Påskeæg med egne hænder

Påskehåndværk: 64 gode ideer!

Påskeferie - alle kristne venter på denne dag med særlig begejstring. Den skarpeste og reneste ferie påske fejres på en dag af katolikker og ortodokse. Traditionelt vil der være forskellige former for påske souvenirs i butikkerne, men hvorfor ikke forsøge at gøre dem selv? Når alt kommer til alt, lavet med egne hænder påske håndværk er lidt ringere end butik analoger.

Der er mange vidunderlige påske ideer, hvoraf mange kan laves af hele familien, og vedhæfter selv små børn til håndarbejde. At lave dine egne håndlavede håndværk til påske kan ledsages af historier om denne heds historie.

Påske kan betragtes som kulminationen af ​​det liturgiske år. Påske fejres hvert år med en ny dato, fordi dens beregning følger lunisolarkalenderen.

Påske kan dog ikke fejres tidligere end 7. april og senere 8. maj.

Ferieens symbolik er meget vigtig. Traditionelt bliver det et symbol, der en eller anden måde betyder en fornyelse af livet - det er påske vandløb, lys - er det påske ild og livet selv (kager, æg og kaniner).

Påskeæg - det mest almindelige festlige symbol, som markerer livets sejr over døden. Traditionelt bør de være røde, men i dag er æggene dekoreret på alle måder. Men stadig er rødt meget vigtigt. Efter alt, ifølge tradition. da Maria Magdalene kom til herskeren Tiberius annoncere mirakuløse Kristi opstandelse, og bragte ham en gave æg, sagde han: "Det er umuligt, ligesom det er umuligt, at det bliver rød æg." Og ægget blev rødt i Tiberius hænder! Siden dengang betyder rød farve livets sejr over død, fornyelse.

I mere end et århundrede har der været en tradition for at sende smukke påskekort til slægtninge og slægtninge. De skildrer ikke kun symbolerne på ferien, men hele skønheden i forårets blomstring. Og også søde kyllinger, kaniner, blomster, påske kager.

Indretningen af ​​påskeæget er meget. De afhænger af, hvilke materialer der skal bruges: papir, broderi, bare tråde eller perler. Men først skal du gøre det tomt.

Forberedelse til påskeæg

Som et tomt i form af æg kan handle:

 • træ blank
 • skumblok
 • tomt af naturmateriale
 • ikke-standard lager

Træ æg forberedelse

Måske er det mest hensigtsmæssige en skum blank. Og alt fordi hun holder formularen perfekt, mens den ikke er for hård. Det kan let stødes i stifter osv.

Billet til æg fra skumplast

Men at lave påske håndlavede artikler med egne hænder er også godt, fordi selv et emne kan laves af improviserede materialer!

I det mest almindelige rå æg skal vi lave to små huller: fra toppen - højst 2 mm og nedenunder - et sted 5 mm i diameter. Til dette formål har vi brug for en elle eller en temmelig tyk nål. Efter disse procedurer flyder proteinet og æggeblommen let nedenfra. Du skal vaske skallen og tørre den.

Plastik æg fra den berømte alle børn af chokolade godbidder, også kan bruges som en blank - det er ganske reelle oplesti perler eller slips.

Æg fra perler er kendetegnet ved deres elegance og altid tiltrukket vnimanie.Eto nok omhyggelige, delikat arbejde, men resultatet er altid imponerende. Vi har brug for en særlig vævning mønster, og derefter forsigtigt flytte den til ægget, som vi tidligere har nanesom overføringspapir. Men hvis du ikke tidligere har beskæftiget med perlebroderi, har komplicerede, selv om en sådan detaljeret masterclass som "Påskeæg fra perler: udsøgt håndværk med deres hænder", vil være en stor hjælp i den første kreativ oplevelse af denne art.

Hvorfor ikke flytte væk fra standarden på et tredimensionelt æg uden at lave et fladt vedhæng med broderi? Det ser meget cool ud, og ikke at sige, at arbejdet på en eller anden måde er svært at gøre. I den detaljerede mesterklasse beskriver "Easter egg-pysanka", hvordan man broderer og samler et usædvanligt æg. Vanskeligheden er måske kun, at broderi selv vil tage lidt tid. Men resultatet er det værd!

