Patio i landet med egne hænder foto

Patio på hytten (48 billeder) - Produktion og arrangement

De fleste af os har i landet et sted, hvor du kan flygte fra den brændende sol i skyggen af ​​anlægget, at trække sig tilbage fra stress og får fornøjelsen af ​​enhed med naturen og kommunikere på behageligt selskab. Ofte er det en gårdhave, hvor det er dejligt at bruge tid til dit yndlingstidspunkt eller hvile. I dag vil vi overveje, hvordan man korrekt placerer og laver en gårdhave i landet med egne hænder.

Den mest udbredte gårdhave (spanske terrassen) var i Romens tid, og var et sted omgivet af høje mure i huset. På nuværende tidspunkt er terrassen i fri luft skjult fra nysgerrige øjne af beskyttende strukturer i form af hegn, skærme eller grønne hegn. Før du beslutter dig for at udstyre terrassen i forstæderne, skal du vælge det rigtige område for det.

Et sted at hvile på sommerhuset

Ofte er en gårdhave tildelt til en platform på landhusets bagvæg.

I dette tilfælde vil den ene side af restzonen være helt lukket, mens andre vil blive beskyttet med griller eller andre enheder eller åben.

Tip: Overvej væggen ved siden af ​​terrassen, en ekstra udgang, så vil du ikke behøver at gå rundt om bygningen igen, går ud i køkkenet, eller når du har brug for at skjule fra vejret.

 1. Arranger stedet i et skyggefuldt, hyggeligt hjørne af haven, hvor støj og nysgerrige blik ikke kan trænge ind.
 2. Ved hjælp af mobile skærme og trellises, faste hegn og gitter, tvundet af smukke planter, kan du endda lave en åben terrasse i haven betinget beskyttet.
 3. En god placering vil være en legeplads ved siden af ​​en kunstig dam, så i varmen bliver luften over det mere frisk og fugtig, hvilket vil øge komforten.

Vælg det mest afsidesliggende sted på stedet

Patioens størrelse og form afhænger af dens funktionelle opgaver:

 • Til et lille afsondret hjørne er der plads nok til et areal på 2-3 m2;
 • ønsker at placere et komfortabelt selskab med 3-4 personer, forberede et sted for 3-4 m2.

Tip: Hvis du ønsker at få autonomi i et forstæderområde, så leje en dieselgenerator til en dacha, der hjælper dig.

Det burde være tæt, som oprindeligt var gårdhaveområdet brolagt. Overvej mulighederne:

 1. Overskrider skønheden i den tidligere version.
 2. Brutte stænger kan danne et lunefuldt mønster, hvilket vil give overfladen en naturlighed og en særlig forfining.
 1. Haveparket, der er lavet af træaffald og polymerer. Det har fremragende præstationsegenskaber. Det overgår naturligt træ, fordi det ikke er tilbøjeligt til at rådne.
 2. Du kan anvende på de åbne områder af pynt af naturligt træ og pyntede, moderne byggemateriale. Udseendet af sidstnævnte er vanskeligt at skelne fra almindelige planker.

På billedet - et dække fra en fortovflise

Forberedelse af basen og stedet lægning

Nedenfor er en instruktion, der giver dig mulighed for selv at gøre arbejdet:

 1. Væg stedet med pinde.
 2. Fjern det øverste lag af jord til en dybde på 100-150 mm.
 3. Fyld rillen med dine egne hænder og niveau den.
 4. Pak det ved at hælde det med vand og udjævne overfladen med rake.

Tip: Bemærk at sandpuden skal være 10-20 mm over jordoverfladen.

Metoden til at lægge belægningen afhænger af materialet. Men under alle omstændigheder skal hvert element passe tæt til hinanden, og hældningen på stedet skal være inden for 1-3˚ mod haven.

 • Fortov og betonplader kan lægges direkte på sandet "pude", udfylde hullet mellem fliserne eller sten på toppen af ​​en opløsning eller prisypaya sand;
 • Trægulv montering på brædder af brædder, indsat i en træramme.

Trægulve

Ved konstruktion af basen skal man også overveje riller med en bredde på 400 mm og en dybde på 100-150 mm, der forbinder dem med et fælles afløbssystem. På grund af at patioområdet vil stige 10-20 mm over overfladen af ​​stedet, vil det være lettere at klippe haven græsplæne med haveudstyr.

