Patio på hytten

Hvordan man laver en gårdhave i landet

Indfødte byboere kender næppe ordet "patio9raquo;, endsige dens betydning." Faktisk er der intet abstrusivt i dette ord. Terrassen er en lille brolagt sten eller andet materiale. Dets hovedattributter er et lille bord, samt stole eller chaiselonger til afslapning.

For mange ejere af dachas og deres eget hjem er jorden ikke længere et sted for dyrkning af grøntsager og andre frugter. I stedet for haver kommer smukke haver. Samtidig plantes blomster og buske af en grund, og i overensstemmelse med en bestemt stil med landskabsdesign, hvoraf mange af arrangementene på terrassen vil være en glimrende tilføjelse. Hvad kan derudover være mere behageligt end at sidde i et hyggeligt selskab midt i en blomstrende have?

Terrassen på gårdspladsen af ​​villaen er en fashionabel nyhed, som er meget populær (selv terrassen er dårligere end det åbne område). Du kan selv bygge det. Dette er det der vil blive diskuteret.

Indkvartering gårdhave og møbler til det

Før man går videre til opførelsen af ​​en gårdhave på dacha, bør man bestemme placeringen af ​​terrassen. En fremragende mulighed ville være at placere et websted under kronen af ​​et stort træ, tæt på en kunstig dam eller pool. I dette tilfælde kan du når som helst nyde naturen på dit eget websted. Hvis du har brug for at spare plads, kan terrassen arrangeres direkte på verandaen.

Dimensionerne af det brolagte område er ikke underlagt reglerne. Alt afhænger derfor af dine egne præferencer og muligheder. Men når man installerer møbler er der en hovedregel - dens nummer skal være minimal. Det optimale sæt består af følgende elementer:

Yderligere elementer til webstedet kan være en have swing, samt en paraply. Men når du installerer dem, skal du ikke glemme at terrassen skal være rummelig nok. Møbler købes bedst fra vinstokke og træ. Et sådant materiale vil give hele området naturlighed og naturlighed. Men sæderne fra smedning vil ikke se mindre effektive ud. Foretrukne farver er lyse og varme nuancer.

Hvis det ønskes, er belysningselementerne installeret. Området kan også udstyres med grill eller grill. I dette tilfælde bliver funktionaliteten af ​​gården meget højere, for i tillæg til enkle sammenkomster kan du forberede gæsterne på en række fremragende kød- og fiskeretter.

Før du begynder at lave en terrasse i dacha med egne hænder, bør du bestemme materialet til belægning.

Når alt kommer til alt er hele spansk Middelhavet accent tabt, og terrassen bliver den mest almindelige platform.

Det er bedre for terrassen at bruge kun et slidstærk materiale, som også med succes overfører testfugtigheden. Det kan være kunstig og natursten, brosten og klinkersten. Hvis du ønsker at lave gulvet træ, bør du kun bruge de typer, der er egnet til at bygge en terrasse, eller endnu bedre - et kunstigt pyntemateriale.

Ud over hovedmaterialet vil der kræves sand eller grus til genfyldning.

Efter at have besluttet på stedet og materialet til terrassen, skal du fylde med visse værktøjer, der vil forenkle arbejdet så meget som muligt. Så de vigtigste enheder er:

Tilsyneladende er arsenalet ret lille. Og hver mester har de fleste værktøjer til rådighed. Men i tilfælde af mangel kan de ikke købes i specialforretninger

Patio byggeprojekter i landet

Før du går videre til de grundlæggende byggearbejder, skal du overføre den fremtidige zone til terrassen til dacha på papir. Ved udarbejdelsen af ​​projektet kan du evaluere alt fremtidigt arbejde. Dem, der ikke er sikre på deres egen smag og kapacitet, kan kontakte en specialist til at oprette projekter til dette websted. Resten kan forsøge at lave en gårdhave med egne hænder.

Et omtrentligt projekt fra en professionel ser sådan ud.

Dette omfatter ikke kun terrassen, men også hele stedet. Et sådant projekt vil være ret dyrt. Men hvis du besluttede at bare installere en åben lille gårdhave, er sådanne tjenester ubrugelige. Et projekt kan fungere som en simpel skitse af formen på den fremtidige gårdhave med en angivelse af alle størrelser.

