Påskeæg fra perler

Lav påskeæg fra perler

Syrefarvning af påskeæg eller termoklister kan ikke overraske nogen. Men dekoreret med perler træ æg, hvis de udføres pænt og med fantasi, vil gøre opmærksom på enhver æstetik. En sådan gave, hvis den er lavet af egen hånd, bliver en ønsket påske souvenir.

Selv hvis du aldrig har gjort noget beading, men ønsker at gøre påskeæg fra perler med hænderne, er der 2 typer af registrering "for dovne", at vævning som processen ikke forudses. Den første - limning arbejdsstykket med en perle tråd. Vi skal bruge:

 • farvede perler;
 • sytråd (fiskelinjen er bedre at tage ikke, da det er sværere at klæbe det jævnt);
 • en æg-billet af træ (helst med stativ);
 • Universal limtype "Second" eller "Moment"
 • træpind med en spids ende.

Mekanismen af ​​"vævning" er meget enkel: overfladen af ​​emnet fra den øverste ende at påføre klæbemiddel (i små portioner) og om det spiralspole efter spole, er placeret perler trukket på en tråd. For at dreje spolerne nøjagtigt skal du rette den beaded tråd med den skarpe ende af stokken. Det er også hensigtsmæssigt at distribuere lim langs overfladen af ​​emnet med en pind. Veksle farverne på perlerne i spolerne, danne mønsteret for det fremtidige håndværk (se video 3).

At dekorere et påskeæg med teknikken til pasta er ikke svært, men det er ikke muligt at gøre denne proces hurtig. For at sikre, at fletningen er pæn, uden lumens og bukende limstød, er det nødvendigt at omhyggeligt trimme hver tur (især i den store del af billet) med en pind. Du kan lave en sådan souvenir i gennemsnit 7-8 timer.

En anden måde at dekorere æggene med perler uden vævning er at dekorere emnet med bånd, hvor du kan brodere med perler eller glasperler nogen mønstre. Udover høstet har vi brug for en smal (op til 1 cm) dekorative tape, perler, nål og tråd.

 • Det første skridt er limning af æg med et satinbånd. Sådan udføres limningen så præcist som muligt uden forvrængning, se video 4. Hemmeligheden ligger i båndets konstante spænding.
 • Det andet trin er at sy perler til båndet. Alle nuancer af processen, se videoen 4. I princippet på grundlag af båndet kan broderes med perler af ethvert design - fra simple til komplekse geometri og sammensætning, det hele afhænger af den dygtighed af master. Den nemmeste måde at dekorere satinbilletter med perler på er at sy den langs linjerne med at lægge båndene.

De højeste piloter er påskeæg lavet af perler, helt dekoreret med et beaded net. Ved første øjekast ser det ud til, at fletningsæg på denne måde er en kompleks og langvarig procedure, men der er en forenklet teknik til begyndere. Kør dette væve dig selv kan endda begynder, vigtigst af alt, følg videoinstruktionerne.

 • træ æg (størrelse standard). Du kan også bruge en plastikpose fra kindergiganten, men øvelse viser, at det er mest hensigtsmæssigt for begyndere at arbejde med træbilletter.
 • sølvperler №10 - 1 pakke (25 g)
 • blå perler måler 3x4 mm - 230 stk;
 • sølvfarvede perler rr 3x4 mm - 100 stk;
 • fiskelinje d 0,25 mm - 1 spole;
 • tynd nål til perler;
 • saks;
 • lighter til sangtips.

Fletningen af ​​æg ifølge denne ordning er universel, da den passer til de øvre og nedre dele af billet. For håndværket skal du væve tre grundelementer - bæltet og to hætter, hvorfra æggens fletning er dannet af perlerne.

For en detaljeret beskrivelse af vævemønsteret, se nedenfor. Forsøge at følge den samme vævning densitet (perler, som er dannet ud fra farven af ​​kernen må ikke hænge på linjen), men præformen skal være plan, må dets kanter ikke bøjes.

For et detaljeret diagram over vævningen af ​​bæltet, se billedet herunder. Teknik til udførelse er ens - fletning runde perler.

Når alle tre dele af fletningen er klare, er det op til den lille - at forbinde dem med en fiskelinie. Du vil have en udsøgt souvenir oprettet i løbet af få timer.

Lidt mere kompleks, men ret tilgængelig til at mestre teknikken til vævning "tøj" til æg fra perler hedder peyot (peyot). I modsætning til åbningsnet giver den en tæt pasning af perlerne til hinanden (et andet navn for teknikken er en "sting" -sting). Aubergine er lavet direkte på en træ emne, i færd med at arbejde, vokser det bogstaveligt tøj fra perler (figur 1-8).

