Påskeæg fra perler

Vi studerer teknikken med fletning påskeæg med perler

På tærsklen til den store påskeferie vil jeg gerne invitere dig til at lave påskeæg fra perler. Sådanne traditionelle gaver i form af æg, der er forberedt til fest, betragtes som amuletter og symboler af nåde. Dette smukke håndværk skabt af egne hænder skal nødvendigvis tage et særligt sted på påskebordet, for ikke at nævne, hvad en original og mindeværdig gave til dine slægtninge og venner.

For at lave et påskeæg fra perler, skal du gøre en masse indsats, fordi perler er en meget besværlig proces. Den foreslåede mesterklasse vil vise trin-for-trin fletning af æg med billedeksempler, som vil være nyttige for begyndermestere.

Processen med fletning af påskeæg med perler

En af de nemmeste måder, du kan udlægge æg på, er teknikken til håndvævning. Ordninger af dets vævning er ret enkle at studere, men besværlige i implementeringen i praksis. Ifølge denne proces er hele æget helt dækket med perler, som skal væves en efter en. Men takket være denne metode ligger perler lige pæne linjer oven på hinanden. På et sådant lærred kan du oprette et meget anderledes ornament, men for begyndere bliver det lettere at mestre ægfletningen fra en flerfarvet perle flettet i rækker.

Så før vi begynder fletning og en mesterklasse, lad os finde ud af, hvilke materialer og værktøjer vi har brug for at forberede på dette:

 • perler under nr. 1 egnede nuancer (gul, rød, orange, grøn, lyserød og violet anvendes i denne version);
 • et træemne i form af et æg
 • nylon tråd;
 • en nål.

Begynd processen med vævning med en tråd en meter lang. I det øjeblik, hvor det begynder at ende, fastgør det mellem perlerne og lav en zigzag gennem et par linjer. Tag en ny og væv den også i lærredet blandt perlerne.

Ved den første fase af vævning er det nødvendigt at lave en slags bælte, som består af perler, længden af ​​to rækker. Endvidere bliver disse linjer gradvist knyttet til disse linjer.

Lad os komme på arbejde og starte beading og master class. Tråd på tråden for to ORB og RC. Vi bevæger dem i en afstand af ti centimeter fra spidsen af ​​tråden (hvor nålen ikke er involveret). I sindet nummererer vi perlerne: de to første er orange, henholdsvis den første og den anden. De næste to gule - det er den tredje og fjerde (som i billedet).

Nu skal du passere en nål gennem den første og anden perle ved at indsætte en nål fra trådens frie spids, som i billedet.

Tråden strammes og perlerne med gul farve falder over de orange, dvs. den fjerde er over den første, og den tredje er over den anden.

Vi strenger følgende for henholdsvis en ORB og RC, de vil være tal fem og seks. Nålen passeres gennem RC (tredje) og derefter til ORB (anden og femte). Vi trækker vævningen. Perler, som blev rekrutteret sidst, ligger ved siden af ​​det foregående. Perlen af ​​den orange skygge vises i nederste række, den gule i øverste række.

På samme måde fortsætter vi vævningsprocessen ved at tilføje perler til to stykker, som efterhånden væver dem til perlerne, der blev rekrutteret tidligere fra kanten. Tråd på samme tid vises i den endelige af spændte orange perler. Vi ser, da der er en given proces på et billede.

Ifølge denne ordning skal vi lave et bælte langs længden svarende til længden af ​​den midterste cirkel af de udvalgte æg til fletning.

Det næste trin. Mesterklassen fortsætter med at forbinde bæltets spidser. Vi sender nålen ind i den oprindelige perle (ORB) ved nummer et. Efter dette, gå til RC, som er placeret over (fjerde perle), derefter RC, som ligger på kanten af ​​båndet modsat spidsen og ind i to ORB som er kanten (dette er den endelige ORB blandt hele sættet af den første). Vi trækker vævet og får en lukket cirkel, der består af to beaded linjer.

Da den oprindelige linje består af en orange perle, er det i fortsættelsen af ​​fletningen nødvendigt at bringe tråden til toppen gennem RC. Således er den næste tredje linje placeret over linjen af ​​gule perler.

Hertil kommer, at masterklassen fuldender beadworket i den indledende fase.

Vi passerer til den anden, som består i at tilføje perlerede linjer med antallet af perler tilbage i den. Denne handling vil udvide båndet til den ønskede bredde og kunne forstå midtdelen af ​​de tilberedte æg til fletning.

