Passwords from doorphones

Sådan åbner du en dørtelefon uden en nøgle ved hjælp af en hemmelig kode?

Hver dørtelefonproducent installerer en særlig kode på sine produkter, idet man ved, at det er muligt at åbne intercom uden en nøgle. Men måske er det kun, hvis installationsprogrammet ikke ændrede hovedadgangskoden under installationen. Ellers er åbningen af ​​døren meget vanskeligere, og det er umuligt at gøre dette uden at komme ind i systemindstillingerne.

Ved at bruge specielle koder, der skal åbnes, skal du huske at du kun skal bruge dem i nødstilfælde. Brugen af ​​kode til legale formål er retsforfulgt.

For hver type dørtelefon er der en kode, der er ingen universel kode for alle mærker af dørtelefoner.

For at åbne et vizit intercom, tager det lidt mere arbejde end at åbne et andet intercom. Koder varierer i sort, og på tastaturet nogle gange i stedet for nøglen "* 9raquo; "C9raquo; bruges, og i stedet for" # 9raquo; - "Q9raquo;

For at åbne døren skal du bruge koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerede samtaleanlæg ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo ;.

Du kan også åbne døren ved hjælp af servicemenuen. For at gøre dette har du brug for:

 1. Indtast menuen ved at skrive "# 9999raquo ;;
 2. efter to signaler indtaste koden "12349raquo;, vent et kort kig;
 3. hvis den karakteristiske knirke høres, og ikke to-tone signal, kan du prøve at samle andre standard-koder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller "116399raquo ;;
 4. Herefter skal du indtaste kombinationen "2 - pause - # - pause - 3535"

For at åbne intercom Metacom skal du ringe til en af ​​disse koder:

 • klik på knappen "B9raquo; - Antallet af lejligheden, som er den første i denne indgang - "B9raquo; ("COD9raquo;) - Koden 5702 vil blive vist;
 • opkaldskode 65535 - knappen "B9raquo; - 1234 - "B9raquo; - 8;
 • eller denne kode: 1234 - "B9raquo; - 6 - "B9raquo; - 4568.

For intercom-modellen MK-20 M / T kan du bruge koderne: "В9raquo; - 27 - "B9raquo; - 5702 eller "B9raquo; - 1 - "B9raquo; - 4526.

Dørtelefoner af Eltis mærke er ret enkle i åbningen. Du kan bruge en af ​​to koder, der hjælper med at forsigtigt knække intercom:

Hvis du ikke kan åbne døren med disse koder, kan du bruge følgende koder for dørtelefonens cyfral.

 • For samtaleanlæg installeret i døråbninger, hvor flade runde tal (100, 200, 300, etc.), er det muligt at anvende koden "opkald - kode 1 - ringe - kode 2". "Code 1" angiver antallet af lejligheder (100, 200, etc.), og "kode 2" - en kode doorphone «23239raquo;,« 72729raquo; eller "72739raquo;
 • For en dørtelefon mærket med bogstavet "M9raquo;, kan du bruge koden:" call - 41 - call - 1410 ". Nogle døre åbnes, når du bruger koden "070549raquo;.
 • Samtaleanlæg CCD-modeller - 2094.1M kan åbne et sæt "udfordring - 0000" kode, der vil åbne døren enten umiddelbart eller give dig adgang til menuen (displayet viser «ON9raquo;). Klik derefter på "29raquo; - døren åbnes Hvis "OFF9raquo;" betyder det, at adgangskoderne er blevet ændret af installationsprogrammet under installationen.
 • For CCD - 2094M dørtelefon, indtast koden "0000 - call". Efter "cod9raquo;, indtast koden" 123456 - call "eller" 456999 - call ". Du kan også bruge koden "123400 - call". Efter udseendet af indskriften "f09raquo;, indtast koden" 6019raquo;.

