Patio på sommerhuset foto

Vi skaber et smukt rekreativt område ved hytten - vi uddanner terrassen

Den brostensbelagte lille gårdhave under åben himmel, der er designet til familieliv eller ensomhed, er en gårdhave.

Dette navn kom til os fra det spanske sprog, og selve kunsten at dekorere gårde går tilbage til antikken og middelalderen.

Selv da imponerede gårdene med deres storslåede springvand, dyre vaser, vandfald, bur med smukke sangfugle, elegante tæpper og puder.

I landstedet opbygger de oftest sådanne typer gårdhave:

 • Vinkelstruktur med L- eller U-formet plan af huset;
 • på bagvæggen af ​​huset;
 • balkon;
 • differentieret;
 • gårdhave-solarium;
 • forsiden gårdhave ved indgangen;
 • terrasse med grill;
 • romantisk gårdhave
 • andre arter.

Patio lavet af egne hænder - foto og beskrivelse i videoen.

Sådanne strukturer er placeret langs bagvæggen. For huse, hvor der ikke er en lejlighed, men flere, er gården skabt langs bygningens omkreds, hvilket gør det muligt at udvide området omkring huset.

Så beboere i alle lejligheder kan have deres egen afsondret sted at slappe af. Privatlivssituationen er skabt på grund af, at hjørneplattformen med L- eller U-formede husplan er beskyttet fra flere sider.

På billedet L-formet gårdhave - en af ​​de populære arter

I modsætning til hjørnet er baghaven på terrassen kun beskyttet på den ene side. Du kan planlægge dette element af havedesign med adgang til stuen, studere eller endda soveværelset.

Så det vil være muligt at fylde rummet med frisk luft, især dette er sandt, når området i rummet er lille.

Hvis der ikke er plads nok på stedet, vil en multi-level gårdhave være en glimrende løsning. Det vil også være en god dekoration til din facade.

På et sådant sted kan du plante planter eller endda solbade. Men før du bygger en gårdhave på taget eller på en stor balkon, bør du rådføre dig med bygherrer på den tekniske side.

Du kan også lave et patio-solarium ved poolen. Sollys skal trænge så meget som muligt, så du bør ikke dække arboret meget.

Hvis tidligere var værtshusets rolle et blomsterbed eller en lille forhave, er denne rolle i stigende grad involveret i gården.

En smuk alpine dias, smarte fortovfliser, stilfulde moderne hegn, miniature springvand, æstetisk pejs og andre udvendige elementer vil elegant dekorere din hoveddør.

For at skabe en gårdhave på din dacha eller i et landsted, skal du først bestemme dens formål.

Smuk gårdhave ved sommerhuset i vores fotogalleri:

For eksempel kan det være et aflukket sted for ensomhed, en romantisk middag, familiesammenkomster eller en legeplads for store virksomheder. Derefter bestemmer vi placeringen af ​​vores gårdhave til hvile og dens størrelse. Vi vælger materialer, møbler og indretning.

Højdepunktet i dit landsted kan være en gårdhave med grill. Især er det hensigtsmæssigt, hvor der er en vid udbredelse, hvor der er meget jord og hvor en hvil fra byens travlhed, som en lille familie og et muntert vennerskab.

Du kan endda bygge en gadeovn og derefter kan du lave mad, mens du er ude i frisk luft.

Gadeovne og grill er lavet efter individuelle projekter, så alle kan vælge den perfekte mulighed for deres landskabsdesign.

Patio med grill

Et fremragende sted for middagslivere i det fri, er en gårdhave lavet i romantisk stil.

Det bløde lys, flammende flammer i stearinlysflammen, den elegante stjernehimmel og den rolige musik - hvad kan skabe en varmere og hyggelig atmosfære til en romantisk middag?

I et så dejligt stykke paradis kan du ikke bare slappe af fra det daglige arbejde, men for eksempel lave et forslag til din elskede.

En zone for romantik

Indretningen af ​​gårdhaveindretningen afhænger i vid udstrækning af dens størrelse, såvel som på stilen på landskabsdesignet på dit websted.

Men ethvert design kan suppleres med luksuriøse blomster og smarte buske, små nåletræer, beholdere med planter og så videre.

For at arrangere disse indretningsprodukter skal der være spredt eller som en gårdhavekant. Meget smuk vil ligne klatreplanter, for eksempel herlighed, clematis, ildbønner eller blomster i en blomsterpotte.