Alt vævning på dette niveau kan ske både uden brug af æg (jævnligt forsøger den vævede del af produktet) og på selve emnet.

Fletningskemaet er som følger: Træk perlen til næste række og passér nålen i den modsatte retning gennem perlen i den forrige linje, på toppen af ​​hvilken der er en ny perle. Herefter passerer vi igen nålen ind i den typede perle. I sidste ende formåede vi at pitre denne detaljer til den der svarer til den i bunden. Billedet viser denne proces i detaljer.

Tilføj de følgende perler, og passér nålen i begyndelsen i den modsatte retning gennem perlen i den foregående række, over hvilken der er opkaldt, og derefter direkte ind i den.

Vi væver perlerne til slutningen af ​​serien.

Når du har gennemført en ny linje, skal du lave din egen firmware rundt om cirklen gennem alle perlerne, så du kan trække dem sammen. Så vi får en meget tæt fletning af æg.

På samme måde væve den fjerde, femte og efterfølgende rækker.

Antallet af linjer, der kræves til fletning på dette stadium, bestemmes af størrelsen af ​​de udvalgte æg og kaliberen af ​​den forberedte perle. Det resulterende lærred i form af et bælte skal være tæt ved siden af ​​æggens midterste del og fra hver side når stedet for indsnævring af produktet. I denne mesterklasse var der elleve sådanne serier.

I det næste trin skal du flette toppen af ​​emnet med dine egne hænder. Her i hvert af linjerne reduceres antallet af basismateriale.

Ordningen med vævning svarer til den, der tidligere blev brugt, i sidste fase. Fletningen begynder på den sædvanlige måde ved at væve perler en efter en over den tilsvarende perle i den foregående række. På et sted, hvor det er nødvendigt at lave en perle, skal du tråde en og gå gennem en nål i to i den foregående række.

Efter en reduktion af en ting genoptager vi fletningen og begynder at væve perlen en efter en over den tilsvarende perle fra den foregående linje til det sted, hvor vi igen skal lave skåret.

Denne vævningsproces skal udføres på selve selve ægget for at kunne nøjagtigt identificere mængden af ​​materiale, der er nødvendigt for reduktionen af ​​serien. Dette antal perler kan bestemmes efter de rådende omstændigheder. Vi går ud af, at den ene side kunne gøre den rigtige række tæt på ægget og på den anden - så der ikke var nogen hulrum. I dette tilfælde passerer vi i den indledende række gennem den sædvanlige måde ni perler, efter at vi væver en over to. Således skal elleve stykker i den foregående linje være ti - rekrutteret nyt. I efterfølgende linjer sker reduktionen hurtigere.

Efter at have gennemført serien, skal du lave dine egne hænder en cirkulær firmware gennem alle perlerne. Som følge af sådanne handlinger får vi en tæt struktur af fletningsæg.

Slutningen af ​​toppen kan være meget forskelligartet. Når den endelige række kommer ud af fem eller seks stykker af hovedmaterialet, er det muligt at lave kun en perle inde i den. I denne mesterklasse består den sidste række af grønne perler af ni perler, så tre perler af lille kaliber væves ind i den.

Efter at have afsluttet vævningen af ​​den første apex, er det næste trin at flette en anden i henhold til samme aktionsplan. Vi fokuserer din opmærksomhed på, at den uafhængige ende af den første tråd, der går fra det oprindelige bånd (ti centimeter i længden), skal skjules ved at blande det mellem perlerne. Og for at genoptage vævningen skal du bruge et nyt stykke.

Ved denne mesterklasse er færdig, er påskeæget af perler klar. Ved at ændre farven på hovedmaterialet kan du således lave meget smukke håndværk til påskeferien med dine egne hænder, hvilket vil være nyttigt for dig at dekorere påskebordet eller som mindeværdige gaver til en lys ferie for venner og familie.

Ordninger for fletning påskeæg

For mere erfarne needlewomen tilbyder vi mønstre til vævning, der hjælper med at lave påskeæg fra perler med forskellige mønstre.

Vi foreslår at du overvejer en interessant variant med smukke blomsterordninger til fletning påskeæg.

Sådanne ordninger er hovedsagelig designet til broderi, deres størrelse er stor til brug på almindelige træbilletter. Vi anbefaler dig at bruge store træ- eller plastdele til arbejde, samt tjekkiske perler (den har en mindre kaliber end kinesisk).