For at beskytte stedet mod dårligt vejr og brændende sol anbefales det at lave et baldakin af gennemsigtigt polycarbonat. Du kan også bruge flytbare muligheder - telte, som nemt kan flyttes rundt om i området.

Hyggelige landhuse fra en blok af containere med et hvilested

Vi udstyre terrassen

Tidligere sagde vi, at vi kunne bruge en hæk af nåletræer og høje buske til at hylle terrassen.

En interessant tilføjelse til interiøret er planterne plantet i multi-level mixborders eller separat i plantage lommer, samt udendørs vaser.

Kunstig dam - en måde at udstyre en gårdhave på

Tip: Hvis du bruger stedsegrønne planter eller dværgebetændelser, vil du kunne opretholde terrassens skønhed og tiltrækningskraft hele året rundt.

 1. Beskyttende konstruktioner kan være åbent gittervægge, foret med lianer eller krøllede roser.
 2. Brug en lille arkitektonisk indretning - en dacha springvand eller en dam, sten stier eller miniature usædvanlige skulpturer.
 3. Fra planter til at give, vælg dem, der fylder duften af ​​det omkringliggende rum:
  • rosmarin;
  • laurbær træer;
  • lavendel;
  • citron eller mandarin træer.
 1. Dekorer væggene af potter med nasturtiums, begonier og ampelnye petunier.

Tip: Når du vælger møbler, styres af dets praktiske, æstetiske appel og ydeevne.

Når du arrangerer terrassen ved dachaen, skal du ikke se på prangende skønhed, men i retning af en ægte hygge, så vil du altid føle dig komfortabel her. Husk, at du opretter en gårdhave til dig selv, ikke for gæster. Ved anvendelse af ovenstående viden håber vi, at du kan gøre dig selv til et hyggeligt hjørne i landet. Videoen i denne artikel hjælper dig med at finde yderligere oplysninger om dette emne.

Vi skaber et smukt rekreativt område ved hytten - vi uddanner terrassen

Den brostensbelagte lille gårdhave under åben himmel, designet til familie hvil eller ensomhed, er en gårdhave.

Dette navn kom til os fra det spanske sprog, og selve kunsten at dekorere gårde går tilbage til antikken og middelalderen.

Selv da imponerede gårdene med deres storslåede springvand, dyre vaser, vandfald, bur med smukke sangfugle, elegante tæpper og puder.

I landstedet opbygger de oftest sådanne typer gårdhave:

 • Vinkelstruktur med L- eller U-formet plan af huset;
 • på bagvæggen af ​​huset;
 • balkon;
 • differentieret;
 • gårdhave-solarium;
 • forsiden gårdhave ved indgangen;
 • terrasse med grill;
 • romantisk gårdhave
 • andre arter.

Patio lavet af egne hænder - foto og beskrivelse i videoen.

Sådanne strukturer er placeret langs bagvæggen. For huse, hvor der ikke er en lejlighed, men flere, er gården skabt langs bygningens omkreds, hvilket gør det muligt at udvide området omkring huset.

Så beboere i alle lejligheder kan have deres egen afsondret sted at slappe af. Privatlivssituationen er skabt på grund af, at hjørneplattformen med L- eller U-formede husplan er beskyttet fra flere sider.

På billedet L-formet gårdhave - en af ​​de populære arter

I modsætning til hjørnet er baghaven på terrassen kun beskyttet på den ene side. Du kan planlægge dette element af havedesign med adgang til stuen, studere eller endda soveværelset.

Så det vil være muligt at fylde rummet med frisk luft, især dette er sandt, når området i rummet er lille.

Hvis der ikke er plads nok på stedet, vil en multi-level gårdhave være en glimrende løsning. Det vil også være en god dekoration til din facade.

På et sådant sted kan du plante planter eller endda solbade. Men før du bygger en gårdhave på taget eller på en stor balkon, bør du rådføre dig med bygherrer på den tekniske side.

Du kan også lave et patio-solarium ved poolen. Sollys skal trænge så meget som muligt, så du bør ikke dække arboret meget.

