Patina med egne hænder

Hvad er patination og hvordan man kan patinere dine egne hænder?

Strålende, uden ridser eller pletfacader er gode i moderne minimalistisk, techno eller hi-tech stil. Og her, hvorfra materialet og genstandene først og fremmest kræver ægthed, hvor flere patinerede facader vil være til stedet.

Gør det naturligt for længe, ​​men her er det helt muligt at ty til imitation med dine egne hænder.

Denne proces angiver metoden til ældning af træet for visuelt at give det en alder. Modtagelsen bruges aktivt i køkkenets klassiske og rustikke interiør, fordi i disse tilfælde antages det, at møbler og andre husholdningsartikler har været brugt i meget lang tid.

Teknologien i metoderne er anderledes, men målet er at give træet eller træmaterialet et raid, der er dannet på massivet med en lang levetid. Og denne raid opstår, når møblerne er taget hånd om, og ikke kun bruges, og derfor så højt værdsat ud fra et æstetisk synspunkt.

I hjemmet er reproduktion af patina på træ eller metal ikke så svært. Vores mesterklasse byder på mange muligheder, som du selv kan gøre.

Du kan bruge både voks og bitumen og akrylpatina - afhængigt af den fremtidige type produkt, din egen færdighed og materialets art. Det skal straks bemærkes, at patination af metal og træ sædvanligvis anvendes på forskellige måder, selv om der er undtagelser.

 • Stain er den mest almindelige sammensætning for at give en mørkere ædel skygge til træ. Pletten kombineres med foreløbig brasning (fjernelse af bløde træfibre) og behandling med shellac primer eller antik voks. Metoden er perfekt til at gøre hjemme, men begrænser valget af et naturligt sortiment af farver: farverne af sølv, guld, messing er uacceptable. For MDF og spånplader må enhver masterklasse ikke anvende metoden.

 • Bituminøs patina - den kan påføres med en almindelig svamp og med hvide spiritus. Den bituminøse sammensætning absorberes nemt i porerne, udviser en woody struktur og ældning af træet. Resultatet skal fastgøres med lak, bedst af alt shellak. Til patination på metal er metoden ikke egnet.

 • Acryl patina - et universelt værktøj og egnet til forarbejdning og træ, samt metal og gips. Akrylmaling-patina kan have nogen farve, herunder en fashionabel nuance af sølv og guld. Det anvendes både på hele overfladen - lige facader og til udskæringen eller konvexiteten. Acrylmaling er oftest kombineres for at give en kontrast mellem det mørke og den naturlige farve "sostarivayut": for eksempel eg og guld, sølv og hvid eg, valnød og røde guld, og så videre.

 • Akrylmaling kan blandes og overlejres lag for lag, hvilket skaber meget komplekse visuelle effekter: De relevante anbefalinger kan altid opnås i masterklassen på fora. Desuden er akrylmaling perfekt kombineret med decoupage, lakering, maling og andre dekorationsmetoder.

  • Vokspatina giver ikke kun virkningen af ​​antikken, men også smukke farver af farver, herunder metal - sølv, messing, bronze. Og denne effekt er opnået på træ. Voksen patina er ideel til adskillelse af tråde, langsomt fryser og er meget praktisk til ethvert arbejde med egne hænder. Enhver mesterklasse anbefaler brug af voks på spisebordets udskårne møbler.

 • Shellac lak selv skaber en gullig eller rødbrun skygge, afhængigt af antallet af lag. Nogle gange er det nok at skabe en aldrende effekt, især i kombination med decoupage. Imidlertid foreslår næsten enhver masterklasse at anvende shellac lak som en finish eller mellemlag, ikke kun i decoupage, men også i maleri.