Du kan stadig holde med den traditionelle idé om surround æg, og i dette tilfælde "cross" anbefaler at være opmærksom på master class for at skabe en "Skål med broderi." I stedet for et juletræ vil vi bruge et stykke i form af et æg. Vær sikker på at være meget blid memento, alle ønsker at se det tættere på, eller selv at blive ejer af en sådan skønhed.

Påskeæg fra filt og fleece

Hvis du gør en sådan usædvanlig gave til påske med dine egne hænder, vær sikker på, det vil blive værdsat. Han kan handle selv som en talisman, fordi souvenirerne fra disse materialer altid ser lyse og usædvanlige ud.

Og forresten, i forberedelsen af ​​denne souvenir kan du helt sikkert bruge børn. Hovedkravet - nøjagtighed, men kompleksiteten i selve processen med at lave et sådant æg vil ikke være, alt er ekstremt enkelt. Men værdsætter dig selv, efter at du har set masterklassen "Påskeæg fra filt - en vidunderlig souvenir på en lys dag!"

Garland af æg lavet af filt

Det er kun nødvendigt at fylde op med disse utroligt vindende materialer i håndværkene, og så vil arbejdet gå som urværk.

Selvom du ikke ved meget om strikning, vil du være i stand til at lave smukke strikkede påskeæg på din skulder. Det er nok at hente en krog, et lyst garn og mestre modtagelseskolonnen uden at hækle.

Selvfølgelig er der muligheder og vanskeligere. Mere erfarne knitters'll ønsker at have en enkel måde at binde ægget til at vedhæfte en lys blomst med smukke knapper i kernen. Men dets skabelse skal allerede prøves, selv om det ikke er så svært at gøre.

Meget flot udseende påskeæg, "klædt" i en delikat spindelvæv. Det er et blidt, delikat og slet ikke ukompliceret arbejde. Mesterklassen med det smukke navn "Lacy splendor" beskriver alle øjeblikke for at lave denne håndlavede souvenir.

Også en meget interessant version af souveniren - sådan en gave til påske, lavet af egne hænder, vil have mange smag. For at gøre det har vi brug for:

 • skumblok
 • silke eller bomuldsgarn
 • PVA klæbemiddel
 • stifter
 • polyethylenfilm
 • detaljer af indretningen

Først dækker vi skumplastikemnet med polyethylen. Dette er for at sikre, at vores garn ikke holder fast i skummet og derefter tager afsted uden vanskeligheder. Så skal vi nøje indsætte nålene i lageret. En række vil være på kanten af ​​fremtidsvinduet, og den anden række følger okse på påskeæget.

I anden halvdel vil vinduet ikke være der, så vi vil kun lave en række nåle på ægets ovale.

Halve er lavet adskilt fra hinanden!

Tråd vi våd i PVA lim, og pak dem med vores emne. Bedre at pakke er ikke kaotisk, men observerer mønsteret af "zigzag" gennem stifterne i yderste og indre række.

Når indpakningen er færdig, kan trådene limes til anden gang. Så venter vi, når billet tørrer godt. Så snart dette sker, fjerner vi forsigtigt stifterne, og fjern derefter halvdelen fra emnet.

Anden halvdel er lavet på samme måde. Nu skal du forbinde dem med hinanden. Du kan binde dem med et satinbånd eller reparere det med en varm pistol.

Det er dejligt, hvis du planter en fluffy miniature kylling eller kanin inde i dette øde påskeæg. Æg kan bindes på et tyndt bånd, på toppen for skønhed udsmykket med en bue. Det viste sig en meget smuk håndlavet artikel: mange vil blive overrasket over, at du gjorde det selv!

Påskeæg i Origami teknik

Farvepapir og trekantede moduler - hvis det siger noget til dig, skal du selvfølgelig eksperimentere med en lignende påske souvenir.

Sådan laver du et trekantet origami-modul

Først skal du lære at lave moduler fra farvet papir, senere er denne færdighed nyttig for dig i nye origami-håndværk.