Kom godt i gang med at lave en gårdhave

Efter at have lavet et omtrentligt projekt af webstedet, kan du begynde at arbejde. For det første bør omkredsen af ​​den fremtidige gårdhave markeres. For at gøre dette er der kort afstand fra hinanden installerede stifter, der er forbundet med ledning eller et hårdt reb. Den resulterende markering vil tjene som en fremragende vejledning til videre arbejde. Det skal bemærkes, at formularen af ​​webstedet kan være absolut nogen. Men de mest populære er rektangulære og runde terrasser. I den første variant er puden lettere at bygge, men den anden ser meget mere attraktiv ud. Derfor bør man tage højde for egne styrker og evner.

Efter dette skal du fjerne den øverste kugle af jorden (ca. 15 cm) og fjerne al vegetation. Den dannede pit er fyldt med sand eller grus og er udjævnet. Hvis der anvendes sand, skal det blive befugtet, så det vil være lettere at give ud til udligningsproceduren.

Så følger scenen af ​​belægning. Ved hjælp af en flerfarvet stenflise kan du skabe smukke mønstre, hvilket utvivlsomt vil give et generelt udseende af unikhed og elegance.

Fliserne skal være tæt bundet sammen. Ydermere skal overfladen være helt jævn. Derfor skal du kontrollere dem med et niveau efter installationen af ​​hvert nyt element.

Terrassen, der er lavet af egne hænder, er næsten klar. Det er fortsat at gøre flere konklusioner. En kantsten er indstillet til at brolagt legepladsen skal være færdig. Og derefter er terrassen helt dækket med et lag af sand eller grus og efterlod et stykke tid. Dette vil fylde alle slots. Afslutningsvis vaskes alt af med vand eller fejes med en kost. Det vil ikke kun rense terrassen, men endnu mere manipulere med fliserne.

Terrassen af ​​træ ser attraktiv ud. Det vil dog ikke være så holdbart, da dette materiale er modtageligt for fugt og andre vejrforhold.

Men der er en vej ud. Det er muligt at udstyre stedet med en dekeng. Dette er et kunstigt materiale, som i udseende ikke adskiller sig fra et rigtigt træ. Det er praktisk (plader har låsforbindelser mellem hinanden) og er praktisk (fugt og sol vil ikke ødelægge det på nogen måde).

Det er ikke svært at lave en gårdhave ud af det. Til at begynde med er det nødvendigt at samle en ramme af metal eller træ, og så blot pålæg en decking og reparere det.

Terrassen er et sted hvor du bare kan læne sig tilbage og slappe af. Men tilføjer til stedet forskellige funktionelle elementer og dekorere det overordnede design, vil det blive et af de bedste steder for tidsfordriv.

Først og fremmest bør du tænke på møbler. Det er allerede nævnt ovenfor, fra hvilke materialer det skal laves. Men det er ikke alt. Det er nødvendigt at bestemme dens type. Du kan installere stationære eller bærbare modeller på terrassen. Selv på højkvalitetsmateriale har vejrforholdene stor betydning. Derfor er det bedre at bruge bærbare møbler, som for tiden af ​​koldt vejr kan fjernes fra stedet ind i lokalet. Hvis valget er faldet på stationære muligheder, skal der tages hensyn til at have en vandtæt belægning, der beskytter mod nedbør.

Desuden vil installationen af ​​skillevæggen, som kan skjule sig fra nysgerrige øjne eller redde sin skygge fra den varme sommersol, heller ikke være overflødig. Den er lavet af forskellige materialer. Du kan installere et dekorativt gitter, en mur af blokke eller markise. Du kan også arrangere en naturlig opdeling af tætte små træer og buske.

Obligatorisk vil være installation af inventar til webstedet. Hvis terrassen er tæt på huset, kan du placere dem på væggen. I andre tilfælde er belysningen monteret på stifter eller stænger.

På vandlegemer bør diskuteres separat. Nær terrassen vil perfekt se kunstige damme, pools og springvand. Imidlertid er deres installation mere arbejdskrævende. Det er nemmest at lave en mini-dam. Til grund kan en konventionel tønde anvendes. Derudover kan du bruge en række forskellige plaststøbninger, der skal graves ned i jorden og dekoreret med forskellige dekorative materialer.