 • Olie patina - enhver master klasse anbefaler at bruge sammensætningen for både træ og metal. Ved dens egenskaber ligner den en voksagtig og fryser også langsomt. I den klassiske decoupage-teknik kan den ikke bruges, fordi olien patina løser papiret.
 • Denne proces er enkel og gennemførlig derhjemme. Der er dog en forskel i forarbejdning og forberedelse af træ, metal og MDF og spånplader. Sidstnævnte har en homogen struktur i modsætning til et træ, og derfor har deres maleri, aldring, decoupage og alle andre teknikker træk.

  Træ og træfibermaterialer i køkkenmøbler anvendes ikke i sin oprindelige form. Møbeloverfladen er beskyttet af lak, akryl eller PVC film, laminering mv. Afhængigt af belægningenes natur skal du vælge en maling med en patina og en metode. Master-klassen patination alle funktioner i materialer giver mulighed for.

  • Træ til patina, farvning og lakering behandles med en metalbørste eller grovkornet sandpapir. Denne metode kaldes brashing. Essensen af ​​det er reduceret til fjernelse af bløde fibre og eksponeringen af ​​en struktur af mere faststof. Brashing reproducerer den naturlige proces af aldring, men i en accelereret form. Efter fjernelse af fibrene renses overfladen og behandles med en affedtningsforbindelse.

  Træet under pletten og maleriet er ikke børstet, men kun rengjort. Sandpapirbehandling er kun nødvendig for at fjerne lakken, hvis nogen.

  MDF bordet kan principielt behandles med sandpapir for at give slitage, især i decoupage teknikken. Men i praksis foretrækkes en anden metode.

  • På en plade af MDF eller spånplader påføres et barrierelag - Denne sammensætning giver vedhæftning af det øverste lag af MDF og spånplader til primer, patina - guld, mørke, farve sølv eller maling. Efter tørring påføres et andet lag - en polyurethanprimer. Det danner grundlaget, som vil efterligne skraber eller revner. Derefter slibes dette andet lag på MDF bordet med sandpapir for at reproducere den gamle struktur af det gamle træ.

  Malinger og kompositioner til patina til træ og til MDF anvendes samme. Hvad angår metallet, er det i møbelsættet kun repræsenteret af beslag. En del af forbindelserne kan anvendes til at male metal.

  Patinerede møbler med plet

  Dette er den mest tilgængelige måde at gøre det selv på, hvordan man gør det korrekt, vil bede lektionerne fra masterklassen. Effekten er så tæt som muligt på det naturlige, hvilket er bedst egnet til klassiske stilarter. Farven på køkkenmøblerne bliver mørkere, hvilket bør tages i betragtning.

  1. På overfladen af ​​facaden - helt, påføres et lag plet på vandbasis. Farven på metal - messing, sølv, guld, kan ikke hentes her, men du kan give et billigt træ en slags dyre - eg, bøg, valnød.
  2. En blød svamp tørrer ud en del af sammensætningen for at danne effekten af ​​antikken - fra midterdelene, mens fælgen, fræsningselementerne, revnerne forbliver uberørt. Du kan bruge en svamp eller en børste.

  Efter tørring anbringes et andet lag af plet, men nødvendigvis på et andet grundlag - for eksempel hvid spiritus.

 • Efter tørring overtrækkes overfladen med shellac lak. Hvis du vil styrke virkningen af ​​antikken i træ gnidning og antik voks.
 • Pletten kan ikke kombineres med maleri eller med decoupage.

  Videoen viser alle stadier af patination af møbler fra eg.

  Patination er baseret på brug af specielle sammensætninger - voks, olie, bitumen patina eller endda akrylmaling. Metoden er ikke meget mere kompliceret, så med dine egne hænder, og selv med hjælp fra en mesterklasse kan enhver gøre det. Men det indebærer en bredere farveskala: der kunne være ikke kun de naturlige nuancer af eg, birk og valnød, men farven på metallet - sølv, guld, bronze, og selv ganske eksotiske nuancer.

  Selve teknologien - efter forberedelsen af ​​træ- eller MDF-plader, adskiller sig lidt fra maleriet. Værktøjerne anvendes samme, men i modsætning til malingen patina fryser langsommere, hvilket gør det muligt at blande grundigt og fjerne overskydende. Således modtager de ikke et ensartet maleri, men en fragmentarisk.

