug for følgende:

Vi begynder at lave et postkort.

Den første ting vi gør er at bøje akvarelpapiret, bøje det i to dele, beherske emnet. Dernæst tager vi akvarelpapir, vi anvender et åbent hulhalsbånd i form af et hegn. Dernæst limer vi blonderet til den åbne kantede kant og slutningen på bagsiden af ​​skraldespapiret.

Efter dette skal du bruge en tostrenget blonde og en knap. Vi binder en streng på den ene side af knappen på bågen, og den anden limes til blonder. Skrotpapir af grøn farve limes sammen med akvarelpapir.

Fra skrotpapir skærer vi en figur i form af et æg, anbringer det på et almindeligt papir, der også skæres i form af et æg, vi skærer kanterne ind i det. Enkelt tonet papir i form af et æg er fastgjort med lim til postkortet. Æg fra skrotpapir limet til et tonet volumen tosidet klisterfirkanter.

Endelig kan postkortet indrettes efter eget valg. Frit plads, for eksempel dekorere fældningen fra filialen. Vi indsætter en indskrift på kortet for at finde et æg fra skrotpapir.

Så mange vidunderlige ideer til at skabe postkort til påskeferien! Jeg vil foreslå nogle varianter af påskkort.

Påske kort i teknikken til at vende.

Her er sådanne usædvanlige kort til patientmasters så på siderne på internettet.

For at udføre dette kort skal du have en pap-base, en påske-illustration, et bølgepap.

 1. På basis i midten indsætter vi en illustration.
 2. Kanterne af kortet at udfærdige zhatoy papir i teknikken gering - lille (0,5 til 1 cm), den samme størrelse af de afskårne kvadrater zhatoy papir sår på en kamp og vinkelrette på basen lim (lim påføres tidligere).

Jeg tror, ​​at for at udføre med et barn, kan du i stedet bare skære små stykker papir i bolde (men ikke tæt) og klæbe dem til bunden. T. e lægge første lim på den ønskede del af postkortet, og drys derefter med høstede bolde.

Påske kort med quilling elementer.

Også et dejligt postkort, i fremstillingen som du kan vise din fantasi.

På indersiden kan du indsætte tegninger (kager, kyllinger, påskeæg, templer.) Eller poetiske linjer om Light Feast - og lim begge sider sammen. Du kan gøre det samme, men postkortet åbnes. I dette tilfælde er det nødvendigt at indsætte tegningen eller påskriften omhyggeligt på indersiden og tilføje en indskrift (som kun vil være synlig, når du drejer) Med en ferie med lyse påske, eller Jesus er oprejst.

Flere muligheder for postkort.

Snart kommer den efterlængte og mest højtidelige ferie i året for alle ortodokse folk - påske. På denne dag vil jeg gerne glæde mine familiemedlemmer med behagelige tillykke. For at gøre dette skal du lave et smukt påskekort med dine egne hænder.

Til dette har vi brug for: pap, saks, farvet papir, linjal, guldfolie, præget papir, lim.

Først skal du skære ud på fakturapapiremnerne 15 * 15 og 3 * 7 og folde dem som vist på billedet

Fra folien skærer vi også ud emnet 7 * 7 og tilføjer det ved tegning - det bliver kuppel i vores tempel

Her er vores smukke hilsen påske kort klar.

Kan gøre eCard, hvorefter det bliver nødvendigt at udskrive, hvis der er en farveprinter, eller send den via e-mail eller via MMS fra telefonen.

Til fremstilling kan du bruge standard Microsoft Office image editor. Først skal du vælge en baggrund, indsætte et billede der svarer til påske temaet, og skrive en lykønskningstekst.

Der er mange muligheder for påskkort. Her er kun en lille del af alt, hvad der kan gøres:

Du kan lave et postkort i form af en kurv, og på papiræg skriver du tillykke og sætter i en kurv.

Og farverige påskeæg kan laves af en shell af pistacienødder, skære en kurv papir og lim hullerne på disse nødder og derefter male. Dette kort kan udføres med barnet.

Det er stadig muligt at lave sådanne effektive kort fra et papir til scrapbooking, en farvelampe (eller hvid) og fra strimler af stof og bånd.

Jeg foreslår at lave et påskekort i scrapbookingsteknikken med dine egne hænder:

Til påskkortet skal vi:

Skær emnet 16x12 cm

Vi tager bulk, dobbeltsidet tape og lim til emnet

På Willows, der er malede på billedet, limer papirblomster

Skær kyllingen og kyllingen med en kop

Vi lim delene til bulk-tape

Her er vores puff billet

Lav et hul punch blomster

Vi sætter og pryder hver blomst med en perle.

Vi indsætter indskriften og kortet er klar 🙂

Postkortet kan laves som en almindelig rektangulær form og i form af et æg eller en kylling. Meget flotte postkort lavet i quilling-teknikken.

Sådanne, ikke komplekse, postkort til påske, kan gøres med barnet. Dette kan du brodere en nål og tråd på blyantenes kontur

For et sådant postkort skal vi skære i form af æg, mange farvede cirkler

lave til påskeferie postkort i form af en kylling i ægget.

For et sådant postkort har du brug for: trådfarvet papir, som dig farve, plastik øjne, tråd, lim og sakse. Vi ser en video tutorial, hvordan man tegner et kort til påske og giv dine elskede folk!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 2