Ideen om at arrangere en gårdhave i landet er nok. Du kan også vise din fantasi og komme op med noget, du selv har.

Til terrassen endnu bedre kombineret med det overordnede landskabsdesign, kan det indrettes med forskellige farver. Der er flere måder at gøre dette på.

Det er muligt at udstyre et lille hævet blomsterbed med et areal på 0,5-1 kvadratmeter. Tilstedeværelsen af ​​et dræningshul er imidlertid ønskeligt.

Hvis en septum er installeret på stedet, kan klatreplanter sættes på den. Denne partition kan også bruges som et bord, hvis det er tilstrækkeligt bredt.

Visuelt kan haven og terrassen slås sammen takket være de såkaldte landingslommer. I de pladfrie områder plantes planterne (helst pærer og årlige). Denne metode bruges af mange professionelle designere.

Korrekt arrangeret gårdhave bliver et af de foretrukne steder for hele familien og tætte venner for at bruge fritid på hytten.

Derudover kan du se hvordan man laver en gårdhave i landet med egne hænder kan være på denne video

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

Vi skaber et smukt rekreativt område ved hytten - vi uddanner terrassen

Den brostensbelagte lille gårdhave under åben himmel, der er designet til familieliv eller ensomhed, er en gårdhave.

Dette navn kom til os fra det spanske sprog, og selve kunsten at dekorere gårde går tilbage til antikken og middelalderen.

Selv da imponerede gårdene med deres storslåede springvand, dyre vaser, vandfald, bur med smukke sangfugle, elegante tæpper og puder.

I landstedet opbygger de oftest sådanne typer gårdhave:

 • Vinkelstruktur med L- eller U-formet plan af huset;
 • på bagvæggen af ​​huset;
 • balkon;
 • differentieret;
 • gårdhave-solarium;
 • forsiden gårdhave ved indgangen;
 • terrasse med grill;
 • romantisk gårdhave
 • andre arter.

Patio lavet af egne hænder - foto og beskrivelse i videoen.

Sådanne strukturer er placeret langs bagvæggen. For huse, hvor der ikke er en lejlighed, men flere, er gården skabt langs bygningens omkreds, hvilket gør det muligt at udvide området omkring huset.

Så beboere i alle lejligheder kan have deres egen afsondret sted at slappe af. Privatlivssituationen er skabt på grund af, at hjørneplattformen med L- eller U-formede husplan er beskyttet fra flere sider.

På billedet L-formet gårdhave - en af ​​de populære arter

I modsætning til hjørnet er baghaven på terrassen kun beskyttet på den ene side. Du kan planlægge dette element af havedesign med adgang til stuen, studere eller endda soveværelset.

Så det vil være muligt at fylde rummet med frisk luft, især dette er sandt, når området i rummet er lille.

Hvis der ikke er plads nok på stedet, vil en multi-level gårdhave være en glimrende løsning. Det vil også være en god dekoration til din facade.

På et sådant sted kan du plante planter eller endda solbade. Men før du bygger en gårdhave på taget eller på en stor balkon, bør du rådføre dig med bygherrer på den tekniske side.

Du kan også lave et patio-solarium ved poolen. Sollys skal trænge så meget som muligt, så du bør ikke dække arboret meget.

Hvis tidligere var værtshusets rolle et blomsterbed eller en lille forhave, er denne rolle i stigende grad involveret i gården.

En smuk alpine dias, smarte fortovfliser, stilfulde moderne hegn, miniature springvand, æstetisk pejs og andre udvendige elementer vil elegant dekorere din hoveddør.

For at skabe en gårdhave på din dacha eller i et landsted, skal du først bestemme dens formål.

Smuk gårdhave ved sommerhuset i vores fotogalleri:

For eksempel kan det være et aflukket sted for ensomhed, en romantisk middag, familiesammenkomster eller en legeplads for store virksomheder. Derefter bestemmer vi placeringen af ​​vores gårdhave til hvile og dens størrelse. Vi vælger materialer, møbler og indretning.