Hvis tidligere var værtshusets rolle et blomsterbed eller en lille forhave, er denne rolle i stigende grad involveret i gården.

En smuk alpine haven, elegante fortovsfliser, stilfuld moderne hegn, en miniature springvand, pejs og andre æstetiske elementer i den udvendige elegant dekorere din hoveddør.

For at skabe en gårdhave på din dacha eller i et landsted, skal du først bestemme dens formål.

Smuk gårdhave ved sommerhuset i vores fotogalleri:

For eksempel kan det være et aflukket sted for ensomhed, en romantisk middag, familiesammenkomster eller en legeplads for store virksomheder. Derefter bestemmer vi placeringen af ​​vores gårdhave til hvile og dens størrelse. Vi vælger materialer, møbler og indretning.

Højdepunktet i dit landsted kan være en gårdhave med grill. Især er det hensigtsmæssigt, hvor der er en vid udbredelse, hvor der er meget jord og hvor en hvil fra byens travlhed, som en lille familie og et muntert vennerskab.

Du kan endda bygge en gadeovn og derefter kan du lave mad, mens du er ude i frisk luft.

Gadeovne og grill er lavet efter individuelle projekter, så alle kan vælge den perfekte mulighed for deres landskabsdesign.

Patio med grill

Et fremragende sted for middagslivere i det fri, er en gårdhave lavet i romantisk stil.

Det bløde lys, flammende flammer i stearinlysflammen, den elegante stjernehimmel og den rolige musik - hvad kan skabe en varmere og hyggelig atmosfære til en romantisk middag?

I et så dejligt stykke paradis kan du ikke bare slappe af fra det daglige arbejde, men for eksempel lave et forslag til din elskede.

En zone for romantik

Indretningen af ​​gårdhaveindretningen afhænger i vid udstrækning af dens størrelse, såvel som på stilen på landskabsdesignet på dit websted.

Men ethvert design kan suppleres med luksuriøse blomster og smarte buske, små nåletræer, beholdere med planter og så videre.

For at arrangere disse indretningsprodukter skal der være spredt eller som en gårdhavekant. Meget smuk vil ligne klatreplanter, for eksempel herlighed, clematis, ildbønner eller blomster i en blomsterpotte.

Til en lille gårdhave vil den perfekte indretningsopsætning være vævede rattanmøbler eller vinstokke, træbænke, et bord, en pejs. Dette design er velegnet til dem, der foretrækker atmosfæren i hjemmet komfort.

Men hvis din dacha eller country house er lavet i en moderne stil, så patio skal respektere stilen.

Giv et feje af din fantasi

Tips til at skabe et hjørne til afslapning

De vigtigste punkter, der bør overvejes:

 1. Afhængigt af hvor præcis terrassen området i dacha vil være placeret, Gulvet bør være lavet af natursten, gruspuder (hvis terrassen er direkte på jorden) eller fra et trægulv (når du anbringer en struktur på et tag eller en balkon). Muligheden for et græsplæne i rekreativt område har også et sted, men som følge af konstant at gå langs den vil græsset miste sin attraktivitet.
 2. Grundlaget for behagelig hvile er møbler. Vælg derfor kun komfortable og komfortable møbler. Det kan være behagelige stole, smarte stole eller en lille sofa.
 3. Udendørsovn, pejs eller grill i denne zone vil være meget praktisk. Så du kan gøre din ferie mere interessant, hvis du kan lave mad i det fri.
 4. Du kan også installere Oppustelig eller skelet pool.
 5. Komplet det indre af terrassen haven figurer, en lille springvand eller en chik pot.
 6. Belysning af rekreative område spiller også en vigtig rolle. Gør det sådan, at lyset kan vælges (lyst eller dæmpet).
 7. Da rastløs under den åbne himmel kan forhindre irriterende insekter, såsom myg, da Det er nødvendigt at tage sig af beskyttelsen mod disse skadedyr.

Kvalitet belysning er ikke et indfald, men en nødvendighed

Opret et paradis på jorden med dine egne hænder

At bygge en gårdhave i landstedet med egne hænder bør overholde en sådan plan.

Sådan opretter du en gårdhave i landet fra bunden - en detaljeret videoinstruktion.