Til en lille gårdhave vil den perfekte indretningsopsætning være vævede rattanmøbler eller vinstokke, træbænke, et bord, en pejs. Dette design er velegnet til dem, der foretrækker atmosfæren i hjemmet komfort.

Men hvis din dacha eller country house er lavet i en moderne stil, så patio skal respektere stilen.

Giv et feje af din fantasi

Tips til at skabe et hjørne til afslapning

De vigtigste punkter, der bør overvejes:

 1. Afhængigt af hvor præcis terrassen området i dacha vil være placeret, Gulvet bør være lavet af natursten, gruspuder (hvis terrassen er direkte på jorden) eller fra et trægulv (når du anbringer en struktur på et tag eller en balkon). Muligheden for et græsplæne i rekreativt område har også et sted, men som følge af konstant at gå langs den vil græsset miste sin attraktivitet.
 2. Grundlaget for behagelig hvile er møbler. Vælg derfor kun komfortable og komfortable møbler. Det kan være behagelige stole, smarte stole eller en lille sofa.
 3. Udendørsovn, pejs eller grill i denne zone vil være meget praktisk. Så du kan gøre din ferie mere interessant, hvis du kan lave mad i det fri.
 4. Du kan også installere Oppustelig eller skelet pool.
 5. Komplet det indre af terrassen haven figurer, en lille springvand eller en chik pot.
 6. Belysning af rekreative område spiller også en vigtig rolle. Gør det sådan, at lyset kan vælges (lyst eller dæmpet).
 7. Da rastløs under den åbne himmel kan forhindre irriterende insekter, såsom myg, da Det er nødvendigt at tage sig af beskyttelsen mod disse skadedyr.

Kvalitet belysning er ikke et indfald, men en nødvendighed

Opret et paradis på jorden med dine egne hænder

At bygge en gårdhave i landstedet med egne hænder bør overholde en sådan plan.

Sådan opretter du en gårdhave i landet fra bunden - en detaljeret videoinstruktion.

Først skal du vælge materialet til gulvet og overveje indretningen.

Den enkleste udgave af terrassen kan være en gårdhave med en platform af naturlig eller kunstig sten, træ, belægningsplader, mursten eller terrassebord. Kombinationen af ​​materialer vil se meget originalt ud.

Som baldakin kan man optage en klud eller et træ, ikke-tykt tag. Komfortable møbler, inventar installeret lige på jorden, en lille blomsterdekoration - og resten er klar! Lad os overveje alle faser af skabelsen i flere detaljer.

Hvad er en skumrenser, der bruges i landhuse? Sådan laver og installerer du en skimmer til poolen med dine egne hænder - orientering med billeder og videoer.

For det første vil vi forberede redskaberne: en haver, en skovl, en gummihammer (du skal justere stenene) og garn (for at bestemme grænserne for stedet).

Den første fase af udviklingen af ​​terrassen er forberedelsen af ​​stedet: Marker territoriet og fjern 15-20 cm jord.

Men egenskaberne ved at forberede stedet til forskellige gulvmaterialer vil også være forskellige, så du bør følge instruktionerne for at lægge den valgte type belægning. Hæld en sandpude, sandfugtighed og kompakt rake eller speciel udjævning.

På gulvet er det nødvendigt at observere en lille skråning for rindende vand.

Den færdige belægning skal strøges med sand og omhyggeligt fyldt med revner. Derefter skal overskydende sand fjernes, og selve arealet skal vandes.

Udsmykning af en gårdhave

Sørg for at dekorere rekreativt område med frodigt grønt. En lysende farverig blomsterbed vil ikke blot understrege æstetikken i din gård, men også bringe harmoni med naturen.

Lyse blomster, blomster på høje stande eller blomsterpotter vil se lige luksuriøse ud.

Udsmykning gården skal også bruge paraplyer, markiser og markiser, som også vil udføre beskyttelsen af ​​din gård fra atmosfærisk nedbør og den brændende sol.

Nu er det fortsat at vælge og ordne møblerne korrekt.

Når man vælger møbler Giv ikke meget dyre muligheder, da dens konstante tilstedeværelse i gadeforhold vil føre til, at den i sidste ende kan miste sit udseende.

Du kan bruge kurvemøbler fra vinstokke, træbænke, stole og et bord. Relevant her er endda en pejs eller en gadeovn.

Typen af ​​møbler og dens nummer skal vælges ud fra terrassens destination: til familiesammenkomster eller for at møde med en stor gruppe venner.