For at gøre dette hældes farvet papir på en særlig måde. Der er dog mindst to måder at lave moduler på. Typisk foldes papiret flere gange, på et bestemt trin skæres, og derefter bliver de samme stykker til fremtidige moduler. Sådan klippes papiret korrekt, du kan se videoen:

Step-by-step mesterklasse om skabelsen af ​​påskeæget i Origami-teknikken

Vi vil handle som følger:

 1. Vi skal købe 99 grønne og 112 pink trekantede moduler.
 2. I 1., 2. og 3. række vil der være 8 grønne moduler. De sidder nemt på hinanden.
 3. I fjerde række vil der være 16 lyserøde moduler, som du skal bruge med en pose.
 4. Den femte række udføres i henhold til princippet: 2 grønne moduler - 2 rosa moduler - 2 grønne mv.
 5. 6. række: samme princip, men selve mønsteret skal skiftes lidt til siden.
 6. Desuden forsøger vi at give ægget skålens form og fortsætter med at sprede det samme mønster og ikke glemme at skifte det til siden.
 7. Strik 8 omg med et mønster.
 8. Næste række vil være fra 16 lyserøde moduler.
 9. Arbejdet lukkes ved siden af ​​de grønne moduler, som vil blive plantet på tre hjørner.

Video mesterklassen vil grundigt instruere dig om, hvordan du opretter en æg-origami:

Og den næste mesterklasse fortæller dig hvordan man kan forbedre arbejdet. Men for begyndere er det bedste valg den første vej, da det er så enkelt som muligt, men resultatet er lige så attraktivt.

Påskeæg i Quilling teknik

For at udføre arbejdet i denne teknik skal du:

Først og fremmest tænk på hvad der vil være ægget. Elementer kan limes til selve emnet:

Og så kan du forsigtigt fjerne emnet. Dette er nødvendigt for at gøre ægget hul og åbent arbejde.

Hvis du vælger den anden mulighed, vil fremstillingsprincippet være det samme som at udføre påskeæget fra tråden. Det vil sige, vi går på følgende måde:

 1. Æget er dækket af polyethylen, og så begynder vi at begynde med at lægge grunden til quilling fra starten af ​​billetets spids. Hvert element bør ikke kun være fastgjort til den forrige, men også sikret med to eller tre ben.
 2. Dette vil gøre den øvre halvdel af ægget, så skal du dække det med lak, lad det tørre.
 3. Nu kan du gøre det andet emne (nederste halvdel), og efter tørring lim begge dele sammen.

Quillingelementerne er snoet, som vi har brug for det. Øvelse er bedre på forhånd, for ikke at spilde tid i færd med at lave påskeæg. For ikke at gå på afveje, er det bedre at følge denne video master class:

Velstand og overflod i påsk symbolismen er en kanin. Det menes at det vil bringe held til den der modtager det som en gave. Du kan sætte ham ved siden af ​​kurven med påskeæg, han bliver hendes søde og søde vagt.

Du kan sy en simpel kanin af grå hør, du kan sy farverige charmerende kaniner med al din fantasi. Det er ikke nødvendigt at fjerne denne souvenir til næste påske, fordi han kan være en god talisman i et år.

Se på vores mesterklasse "Påskkaniner, bringe held og lykke" og vælg den du kunne lide)

Uden at bruge en masse energi kan du lave en dejlig påskekurv med dine egne hænder, hvor æggene ser så godt ud. En masse variationer:

Derudover gør guiderne kurve selv fra papir! Specielt smukke kurve lavet i Quilling teknikken.

Og hvordan kan du lide en kurv dekoreret med strikkede blomster? Det er rigtigt smukt. Påske kage og æg, der er forbundet i Amigurumi teknik, vil tjene som en fremragende påfyldning!

Stearinlys i form af æg - en original souvenir til påske. Vores mesterklasse "Påskelys og deres beskyttende egenskaber" vil ikke efterlade nogen spørgsmål om "hvordan man laver dem."

Forresten kan de samme æggeskaller blive de bedste lysestager:

Klassikere af genren! Men selv nu kan du begynde at lave dem, fordi tiden for sådan broderi er betydelig. Ordninger, som du vil brodere, meget meget på. Vurder dit færdighedsniveau og vælg:

Påske serviet med broderi

Påskehåndklæde med broderi

Påskeduge med broderi

Du kan se andre ordninger af påskehåndklæder og servietter på vores forum, i emnet: "Påskeordninger"

Påske kort med broderi

Allerede bekendt med dig kan ordningen med tværsøm broderi bruges til at lave postkort alene.