For at åbne døren, som er udstyret med Forthorial intercom, skal du indtaste den sekscifrede kode: "0000009raquo; eller "1234569raquo; Men det er ofte umuligt at hackere en sådan dørtelefon, fordi den obligatoriske betingelse for en serviceinstallation er udskiftningen af ​​denne kode.

Du kan prøve denne rækkefølgen af ​​kommandoer: "59raquo; - på skærmen vil der være en servicemeddelelse - 180180 - et opkald - nøglen «49raquo; - en udfordring. "

Brug af en universel nøgle

For at åbne dørene kan du også bruge en universel nøgle, som kan åbne de fleste døre fra forskellige producenter. Sådanne nøgler er meget bekvemme og hjælper postfolk, kurerere, samt ansatte i andre tjenester til at komme ind i indgange og ikke bære en masse nøgler.

Når du har en sådan nøgle, behøver du ikke at tænke på, hvordan du åbner en dørtelefon uden en nøgle, husk og vælg servicekoder. Tross alt indeholder den universelle nøgle oplysninger, som intercom'et læser i sin normale tilstand, og sammenligner det med sine oplysninger i processorens firmware. Hvis disse oplysninger matcher, åbnes døren.

Den universelle nøgle er lavet i flere former: en tablet, en to-kontakt nøgle, en radio nøgle fob proxy. Den universelle nøgle kan bruges ret lovligt af specialister fra forskellige tjenester:

 • ambulance læger;
 • distrikt;
 • reklamemæglere;
 • ved kurerer;
 • postbude;
 • boliger og kommunale tjenester.

Sådan åbnes en dørtelefon med en metak uden en nøgle

Hvert kodesystem kan låses op ved at indtaste det ønskede sæt cifre. Hjem låse er ingen undtagelse. Hvordan åbner man en dørtelefon "Metacom" uden en nøgle? Ligesom den anden - skriv en særlig adgangskode. Koderne, der er angivet i denne artikel, fungerer, hvis installationsprogrammet (eller en af ​​beboerne) ikke har ændret systemindstillingerne for kodelåsen eller universaladgangskoden.

Måder at åbne en dørtelefon uden en nøgle

Enhver kombinationslås betyder muligheden for at åbne døren uden en nøgle. Hver af de metoder, der præsenteres her, passer til visse almindelige Metacom modeller, så hvis du efter det første forsøg ikke lykkedes at åbne døren, fortsæt til næste metode. Prøv alle ovenstående metoder - en af ​​dem vil helt sikkert arbejde. Bemærk: I alle kombinationer betyder "B" en opkaldsknap, uanset om den er angivet på panelet med et bogstav eller et håndsætikon. Her er de effektive måder, der vil bede om, hvordan man åbner Metacom-modeller uden en nøgle:

 1. Ved hjælp af en lejlighedskode. Til disse modeller af kode lås tildele en adgangskode til hvert lejlighed nummer i dette hus. Hvis du kender nummeret på din lejlighed, skal du ringe til det og trykke på opkaldsknappen.
 2. Ved hjælp af en universel kode. Hvis installatøren eller andre beboere i huset ikke ændrede det, skal standardkombinationen "1234-B" stå.
 3. Tryk på opkaldsknappen og ring nummeret på den første lejlighed i indgangen. (For at bestemme det skal du bare kigge efter gulvpladen.) Hvis du gjorde alt rigtigt, skal displayet vise COD. Ring 5702, og efter et par sekunder åbner døren.
 4. Ring 65535-B. Indtast universalkoden og tryk på B-8.
 5. Indtast universalkoden og kombinationen B-6-B-4568.

Ovenstående metoder er egnede til kodelås med en skærm. Hvis du vil forstå, hvordan du åbner en Metacom-dørtelefon uden display, skal du bruge en af ​​følgende metoder:

 • Indtast følgende kode: B-27-B-5702, vent et par sekunder og døren åbnes;
 • tryk på B og kald 1-B-4526.