Påskeæg fra perler: mønstre til perler, mesterklasse

Påskeæget er en religiøs attribut, der er af stor betydning og en lang historie. Det symboliserer fødslen af ​​et nyt liv, renhed og evighed. Og hvis et farvet kyllingæg kun kan ses på en lys ferie, så kan kunstig nyde året rundt. Lavet af egne hænder bliver det en original gave. Påskeæg fra perler er så smukke, at de kan blive de mest charmerende dekorationer af et hus. Der er forskellige teknikker til fremstilling og mønstre af vævning påskeæg med perler, men de giver dig alle mulighed for at få en original souvenir.

Den første ting du har brug for til perleæg på perleræg er fundamentet. Skallen kan bruges fra under nutiden, men den er skrøbelig nok og kan når som helst knække eller smuldre. Du kan lave en hul figur. Men dens ulempe er, at den ikke holder formularen godt, og processen med at gøre båden bliver endnu vanskeligere og omhyggelig.

Hvad kan bruges som grundlag:

 1. Særlige træ billets beregnet til maleri. De sælges i butikker for kreativitet eller kan bestilles hos en tømrer.
 1. Plastæg og containere fra under børns slik.
 1. Billets fra gips fremstillet af egne hænder.
 1. Grundlaget kan skæres af specielle blomster svampe og polystyren.
 1. Arbejdsemnet kan laves i papier-mache-teknikken, det vil få den rigtige form og ikke tung. Den limede skal kan ikke fjernes.

Når basen er klar, bør den farves i en farve, der passer til perler eller neutrale. Så hulrummet mellem perlerne vil være usynligt, og ægget af påskeæget fra perlerne vil være mere præcist. Hvis du planlægger at lave et åbent mønster, så kan fundamentet laves i kontrastfarver for at fremhæve linjerne med vævning.

Master klasse på fletning æg

At bide et æg fra en tud til den anden er besværlig. Det er nemmest at klæde emnet i perler i dele. Denne tilgang vil gøre tegningen.

Step-by-Step Master Class Påskeæg perler:

 1. Et bælte er bundet over den brede del af ægget. Og det kan være både vandret og lodret.
 2. Kanterne er forbundet. Det er vigtigt, at bæltet er fastholdt arbejdsstykke.
 3. På hver side skifter ægens tud skiftevis, for reduktionen i rækkerne reduceres antallet af perler gradvist.

Et lodret bånd bruges, hvis ægget ikke er helt flettet og på siden er det nødvendigt at forlade et vindue til billedet, blomsten eller anden indretning. Ved kanten af ​​hullet er der ofte tilladt en perle af store perler eller en flagellum af kontrastfarve. Denne template masterclass af beading påskeæg kan bruges i enhver teknik.

Beadwork af påskeæg i vævningsteknik er den enkleste. Perler ligger lige i en række, som giver dig mulighed for at lave ethvert mønster eller indskrift. Men processen er lang og omhyggelig. Denne teknik er ikke egnet, hvis perlerne er af forskellig størrelse og tykkelse. For at mønsteret skal ligge symmetrisk og jævnt, er det nødvendigt at på forhånd tegne mønsteret på påskeæget fra perlerne i betragtning af størrelsen af ​​perlerne og emnet.

Skematisk for vævningsteknik:

Hvis du ikke kan lave ordninger med fletning påskeæg med perler med billeder, så kan du oprette en gradient. En glat overgang fra lyset til den mørke base ser lige så interessant ud. Dekorer sådan souvenir kan væves separat elementer, der sys med en fiskelinje. Det kan bare være bogstaver ХВ eller цветочки, høns, kaniner.

Mosaic teknik anses for at være den mest tætte, i modsætning til vævning, er perlerne udlignet i forhold til hinanden. Gabet mellem perlerne er minimal. Mosaic teknik giver dig også mulighed for at skabe forskellige mønstre og påskrifter. I modsætning til den tidligere teknik viser mosaikmønsteret sig at være mere jævnt, da der ikke er meget forskel på perlernes størrelse.

Ordningen med mosaikvævning:

Til mosaikteknik kan en eller to nåle anvendes. Den ene er et produkt med et lige antal perler i bredden og to nåle med et ulige antal.

Teknikker til vævning og mosaik kan bruges til at udføre kyllinger, påskehunde. For at gøre dette skal æggene væve næb, ører og vinger. Lignende vævning, lavet på tråd, bruges til fremstilling af understøtninger til almindelige krishnok og dekorative testikler.