Påske kort broderet med et kryds

Påske kort broderet med bånd

Fra papiremner til kort, klud, fletning og bånd kan du lave smukke postkort til påske. Det tager ikke meget tid.

Påske kort i Scrapbooking teknik

Intet forhindrer dig i at lave et postkort i Scrapbookingsteknikens teknik. Som nævnt er de vigtigste emner påskeæg, ortodokse kirker, kager og blomster.

Strikkede ornamenter til påskeæg

Hvordan får du ideen om at "klæde sig op 9raquo; Påskeæg? 🙂

Påske er en lys og venlig ferie, og lidt sød sjov denne dag vil ikke være overflødig. For eksempel kan påskeæg "klæbes" i strikede hætter. Ører, bumpkins, uanset - det vigtigste er at bruge lyst garn. Især sådanne dekorationer som børn. der er bare bekendt med påskens ferie.

Og du kan bare pålægge hyggelige små dyr, de samme høns og kaniner. Kommuniker til deres produktion af børn, selvom de venter på ferien, vil de også være travlt med et glædeligt og nyttigt arbejde.

Forresten er strikkefærdigheder også nyttige ved fremstilling af ægstande. De vil være en vidunderlig udsmykning af påskebordet og vil helt sikkert blive brugt i mere end et år. Hvis du ved, hvordan man skal strikke servietter, hatte, gør simple ting hæklet, slips er ikke så svært.

Hvis du har lyst til at lave noget til at lave dig selv til påske, vil vi være glade for at se dig i vores projekt: "Påskefælles"

Vær ikke doven for at finde tid til håndarbejde, fordi påskehåndværk har deres eget specielle formål: de viser ikke kun mesterens kreative talenter, men giver også mulighed for at føle ferien dybt. Lys påske til dig.

"Cross" garanterer en kreativ start for hele året! 🙂

Påske håndværk med egne hænder: 64 gode ideer !: 2 kommentarer

Bedøvede håndværk. Ved påske, lav sådan undskyldning podstavochki eller hatte til æg - skønhed ... Tak for tippet ...

Alt er meget smukt! Tak

Tilføj en kommentar Annuller svar

kategori

korssting og andre former for håndarbejde

Placering af materiale på andre ressourcer er forbudt!

Ved at indsende en formular på webstedet accepterer du

Smuk tradition og sjov: vi laver påskeæg med egne hænder

Påske er en stor lyst ferie. Sikkert mange af dem har en følelse af noget ekstraordinært, rent og velstående forbundet med ham siden barndommen. Og farverige æg - en uundværlig egenskab - blev opfattet ikke helt som mad, men snarere som en legetøjsbombe. Til enhver tid at give og udveksle æg - at ønske godt og velstand. Måder at lave et påskeæg, ikke et dusin. Mange af dem er så lette og spændende, at de kan lide barnet. Resultatet af fælles fritid for kreativt arbejde - en enestående souvenir - vil glæde de kære, og påsken vil passere til barnet.

Videoidee: marmoræg til påske ↑

VIGTIGT: Kun naturlige farvestoffer og klæbemidler bruges til at farve og dekorere kogte kyllingæg. Hvis du skal bruge lim, male, så kan du ikke spise sådan et æg. For at sikre, at den bevarer sin tiltrækningskraft som en souvenir længere og ikke forringes, anbefales det kun at bruge æggeskallen. I ægget er det nødvendigt at gennembore to huller (ovenfra og nedenfra) og hæld ud (blæse ud) indholdet. For at sikre, at den skrøbelige skal ikke brydes under manipulation, hældes den med gips, monteringsskum eller simpelthen overdækket med croup. Du kan også bruge færdige træ, gips, skumplast æg.

Med papier-mache-teknikken er alle bekendte med skolearbejde. Med sin hjælp er der skabt en række håndværk, herunder dekorationer til påske.