Først skal du vælge materialet til gulvet og overveje indretningen.

Den enkleste udgave af terrassen kan være en gårdhave med en platform af naturlig eller kunstig sten, træ, belægningsplader, mursten eller terrassebord. Kombinationen af ​​materialer vil se meget originalt ud.

Som baldakin kan man optage en klud eller et træ, ikke-tykt tag. Komfortable møbler, inventar installeret lige på jorden, en lille blomsterdekoration - og resten er klar! Lad os overveje alle faser af skabelsen i flere detaljer.

Hvad er en skumrenser, der bruges i landhuse? Sådan laver og installerer du en skimmer til poolen med dine egne hænder - orientering med billeder og videoer.

For det første vil vi forberede redskaberne: en haver, en skovl, en gummihammer (du skal justere stenene) og garn (for at bestemme grænserne for stedet).

Den første fase af udviklingen af ​​terrassen er forberedelsen af ​​stedet: Marker territoriet og fjern 15-20 cm jord.

Men egenskaberne ved at forberede stedet til forskellige gulvmaterialer vil også være forskellige, så du bør følge instruktionerne for at lægge den valgte type belægning. Hæld en sandpude, sandfugtighed og kompakt rake eller speciel udjævning.

På gulvet er det nødvendigt at observere en lille skråning for rindende vand.

Den færdige belægning skal strøges med sand og omhyggeligt fyldt med revner. Derefter skal overskydende sand fjernes, og selve arealet skal vandes.

Udsmykning af en gårdhave

Sørg for at dekorere rekreativt område med frodigt grønt. En lysende farverig blomsterbed vil ikke blot understrege æstetikken i din gård, men også bringe harmoni med naturen.

Lyse blomster, blomster på høje stande eller blomsterpotter vil se lige luksuriøse ud.

Udsmykning gården skal også bruge paraplyer, markiser og markiser, som også vil udføre beskyttelsen af ​​din gård fra atmosfærisk nedbør og den brændende sol.

Nu er det fortsat at vælge og ordne møblerne korrekt.

Når man vælger møbler Giv ikke meget dyre muligheder, da dens konstante tilstedeværelse i gadeforhold vil føre til, at den i sidste ende kan miste sit udseende.

Du kan bruge kurvemøbler fra vinstokke, træbænke, stole og et bord. Relevant her er endda en pejs eller en gadeovn.

Typen af ​​møbler og dens nummer skal vælges ud fra terrassens destination: til familiesammenkomster eller for at møde med en stor gruppe venner.

Et landplot eller en gård før en dacha kan ikke kun bruges til dyrkning af grøntsager eller arrangering af en blomsterhave, men også som rekreative område.

Hvis den frie plads til at installere en have gynger, dorne, pergolaer bøde eller endda et bord med stole, så denne zone kan sikkert kaldes en gårdhave område - et sted at slappe af.

Patio ved poolen

En sådan struktur kan være designet til to, til alle familiemedlemmer eller til et stort venligt selskab. Der er mange muligheder for at dekorere terrassen og det er simpelthen umuligt at overveje dem. Alle bør fortsætte med deres egne smag, behov og muligheder.

Hvordan man opbygger en gårdhave i landet med egne hænder

For mange af os er dacha blevet et sted hvor du kan slappe af fra det daglige arbejde, tilbringe god tid sammen med din familie eller et muntert vennesamfund. Et behageligt sted for udendørs rekreation kan være en gårdhave. Hvis du har en terrasse eller en åben veranda, vil de perfekt erstatte terrassen, hvis ikke, så bygg en gårdhave på hytten nemt uden at have specielle bygningsfærdigheder.

Video Idé: En hyggelig gårdhave til en venlig familie

Patio: Hvad er det, og hvor bor det?

Patio! Lyder smukke, ikke? Bogstaveligt oversat fra latin - den indre åbne gård. Wikipedia siger: Patioerne eksisterede i aristokraternes hjem så tidligt som det gamle Rom.

I middelalderen blev terrassen et element i den spansk-mauriske arkitektoniske stil. Især populær terrasse i Middelhavet og Latinamerika, det vil sige i lande med varme klimaer.

En gårdhave betragtes som en klassisk, når den grænser op til huset med den ene side og er omgivet af vægge på de to andre sider.