Minus i ægfletningen ved vævning og mosaiksteknik er, at de tager lang tid at fuldføre. Det tager også en masse perler. Alternativ - åbningsnet i form af et gitter.

Ordningen med openwork vævning:

Påskeæg af perler, flettet med et net, laves hurtigt nok, og materialet forbrug er lille. Hulrum i rhombusser kan være af nogen størrelse. Openwork produkter ser luftige og blide ud, de er perfekte til at dekorere ferie souvenirs. Påskeægens mønstre kan variere lidt, og nogle gange kan en gennemsigtig tråd med perler ses blandt rhombusserne. Dette gør håndværket endnu mere interessant og højtideligt, især hvis den midterste perle er stor.

Det er vigtigt at have et kvalitativt og jævnt grundlag, når man vælger denne teknik. Farven kan være i perlerens tone, men kontrasten ser smukkere ud. At se gennem patchen af ​​påskeæg fra perler så smukke, kan emnet være lakeret eller glitret med palæer.

Hvis der er absolut ingen tid eller der ikke er nogen færdigheder til vævning med perler, så er det muligt at lave en original håndlavet påskeæg fra perler på en forenklet måde. For ham udover emnet skal du have lim, en gennemsigtig tråd og en række dekorative tilbehør.

Perler sættes på en streng i en hvilken som helst farvesekvens. Arbejdsemnet er smurt med lim (det er vigtigt, at det er gennemsigtigt) og spiral lægge en streng med perler. Du kan også sætte tematiske bogstaver, figurer og ikoner. Udover perler kan emnet indsættes med pailletter, krystaller og blomster. Tilføj satinbånd og farvede snørebånd. En skødesløst faldet fjer vil gøre håndværket endnu pænere. Vi må ikke glemme den smukke stand, så den festlige testikel kunne ses i al sin herlighed og gik ikke ubemærket.

Påskeæg lavet af perler er ikke kun smukke, men også meget spændende. At beherske de enkleste ordninger under styrken selv til børn. Hvis du har nok tålmodighed, kan du lave originale håndværk til ferien.

Påskeæg fra perler væv mønstre

Påskeæg fra perler Påskeæg fra perler vævemønstre

Hæklede legetøj Amigurumi Århunden Bulldog I denne hundesår.

Vi har udarbejdet to trinvise master klasser for dig med fotos og diagrammer. De beskriver detaljeret, hvordan du kan flette påskeæg fra perler hurtigt og uden at lave fejl. Den ene er den perfekte udgave af en smuk og original gave. Den anden giver mulighed for at opfylde ægget uden særlige færdigheder og tager lidt tid at lave. Sådanne elegante genstande vil være en værdig gave eller udsmykning af det indre af dit hus til påske.

Værktøj og materialer Tid: 3-5 timer • Vanskeligheder: 10/10

 • grønne frøperler, størrelse 1, men alle nuancer er forskellige;
 • Plastperler af forskellig størrelse;
 • tråd;
 • lim;
 • stå, som vi vil flette;
 • tom for ægget.
 • træ blank;
 • perler;
 • perler;
 • fiskeri linje
 • Mal til at give den ønskede farve til emnet

Påskeæg fra perler med forårsliljer i dalen.

Indstillingerne for at væve påskeæg fra perler er flotte. For eksempel ser vores version lidt usædvanlig ud, men utvivlsomt smuk. Det viser sig, at påskeæg af perler med liljer af dalen, er i en smuk stativ og indrammet af forårsbluser.

Vævningen af ​​påskeæget med perler begynder med at forberede blomster af lilyen i dalen og samle dem i en enkelt blomsterstand. Den næste fase væver bladene og samler elementerne i de fire blomster sammen.

Så vender vi os til fremstillingen af ​​basestativet. Derefter væver vi påskeæg fra perler. Billeder af alle faser af fremstillingen vil helt sikkert gøre dit arbejde lettere. Følg dem, og du vil lykkes.

Lad os først lave vores liljer i dalen. For at gøre dette, lad os tage perlerne og skruen. Instrumentets kanter klistres med klæbende gips i to lag for ikke at beskadige perlerne.

Nu er toppen af ​​perlerne skåret. Ved udgangen får vi en flad flad overflade på den ene side af indløbet. Denne handling vil gøre det muligt for os i fremtiden at arrangere spidsen af ​​blomsten på dette plan og uden vanskeligheder holde det til perlen

Så tag vores guld metalliserede tråd, tilføj den i to lag og streng 6 perler af perlefarve.