Et landplot eller en gård før en dacha kan ikke kun bruges til dyrkning af grøntsager eller arrangering af en blomsterhave, men også som rekreative område.

Hvis du installerer en havegynge, arbor, udsøgte pergolaer eller i det mindste et bord med stole på et ledigt sted, så kan denne zone sikkert kaldes et gårdhaveområde - et hvilested.

Patio ved poolen

En sådan struktur kan være designet til to, til alle familiemedlemmer eller til et stort venligt selskab. Der er mange muligheder for at dekorere terrassen og det er simpelthen umuligt at overveje dem. Alle bør fortsætte med deres egne smag, behov og muligheder.

Smuk gårdhave i landet: hvordan man bygger og design

De første terrasser begyndte at bygge endnu gamle tider i Middelhavslandene. Så var disse steder hyggelige gårdspladser mellem husene, dekoreret med grønne områder. Nu hedder terrassen et rekreativt område i landet, hvor det er så rart at tilbringe tid sammen med familie eller venner. Lav en gårdhave i landet med egne hænder, som praksis viser, slet ikke svært.

Hvordan går terrassen ud og hvor den skal placeres

Terrassen nær huset behøver ikke bygges af træ. I lang tid i Middelhavet er landene blevet udbredt gårdhave - tilstødende husets brolagt område til hvile og modtagelse. Ofte ser terrassen ud som et meget lille flisebelagt område med et plastbord og et par stole. Der er også multi-tiered terrasser med blomsterbed, damme, pergolaer og permanente møbler. I begge tilfælde er terrassen et "udendørs rum", der forbinder huset med haven og fungerer som en overgangszone mellem dem, er et yndlingssted for fritidsaktiviteter for hele familien.

Før du starter terrassenheden i dacha med egne hænder, bør du overveje, hvad du vil bruge den til, vælg den passende form og materialer til belægning.

Det ideelle sted at rumme en sådan gårdhave er en del af det område, der er delvist belyst af solen, men i lang tid.

Kig på billedet - hvis terrassen i hytten ligger nær træerne, vil de give hovedskyggen:

Derudover kan dette kvarter skabe ekstra komfort og endda have en helbredende effekt. Det er ønskeligt, at stedet er beskyttet mod stærke vinde.

En af de mest almindelige muligheder er placeringen af ​​gårdhaveområdet i landstedet, bygget for hånd, langs eller bag huset på et eller flere niveauer med en have og et hus. Samtidig skal overfladefladen være mindst to rækker murværk under vandtætningslaget på bunden af ​​huset.

Størrelsen af ​​terrassen afhænger af plotens størrelse, men den bør ikke være mindre end 4 m2 i arealet. Når du bestemmer den omtrentlige størrelse af den fremtidige smukke gårdhave i landet, skal du starte fra gulvelementernes dimensioner for at minimere behovet for at hugge plader eller blokke. På et lille sted er der etableret et lille område, dekorere det med planter i potter og badekar eller planteplanter mellem pladerne.

Derefter vil du lære at lave en gårdhave med egne hænder og hvordan den kan designes.

Hvordan man bygger et fundament til en gårdhave

Før du opbygger en gårdhave med dine egne hænder, er det nødvendigt at fjerne rødderne af flerårige ukrudt på det planlagte sted, fjern det øverste lag af jord til dybden af ​​det fremtidige fundament og læg geotekstiler.

Hvis plader anvendes til belægning, er fundamentet for dem lavet af et lag af knust sten omkring 10 cm tykt og et lag groft sand 5 cm tykt.

Til gulv af træ, klodser eller blokke fremstilles en sandbase med et lag på op til 10 cm. For at skabe en smuk gårdhave, som eksperterne anbefaler, skal fundamentet strække sig ud over gårdens grænser med 8-15 cm.

Derefter tegner du en vandret markering af overfladen under fundamentet ved hjælp af pinde. Før du foretager sommerhus gårdhave forhånd zagotovte pegede træ pinde 30 cm i længden. Pegs burde være nok til at markere på en basisdel af et gitter med firkantet 1,5 x 1,5 m. På hver af de fire sider af pind hver 5cm gælder Marker niveauet af fundamentet. Første pinde i et af hjørnerne.