• farvet crepe eller bølgepap

• mel eller stivelse

1. Inflate en lille bold. Du kan hænge det med en streng eller bruge en stand til brugervenlighed.

2. Alt papir skal skæres i kvadrater.

3. Lav en pasta fremstillet af mel eller stivelse.

4. Dunk hver firkant i pastaen, lim på bolden, udjævning rynker. Det første lag af crepepapir, så et par fra den hvide og den endelige - igen serf.

5. Lad håndtaget tørre ud.

6. Blæs bolden og fjern det.

7. Tegn et ovalt vindue og skær det ud.

8. Dekorér kanterne af vinduesstykkerne papir, rullet i bolde og gennemblødt i en pasta.

9. Øverst skal du binde båndet med en bue.

10. Indvendigt kan du lægge bånd af bølgepapet grønt - det er lidt græs - og læg det i souvenir eller lavet af kyllingetråd.

Gentle, luftige, meget søde og enkle i præstation

En anden stor version af gave-overraskelsen: Skær forsigtigt den færdige skal, placer inden i sødme eller souvenir. Klap, indsæt en tråd for at åbne overraskelsen.

Tåre på rebet - en overraskelse!

Ved hjælp af en lignende teknik kan du lave et æg ud af tråden. For at gøre dette har du brug for: en kugle, tråd, lim og små detaljer til dekoration. Wetted tråde skal vikles rundt om bolden, lade tørre, fjerne bolden og dekorere den færdige ramme med perler, bånd, knapper.

Charmerende påskehunde dekorere børnehaven

Men denne måde at dekorere med tråde er ikke den eneste. Ved hjælp af polystyren som basis (det giver dig mulighed for at holde stifter), kan du oprette et æg fra tråden med et færdigt åbent vindue.

• film (således at trådene ikke holder fast i substratet)

• bånd og indretning

Saml dette arbejde fra to halvdele - gør front og ryg særskilt, fordi det vil være umuligt at trække bunden. Halvene limes sammen og er dekoreret med bånd i en tone ved krydset.

En anden interessant teknik til vævning af garn

Håndværk fra tråde - dekoration af ethvert hjørne i huset

Meget populær metode til dekoration. Denne testikel ser meget rig ud, som ligner noget som et smykke som den berømte Faberge. Men at lave et sådant påskeæg med egne hænder er ret vanskeligt uden at mestre i det mindste en elementær teknik til beading. Særlige vævsordninger giver dig mulighed for at male med perler malerier.

Bedøvelse billeder af perler - næsten et kunstværk

Der er dog enkle måder at lave sådanne æg på.

 • Valgmulighed 1. Dække emnet med lim og træk forsigtigt ud i perlerne. Forresten kan du bruge den samme metode til madlavning af spiselige påskeæg, ved hjælp af protein i stedet for lim og drys til konfektureprodukter.

Fødevarer dusting som en æg indretning

 • Mulighed 2. Hvis der er en tålmodighed for at reproducere billedet, skal du sætte perlerne sammen med pincet af de ønskede farver. Brug bedre lim "Moment"

Perler i rollen som sprinkler og tegninger af perler

 • Mulighed 3. String perlerne på en lang tynd tråd, linje eller tråd. Flyt i en spiral, indsæt de spændte perler på emnet. Hvis du bruger perler af forskellige farver, kan du få interessante mønstre.

Meget originale farver

 • Mulighed 4. En anden original og ukompliceret metode, som du skal bruge:

• Faktisk er ægget lavet af skum.

Arbejdets essens: For hver pin-stud nibble perler, så paillette og fastgjort til ægget. Flyt mere bekvemt også i en spiral, skiftende rækker af perler og pailletter i rækker af bånd.

Mange pins og omhyggeligt arbejde, men resultatet er det værd

Påskeæg med applikationer ↑

Ansøgninger kræver ikke specielle anstrengelser og færdigheder, og de kan laves af noget, der skaber et uendeligt antal lyse dekorative souvenirs. Til applikationer anvendes det, at en hånd opstår: klud, servietter, farvet papir, floss og desuden macaroni, korn og æggeskaller.

Lyse anvendelser af garn og papir

I løbet af korn og pasta

Du kan dekorere skallen ... med en skal!

