Pastellfarver er hvad

Pastellfarver - hvilke farve nuancer er disse?

Pastellfarver - en palette af dæmpede nuancer - efter vores mening er forbundet med friskhed og luftighed. Selv med kvindelighed.

Så pastellfarver - hvad er det i farve? Disse er bløde farver som lilla, lyseblå, lysegul, fersken, mint, lyseblå. De opnås ved fortynding af den hvide farve af enhver ren tone. Udvalget af disse nuancer er meget bredt: fra næsten gennemsigtig til mættet.

Alle nuancer af pastellfarver er perfekt kombineret med hinanden såvel som med hvid farve. Det opnår den bedste kombination af stort set alle pastelfarver med en mættet nuance af sin farve, for eksempel cyan og blå, og en anden med naturlige og neutrale farver. Tre pastelltoner, der ligger ved siden af ​​i farveområdet, vil altid skabe en win-win-kombination.

Pastellfarver - er det i indretningen?

Diskret og enkel pastelfarver giver os evnen til at skabe i det indre af de mange forskellige farver i varme og kolde toner. Den vigtigste ting at tage hensyn til alle nuancerne i lys, de stråler fra solen fra vinduet, det spil af lys og skygge. For eksempel i diffus ensartet belysning pastelfarver synes meget lyse, da skyggen meget mørkere.

Indretning i pastellfarver er præget af fleksibilitet. Det er kun nødvendigt at ændre farven på nogle dekorative ornamenter eller omsmøre møbler - og rummet vil ikke blive genkendt.

Typisk rådes alle elementer fra de indvendige designere til at udføre i lige så mættede toner fra forskellige farvesegmenter. Hvis du forsøger at placere dem ved siden af ​​en meget lys farve, ophører pastellen med at blive opfattet, fordi den er iboende for "dissolve9raquo; i luften. Selv om indførelsen af ​​en ny note i "pastel9raquo; Interiør i form af for eksempel af en kontrast dekorative dekoration eller møbel, gør ikke ondt.

Disse farver hjælper med at slappe af

Rolige og ædle toner som creme, lavendel, sand, creme som at bruge designere, der forstår farveterapien. Disse pastellfarver skaber trods alt en atmosfære af lethed, renhed og luftighed. De er ikke kun rolige og slappe af, men hjælper, når det er nødvendigt, med at tune ind i det arbejdende humør, kreativitet og skabelse.

Pastelfarver - hvad slags tøj?

En række nuancer af pasteller passer til næsten alle. Med deres hjælp kan du oprette forskellige billeder, der passer til både dagligdags og aftenpartier.

Blandt de fashionable pastelfarver i tøj kan identificeres sand, isblå, pistacien, lyskoral.

Det er moderigtigt at kombinere pastellfarver med mælkfarve. De passer perfekt sammen med hvid.

Og selv for sort kan du vælge pastell nuancer, for eksempel karamel. Sortbukser eller et nederdel skygger kun en lystrøje eller bluse. Til en lille sort kjole på en sommeraften er det passende at bære en terracottajakke.

Fashion tendens til at variere, men i sommer farver foretrukne outfits er uden tvivl pastelfarver. Dygtigt kombinere forskellige tone pasteller med hinanden eller med mere livlige farver, kan du skabe interessante billeder af sommeren. For eksempel bør du aldrig glemme det faktum, at varme og kølige nuancer af pastel farver harmonisere godt med hinanden, ser naturligt og organisk. En kjole af beige, mælk og fløde nuancer vil give dine hverdage dråbe foråret humør.

Så pastellfarver - hvilke farver er disse? Lad os svare kort: Dette er spektrumets hovedfarver, fortyndet med hvidt.

Hvilke farver er relateret til pastelltoner

  • Hvilke farver er relateret til pastelltoner
  • Turkis farve i design af lejligheder
  • Hvilke farver kombineres med den blå

Ordet "pastel" kommer fra den latinske pasta, som i oversættelse betyder "dej". Selve materialet er af tre typer - olieagtig, voksagtig og tør. I kunstbutikken kan du finde nogen af ​​dem. Farverne, mens de er i boksen, virker lyse, men hvis du begynder at male, vil du se, at billedet viser sig lyst og blidt. Og blød og dæmpet, får du slagtilfælde selv fra de lysteste kalke. Dette er pastelfarver.