Dens top skal nøjagtigt falde sammen med den nederste kant af belægningen og med overfladen af ​​sandlaget. Slå en række pinde langs husets mur og niveller dem i højden ved hjælp af et niveau. Derefter hver 1,5 m hammer resterende rækker af pinde, tilpasse dem med brættet niveau og drevet til den ene ende af kuberne til at tilvejebringe den ønskede sted for dræning af vand-gradient (ca. 1 cm x 1 m).

Ved afslutningen af ​​markeringen af ​​overfladen kan du hælde fundamentet. Sørg for, at overfladen af ​​hvert lag (jord, grus, sand) er niveau med markerne på pinnene.

Tøm jorden korrekt, inden du hælder det næste lag. Og inden du hælder det øverste lag af groft sand, skal du fylde sandet med hulrum i lag med knust sten og igen pund overfladen.

Ved hjælp af en ledning og pinde skal du markere terrassens grænser. For en firkantet eller rektangulær terrasse er det vigtigt, at hjørnerne er helt lige. Derefter kan du lægge yderbeklædningen.

Hvordan ligger grunden til terrassen i landstedet, lagt med egne hænder, vist på billedet nedenfor:

Hvordan man laver et smukt omslag til en gårdhave i landet med egne hænder

Overdækninger til terrasser er forskellige, men det er vigtigt at de kombineres med huset, stier og planter i haven. Undgå store områder af løs materiale som grus og knust bark og dækker ikke et stort område med pavers eller brosten, der er ubehagelige at gå på.

Oftest, for at gøre terrassen som det er muligt mere holdbar belægning vælger beton, gulvbelægning, hårdttræ, naturlig eller kunstig sten, fliser eller mursten.

Sommetider kombineres flere elementer af belægning - for eksempel på omkredsen eller over pladens pladesløb startes en stribe blokke; I murstensdækslet gør sten eller plader indsats af grus eller brosten. Under alle omstændigheder skal materialet, kombineret med tilstødende stier og huset, råde over. Men husk at et stort område ikke børlægges med noget materiale, og når der designes et lille websted, er det ikke nødvendigt at bruge mange belægningselementer.

Trægulve bliver måske billigere. Træet, især bløde klipper, har dog den korteste driftsperiode, og det skal under alle omstændigheder forbehandles med et antiseptisk middel. For selvstændigt at lave en strandpromenade, fastgør brædder med messingskruer eller anodiserede negle til stærke trælogger på teglstøtter. Mellem brædderne efterlades et hul på 6-12 mm.

Den mest holdbare belægning er sten og klinkersten. Sådanne materialer som sandsten, granit, store småsten kræver mindst forsigtighed, må ikke blande adgangen til fugt og luft til jorden og til de voksende planter. Natursten har en høj slid og frostmodstand, styrke og holdbarhed. Læg terrassen omkring omkredsen med store sten og fyld midten med de resterende mindre sten. Forsøg at holde afstanden mellem stenene ikke mere end 2,5 cm.

Det er meget bekvemt at lægge en rektangulær eller firkantet gårdhave med plader. Nu på salg er det muligt at finde endda en betonflise, der efterligner træspil eller brædder. Effektivt ser det ud som en kombination af rektangulære og firkantede plader. Først skal du lægge en række plader langs husets mur, og derefter vinkelret på den, placer den venstre række. Fortsæt fladt for at lægge pladerne mellem disse rækker, indtil hele terrassen er brolagt.

I færd med at opbygge en gårdhave, overholder den generelle regel om at bane plottet: Hvis det er muligt, bevæge sig hen til det sted, hvor materialet er stablet. I dette tilfælde behøver du ikke at træde på nyligt lagt plader eller klodser.

Teglsten er også et praktisk materiale til belægning. Dens fordel ligger først og fremmest i, at det kan bane terrassen af ​​eventuelle bizarre konturer uden at ty til en pint sten. Det samme kan siges om blokke, både beton og lerbaseret, som kommer i forskellige former og farver.

Ved belægning kan man først lave en solid kantsten af ​​træ, mursten, blokke eller beton, og derefter fylde interiøret med terrassen valgt af materialet.

Nedenfor beskrives, hvordan det er muligt at dekorere terrassen i landstedet, rejst med egne hænder.

Smukt design af terrassen i landet (med foto)

Ved dekoration af en gårdhave i landet kan du dekorere det med planter, der er plantet i badekar, hævet blomsterbed eller landing "lommer". Sidstnævnte er simpelthen et uspecificeret område inde i terrassen, som er fyldt med frugtbar jord.