  1. Et lag af patina - voks, bitumen, akryl, lægge deres hænder på møbelfladen. Dens farve er som regel tæt på den naturlige skygge af træ - eg, valnød. Du kan straks fjerne overskydende maling for blot at understrege trætekstur og mørk porerne. I dette tilfælde anvendes det andet lag ikke, men dækkes for eksempel med shellac lak.
  2. For at få køkken møbler mere spektakulære, træ eller MDF plade er dækket med et andet lag af patina. Det er normalt lettere, da dets formål er at understrege de mørke porer. Det er vigtigt at vælge den rigtige maling: 2-3 nuancer lysere, hvis det er et klassisk interiør, dækket med køkken fronter patineret sølv eller guld farve, hvis det er et palads stil, eller brug og alle farvede blæk, såsom tillader Provence.
  3. Efter det andet lag tørrer overfladen fint emery papir eller et metalnet for at skabe en ridsende effekt.
  4. Resultatet er fastgjort med lak - akryl eller shellak. Hvis malingen ikke er farven af ​​sølv eller messing, skal lak udvælges matte: de antikke produkter skinner ikke.

  Denne metode er lige så god, når man maler træ og MDF, og når man toner, og endda bruger decoupage teknikker, hvor indretning ofte kombineres med aldring. Sommetider kaldes sådan patination også decoupage, selv om den kun har et indirekte forhold til ham.

  Sekvensen af ​​handlinger i dette tilfælde er noget anderledes.

  1. Maling eller patina for et par toner mørkere male deres egen hænder overflade.
  2. Efter tørring er en del af produktkanterne, formede eller udskårne elementer dækket af et lag af paraffin. Det er vigtigt at bemærke, at vokspatina ikke giver et sådant resultat, her er det netop anvendelsesmåden.
  3. Derefter dækkes produktet med et andet lag af patina, som normalt er lettere. Du kan farve metal - messing, sølv, bronze.
  4. Parafinlaget fjernes med en spatel. Træ eller MDF bord er grundigt grundet.
  5. Derefter kan du dække facaden med plet og dække med voks, hvis du har brug for en følelse af naturlighed. Hvis der for andet lag anvendes sammensætning af metalfarven - sølv, messing, så er produktet simpelthen dækket med en matlak.

  Således modtager de en ekstremt troværdig effekt af antikken. På videoen, hvordan korrekt at lave patinerede møbler med decoupage og uden, overvejes i detaljer.

  Patination er et fremragende design. Med sin hjælp får køkkeninteriøret et ægte aristokrati og elegance. Desuden beskytter den kunstige patina træet mod fugt.

  Patination - en god måde at dyrke møbler på selv

  Interesse i alle de usædvanlige, ekstraordinære, glemte førte til, at igen i trenden med gamle møbler - med krakkede facader, skrælning maling, falmede farver. Faktisk er køkken og spisestue helt nye, bare en unik dekorationsteknologi - patination - moderne møbler giver udseendet af antikke. Vi vil forsøge at forstå egenskaberne ved forskellige aldrende teknikker og kende bekendtskab med prøver af patinerede ting.

  Patina og dens typer ↑

  Ordet "patina" hører vi sjældent, fordi interessen for alt nyt, moderne og moderigtigt får os til at slippe af med gamle, for det meste unødvendige ting. Et ord er bare relateret til fortiden, så det er velkendt at restaurere, antikke forhandlere og samlere.

  Patinas manifestation på en gammel genstand

  Per definition er patina det øverste lag af oxideret materiale, der er karakteristisk for visse metaller, for eksempel messing og bronze. Sandsynligvis så alle en lysegrøn eller blå belægning på bronze lysestager, mønter, spænder, nøgler, kobberhåndtag af gamle kommoder. Senere blev konceptet overført til møbler af træ, som efterhånden mørkere, ændrer den oprindelige skygge, dækket af revner.