Højdepunktet i dit landsted kan være en gårdhave med grill. Især er det hensigtsmæssigt, hvor der er en vid udbredelse, hvor der er meget jord og hvor en hvil fra byens travlhed, som en lille familie og et muntert vennerskab.

Du kan endda bygge en gadeovn og derefter kan du lave mad, mens du er ude i frisk luft.

Gadeovne og grill er lavet efter individuelle projekter, så alle kan vælge den perfekte mulighed for deres landskabsdesign.

Patio med grill

Et fremragende sted for middagslivere i det fri, er en gårdhave lavet i romantisk stil.

Det bløde lys, flammende flammer i stearinlysflammen, den elegante stjernehimmel og den rolige musik - hvad kan skabe en varmere og hyggelig atmosfære til en romantisk middag?

I et så dejligt stykke paradis kan du ikke bare slappe af fra det daglige arbejde, men for eksempel lave et forslag til din elskede.

En zone for romantik

Indretningen af ​​gårdhaveindretningen afhænger i vid udstrækning af dens størrelse, såvel som på stilen på landskabsdesignet på dit websted.

Men ethvert design kan suppleres med luksuriøse blomster og smarte buske, små nåletræer, beholdere med planter og så videre.

For at arrangere disse indretningsprodukter skal der være spredt eller som en gårdhavekant. Meget smuk vil se ud som klatring planter, for eksempel morgen ære, clematis, ildbønner eller blomster i en blomsterpotte.

Til en lille gårdhave vil den perfekte indretningsopsætning være vævede rattanmøbler eller vinstokke, træbænke, et bord, en pejs. Dette design er velegnet til dem, der foretrækker atmosfæren i hjemmet komfort.

Men hvis din dacha eller country house er lavet i en moderne stil, så patio skal respektere stilen.

Giv et feje af din fantasi

Tips til at skabe et hjørne til afslapning

De vigtigste punkter, der bør overvejes:

 1. Afhængigt af hvor præcis terrassen området i dacha vil være placeret, Gulvet bør være lavet af natursten, gruspuder (hvis terrassen er direkte på jorden) eller fra et trægulv (når du anbringer en struktur på et tag eller en balkon). Muligheden for et græsplæne i rekreativt område har også et sted, men som følge af konstant at gå langs den vil græsset miste sin attraktivitet.
 2. Grundlaget for behagelig hvile er møbler. Vælg derfor kun komfortable og komfortable møbler. Det kan være behagelige stole, smarte stole eller en lille sofa.
 3. Udendørsovn, pejs eller grill i denne zone vil være meget praktisk. Så du kan gøre din ferie mere interessant, hvis du kan lave mad i det fri.
 4. Du kan også installere Oppustelig eller skelet pool.
 5. Komplet det indre af terrassen haven figurer, en lille springvand eller en chik pot.
 6. Belysning af rekreative område spiller også en vigtig rolle. Gør det sådan, at lyset kan vælges (lyst eller dæmpet).
 7. Da rastløs under den åbne himmel kan forhindre irriterende insekter, såsom myg, da Det er nødvendigt at tage sig af beskyttelsen mod disse skadedyr.

Kvalitet belysning er ikke et indfald, men en nødvendighed

Opret et paradis på jorden med dine egne hænder

At bygge en gårdhave i landstedet med egne hænder bør overholde en sådan plan.

Sådan opretter du en gårdhave i landet fra bunden - en detaljeret videoinstruktion.

Først skal du vælge materialet til gulvet og overveje indretningen.

Den enkleste udgave af terrassen kan være en gårdhave med en platform af naturlig eller kunstig sten, træ, belægningsplader, mursten eller terrassebord. Kombinationen af ​​materialer vil se meget originalt ud.

Som baldakin kan man optage en klud eller et træ, ikke tykt tag. Komfortable møbler, inventar installeret lige på jorden, en lille blomsterdekoration - og resten er klar! Lad os overveje alle faser af skabelsen i flere detaljer.

Hvad er en skumrenser, der bruges i landhuse? Sådan laver og installerer du en skimmer til poolen med dine egne hænder - orientering med billeder og videoer.

For det første vil vi forberede redskaberne: en haver, en skovl, en gummihammer (du skal justere stenene) og garn (for at bestemme grænserne for stedet).

