Pastelfarver i det indre

Varm pastelfarver i indretning

Det indre af rummet, lavet i pastellfarver, ser luftigt og rummeligt ud. Pastelfarver bruges ofte i værelser med et lille område, de øger visuelt rummet. Pastelfarver er opacitet, farvetæthed og hvidhed.

Trendy dag og efterspørgsel på alle tidspunkter, i mange stilarter pastelfarver er meget blødt look i det indre, dette er en usædvanlig delikatesse og lethed i det indre af børneværelset, soveværelse, Easy Living design. Interiøret, lavet i pastellfarver, giver dig mulighed for at slappe af og slappe af i følelsen af ​​fuldstændig fred.

Pastelfarver, der anvendes til design af et værelse, varierer meget med belysning. I dagtimerne, solen erhverve en vis lethed til at blive endnu lysere i skyggen bliver mørkt, især når det drejer sig kolde nuancer. I kraftigt lys om aftenen bliver lys og igen spektakulære, især interessant at spille toner på teksturerede materialer, i løbet af dagen at omdanne det indre af rummet takket være spil af lys og skygger.

I dag, i en tendens, brug pastell nuancer i at skabe mange design stilarter. Kontrast på forskellige fakturaer giver dig mulighed for at skabe stilfulde, originale og meget imponerende interiører.

Pastel farver på boblende og blanke overflader ser meget lysere, og skaber lethed i hele rummet, men brugen af ​​tekstil med skinnende og satinagtig tekstur af det indre af den ekstra skarphed, sløre iboende i pastelfarver træder i baggrunden.

Fløjlsagtige og fluffede teksturer i tekstiler tværtimod blødgør og fylder rummet med mildhed og ro. Ved hjælp af en fløjlsagtig overflade skaber sofaen og lænestolen, plaiden og tæppet en usædvanlig komfort i rummet.

I alle rum er pastelfarverne en komfort til øjnene og sjælen efter en hård arbejdsdag, så du virkelig kan slappe af og slappe af. Belysning i dette design brug rettet, at arbejde på klarhed af formularerne er ikke blurriness af konturerne.

Pastelltonernes unikke evne til at opløse og bruges ofte sammen med hvid farve, så de opfattes i kombination med lyse og saftige farver.

Pastelfarver meget harmonisk udseende, når du opretter forskellige stilarter, især smukke de spiller i en klassisk stil, country, moderne og Provence.

Åndedræt: 20 storslåede interiører i pastelfarver

Få en af ​​de mest læste artikler en gang om dagen. Bliv medlem på Facebook og VKontakte.

At vende hjem efter en travl for, hver en person, stræber efter at fordybe sig i en atmosfære af fred og ro. Giver komfort og hygge kan interiøret i rolige toner. I vores gennemgang garanterer flere oprindelige ideer, hvis brug skaber en velsignet hjemmets atmosfære.

Hvide vægge gør rummet mere visuelt, og møbler og tilbehør i pastelfarver tilføjer et rum af varme og hygge.

En hyggelig stue i beige toner med kontrasterende detaljer, som en lys puff og et blødt pink sengebord.

En harmonisk kombination af ferskenfarver skaber en varm atmosfære i rummet.

Lette tilbehør i kombination med pastellvægge gør soveværelset virkelig unikt.

Storslået lys stue med luksuriøse møbler i kaffe, lyserød og mintfarver.

Bedøvelse køkkenindretning med hvide vægge og møbler i pastelfarver.

Spisestue med hvide vægge, bløde blå stole, et massivt rundbord lavet af naturligt træ og en original gul lampe i geometrisk stil.

En diskret grå farve fremmer koncentration og skaber en beroligende atmosfære.

En fantastisk kombination af grønne pasteller med lyserød og blå vil bidrage til at skabe et roligt og samtidig energisk interiør.

En fantastisk kombination af blide pink og blå farver gør interiøret blid og munter.

Harmonisk kombination af forskellige pastell nuancer i det indre af stuen.

Kombinationen af ​​fire pastell nuancer gør det indre af soveværelset usædvanligt og fabelagtigt.

Maiden soveværelse med grå vægge og hvid og lilla tilbehør.

En vidunderlig kombination af cremet lyserød og mørkegrå i væggenes design.

Kombinationen af ​​hvide og delikate lyserøde blomster vil skabe en atmosfære af lethed og ømhed i soveværelset.

Stilfuldt interiør i stuen i kølige farver.

Luksuriøs stue, indrettet i pastelfarver, med storslåede overdådige møbler.