Vælg den indretning du kan lide, lim på emnet tilfældigt eller lagt et mønster, dekoreret med paljetter, krystaller, folie - voila, hurtigt og nemt!

Du kan anvende decoupage teknikken. Derudover skal du have en akrylprimer, maling og lak. Fremgangsmåde:

1. Arbejdsstykket skal affedtes, primet.

2. Farve akrylmaling i to eller tre lag ved hjælp af svamp.

3. Skær dele af billedet ud af den dekorative serviet.

4. Stick med fortyndet PVA lim.

5. Lad tørre.

6. Cover med lak i flere lag.

Delikat romantisk decoupage

Påske håndværk i vintage stil ↑

Blød, men smagfuld, men meget usædvanlig påskeæg: en mesterklasse på dem er præsenteret nedenfor.

• Lim PVA og "Moment";

• kaffe og kanel som farvestoffer.

1. Bryd avisen i små stykker.

2. Stick overlappe med PVA og glatte stykker avis på emnet.

3. Lad tørre.

4. Klargør PVA, kaffe og kanel fra vand og lav en toning opløsning.

5. Påfør en toningopløsning med en børste.

6. Cover med et lag lak eller lim PVA.

7. Dekorer med blonde og dekorative elementer.

Gamle aviser er til tider velegnede på den mest usædvanlige måde

Sådanne stilfulde, elegante æg bliver en værdig indretning af interiøret - et kommode eller en mantelpiece. Satinbånd giver en særlig chic og ekstravagance til sådanne dekorative elementer. I præstationer er de enkle og kræver ikke særlig forberedelse: du har brug for et blankt, bånd, dobbeltsidet scotch og rhinestones (valgfrit).

1. Stick klæbebånd på toppen og bunden.

2. Fastgør enderne af båndene til scotch tape.

3. Træk forsigtigt båndet, vikle emnet.

4. Fastgør enderne med en stud.

5. Fra det særskilte bånd laves et ornament: fold i halvdelen, fastgør vinklen og skift halerne igen til accordeonet er dannet. Sikre den anden ende.

6. Sy prydningen i en spiral.

7. Fastgør haler med rhinestones eller småsten.

Også fra båndene kan du lave buer, blomster, dekorere dem med en stand til en souvenir.

Vanskeligt arbejde ved første øjekast er ikke så svært

Imponerende stilfulde resultat

Påskeæg i quilling teknik ↑

Ekstraordinært smukke, lyse, festlige håndværk i quilling-teknikken glæder udseende, glæde og berøring. Men misundelse har denne teknologi er ikke det værd - bedre at tage et papir quilling, et specialværktøj (i første omgang vil passe en syl tandstikker, stor nål) og forsøge at gøre bumagokrucheniem. Alle komplekse mønstre i quilling består af mange små standardelementer, som ikke er så vanskelige at skabe - en del fingerfærdighed.

Tynde strimler af papir er viklet til ruller. Ruller svækkes, spidsen er fastgjort med lim. For blade og kronblade ruller komprimeres rundt om kanterne. Hver del bør smøres med lim i stedet for den største kontakt med krøller, fjern overskydende lim.

Færdige dys dyppes i lim og udlægges med et mønster på bunden.

For en sådan artikel er der kun to enkle elementer af quilling

Håndværk og dekorationer til påske - store familie underholdning og gaver klar lavet med deres egne hænder, med sjæl og fantasi - en stor hyldest til påske traditioner og relaterede værdier. Alle kan prøve hele charmen at skabe deres eget lille mesterværk!

Antal kommentarer: 2

Mulighed 1. Hvilke af perlerne! I hvilken lim at rulle dette æg.

Kære håndværkere og kunsthåndværkere altid beundret talenter håndværkere, og endda lidt jaloux, at jeg havde sådan talent der, og ville elske at forsøge at gøre en skønhed af deres egne hænder, men det er, hvad problemet er, jeg har ikke nogen idé om hvor man skal begynde og ville elske at gå gennem beherske sådanne mirakler, fordi du kan, når du kan lære alt zhelagii .Mne havde ikke nok Infomatsiya og beskrive den rigtige rækkefølge, men generelt er jeg det indtryk, at kun ved garazdo ikke vores kloge rukodelniki)))

Hvis du har noget at sige, skal du ikke være tavs! Forlad din kommentar:

kategorier

Tips til stylister

© 2011-2016 Lady-Zaza. Kopiering af materiale fra webstedet er kun tilladt, hvis du angiver et aktivt link til kilden.