Efter at have gennemgået nogle ændringer begyndte terrasserne at blive vist i vores dachas.

De er udstyret ikke kun ved siden af ​​huset, men også i andre dele af haven: et asfalteret område, et bord, stole og en paraply fra solen.

En sådan budgetversion af terrassen kan gøres uden meget fysisk indsats med dine egne hænder om få dage.

Inspireret af stilfulde designmuligheder

Beslutningen er lavet - vi bygger: hvor skal man starte

Som enhver konstruktion begynder opførelsen af ​​en gård med planlægning. Det vil afhjælpe inkonsekvenser, ændringer, ekstra omkostninger ved penge og tid.

Til at begynde med bestemmer vi med sådanne spørgsmål:

 • Udpegningen af ​​terrassen (for privatlivets fred i et aflukket hjørne af haven eller for store virksomheder);
 • placeringen af ​​terrassen på stedet;
 • Patioens størrelse og form
 • Materiale til belægning udendørsområde;
 • møbler;
 • tilbehør og dekoration.

Med udgangspunktet på terrassen har vi allerede regnet ud: indfaldet af alle til dette problem er individuel. Men i hvert fald er stedet for ham valgt meget omhyggeligt. Selvfølgelig er det bedst at udstyre terrassen nær husets mur på vestsiden, som er belyst af solens blide stråler med udsigt over haven. Men på grund af husets specifikke placering er denne mulighed ikke altid mulig.

Bestem størrelsen og formen af ​​"rummet i det åbne"

Formålet med terrassen bestemmer dens størrelse. Hvis der er et ønske om at gå på pension i et aflukket hjørne af haven eller sidde alene på stranden af ​​en lille dam, kan størrelsen af ​​terrassen være ret beskeden. Hvis familien er stor eller der er mange gæster, skal størrelsen af ​​terrassen være større. Bordet skal passe alle gæsterne og føle sig fri og komfortabel.

Formen på terrassen bestemmer hængelåsets form. Det kan være rundt, rektangulært kvadrat. Rette linjer, selv om de betragtes kedelige, forenkler lægning af belægning. Patioen ved siden af ​​huset er som regel rektangulær eller firkantet.

Hvis terrassen er færdig i dybden af ​​haven, kan dens form være rund eller have nogle indviklede konturer.

Hvad og hvordan man bane terrassen: Vi vælger materialet til belægning

Med materiale til brolægning gårdhave er det ekstremt vigtigt ikke at lave en fejl at efter regn på stedet ikke var vandpytter, sker det ved en lille hældning til den modsatte side af huset. Ligegyldigt hvilken slags materiale vil blive udvalgt til brolægning site, arbejdet begynder med markup: markerer omridset af webstedet, placeringen af ​​alle elementer, der kræver sikker vedhæftning: søjlerne under baldakinen understøtter for inventar mv

Vi dekorerer terrassen med egne hænder: Vælg møbler og tilbehør

Udformningen af ​​terrassen afhænger af dens størrelse. Blomsterbede og buske, container planter, kan små nåletræer placeres i spændet eller for at arrangere dem, så de dannede en gårdhave kant.

Dacha er ikke kun senge med grøntsager, men også udendørs rekreation. Hvor, hvordan ikke. Næste gang

Traditionen med at besøge dampbadet er en obligatorisk ritual for alle, der forsøger at lede en sund livsstil. Nyttigheden af ​​dette. Næste gang

Hvile på egen hånd dacha skal være behageligt og nyttigt ikke kun for voksne, men for de yngre. Næste gang

Organiser for barnet et lille legeplads i haven i sit eget hus eller i forstæderne - en fremragende løsning. . Næste gang

Jo mere farverige og forskelligt legepladsen er udstyret, jo mere sjovt kan man bruge på det. Selv banale sandkasser. Næste gang

Børne legeplads i landet er placeret, hvor voksne kan se spillet, og skal være synlige fra. Næste gang

Få mennesker kan godt sige, at de ikke kan lide at rejse "til grill". Det er aftenens romantik med ild. Næste gang

endnu flere ideer:

i marts Lad os tale om årstidens værker i denne måned for at holde haven i perfekt stand


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =