Pastila ru håndarbejde

Contents

postila.ru - Den mest interessante i blogs

Hæklet-nøglering hæklet. Hook. MK.

Smukke ornamenter på juletræet. Hæklet-nøglering hæklet. Hook. MK

Uden en titel. Diskussion om

Jeg har ventet på dig, jeg vidste du var.

Hæklede hæklede og strikkede hæklede puder

Forfatteren af ​​stillingen: larisa snedker. Find og hold interessante og nyttige ideer om Postil! | | Den mest værdifulde på emnet "Knitting9raquo;

SHAWLS SCARFS CUPS PONCHO MANISHKI

Forfatteren af ​​stillingen: larisa snedker. Find og hold interessante og nyttige ideer om Postil! | | Den mest værdifulde på emnet "Miscellaneous9raquo;

Playlist of Love fra Gud spørg! | | PLEYKASTY

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Postens sted er inspiration. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Separation, som tusind dødsfald (Irina Stefashina) / poetryexperiment.com - nationalt | Vers af Irina Stefashina

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Tarot prognose for ugen fra 4. august til 10. august 2014 | mystik

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Postens sted er inspiration. Find og gem hvad du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, sommerhuse, familie hvile, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem hvad du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, sommerhuse, familie hvile, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Når du bare ikke vil leve (Irina Stefashina) / poetryexperiment.com - national

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Videchat chat af hurtige bekendtskaber, russisk analog chatroulette, Videochat af Moskva,

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Musik postkort Magic night - Kærlighed og sangtekster | PLEYKASTY

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

En dag blev en millionær spurgt om, hvilken slags kvalitet hjalp ham til at blive rig | FORBETALINGER PÅ INTERNET

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem hvad du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, sommerhuse, familie hvile, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Femte august (Irina Stefashina) / Proza.ru - National Server of Modern Times | Prosa af Irina Stefashina

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Venter. (Irina Stefashina) / poetryexperiment.com - den nationale server af moderne teknologi

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Og dine læber er dine PLEYKASTY

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Grå maling (Irina Stefashina) / Poetryexperiment.com - Den moderne server i moderne tid | Vers af Irina Stefashina

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Uforståelige hemmeligheder i verden, som alligevel formåede at afsløre [historiens gåder

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Prognose Akashi Chronicle August 2014 | mystik

Postils websted er en inspirationskilde. Find og gem det, du personligt kan lide: opskrifter, håndarbejde, ideer til hjemmet, hytterne, familiepenge, udvikling af børn. Dette er en online udklip af de mest nyttige og interessante ideer, der findes på de bedste websteder. Projektet eksisterer udelukkende for at opnå dit smil!

Pastila ru håndarbejde

Velkommen! Jeg er Irina Voroshilova Jeg byder dig velkommen på stedet "Utilitarian Needlework"! Du kender ikke denne sætning? Du lavede ikke en fejl, jeg opfandt det selv!

Utilitær - praktisk, nyttig, rentabel, anvendt.

Du tilfældigvis at lade sig rive med, hvad-eller besættelse, at bruge en masse penge og tid på sin nye hobby, købe materialer, værktøj udstyr ... .. Og så pludselig køle af, at indse, at det ikke er din.

Eller en anden situation! Du sy eller strik og forskellige ubeskrivelige skønhedsklapper og -tråde akkumuleres ved sprang og grænser. Gør en skam, at udvikle noget seriøst - der er ingen tid til at give - ingen.

Den tredje mulighed er "invasion" af pakker af forskellige dragter fra alle volosts, og du er en kæmper for renlighed af miljøet. Sådan bestiller eller anvender du dette nødvendige, men uudslettelige produkt af livet?

Forældede tøj, raznoparye sokker, beordret til at leve længe strømpebukser, elegante, men, ak, den knækkede vase og mere OOOOOOOOO! Hvordan ved jeg det her! Listen kan fortsættes på ubestemt tid - alt dette er materialer til utilitaristisk håndarbejde, hvis fordel er i dens PRECISION.

Jeg har længe været interesseret i dette spørgsmål og fortælle og vise dig, hvordan med en lille indsats, gøre passende temmelig praktisk for dig selv økonomien ting eller som en gave uden at bruge på samme tid nogen penge længere og oputno genoprette ro og orden, raskhlamlyaya gradvist deres lagre (læs murbrokkerne).

Selvfølgelig kan du smide det hele væk. Men du kan godt lide at lave kunsthåndværk! Lad os skabe uden ekstra udgifter til familiebudgettet! Kom til mit websted www.babairisha.ru og abonner på "Gratis lektioner af håndarbejde"

Andre publikationer på bloggen. Klik her for at gå til:

6 kommentarer. til posten "Utilitarian Needlework"

Interessant ide til dig!

Jeg kan også godt lide praktiske ting, og det sker fra den gamle noget mester ...

Og jeg kunne godt lide din "delayrukamisam", men intet kom i mit hoved. Men nu, når jeg næsten ikke har startet dette websted, ved jeg allerede, hvad der vil være det andet! Vi skal lære hinanden at kende, Natasha!))

Wow, dig. Helen! Tak! Med glæde vil jeg søge!)

Åh, Irina, hvordan jeg med dig sjæl! Og patchwork drømmer at gøre. Og alle slags skrabestrenge, som er en skam at smide, ligger. Og med denne byggeplads gav selv strikning :-(. Selv om det også er fascinerende :-(.

Ja, Lyudmila, jeg fik også fast i byggepladsen. Kun langsomt viser det mig)

Jeg kunne ikke engang høre om dette udtryk - utilitaristisk ... Jeg lægger bogmærket, barnebarn vokser op - vi skal gøre det med hendes håndarbejde. Når jeg gjorde det hele, men i livet var der andre prioriteter. Og undskyld ... Tak for et sådant websted!

Tilmeld dig nyhedsnyheder

kategorier

2012 УТИЛИТАРНОЕ РУСОДЕЛИЕ - Strikning og syning til hjemmet og for dig selv.

Postila - alle de mest interessante fra internettet

Med alle overflod af steder i RuNet vil du være enig, nogle gange synes det, "der er ikke noget at læse." På øjnene kommer man over ubrugelige artikler fra serien "12 måder at dræbe tid" eller de samme oplysninger, duplikeret på hundrede forskellige steder. Billigt indhold, tomt tidsfordriv.

Sociale netværk giver en følelse af spildtid, at finde noget unikt i søgemaskinerne bliver sværere - for meget "meget"!

Hvordan begynder du at nyde godt af internettet? Få det bedste ud af millioner af artikler og billeder på internettet?

Løsningen af ​​dette problem var projektets team Postila.ru - En kopi af alle de interessante fra internettet i form af "indlæg" - visuelle billeder, der er forsynet med en kort beskrivelse og et link.

Siden udgangen af ​​2013, mere 30 mio stillinger og allerede registreret i projektet 5,8 millioner mennesker. Et stort fællesskab af webstedet arbejder på at skabe unikke samlinger på forskellige emner, som allerede er mere 800 tusind.

De mest populære er kulinariske emner, samt strikning, syning og forskellige former for håndarbejde. Men tror ikke, at dette projekt kun er for kvinder. Mænds temaer er også der: biler, luftfart, tips om reparation, hjem og sommerhus arrangement, fiskeri, jagt.

Da information er valgt manuelt på internettet af entusiastiske mennesker, er det en fornøjelse at bruge søgningen på Postile. Alle (selv den skøre) forespørgslen viser de poster indsamlede fans af denne særlige emner - fra 'Bani' til 'Hvordan laver alarmen med deres hænder ' fra' Tidlig udvikling af kid 'til' Hvordan man kan forbedre ydeevnen ".

Det vigtigste værktøj af samlere - gratis "Post!" knappen, lavet til alle populære browsere.

Hvordan virker det? Du sidder på internettet, du ser interessante oplysninger, du trykker på knappen "Post!" - og i et par sekunder gemmer du i din spargebog, du vil - du deler med andre fund, nej - du gemmer kun for dig selv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

61 − 59 =