Den første fase af udviklingen af ​​terrassen er forberedelsen af ​​stedet: Marker territoriet og fjern 15-20 cm jord.

Men egenskaberne ved at forberede stedet til forskellige gulvmaterialer vil også være forskellige, så du bør følge instruktionerne for at lægge den valgte type belægning. Hæld en sandpude, sandfugtighed og kompakt rake eller speciel udjævning.

På gulvet er det nødvendigt at observere en lille skråning for rindende vand.

Den færdige belægning skal strøges med sand og omhyggeligt fyldt med revner. Derefter skal overskydende sand fjernes, og selve arealet skal vandes.

Udsmykning af en gårdhave

Sørg for at dekorere rekreativt område med frodigt grønt. En lysende farverig blomsterbed vil ikke blot understrege æstetikken i din gård, men også bringe harmoni med naturen.

Lyse blomster, blomster på høje stande eller blomsterpotter vil se lige luksuriøse ud.

Udsmykning gården skal også bruge paraplyer, markiser og markiser, som også vil udføre beskyttelsen af ​​din gård fra atmosfærisk nedbør og den brændende sol.

Nu er det fortsat at vælge og ordne møblerne korrekt.

Når man vælger møbler Giv ikke meget dyre muligheder, da dens konstante tilstedeværelse i gadeforhold vil føre til, at den i sidste ende kan miste sit udseende.

Du kan bruge kurvemøbler fra vinstokke, træbænke, stole og et bord. Relevant her er endda en pejs eller en gadeovn.

Typen af ​​møbler og dens nummer skal vælges ud fra terrassens destination: til familiesammenkomster eller for at møde med en stor gruppe venner.

Et landplot eller en gård før en dacha kan ikke kun bruges til dyrkning af grøntsager eller arrangering af en blomsterhave, men også som rekreative område.

Hvis du installerer en havegynge, arbor, udsøgte pergolaer eller i det mindste et bord med stole på et ledigt sted, så kan denne zone sikkert kaldes et gårdhaveområde - et hvilested.

Patio ved poolen

En sådan struktur kan være designet til to, til alle familiemedlemmer eller til et stort venligt selskab. Der er mange muligheder for at dekorere terrassen og det er simpelthen umuligt at overveje dem. Alle bør fortsætte med deres egne smag, behov og muligheder.

Patio på hytten: råd om arrangementet og 80 utroligt hyggelige ideer med egne hænder

Hyggelig dacha-version af terrassen i det traditionelle design

Terrassen på dacha, hvoraf fotos kan ses nedenfor, er et veludstyret hyggeligt sted til hvile, omgivet på alle sider eller delvist ved en hæk. Terrassen er på ingen måde en innovation, sådanne arkitektoniske elementer var til stede selv blandt de gamle rige i Rom. I den moderne verden er terrassen til hytter en uundværlig egenskab i Middelhavslandene og Latinamerika, hvor solen og varmen skinner hele året rundt. For nylig har beboere med forstæder også givet dette element af arkitektur stor opmærksomhed. I udseendet ligner terrassen nogle gange en terrasse, så nogle mennesker tror, ​​at dette er det samme. Men der er stadig forskel på de to designs.

Terrassen er altid over jorden. Det er en integreret del af huset og har begrænsninger i form af gitter. Terrassen er en del af det lokale område. Populariteten af ​​terrassen i dag er bestemt af udviklingen af ​​landskabsdesign. Derudover, i de varme sommers tid, et så hyggeligt sted at slappe af, da det er umuligt forresten. Den smukke gårdhave er et godt alternativ til stuen. I den varme årstid er gæsterne meget mere behagelige at tage i frisk luft omgivet af blomster og natur.

Lille gårdhave med en luksuriøs panoramaudsigt

En rummelig terrasse under en baldakin vil redde dig fra regnen og fra den brændende sol

Patio på hytten omgivet af en grøn have

Selv på et lille område kan du placere en hyggelig terrasse til hvile

Til dette formål er landets terrasser udstyret med alt nødvendigt, uden hvilket det er umuligt at fejre.

Design til terrassen er valgt i overensstemmelse med præferencerne for alle familiemedlemmer og mulighederne for området. Næsten alle disse hvilende hjørner er omgivet af blomsterbed, små springvand, buske og træer.