Der er specielle koder, der ikke kun kan komme ind i bygningen uden en nøgle, for at åbne døren, men også at redigere indstillingen af ​​selve enheden. For eksempel kan du ændre adgangskoder, der bruges af systemet til at fjerne eller vedhæfte nøglerne til en bestemt lejlighed, skiftede hovedindgangen til den kode, få indprogrammeringsfunktionen, lære at åbne samtaleanlægget i brugermenuen. For enhver handling skal du kende den såkaldte "master code". Som standard tildeler Metacom et kodeord på 1234.

 1. Åbning af døren. Hvordan åbner Metacom uden en nøgle? Find ud af og indtast universalkoden, tryk på opkaldsknappen.
 2. Arbejde med nøgler. Du kan fjerne eller vedhæfte "tabletter" til en bestemt lejlighed. For at gøre dette skal du indtaste 65535-B Master Code-B-B. Angiv derefter nummeret. For at optage nøglen skal du indtaste B-7. Hvis du vil løsne alle tilsluttede chips fra lejligheden, skal du trykke på B-7-0-111.
 3. Ændring af systemadgangskoder. Ved hjælp af menuen kan installationsprogrammet ændre den universelle dørtelefonkode. For at tildele en ny hovedadgangskode indtast 65535-B-master kode-B-9-3-ny adgangskode-B. I samme menu kan du ændre lejlighedskoden. For at gøre dette skal du kende den allerede installerede kryptering. Det antages, at du skal være ejer af lejligheden for at erstatte adgangskoderne. Indtast kombinationen 65535B-master kode-B-B-lejlighed nummer-B-0-ny adgangskode-B.
 4. Koderne for indtastning af menuen. "Metacom" er udstyret med tre forskellige kataloger. For at komme ind i standardbrugermenuen skal du indtaste kombinationen 65535-B-1234-B-B. Adgangskoden til dørtelefontjenesten er 65535-B-master kode-B. For at ændre systemindstillingerne skal du indtaste 65535-B masterkode -B-9.

"Metacom" tildeler sit eget kodeord for hver lejlighed i huset - det er et sæt med fire cifre. Ejere skal kende ham, for at komme ind i huset selv uden en nøgle eller i en anden nødsituation. Adgangskoden er angivet i aftalen med installationsfirmaet. Der er universelle koder fra intercoms, ikke bundet til en lejlighed. Som standard er hovedadgangskoden fra sikkerhedsenheden 1234. Hvis en person allerede har ændret den før dig, kan du kun lære den nye adgangskode fra serveren.

Hvis du ikke kender den universelle adgangskode, vil du ikke kunne:

 • ændre det og sæt et nyt master password
 • Vedhæfte eller løsne chipchips fra lejligheden
 • ændre enhedens systemindstillinger;
 • at tildele en ny kode til lejligheden
 • udfør kode lås programmering.

Uden master-koden kan du:

 • Åbn intercom med Metacom uden en nøgle;
 • Indtast brugermenuen.

Videoinstruktion: Sådan åbnes kombinationslås

Denne korte video instruktion giver en enkel og forståelig forklaring på, hvordan man åbner en dør uden en nøgle. I videoen låser forfatteren Metacom-modellen med et display. For at bruge denne metode skal du kende nummeret på den første lejlighed i indgangen. Det er meget nemt at finde ud af - på hver veranda er der et skilt med lejlighedstal tilhørende denne del af bygningen. Fotobilledet viser hvilken dørmodel der bruges. Hvis du har den samme kodelås, skal adgangskoden fra videoen være egnet til at åbne døren uden en nøgle.

Sådan åbner du en dørtelefon - Praktiske råd

Detaljerede instruktioner for åbning af hver dørtelefonmodel uden en nøgle

Processen med udvikling og indlæsning af låsens specielle numre til dørtelefoner udføres på fremstillingsstadiet af enheden, så de er ofte de samme for alle modeller af et firma. Men de kan variere afhængigt af det repræsentative selskabs ønsker.