Teknikken til fletning er også håndvævning.

Så for arbejde vælges emnet og det skema, du kan lide. Før det fortsættes, er det nødvendigt at beregne længden og bredden af ​​bæltet og om nødvendigt foretage en justering af kredsløbet. Ifølge farvepaletten i figuren skal du vælge perlerne og starte processen.

For det første er bæltet polstret. Prøv derefter det på et æg, og hvis alt passer dig, sy det og læg det på emnet.

Efter vævningen af ​​de nedre og øvre dele begynder og symmetrisk udføres reduktionen i rækkerne, når det er nødvendigt.

Valg af et plastik emne fra to dele, reparer dem ved hjælp af et klæbebånd, da det falder, kan det åbnes under den færdige fletning.

Du kan lave en særlig ledning til påskeæget og indsætte et interessant tyndt reb eller garn i lumen på toppen af ​​plastelementet. Gør dette indtil de flettede øvre og nedre dele af produktet.

Lignende håndværk lavet af kvalitetsperler ser dyre ud og ligner mousserende smykker. Hvis du er interesseret i så interessant håndarbejde som skabelsen af ​​påskeæg fra perler, anbefaler vi først at studere flere mesterklasser på videoklip, hvis forfattere vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du giver et af de vigtigste symboler påske en fantastisk perlemoramme selv.

Lav påskeæg fra perler

Syrefarvning af påskeæg eller termoklister kan ikke overraske nogen. Men dekoreret med perler træ æg, hvis de udføres pænt og med fantasi, vil gøre opmærksom på enhver æstetik. En sådan gave, hvis den er lavet af egen hånd, bliver en ønsket påske souvenir.

Selvom du aldrig har været engageret i beading, men virkelig ønsker at lave påskeæg fra perler med dine egne hænder, er der 2 typer design til "doven", hvor vævning som en proces ikke forventes. Den første - limning arbejdsstykket med en perle tråd. Vi skal bruge:

 • farvede perler;
 • sytråd (fiskelinjen er bedre at tage ikke, da det er sværere at klæbe det jævnt);
 • en æg-billet af træ (helst med stativ);
 • Universal limtype "Second" eller "Moment"
 • træpind med en spids ende.

Mekanismen for "vævning" er meget simpel: på overfladen af ​​billetet, fra den øvre ende, påføres lim (i små portioner) og spiraler, en tur bag spolen, og gevindskårne perler lægges på den. For at dreje spolerne nøjagtigt skal du rette den beaded tråd med den skarpe ende af stokken. Det er også hensigtsmæssigt at distribuere lim langs overfladen af ​​emnet med en pind. Veksle farverne på perlerne i spolerne, danne mønsteret for det fremtidige håndværk (se video 3).

At dekorere et påskeæg med teknikken til pasta er ikke svært, men det er ikke muligt at gøre denne proces hurtig. For at sikre, at fletningen er pæn, uden lumens og bukende limstød, er det nødvendigt at omhyggeligt trimme hver tur (især i den store del af billet) med en pind. Du kan lave en sådan souvenir i gennemsnit 7-8 timer.

En anden måde at dekorere æggene med perler uden vævning er at dekorere emnet med bånd, hvor du kan brodere med perler eller glasperler nogen mønstre. Udover høstet har vi brug for en smal (op til 1 cm) dekorative tape, perler, nål og tråd.

 • Det første skridt er limning af æg med et satinbånd. Sådan udføres limningen så præcist som muligt uden forvrængning, se video 4. Hemmeligheden ligger i båndets konstante spænding.
 • Det andet trin er at sy perler til båndet. Alle nyanser af processen ses i video 4. I tape kan du i princippet brodere ethvert mønster med perler - fra simple geometri og slutter med en kompleks sammensætning afhænger alt af masterens færdigheder. Den nemmeste måde at dekorere satinbilletter med perler på er at sy den langs linjerne med at lægge båndene.

De højeste piloter er påskeæg lavet af perler, helt dekoreret med et beaded net. Ved første øjekast ser det ud til, at fletningsæg på denne måde er en kompleks og langvarig procedure, men der er en forenklet teknik til begyndere. Kør dette væve dig selv kan endda begynder, vigtigst af alt, følg videoinstruktionerne.