På dacha er terrassen oftest bygget:

 • hjørne, hvis hovedstrukturen har et "P" eller "G" -form
 • multi-level;
 • balkon;
 • terrasse med grill;
 • på bagvæggen af ​​huset;
 • hoveddøre foran indgangen;
 • gårdhave-solarium.

Hvis gården er udstyret omkring husets omkreds, giver dette en udvidelse af husområdet. Fordelen ved hjørnehallen med "P" eller "G" -formet form er indlysende, i dette tilfælde er den beskyttet straks fra flere sider.

Et sådant element af arkitekturen på stedet kan planlægges således, at direkte fra terrassen havde vacationers mulighed for at komme ind i stuen eller et andet rum i huset. For eksempel arbejder på kontoret, kan ejeren tage en kort pause og gå ud i luften for at nyde ensomhed og natur.

Hyggelig terrasse ved hytten

Patio i hytten med en hjørnesnit sofa

Patio med bio-pejs på terrassen

Luksuriøs gårdhave med pejs og under fortelt

En gårdhave med swimmingpool i landet er også en god mulighed. I gårdhave området passer perfekt til et lille kunstigt reservoir, som i kombination med det lækre grønne landskab vil skabe et ideal for forstædernes afslapning.

For at sikre at feriegæster har mulighed for at nyde skyggen og solbade, skal der monteres en udtrækkelig baldakin, som enten automatisk eller manuelt kan fastgøres eller trækkes tilbage. Denne baldakin beskytter i dårligt vejr mod fugt, men i varme fra direkte sollys.

Endnu mere for nylig blev indgangen til beboernes indbyggere og deres gæster mødt af blomsterbed og forskellige bænke, nu er denne rolle forbeholdt en smuk og komfortabel gårdhave. Indgangen kan indrettes:

 1. en miniature springvand;
 2. original alpine slide
 3. gips eller bronze statuer;
 4. blomsterbed
 5. moderne stilfulde hegn.

Patio i haven ved hytten med et fremragende landskabsdesign

En åben gårdhave med pejs omgivet af en høj grøn hæk fra busken

Patio i engelsk stil med små folde stole

Ikke-standardiserede løsninger til terrasser

Nogle sommerhuse har et meget lille område, i denne situation vil en multi-level gårdhave være passende, hvilket også vil være en udsmykning af facaden. En fremragende løsning er en balkon gårdhave, hvis området på balkonen giver dig mulighed for at udstyre et lignende hvilested.

Terrassen på taget er en snedige løsning i den situation, hvor stedet er lille, og taget af huset er fladt og ret omfattende i området. Her kan du ikke bare slappe af, solbade, men endda planteplanter. Imidlertid kræver arrangementet af en sådan zone forudgående samråd med bygherrerne.

Højdepunktet af enhver dacha vil være en gårdhave med grill, hvilket er særligt hensigtsmæssigt på en stor grund. For hvert landskabsdesign kan du hente det mest passende udstyr, hvor du kan bage kød, grøntsager, fisk og lave andre produkter. Sortimentet af sådanne picnic enheder i dag er usædvanligt bredt.

Patio i middelhavsstil med grill

En lille hyggelig gårdhave på gården sparer fra nysgerrige øjne

Corner cottage patio under en stationær paraply

Patio med mørke kurvemøbler og bio-pejs i hytten

Patio i haven under den trellised baldakin

Patio med kurvemøbler og en stor pejs

Tilføj til gæstfri hjørne foran huset kan være kurve stole, et lille bord, mini-sofa og endda en hængekøje.

Råd: Det anbefales ikke at plante blomstrende træarter rundt om terrassen, da det smuldrende løv vil ødelægge hele landskabet. Skal rydde op på dette område hver dag.

Før du begynder at bygge en gårdhave, skal ejeren vælge det rigtige sted på stedet. Som regel vil der blive tildelt en zone mellem huset og haven. Derfor, hvis husbygningen stadig er på designstadiet, skal den fremtidige ejer sørge for et passende sted på planen, hvor det vil være muligt at udstyre terrassen i dacha med egne hænder.