Men ofte er der på salgsmarkedet enheder, der ikke er omprogrammeret, hvilket betyder at næsten alle moderne personer nemt kan komme ind i indgangen med låsen installeret, hvis han kender den nødvendige kombination af tal.

I overensstemmelse med bestemmelserne i den nuværende lovgivning har alle, der glemte nøglerne til indgangen, mistet dem eller om nødvendigt presset om at komme ind i huset, kan åbne dørene til indgangen, garagen eller kontoret ved at indtaste de ønskede tal i den ønskede rækkefølge. Det er også tilladt at bruge koden, hvis en person f.eks. Er blevet inviteret til at besøge, men en ven svarer ikke på dørklokken.

For at bryde døre og elektroniske låse på denne måde, er det i strid med loven forbudt at anvende røveri og røver for bedrageriske formål. Ellers følger strafferetten.

Intercom af dette firma er karakteriseret som en af ​​de mest pålidelige, hvilket næsten er umuligt at åbne! Dette er en myte! Fabrikant af firmaet regulerer sine produkter som en teknik, hvor en obligatorisk ændring af fabriksindstillingerne er lavet, men du kan stadig forsøge at knække Factorial!

For at "sim-sim" åben skal du indtaste den sekscifrede kode 000000 og 123456 på tastaturpanelet.

Hvis døren i dette tilfælde ikke åbner, er der en ekstra mulighed, en sekventiel kombination af nøgler:

Et ret simpelt intercom system, med et systemskema med Faktorial teknik.

En sådan anordning kan åbnes på tre forskellige måder:

 1. Det er nødvendigt at sekvensere følgende kombination af cifre og nøgler på kontrolpanelet:
  • "Opkaldsknap".
  • "Antal af indgangenes 1. lejlighed".
  • "Opkaldsknap".
  • "Displayet viser ordet COD".
  • "5702".
 2. Hvis den første metode ikke giver de forventede resultater, er det værd at bruge den anden metode:
  • "65535"
  • "Udfordring"
  • "1234"
  • "Udfordring"
  • "8"
 3. Den tredje metode er meget enklere, men kræver indførelse af primtal præcist og konsekvent:
  • "1234"
  • "Defiance"
  • "6"
  • «Igen et opkald»
  • "4568"

I låsene af firmaet Metacom er der en model MK-20 M / T, åbningen er væsentligt forskellig fra de andre standardtyper og indebærer to måder at åbne:

Hidtil er virksomhedens teknologi den mest pålidelige og sikre fra tyverier og ubudne, i sammenligning med analoge muligheder. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​en stor database med systemkoder og nøgler, som i fremtiden ikke er så let at afhente. Medarbejdere i selskabet lægger særlig vægt på eksperimenter med systemprogrammering af deres dørtelefoner.

Men hvis leverandørfirmaet ikke ændrede systemets fabriksindstillinger, kan du prøve at knække dem ved at indtaste følgende kombinationer for at vælge mellem:

Hvis der efter dette lyder et signal, er døren åben for åbning, hvis to signaler - desværre var alle forsøg forgæves.

For at justere indstillingerne for indgangstelefonmenuen i virksomheden Visit, bør du kende nogle grundlæggende regler og teknikker, som i høj grad letter processen med at bruge systemet i forskellige livssituationer:

For at komme ind i indgangen eller huset, hvor den elektroniske lås af firmaet Tsifral er installeret, kan du bruge de to foreslåede metoder:

 1. Du skal udføre følgende trin i rækkefølge:
  • Send "07054 eller tryk" call ".
  • Tryk på "41" eller "opkald", "1410".
 2. Det andet tilfælde er relevant, hvis huset har lejligheder under tallene 100, 200, 300, 400, så:
  • Tryk på "Call".
  • Indtast lejlighedsnummeret 100 eller 200.
  • Tryk på "Call".
  • Indtast kombinationen "2323" eller "7272" eller "7273".

Sådanne elektroniske systemer er de enkleste, både i brug og i åbning uden en særlig nøgle. Dette skyldes det faktum, at stort set alle koder og elektroniske nøgler er standard og af samme type.