 • træ æg (størrelse standard). Du kan også bruge en plastikpose fra kindergiganten, men praksis viser, at det er mest hensigtsmæssigt for begyndere at arbejde med træbillets.
 • sølvperler №10 - 1 pakke (25 g)
 • blå perler måler 3x4 mm - 230 stk;
 • sølvfarvede perler rr 3x4 mm - 100 stk;
 • fiskelinje d 0,25 mm - 1 spole;
 • tynd nål til perler;
 • saks;
 • lighter til sangtips.

Fletningen af ​​æg ifølge denne ordning er universel, da den passer til de øvre og nedre dele af billet. For håndværket skal du væve tre grundelementer - bæltet og to hætter, hvorfra æggens fletning er dannet af perlerne.

For en detaljeret beskrivelse af vævemønsteret, se nedenfor. Prøv at observere den samme tæthed af vævningen (de perler, hvorfra blomsterkernerne dannes, bør ikke hænge på linjen), men emnet skal være fladt, dets kanter må ikke bøjes.

For et detaljeret diagram over vævningen af ​​bæltet, se billedet herunder. Teknik til udførelse er ens - fletning runde perler.

Når alle tre dele af fletningen er klare, er det op til den lille - at forbinde dem med en fiskelinie. Du vil have en udsøgt souvenir oprettet i løbet af få timer.

Lidt mere kompleks, men ret tilgængelig til at mestre teknikken til vævning "tøj" til æg fra perler hedder peyot (peyot). I modsætning til åbningsnet giver den en tæt pasning af perlerne til hinanden (et andet navn for teknikken er en "sting" -sting). Aubergine er lavet direkte på en træ emne, i færd med at arbejde, vokser det bogstaveligt tøj fra perler (figur 1-8).

Teknikker til fletning påskeæg med perler til begyndere

Tradition at male, male på påske hårdkogte kyllingæg går tilbage til dybden af ​​århundreder. Fejrer den dag, da Jesus Kristus blev opstandet, udsmykker kristne det festlige bord og giver hinanden de dekorerede æg og opfatter dem som et symbol på et nyt liv, godhed, nåde, velstand, velstand. En perfekt gave til den vigtigste ortodokse ferie kan være påskeæg lavet af perler lavet af sig selv.

Dem, der aldrig har været engageret i beadwork, bliver nødt til at være tålmodige og lære af det grundlæggende. Eller vælg en enklere version af dekoration påskeæg med perler - en metode til indsætning.

 • For at arbejde har du brug for ægte æg, madfarve, salt og eddike, PVA lim, tandstikkere, tynd fiskelinje (kapron tråd), perler, perler. Æg før dekoration bør svejses som normalt, kogt.

perler og perler bordeddike bordsalt

En beaded streng i en række er simpelthen skruet på et æg, der tidligere er limet med lim. Du kan starte pastaen både fra rumpen og fra midten af ​​ægget. Det vigtigste er at fastgøre og klæbe enden af ​​tråden.

Hvis buket er bredt, i lukket form skal dens diameter nøjagtigt matche æggets diameter i den bredeste del. En strimmel med et færdigt mønster sættes på og limes fast til skallen midt i ægget. Yderligere, fra "bæltet" til de afsmalne ender, lim ægget med enkeltperler eller lim lange enkeltstrengede perler tråd.

 • En mere kompleks måde at dekorere påskeæg på er ved fletning med perler.

Teknikken til fletning af æg med et beaded net eller klud kan være anderledes. Valget af mønster og temaer for håndarbejde er begrænset kun af mesterens fantasi og færdigheder. Men i hvert fald ser sådanne symbolske souvenirs flotte, festlige og meget elegante ud.

Enkelt mønster af fletning æg til begyndere - video tutorial

Før du starter håndværket, skal du købe materialer til at lave boblende påskeæg. De er de samme uanset den valgte teknik til beading. I arbejdet med håndværk skal du:

 • Billets i form af æg.
 • Perler og perler af forskellig farve og størrelse.
 • Clay.
 • Nåle til fastgørelse og opsamling af perler i et mønster.
 • Tynd nylon tråd eller linje.

For at lave et påskeæg fra perler, kan du bruge en hel skal fra et ægte æg:

 1. For at gøre dette blæser indholdet af rå æg ud gennem de små huller, der er lavet i enderne.
 2. Skallen er "styrket" ved at klæbe den med stykker blødt papir (aviser, servietter) i papier-mache-teknikken.

Arbejdsstykket kan helt fremstilles af papier-mache, hvilket giver det en ægs form. For nemheds skyld er dens bund gjort fladt, så "ægget" er stabilt. For skønhed og æstetik er lagene af tørret papir udjævnet med fintkornet sandpapir og dækket af akrylmaling.