Det stilfulde og diskrete interiør i stuen, indrettet i pastelfarver.

Spisestue med lette vægge og fængende mønster, lavet i pastelfarver.

Rolige indvendige soveværelser i grå og lyserøde farver.

Kan du lide artiklen? Så støtte os, PUSH:

Pastelfarver i det indre

af 20. juni 2017

Pastel er stille og roligt. Hun taler ikke, men hvisker. Pastellfarver er diskret og utrættelig. De irriterer ikke, forårsager ikke angst, gør dig ikke nervøs. Derfor bruges de ofte, hvor der er behov for åndelig trøst - for eksempel i klinikker, psykologer, spa-saloner mv. Pastelskalaen er også populær for boliginteriør. At lave med pastel er meget let - der er praktisk taget ingen risiko for at arbejde med det.

Pasteller omfatter en familie af lys nuancer med lav mætning. De er "fløjlsagtige", som om de er pulveriseret eller sprinklet med mel.

Faktum er, at der oprindeligt var pasteller var farveblyanter trykket fra pulvermalinger. Det samme udtryk blev fastgjort og bag tegningerne lavet af farveblyanter. Malingen på dem er ret lys, med en "pulver" tekstur.

En hvilken som helst kromatisk farve har en pastellversion. For at skabe det skal du blande basisfarven med hvid eller lysegul. Pastellversion af violet - lilla eller bleg lavendel, grøn - mynte, orange - fersken, rød - lyserød eller lys koral.

Nogle farver og deres pastellvariationer

1. Pastel aura beroliger og slapper af en person. Hvis du vil vende dit hjem til en stille havn, der fremmer afslapning, skal du vælge dine indretninger bare sådanne toner.

2. Pastel er næsten "spineless". På grund af det lave indhold af den kromatiske komponent bliver temperament og farve disposition mærkbart udglattet. For eksempel gør de blå vægge rummet dyster og koldt, og pastellblå på væggene opfrisker det lidt. Med rødt overvejende, ser interiøret varmt og indelukket ud, og med en bleg koral eller lysrosa regerer der en mild "temperatur" i den.

3. Pastellen er svag. Hun presser ikke og presser ikke i armene, men forsigtigt og forsigtigt omslutter. Derfor kan den bruges uden frygt i store mængder - for eksempel til færdiggørelse af alle rummets vægge.

4. Forskellige pastellfarver går godt sammen med hinanden. Få mennesker vil tørre at blande i et interiør, for eksempel rød, grøn og lilla. Med pastellversioner er alt meget nemmere: en kombination af lyserød, lavendel og mynte vil ikke være hård, skrigende eller forstyrrende. Interiøret vil være ret roligt, vejet.

5. Pastel er forfriskende. Disse nuancer henviser til forårskalenderen - forbundet med renlighed og ungdom, de giver en følelse af lys og luftighed. Ønsker du at bosætte sig i dit hus foråret? Giv præference til pastelpalet.

1. Pastel baggrund

Som allerede nævnt mister lette pulvertoner en betydelig del af de egenskaber, der er forbundet med hovedfarven. Derfor er de så gode som en farvebase. Her konkurrerer de med neutrale toner (hvid, beige, grå), der ofte bruges til at skabe en baggrund.

Med pastell baggrund kan interiøret være sort / hvid, der består af forskellige nuancer af samme farve.

Alle nuancer af denne type er perfekt kombineret med hinanden. Du kan kombinere dem i interiøret på nogen måde. For eksempel ved maling af vægge med blokke ("farveblokerende" metode) eller i gruppering af farverige puder på sofaen.

Pastell multicolor er et meget sikrere og mere behageligt øje end en blanding af mættede toner.

Ja, som lyse streger kan virke elementer af ikke kun en dyb, men også en dæmpet farve. Sandt nok er deres anvendelsesområde begrænset - pastel accenter "arbejde" som regel kun i neutrale interiører.

Møbler af bløde springtoner ser let ud, nogle gange endda vægtløse. Det overbelaster ikke pladsen. Dette gør det til en ideel løsning for små værelser.

Med pastellmøbler i indretningen lindre lethed og foråret friskhed.

Og det er en god løsning for interiører i retro stil, fordi lyspulverede farver var meget populære i midten af ​​forrige århundrede.

Forresten! Ofte kombinerer pastellfarver i interiøret med meget lyse, undertiden næppe perceptible variationer af grå, beige, grå-beige.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

45 − 39 =