For at åbne en sådan dør uden en specialnøgle behøver du kun to enkle kombinationer, der sikkert vil fungere:

Dørtelefonen på dette firma er den mest pålidelige, som næsten ingen cracker kan hacke, især til en uerfaren person, der konfronteres med et sådant problem for første gang.

For at åbne en sådan elektronisk lås er der kun to kombinationer, hvor man ikke åbner alle døre:

Hidtil er døre med elektroniske låse så almindelige, at de er installeret i næsten ethvert hus og i hver indgang. Teknologien, som de er baseret på, kaldes Touch Memory, som åbnes med en speciel nøgletablet.

Og hvis der er mange sådanne døre, så skal hver person på en flok nøgler bære flere sådanne nøgler: fra huset, kontoret, garagen mv. Det er ganske ubelejligt og upraktisk, derfor en universel elektronisk nøgle til dørtelefonen døre af forskellige producenter.

I dag er sådanne universelle elektroniske nøgler almindelige overalt, så det er ikke svært at erhverve dem. For eksempel er det meget nemt at købe en sådan nøgle på internettet, i specialbutikker, i reparationsafdelinger og i levering af tjenester til fremstilling af individuelle nøgler.

Særlige universelle nøgler til dørtelefonen har en forskellig pris, afhængigt af producent og konfiguration, i gennemsnit er prisen i dag fra 300 rubler til 600 rubler.

Universelle nøgler åbner op til 90% af elektroniske magnetiske og mekaniske låse samt mange kinesiske døre.

I sådanne nøgler er der et specielt udviklet mikrokredsløb, hvor der er en 64-bit kode udviklet af producenterne. Koden består af et 48-bit unikt serienummer, 8-bit kode og en 8-bit checksum af koder.

Når du kontakter dørens elektroniske panel, sendes den udviklede kode på en enkelt-ledet bus i seriel form. Så læses koden af ​​modtagerenheden, hukommelsesenheden, som når dørene åbnes, giver et lydsignal.

Sådanne nøgler bliver nødvendige og relevante for medarbejdere i følgende specialiteter:

 1. Før du forsøger at bruge en af ​​ovennævnte kombinationer, anbefales det at forsøge at ringe til en af ​​lejlighederne og høfligt og taktfuldt forklare den aktuelle situation med "menneskers sprog". I mange situationer er der godmodige mennesker, der forstår kompleksiteten af ​​hvad der sker og åbner dørene.
 2. Der er flere metoder til oplåsning af en elektronisk dør med elektrisk stød, da du skal vedhæfte en arbejdsenhed til aflæsningspanelet og anvende en udladning.
 3. Det er muligt at bruge kraft til at bryde sådanne låse (til mænd), for det er nødvendigt at ramme under læsepanelet med 10 cm til det sted, hvor elektronikken selv er placeret.
 4. Alle ovenstående valgmuligheder er ved at trykke på knapperne og indtaste tal for at åbne de elektroniske låse er kun relevante, hvis brugeren ikke ændrede fabrikskombinationen af ​​koder.
 5. Kombinationer er ganske forskellige, afhængigt af modellen købt og serien af ​​et slot.
 6. Hvis du har brug for at knække låsen om vinteren - alt er meget lettere. Det er nødvendigt at tage en klump af sne og lægge på tastaturpanelet. Låsen kan åbnes, efter at fejlmeddelelsen dukker op på skærmen. Dette skyldes det faktum, at låsen fra overkøling med et stærkt temperaturfald svækker.
 7. For låse med et magnetisk system (vigtigt, uden mekanik), kan du åbne med din egen styrke. Det er nødvendigt at lægge vægt på siden, hvor døren åbnes direkte og trækker sig fast ved håndtaget - døren åbnes.

 • HQsignal - videoovervågningssystemer. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af materialet er muligt ved placering af et aktivt link til vores kildeside.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 5 = 3