TOP-5 master klasser til at skabe dekorative påskeæg

Med indgangen til den lyse ferie påske tænker folk ikke kun på, hvordan man kan dekorere et festligt bord - udsmykningen af ​​huset er også af stor betydning. Forsøg at lave kunstige æg til påske med egne hænder - de kan bruges ikke kun til at dekorere værelser, men også som en behagelig præsentation til familie og venner.

Ægte æg er ikke egnede til at lave håndværk til påske med egne hænder - de forverres hurtigt og begynder at lugte dårligt, så det er bedst at forlade dem til spisebordet. Prøv i stedet at lave en dummy, som du sikkert kan dekorere uden frygt for brugsperioden.

Et interessant paradoks: At lave kunstige æg til påske med egne hænder, du har brug for rigtige - give større kylling eller ænder præference.

Da æggeskallen er et glimrende materiale til udsmykning af den naturlige form, lærer man nu, hvordan man skal rense det indefra og forberede det til dekoration. Skyl alle æg grundigt igennem.

 • I centrene i testikelens øvre og nedre punkter placeres små mærker med en simpel blyant. Ved hjælp af en skarp kniv eller en nål skal du forsigtigt lave huller i stedet for mærkerne - fra den brede side af hullet skal være større end med den smalle.

 • Placer under ægget en lille dyb beholder og begynd at blæse i et mindre hul, så jo større indhold begynder at strømme. Nogle gange stopper stoffet hældning - filmskallerne kan interferere. Bare læg nålen med den skarpe ende dybt inde og flyt den der.

Må ikke smide det rå indhold: du kan lave mad!

 • Inde i skallen, selv efter at have blæst, er der en lille film, der kan begynde at lugte dårligt. For at slippe af med det, tag en tynd talte, lys den rødt, hold den gennem et bredere hul og gå forsigtigt langs væggene indefra.

 • Dyk arbejdsemnerne i vandet og tryk lidt ned med din hånd for at fylde dem helt med vand. Nogle gange dræber vandet sig selv, og nogle gange skal man også blæse det - skyll produkterne 1-2 gange for helt at rense dem fra indgangen.

 • Det sidste stadium - æggene til påske bør tørres. Lad dem bare være på et tørt ventileret rum i cirka en halv dag. Hvis du har brug for at fremskynde processen, skal du sætte dem på spidsen med den bøjede ende og varme over brænderen en kort afstand fra ilden, ellers kan den knække og brænde.

Færdigfremstillede skaller kan indrettes på en hvilken som helst bekvem måde - for eksempel er mange mestere nu ligesom teknikken til diamantmaleri.

Den oprindelige stil med ydeevne vil helt sikkert overraske dine bekendtskaber.

Desværre er æggeskaller skrøbelige nok: De bryder ofte ned, så fagfolk kan arbejde med dem - endsige taler om håndværk med børn. For at rette op på denne situation vil du hjælpe gipsparisoner til påske, lavet af egne hænder.

Alt hvad du behøver: de samme æggeskaller med lidt mere end en bred åbning i bunden eller andre formochka (plastic legetøj, emballage Kinder Surprise, etc ...).

 • Fortynd gipsen med vand til en konsistens af sur creme med medium densitet.

 • Hæld opløsningen i forme og lad den tørre helt - afhængigt af blandingens konsistens og typen af ​​gips det vil tage fra en time til en dag.

 • Ridser udbulningerne og fylder overskydende revner med gips, udglatter overfladen.

 • Ovenpå primer også gipsen med akrylmaling.

Nu er kunstige æg til påske klar, og du kan dekorere dem selv.

Kunstige æg til påske kan laves af næsten ethvert materiale i den teknik, du kan lide. For eksempel er nedenunder en mesterklasse om skabelse og dekoration af påskeæg med egne hænder i papier-mache-teknikken.