For at se på væggen af ​​huset ved siden af ​​terrassen hviler ikke udsigten mod et blott mursten, fastgøres en trille til væggen eller trækker en ledning til klatreplanter. Et hvilested kan plantes med årlige eller flerårige klatreplanter, arrangere en hæk, installere skærme for at beskytte mod nysgerrige øjne og vind. For beskyttelse mod den brændende sol kan du installere markiser, pergolaer, paraplyer og telte.

Som det ses på billedet, kan du tilføje en grill eller en pejs med et hvilested, når du dekorerer en gårdhave i landstedet, og hvis der er nok størrelser - en dekorativ dam eller en springvand. Når du udvikler, skal du overveje reglen: Hvis de dekorative elementer er for små, ser terrassen ud som et tomt hus, og hvis det er for meget, kan der være tæthed.

Hvordan man arrangerer en gårdhave i landet. foto

Siden anden halvdel af foråret byder mange byfolk hver weekend til landstedet om at hvile, som de siger, med deres sjæl og krop. Og for at være så tæt på naturen som muligt, opbygger ejerne af dachas forskellige havmoderhuse og verandaer. Og ejerne af deres egne huse skaber til rekreation et specielt og mere behageligt sted til dette formål, hvor du kan komme sammen med din familie og have en god hvile, det er de såkaldte terrasser. I landet eller på grunden af ​​landstedet vil en sådan struktur ikke kun give en god tid til kommunikation, men også det vil perfekt pryder det lokale landskab med passende design.

I dag vil vi overveje de vigtigste funktioner på terrassen, hvor den er placeret, og find ud af hvordan den er udarbejdet.

Patio på sommerhuset foto

Hvad er en gårdhave og hvad er det beregnet til?

I bogstavelig oversættelse fra den spanske gårdhave (gårdhave) betyder - en åben gårdhave, omgivet af to eller tre sider ved vægge eller en hæk.

Patioen eksisterede i det gamle Rom, det blev bygget i rige og ædle huse. I middelalderen blev det et klassisk arkitektonisk element i den spansk-mauriske stil. I dag er de mest populære lande, hvor terrasser oftest bygges, Latinamerika og Middelhavslandene. Hvor hele året rundt er varmt og solen skinner, er denne del af arkitekturen den mest populære.

Patio på sommerhuset foto

Men det skal siges, at det i vores land tiltrækker i stigende grad medborgernes opmærksomhed. På den ene side forklares dette af den allestedsnærværende udvikling af landskabsdesign på den anden side om sommeren, hvor tilgængeligheden af ​​et sådant hvilested ikke er let at udskifte. Dette er et godt alternativ til stuen, for i et landhus er det meget mere behageligt at møde gæster i det fri end i et hus. Specielt til dette er terrassen udstyret ikke kun med komfortable sæder, men alle betingelser for en fest er skabt. Det er ikke sjældent, at det desuden er udstyret med en grill, en grill eller endda en hel udendørs ovn er bygget. Hvis rummet tillader det, suppleres det med andre landskabselementer - damme, springvand, blomsterbed, buske og lige træer.

Terrassen er et godt sted at slappe af, både i familiekredsen og til støjende fester.

Hvordan man planlægger og hvor man skal placere terrassen på stedet

Den klassiske gårdsmodel i form af en indhegnet gård er mindre og mindre almindelig i dag. Det arkitektoniske træk ved det i dag afhænger af mange kriterier i den moderne livsstil, men med hensyn til funktionalitet bevarer den sin betydning. Det er stadig en oase, hvor hverken den lyse dag sol eller vinden, eller de nysgerrige øjne naboerne eller bare folk fra gaden kan trænge ind. Dette er stadig et afsides sted, hvor du kan gå på pension og slappe af 100%.

I sydlige lande er terrassen arrangeret på baghaven, grunden er, at der er den nemmeste måde at skjule fra solen. For et tempereret klima, hvor solens tilstedeværelse er mindre aggressiv, ligger den i andre mere passende steder på stedet. Det skal siges, at der i moderne forhold er planlagt en rigtig gårdhave på scenen, når et landskabsdesignprojekt bliver udviklet.

Patio på sommerhuset foto

På denne ene af egenskaberne i den moderne gårdhave er der en smuk åbningsudsigt. Til dette formål dannes en smuk have, blomsterhaver, en alpine bakke osv. Tæt ved den.