Vi sender tråden gennem hullerne i perlerne. Denne handling udføres flere gange for en stærkere og mere pålidelig fastgørelse af perlerne. Så sender vi begge ender af strengen til en anden perle for at møde hinanden. Der sender vi en tynd wire.

Dernæst indsættes vores stamceller i perlen, og på savetoppen drypper lidt lim. Resterne af klæbemidlet skal straks tørres af med en blød klud. Ethvert serviet du kan bruge er egnet. Hvis dette ikke gøres straks, forbliver limen på overfladen af ​​vores stamen, og det vil være grimt at stikke ud af en smuk blomst. Dette er simpelthen ikke tilladt)

Vi dekorerer blomstersstammen ved at indpakke tråden med tætte tråde.

Sådanne blanke blomster vil vi have brug for meget. Husk at blomsterstanden skal bestå af blomster af tre størrelser. Den første er den mindste, lavet af små diameter perler. Den anden af ​​perlerne er medium i størrelse, og den tredje er den største. Antallet af blomster afhænger af blomsterstanden, dvs. hvor mange elementer vil være på den samme stilk i dalens lilje.

Trin 2: Form grene med blomster

Herefter danner vi grene af dalens lilje. Den mindste perle bliver den øvre blomst, og den største - den nederste. Så vores påskeæg fra perler vil ligne en rigtig plante.

Husk teknikkerne for håndvævning og på den måde danner vi flere lyse grønne blade til liljen af ​​dalen. Vi udfører dem i to størrelser. Bladet, som vil være i midten, skal være længere end bladene på siderne. De bør ikke afvige i bredde.

Derefter danner vi en klargjort kvist af lilje-of-the-dalen blomster. Vi forbinder tre blomstergrene og tre blade. Så vores dekoration er klar til påskeæget fra perler. Master klasse går til hovedtrinnet i produktfremstillingen.

Trin 5: Vi flettet påskeæget fra perler med lashshyshami

Beadwork af påskeæg er gjort på en måde, der er bekvemt for dig, og så laver vi 4 ubøjelige striber. De hjælper os med at opdele produktet i 4 dele på denne måde.

For den smukke top udfør "kronen". I midten af ​​kronen, når vi væver, placerer vi en perle med den største diameter.

Sy derefter kronen og striberne til æggens skjorte. Det er bedre at udføre denne handling med monofilament eller med en tråd af gylden farve. Sting skal formes lille og lægge dem nøjagtigt i midten ved kontaktpunktet af siderne af to nabostråler.

Da høsten af ​​ægget selv er meget tung, styrker vi det vævede stativ. I vores tilfælde blev vi hjulpet af ringen, der var tilbage fra scotch.

Det sidste stadium i vores fremstilling af det mest storslåede æg er dannelsen og vævningen af ​​stativet. Det skal kun udføres efter færdiggørelsen af ​​de foregående trin. Efter alt, kun i dette tilfælde kan du ikke begå en fejl med størrelsen af ​​vores stand.

Stå med "Ndebele" flettet, men dets ydre udseende forbliver din fantasi. Du kan give den form som en tuba eller en vase. Men i intet tilfælde udføre det ikke helt lige ned, for i dette tilfælde vil dit påskeæg fra perler konstant falde og ikke så kan det ikke løses.

Et andet af de tricks, der anvendes konstant ved vævning af æg fra perler, er den yderligere styrkelse af stativet. Dette kan være en ring fra scotch, en plastik skåret fra flasken eller en ring limet af en tykk pap. Et hvilket som helst stærkt materiale, som vil blive fundet hos hver needlewoman, vil gøre.

Efter at have afsluttet arbejdet med stativet, vender vi til at sy vores buketter til deres steder. Vi danner en smuk ramme og rette alle blomster. Og i slutningen syer vi æget til stativet, så det kan tages i hånd og uden frygt for at udstille det til et show af "prale".

Det er alt sammen, vores storslåede skabelse er klar! Forblev med pincet for at rette perlerne og nyd resultatet af arbejdet. Sådanne påskeæg vil være en vidunderlig gave til dine kære.

Læs videre, hvad mere kan du lave påskeæg fra perler. Et trin for trin foto af vævningen af ​​produktet er også vedlagt.

Påskeæg til begyndere.

Påskeægperler til begyndere er meget komplekse, og nogle gange simpelthen uoverstigelige produkter på grund af tilsyneladende vanskeligt ved første øjekast gennemførelsesplan. Men i vores mesterklasse ønsker vi at fjerne denne myte og vise vores læsere, at det er muligt at skabe unikke gaver uden vanskeligt at læse ordninger og unødvendige handlinger.

Påskeæg til begyndere

Hvad bliver der påkrævet for at komme i gang?