For at få en ide om, hvordan en moderne gårdhave skal se ud, er det nødvendigt at gennemgå mange forskellige billeder af lignende arkitektoniske strukturer. Det er ikke nødvendigt at gentage alt præcist som i et billede fra internettet, du kan kun låne nogle detaljer om ideen og tilføje noget af dit eget.

Der er flere designretninger til udsmykning af terrassen, du kan vælge en af ​​dem:

 • landlige stil - maleriske pergolaer, kurvemøbler, træbænke;
 • Japansk stil - sten gulv, bambus dekorationer og bonsai;
 • Middelhavsstil - elementer af hvid farve, træbasis, terracotta blomsterpotter;
 • Moorisk stil - lyse nuancer af design, farverig imponerende mosaik på gulvet.

Patioområde i landlig stil

Japansk stil i udformningen af ​​terrassen

Industriel gårdhave i industriel stil

Det ideelle rekreative område opnås på det sted, hvor huset har form af bogstavet "P". Det er i denne afsondrede barneseng, lukket fra nysgerrige øjne, og du bør planlægge terrassen området. Strukturer kan have enhver form, fra strenge geometriske (rektangel, cirkel, oval) til helt ujævn.

Det vigtigste, der hvilede på et sådant sted var glædeligt og behageligt. Landskabet for dette "himmelske hjørne" er valgt i overensstemmelse med de ydre og tildelte midler. Hvis huset selv er luksuriøst og dyrt, skal terrassen matche det.

Hvis ejeren af ​​huset ikke ved, hvordan man skal udstyre terrassen, skal han henvende sig til professionelle designers hjælp.

Tip: For at kunne bestemme størrelsen af ​​den fremtidige gårdhave skal du estimere det maksimale antal personer, der besøger stedet og beregne området på en sådan måde, at det for hver feriegæster var mindst 3 m 2.

Smukt indrettede gårdhave i middelhavsstil

Romantisk cheby-chic i udformningen af ​​terrassen

Modest patio i landet i engelsk stil

Sådan dekorerer du en gårdhave - stadierne af arbejdet

For at sikre, at gårdhaveområdet er så behageligt som muligt, skal du tænke det igennem. Det er nødvendigt at passe ikke kun på scenen, men også på de materialer, der dækker sporene og bunden af ​​stedet.

Bulkmaterialer, såsom sand, grus og udvidet ler, bør undgås. For det første er det ikke praktisk at gå på en sådan overflade. For det andet vil rengøring af området være meget vanskeligt. Det er bedst at bane bunden:

 1. belægningsplader;
 2. klinker mursten;
 3. med keramisk granit;
 4. natursten;
 5. betonplader.

En standard flise til terrassen området kan erstattes med små småsten

Terrasse område dækket med massive stenplader

Standardversionen af ​​terrassen med brug af belægningsplader

Ethvert af disse materialer kan lægges på opløsningen eller ved en tør metode. I ekstreme tilfælde, for at installere basen, kan du bruge trædæk, lavet af materialer imprægneret med antiseptiske forbindelser. Men det skal huske på, at en træbeklædning stadig ikke kan tjene så længe som nogen af ​​de ovennævnte.

Det område, der vælges til terrassen, skal frigøres fra græsset ca. 15 cm dybt. Primerlaget skal være godt jordet og behandlet med et herbicid, som forhindrer spiring af ukrudt. På toppen skal du hælde et lag sand eller grus, og kun så kan du lægge fundamentet, som langs omkredsen skal være dekoreret med en kantsten.

Tip: Når du lægger fundamentet, kan du bruge en kombination af forskellige materialer, farver og former. For eksempel bør centeret på webstedet være dækket med natursten eller belægningsplader, og grænserne skal mærkes med brosten. Spor, der nærmer sig resten, bør kombineres med hovedmaterialet.

Til hjørnet for rekreation var funktionelle til enhver tid på dagen, skal du tage sig af dens dækning. Her ser lygterne og haven fakler meget originale ud. Belysningsanordninger kan anbringes på væggen af ​​huset ved siden af ​​terrassen.