  Efterligning af et gammelt raid på sølv

  Overraskende nok er tilstedeværelsen af ​​oxidation ikke en negativ egenskab af produktet, tværtimod er den fløjlsagtige film på messing tilbehør og møbler facader en slags "kvalitetsmærke", beviser for en solid alder. Derfor kan man sammen med naturlige manifestationer finde ting, der er blevet aldret af kunstige teknologier.

  Således er der normalt tre typer patina:

  • Det naturlige, skabt af interaktionen mellem metaloverflader og ilt;
  • kunstig, der består i acceleration af oxidationsprocesser med særlige stoffer;
  • Dekorativ, takket være hvilken genstand der hurtigt kan blive gammel.

  Den sidste ting vil være særligt interessant for alle, der ønsker at blive ejer af moderne køkken i stil med Provence, land eller klassisk headset "under gamle dage".

  Dekorativ aldring af moderne køkken

  Lyspatina på en række træ eller facader af MDF er en moderne måde at dekorere. Enig, simulere lurvede skabe er meget billigere end at købe sjældne møbler.

  Ældring af møbler facader: adel og stil ↑

  Det er dekorative patination, der bliver mere populært i designmiljøet: På de steder, hvor kendte producenter af køkkenapparater er placeret, kan man møde moderne modulsystemer med en indretning, som i udseende er mindst 2 århundreder gammel. Hvad er designet af et klassisk hvidt køkken med en guld patina - lys, raffineret, lys og takket være imitation - elegant og ædelt.

  Lysforgyldning på en hvid baggrund ser udsøgt ud

  En blid kombination af hvid og guld er en traditionel klassisk tandem, der stadig pryder de kongelige paladser med sin pragt. Bemærk, hvor nemt det er at slå en indvendig sammensætning, dekorere en spisestue og en køkkengruppe i en stil. På billedet af det hvide køkken i klassisk stil med en guldpatina er designernes nuancer tydeligt synlige: gyldne gardiner, blød belysning, gulve "farvet eg", mousserende finish på bordet og stole, forgyldte elementer af indvendigt tilbehør.

  Udsøgt kombination af hvid og guld i interiøret

  Provence - det er stadig en af ​​landsbyens stilarter, så i design af møbler er ofte til stede mere grov finish. Sammen med forgyldningen af ​​forgylning kan du finde oplagte skraber i hele behandlingsområdet, en glat overgang fra hvid til grå - som om maden er falmet og smuldret efter lang tid.

  Køkken sæt og spisestue i Provence stil

  Det er ikke overraskende, at aldring er så attraktiv: I modsætning til moderne sæt, som er så pålidelige, multifunktionelle og ergonomiske, har "antikke" møbler nogle vægtløs skrøbelighed, ømhed, nåde.

  Opret en lys sol atmosfæren er slet ikke svært

  Sammen med patinationer bruger ofte brashing, decoupage, craquelure, toning - om dem mere detaljeret.

  Moderne patineringsteknologier ↑

  I århundreder har mange forskellige metoder vist sig at give træet eller andet materiale effekten af ​​"aldring". Tidligt var det nødvendigt at placere objekter i fugtige lokaler, lang tid til at behandle dem med kemiske forbindelser, for at anvende fysisk indflydelse - at gnide, ridse. Nu er alt lettere - brug bare en dekorativ blanding på kommode, og efter et par timer bliver det 100 år ældre. Lad os blive bekendt med fem enkle teknikker, som du kan mestre selv.

  Klassisk aldring med akrylmaling ↑

  Hvis du selv bestemmer dig for at skifte et nyt bord til en antikke eller "give en skinne" til en gammel bedstemors bryst, foreslår vi at bruge akrylløsninger. De har en universel sammensætning, ideel til efterbehandling ikke kun naturligt træ, men også gips, metal, laminat (som ofte er dækket af moderne facader af spånplader).

  Blå akrylmaling som et strejf af antikken

  Fordelen ved akrylbaseret maling er, at den har hundredvis af nuancer. Når man har en passende farve, er det muligt at behandle både flade brædder og relief detaljer med farver, der afspejler virkningen af ​​tid - grå, beige, grøn, blå. Oftest er de direkte overflader efterladt intakte, kun dekorerer konvexiteter eller udskårne elementer.

  Eksempel på påføring af akrylgips til træ

  Den samme tone i belægningen kan med succes kombineres med andre for at få mange lignende nuancer. For eksempel kan du blot føje til den hvide eller grønne base af gråt, du kan efterligne fading. Nogle gange er basen naturlig, dækket af en klar lak, mens reliefelementerne er forgyldte eller tværtimod sorte.

  Spiller lyse farver

  En af varianterne af anvendt aldring:

  • anbring akrylbasis af den valgte skygge (på den udragende relief eller hele området som helhed);
  • forsigtigt ryd overskydende med en klud eller svamp;
  • Anvend om nødvendigt et andet lag, undertiden skygge;
  • Vent, indtil produktet er helt tørret
  • at behandle små eller større nazhdachkoy, der skaber kunstig udslæt;
  • Løsn resultatet med lak.

  Som følge af forarbejdning med akryl opnås smukke kombinationer: hvid eg og sølv, kirsebær og forgyldning, valnød og grønlig belægning.

  Ofte brugt MDF sammen med patineringen af ​​facader en craquelure - en teknik, hvor møbeloverfladen er dækket af små revner. Det lader til, at produktet blev malet mange for mange år siden, og med tiden blev malingen tørret og blev dækket af den fineste spindelvæv. Den kontrasterende farve af basen og det heterogene toplag resulterer i en fremragende effekt.

  Imponerende duo af craquelure med patineret

  Der er mange måder at dekorere i Craquelure teknikken, her er nogle af dem:

  • anvendelse af særlige forbindelser som KrakeleeMedium (fabrikant Marabu);
  • belægning specielle lakker, der påføres direkte på træ eller MDF (nogle såkaldte - craquel) - CrackingVarnish, ANTIK-technic;
  • behandling med en to-komponent universel lak, for eksempelCrealCrackle (fremstillet i Holland);
  • belægning med PVA lim, æggehvider eller gel til vask - det vil sige enhver sammensætning, der har form af krympning og krakning i tør tilstand.

  Der er en simpel teknik, der er egnet til begyndere. Det hedder en-trins craquelure. Lag anvendes i følgende rækkefølge: maling - craquelure - maling. Særlig pleje kræver udformning af finishlaget - det skal være tyndt og påført fra det første slag. Overdækningen bør ikke være blank eller skinnende, da kun en matt overflade garanterer bevarelse af revner.

  Velsmagende facadebehandling med Craquelure lak

  Forarbejdning med guld, sølv og bronze ↑

  Klassiske modeller, i modsætning til landets stil, er dekoreret med mere udsøgte nuancer. Normalt er det forgyldning, forsølvning eller påføring af bronze, som vidner om de engang dyre og moderigtige, men i sidste ende gamle møbler. På trods af de sidste årtier (hvilket er underforstået), er køkkenerne stadig præget af adel og aristokrati.

  Sort birk med sølvpatination

  Sammen med ren sølv, der i kombination med en hvid, mælke- eller perlefarve ser lige godt ud, så brug den såkaldte mobil til sølv. Ifølge reglerne er først en træbase sølv, så anvendes en særlig sort forbindelse. Denne metode opnår en særlig effekt, hvis sorten udføres i reliefhuler - de forreste dele af headsettet ser mere voluminøse og ekspressive ud.

  Professionel belægning af møbler facader

  Guld kombineres med næsten alle nuancer: med nogle skaber det en ret udtryksfuld, kontrasterende kombination med andre - mere tilbageholdende, blid. Som forgyldningsværktøj anvendes specialværktøj på akryl eller olieholdigt grundlag, sprøjtning eller den fineste folie.

  En storslået kombination af mahogni og lys forgyldning

  Mange mennesker, der nogensinde har behandlet naturlige træprodukter, reparerer gulve eller bygger huse er bekendt med pletten. Behandling med plet er en billig og nem måde, men den har to strenge begrænsninger:

  • farvesammensætningen kombineres ikke med forgyldning og sølvdannelse;
  • opløsningen anvendes ikke på plader med en træbase - MDF, spånplader og andre.

  Udsmykningsprocessen er enkel - først er det naturlige træ børstet (fjern de bløde fibre med en metalbørste, indtil der opnås en reliefflade), og dæk derefter med plet af den valgte skygge.

  Valgmuligheder for træforarbejdning mørtelfarve

  Udvalget af moderne midler er ret rig: fra bleg beige eller askegrå til rødbrun. Ved hjælp af en vandig løsning af billig træ (fyr eller alder) giver den naturlige farve af mere værdifulde arter - eg, valnød eller bøg. Sammensætningen påføres med en pensel, rulle eller svamp.

  Morilku bruges ofte til restaurering af møbler

  Når produktet tørrer helt, dækkes det sekundært med plet, men der anvendes en let modificeret opløsning (for eksempel er den endelige formulering fortyndet med hvid spiritus). Fastgør resultatet med antik voks eller shellak. Stain perfekt efterligner en gammel, grå fra tidetræ, men det kan ikke kombineres med andre metoder - decoupage, craquelure, toning.

  Oprettelse af kunstige slid ↑

  Teknikken til at skabe slid er tilgængelig for alle og afhænger kun af tålmodighed og den nøjagtige gennemførelse af professionel rådgivning. Det er velegnet til at dekorere ikke kun massivt træprodukter, men også til MDF, perfekt kombineret med krage, decoupage og andre aldringsmetoder.

  Køkken facader med dekorative slid

  Der er mange metoder til at skabe på den malede overflade af "skaldede pletter", der taler om produktets faste alder, her er blot en af ​​dem:

  • male kabinet, bordplade eller stole med en base af mørk skygge;
  • vent til det første lag tørrer fuldstændigt;
  • reliefelementer, kanter, kanter dækket med paraffin;
  • Påfør endnu et lag lakering, en lysere nuance end den oprindelige (den kan erstattes med metallisk - bronze, guld eller sølv);
  • Ved hjælp af en kikskniv skal du fjerne paraffin;
  • polere hele overfladen;
  • Løs resultatet med lak, plet eller dekorative voks.

  Tørklæderne gengivet på denne måde ser ret overbevisende ud.

  Artful styling af et bord til et sommerhus køkken

  For at øge effekten kombineres ofte fældede kanter med at anvende patina til depressionernes steder. Møblerne får et ekspressivt udseende og er ideel til indretning i landestil.

  Sådan patinerer du træ med egne hænder ↑

  Hvis du har arvet et gammelt køkken sæt lavet af træ, ikke skynder sig at smide det væk: kabinetter kan repareres og restaureret med en unik dekorative teknikker - patinering. Sammen med den restaurerede funktionalitet får du dejlige facader, som du ikke finder i nogen butik.

  Fantastisk skønhed kan skabes af egne hænder

  Så før vi starter arbejdet, forbereder vi materialet og et sæt simple instrumenter. Vi skal bruge:

  • akrylmaling;
  • primer på træ;
  • en krukke med en guld patina - en færdiglavet løsning;
  • efterbehandling lak.

  Forbered også ikke meget brede børster til påføring af løsninger, stykker sandpapir til slibning, tørklæder eller filler til fugning.

  Primer og maling bør påføres med en almindelig flad børste

  Forbered først overfladen: omhyggeligt rengøres med fintkorvet "sandpapir", fjern spor af gammel finish. Vi børster støv, applicer primer til træet. Det udfører to funktioner: Beskytter træet mod fugt og skaber en egnet base til farvning. Hvis udsmykningsområdet er stort nok, er det bedre at bruge rullen - både ved påføring af primeren og under maling. Depressioner og ledges er bedre at håndtere med en børste.