Behovet for at få pastelfarver i praksis opstår ganske ofte. For eksempel under reparation, når du vil have værelset syntes større og lettere. Pastelfarve kan fås fra enhver maling. Til forsøget skal du tage gouache. Læg en lille grundmaling i en separat beholder (grøn, blå, sort, brun). Begynd at tilføje hvid. Jo mere hvid maling - lysere skyggen. Så du får en lysebrun, grå, lysegrøn, blå, det vil sige de farver, der almindeligvis kaldes pastel. Selv hvis du tager en rød maling, kan du ved hjælp af hvid let omdanne den til en blidt lyserød. På samme måde kan du blande olie maling. Hvad angår akvarel, kan man ved anvendelse af denne teknik opnå en pasteltone ved at tilsætte mere vand.

Som alle andre er pastelfarverne opdelt i varme og kolde. Varmt pastelltoner omfatter lyserød, beige, lilla med overvejende lyserød, lysegul, lysorange. Kolde pastellfarver - lysegrøn, blå, nogle gråtoner, lilla med overvejende blå.

Pastellfarver er ikke altid kombineret med andre farver. Det er vigtigt at vide, om du f.eks. Skal simulere tøj, gøre ornamenter fra koldt porcelæn eller er glad i quiltning. Udfør et sådant eksperiment. Tag et lysegult eller beige tørklæde og prøv det med en lyseblå eller lyse rød kjole. Med en blå pastelfarve vil du se lysere ud end den er, med en lys rød - selv dråber. Eksperimenter med forskellige kombinationer af pastel og lyse farver for at finde den mest succesrige kombination af dem.

Pastellfarver - hvilke?

Kunstnerisk billede af farve

Forskellige pastellfarver

Brun er en helt universel farve. Efter at have hentet den tilsvarende sammensætning fra tilbehør, er det muligt at modtage som.

Mintfarve i tøj til anden sæson er den ubestridelige tendens i den varme periode af forårssommer. Alle nuancer er moderigtige.

Enig, ikke alle har en følelse af æstetik, bragt til perfektion. Nogen er i stand til som mentalt.

Magiske grønne øjne er attraktive og smukke i sig selv, selv om de skal understreges og fremhæves. Med hjælp.

Brune øjne piger er det nemmeste at gøre øjenkrem, fordi det er lettere at samle skygger på denne farve af iris. I.

Alt det gode tidspunkt på dagen)))

Jeg læser læsning. og jeg tror, ​​at alle er lige og elskerinder og koner, det er min historie, gift var 10 år gammel, har tre børn, livet, omsorg, og generelt for gående)) var der mange, med et par endda talt, var der en dame fra hele flokken (jeg deres såkaldte, var en masse piger) gik så kom, hvor mange gange jeg kaldte, men er bange for at mødes, hvor mange tårer, jeg kunne ikke sove om natten, for no..ya for walking, men så han ikke vidste, jeg var smuk, og gymnastiksalen ect, selv en mand jeg har, han elsker.

stoppe stirre på spejlet, og livet naladitsya.posmotreli sig hurtigt - og væk fra zerkala.nechego sidde i timevis ser.

Mød min elskede mand 34 år, er han gift med søn på 40 snart og mine børn 35 og 38, vi elsker bare hinanden og ikke ønsker at gøre andre ulykkelige, fordi de er på ingen måde at bebrejde

Alle hilser på mig kurven form, jeg dem gnave og jeg vil have dem otrostit Prompt venligst

Hej, jeg havde et abort, smerten i maven var 3 dage, medicinen blev ikke ordineret. Fortæl mig hvad jeg skal gøre? Til lægen, en optagelse i en uge.

Indtast dit navn og dit valgte navn for at finde ud af, hvor kompatibel du er:

madlavning
elsker
Master klasser

Ophavsret 2011-2016. Alle rettigheder forbeholdes.

Reprinting af materialer er kun tilladt efter aftale med webstedets administration.

Hvis du fandt materialer på vores hjemmeside, der overtræder ophavsret eller loven i Den Russiske Føderation, så lad os det vide. Vi respekterer udlændinges lov og arbejde, og vi træffer alle nødvendige foranstaltninger. Nogle artikler på webstedet kan indeholde materialer, der ikke er beregnet til personer under flertallet. 18.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 17 = 24