Store keramiske fliser på terrassen i stil med en cheby-chic

En træplatform er også velegnet til en gårdhave

Patio i landet: Billeder af de bedste landskabspleje muligheder

For at sikre at alle gæster er komfortable, er det nødvendigt at give både et skyggefuldt og et soligt område i gårdhaveområdet. For at skabe en skygge, kan du installere dekorative baldakiner eller pergolaer, der vil blive snoet ved at klatre planter, for eksempel:

Camping er altid forbundet med en masse grønt. I dette tilfælde er de snoede grønne mest hensigtsmæssige, når det er nødvendigt at skjule en ubehagelig væg. Hvis væggen er ideel i sit udseende, bør den fremhæves tværtimod ved at hænge en beholder eller potter af blomster. I hjørnerne af området anbefales det at lægge i kar med cypres eller lavendel.

Dacha gårdhave med et omfangsrige lysthus, på den ramme, hvor dekorative druer er lanceret

Hyggelig terrasse i haven med et smukt landskabsdesign og en overflod af blomstrende planter

Hjørnehytte patio i en moderne stil med nåletræer og blomstrende planter

I et skakbræt mønster, skiftevis med fliserne, kan du installere flere små blomsterbed. I stedet for små blomsterbed kan du udstyre en stor blomsterhave eller endda et træ, der var på stedet, før du skabte en gårdhave. I skyggen af ​​et sådant træ på en solskinsdag vil det være behageligt at slappe af, ligge på en liggestol.

Patio, der ligger fra huset i afstanden, bør være zoneret med høje buske, hvilket vil skabe en atmosfære af privatlivets fred og beskytte resten fra vinden. Efter at være genforenet med naturen, er det helt muligt at beskytte dig mod importerende myg med et glas lysthus. Velhavende mennesker har råd til en sådan fornøjelse.

Miniature land terrasse i den grønne have er en mulighed for store naturelskere

For en sommer gårdhave i en strand stil, sådanne planter som yucca

Små tuja plantet rundt på terrassen vil glæde øjet

Tips, der vil hjælpe, når du arrangerer terrassen i landet

 1. For at beskytte haven gårdhaven fra nysgerrige øjne, kan du bruge en plast eller metal ramme, plexiglas. Camouflage nettet vil helt sikkert passe fans af militære emner.
 2. Vælg et sted til en gårdhave, du har brug for enten på en lille bakke eller på en flad grund. Ellers vil det være fugtigt i regntiden.
 3. Hvis plottet ikke giver dig mulighed for at opbygge en gårdhave på en bakke, skal du sørge for et system med dræning og dræning af regnvand.
 4. En miniature dam kan bygges ved at grave et stort bassin eller et babybad i jorden, og denne mini-dams ornamenter vil være en vandlilje og en dekorativ frosk. For at skabe en stor dam og en pool skal du tiltrække fagfolk.
 5. For at installere springvandet er det nødvendigt at levere et kommunikationssystem (vandforsyning, dræning, strømforsyning).
 6. Når du vælger belysning, skal du være opmærksom på at justere dens intensitet.
 7. Planlæg ikke placeringen af ​​terrassen på stedet, hvor der er inspektionsluge.
 8. Den originale udsmykningsløsning vil blive hængt huse til fugle.
 9. En rigtig murstenovn installeret i et rekreativt område vil ikke kun være nyttigt, men vil også skabe en ekstra komfort på stedet.
 10. Hvis ejeren ikke har mulighed for at installere en stationær eller glidende baldakin over terrassen, kan en stor parasol eller den, der bruges på sommerområder i en cafe, redde fra solens eller regnens strålende stråler.
 11. Aromadizayn - også en original løsning til terrassen. For at skabe en duftende atmosfære, skal du bare transplantere nogle duftende planter fra haven til stedet.

Kompakt gårdhave på balkonen

Selv i en lille gård kan du finde et sted for en hyggelig gårdhave

Terrassen i middelhavsstil ligger på gården

En lille gårdhave beliggende i en afsondret havehave

Dacha gårdhave med trægulv og bløde sofaer til et stort firma

Forskellige ideer kommer til deres tanker i processen med at skabe en dacha "oase". Den strålende himmel, flammerne i pejsen, vandet, der bobler i springbrønden, er tre elementer, der kan koncentreres på ét sted og nyde den guddommelige hvile med hele familien eller alene.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

54 − = 47