Shell, styrket af avis oprettelsen af ​​forberedelsen af ​​æg fra avisen i papier-mache-teknikken

 • Perler til dekoration påskeæg kan købes som noget. Bedre kvalitet anses for at være tjekkisk glas, men hvis der ikke er en, vil kineserne gøre det samme.
 • Farvepaletten, såvel som størrelsen af ​​perlerne, bestemmes ud fra det valgte mønsterskema, mønster.
 • Normalt bruges hvide, creme, blåperler, nogen pastellfarver til baggrunden. Til mønsteret - en lys flerfarvet i flere versioner.
 • Køber perler, du skal huske at det sælges ikke for stykke, men af ​​vægt. Derfor er den nemmeste måde at bestemme det ønskede antal perler på et specielt bord med et udvalgt mønster af det fremtidige mønster (tegning).
 • Tråde og nåle til beading findes i de samme butikker. Tråd skal vælges meget tyndt, men stærkt, med et tværsnit der passer til størrelsen af ​​hullerne i perler. Nåle til arbejde har brug for en speciel - meget tynd, fleksibel, med et lille øje.

Teknik til vævning af et diamantformet net af perler

En simpel måde at væve på er let nok, du kan mestre det på kort tid. Baste påskeæget med et maske "i en rhombus", selv en nybegynder needlewoman er i stand til.

 1. Arbejdet begynder med, at perlerne på fiskelinjen samles i en sådan mængde, at diameteren af ​​den lukkede række svarer til æggets diameter i dens bredeste del. Antallet af perler skal være et flertal på 6, dvs. 24, 30, 36, 42 osv. Afhængigt af størrelsen af ​​emnet og perlerne. Luk kæden ved at passere nålen med en fiskelinie i den første vulst.
 2. Herefter skal du ringe 5 perler, tælle den 6. i den færdige kæde og læg en nål i den. Det viser sig en diamant. I samme princip flettes resten af ​​rhombene og afslutter rækken på den første perle.
 3. Den anden række af et rutenettet af rhombusser begynder at væve, passerer en nål på en rhombus med en udgang gennem midten, tredje, en perle. Tråden er plantet med 5 perler, nålen indføres i den nærliggende rhombus tredje perle. Efter trin-for-trin instruktionerne skal du oprette et andet og flere efterfølgende rækker af et rutenettet ridser, der vil flette midterdelen af ​​ægget.
 4. Klaret bælte sættes på emnet og begynder at flette de aftagende dele. Sættet og fastgørelsen af ​​perler udføres i samme rækkefølge som vævningen af ​​de 2 rækker, men nålen indsættes ikke 5, men 3 perler. Når diameteren af ​​emnet falder, tages kun en perle.

Der er en anden måde at væve mesh netting på. Et sæt perler fortsætter med at gøre 3 stykker, men nålen passeres gennem en diamant, der passerer den naboland. Flyvning af æggets skum, ordningen kan ikke klæbe til, og forbinde perlerne i enhver rækkefølge.

Ved samme princip laver vi en fletning med et "rhombisk" gitter af anden del af ægget. Væg den sidste perle i mønsteret, lav en fastgørelsesknude, skær tråden og gem den.

Tosidet vævningsteknik

En metode, der er ideel til dem, der kun mester beadwork. Denne teknik - tosidet vævning eller håndvævning - selv erfarne mestre vælges oftest til at dekorere påskeæget med perler.

Den nemmeste måde er at lære fra perler af to kontrastfarver. En væve lige rækker, den anden ulige. De første 2 rækker vejer sådan:

 1. Træk tråden i 2 perler.
 2. Ret og indsæt nålen i 1. perle.
 3. Igen streng på en tråd 2 perler.
 4. Udfør nålen med en fiskelinie i 3. perle.
 5. Ifølge denne ordning er to rækker vævet. I den første perle

er forbundet med hinanden, i den anden er de fastgjort til perler af den første række.

 • For ikke at forveksle med den størrelse og væve smuk, klæbende til overfladen af ​​emnet klud fra perler anbefalede væve bælte 2 første række, at sætte det på ægget og derefter at væve den næste serie. Endene af bæltet skal forbindes, strammes fast og binder trådens ender.
 • Når bæltet er helt klar og fastgjort på emnet, er det muligt at begynde at flette de aftagende dele. Du skal gøre dette omhyggeligt og reducere antallet af perler i hver efterfølgende række. Til lærredet ligger nøjagtigt, bør antallet af perler reduceres jævnt og passere tråden gennem et lige antal perler i den foregående række.