  Processen med priming en træfacade

  Endvidere er en helt tørret overflade malet med akrylmaling i enhver farve kombineret med forgyldning. Vi laver en pause i mindst 24 timer - det er nødvendigt, at baggrundsdækningen også helt tørres op.

  For klassikerne foretrækkes lettere nuancer

  Vi tager en guld patina og male penselen langs omkredsen, vi behandler relief detaljer. For ikke at få omfattende luride pletter doseres opløsningen, appliceres med lystryk. Smukt se gamle træhåndtag, men bemærk at med det aktive brug vil det dekorative lag hurtigt forsvinde.

  Variant for forgyldning af et dekorativt element

  Afslutningsstadium - lakering. Lakering er en beskyttende og dekorative procedure: Beskytter facaden mod hurtigt slid og giver en smuk glans (eller uigennemsigtighed).

  Patinning i design af køkkeninteriør ↑

  Dekorationsteknikkerne er gode til styling af interiøret. Med hjælp fra simpel teknologi fra starten kan den neutrale facade af møbelsættet gives funktionerne i en bestemt stil. Selvfølgelig, guld patina eller spider revner er ikke egnet til high-tech, minimalistisk og moderne byområder, benægte sostarivayut indretning, men det er bare en Guds gave til klassiske retter.

  Traditionel klassiker - elfenben med forgyldning

  Gamle møbler er typiske for landdistrikterne, så designen af ​​patina er ideel til spisestuer og køkkener, indrettet i landets stil.

  Hyggeligt landsby hjørne

  Separat er der en varm solrig Provence med sine pastellfarver, floristiske ornamenter, træhylder og uhøjtideligt tilbehør.

  I centrum er et kunstigt alderen bord

  Til loftet er brugen af ​​naturlige materialer typisk, derfor kommer let gnidning lige med tiden, selvom de fleste af indretningerne har en industriel orientering.

  Den moderne hems er præget af eklekticisme

  I det luksuriøse Art Deco-køkken er der altid et sted for en forgyldt buffet eller et antik bord.

  Lys kontrast, glans og glans glans

  Patinerede detaljer er også karakteristiske for modernisme og barok, orientalsk, etnisk og neoklassisk interiør.

  Vi bringer opmærksom på pædagogiske videoer, der hjælper dig med at forstå patinering og funktioner i tilstødende dekorative teknologier.

  Facadebehandling med MDF:

  Timbering hjemme:

  Kunstig patination med oxidator:

  Master klasse ved hjælp af professionelle værktøjer:

  Storslåede dekoration teknikker, blandt hvilke nylig tog patina køkkenmøbler, vil give dig mulighed for at slå et almindeligt modulært sæt i en smuk mesterværk, ikke ulig de antikke modstykker. Lidt maling og vanskelige teknikker - og du bliver ejer af et dejligt køkken i stil med land, klassikere eller endda art deco.

  Kreative skabninger kan ikke leve smukt. Hvis du bare er sådan en person, og du har et helt køkken til rådighed, kan du nemt holde det selv.

  Køkkendesign af egne hænder: Interessante ideer til udsmykning af vægge, lofter, vinduer og møbler

  Dem, der ønsker at indstille køkkenet på et enkelt projekt, skal du enten lægge en betydelig mængde for designere og masters arbejde eller vedhæfte denne sag.

  Køkken fra træet med egne hænder - fra opstilling af tegning til møbelsamling

  Af plader af gipsplader kan du ikke kun lave helt flade lofter, vægge og nicher. Gipsskabe er en glimrende løsning til et lille værelse eller.