Du skal bruge: en fast-formular blank oval form (du kan bruge gips, men hellere tage en plastik æg, der består af 2 halvdele), en gammel avis, en speciel pasta papmache (det er let at udskifte med hvid lim).

 • Coat den ovale billet med håndcreme, vaseline eller almindeligt vand, så papirlaget ikke holder fast ved det, og så var det lettere at fjerne.
 • På toppen, forsigtigt nakke det første lag af små stykker afis.
 • Det andet lag skal tilsættes, grundigt smøring hvert stykke papir med en pasta. Tæt produktet, indtil det bliver tilstrækkeligt tæt.

 • Lad emnerne være helt tørre på et godt ventileret sted. Tør papirhalvdelene af plast og primet med hvid maling.

Hemmeligheden ved dette håndværk er, at der indenfor hulrummet er dannet, hvor du kan sætte en lille overraskelse for modtageren af ​​gaven: en mønt, en hårnål eller et slik.

 • Tilslut halvdelene, lim dem sammen med papir, mens maskeringen krydses.

Lad arbejdet tørre igen. Produktet er klar! Den nemmeste måde at dekorere den på er at dække med akrylmaling eller gouache og fiksere den med en gennemsigtig lak.

Men stop ikke der - lav påskeæg fra papirholdere af samme materiale med dine egne hænder.

 • Tryk på karton æggestativet, som de sælges i butikker, skåret i kopper, afhængigt af hvor meget du lavede påskeæg fra papir.

 • På et hvidt A4-ark tegner eller udskriver emnerne som dele af dyrets kuffert og skærer dem i stykker.

 • Farver detaljerne og brillerne efter eget valg, og lim derefter de nødvendige dele til æggene og puderne.

 • Indsæt påskeprodukterne i tribunerne.

Dine fantastiske håndværk til påske er klar! Denne mesterklasse er meget enkel i udførelse, så du kan tiltrække børn til arbejde - de vil sikkert gerne dekorere feriegaver med egne hænder.

En anden ide, hvordan man laver æg til påske med egne hænder, er at skabe smukke store gennemsigtige håndværk fremstillet af tråd. De bliver en vidunderlig udsmykning af dit hus og festbord.

Der er flere måder at lave påskeæg ud af tråde - bare vælg den mest praktiske og begynde at skabe!

Det er meget nemt at lave juledekorationer ud af tråde på en ballonbase, fordi emnet først fjernes fra det færdige arbejde.

 • Opblæs ballonen og slipset op.

 • Hæld PVA lim i en dyb skål og nedsænk den i en hank af flerfarvede tråde.

 • Vind trådene i en kaotisk rækkefølge på bolden.

 • Lad emnet stå i en suspenderet tilstand, indtil det tørrer helt.

 • Når produktet tørrer, gennemblød ballonen, og fjern forsigtigt resmindene med pincet gennem et af hullerne.

Placer påskeægene fra trådene ved siden af ​​hinanden, læg dem i en krans eller krans.

Ligegyldigt hvordan du lægger tråden på egen hånd, vil de se meget smukke ud.

Denne indstilling er lidt mere kompliceret end den foregående, men det giver dig mulighed for at få smukke udskårne huller i produktet.

 • Køb en færdiglavet oval polystyren billet - den kan også skæres med egne hænder.
 • Sæt bunden sammen med polyethylen og hold syningstængerne fast, og del arbejdsemnet i 2 halvdele. På en af ​​halvdelene med de samme stifter tegner formen på det fremtidige hul (i masterklassen er det sol).
 • Tæt omhyggeligt stifterne i tråden med gevind, og lad hullet være fri.

 • Når emnet tørrer, skal du forsigtigt fjerne stifterne og fjerne emnet - du har den forreste halvdel af ægget.

Nu skitserer nu halvdelen af ​​formen med stifterne og gør den anden del af produktet på samme måde. Men allerede uden et hul. Når begge halvdele er klare, lim dem sammen.

I sådanne påskeæg af tråd kan du sætte slik, gaver og legetøj.

En anden mulighed, hvordan man laver dejligt smukke æg til påske med egne hænder i Kansas teknik, kan du kigge i den næste video tutorial:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 5