Planlægning af en gårdhave skal være glat, er det nødvendigt, at opførelsen af ​​de nødvendige strukturer og udlægning af gulve og fortove fremtid foran sig, til dette formål, mest almindeligt anvendte keramiske fliser, brosten eller betonfliser.

Traditionelt er terrasser beliggende i landejendomme nær en af ​​væggene eller lige ved poolen. Dette punkt tages i betragtning ved designets fase af huset. Og for større bekvemmelighed i huset i nærheden af ​​terrassen at installere franske vinduer eller en glasdør akkord.

Også ikke ualmindeligt i dag er en fritliggende gårdhave omgivet af en tæt have med passende dekoration af det og landskabet omkring det.

Størrelsen af ​​en lige linje afhænger af det tilgængelige sted, erfarne designere af landskabsdesign, det anbefales at starte fra en beregning på mindst 3,5 meter pr. Person. Men i virkeligheden er alt individuelt, fordi alt afhænger af funktionaliteten af ​​terrassen på sit udstyr og selvfølgelig størrelsen af ​​familien, der vil hvile i den. Minimumstørrelsen skal være mindst 4 kvadratmeter, ellers er der ingen mening i at organisere et sådant rekreativt område.

Patio på sommerhuset foto

Formen er oftest rektangulær eller firkantet, fordi gulvbelægningen oftest anvendes rektangulært materiale. Ja, og denne form passer mere til resten af ​​arkitekturen på stedet, fordi bygninger ofte har en traditionelt rektangulær form. Men for nylig, takket være udseendet af sådant materiale som brosten, er det muligt at designe en cirkulær terrasseform.

Patio design: hvordan og hvad man skal lave

Udformningen af ​​terrassen ved dacha, samt hele landskabsdesignet, erhverver i sidste ende sin individualitet. Dette påvirker trods alt arkitekturen på stedet, størrelsen på plottet, klimaet og selvfølgelig ejernes ønsker. Men principperne og værktøjerne i design er næsten altid de samme.

Det vigtigste element, der giver dig mulighed for at skabe en vidunderlig atmosfære til rekreation, er tilstedeværelsen af ​​blomster og grønne kompositioner, rundt på terrassen og i den. For at dekorere væggene ved hjælp af krøllede lianer, kan de også bruges til at skabe en hæk. For at designe et nærliggende område er der skabt klippehaver og blomsterbed med smukke blomster.

Patio er udstyret med en speciel havemøbler, og møblerne kan være til forskellige formål, for rekreation - en vidje sofaer, gyngestole, etc. Men det vigtigste er -. Det er tilstedeværelsen af ​​et spisebord og siddepladser. Til dette formål er det bedst at bruge træmøbler til at opretholde en gunstig atmosfære til rekreation. Det er ikke ualmindeligt, at en gårdhave er arrangeret udendørs, så en speciel paraply bruges til at beskytte den fra den brændende sommersol.

En vigtig egenskab ved terrassen er tilstedeværelsen af ​​en brandkilde. Den ideelle mulighed er en murstenovn eller grill, der tjener som værktøj til at lave lækkert kød og andre vanddrevne retter. Hvis valget faldt på komfuret, ville det være et storslået element, der vil give sin charme til dette rum i de sene aftener. Brænder i ovnen ildlejr er et godt alternativ til en pejs og en gade ild, ilden i ovnen vil give dig mulighed for at hvile på terrassen selv på kolde efterår aftener.

Gårdhave i landet - er det en fantastisk måde at skabe en virkelig komfortabel, i enhver henseende, ikke kun for en idyllisk ferie med din familie, men også for sjov parter.

Patio på sommerhuset foto

Patio på sommerhuset foto

Patio på sommerhuset foto

Patio på sommerhuset foto

Patio på sommerhuset foto

Landehus: Foto udenfor og indvendigt

Persienner af belægningsplader: Hvilke materialer er der brug for og hvordan man arrangerer?

Alpine dias lavet af improviserede materialer. foto

Gadepostkasser: Idédesign ideer

Gadebelysning til et landhus

Smukt landskabsdesign. foto

Bestemmelse af regler for belægningsplader

Fliserne på gaderne er frostbestandige: det mest pålidelige og holdbare materiale!

En simpel alpine dias. design

Glødende sten med egne hænder

Dekorative chips i landskabsdesign

Bundsten granit: brolægning i århundreder!

Et svar

Det ville være køligt på dacha at gøre sådan en ting, og komfortable og fashionable, gæsterne skammer ikke over at vise


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 45 = 46