Teknikken til håndvævning er ikke kun egnet til dekoration af påskeæg. Ved hjælp af en lignende ordning kan du skabe en smuk indretning til andre håndværk og souvenirs. For eksempel lave dekorative påske perler, som kan bruges til at dekorere interiør eller gave som en gave til venner, familie, kolleger.

En meget enkel metode til mosaikvævning er perfekt til begyndere. Duken er polstret uden en ordning, det er ikke nødvendigt at beregne, hvor mange æg perlen vil forlade hele fletningen. Det er nok at forberede perler med udvalgte nuancer, tynd linje og nål.

Hvis dette er den første oplevelse at lave perler, skal du ikke vælge de komplekse flerfarvede mønstre. Det er nok at begrænse sig til et par pastellfarver.

Mosaic beadwork til at dekorere påskeæget udføres i følgende rækkefølge:

 1. Lav en blomst med en perle i midten og med 6 kronblade omkring.
 2. Perler af anden række snæver mellem "kronblade". For at gøre det lettere at forstå, hvor den anden og den første række vævning er, anbefales det at bruge perler af anden farve.
 3. Antallet af perler i 3. række øges ved at udvide lærredets område. Derfor væver mellem perlerne i anden række ikke en, men to perler. For at kæderne skal være lige, skal tråden føres ind i samme perle, hvorfra den blev opdrættet, og derefter tråd i den første vulst på 3. række.
 4. For at skabe den 4. række af en mosaik flettet på en nål, er en perle indsat, vævning dem mellem perlerne fra den foregående kæde.
 5. Den femte kæde går til forlængelsen, så du skal rekruttere mindst 3 perler ad gangen.
 6. Den sjette række er vævet, strækker sig på en streng af 2 perler. For at strikke var ensartet, passerer nålen gennem 3 perler af 5. række.
 7. Efter at have afsluttet den 6. kæde af mosaik fra perler, kan du starte fletning af æg. For at gøre dette er det færdige plaster fastgjort nøjagtigt i midten af ​​en af ​​enderne af emnet. Fastgøring kan laves med en pin eller lim.
 8. Den syvende række er til ekspansion. For at sikre bindingenes ensartethed passerer nålen gennem 2 perler af 6. række, strækket på en fiskelinie en perle, nålen trænges gennem hver tredje perle af 5. række.
 9. Når du vælger den 8. kæde, skal du fokusere på afstanden til den forrige række og størrelsen af ​​perlerne, der bruges til at væve mønsteret. Fortsæt fra dette, ring 2 og 3 perler igen. Træk gennem hver anden perle i den foregående række.
 10. Kæder nr. 9 og 10 er skrevet i samme rækkefølge, men for 9 række på strengen strengen på en perle, og for den tiende - straks på 2.
 11. Efter afslutningen af ​​den 10. kæde af mosaikken er det muligt at væve i en beaded fletning ethvert mønster eller mønster. På dette stadium er fantasi ubegrænset - du kan sikkert vælge enhver ordning og skabe et mønster til at dekorere påskeæget på det.
 12. Passerer midten af ​​ægget, bør fletningen gradvist indsnævres. Sæt og væv af perler producerer i en lignende rækkefølge, men i retning af fald. At tegne (mønster) var symmetrisk fra alle sider, du skulle navigere i de akser, der passerer gennem 6 kronblade af blomsten.
 13. Afslut påskeægens mosaikfletning på samme måde som det begyndte - skabelsen af ​​en blomst med en enkelt perle i midten. Tråden er fast, idet den har bragt den i flere perler af de øvre kæder.

Påskeæg fra perler kan betragtes som komplette. Men du kan desuden gøre stand til en souvenir. Denne del kan laves af samme perler eller andre dekorative materialer - perler, farvede satinbånd, folie, farvet bølgepap osv.

Den nemmeste måde at holde stand til et påskeæg, flettet med perler, kan laves af en stribe karton og blonder. For at gøre dette limes en stribe karton af den ønskede bredde i en cylinder, og en blonde "nederdel" limes på toppen. Desuden kan kanten af ​​blonder være dekoreret med perler, perler, rhinestones, satin blomster, fjer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

65 − 57 =