  Patinering af et træ med egne hænder: 3 trin i implementeringen

  Er der gamle eksempler på møbler interiør lavet af træ i huset, hvis udseende har mistet sin præsentation? Der er en metode, der vil trække nyt liv i dem - patination. I denne artikel vil vi se på, hvordan du kan gøre det selv med dine egne hænder derhjemme.

  Eksempel på patinerede møbler

  Patinering af et træ er dets kunstige aldring ved at anvende skiftevis to lag maling på en bestemt måde, men lad os snakke om alt mere detaljeret:

  Fase 1: Forberedelse af materialer og værktøjer

  Guldmaling patina til træ

  Du skal bruge følgende materialer:

  Sorte træmøbler med en patina til køkkenet ser æstetisk glædeligt ud og lader næsten ingen spor af brænding ligge

  Maling er bedst at købe akryl, da det har mange fordele:

  • Økologisk sikkerhed. Ved størkningsprocessen frigøres kun absolut sikre vanddampe.
  • God holdbarhed. Når vandet tørrer, forbliver der en fugtbestandig belægning, der ikke er tilbøjelig til at revne og skrælle.
  • Det efterlader ingen fejl, hvilket gør det utrolig nemmere at arbejde med dekoration.
  • En bred vifte af rige farver.

  Forskellige farver af akryl maling

  Patina til træ med egne hænder anvendes ved brug af sådanne værktøjer:

  Billede af sandpapir

  Før du laver en patina på et træ, skal det bringes i den rigtige tilstand:

  1. Vi behandler omhyggeligt træet med sandpapir og forsøger at fjerne så meget som muligt sporene af det gamle lak.

  Forstøbning gammel maling med sandpapir

  1. Vi fjerner alt aflejret støv.
  2. Overtrukket med en primer inden maling træ, hvilket skaber et meget tyndt polymerlag, som beskytter træet og skaber ideelle betingelser for sin vedhæftning til malinger.

  Priming kan udføres med børste eller rulle

  Feltet for, hvordan primeren vil størkne, kan fortsætte til det sidste vigtige stadium, der direkte beskriver, hvordan man anvender en patina på et træ.

  Råd: Før du begynder at dekorere møbler forberedt til patination, anbefales det at prøve din styrke først og øve på noget unødvendigt træ.

  Dette vil hjælpe dig med at udfylde din hånd og se mulige fejl på forhånd.

  Patina træ anvendes som følger:

  1. Tag forsigtigt træet af med det første lag af den valgte maling.

  Anvendelse af det første hovedlag af akrylmaling

  1. Vi venter mindst 24 timer, før baggrundsbelægningen tørrer helt.
  2. Patina af en metallisk skygge maler vi flade, lige områder, der ikke rager ud. Det vigtigste er ikke at overdrive det med mængden af ​​maling, ellers vil møblerne se for farverige og ret prætentiøse end kunstigt alderen.

  Påføring af bronze patina på basislaget af brun maling

  Tip: håndter ikke denne metode til håndtag og andre elementer i kontakt med en person, da malingen på sådanne steder stadig vil slette.

  1. Vi venter på, at patina begynder at gribe og gnide de nødvendige steder med en tør klud, der opnår den samme aldrende effekt.

  Processen med at mashing den behandlede overflade

  1. Vi lakker den resulterende sammensætning med lak, hvilket skaber et lag, der kan forhindre mekanisk skade og fugtindtrængning.

  Anvendelse af lak til de "gamle" møbler

  Vi undersøgte hvordan man patinerer et træ derhjemme med egne hænder. Processen er absolut ikke kompleks, men kræver størst nøjagtighed, pleje og efterfølgende anbefalinger. Men i sidste ende kan du ikke bare give gamle møbler til et nyt liv, men også skabe et rigtigt mesterværk af møbler interiør, som bliver dit hovedattraktion.

  Patinerede møbler er gode til at genskabe sådanne designstile som land og klassiker

  Videoen i denne artikel vil gøre dig bekendt med yderligere oplysninger, der er direkte relevante for det præsenterede emne. Cirkel dit liv med kun smukke ting.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 1 = 3