Vi skal bruge et træ æg forberedelse. Men emnerne fra plast eller polystyren vil også være fint. Du kan også bruge ovale æg fra "kinder-overraskelse" eller simpelthen bare gøre emnerne selv fra ler, plasticine og bøjning. Et normalt æg anvendes normalt ikke, fordi det er meget skrøbeligt, og det er problematisk at flette det. Og så forkæle sådan skønhed, ikke så det vil have.

Vi starter med farven på emnet. Malerne er resistente, fortrinsvis på acrylbasis. Farve vælger lys, iøjnefaldende. Gentag om nødvendigt farven til en mere mættet skygge.

For korrekt at flette påskeæg med perler, er det nødvendigt at vælge de mest grundlæggende ordninger for begyndere. De bør ikke blive misforstået af håndværkerne eller på et hvilket som helst tidspunkt af vævningen. Det er bedst at vælge de ordninger, som du allerede har anvendt til fremstilling af kugler eller lærred.

Ved fremstillingen af ​​vores produkt blev der brugt en ordning i forbindelse med vævning af almindelige armbånd. Det er enkelt og kræver ikke særlig viden.

Efter at emnet er tørret helt, begynder vi at strække perler og fletning æggene.

Skær spolerne af 60 cm fiskelinje, og træk den på 8 perler med gul farve. Vi lukker dem i en cirkel, der krydser enderne af linjen i de sidste 2 opkaldte perler. Det viser sig en ring og to særskilte ender af linjen.

Nu i begge ender strækker vi 2 perler, så to mere, hvor vi krydser vores haler. Vi har dannet en ny ring. Sørg for, at enderne af linjen altid går ud med forskellen i to perler, det afhænger af lige kæder i vores kæde.

Vi fortsætter med at væve denne ordning. Når kæden når den ønskede længde, udføres det sidste link til den første, hvorved cirklen lukkes. Og for at vi ikke skal forveksle med dimensionerne, anvender vi lærredet på vores æg på det bredeste sted. På samme måde væver vi den anden kæde.

Vi danner den centrale del af vores æg. Vi tager to vævede kæder og til tidligere forberedte, store perler. Vi væver alle elementerne sammen, vi har en perle i midten mellem de to kæder.

Vi fortsætter vævningen til den første perle. Så introducerer vi fiskelinjen til midten og ind i perlen, der følger den. Vi fik linjen fra den forkerte side med et par knuder. Enderne er fastgjort, afskåret og let brændt, mens de trykkes på perlen. Produktet er tændt på forsiden.

Nu løser vi et stykke fiskelinie i 20 centimeter og strækker på perlerne i en sådan rækkefølge - 8 gule perler, en lille perle af hvid farve og en anden 8 gule perler. Så i en cirkel, ikke glem at du skal springe over et link.

Vi forbinder med hinanden alle med perler. Vi binder en stærk knude. Skær linjen og brænd de ekstra ender.

For at toppen af ​​vores produkt kan være mere præcis, kan vi supplere den sidste handling ved at interlacing perler af mellemstørrelse. Og kun så gør den endelige knudepunkt. Således forsvinder al den grimme binding af enderne af linjen i åbningen af ​​den nye perle, hvilket bestemt vil forbedre produktets udseende.

Til vores påskeæg ikke hænge ud i en smuk ramme af perler, væve skemaet af vævning til størrelsen af ​​dets emne. Det er ingen hemmelighed, at forskellige producenter producerer produkter af forskellig størrelse og dermed den foreslåede fletningsordning, kan du næppe komme op. Hvis det er nødvendigt, skift derefter kæderne til en, juster størrelsen på "bæltet". Eller tilføj en ekstra perle til siderammeelementerne. Så vil alle elementer fusionere sammen, og den sande skønhed vil vise sig.

På samme måde danner vi den anden side af ægget. Kun det viste sig, at vi har en lidt større størrelse, så i stedet for 8 perler tager vi 11 allerede.

Det er alt, masterklassen er forbi. En simpel, men attraktiv souvenir i form af et påskeæg, dekoreret med perler, lavet af egne hænder, er klar.

Vi håber du kunne lide påskeæg fra perler! På basis af vores masterklasser kan du let væve andre typer påskeæg fra perler. Vævningsordninger findes i vores artikler i denne kategori eller vælge en kategori om fremstilling af armbånd.

Prøv det nye, kombiner det uventede, og så vil alt vise sig! Vellykket arbejde og en lys ferie!

Også for en bedre forståelse foreslår vi, at du ser videoens masterklasser nedenfor.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

74 − 65 =